Panáček v reality show

Áno, šéfe SK: reštaurácia v Trenčíne (6. diel) + upútavka

13. Říjen 2011 | napsal(a): | reality show: Áno, šéfe SK

Jaroslav Žídek si zobral v Áno, šéfe na mušku ďalšiu slovenskú reštauráciu v poradí. Tentoraz zavíta do jednej v Trenčíne. Nenechajte ujsť šiestu epizódu obľúbenej cooking show Áno, šéfe! už dnes v tradičnom čase o 21:15 na Jojke.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Áno, šéfe SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
Bobby Brown
Reagovat

Nádhera. Měl jsem radost s nimi. :-)
Asi tam zajedeme, protože tohle se mi opravdu moc líbilo. Veliká změna, velmi dobrý přístup personálu. Není co dodat. 4* naprosto zasloužené.
Kéž by si to i ostatní restaurace v SR-ČR takto vzaly k srdci. By byla paráda. :-)

2
Peter Sulek
Reagovat

Tiez sa tam zajden pozret kedze som rodeny trencan a aj viem kde ta restauracia je. Naposledy som tam bol par mesiacov spat este v film caffe iba na kavu a veru vtedy ta obsluha moc privetiva nebola, uvidime ako teraz.

3
Kami
Reagovat

Krasny dil a predevsim dukaz, ze kdyz se chce, tak to jde. Za mesic neskutecny kus prace na interieru a kuchari s otevrenymi hlavami Jardovo napadum a slovum. Bylo videt, ze si ho opravdu vazi a jsou radi za jeho pomoc.
Mozna se tam take stavim :-)

4
luboš
Reagovat

klobúk dole, kuchyňa super a obsluha 10*(čítaj 10hviezdičiek). Do tej nádhernej a milej brunetky som sa okamžite zamiloval…

Přidat komentář