Panáček v reality show

Who wants to be a Superhero #2: Kapitola sedmá

15. Září 2007 | napsal(a): | reality show: Svět hledá Superhrdinu! / Who Wants to be a Superhero?

Superhrdina Parthenon se dopustil jen jednoho malého zaváhání a hned ho to stálo další účast v soutěži. Jeho vyřazení překvapilo i zbývající tři hráče, Defuser se například domníval, že spíše měl být vyřazen Hyper-Strike, protože ten si v průběhu úkolu se školáky pustil pusu na špacír a dětem prozradil své pravé jméno. A to je věc, kterou Stan Lee obvykle neodpouští.

Druhý den ráno superhrdiny probudilo mimořádné televizní zpravodajství. Superpadouch Dr.Dark dokázal svého naklonovaného FrankenStana, pardon Zlého Stana, zvětšit do gigantických rozměrů a vyslal ho terorizovat město. Stopadesátimetrový Zlý Stan (ve svých nejlepších nedělních kalhotách a vydávající řev jako Godzilla) právě nyní terorizuje centrum Los Angeles, boří mrakodrapy a rozšlapává auta. Jedině superhrdinové ho mohou zastavit.

Skutečný Stan Lee je poslal do elektrárny, kde měl Dr.Dark mezi sloupy elektrického vedení umístěny dva velké generátory elektrických výbojů pohánějících Zlého Stana (?). Úkolem superhrdinů bude doběhnout ke generátorům, vytvořit živý řetěz a zkratovat generátory. Problém byl v tom, že v cestě jim stáli tři rozzuření hlídací psi (stejný úkol byl už v první řadě této reality show). Soutěžící si tak na sebe navlékli ochranné obleky a Hygena navrhla, že sehraje roli návnady, aby fyzicky zdatnější Defuser s Hyper-Strikem mohli úkol dokončit. Sotva ušla pár kroků, jedna doga se do ní zakousla a srazila ji k zemi. Poté, co se její parťáci přesvědčili, že je celá, pokračovali dál sami. Další dva psi se vrhli na Defusera, který s obtížemi dokázal i se zvířaty zakousnutými do jeho paží dojít až ke generátorům. Spolu s Hyper-Strikem se pak chytli elektrických kabelů, přes jejich těla přeskočil elektrický výboj, zkratoval generátory a zneškodnil běsnící monstrum Zlého Stana (varování pro děti: tohle doma nezkoušejte, dotýkat se drátů na zem spadlých mohou jen superhrdinové!).

Po úspěšně dokončené misi se vyčerpaní superhrdinové vrátili zpět na základnu, Defuser si prohlížel podlitiny na pažích, kam se mu silně zakousli hlídací psi, a přemýšlel, jestli udělal dobře, že Hygenu nechal ležet bez pomoci (což by v rámci své skutečné profese policejního důstojníka při zásahu nikdy neudělal). Za odměnu za záchranu města měl Stan Lee pro soutěžící nachystané překvapení: prototypy jejich vlastních figurek. Hračky měly dokonce jejich podobu a pomocí zabudovaného čipu s mikrofonem mohli soutěžící figurky naučit mluvit jejich hlasem. Všichni tři dospělí si pak s figurkami hráli až hluboko do noci jako malé děti.

Další den jim dal Stan Lee nový úkol, měli se dostavit na jednu konkrétní adresu ve městě. Připraveni na nejhorší vstoupili dovnitř… a vešli do studia, kde se natáčí pořad Reality Remix. Tento pravidelný magazín vysílaný na stanici Fox Reality komentuje každý den nejnovější události v reality show všech televizí (takže něco jako taková televizní podoba Panáčka v reality show). Stan Lee totiž chtěl, aby se soutěžící naučili, jak správně vystupovat v médiích. Vtipná a pohotová moderátorka pořadu Kennedy je pěkne podusila, ale vyzvídala na nich také, kyž byly kamery (zdánlivě) vypnuté.

Teprve po návratu na základnu soutěžícím došlo, že se možná otevřeli až moc a prozradili na sebe věci, které neměli. A přesně to bylo také hlavním bodem programu při večerním vyřazování. Stan Lee všechny pochválil za statečnost v průběhu úkolu v elektrárně. Jenom se mu nelíbilo, že obrovitý Defuser nechal jen tak ležet Hygenu napospas zuřivému zvířeti. Hygena se ale Defusera zastala, že sama pomoc odmítla a přesvědčila Defusera, že mise je přednější. Méně spokojený byl Stan Lee s výsledkem televizního interview. Ukázal soutěžícím záběry skryté kamery, která byla umístěna v zákulisí a v maskérně. Všichni tři totiž maskérce prozradili, odkud pocházejí, Hygena dokonce řekla celou svoji domácí adresu! Tím hodně odhalili svoji pravou identitu, což Stan Lee bere jako hodně vážný prohrešek. Nikdo ten večer neměl postup do finále jistý, ale Stan Lee se nakonec rozhodl, že vyřazovat se nebude, účast ve finále si zaslouží všichni tři.

Pokračování příště.

související články

Who wants to be a Superhero #2: Kapitola osmá
Who wants to be a Superhero #2: Kapitola sedmá
Who wants to be a Superhero #2: Kapitola šestá
Who wants to be a Superhero #2: Kapitola pátá
Who wants to be a Superhero #2: Kapitola čtvrtá
Who wants to be a Superhero #2: Kapitola třetí
Who wants to be a Superhero #2: Kapitola druhá
Who wants to be a Superhero #2: Kapitola první
Who wants to be a Superhero: Finále
Who wants to be a Superhero: Kapitola V
Who wants to be a Superhero: Kapitola IV
Who wants to be a Superhero: Kapitola III
Who wants to be a Superhero: Kapitola II
Who wants to be a Superhero: hledá se nový Superman

Svět hledá Superhrdinu! / Who Wants to be a Superhero?

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
LOGEN
Reagovat

no super tenhle porad sboznuju

Přidat komentář