Panáček v reality show

Who wants to be a Superhero #2: Kapitola osmá

15. Září 2007 | napsal(a): | reality show: Svět hledá Superhrdinu! / Who Wants to be a Superhero?

The Defuser, Hygena a Hyper-Strike. To jsou jména tří finalistů druhé řady netradiční reality show Who wants to be a Superhero? Jen jeden z nich se ale stane předlohou pro zbrusu nový komiks, celovečerní film a figurku pro děti. Rozhodnutí leží jen na bedrech Stana Lee, který na úvod tohoto dílu oznámil příchod velkého finále prostřednictvím satelitního vysílání do všech možných televizních obrazovek po celém světě (zajímavé, že na Nově nic takového nebylo).

Superhrdinové měli mezitím na tajné základně důvod k oslavě. Zrovna si připíjeli bublinkami, když do místnosti nakráčel hrozivý stopadesátikilový hromotluk. Nebyl to ale žádný komplic Dr.Darka, ale profesionální wrestler Balls Mahoney, který vystupuje v ECW (Extreme Championship Wrestling). Dostal totiž od Stana Lee za úkol naučit superhrdiny, jak správně bojovat s padouchy. Proto je pozval na druhý den do školy pro kaskadéry.

Na úvod jim ukázal, co díky tréninku dokáže, a nechal od kolegy přetáhnout po hlavě skládací židličkou (Hygena se na malou chvíli zarazila, jestli se budou muset učit ten samý kousek se židličkou). Skutečný trénink ale probíhal pod dohledem kaskadéra, který nejdříve soutěžící učil „létat“, vlastně pohybovat se na závěsném laně před zeleným pozadím. Hyper-Strike byl na lanech jako doma, protože to už uměl ze své cirkusácké praxe. Zato Defuser se na lanech moc plavně nepohyboval, neustále měl strach, že pomocníci jeho 120 kilo živé váhy na laně neudrží a spadne.

Další část tréninku spočívala v rozdávání a přijímání imaginárních úderů, aby to na plátně vypadalo jako skutečná rvačka. Všichni si tento výcvik náramně užili. Když ale chtěli z tělocvičny odejít, překvapil je superpadouch Dr.Dark. Trojice superhrdinů už věděla jak na něj, využili právě naučených chvatů a hmatů a společně zlosyna odeslali jednou provždy na věčnost.

Stan Lee na základně všechny tři pochválil za statečnost, ale protože se blížilo závěrečné rozhodnutí, pozval si každého z nich na individuální pohovor, v němž chtěl adepty poznat trochu blíž. Hyper-Strike tak na sebe prozradil, že jeho touha ovládat dokonale kung-fu a stát se superhrdinou pramenilo z dětství, kdy se mu ve škole ostatní smáli. Hygena zase přiznala, že ji spoluhráči i štáb chválil, že musí být skvělou matkou, přitom žádné děti nemá a po smutné události, kdy v pokročilém těhotenství o dítě přišla, už ani neměla odvahu se o další pokušet. V průběhu natáčení se ale díky povzbuzování ostatními rozhodla, že to znovu zkusí. Také Defuser se Stanovi svěřil s pro něj bolestivou vzpomínkou. Když mu bylo dvanáct, jeho sestra propadla drogám a on a jeho rodina nevěděli, jak ji pomoci. Proto toužil stát se hrdinou, který by pomáhal jiným, proto se také stal policistou. V poslední epizodě tak do hry překvapivě vstoupily emoce, které chyběly v předchozích dílech této reality show.

Slavnostní oznámení nového komiksového superhrdiny se stejně jako loni odehrávalo na ulici před studiem Universal v Hollywoodu. Stan Lee představil nadšenému davu diváků všechny tři finalisty, pustil jim také jejich krátké promo klipy, které byly poskládané ze záběrů před zeleným pozadím a filmových triků, a ještě klipy natočené s jejich rodinnými příslušníky. Chvíle napětí a Stan Lee oznámil jméno vítěze – Defusera. Zaskočený Defuser se nestačil ani vzpamatovat a už mohl přijímat gratulace od manželky, rodinných příslušníků, ostatních spoluhráčů i od loňského vítěze Feedbacka.

The End?

související články

Who wants to be a Superhero #2: Kapitola osmá
Who wants to be a Superhero #2: Kapitola sedmá
Who wants to be a Superhero #2: Kapitola šestá
Who wants to be a Superhero #2: Kapitola pátá
Who wants to be a Superhero #2: Kapitola čtvrtá
Who wants to be a Superhero #2: Kapitola třetí
Who wants to be a Superhero #2: Kapitola druhá
Who wants to be a Superhero #2: Kapitola první
Who wants to be a Superhero: Finále
Who wants to be a Superhero: Kapitola V
Who wants to be a Superhero: Kapitola IV
Who wants to be a Superhero: Kapitola III
Who wants to be a Superhero: Kapitola II
Who wants to be a Superhero: hledá se nový Superman

Svět hledá Superhrdinu! / Who Wants to be a Superhero?

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
Michal
Reagovat

Hele neznáte někdo nějakou stránku kde se dá kouknout na ty starý díly… Heldal sem to už na koukejxkrat, sleduj.org, prostě vše i na uložto to neni fakt nwm pls pisněte někdo na email…. první díly sem neviděl a děsně mě to štve… díky moc tomu kdo mě to pošle =)

2
Michal
Reagovat

email mám kanka.micha@seznam.cz =DD

3
Marika
Reagovat

Může mi tady někdo vysvětlit proč tenkrát nedala porota divokou kartu Piňákovi ale Harichovi, který vypadl jen o pouhé dvě kola později? Odpovězte mi na to někdo prosím.

4
Michal
Reagovat

Taky haricha nesnáším ale rád bych odpověd na muj dotaz xDDD

Přidat komentář