Panáček v reality show

Who wants to be a Superhero: Finále

5. Září 2006 | napsal(a): | reality show: Svět hledá Superhrdinu! / Who Wants to be a Superhero?

Po pěti týdnech dospěla netradiční reality show Who wants to be a Superhero? do svého velkého finále. Kdo se stane hrdinou nového komiksu? Bude to Fat Momma, která čerpá sílu z pojídání koblih? Nebo Feedback, jenž nabírá sílu hraním videoher?

Ještě než ale legendární autor komiksů Stan Lee určil konečného vítěze, rozhodl se, že jim věnuje jednu důležitou superschopnost – naučí je létat! Oba finalisti byli odvezeni do školy filmových kaskadérů, kde si je vzal do parády John Moio (který mj.řídil práci kaskadérů na obou dílech Spidermana). Výcvik začal nejprve něčím snadnějším, skokem na trampolíně. Na Feedbackovi bylo vidět, že je ve svém živlu, bez problému zvládal salta vpřed i vzad.
Dalším stupněm bylo osvojit si základy filmové rvačky. Po malém tréninku s ostatními kaskadéry došlo i na velkou bitvu mezi oběma superhrdiny. Oba si rozdávali rány pěstí, až nakonec Fat Momma odrovnala Feedbacka přesně mířeným kopem do rozkroku (samozřejmě jen jako).
Samotné létání si vyzkoušeli skokem z houpačky do matrací před zeleným pozadím. Stan Lee totiž chtěl vidět, jak oba finalisté vypadají, když se tyto natočené záběry vloží trikem do skutečného filmu.

Zpátky na základně si Stan Lee pozval oba adepty na poslední pohovor.
Na otázku, kdo je jejich největším vzorem, odpověděl Feedback, že právě Stan. Kupodivu to v tomto případě nevyznělo jako pochlebování, protože Feedback v průběhu celé show už několikrát v rozhovorech na kameru vyprávěl, jak byl ve čtrnácti letech zasažen sebevraždou svého otce a právě komiksové sešity o Spidermanovi mu byly v té době největší oporou.

Po skončení pohovorů se Stan Lee definitivně rozhodl, ale oznámení výsledku odložil až na slavnostní večer v prostorách studia Universal v Hollywoodu.
Na začátku této velkolepé události mohl dav diváků na velkoplošných obrazovkách sledovat dva krátké klipy, které specialisté na vizuální efekty sestavili ze záběrů finalistů před zeleným pozadím. Feedback i Fat Momma v nich skutečně létali, bojovali s padouchem Dark Enforcerem i s obrovským drakem a zachraňovali svět. Ikdyž bylo sice vidět, že klipy byly šité skutečně horkou jehlou, obecenstvu se libily. Poté předstoupili oba kandidáti a vyslechli si finálový ortel: zvítězil Feedback a stane se tak předlohou pro hrdinu nejnovějšího komiksu z produkce nakladatelství Dark Horse a celovečerního filmu televize Sci-Fi Channel. Pogratulovat vítězi přišla jeho manželka, Stan Lee i všichni vyřazení soutěžící. Fat Momma ze druhého místa vůbec nebyla smutná, když viděla, že Feedbackovi se tím splnil jeho dětský sen.

The End? Anebo nás čeká pokračování ve druhé řadě této vtipné reality show? Uvidíme.

videa ke stažení

Vtipné rapové video televize Sci-Fi
Sestřih nejlepších záběrů s hudbou Savin‘ Me od Nickelback

související články

Who wants to be a Superhero #2: Kapitola osmá
Who wants to be a Superhero #2: Kapitola sedmá
Who wants to be a Superhero #2: Kapitola šestá
Who wants to be a Superhero #2: Kapitola pátá
Who wants to be a Superhero #2: Kapitola čtvrtá
Who wants to be a Superhero #2: Kapitola třetí
Who wants to be a Superhero #2: Kapitola druhá
Who wants to be a Superhero #2: Kapitola první
Who wants to be a Superhero: Finále
Who wants to be a Superhero: Kapitola V
Who wants to be a Superhero: Kapitola IV
Who wants to be a Superhero: Kapitola III
Who wants to be a Superhero: Kapitola II
Who wants to be a Superhero: hledá se nový Superman

Svět hledá Superhrdinu! / Who Wants to be a Superhero?

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
jambo
Reagovat

hmm, a co teď budu číst?:))))díky za komentáře, tato RS mě docela zaujala. btw. nevíte, co se děje s lapiduchem? už dva dny se na něho nemůžu dostat:((

Přidat komentář