Panáček v reality show

Gordon Ramsay otevřel v Praze svoji restauraci, dočkáme se české verze Hell’s Kitchen?

18. Listopad 2007 | napsal(a): | reality show: reality show obecně

Mezinárodně proslulý šéfkuchař Gordon Ramsay, držitel více Michelin hvězd než kterýkoliv jiný šéfkuchař v Británii, známý svým výbušným temperamentem, nevybíravým slovníkem, perfekcionismem a velkým smyslem pro detail, majitel oblíbeného řetězce restaurací v Londýně a jinde po světě, který je však příznivcům reality show znám především díky vlastnímu pořadu Hell’s Kitchen, otevřel v listopadu svoji první restauraci Maze rovněž u nás a to v novém 5 hvězdičkovém hotelu Hilton Prague Old Town. O kvalitě pokrmů v této restauraci se jistě někdy v budoucnu dozvíme na webu pana Cuketky.

Slavnostní otevření pražské Maze restaurace se chystá na leden, kdy má Ramsay osobně přijet. Pro příznivce reality show je však mnohem zajímavější informace, která se v této souvislosti objevila, že jedna česká produkční firma koupila práva na Hell’s Kitchen, aby ji uvedla na českých obrazovkách. Projekt české Hell’s Kitchen dle stejných informací zatím bohužel stojí. Vše je připravené kromě jediné věci – chybí kuchař. Nemůžou v českých luzích a hájích nikoho podobného Ramsayemu najít.

související články

Hell’s Kitchen – vyvolení kuchaři / článek zde na Panáčkovi v reality show

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

reality show obecně

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!