Panáček v reality show

Šéf Jaro Žídek prišiel o reštauráciu!

20. Duben 2012 | napsal(a): | reality show: Áno, šéfe SK

Reštaurácia Camouflage v bratislavskom Erdödyho paláci dnes končí, kvôli novým vlastníkom. Úspešnou sa stala predovšetkým vďaka osobnostnému a profesionálnemu vkladu šéfkuchára Jaroslava Žídeka. Za šesť rokov svojej existencie pozbierala všetky najvyššie ocenenia, ktoré sa na Slovensku dajú získať, najlepšou reštauráciou podľa TRENDU sa stala trikrát za sebou.

Odchod je ťažký

V decembri minulého roka prevádzku všetkých podnikov v Erdödyho paláci prevzala od Eastfieldu najväčšia slovenská gastroskupina Medusa Group. Už vtedy avizovala, že Camouflage zrejme v doterajšej podobe neprežije. K uzavretiu reštaurácie, s ktorou ho spájala veľká kapitolu svojho profesionálneho života, sa Jaroslav Žídek pre média veľmi nechcel vyjadrovať, no stručné vyjadrenie povedal: „Je to vec každého podnikateľa, ako svoj biznis robí, každý to vidí inak. Asi už bolo načase urobiť nejakú zmenu. Ja som odišiel a už nemám právo komentovať to.“




Rozmýšľa o novej reštaurácií

S ľútosťou v hlase dodal, že „možno už v Bratislave nie je priestor na takýto koncept.“ No zbrane neskladá „urobíme si našu vlastnú reštauráciu“, dodal na záver pre média. Naznačil, že reálne by to bolo na jeseň a sídlo by mala v Bratislave.

Žídekovi sa nedarí

Jarovi sa momentálne nedarí nielen s reštauráciou, ale ani so svojím programom. Po dvoch ročníkoch úspešnej relácie Áno, šéfe!, ktorú vysielala TV JOJ, sa rozhodol pre nečakaný krok a ponuku do tretej série neprijal. Medzitým si však tajne vybavoval kšeft u verejnoprávnej Jednotky, kde po skončení druhej série Áno, šéfe! vyrába formát Nebíčko v papuľke. Relácia však vo štvrtok o 21:50 dlho nevydržala, dokonca ho porážala aj česká verzia so Zdeňkom Polreichom, ktorú vysiela Jojka po skončení slovenských epizód Šéfa. Momentálne sa relácia Nebíčko v papuľke vysiela v sobotu podvečer, kde dosahuje už lepšie čísla sledovanosti.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Áno, šéfe SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!