Panáček v reality show

Miroslav Sýkora, další semifinalista ČeskoSlovensko má talent (video)

29. Září 2013 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=7229 w=420]

Dalo se to čekat, že kvalitní zpěv a dojemný životní příběh, bude to, co dnes nejvíce zaujme diváky ČeskoSlovensko má talent. A tak nejvíce SMS hlasů získal z České i Slovenské republiky zpěvák Miroslav Sýkora, čímž si zajistil jistou účast v semifinále. Postoupí i z něj?

Miroslav Sýkora a jeho vystoupení v Talentu

Související články

Talentovaný zpěvák Mirek Sýkora v Superstar (video)

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 15
1
okkvp
Reagovat

Nekoukala jsem na pořad, pustila jsem si jen video. Pravda, nejdřív to ze Superstar, takže jsem o problému řeči veděla. Samotný zpěv ve vystoupení v Talentu nebyl špatný, ale do operního ještě nějaký parník imho chybí. Fungoval jako většinou, pokud to není úplně strašné, moment překvapení. Pro další kolo – má velkej příběh, a má též výhodu, že nemusí volit jen operní žánr a naopak překvapit něčím z úplně jiného soudku.

2
KK
Reagovat

Jakkoli jsem odpůrcem násilnýho ždímání emocí z diváků, tak tohle mě fakt dostalo.. tomu říkám příběh do talentový show..

3
Dáša
Reagovat

Nebyť jeho zajakavosti (koktavosti), nestál by jeho výkon za reč. Čudujem sa hlavne Lucii, ktorá by sa predsa len mala troška lepšie orientovať v kvalitách speváckeho výkonu. Vzbudia v tom chudákovi len neoprávnené nádeje a dopadne to rovnako, ako s tým „operným zázrakom“ spred asi dvoch rokov (nespomeniem si na meno). Vtedy sa tiež dobre sekli v jeho hodnotení len na základe toho, že na pódiu pôsobil ako skromnučký ustrašenec, takže standig ovation si vyslúžil už len tým, že voľajako odspieval populárnu áriu.

4
Dáša
Reagovat

A ešte k tomu „ždímání emocí“: tentoraz prekročilo veškeré hranice dobrého vkusu, keď ho Pyco nútil k dlhým rečiam v následnom rozhovore. Bála som sa, že to aj s Prachařom neustoja a dostanú záchvat smiechu, no nie a nie skončiť útrpnú „debatu“. Ľutovala som toho chudáka a Pyco sa mi dosť sprotivil, aj keď viem, že bol k tomu dotlačený našimi milými súkromnými TV, ktoré o etike a mravnosti ani len nechyrujú.

5
KK
Reagovat

ani bych neřekla, že pěvecký výkon nestál za řeč.. tohle přeskakování z tónu na tón je pekelně těžký a neujelo mu to ani jednou (možná trochu při tom posledním).. jasně, „díky“ jeho handicapu bylo nadšení větší než by bylo za běžný situace, ale rozhodně zpívá dobře

6
Scalex
Reagovat

Tak do skutečného operního hlasu to má ještě daleko, ale pro „běžné“ publikum je to na poslech mnohdy příjemnější než školený hlas. V SuperStar zpíval neoperní záležitost a tam mi jeho hlas přišel ještě zajímavější.

7
sa_rah
Reagovat

Sympatický a asi i skromný soutěžící, necítím se ale být povolána na posouzení profesionality jeho zpěvu, nejsem odborník. Jakožto laika mě mile překvapil, jeho vystoupení se mi moc líbilo.

A L. Bílá? ta by měla pokaždé hluboce zapřemýšlet, než něco vypustí z pusy…. otevřeně řečeno mlčeti zlato. Optat se člověka, který silně zadrhává, jestli „nedělá humor“, to je hodně pod hranici slušného chování. Líbáním tenhle svůj nedostatek jen těžko vypígluje.

8
evilmind
Reagovat

Podobnej pribeh je Talentu ale docela okoukanej, ne? Tusim zatim nejdal se v kategorii „kokta ale dobre zpiva“ dostal ten vojak v americkym… Jinak obecne operni zpevaci v talentovych soutezich jsou des.

9
lydie hudcová
Reagovat

nechápu závistivé reakce, drobné chybičky, to snad dělal už svého času uznávaný peter dvorský a posun v rámci operního zpěvu k běžnějšímu životu – čili k běžným lidem – to snad je žádoucí, aby opera zase dostála svého věhlasu, umělý zpěv zůstane umělým kvalitním provedením, ale běžným vrstvám nepříjemným … příkladem budiž magdalena kožená … a handicap mně nepřinutil toto napsat, jen kvalita výkonu … poslední tón určitě umí dát lépe, ale jak říkám, kdo z vás to umí? …můj názor v žádném případě neovlivnil tklivý příběh …

10
lydie hudcová
Reagovat

magdalane kožená měla být příkladem toho, příjemného a lidského v operním zpěvu

11
Ančíí:)))*
Reagovat

Jestli je něco talent,tak je to právě tento muž-Miroslav Sýkora. Jeho minnulost mě dojala a to se mi nestává často. Tohle bylo poprvý co jsem se u ČSMT rozbrečela a to už to vidim po čtvrté. Ale tohle,aby to rozbrečelo,co Lucii Bílou,ale Jara Slávika? Nemyslíte,že už tohle je talent?? Smeká,že s takým hendikepem na to pódium vlezl. Kloubouk dolu,drím palce,Miro)
pokud souhlasíte,fb:Ančí Vilímová ;))

12
hana
Reagovat

je to něco úžasného má dar od boha přeji mu velký úspěch nejen ve zpívání ale i v životě

13
Vlaďka
Reagovat

Miro je milý a skormný mladík s obrovským talentem a nadáním,který má krásný a příjemný hlas a přeji ho hodně úspěchů do budoucna

14
Marie
Reagovat

Až někdo z vás zazpívá jako on tak pište kritiku.

15
Marie
Reagovat

Souhlasím s Vladkou,milý,skromný mladý muž.Můžou se od něj mnozí učit.

Přidat komentář