Panáček v reality show

Who wants to be a Superhero #2: Kapitola pátá

8. Září 2007 | napsal(a): | reality show: Svět hledá Superhrdinu! / Who Wants to be a Superhero?

Superhrdinové sice dokázali minule včas zachránit ukradené tajné spisy, ale zlomyslný Dr. Dark jim stále uniká. Navíc se z mimořádného televizního zpravodajství dozvěděli, že tento padouch má nejspíš na svědomí také časté výpadky dodávky elektrické energie v celém městě. Jak zjistil Stan Lee, Dr.Dark odčerpává energii z blízké elektrárny, takže hrdinové mohou opět vyrazit do akce.

Po příjezdu k elektrárně ale zjistili, že tajné přípojky jsou v rozvodné budově, která stojí za elektrickým plotem. Jediná cesta, jak se do budovy dostat, vede dlouhým kanalizačním potrubím.
Superhrdinové mají 6 minut na to, aby prolezli do rozvodné místnosti a každý odnesl jednu z pěti pojistek. Někteří z toho moc velkou radost neměli, a to ani netušili, že jim po cestě budou dělat společnost krysy, hadi a tarantule. Superhrdinové se neukázali v moc dobrém světle, WhipSnap a Parthenon při úkolu vřískali jak malé děti, mohutný Defuser se zase v úzkém potrubí na chvíli zasekl a nemohl tam ani zpátky. Nakonec se jim ale v posledních sekundách časového limitu podařilo úkol splnit.

Za odměnu za záchranu celého města si mohli společně vyrazit na večeři do mexické restaurace. Samozřejmě se k nim hned nahrnuly zvědavé děti a superhrdinové jim ochotně popisovali své schopnosti. Defuser dokonce několik dětí podaroval drobnými ozdobami ze svého kostýmu. Když ale přišlo na placení, superhrdinové zjistili, že si peněženky nechali ve svém civilním oblečení na základně. Chtě nechtě si museli útratu odpracovat tím, že pomáhali odklízet nádobí ze stolů.

Na základně už na své superhrdiny čekal Stan Lee, kterého Dr.Dark přesvědčoval,
že své ovečky nezná moc dobře. Padouchovi se totiž podařilo vypátrat několik zajímavých informací z minulosti všech pěti soutěžících. Zašel si za jejich příbuznými a kamarády, kteří mu ochotně převyprávěli některé pikantní historky. Hygena tak třeba musela objasňovat svou tajnou zálibu ve striptýzu, Defuser zase vysvětloval, jak se jednou opil natolik, že na veřejných záchodcích uklouzl, rozbil umyvadlo, zbořil kabinku a několik dlaždic ze stropu, takže to tam pak vypadalo jako po výbuchu.

Stan Lee ocenil upřímnost soutěžících, ale to už nastal čas na večerní vyřazování. V jeho průběhu sice pochválil superhrdiny, jak zvládli úkol v elektrárně, neodpustil si ale také menší kritiku. Nelíbilo se mu, že Defuser v restauraci rozdával součást svého kostýmu dětem jako suvenýr, kostým by pro něj měl být posvátný. WhipSnap si opět musela vyslechnout výtku, že při plnění úkolů už několikrát po sobě nedokázala překonat svůj strach (např.na horské dráze nebo teď v kanalizačním potrubí). V průběhu soutěže také často podléhala emocím a nezvládala ji psychicky. To byl také důvod, proč byla ze hry vyloučena právě ona.

Pokračování příště.

související články

Who wants to be a Superhero #2: Kapitola osmá
Who wants to be a Superhero #2: Kapitola sedmá
Who wants to be a Superhero #2: Kapitola šestá
Who wants to be a Superhero #2: Kapitola pátá
Who wants to be a Superhero #2: Kapitola čtvrtá
Who wants to be a Superhero #2: Kapitola třetí
Who wants to be a Superhero #2: Kapitola druhá
Who wants to be a Superhero #2: Kapitola první
Who wants to be a Superhero: Finále
Who wants to be a Superhero: Kapitola V
Who wants to be a Superhero: Kapitola IV
Who wants to be a Superhero: Kapitola III
Who wants to be a Superhero: Kapitola II
Who wants to be a Superhero: hledá se nový Superman

Svět hledá Superhrdinu! / Who Wants to be a Superhero?

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!