Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: Kdo bude Pan Paradise? + rekap

20. Červen 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Aktualizováno 20.6. 13:20 Dnes v Hotelu Paradise kdesi v Mexiku začne velmi důležitá soutěž. Pány čeká soupeření o titul Mistr (Pan) Paradise. Příští dny si tudíž svůdných muskulatur užijeme do sytosti. Dnes nás čeká disciplína – fotobook. Ale do Hotelu také vstoupí záhadný muž. Kdo je Klaus a proč tam je? To se u nás dozvíte už teď, abyste si to v novém dílu lépe vychutnali. Co nás čeká ve čtvrtek? Níže. Kdo bude v pátek bohatší o stříbrný pohár? Co se bude dít dál a kdo mužské klání nakonec vyhraje, vám tu budeme předkládat postupně i v dalších dnech. Slibujem opravdu dobrou zábavu. ANKETA

Co přinese 14. Díl, kdo bude králem Paradajs komiků?
Upoutávky na ofiku jsou natolik obsáhlé, že nemám moc co psát. Stačí si jen dopředstavit ržíkej mi Klááuse v celé kráse a síle, trochu rozechvělého napětí na všech stranách, trochu škodolibosti, spoustu odpovědnosti, velehory ješitnosti a … vítězné oslavy se zpěvy. Tzn podle věku/nátury si ke sledování nezapomeňte připravit krabici voňavých kapesníčků či inkontinenčí pomůcky ;-)

Co nás čeká ve čtvrtek?
Jak už asi víte z upoutávky, Danielovi se v noci přitížilo. Spoluhráči stydlivě klopí hlavy a zpytují svědomí. Bude to těžká chvíle pro všechny. Nad Hotelem Paradise ale slunce skoro nikdy nezalézá, ranní mlha rozpuštěna a tak je před námi zase den jak malovaný. Soutěž Pan Paradis pokračuje drážděním břišních kukel. Páni si hraji na Chippendales. Komupak se vylíhne živý motýlek? Kdo se bude cítit jako King a při usínání slastně tisknout pod křidélkem plyšáčka? Dívejte se na dnešní 13. Díl. Sranda nepřestává.

Víte proč jsou chlapci i dívky soutěží Pan Paradis tak zaujati? Proč se kohoutci natřásají, vonnými olejíčky natírají? Proč je pro ně tak důležité vyhrát?

Vítěz téhle soutěže sice žádné finance za to nepobere, ale kromě toho, že si promasíruje ego skoro tak jak při libido při zásunu, tak vědí, že budou navždy zanesen v historických análech. A nejspíš též dobře znají statistiku minulých ročníků. Titul Pan Paradise totiž nese ve většině případů jeho nositele v soutěži hodně daleko –před brány finále, do finále i ke kýžené výhře. Hlavně Králíček Kapřík o tom něco ví, bratr do něj doma jistě rady řádně hustil. A když se Kapr do zrcadla zálibně podívá, tak to naprosto jasně vidí – Pan Paradisem je v tomhle roce bohem povolaný on. Nebo ne? Jen se dobře podívejte na vítěze Pan Paradise ve všech minulých sezonách. (d = (nástup), odchod/celkový počet epizod p= pořadí podle odchodu/celkový počet účastníků sezony)



Tak co? Také máte dojem, že dánky mají trochu zvláštní vkus?

O tom, koho by na titul doporučovalo místní čtenářstvo hlasovat nebudeme. Možná by to bylo zajímavé, ale my se raději podívejme, jak dopadlo takové hlasování v Dánsku. A do zítra si počkáme, zda i letos vkus soutěžících dívek souzní s většinovým vkusem národním.

Ržíkej mi Kláus


Moudrý, okouzlující, vzor všech ctností
58 let, Kodaň

Záhadným a zábavným objektem pro Rajské dívky je dánský podnikatel a politik Klaus Riskær Pedersen. Je to bývalý europoslanec za stranu Venstre, Danmarks Liberale Parti, znalec dánského soudního a vězeňského systému. Zevnitř ;-)
Klausík si totiž před lety (1992) něco někam ulil, jenže pak se na to přišlo a začalo jeho nejslavnější období. Vyšetřování a soudy se táhly několik let, Klaus si mezitím užil i zakládání nové strany, hodil si štěk v televizním seriálu. Poté o něm pro televizi, kterou spoluzaložil, natočili dokument o tom, jak si vedl u těch soudů. Jenže pak mu to nejvyšší soud sečetl i s čímsi z dávnější minulosti a ten podivuhodný muž si šel na 6 let broukat do státní věznice v Grinstedu. Propuštěn byl 30.9.2013.
Klaus byl 2x ženatý, z prvního manželství má 2 syny a pak ještě dva nemanželské.

A proč je tedy v Hotelu Paradise? No protože je podle štábu zřejmě nejpovolanější osobností, která bude dívkám i mladým mužům v soutěži Pan Paradise radit a vůbec je tak nějak morálně pozdvihovat.
A bude to fakt švanda.


Ale teď zásadní otázka: Kdo by podle vás měl být Mr. Koko Paradise? Kdo je ten největší nejnej, z kterého pána ucvrnkáváte?
(Smíchem, prosím vás zdůrazňuju, Vaše záliby se sexuálním podtextem jsou nám u … , s tím běžte na ofiko, my chceme vědět, který vám přijde jako největší, nejnamachrovanější a tedy vlastně nejsměšnější kohoutek, kokú –é – …. no prostě Koko )



Osobní žebříčky dávejte do diskuze

Už brzo tu najdete i další zajímavé informace k soutěži

Epizoda 12 / Bazirekap

Hned při snídani přichází dopis. Chlapci seberte se a dole máte schůzku s Rikke. Všichni by mohli z fleku cvikat dráty však víte čím, protože si myslí, že se jich ke stolu vrátí o jednoho méně. Zachovejte paniku, zavelel jako obvykle čumáček Laura. „Jeden z nich určitě vypadne, co budeme dělat?“ !!!

Pánové se potkávají s Rikke. Není třeba se ničeho bát, nic takového jako odchod, se nekoná. To, co vás dnes čeká, bude den plný zábavy a radosti! 3,2,1 – tímto startuji soutěž o Mr. Paradise. Ten, kdo dneska ještě nenahonil svaly, do toho, stolní olej je vám k dispozici a taky jsme vykradli stánek s laky na vlasy – jen si poslužte!

Vraťme se ale k dívkám. Ty na terase potkávají neznámého staršího muže, a aby zahnaly trapné ticho, zahajují společnými silami nezávaznou konverzaci, založenou na diskriminaci podle věku… jste něčí otec? Jak jste říkal, že se jmenujete? Klaus? Nejste TEN Klaus? – ne, TEN Klaus je 90 letý herec! – opáčí host. (Pernille na kameru – ten chlap je tak starý, že tady snad ani nesmí bydlet, ne?).

Jsem Klaus Risker a budu vám pomáhat při výběru Mr.Paradise.

Mezi tím na pláži.

Všichni, kdo mají vlasy delší než „strojkem na trojku“ se lakují.

Danny toto považuje za zženštilé a tak namísto 10 minutového psssssssssssssssssssssssss, bere činky do ruky a rýsuje a rýsuje a rýsuje. To chlapce motivuje a když laky dojdou, pustí se i oni do rýsování bicepsů a tricepsů.

První jde na focení Danny. Párkrát zatne svaly, kluci si mezi sebou vymění uznalé pohledy, pan fotograf zmíní podobu s Danielem Craigem a je to.

Pak přichází Daniel. Fotograf ho vyzývá, aby „zkusil“ vypadat sexy. Daniel se však rozhodl, že se pokusí o lišácký úsměv. Vzal do ruky činku, nastajloval se do pozice, aby byly vidět vypracované nohy, pekáč na břiše a pak mu zasvítilo sluníčko do obličeje, fotograf to ještě přisvítil externím bleskem, takže … klasický mžour… ale Daniel je spokojen, podle něj, to prostě vypadá dobře.

Chlapci mezi tím sedí na mole, kývají nožkama a ujišťují se, že jsou fakt dobrá parta, která neintrikuje, nesoupeří a je vlastně úplně v klidu.

Dalším pánem na focení je Patrik. Chlapci uznávají, že má opravdu hezké tělo. Fotograf je s Patrikem hotový raz dva. Nedovolil mu ale vlézt do vody, protože odstranit tu olejovou skvrnu, která by z něj stekla, by zatížilo rozpočet této show.

Teď já, teď já! Volá Kasper. Nazouvá si tenisky a chce se nechat vyfotit na tom nejvíce nebezpečném místě, aby nebylo pochyb, kdo je tady Mr. Paradise.

Když se konečně vydrápe na ne příliš dalekou skálu, pan fotograf pracuje rychle, aby tohoto soutěžícího nespláchla první větší vlna, která se efektně tříští.

Michael dostal do ruky prkno a pózuje s vlasy efektně nalakovanými v pro něj nepřirozené pozici. Pozná ho na těch fotkách vůbec někdo?

Jako poslední šel Henrik. Vzhledem k tomu, že má pivní vanu, zaměří se fotograf na jeho zabijácké oči a úsměv. Na výsledné fotce mi Henrik ze všeho nejvíce připomíná čerstvě vymydlené mimino s kostečkovanými kraťáskami. Zabijáckými…

Vraťme se však k dívkám, které ještě stále neví, kdo je Klaus. Protože jim má ale pomoct vybrat Mr. Paradise, provedou ho po hotelu, chlapce ukáží na společných fotografiích a prozradí nějaké pikošky.

Pernille představuje svého partnera – Dannyho. Není to podle ní typický kluk z ráje. Ostatní přizvukují, že se rád poslouchá, že hodně mluví a že je iniciativní. Pernille nejistě přikyvuje a pak se rychle podívá jiným směrem, aby jí ten dědek náhodou nevyzval k „Povedz Pernille, čo také si představuješ pod slovom… iniciativný“… Natasha chce zažehnat nepříjemné otázky a přidává, že je Danny kvalifikovaným výživovým poradcem.
Klaus, který spolkl otázku na Pernille se tedy obrací na dívky, jestli si tedy myslí, že je Danny narcista.

Amanda se zamyslí a ptá se, jestli to má něco společného s Hitlerem… Teď se zamyslel Klaus a vyhodnotil, že se tedy nebude pouštět do žádných větších akcí… „ne, nemá. To znamená, že je příliš zaměřený na svou postavu, děvčátko. Z vlastní zkušenosti však vím, že my, co posilujeme, nejsme žádní arogantní maniaci“

Pojďme do dalšího pokoje. No, on to vlastně ani není pokoj, je to samotka. Vyhnanství. Bydlí tady Daniel, kterého nikdo nemá rád. Je na lidi hrubý a taky je tvrdohlavý… Klaus naznal, že na toho týpka se musí zaměřit.

Teď je na řadě Patrik. Natascha o něm mluví jako o tichém chlapci, který stojí pevně nohama na zemi. Klaus odvětí, že existuje možnost, že je Patrik tichý proto, že je hloupý. Dívky vrtí hlavičkami, že ne, že to by poznaly. Klaus se pousměje a zkouší druhou variantu… taky by to mohlo znamenat, že je tichý, protože je chytrý… „No, to spíš“ zní pokojem… :-)

Pak se jde do pokoje Laury a Kaspera. Laura s pýchou v hlase prozrazuje, že je to její partner a zbožnuje ho přesto, že rád flirtuje s jinými. Klausovi stačí jeden pohled na čumáčka, aby prohlásil, že Kasper je s největší pravděpodobností veselý děvkař a statečný pijan a to, že se mu líbí.

Ještě než se dostanou do pokoje k Nadji, dozvídá se pan poradce, že Michael zde má bratra. Drží spolu a chovají se dobře. Z této informace bývalý pan europoslanec usoudí, že je Michael konzervativní kluk, který vyznává rodinné hodnoty.

Jako posledního Amanda představuje z fotografie Henrika. I o něm dívky mluví hezky. Zdá se jim v pohodě, podle nich se všemi spolupracuje. Návštěva tedy děkuje za představení pánského kolektivu a slibuje, že si vše nechá projít hlavou tak, aby dívkám mohl poskytnout kvalifikovaný odhad.

Ale to už přicházejí rozradostnění chlapci z pláže, aby dívkám oznámili, že nikdo neodchází, protože započala soutěž o Mr. Paradise a oni se fotili a byla to sranda a vůbec. My-máme-hlad!

Než se dostanou ke stolu, Henrik předává Amandě mušli, kterou pro ni našel na pláži. Empatická Amanda tento dárek ohodnotí slovy „a co jako s tím mám dělat?“ Otázkou „kam s ní“ se svěří v soukromí na kameru, takže Henrika její slova nezraní.

U večeře je jedno místo volné… Je u něj jmenovka Klaus. Patrik se přiznává, že nezná nikoho kdo by se jmenoval Klaus. A přestože nevím, kdo o vánocích chodí v Dánsku s dárky, jsem ochotna se vsadit, že o Santa Klausovi už aspoň jednou slyšel… :-)

Do jídelny přichází VIP host (vypadá to, že jediný, kdo ho skutečně poznal je Hernik) a po večeři si Klaus odvádí dívky, aby si něco společně pověděli o soutěži Mr. Paradise.

Dívky, tady je tabule. Je rozdělená na 2 části. Vlevo budeme dávat chlapce se znamínkem plus, vpravo se znamínkem mínus.

Takže?

Dívky se rozhodly, že na nejspodnější mínus patří Daniel, nad něj Michael, hlasováním pak, že příčku číslo 2 plus obsadí Henrik, vyhrát, že by zasloužil Patrik, a je-li tedy poslední otázka o tom, kdo má na žebříčku stát v plusu, je to určitě Kasper, což znamená, že první mínus je Danny.

Po odpykaném 6 letém trestu odnětí svobody, ale Klaus ví svý…

Takže husopasky, jste totálně vedle. Vaše hodnocení je totálně mimo, vy jste celé úplně mimo, vaše kritéria jsou směšná, a snad ani nechci vědět, čím přemýšlíte! Bude to takto: na prvním plusovém místě má být Danny! Slyšíte? Danny!

Patrik, co je tupý jak houpací kůň, patří jednoznačně do mínusové části a bráchy přehodím… Henrik jasné mínus, Michael jasné plus!

Tak, a teď si to vyříkejte s kluky, já si jdu dát tequillu…

Klausovo řádění u tabule a příkrá slova směrem k holkám si vysvětluju tím, že mu produkce poskytla obrázky o tom, jak Pernille chce zavést věkovou kvótu pro povolení k ubytování, jak se Amanda svíjí smíchem po jeho odchodu, jak se Patrik přiznává, že nikdy v životě neslyšel slovo Klaus a jak Henrik naopak moc dobře věděl, kdo je Klaus Risker… :-)) Danny si své první místo zasloužil tím, že je v občanském životě vychovatel delikventů…

Na závěr jsme ještě byli svědky hádky Amandy a Daniela. Blondýna měla svůj záchvat empatie č.2, takže, použiji-li slova z českého HP, Danielovi oznámila, že mele ho*na. Ten to uznal a šel spát na samotku… A aby se dobře spinkalo i Amandě, šla napustit do bříška motýly. Dostanou se jí tam vždycky, když se líbá s Dannym.

Jo a ! Králíček znovu dosáhl svého :-)) a bylo to stejně směšné, jako poprvé :-)

Den 13

Den začíná tím, že ať se Daniel vrtne, kam chce, všude to na něj padá. A když to na něj padá, tak pláče. Daniel tedy pláče na pračce, ve vaně, v síti, pak pláče u snídaně. A úplně nejvíce ho rozpláče to, že se nikdo neobtěžoval se ho zeptat, co mu je, že pořád tak pláče.

To už bylo ale opravdu nad jeho síly, takže oznámil, že po snídani to balí. Toto prohlášení ho ovšem tak rozrušilo, že se rozplakal a tak ani nedosnídal a šel…

Všichni mají potřebu říct Amandě, že to určitě nebyla její chyba, a Daniel, jehož indiánské jméno bylo „Třesoucí se brada“, si za to může sám. Hned od začátku dělal rozbroje, a kdo s čím zachází, tím také schází.

Ale dosti nepříjemností, jsme v Ráji! A soutěž o Mr.Paradise pokračuje – jak připomenul dopis, který již po třetí v řadě dostává Patrik. Pánové, dnes máme za úkol udělat dojem na dámy.

Dámy se radují a chlapci si jdou prohlédnout kostýmy, které jim v té dojmologii mají pomoci.

Kostýmy obsahují – motýlek nebo kravatu, a mrňavé plavky… No páni, tohle je kostým na striptýz!

Samotný nácvik choreografie přináší velmi úsměvné okamžiky, ještě úsměvnější jsou ale očekávání dívek. Moc si přejí, aby viděly alespoň kousek kůže. Což je pochopitelné, vidět kluky v plavkách, je něco, co se jim za těch cca 14 dní ještě nepodařilo…

Pánové soutěž Mr. Paradise berou opravdu vážně. Vítězství je pro mnohé hlavní metou účasti v téhle show. Kasper je kupříkladu ochoten ZNOVU líbat všechny dívky, mělo-li by mu to pomoci. Laura suše oznámí, že zrovna tohle by mu mohlo tak akorát uškodit.

Tak pome, Žilina!

Začátek dobrý, pak před dívky pochodovým krokem, typickým pro vězeňský dvůr, nakráčel Danny, mimo rytmus rozhodil ruce a holky radostně zakvílely. OK, nyní je na řadě Kasper, ten se přiklátil před dívky, svlékl košili a hodil ji po dívkách tak, aby si nemohly všimnout, že se stejně vytříbeným způsobem naklátil zpátky. Dívky dělají uííí!!! Přichází Michaelova chvíle. Přískoky vpřed a zaseknutá striptérská košile. Dobře týýýý! Henrik nechtěl zůstat za svým bratrem pozadu, a tak si 3x lascivně hrábl do rozkroku, dívky šílí… Jediný, kdo se opravdu umí hýbat je Patrik, bohužel své vystoupení musí zkrátit, protože hudba se blíží ke konci a to je ještě čeká zlatý hřeb večera: Kalhoty dolů! Kůže tedy bylo vidět dost. Pánové se hromadně odšourali s kalhotami kolem kotníků a dívky usedají k poradě, jak změnit pořadí tabulky.

Na prvním místě se v plusové části ocitá Michael, druhý je Kasper, třetí Danny. Na mínusových pozicích zůstává Patrik a poslední je Henrik. Ze všeho si dělá srandu a toho Jacksona předvádět neměl!

Po oznámení průběžných výsledků propadají do deprese pánové na mínusových pozicích. Patrik už prostě neví, co má dělat, aby holky zaujal. Henrik konstatuje, že „nás dobrých je málo!“ a díky své inteligenci se cítí sociálně vyloučen.

Ještěže tam má Michaela a Amandu. Je to inteligentní holka, se kterou je radost být v páru. Dá se s ní mluvit o všem, a když to náhodou nejde, tak je ochotná se učit. A to je prostě nejvíc!

Amanda, která už odpravila jednoho partnera, se chystá dopřát toto potěšení i dalšímu. Henrikovi se za žádných okolností nesmí donést, že má břicho plné motýlů z Dannyho…

Aby se Henrik opravdu nic nedozvěděl, svěřuje se Lauře. Na tu je spolehnutí, že cokoliv jí svěříte, pošle do světa rychlostí světla…

Mezi tím, co se spustila informační lavina se u baru stalo něco opravdu zvláštního. Patrik si povídá s Pernille a pak, z ničeho nic, neovládne svou frustraci z nedostatku dotyků a vrhá se na ni, aby jí políbil.

Pernille to kupodivu není nepříjemné a tohle zjištění Patrika tak rozradostní, že se s Pernille ještě políbí v hale, a pak, pro mne trochu nepochopitelně, místo aby pokračoval, odebere se do svého pokoje, tam předvede výrazový tanec s názvem „Štěstí“
a nakonec usíná s úsměvem na tváři a plyšovým medvídkem v náručí.
hp2014-13-plysaci
Tak dobrou noc, Patriku, dobrou noc medvídku…

Zdroj obrázků: TV3, danielishoj.dk, TV3/PrimaPlay, realityportalenDK

Bazinga & okkvp

smesvině holdující humoru, servítky si k tomu ale neberem

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 106
1
okkvp
Reagovat

Mimochodem na ofiku si nevšimli duracellujícího Králíčka v 8. dílu a diváky matou nepřesnými informacemi :-)

2
Prochor
Reagovat

Mně by zajímalo, jestli v pokojích vily Casa Sol De Occidente v Mexiku je stejný problém jako v pokojích hotelu v resortu Casa de campo v Dominikánské republice.
To znamená, že nediskrétně vrzající postele hlásí hostům ve všech ostatních pokojích, že králíčkovi Duracelovi stále nedocházejí baterky:-)

3
okkvp
Reagovat

@Prochor: Kolego, nevím jak se na HP díváte, ale tato poznámka je tak trochu wtf.
Tak za prvé – některé pokoje jsou od jiných vzdálené mnoho desítek metrů – vzpomeň si na propoceného Henrika stěhujícího zavazadla ze Sola. Nahoře v hotelu jsou jen dva pokoje a mezi nimi velká hala, okna na opačné strany. Další dva jsou v domečních na stráni pod hlavní budovou + Solo v té věži na ostrohu nad mořem.
Za druhé – tohle je hotelově provozovaná vila špičkové kategorie a postele jsou tudíž nejspíše z cenové kategorie „slušný automobil“.

4
Prochor
Reagovat

Klausové jsou zkrátka komici:-)
Kdyby chtěla ŠŠ udělat něco podobného, tak mohla přihrát Nelině partě Víťu Koženého, který by to měl z Baham co by kamenem dohodil.
Víťa by pak mohl vyprávět jak se mu to morálně pozdvihovalo s Klausem za zády. A hlavně jak se mu dobře kradlo s Klausem za zády.

5
johny
Reagovat

Dá se nějak jednoduše udělat, abych mohl sledovat na stránkách TV3? Nějaká aplikace zdarma pro VPN??? Nebo máte někdo nějakou rychlou dánskou proxy???

6
okkvp
Reagovat

Přidána anketa – hlasujte

7
Bazinga
Reagovat

těším se na toho šviháka lázeňského moc! MOC! :-)

8
okkvp
Reagovat

@Bazinga: Já se těším na všechny, páč je miluju téměř nerozdílně :-)

9
Hooper
Reagovat

Malá vsuvka ohledně Riskæra – pán poslancoval za Venstre, tudíž jde o pravicového politika. Jinak upoutávka i soutěž vypadá výživně, tak doufám, že mě to nezklame.

10
okkvp
Reagovat

@Hooper: a to je zajímavé, bo venstre podle slovníku znamená vlevo

11
Sara
Reagovat

Jsem se uklikla. Misto Daniela jsem dala Patrika. No je to jedno. Kdybych mohla hlasovaat pro tri mr ko tk v poradi daniel, danny, kasper. Danny je zajimavy taktik, jsem zvedava jak tam dlouho vydrzi az vyhodi daniela ubreceneho. Moc sanci bych mu nedavala, ale treba prekvapi

12
Icecube18
Reagovat

Ač jsem chlap, tak jsem taky hlasoval a to podle toho, jak bych chtěl vypadat :-D . Tak jsem dal Patrika :-D

13
Icecube18
Reagovat

btw: Doufam že tam bude i Mrs. Paradise. Tam mam favoritku :-))

14
okkvp
Reagovat

@Icecube18: kolego, možná používáte na můj vkus příliš sarkasmu a protože mám blízko k Lauře, tak vám tak úplně nerozumím, ale doufám, že nejste rád směšným namachrovaným blbečkem, nebo jo?

15
Icecube18
Reagovat

@okkvp: Já si teda nejsem vědom toho, že bych používal sarkasmus. Pokud jde o tu anketu, tak tam jsem si to nad tim pořádně nepřečetl a hlasoval jsem podle sebe. Pokud bych si to přečetl, tak bych hlasoval pro Daniela.

16
okkvp
Reagovat

Já jsem tedy při hlasování měla velmi velké dilema, ale přece jen jsem KokoMistrem volila srdcem lásku od prvního momentu. Největší prču mám z Králíčka Kapříka. A pak to mám vlastně skoro v jedném šiku, akorát snad zatím Michael toho mnoho neukázal, ale věřím, že i jeho doba přijde.
Co se týká těch sexuálních podtextů – nebo-li, za kterého bych si stoupla kdybych byla třeba Majana? Tož to by bylo asi ještě těžší a asi bych si dobrovolně vybrala vanu ve věži. Momentálně spíš okraj jejího cimbuří, bo na pračce je Daniel, že. No, ale kdybych tedy jako fakt musela, ….tak nevim …. no asi bych volila jednoho z bratrů. Krasavci tedy nejsou ani jeden, jeden navíc většinu času vypadá, že bude zvracet šecky ty panáky, píva, či to do sebe od rána tajně nalil, ale na druhou stranu probudit se a zjistit, že se vedle jako dveře od chlíva potí Danny, trhaně se ze sna šmíká Daniel, dementně se culí a natřásá Kapr? Nebo snad riskovat, že vlezu do koupelny a tam toulitka toulití ?

17
okkvp
Reagovat

@Icecube18: a takhle se pak lidi diví, cože to v těch svých smlouvách vlastně podepsali, píšou ombudsmanovi a nadávaj na šmejdy ;-)

18
Icecube18
Reagovat

@okkvp: No jenže tady nejde o můj život nebo peníze a tak nejdřív hlasuju a potom čtu :-D

19
Hooper
Reagovat

Déčka a bráchové a jejich příprava na focení – směju se pod stolem!

20
okkvp
Reagovat

@Hooper: Mám zabijácký pohled (henrik) – rofl

21
Icecube18
Reagovat

To jejich lakování :-DD . Ozónová díra se musela tak třikrát zvětšit :-D. Zajímalo by mě, proč tam před tim focením klikovali a Danny zvedal činky. To si jako mysleli, že jim rychle naskočí svaly nebo co?

22
okkvp
Reagovat

tento díl je tedy ještě lepší s titulky než bez, Klaus je taky čupr dědek a k tomu ty nechápavý ksichty soutěžících – mazec

23
Icecube18
Reagovat

Amanda: Narcista? To je něco s Hitlerem,ne?
Ležim pod stolem :-DD

24
Hooper
Reagovat

@Icecube18: Tak Amanda taky nevyniká bystrostí, no. Se nekazila od Pernily.

25
Icecube18
Reagovat

@Hooper: No neni divu, že si ty dvě výborně rozumí :-D

26
Hooper
Reagovat

@okkvp: Je to matoucí, no. Ale opravdu jde o hlavní pravicovou sílu v zemi.

27
Sara
Reagovat

Nejak jsem nepobrala, co tam dela klaus. Holky si udelaly poradi a on jim ho predelal podle sveho. Zna je z rychliku. Ostatni jsou spolu mesic. A zadna z holek neprotestovala. A danny ackoli byl puvodne v bottom skupine, se nafukoval jako pav, kdyz ho klaus hodil az nahoru. A danik nezklamal. Slzicky a samolitost. Chudacek. Je arogantni a nikdo ho nema rad. Myslim, ze se mu ulevi az ho vyhodi. Alfa samce.

28
Hooper
Reagovat

@Icecube18: Určitě bude, těším se.

29
Hooper
Reagovat

@Sara: Štáb jistě poslal KRP notičky, jak se má u tabule chovat. Pobavilo mě, že mu to sežrali i s navijákem/odkývali. Jasně, že co se týká znalosti povahy kluků, tak se s holkama nemůže rovnat. Ale trochu je rozhodil – a to bylo účelem. A věří mu i to, že se tam dostal tak, že náhodou potkal Rikke.

Jinak mě nepřeíjemně překvapilo, že když se všici sešli na večeři a on je obcházel, tak potřesení ploutví proběhlo zásadně vsedě, ani jeden soutěžící si nestoupl.

30
Sara
Reagovat

@Hooper: nejsem si 100 pro jista, ale stoupa se, kdyz se predstavuje zena. A stoupaji si jen muzi. Zeny mohou zustat sedet. Kdyz se predstavuje stojici muz, tak se nestoupa. Ale guth jarkovsky nejsem a muze to byt jinak

31
Hooper
Reagovat

@Sara: Může být. Ale tak beru to obecně jako nějaký základní projev úcty.

32
Icecube18
Reagovat

Tak Amanda už je druhá s motýlkama v břiše :-D
Což mi připomíná tenhle obrázkovej vtip https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t1.0-9/10455968_10152498244458028_6600960481388574308_n.jpg
:-D

33
Sara
Reagovat

Co se vypadnutych tyka –
simon – no, prostacek, ktery pokud mel nejake mozkove bunky tak je zabil kdyz se snazil drzet krok se svou tequilovou sestrou, je dobre ze je pryc, kazil by hru
Nikita – takove typy nevydychavam – vety jako ja jsem ta, ktera rozhoduje o tom, kdo pujde na party, ja jsem hvezda, no tohle radsi v realu nepotkat. Typicka americka roztleskavacka s velkym sebevedomim a sobecka az na pudu. Vsimli jste si, ze kdyz tam byla, tak rozestvavala holky? Co tam neni, tak je mezi holkama pohoda.
Majana – na to, ze je mohla relativne dlouho sledovat, tak nechapu jeji vyber. Kasper daval celou dobu najevo, ze jako laura a ona mezi ne netakticky vleze. Asi si myslela, ze je neodolatelna a kaspera dostane. A to co predvedla pri parovani me presvedcilo, ze je blba
Yakub – je ho skoda, pokud byl na kluky, mohlo to byt zajimave

34
Melek
Reagovat

Tak Amandinu inteligenci jsem evidentně přecenila, na(r)cista a motýlky v břiše kvůli Dannymu :D
Moc jsem nepochopila, proč Klaus přehodil ty fotky, si o nich jako udělal názor podle toho, co mu za tu chvilku stihla děvčata narozprávat? Nemyslím si, že zrovna on by byl nějak objektivní.
A zítřejší díl vypadá dobře, alfík bude zase chudinka malinká ufňukaná ;))

35
Bobby Brown
Reagovat

@Sara: @Hooper: Tohle je právě ten velmi osekaný náhled na celou problematiku „předností“ – Ž má přednost vždy všude a za všech okolností před M (nechci ti to podsouvat, ale setkávám se s tím příliš často). To cos napsala je sice pravda, ale v případě, že jsou si jinak společensky rovnocenní, a to i v dané situaci (host – hostitel atp.), pak královna bere krále. On tam přišel jako host a je o dost starší než ty „dámy“, takže se jednoznačně slušelo, aby si stouply(i) a pozdravily(i) se s ním. Jediné co je omlouvá je to, že se s ním už viděly a tak to tak neřešily. To samé platí i o tom, kdo komu podává ruku jako první. Jsou v tom pořád zmatky.

36
Bazinga
Reagovat

rekap visí a dneska je to nějaké dlouhé… sorry :-)

37
okkvp
Reagovat

O mě si doma už dělají obavy. Nejen, že jsem vybuchovala smíchem v pondělí večer (origoš), dnes jsem se při představě barvité komunikace dívek s ex-poslancem-ex-vězněm otřásala smíchy už od časného dopoledne. V 19 a něco jsem se smála tak hlasitě, že mému starému otci 2x zaskočila večeře a ještě se zmohl na celou rozvitou větu. No a teď při čtení už i brečím. Jestli já tuhle RS vůbec přežiju a jestli smích fakt prodlužuje život, tak tu budu strašit do sta :-)))

38
Prochor
Reagovat

V okamžicích kdy si Amanda plete narcista a nacista Pernille raději nic neříká, což je dobře:-)

39
Bazinga
Reagovat

při sledování jsem si toho nevšimla, ale teď se dívám, jestli náhodou čumáček není čtyřprstý čumáček… nebo se jedná o vášní zkroucený malíček? Anebo malíček zdeformovaný obuví? Copak v Dánsku nenosí děti botičky se žirafkou? !!!

40
uKaStany
Reagovat

@Bazinga: V jižním Jutsku a Laura? Ta od mimina trénovala jak držet u úst nádobu s pitím a pomáhala si evidentně i nohama

41
Bazinga
Reagovat

@uKaStany:
:-D takže se jedná vlastně o jakousi jižně Jutskou anatomickou anomálii, ano? Tak jak mají lidé a lidoopi – „úchopový palec“, tak Laura má „přítlačný malíček“, jo?

42
Prochor
Reagovat

Proč si vždycky při pití panáka drží Laura druhou rukou nos? Vypadá to na první pohled, že pije s odporem. Ale asi se takhle pije v Jižním Jutsku.

43
uKaStany
Reagovat

@Prochor: Mladá, krásná, dobře vychovaná jižnějutská dívka přece k alkoholu ani nečuchne!

44
Prochor
Reagovat

Jak je to s Jižním Jutskem- jsem zkusil vygůglit:
Šlesvicko nebo také Jižní Jutsko je historická země rozkládající se na jihu Jutského poloostrova. Šlesvicko je v současnosti rozděleno mezi Německo a Dánsko. Metropolí bylo město Schleswig. Administrativně je německá část, čili Jižní Šlesvicko součástí spolkové země Šlesvicko-Holštýnsko a dánská část resp. Severní Šlesvicko je součástí dánského Region Syddanmark (Jižní Dánsko). Takže Laura asi ve skutečnosti žije v Syddanmarku.

45
Prochor
Reagovat

K rekapu- jako vždy výborný.
Dívky byly ke Klausovi ještě milosrdné. Mohly se ho zeptat jestli není něčí dědeček.
Jinak někteří chlapci si opravdu spletli spray na vlasy se sprchou. Takzvaně spray na jedno použití:-)

46
Hooper
Reagovat

@Prochor: No konkrétně žije ve východní části jižního Jutska. A to sis potřeboval googlit, jo?:-)

47
Hooper
Reagovat

@Bazinga: To bude ten zkroucený malíček, člověk pracující 30 let na pile nedetekován.

48
BlaBla
Reagovat

@Bobby Brown: pozor, ale do hospody apod, zásadně vstupuje muž jako první…to samé, když jde pár ze schodů, muž jde první…pár výjimek je :-)

49
BlaBla
Reagovat

zdravím holky a kluci :-) konečně jde nějaká celkem vtipná reality, kromě neustálých pěveckých apod.

Rekap byl super :-)

50
BlaBla
Reagovat

Neumím teda dánsky, ale titulky se mi zdají, že často nepřekládají všechno…bo když Henrik vypouští půl minuty horký vzduch a titulek pod tím je: „Danny!“ tak mi to přijde dost málo…

51
Bobby Brown
Reagovat

@BlaBla: OT: Jo, protože šlo o to, kdo dostane první přes dr*ku. ;-)
Dnes už se ani na tomto nelpí. Prý je bezpečno.

@Prochor: Podle mne to dělá proto, že neumí polykat tvrdý alkohol. Rád se totiž cpe při polknutí do nosu. Takový absinth 70 % či rum Stroh 80 %, tam už si musíš sakra dávat pozor, jak to polkneš. Ale je možné, že to dělá z jiného důvodu, nevím.

52
okkvp
Reagovat

@Bobby Brown: no, ale nádech a zacpaný nos schůdnému polknutí „vysooktanovému“ alkoholu nepomůže, imho spíš naopak. Ona navíc polyká pouhou tequilu.

53
okkvp
Reagovat

OT – upoutávka na dnešek a další slíbené zajímavosti přidány do článku

54
Bazinga
Reagovat

po shlédnutí přidaných obrázků hlasím jednu smíchem umlácenou rekapistku…

55
okkvp
Reagovat

@Bazinga: dvě :-)))

56
okkvp
Reagovat

furt to ještě se sebazapřením šlo,ale jak došlo k tomu špinavýmu plaváčkovi s kloboučkem, tak jsem umřela :-)))

57
okkvp
Reagovat

No, ale ještě doplnění k Panparajcům. Letos v dánsku proběhlo i hlasování o nejžhavějšího Pan Paradise všech dob. A jak to dopadlo? Peter Birch (6.sezona) 31%, Nichlas (7) 29%, Hager Kasper (9) 12%, Sebastian (8) 12%, David (2) 5%, Jon (5) 4%, Bear Bjarne (1) 3%, Heider (4) 2%, Fatih (3) 2%
Pravda, hlasovací vzorek není příliš velký – 643 hlasů čtenářů portálu mx metroxpress

58
Tamzin
Reagovat

Tak rekapy obou dam mají pořádné grády, pod stolem se asi válí ledaskdo, včetně mě. Ale nejvíc super jsou růžový králíci :-)
Jinak účesy pánů mi připomínají filmy pro pamětníky z meziválečného období a jsou pro mě poněkud ee, Amanda si v plné zbroji nezadá s Marfuškou z Mrazíka, duševní pochody raději nehodnotím.

59
Bobby Brown
Reagovat

@okkvp: Ale jo, docela pomůže v tom, že tí nevzlíná do rypáčku. Já bych to ale takto pít nemohl. Navíc, to co je pro teba a mně „pouhá tequila“, to je pro jiné „tvrdý alkohol“. Vzpomeň si třeba na FHŽ SK, kde se chlastalo furt, ale ty baby chlastaly stylem – vodka/slivovice + honem malinovka. Asi aby spláchly ten alkohol. Pro mne naprosto nepochopitelný způsob pití alkoholu a hlavně nepochopitelný i finančně. Ale co, hlavně že to do sebe natlačí a má to ty blahodárné účinky, žejo…

60
okkvp
Reagovat

@Tamzin: časem slibuju i další roztomilá zviřátka ;-)

61
Tamzin
Reagovat

@okkvp: Tak to už se moc těším

63
Bazinga
Reagovat

@Icecube18:
jako tmavovlásce ji to moc sluší! :-)

64
Icecube18
Reagovat

@Bazinga: To souhlasim :-)

65
upc ž
Reagovat

To je zase něco ta anketa. Asi si tady někdo, komu definitivně hrabe, když začel lidem vykat myslí, že ostatní zajímá každej žvást v závorce.

Takže jeden hlas pro Kaspera umazat, přidat Danielovi.

66
okkvp
Reagovat

@upc ž: každý jsme ňáký, někdo na žvásty a někdo na …
Přehazovat hlasy v anketě nemůžu, a i kdyby – tady se jen zabáváme, jak říkají naši zahraniční bratia (nebo-li jde o prt, jako u všech RS)

67
Hooper
Reagovat

Já jen čekám, až tady nějaké místní přispěvatelka k vítězi Mr. Paradise z deváté řady napíše „ten klobouk pryč“.:-)
A upoutávka na dnešek vypadá výživně i proto, že se Henrik bude obhajovat, proč je on ze všech suverénně nejinteligentnější.

68
Prochor
Reagovat

Daniel bude první alfa-samec, který se soutěží profňuká. Beta-samci ho musí brát kolem ramen a utěšovat:-)))

69
okkvp
Reagovat

zas jsem viděla to Danielkovo nadechování před proslovem a zas jsem si poprckala monitor :-)))

70
Icecube18
Reagovat

@okkvp: Jsi k němu krutá. CHudák alfa samec to má těžký a ty se mu směješ. Styď se :-D

71
Prochor
Reagovat

Daniel už chybí na tabuli-on opravdu zdrhnul z boje?!
Dánové tu soutěž Mr.Paradise berou opravdu nějak vážně. Vdyť je to jen trapná soutěž uvnitř soutěže.

72
Prochor
Reagovat

Laura opět jako v případě Nadii „udržela tajemství“ když hned vyzvonila, že se Amandě líbí Danny.

73
Prochor
Reagovat

Následně sdělila Nadia Lauře tajemství č.3 že jí štve když je Patrik s Pernille. Nadia totiž pochopila že říct něco Luře je stejné jako všechno rozhlásit hlásnou troubou což byl asi Nadii cíl. Chce aby se to Patrik dozvěděl.

74
okkvp
Reagovat

@Icecube18: Jestli sis všimnul, tak chudák nepřijatý alfakohoutek se mezi tím pláčem taky smál a ten pláč tlačil až z paty. Danielek bude nejspíš pěkný hajzlík a citový vyděrač. Je docela zajímavé, že při rozhovoru s Lucem (pro AfD) Daniel vůbec nenatahuje.
Ostatně tenhle můj dojem potvrzují i poparadajské zprávy z Dánska. Henrik s Amandu s ním měli ještě něco do činění a Henrik si na základě toho nebral moc servítky.

75
Melek
Reagovat

Myslím, že v životě jsem celkem empatická, ale při Danielově povstání od snídaně jsem vybuchla smíchy :D celá ta scéna byla super – přoč si mě nikdo nevšíma? béééé, já jsem takový ubohý alfa samčíček, nikdo mě nemá lád, chci domů k mamincéééé :D
Pernille je hezká ženská, ale jak měla dnes ty výrazné řasy, opravdu vypadala tak o desítku starší. Určitě si při vyplňování dotazníku musela vzít k ruce občanku a potom si svůj věk odpočítala od roku narození, s jejími počty… :D

76
Prochor
Reagovat

Vůbec se nedivím že Pernille dělala modeling. Mně se líbí od začátku.

77
Prochor
Reagovat

Z vysoké matematiky Pernille měli zřejmě srandu i dánové:
http://www.youtube.com/watch?v=mOx5vwalJZA

78
Icecube18
Reagovat

@okkvp: Já jsem si dělal srandu. Jsem rád že je pryč. Moc si toho o sobě myslel a ono prd.

btw.:Je takový zvláštní, že dělaj Mr.Paradise jenom z těch co tam jsou teď.

79
okkvp
Reagovat

@Icecube18: já to jako srandu samozřejmě brala, akorát jsem nenapsala smajlíka.

A jak by to dělali, když tam nebudou vlastně nikdy všichni pohromadě (tedy finálový díl jsem ještě neviděla). Missku budou taky volit jen z aktuálního obsazení

80
Hooper
Reagovat

Dnešní díl by se dal shrnout do „Amanda a její chlapci“. Líbí se mi, jak má Naďa Lauru prokouklou a Pernile to dneska slušelo. V některých záběrech mi připomínala tu zákeřnou svini z Olomouce z čr/sr verze. A jakou měl Patrik radost, že konečně daostal pusu. Musel to oslavit na pokoji s plyšákem.

81
Hooper
Reagovat

@Prochor: Trochu lituju, že se Dánové nehecli a výšku obou pohlaví v dotaznících vynechali. Ač, jasně, něco se dá odhadnout.

82
Hooper
Reagovat

A koukám, že v příštím díle se opět bude svěřovat tajemství čumáčkovi.:)

83
Bazinga
Reagovat

shrnutí dnešního dne visí :-)

84
okkvp
Reagovat

Do rekapu vhozeny i obrázky

85
Evík
Reagovat

Ježíííš to je krásný… I díl i rekap…. :oD

To Danielovo raňajkové vystoupení se prostě nedá bez nehorázného smíchu dokoukat… Je to alfa tragéd… :oD Ale vlastně se také zvládá výborně rozhodovat i ve stresu, jestli si dobře pamatuju… ;o)

Striptýzové vystoupení bylo spíš jak Chip and Dale s plavečkami, než Chippendales, ale i přesto, nebo spíš právě proto jsem se dobře bavila… A hlavně, i oni jsou na pohled celkem pohlední… :o)

A anooo, správně si Henrik vybral slečnu, ke které „něco“ cítí… Rozhodně se učí velmi rychle, a kadenci v okouzlování samců má zdaleka nejvyšší… To jsou ty typy co se učit nemusí, a mají dáno od přírody… ;o)

Naprosto mě ale odrovnal Páťa… Zřejmě si odškrtnul v deníčku kolonku „líbání“, takže bobříka má splněného, a proto Pernille pustil v nejlepším, a odkráčel do pokojíčku zaskákat si na posteli a následně se přitulit k plyšáčkovi… :oD Když je opilý, dělá opravdu neskutečné blbiny… Doufám, že mu bude udržována hladinka, abychom ještě něco zábavného viděli… Třeba i další veselou toulitku… :oD

Jo, a víte co ale opravdu nechápu? Jak téměř celé osazenstvo vůbec nezná pana Klause… Vždyť je Dánsko skoro jako polovina ČR s polovinou obyvatel ČR, a Klaus byl určitě propírán v médiích jako náš pan doktor David R., a toho určitě zná i mládež na ZŠ… Tak si myslím, že byl dotčen nejen tím, že se ho ptali čí je tatínek, ale že vůbec, ale vůbec nevěděli, jak je slavný… To musela být pro takového ješitu pěkná rána… Proto také mládež upozornil, že žil ve Francii, aby měli důvod ho neznat… :o)

86
Bazinga
Reagovat

@Evík:
ad Daniel – že jo, že? Já si vůbec neumím představit,že by si příštích 365 dní (od odvysílání v Dánsku), mohl vrznout jinak, než z lítosti…

87
Prochor
Reagovat

Dneska nás podle ukázek čekají další moudra pana Klause. No se Amanda zaraduje – ona je na něj vysazená:-)))

88
Prochor
Reagovat

Na té poslední fotce spí Patrik i Natasha se svýma plyšákama. Tak mně napadá, že oba mají stejné sny – o krásných dívkách.

89
okkvp
Reagovat

@Prochor: Dnes bude Kláusíka milovat nejvíc spíš někdo jiný

90
Icecube18
Reagovat

@Evík: Klause tam znal akorát Henrik a to se ani nedivim, protože ten tam má podle všeho jako jedinej větší rozsah vědomostí.
Ostatní tam maj až na pár vyjímek v hlavě seno :-D
Joooo kdyby pan Klaus vynalezl tequilu, tak ho zná i Laura :-D

91
Bazinga
Reagovat

@Icecube18:
:-D
tak ale je zapotřebí taky říct, že Henrik má nejen rozsah vědomostí, ale umí je také zasadit do kontextu a ví, co je kadence… :-) Je o malinko starší, než třeba Laura. A jestli Klaus vyfasoval 6 let, tak sedět šel, když Lauře bylo 12 a Henrikovi 17. A to si myslím, že se dá pochopit, že zatímco Laura se zajímala v tu dobu pouze o tequilla trénink, tak Henrik už přehled o tom, co se děje v Dánsku, mít mohl.

92
Hooper
Reagovat

@Bazinga: Malinko starší=3 roky. Takže Lauře jistě nebylo 12, když byl Henrik před plnoletostí. Ale Henrik jistě bod za kadenci a kontext.

93
Bazinga
Reagovat

@Hooper:
:-), tak jo, omlouvám se, Lauře bylo 11 a Henrikovi 16, když šel Klaus bručet :-). Moje výpočty sedí tehdy, je-li Henrik narozen třeba v březnu, Klaus nastoupil do výkonu trestu třeba v srpnu, a Laura se narodila třeba v říjnu :-). K tomu, že je Lauře 18, jsem došla prostou dedukcí :-). Do dotazníku napsala 19, a Dannymu?/Yakubovi? nakukávala, že je jí 17 :-).

94
uKaStany
Reagovat

@Bazinga: Laura Elley Roebel fødselsdato 29-09-1994

95
Hooper
Reagovat

@uKaStany: Víme. A teď sežeň Henrikovo datum narození.

96
uKaStany
Reagovat

Henrik Petersen Houlberg Født den 14. marts

97
Bazinga
Reagovat

@uKaStany:
no tak vida, takže jestli nastoupil o prázdninách, bylo jí 12 :-) :-), tím se vracím k tomu původnímu propočtu a tím jsem vás všechny zPernilleovala a je to teda cajk! :-D

98
Prochor
Reagovat

97 – Jak se nepoužívá prstů tak se člověk může splést:-)

99
Evik
Reagovat

Nojo, mozna by ve vybaveni apartmanu nemelo chybet pocitadlo… :o)

Kalkulacku s funkcemi bych pro vysokou narocnost nedoporucovala….

100
Evik
Reagovat

Klausovy problemy se zakony se tahnou od roku 1995 az do lonskeho propusteni z Prison hotelu, plneho charakternich lidi s nazorem, a take ma zkusenosti s politikou, kluk jeden kosilaty, tak to by bylo, aby mezi peti chlapci nevyhmatl toho praveho pana peredajse… Nikdo by nemohl poradit kvalifikovaneji… :o)

Jinak pro me ztelesnuje dokonalou predstavu snatkoveho podvodnika… :o)

101
okkvp
Reagovat

OT – článek k dnešku (pátek) naběhne v 19.15.

102
Prochor
Reagovat

Henrik fakt není blbej – správně odhadl, že se nejspíš jako bumerang dneska vrátí nesmrtelnej Klaus:-)))

103
Prochor
Reagovat

99 – Evik – jen mně tak napadlo jak Pernille nakupuje. Potřebovala by dva páry rukou – jeden na počítání a v tom druhém by držela tašku a peněženku:-)

104
Prochor
Reagovat

Duracel skončil poslední ??? A taková práce na nic.

105
okkvp
Reagovat

@Prochor:už jsme vedle, kolego

106
Evík
Reagovat

103 Prochor

Tak určitě, řečeno sportovní terminologií, je kolem vždy dost ochotných prodavaček, prodavačů, zákaznic, zákazníků a jejich dětí, kteří jí své ručky zapůjčí… :o)

Ovšem neumím si představit situaci, kdy by si třeba šla koupit auto… To by bylo potřeba hooodně lidí, aby se dopočítala… :oD

Přidat komentář