Panáček v reality show

Upoutávka na Cha$e

9. Listopad 2008 | napsal(a): | reality show: reality show obecně

V úterý 11.listopadu startuje na americké televizní stanici Sci-Fi Channel nová reality show Cha$e, která vychází z původně japonského formátu (Run For Money). V každém díle bude mít skupinka soutěžících během 60 minut reálného času jediný úkol: co nejrychleji utíkat před svými pronásledovateli. Za každou minutu, co zůstanou „naživu“, dostanou 1000 dolarů. Soutěžící, kterému se podaří přežít a najít východ (Exit point), získá celou výhru 50.000 dolarů. (Takže se vlastně jedná o nápad inspirovaný filmem Running Man s Arnoldem Schwarzeneggerem).

Každý díl se bude odehrávat na jiném místě Los Angeles, např.v přístavu San Pedro, zábavním parku Universal nebo v Descanso Gardens. Soutěžící (Běžci) dostanou na začátku batoh, kompas, baterku a hlavně telefon iPhone, prostřednictvím něhož budou informováni o místu, kde na ně čekají další indicie k nalezení Exitu (jako v The Amazing Race). Občas budou po cestě plnit různé úkoly, díky nimž mohou získat extra bonus anebo vylepšení výzbroje, např.dočasnou neviditelnost, zmrazovací paprskomet, omračující granáty (čili nápady vypůjčené z každé druhé videohry). Díky těmto pomůckám se mohou na čas zbavit svých pronásledovatelů (Lovců). Všech osm Lovců je oblečeno v černém a připomínají pro změnu agenty z Matrixu. Ve slunečních brýlích mají nainstalovanou minikameru, takže diváci budou mít možnost sledovat dění z jejich pohledu (obraz bude digitálně upraven po vzoru filmu Terminátor). Běžec ve hře skončí v okamžiku, kdy jej Lovec dostihne a dotkne se jej rukou (copyright známá dětská hra Máš babu!).

Můžete se podívat ještě na jednu hodně povedenou oficiální upoutávku, v níž své parkour umění předvedl Gabriel ‚Jaywalker‘ Nunez.

videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

reality show obecně

Diskuze k článku

Počet komentářů: 8
Reagovat

A taky tam budou umírat jako v Running Manovi? :)

2
drak
Reagovat

Tak Běžícího muže (Stephen King) sice bez zabíjení už bychom měli, teď ještě zbývá Dlouhý pochod (Stephen King), i když taky to bude asi bez střílení, ale i tak by to bylo zajímavé – pro ty co neví o co jde ať si tu skvělou knihu přečtou.

3
fb
Reagovat

To by nemuselo bejt spatny :)

4
Zack
Reagovat

Zajímavé, určitě se na první díl podívám

5
fx
Reagovat

A kdy že to má premiéru?

6
TK
Reagovat

fx:
dnes večer. Celkem je zatím natočeno šest pokračování.

7
Ondra
Reagovat

Mno, konecne jsem to shledl a mam toho rozporuplne pocity. neni to nic extra, ale divat se na to da :-) to je asi to hlavni :-P

8
TK
Reagovat

Přidán odkaz ke stažení první epizody.

Nebylo to zas špatné, ale skutečně to připomíná spíš dětskou hru („Ha, ha. Jsem neviditelný!“)

Přidat komentář