Panáček v reality show

Who wants to be a Superhero: Kapitola IV

20. Srpen 2006 | napsal(a): | reality show: Svět hledá Superhrdinu! / Who Wants to be a Superhero?

Hlavním posláním superhrdinů je pomáhat ostatním lidem. Proto také soutěžící v další epizodě reality show Who wants to be a Superhero? vyrazili do ulic konat dobré skutky. A docela se jim dařilo: pomáhali spoluobčanům přejít bezpečně ulici, postarali se o čistotu na chodníku, sehnali bezdomovcům oblečení a hrdina Feedback například vlastním tělem zakrýval výlohu obchodu s erotickým spodním prádlem a odháněl od ní malé děti. Skvělý pocit z dobře vykonaného úkolu jim ale nevydržel dlouho.


Superpadouch Dark Enforcer totiž mezitím se štábem navštívil jejich příbuzné a kamarády, kteří na soutěžící prozradili některá tajemství z jejich civilního života. Dozvěděli jsme se například, že když se Lemuria na večírcích rozparádí, tak ráda tancuje na stole, manželka Feedbacka si postěžovala, jaký je doma hrozný bordelář, na Majora Victory zase prasklo, že dřív vystupoval jako striptér a jeho kolegové mu dávali přezdívku „Tangáč“ (Thong Man)… Soutěžící se při sledování těchto reportáží dobře bavili a slibovali, že si to se svými vypečenými kamarády po skončení soutěže ještě vyřídí. Stan Lee se ale rozhodl využít tyto informace pro další vylučování.
Soutěž nakonec opustila Creature, která si to pokazila také při konání dobrých skutků v ulicích, kdy přecházela křižovatku na červenou. (Mimochodem, pozorní diváci mohli teď tuto soutěžící vidět ještě v jedné reality show- v America’s Got Talent vystupovala s taneční skupinou Stilt World. Inu, musí se přece využít každá příležitost, jak se dostat na televizní obrazovku.)

Jakmile soutěžící uslyšeli zadání dalšího úkolu, moc jim do smíchu nebylo.
Měli se ve vězení setkat s nebezpečnými zločinci a pokusit se je napravit. Ale to nebylo vše, každý z nich musel v průběhu rozhovoru splnit jeden ze čtyř tajných úkolů. Pokud se jim úkol nepodaří splnit, budou automaticky nominovaní na vyloučení. Na výběr měli: třikrát vězně obejmout, třikrát ho poplácat po zádech, třikrát mu upravit vlasy padající do tváře nebo alespoň deset sekund sedět vězni na jeho klíně. Sexy kočka Lemuria si zvolila právě ten poslední úkol, co může být pro ni snazšího? Jenže to nepočítala s tím, že dostane na starost vězeňkyni, která odmítala komunikovat,
a když se jí Lemuria dotkla (a chtěla se posadit na klín), začala tak vyšilovat, že museli okamžitě zasáhnout vězeňští dozorci, kteří další natáčení přerušili. O to horší to měl Major Victory, protože po tomto incidentu mu dozorce hned na začátku přísně zakázal se vězně dotknout, přitom on si za úkol vybral právě poplácání po zádech. Nakonec ale stresovou situaci zvládl a úkol splnil, stejně jako ostatní soutěžící.

Stan Lee byl na své svěřence patřičně hrdý, pouze Majora Victory pokáral za to, že při plnění posledních úkolů neustále odkládal svoji pelerínu. Měl obavy, jestli to náhodou není pozůstatek jeho striptérské minulosti.
Major Victory tedy čestně slíbil, že už do konce soutěže nic svlékat nebude… Výsledek večerního vylučování už byl ale prakticky dopředu rozhodnutý. Jediná Lemuria nesplnila tajný úkol a musela bohužel soutěž opustit. Zbývají tak už jen poslední tři finalisté: Fat Momma, Feedback a Major Victory.

Pokračování příště…

související články

Who wants to be a Superhero #2: Kapitola osmá
Who wants to be a Superhero #2: Kapitola sedmá
Who wants to be a Superhero #2: Kapitola šestá
Who wants to be a Superhero #2: Kapitola pátá
Who wants to be a Superhero #2: Kapitola čtvrtá
Who wants to be a Superhero #2: Kapitola třetí
Who wants to be a Superhero #2: Kapitola druhá
Who wants to be a Superhero #2: Kapitola první
Who wants to be a Superhero: Finále
Who wants to be a Superhero: Kapitola V
Who wants to be a Superhero: Kapitola IV
Who wants to be a Superhero: Kapitola III
Who wants to be a Superhero: Kapitola II
Who wants to be a Superhero: hledá se nový Superman

Svět hledá Superhrdinu! / Who Wants to be a Superhero?

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
Jouza
Reagovat

Covece tak dneska nejsu s rekapem spokojeny ;) Zacatek dobry, ale pak je to bezduvodne strihnute :( Nevim jaky byl duvod abys strihl popis Fat Momma, ktere to proslo IMO dost skoro az nefer, neb ze se pocitalo takove (ne)oddelani vlasu me docela prekvapilo a Feedbacka, ktery mel asi nejhorsi ukol a musim rict, ze me dost prekvapil tim ze se nezalekl a dokazal to „zazrakem“ splnit. (pozn.: Fakt b yme zajimalo jestli to cele bylo realne, nebo nahrane. Mysleno zda vezni byli vezni, nebo herci)

Stejne tak me docela srala reakce Stana Leeho proti odkladani te plastenky Majorem Victoryim(netusim jak to sklonovat ;) ) Hlavne teda v te prvni casti, kdy to dal starenkam pod nohy to bylo vtipne a vyplynulo to pekne z reakce. Oduvodnit, ze je to spatne jenom pro to, ze to nedela spiderman bylo dost trapne. S veznem netusim proc to sdelal, ale asi k tomu mel duvod a prislo mu, ze je to cesta k tomu co ma provest.
Pri vylucovani sem mel strach ze Stan vymekne a vyhodi Majora, ktery si to vylozene nezaslouzil, ale prekvapili me a sla nastesti Lemuaria, ktera tam uz nemela delsi dobu co delat.

A emotivni zaver, kdy se vpodstate vsichni rozbreceli, taky mozna nestalo za to vynechat.

Nej sceny: Feedback kryje vlastni telem vylohu se spodnim pradlem, pomoc Majora tem starenkam pres cestu a pak Feedback a splneni ukolu s obejmutim. Po tom co z tamam Major odesel sem neveril tomu, ze ma sanci to splnit. Asi druhy nej vykon co tam ze souteziciho vytahli. Prvni je a ted doufam, ze se nepletu monkeywoman a jeji „zapas“ s psikama.

2
TK
Reagovat

Nechtěl jsem, aby článek byla zas extra dlouhý, podstatu úkolu ve vězení jsem popsal. Máš ale pravdu, Feedbackův úkol s obejmutím hromotluka byl těžký, zejména když požádal dozorce, aby vězni sundal pouta, ostatní kolegové už Feedbacka považovali za nebožtíka. On ale prokázal dost empatie, řekl vězni, že i on přišel o otce, a tím si ho získal. Já jsem ale nepochyboval, že úkol splní, protože v Americe se přece všechny problémy světa vyřeší tím, že se lidé obejmou…

Vězni byli stejně najatí herci, o tom žádná. Asi těžko by chlap odsouzený čtyřikrát na doživotí mohl pracovat mimo areál vězení, navíc spolu s nějakou vězeňkyní.

Ty emotivní proslovy soutěžících na konci dílu jim taky nežeru, vůbec to nevypadalo věrohodně (Feedback:“Vy jste jako můj náhradní otec, Stane, díky vašim komiksům jsem dospěl.“)

Možná to vypadá, že jsem z tohoto posledního dílu trochu otrávený, a je to tak. Vadí mi, že když se v každé epizodě musí dvakrát vyřazovat, tak se často volí opravdu malicherné důvody. Cell Phone Girl byla vyřazena proto, že neuspěla ve fyzicky náročném úkolu se psy (ani svalnatí chlapi to nedokončili, natož křehká dívka). Spíš měli ocenit její odvahu, když sama řekla, že má trauma kvůli dřívějšímu psímu pokousání. Nebo vytýkat Tlusté Mámě, že podstupuje diety? Nebo, že Major Victory odložil svoji pelerínu? Vždyť to udělal právě proto, aby ty stařenky mohly přejít přes kaluž.

No, uvidíme, jak bude vypadat další epizoda, kdy superhrdinové půjdou na návštěvu do školy.

Přidat komentář