Panáček v reality show

Áno, šéfe SK: Jarda Žídeka nahradí Zdeněk Pohlreich!

14. Říjen 2011 | napsal(a): | reality show: Ano, šéfe 2018, Áno, šéfe SK

Z druhej série Áno, šéfe! sa bohužiaľ natočilo len osem častí. Medzičasom TV JOJ potvrdila, že plánuje vysielať aj tretiu sériu divácky obľúbenej kuchárskej show, na ktorú už zháňa nového šéfkuchára. Poslednú časť s Jaroslavom Žídekom uvidia diváci vo štvrtok 27. 10. 2011 o 21:15, od novembra (listopadu) začne na Jojke variť Zdeňek Polreich.




Vzhľadom k tomu, že česká verzia v minulom roku zožala úspech aj na Slovensku, Jojka sa rozhodla ponúknuť divákom aj najnovšiu českú verziu Ano, šéfe! Tentokrát sa však nebude vysielať v sobotu o 18:00, ale rovno v prime-time vždy vo štvrtok o 21:15, kde nahradí slovenskú verziu, ktorá má len osem epizód. Prvú epizódu z českej verzie kuchárskej show uvidia slovenskí diváci na Jojke 3. 11. 2011. Túto informáciu potvrdili programové plány, ktoré nám poskytla TV JOJ.

Zaujímavé je to, že Zdeněk Polreich vo štvrtok večer po 21:15 bude hviezdiť hneď v dvoch republikách naraz. V Česku na televízií Prima i na slovenskej Jojke.

Česku verziu Ano, šéfe! Jojka zreprízuje aj na Pluske každú sobotu od 5. 11. 2011 o 18:15.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Ano, šéfe 2018, Áno, šéfe SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 20
1
dolores
Reagovat

skoda, ze zidek nebude pokracovat dalej. bavil ma

2
Kami
Reagovat

Skoda Jardy, fakt se mi libil. Oba sefove se mi libili, ty kontrasty mezi nimi. Jsem zvedava, jak se Zdenda popere se Slovenskem – mozna to bude zase uplne neco jineho. Pripada mi, ze SK hospody jsou trosku milejsi, vstricnejsi a snazivejsi.
Kdyz porovnam v jakych zoufalych putikach byl Zdenda a kde Jarda, je to dost rozdil. Bude zajima sledovat take pojeti natacecich teamu, reziseru atd.

3
marek
Reagovat

pre kami ja si nemyslim ze pohlreich bude v slovenskych reštauraciach to bude iba reprizovano s primy :( čo je škoda

4
Maxx
Reagovat

Je to jak říká Marek, jde jen o přebrání dílů z Primy. Pohlreich se dnes žení a na natáčení nemá čas. Ano, šéfe! s Pohlreichem byl asi jediný pořad za poslední dobu, který když přešel z CZ do SK tak měl úspěch. Jinak Comeback, Nic než pravda, Rodinná pouta a další pořady, co si půjčili na zaplácnutí programu, tam byly propadák. Stejně jako tady se nechytil Panelák, Odsouzené, Dr. Ludsky. Uvidíme ale, jak se bude Zdéňoj dařit v prime timu, přeci jen každý národ rád svoje vlastní hrdiny.

5
Elko
Reagovat

Snažil som sa o bulvárnejší nadpis z určitých dôvodov :)
Marek a Maxx to vysvetlili.

OT: Maxxi, u nás sa písalo, že Dr. Ludsky bol u vás úspešný a tuším som čítal aj na digizone článok o sledovanosti, tak teraz neviem :)

6
Silvia
Reagovat

už to nebude ono Jarda Židek bol omnoho lepši a viac ma to bavilo pozerat na neho ako na jeho protejšok na prime. Škoda že s tym skončil alen ech sa mu dari :)

7
Elko
Reagovat

No podľa informácií, ktoré sa dostali do médií Jardu asi zlomili peniaze, ktoré dostane v STV + reláciu vraj bude vyrábať spoločnosť, ktorú vlastní Žideková švagriná. Ako vravím, nechcem ho nejak kritizovať, ale prachy sú asi prachy.

Reagovat

Elko (7), tedy přistoupil na model, jaký provozuje Zdeněk Pohlreich s Ano, šéfe. Ta společnost, co dělá 4. řadu, tak s ní je taky majetkově provázán.

9
wolfina
Reagovat

jarda je lepsi milejsi a lidstejsi..zadny hrani si na nic….achjo

Reagovat

wolfino (9), ale pokud ten formát nevyhovuje jeho naturelu, je to velmi těžký boj. Opravdu mě zajímá, koho JOJka na jeho místo nakonec uloví.

11
Rian
Reagovat

Lidi, ale Pohlreich nebude jezdit po Slovenských hospodách a restauracích, ale bude se u vás vysílat naše 4. řada (česká), která se momentálně vysílá i u nás!

12
Petr
Reagovat

Hey , další český pořad co budou dávat na slovensku :D :D , si neumíte udělat vlastní dobrý pořad…

13
Elko
Reagovat

Petr: umíme :-))) úspešné dve série Áno, šéfe! a chystaná tretia séria sú toho dôkazom, ale prečo by sme nemohli odvysielať aj českú verziu, ktorá je tiež výborná a Zdeněk má na Slovensku tiež veľkú popularitu?

14
K.
Reagovat

Petr: to nebyla zrovna vhodná poznámka:-P například zábavný pořady typu SuperStar atd.. dělaj Slováci mnohem, ale MNOHEM líp, tož tak

15
Bazinga
Reagovat

souhlas s K.!

16
barney
Reagovat

len prosim nie reprizy nemozte vymysliet nieco na slovensku radsej pokracovat 3. seriu s niekym inym, len prosim nie ceske reprizy na jojke. to sledovat nebudem, to ze su tam slovenske restauracie ma zaujima viac!!!

Reagovat

barney (16), ale ona 3. řada bude, jen se musí prvně najít náhrada za Jaro Žídka a vysílat se bude nejdříve na jaře 2012.

18
Maxx
Reagovat

Elko: Já už přesně nevím, ale máš pravdu, že ten Ludsky pak ke konci snad takovej propadák nebyl, nějaký průměrný čísla pro Primu to házelo, ale hit z toho taky nebyl. Oni to ale vysílali u nás v létě, takže kdo se v tu dobu dívá na bednu, tím to taky bylo ovlivněný. Ale jak říkám, moc se v tom neorientuju, jestli si to našel na Digizone, tak to bude rozhodně přesnější informace než ta moje ;)

19
Dáša
Reagovat

Přátelé na Slovensku,pan Žídek je rozhodně lepší a jemnější, než Z.P. a Vaše seriály Odsouzení a Dr.Ludský byly skvělé. Divím se, že to někdo odsuzuje. Jednak krásná slovenština i herecké výkony. Dívejte se na Novu na Expozitura a Prima Cesty domů. Docela dobré seriály. Zdravím Dáša

20
Lenka
Reagovat

Souhlasím s předešlou pisatelkou. Ani nevíte, jak jsem ráda, že na netu mohu sledovat Vaše TV a vůbec, že TV CR a SR dělají společné projekty. Nevím, jestli se mi to jen zdá, ale i Vaše Bez servítky mi připadá daleko víc na úrovni, než naše Prostřeno. A to jsem Češka jako poleno. Zdravím.

Přidat komentář