Panáček v reality show

ČeskoSlovensko má Talent 2013: 1.casting! Foursome are awesome! (rekap)

17. Září 2013 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=7075 w=420]
Je rok 2013 a televizní stanice Prima a Joj se počtvrté dohodli, že uspořádají znovu federální hledání talentů v podobě nejproslulejší talentové show na světě. Talent si v našich končinách vybudoval fanouškovskou základnu a nejen produkce doufá, že si diváci najdou cestu k show i po čtvrté. Nejlepší česká talentová show jménem Československo má Talent začala. První castingový díl je za námi. Jaký byl?

Kdo postoupil?

Peter Mešo

Merťas: Peter se v zákulisí hecoval tím, že jeho vystoupení bude v americkém stylu. Že do toho musí dát minimálně 200%. Peter to ale trochu přepálil. Určitě umí hrát na piano, ale ty opičky kolem působily amatérsky a byly spíš pro smích než pro zábavu. Na semifinále bych Petera rozhodně neviděl.

DJ Vlado: První postupující čtvrtého Talentu předvedl spíše komické číslo než skutečný talent. Hra na klavír byla slušná, chorografie na jedničku, ale zpěv byl přímo otřesný. Lucie a Leoš sice Petra nejprve poslali dál, ale do finální šestice tohoto dílu se již nedostal. A právem.

Dominika Parisová

Merťas: Dominika do show přišla s neokoukanou věcí a ta se jmenuje tichá hudba. Zpočátku jsem netušil, co tichá hudba znamená, a bál jsem se katastrofy. Ale tragédie to nebyla. Tichá hudba je velmi šlechetný nápad, který dává sluchově postiženým možnost prostřednictvím znakové řeči vnímat jakoukoliv hudbu. Ono to možná na první pohled vypadá trapně, když Dominika stojí na pódiu a různě hýbá rukama do rytmu hudby, ale punc originality vystoupení jistě má. Kdo asi nejvíce dokáže ocenit toto vystoupení jsou sami sluchově postižení. Potup zasloužený. Originální číslo v hezkém a sympatickém balení.




DJ Vlado: Dominika přišla s originálním nápadem, kdy texty písní (nejprve Jablčko od Kristíny a posléze za Luciiny asistence i její Troubu) tlumočila do znakové řeči. Pro pobavení to bylo dobré, ale obávám se, že toto číslo nemá větší perspektivu. Porota sice Dominiku do Top 6 pustila, ale tam byla víceméně do počtu.

Ilusias

Merťas: Světelná show nebo stínové divadlo mě vždy baví ač je to už dnes v Talentu okoukaná záležitost. Ilusias je pětice holek, která se snaží v oborou stínového divadla prosadit. A dle mého to nebylo vůbec špatné. Samozřejmě musím říct, že se ve vystoupení dá najít několik chyb a jistých náznaků neúplné sehranosti a amatérismu, ale to jsou faktory, které k číslo patří a v celku dávají dohromady velmi dobré číslo. Slečny se mi líbily, i když to v první polovině vystoupení nebylo úplně ono, ale potom se rozjely a jako čeští zástupci stínového divadla, kteří vzešli z našich českých podmínek, tak rámcově bylo vystoupení kvalitní a postup zasloužený.

DJ Vlado: Prvním číslem, u kterého jsem cítil perspektivu pro další kola, byla tato světelná show s prvky stínového divadla. Sice to oproti loňským Teulis nebo Attraction z letošního Britain´s Got Talent bylo vystoupení Ilusias jen poloviční, ale ani tak se tato partička nemusí za své vystoupení stydět, podobná čísla fungují vždycky. Ale Slávik mi hnul žlučí tím svým trademarkovým odsuzováním všeho „oldschoolového“. Kdyby všechno bylo jednotvárně trendy a cool (podle Jarových představ), byla by to neskutečná nuda.

Martina Segeťová

Merťas: Martina je okradenou matkou. V 19 letech měla už tříletou holčičku a tu jí unesl manžel do Tunisu a ona se s ní v Tunisu setkala až po 17 letech. Tragická rodinná etuda má aspoň kapku pozitivní konec v podobě setkávání se minimálně jednou ročně. Martině její dcera doporučila, aby zazpívala italskou písničku od italské zpěvačky Laury Pausini. Ač Martina má vcelku hezký a nerušivý hlas, tak se ale obávám, že zpěv v italštině už v našich luhách a hájích nefrčí. Minimálně působí na starší generaci jako nostalgický závan minulosti, ale nastupující nová mladá generace jde hudebně úplně jiným směrem. Do divadla dobrý, ale v dalších kolech bych to na postup do semifinále neviděl.

DJ Vlado: A zase to hraní na city, jako kdyby ho v minulých ročnících nebylo až až. Ale na druhou stranu, kdyby Martina neměla příběh o tom, jak jí manžel unesl dceru a jak se s ní vloni po 14ti letech opět setkala, tak by kolem mě její vystoupení prosvištělo jako rychlík. Píseň od Laury Pausini zazpívala sice slušně, ale lépe než jako průměr bych její výkon nehodnotil. A vzhledem k tomu, že ani nepostoupila do šestky a zpěvaček je v této soutěži plno, jsou její šance na dodatečné zařazení do semifinále mizivé.

Lincejs Crew

DJ Vlado: WTF? Jaroslav Schindler nepostoupí a tato trapná dětská klauniáda ano? A ještě jim k postupu zahrají One Direction a jejich One Way Or Another, při které já trpím stejně jako kdybych byl zavřený v cele s Davidem Rathem. Jasně nejhorší postoupivší číslo. Ještě, že postup do nejužší šestky se už nekonal.

Adam Weinzetl

Merťas: Když Adam přišel na pódium, tak jsem si říkal, že to bude nějaká hrůza. Ale ono to bylo příjemné vystoupení. Student z Bratislavy si vzal do rukou ovládací zařízení a po divadle se rozletělo letadýlko, které Adam za tónů něžné hudby nechával plout po divadelním vakuu. Lucie Bílá měla pravdu v tom, že jemnost tohoto vystoupení může člověka hodit zpátky ho dětských let a na pár minut se člověk rozvzpomíná a vybaví si dětské vzpomínky. Je dobré, když vystoupení vyvolá emoce. Na postup a jako divadelní jednohubka je to výborné, ale na druhou stranu si nedovedu představit, kam by Adam vystoupení v dalším kole posunul. Také zde nutno pochválit Jara Slávika, jak pěkně s Boeingem utřel Leoše Mareše.

DJ Vlado: S touto disciplínou, tedy pilotováním papírového letadélka, už před třemi lety přišel Martin Hauk v Talentmanii, takže pro mě to rozhodně nebyla novinka. Jinak hodnocení Adama by bylo tak nějak přibližně stejné jako u jeho předchůdce, tedy že toto číslo je sice roztomilé a divácky atraktivní, ale bohužel nemá větší perspektivu. Postup do Top 6 mi přišel zbytečný, i když z pohledu poroty není Adam ještě úplně bez šance.

Miss Bibi & T Boy

Merťas: Chudák T Boy. Leoš si z něj na začátku udělal pěknej dobrej den. Vtípek byl sám o sobě na první nástřel vtipný, když ho Leoš říkal od stolu. Ale následně jak začal tlačit na pilu s opětovným příchodem a nucenou zábavou ze strany publika, tak vtípek ztratil na originalitě a dostal se do trapných vod. Vystoupení bylo ve znamení taneční dvojice, která odkazovala na slavnou scénu z filmu Maska. Dvojici nelze upřít taneční talent a um, ale v celkovém pohledu bylo vystoupení pomalejší a k lepšímu efektu scházela větší dynamičnost. Třeba to dvojka do příštího kola vypiluje.

DJ Vlado: U vystoupení tohoto dua prokázal Jaro Slávik opět svůj omezený rozhled, protože neznat legendární komedii Marečku, podejte mi pero, je stejné jako nevědět, že na Hradě sedí Miloš Zeman, před ním tam byl Václav Klaus a ještě před ním Václav Havel. Jinak T-Boyovu zelenou tvář a sehranou scénku z Marečka jsem si zapamatoval víc než samotné vystoupení. Byl to takový standardní společenský tanec, který neurazí, ale ani nenadchne.

Stefany & Sofia Monstrozi

Merťas: Travesti show je v Čechách oblíbená forma zábavy a je tu několik skupin, které obrážejí česká města se svou show. Dvojice Stefany a Sofia přišli do Talentu s originálním nápadem, kdy pódiové číslo mělo myšlenku a nebylo to jen pouhé hopsání do rytmu nějaké interpretky. Shakespeare´s Sisters je výborná písnička, která v sobě nese tragédii i lásku, kdy se smrt a život přetahují o smrtelníka. Jistě si pamatujete, když tento song vzbudil vášně v jarní Superstar u Veroniky Stýblové. Tady to travesti dvojice zahrála elegantně, stylově a s myšlenkou. Mělo to nápad a dalo se na to koukat. Bohužel Sofia Monstrozi ke konci července umřela na zápal plic. Velká lidská tragédie.

DJ Vlado: Tohle je případ čísla, které rozdělí publikum na dva antagonické tábory. Jedni budou toto travesty duo milovat, druzí nenávidět. Já jsem však dost na rozpacích. Na jednu stranu byl určitě přizváním toho pána z publika. Rozhodně to bylo o třídu výš než trapárny á la ChiChi Tornádo, ale na semifinále mi to přijde i tak málo a travesty show by neměla zabírat místo větším talentům. Navíc vzhledem k tragické události, která postihla Sofii, si myslím, že Stefany jako sólista bude mít o dost menší šanci. Pokud postoupí do semifinále, tak jenom jako exot pro pobavení.

Jozsef Papp

Merťas: I maďarská stopa bude v letošním ročníku zanechána. Jozsef píská s otevřenou pusou. Samo o sobě to nezní moc lákavě, ale na divadelním pódiu to bylo dobré, rytmické a svižné. Do příště vypilovat a bude to fungovat zase o krok lépe. Velmi vtipná byla překladatelka, která od porotců překládala úplně všechno a bohužel už se to pak řítilo z prvotní vtipnosti do trapnosti.

DJ Vlado: Pískající pán se zařadil do kategorie čísel, která sice na poprvé pobaví, ale perspektivu mají nulovou. Semifinále vidím v nedohlednu.

Martico New Age

Merťas: Taneční skupiny to mají každoročně v jakémkoliv Talentu na světě ohromně těžké. U skupinových čísel musí klapat úplně všechno. Tady se skupina rozhodla se rozdělit na dívčí část a mužskou část. Holkám to klapalo dobře, ale klučičí breakdance byl z horšího soudku. Příště by se tance měly zhostit jen dívky, ale měly by tak šlápnout více do plynu, protože to co předvedly samo o sobě na semifinále rozhodně nestačí.

DJ Vlado: Tady se shoduji s porotou v tom, že dívčí část tu pánskou jednoznačně převálcovala, oba breakeři mi přišli úplně zbyteční. Na druhou stranu mě Slávik opět naštval tím svým NIE, protože děvčata byla perfektně synchronní a jejich choreografie byla výborná. Za mě by to bylo na postup do šestky, ovšem porota byla jiného názoru.

Adriana Tomeková & Teddy

Merťas: Zvířecí vystoupení to mají v soutěži také těžké. Je nutné vyvážit spoustu prvků a do čísla přinést nejen zvířecí hopsání, ale také vygradování čísla. Na první pohled bylo vystoupení dobré a zajímavé, ale podle komentářů poroty se více hýbala panička než samotný Teddy. Bude otázkou, co předvedou příště.

DJ Vlado: Dog-dancing je trademarkem této soutěže a kovbojská choreografie tophoto dua byla velmi vtipná, byť kvalit Aleny Smolíkové a Keysi nedosahovala. Jen je škoda, že jsme z vystoupení viděli jen krátký úryvek. I toto číslo bych si dokázal představit mezi šesti nejlepšími.

Roman Seibert

Merťas: Bubenická čísla v Talentu kdekoliv na světě nemám v lásce, protože si nedokážu představit prostor, kam se vystoupení dále posune. Ale Roman je světlou skvrnou na poli nelibosti. Bubnování v jeho podání bylo zvučné, úderné a poslouchatelné. V této skladbě říkám rozhodně ano a Roman je jedním z nejzajímavějších soutěžících, kteří e objevili na prvním castingu. Jestli postoupí dál je otázkou, protože v loňském ročníku byl bubeník ve finále.

DJ Vlado: Roman byl možná vůbec nejlepší bubeník za všechny ročníky Talentu. Rozhodně byl o několik levelů lepší než Andrej Kampf, který to vloni díky životnímu příběhu dotáhl až na třetí místo. Jen je škoda, že nám Roman naservíroval tradiční čínské menu a ne jeden plnohodnotný hudební chod. Šanci na semifinále však každopádně ještě má.

Foursome / For Someone

Merťas: Kvarteto krásných slečen odzpívalo nejlepší vystoupení večera. Bez debat. Zaprvé, všechny čtyři dívky jsou krásné, mají svůj styl a jsou sympatické. Zadruhé, každá disponuje originální a specifickou barvou hlasu a žádná z kvarteta tak neztrácí a nepřevyšuje se nad ostatní. Společně dávají dohromady kvalitní pěvecký kvartet, u kterého mě napadá zase jedna myšlenka, a to jak tu chybí X Factor. Foursome by byly skvělou ozdobou hudební soutěže jako je X Factor. K vystoupení není moc co dál říci než jen to, že to bylo nejlepší vystoupení večera a pro mě osobně nejlibozvučnější a nejhezčí hlas ze skupiny má slečna, která jediná pracuje. U ní zněla nádherná barva hlasu. Holky by to mohly dotáhnout i do finále. Ostatně diváci si je už prohlasovali do semifinále.

DJ Vlado: Jednoznačná a bezkonkurenční jednička včerejšího dílu. Tyto čtyři dívky jsou nejen krásné a typově pestré, ale především jsou výborné zpěvačky a v baladě Never Ever od All Saints jim to dohromady krásně ladí. A stejně jako Fifth Harmony z loňského amerického X Factoru měli ve svém středu fantastickou Camilu Cabello, tak i For Someone skrývají jeden klenot – konkrétně čokoládovou krásku Alžbětu Ferencovou, která je nejen nádherná dívka, ale má i mimořádně zajímavý hlas. Betty už sice není tak úplně neznámou tváří, jelikož ji můžeme vídat v jojkárském seriálu Panelák a soutěžila i v Talentmanii jako členka taneční skupiny Sabrosura, ale mediální známost jí na kvalitách ani trochu neubírá. Další dvě členky skupiny jsme pak mohli vidět v SuperStar, Veroniku Adamičkovou v té letošní a Lauru Wengovou v té předloňské. Děvčata se na konci přenosu stala vůbec prvními semifinalistkami a nutno říct, že naprosto zaslouženě. Ať už v semifinále dopadnou jakkoliv, mají velkou šanci přesáhnout v kariéře i tuto soutěž.

Cirkus Medrano

Merťas: Motorkářské číslo má, představte si, tradici už od roku 1949. Glove of death má několik zápisů v knize rekordů a různé variace tohoto čísla se objevovali všude možně po světě. Přikládám video ze šesté řady Amerika má Talent. Tito Brazilci jsou těžcí profíci, kteří s tímto číslem jezdí po celém světě, a zdaleka to není všechno, co mají v kapse. Číslo bylo sice atraktivní, Leoš byl vtipný, ale jsou to prostě pozvaní profíci a původu Talentu to má hodně daleko. Kdyby byli jen jako hosté, tak to beru, ale takhle zase jako soutěžící… No, musím se s tím smířit. Nelíbilo se mi to ani u Britů a nelíbí se mi to ani u nás.

DJ Vlado: Jelikož vrcholem prvního dílu byly Foursome, tak tito motorkáři už byli jen takový bonus. Jako samotné číslo mi to přišlo nezajímavé a nijak výrazně to neoživilo ani zapojení Leoše. Absolutně si nedokážu představit, kam by se toto číslo mohlo posunost. Nedivím se, že motorkáři nepostoupili ani do šestky.

Kdo nepostoupil?

Jaroslav Schindler

Merťas: Jaroslav není špatný imitátor, ale spadnul to takových imitátorských klišé, která se neodpouštějí a na publikum mají spíš odpudivý vliv. Až imitace pana Kemra mu nahnala plusové body, ale to nestačilo. Dobrý komik si musí k přednesu vybrat dobrý materiál, jinak to nefunguje. Škoda, že Jaroslav nepostoupil. Příště se mohl soustředit jen na pana Kemra a komentovat třeba aktuální dění.

DJ Vlado: Jakkoliv nepostoupivší jindy nehodnotím, pokud to nejsou úplní zoufalci, u tohoto imitátora musím udělat výjimku. Nejdřív když imitoval Karla Gotta, Luďka Sobotu a Felixe Holzmanna, tak jsem si říkal, že je to takový průměrný estrádní bavič, jelikož tyto pány má ve svém repertoáru kdekdo. Ale když pak spustil Josefa Kemra, který je na imitování setsakra těžký a jen tak někdo ho do svého repertoáru nezařadí, tak jsem si myslel, že Jaroslav je skutečnou reinkarnací této české herecké legendy. Pak ještě přidal Stanislava Neumanna a Vlastu Buriana (který se mu moc nepovedl). Každopádně Jaroslav měl pro další kola určitě potenciál, protože s lepším obsahem by imitování Josefa Kemra (na ty ostatní osobnosti by se mohl vykašlat) mohlo být velmi zábavné. Bohužel si to společně se mnou z poroty myslela jen Lucie Bílá.

Kristián Vojtek

Merťas: Kristián byl vůbec první, kdo se nám letos na castingu představil. A ze svého vystoupení dělal hrnec Pejska a Kočičky. Narval tam všechny ingredience a myslel, že to bude chutnat publiku a porotě. Ejhle, moc chutí, moc odpůrců. Kdyby se soustředil třeba jen na rap…

Martin Chovanec

Merťas: Ehm. Tady se dal čuchat průšvih od začátku. Power of Love byla katastrofa. S Martinovým postojem to byla spíš Power of Žirafa.

Roman Svárovský

Merťas: No žádný taneční hit to nebyl, Romanovi ztřeštěné pohyby vyvolávaly úsměv na tvář, ale tady se porota zase malinko ve svém vtipu sekla. Ticho bylo vtipné jen chvilku, ale pak mu měli něco říci, ne ho vyprovodit s tichem. Ani jsem se Romanovi nedivil, že byl v zákulisí naštvanej. Samozřejmě číslo nebylo famózní, ale z lidí debily dělat nemusí.

Klára Bohdanecká

Merťas: Kláry mi bylo taky trochu líto. I když si vybrala smrtelnou kombinaci pro moderní talentovou show, Gott, němčina, čeština, tak taková trága to zase nebyla a pánové v porotě zase trochu moc tlačili na pilu. Fakt mi je někdy těch lidí líto, pač jejich čísla nejsou úplně ok, ale zase z nikoho blbce dělat nemusejí.

Top 3 zoufalců podle DJ Vlada:

1.Martin Chovanec – Hrbí se jak Quasimodo a zpívá tak falešně, že i Vašek Jelínek z Lunetiku je proti němu mistrem čisté intonace. Jednoznačně nejhorší číslo prvního dílu.

2.Klára Bohdanecká – Zprznění písně už z hor zní zvon, kterou Monika Bagárová kdysi dojala Karla Gotta, vyžaduje opravdu těžký trest. A Klára ho ode mě dostala v podobě druhého místa od konce.

3.Roman Svárovský – Roman měl jako podkres zvolit rozhodně jinou píseň, konkrétně Chytila jsem na pasece žížalu od Dády Patrasové, protože on sám se kroutí jako žížala. Tohle nemělo s tancem nic společného.

TOP 3 nejlepších podle Merťase i DJ Vlada:

1. Foursome
2. Roman Seibert
3. Ilusias

Hodnocení 1.castingového dílu podle Merťase

Zaprvé musím zmínit, že mě mrzí, že produkce vyhodila úvodní znělku, která show provázela celé tři řady. Široko daleko jsme měli nejlepší znělku a náhražka dotoček ke čtvrté řadě je chabou náhradou za znělku předešlou.
Zadruhé, porota. Lucie Bílá si jede svoji. Je to taková tetka Lucka, u které se čeká, kdy zase bouchne temperament a neudělá nějakou botu. Navíc mnoho fanoušků ji stále z loňska neodpustilo Alexe Dowise. Jaro Slávik. No, držet Jara v porotě jen kvůli tomu, že má kontakty se Simonem. To ho mohli rovnou šoupnout jako nějakého backproducenta v zákulisí a nemuseli ho znovu cpát do poroty. Je spoustu jiných a lepších Slováků, kteří by se v porotě vyřádili. Slávik je pro mě stále arogantní, už jen podle výrazů, negativních pohledů, skepticismu a jemu nevěřím ani jednu emoci. Pro mě je Jaro pro show zcela vyhořelý a okoukaný. To Leoš je nová krev, svou práci si osahává a snaží se dělat legraci. Jenže Leoš je sice místy vtipnej a porotu táhne vpřed, ale někdo to sklouzává k vyloženě typickému marešovskému humoru, který mnohdy už lidem lezl krkem a nemohli ho kvůli tomu vystát. Příkladem je legrácka se scénkou z filmu Marečku, podejte mi pero!. Začátek ok, ale pak to bylo vygradované do trapnosti a už to nudilo. Takový ten nucený humor za každou cenu. I když je Leoš impulzem a baví, tak se obávám, že za chvíli omrzí. Celkově porota působí dobře, ale dost mi vadí, že si někdy porota hraje na Bohdy a dělá z lidí vážně idioty, ač si to ani nezaslouží a tlačí to tam jen vyloženě na efekt pro kamery. Tohle já nežeru.
Zatřetí, soutěžící. V prvním díle se objevilo několik rozmanitých čísel, která předkládají všechno možné, ale jaksi mi u některých chybí následná nadstavba. Mnohá čísla byla moc dobrá na první efekt (letadlo, bubny, travesti), takové jednohubky. Ale na druhou stranu, co by dělali příště? Nebo jsou vůbec schopní svá čísla někam dál posunout? Největším objevem je zatím skupina holek Foursome. To je vážně klasa a semifinále si zaslouží. Jinak z prvního dílu není výraznějšího favorita.
Začtvrté, show. Dle mého to byl jeden ze slabších rozjezdů za celé 4 roky. Trochu ta dynamika tam chyběla a zdálo se mi to takové pomalejší, ale i když to bylo pomalejší tempo, tak kvalitu si show drží výrazně nade všemi konkurenty v českém a slovenském rybníčku. Show bude nabírat nebo ztrácet diváky podle zúčastněného talentu. Jen talentovaní lidé bez machinací štábu můžou show udělat dobré jméno. Show se mi líbí a snad jim pozlátka vydrží. Vloni jsem taky takhle chválil a po druhém díle přišla studená sprcha, tak doufám, že s to nebude letos opakovat.

Hodnocení prvního dílu podle DJ Vlada:

S potěšením musím konstatovat, že start čtvrté série Talentu se vydařil. Technická stránka je u Talentu tradičně na jedničku a Pyco s Jakubem si drží svoji vysoko nasazenou laťku. Velmi překvapil i nováček poroty Leoš Mareš, který je chvílemi třeskutě vtipný a některá čísla dokáže skvěle okořenit. Vypadá to, že roční pauza od talentových soutěží Leošovi jen pomohla a v této sérii bude skutečným tahounem poroty. Zbylé dva porotce už ovšem mohli vyměnit. Lucie Bílá mi v tomto díle až tak nevadila, jelikož se neuchylovala k příliš přepjatým hodnocením a odpustila si své tradiční kolovrátky jako že „je málo krásných zpěváků“ nebo „že miluje mužský, který uměj brečet. Jaro Slavík mi už ovšem krajně vadí, zvlášť pro svou totální nabubřelost pramenící z absolutní neschopnosti k čemukoliv. Škoda, že tam místo něj nesedí Ján Ďurovčík, který by byl zcela ideálním porotce Talentu. Co se týče nového systému postupu do semifinále, tak ten se mi líbí moc, jelikož zvyšuje možnost diváků ovlivnit složení semifinále. A díky této novince už známe jméno prvního semifinalisty, kterým není nikdo jiný než božské Foursome (nebo teď už vlastně For Someone), které prvnímu dílu absolutně kralovaly. Doufejme, že podobně velké talenty uvidíme i v dalších dílech a hlavně, že letos nedojde k žádnému kiksu jako v loňském finále.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
1
Dalibor
Reagovat

Zase zmínka o Bagárové. Panebože, za co a proč?!

2
mb
Reagovat

me zase ty forsome holky nepripadaly jako neco extra, poslouchal jsem to na pul ucha a docela jsem souhlasil s piskanim publika, nez mi doslo, ze to je piskani „oslavne“… ;-)

Reagovat

Se v tom ztrácím… Takže těch šest čísel na konci, to jsou ty jediné, ze kterých bude vybírat porota? nebo to jsou jen čísla, která byla předhozena divákům a porota bude zase moct vybírat ze všech postoupivších z divadla?

4
Lukas Franta
Reagovat

Porota svoji polovinu semifinalistu vybere ze vsech, kteri v divadle dostali ano. To ze se nekdo nedostane do sestky jeste nic neznamena stejne jako to ze v ni neuspeje.

5
KK
Reagovat

mně se teda holky líbily moc.. nebylo to úplně dokonalé a sem tam jim to ujelo, ale to (momentálně) nepovažuju za větší problém.. krásné, talentované, zajímavé.. u mě dobrý :)

Reagovat

4 – Díky za vysvětlení. ;-)

7
Tomino
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Pit5fLEqdV0

1.časť novej internetovej hudobnej „reality show“ Slovenský evergreen.

9
Peter
Reagovat

Díky kluci, že jste mě tak hezky ohodnotili, uplně s vami souhlasím, však nejdúležitější bylo, že i s takovou blbostí jsem postoupil, o to šlo, vidíte. Né že bych neuměl i jiné věci a líp :-D
PM

10
Klára Bohdanecká
Reagovat

Jo vždyť pohoda.:D Já se na tom speciálně mastím. Můžu vám jen říct, že pan Slávik s panem Marešem su hrají na to co nejsou.. Né že bych je pomlouvala proto, že mě neposlali dál a ponížili mě, ale proto, že Slávik si hraje na Paľa Haberu a vážně na to nemá..
Nebejt této soutěže, dodnes točí porno a nikdo o něm nemluví.. sám nemá na nic nadání a má vybírat talenty.? To samé Leoš .. už i to jeho trapný moderování na Evropě. Hadr.. Kdysi jsem ho dokonce měla i ráda.. ale potom co předvedl, i s tím hajrem co si nechal udělat a to, že fůrt jen střídá ženský.. Prostě tragédie..
Mé vystoupení sic nebylo ideální, ale těště se příště, budete mít na co. Ale už rozhodně nikdy né v ČSMT :) ;)

Přidat komentář