Panáček v reality show

America’s got talent: první semifinále

3. Srpen 2006 | napsal(a): | reality show: reality show obecně

V prvním semifinále jsme mohli vidět deset talentů, kteří bojovali o postup do finále a šanci na výhru jednoho milionu dolarů. Soutěžní vystoupení byla od žonglování, hru na harfu až po břichomluvectví, ale postoupit do finále mohli jenom dva. O prvním postupujícím rozhodla porota a do finále poslala bratry Millerovi, a o druhém postupujícím rozhodli televizní diváci telefonickým hlasování, kteří do finále poslali jódlující Taylor Ware.

Předchozí články: První část – Los Angeles, Druhá část – New York, Třetí část – Chicago

Videa ke stažení:

Taylor Ware – jódlování (vše na youtube.com)
bratři Millerové – hra na foukací harmoniku

V semifinále si udělal pořádnou ostudu účinkující se psy, který předvedl naprosto jiný program než při castingu, a předvedl naprosto nudné a trapné číslo za které by se muselo stydět i dítě při školní besídce – však podívejte se sami.

Alexis Jordan – zpěv
All That – skupina stepařů
tanec s hulahoop
vystoupení se psy

Další večer při vyhlašování výsledků, vystoupili další „talenty“ v mimosoutěžním souboji, ve kterém o vítězi hlasovalo pouze publikum. Cenu publika si tak odnesl akrobat parodující Luciana Pavarottiho.

akrobatický a operní výstup
leopardí muž
skákání přes švihadlo s třemi dívkami
kopání do hlavy

reality show obecně

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
Jakub
Reagovat

Dobrý den,chtěl jsem se zeptat,jestli nevíte,kde bych mohl sehnat úvodní znělku této reality show – American´s got talent.Je to hodně nutné a velmi to spěchá,byl bych Vám moc vděčný..Děkuji moc…Prosím,kontaktujte mě na tomto emailu

Přidat komentář