Panáček v reality show

JOJka na jeseň aj s reality show!

Televízia JOJ okrem ohlásených reality show v slovenských, resp. československých verziách, pripravila pre divákov na jeseň aj niečo zo zahraničnej produkcie. Zoznam reality show s vysielacími časmi nájdete vo vnútri článku. Zároveň JOJ Plus (Pluska) mierna upravovala vysielacie časy reality show.

Reality show na TV JOJ / Jojke

Náš nový dom – v pracovné dni o 10:00
(americká reality show) Snívate o vlastnom dome? Tímy profesionálov poskytnú divákom neoceniteľné rady pri nákupe domu, nezabúdajú na presnú kalkuláciu, náklady na rekonštrukciu a napokon vyčíslia trhovú hodnotu prestavanej budovy vrátane možného zisku aj na dnešnom prepadávajúcom sa trhu s nehnuteľnosťami.




Takešiho hrad – v pracovné dni o 15:45
(japonská reality show) Zábavná súťaž, ktorej hlavnou postavou je gróf Takeši. Svoj hrad opevnil a pripravil neprekonateľné prekážky pre všetkých, čo by sa chceli k nemu dostať.

NEUVERITEĽNÉ! – Záhady C. Angela – v pracovné dni o 16:15
(americká magická reality show) Majster mágie Criss Angel sa bez akejkoľvek cudzej pomoci vznesie pred divákmi do výšky uprostred rušnej lasvegaskej ulice. Majster modernej mágie Criss Angel je jedným z najvplyvnejších mien dnešného sveta mágie a kúziel.

Mama, ožeň ma! – každý utorok o 21:15
(po skočení až do Vianoc Farmár hľadá ženu)
Prvé stretnutie slobodných mládencov a ich mamičiek s vydajachtivými ženami prinieslo nielen humorné ale aj dramatické scény. Ako reagovali potenciálne svokry na nové ženy v blízkosti svojich synov?

Áno, šéfe! – každý štvrtok o 21:15
Po úspešnej prvej sérií, dostáva gastro show nový lukratívnejší vysielací čas. 50 horúcich minút plných dobrých aj zlých jedál, čašníkov i flákačov, kuchynských tajomstiev… Ktorej reštaurácii pomôže legenda medzi šéfkuchármi Jaro Žídek? Kto dostane vytúženú nálepku s jednou, prípadne viacerými hviezdami?

Jste, to co jíte! – každú sobotu o 18:00
Reality show o chudnutí, ktorú s úspechom vysiela televízia Prima v Českej republike. Unikátna relácia o zdravom životnom štýle s doktorkou Kateřinou Cajthamlovou a špecialistom na výživu, inžinierom Petrom Havlíčkom.

Nové bývanie – každú nedeľu o 18:15
Úspešná show, v ktorej sa plnia sny o vlastnom bývaní.

ČESKO SLOVENKO MÁ TALENT – každú nedeľu o 20:15
Highlight jesene TV JOJ a TV Prima. Najúspešnejšia svetová reality show pokračuje. Ďalšie nové talenty, šokujúce ale aj zábavné výkony a nová hviezdna porota Lucie Bílá, Jaro Slávik a Martin Dejdar! Najtalentovanejších ľudí z Česka a Slovenska Vám predstavia Pyco a Jakub Prachař.

Reality show na JOJ Plus / Pluske

Vyvolení – v pracovné dni o 18:00 (reprízy po 00:00)
Takešiho hrad – v pracovné dni o 18:45
Šokujúce zábery – Smash cuts – piatok, sobota, nedeľa o 19:45




Áno, šéfe! – sobota o 18:15
Vyvolení (týždenný súhrn) – nedeľa o 18:15

Traky na ľade – Ice road truckers – utorok o 20:15
Originály na cestách – West coast customs – utorok o 21:15
Ninja factor – v stredu o 20:15 (dve časti)
Česko Slovensko má talent – v piatok o 20:15 (zrejme repríza prvej série)
Česko Slovensko má talent PLUS – nedeľa o 22:15

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Áno, šéfe SK, Jste to, co jíte, Mama, ožeň ma!, reality show obecně, ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
1
Radek aka SUNicko
Reagovat

Ten Criss Angel dle mě není moc reality show. Chodí to už nějaký čas na Prima COOL jako Criss Angel: Extrémní magie a přijde mně to spíše jako takový David Coperfield :)

Reagovat

A to Jste to, co jíte budou ty české díly nebo si to JOJka natočí své? Díky.

3
Elko
Reagovat

SUNíčko, zatiaľ české (chodili už od začiatku leta)… ale predpokladám, že na jar ohlásia vlastnú verziu, tak ako to bolo pri Áno, šéfe! ;)

4
Elko
Reagovat

A teší ťa nový vysielací čas Áno, šéfe!? Vždy si chcel, aby išiel skôr. Len ma mrzí, že v tom istom čase pôjde aj česká verzia :/ …ale predpokladám, že Polreicha, bude Jojka opäť reprízovať.

5
Bazinga
Reagovat

takže úterky po 21 hodině :-). Elko, ten první díl Mama ožeň ma byl už vysílaný ?

6
Elko
Reagovat

Bazinga: nie, prvý diel pôjde až teraz… tam žiadne predstavovačky neboli ako u farmárovi :) …boli iba medajlónky.

7
okkvp
Reagovat

tá émrická RS s domy v 10 dopoledne asi nejde na on-line co ?

8
Elko
Reagovat

okkvp: ak kúpili práva, ktoré sú aj pre šírenie po internete, tak určite to nájdeš v archíve. Inak si to budeš musieť nahrávať :)

9
okkvp
Reagovat

8- eh kolego – o té práva mi ide -nahrávať nět z čoho, kábel mám iba telefonný a taniere z porculánu ;-)

Reagovat

Já myslím, že věci zakoupené z USA na net dávat nebudou ani je vysílat online. To leda musíš najít dobrou duši co to bude nahrávat a dávat třeba na uloz.to nebo podobně.

Přidat komentář