Panáček v reality show

TV Joj chystá další řadu Áno, šéfe a uvede i českou

30. Srpen 2012 | napsal(a): | reality show: Áno, šéfe SK

I na slovensku si zkusili svoji verzi Ano, šéfe s Jaroslavem Židekem. Po dvou řadách však Jaro zjistil, že to není pro něj a radši odešel kuchtit na veřejnoprávní STV. TV Joj najednou měla dilema, kdo by ho měl nahradit a zda vůbec pokračovat. Poslední informace jsou dle Medialne.sk ty, že se začne co nevidět natáčet. Na obrazovku se však dostane až v roce 2013. Kdo Jaro Žídeka v Áno, šéfe nahradí?

Nahradí Jara Michal Rabina?

TV Joj zatím nechce upřesnit, kdo přesně bude náhradou za Jara, šušká se však, že by to měl být šéfkuchař rakouského Esterházyho paláce Michal Rabina. Ten už se nyní na obrazovce vyskytuje a to v gastro show Recept na bohatství, kterou rovněž dává TV Joj.

Show Áno, šéfe bude i nadále pro TV Joj vyrábět produkční společnost Leon Productions Dávida Čorbu a Mária Homolky.




České Ano, šéfe na TV Joj

Na sesterské stanici TV Joj, Joj Plus bude nasazen od čtvrtka 13. září ve 21:05 Zdenek Pohlreich se svými novými českými díly Ano, šéfe. A to ke všemu na stejném kanále půjde i Kitchen Nightmares s Gordonem Ramsay.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Áno, šéfe SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
Maxx
Reagovat

U nás má myslím Pekelnou kuchyni s Ramsayem Barrandov. Ale vždycky to vysílali o půlnoci! Na zabití.

2
Elko
Reagovat

KONEČNE bude nové séria. Rabina vyzerá OK, ale na Polreicha nemá asi nikto :-)

3
mts26
Reagovat

Jaroslav Žídek – Jaroslavem Žídkem – Jaroslava Žídka

4
Marian
Reagovat

Elko na Polreicha nema nikto skor na remziho nema nikto nie na Polreicha

Přidat komentář