Panáček v reality show

Survivor Nicaragua (14.část)

17. Prosinec 2010 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

V minulé části si Sash jako klíčový hlas mohl vybrat, ke které tříčlenné alianci se přidá. Nakonec se rozhodl pro skupinku kolem Chase, Holly a Jane. To znamená, že zbývající dvojice Fabio a Dan to mají spočítané, pokud se jim nepodaří vyhrát soutěž o imunitu. Ještě před ní se ale konala soutěž o odměnu, kterou uvedl sponzorský dárek od telekomunikační firmy Sprint. Videa na mobilním telefonu se vzkazy od rodinných příslušníků udělala trosečníkům velkou radost.

Ještě větší [singlepic id=1126 w=160 float=right]radost ale měli z toho, že se s rodinnými příslušníky zanedlouho mohli setkat i osobně, protože jim měli pomoci v soutěži o odměnu. V ní nejprve trosečníci naskákali do bazénku a postupně vylovili 2 pytlíky s dílky skládačky a předali je svému rodinnému příslušníkovi, který pak měl přijít na to, že má z písmenek poskládat větu Family comes first. Jako první na to přišla Chaseova maminka.




Chase mohl tak za odměnu s maminkou strávit odpoledne na lodi a stejně jako posledně si mohl vybrat dva spoluhráče, kteří se k nim i se svými rodinnými příslušníky mohli připojit. Bez váhání si vybral Sashe [singlepic id=1127 w=160 float=left](nechtěl už zopakovat stejnou chybu, že by Sashe ponechal naštvaného v táboře) a Holly, se kterou očividně počítá do finálové trojice. Tento výběr pochopitelně zklamal ostatní, kteří se museli po soutěži rozloučit se svými rodinami a vrátit se do tábora. Jane byla zklamaná, protože si myslela, že ji má Chase raději než Holly, Fabio byl taky nazlobený, protože mu odměnu Chase slíbil a navíc dobře věděl, jak moc chtěl Fabio strávit čas se svou maminkou, se kterou se už dlouho neviděl, protože každý z nich žije v jiném státě. Chase ale dobře věděl, že nemůže potěšit všechny.

V soutěži o imunitu měli trosečníci se zavázanýma očima [singlepic id=1128 w=160 float=right]překonat několik překážek a u stolku s heraldickým šítem pouze po hmatu rozpoznat pořadí jednotlivých symbolů na štítu, popadnout pytlíky s dílky jednotlivých symbolů, vrátit se opět přes překážky na start a tam umístit na obdobný štít všechny symboly ve správném pořadí. Komplikovanější to bylo ještě tím, že v pytlících byly některé dílky navíc, které na štít vůbec nepatřily. Jako první úkol správně splnil Fabio a mohl si na krk nasadit nesmírně cenný amulet imunity, bez něj by to byl totiž stoprocentně on, kdo by jinak večer vypadl.

Skupinka kolem Sashe tak musela rychle vymyslet náhradní plán. Sice se nabízel snadný terč v podobě Dana, ale toho si strategicky ve hře nechávají, protože je ve všech soutěžích naprosto marný, takže je do finále ideálním soupeřem. Takže se vynořila myšlenka, co takhle vyhodit Jane, která je v soutěžích dost houževnatá a na svůj věk dokáže porazit i svalnaté mladíky, navíc je u porotců oblíbená takže by mohla ve finále snadno získat miliónovu výhru [singlepic id=1129 w=160 float=left](přesně před tím je celou dobu varoval Marty). Zatímco tohle spolu probírali, ke skupince se přiblížila Jane. Zavládlo trapné ticho a Jane došlo, že ji ostatní chtějí podrazit a vyloučit ze hry, což ji vzápětí potvrdil i její dosud věrný spojenec Chase.Jane nemohla uvěřit tomu, že ji najednou hážou přes palubu, před odchodem na Kmenovou radu se jim tak pomstila tím, že popadla vědro vody a uhasila ohniště.

Večerní Kmenová rada tak byla jasná už na začátku, všichni budou hlasovat pro Jane. Jenže s tímto jednoduchým průběhem se nechtěl smířit moderátor Jeff Probst a snažil se vnuknout myšlenku, proč by Dan s Fabiem jenom čekali, až na ně na příští Kmenové radě také přijde řada, proč se raději tomuto osudu nevzbouří a spolu s odepsanou Jane nehlasují pro protikandidáta, třeba pro Holly, tím by dosáhli remízy hlasů 3:3 (a pak by pravděpodobně rozhodl náhodný los nebo soutěž v rozdělávání ohně). [singlepic id=1130 w=160 float=right]Trosečníky tato varianta vůbec nenapadla, dokud jim ji moderátor takhle nepředložil jako na zlatém podnosu (a tím tak výrazně zasáhl do hry!!!). Holly tak vzápětí dosti znervózněla, Sash a Chase mohli být v klidu, protože oba měli skryté imunity a tato Kmenová rada byla poslední, kdy je mohli využít, proto je také využili. Ze hry byla nakonec vyřazena Jane

Pokračování příště.

videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

doporučený odkaz

česká fanouškovská komunita na Facebooku

související články

Survivor Nicaragua (1.část)
Survivor Nicaragua (2.část)
Survivor Nicaragua (3.část)
Survivor Nicaragua (4.část)
Survivor Nicaragua (5.část)
Survivor Nicaragua (6.část)
Survivor Nicaragua (7.část)
Survivor Nicaragua (8.část)
Survivor Nicaragua (9.část)
Survivor Nicaragua (10.část)
Survivor Nicaragua (12.část)
Survivor Nicaragua (13.část)

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 19
1
koc
Reagovat

dik za rekap .. dily uz sem dohnal a ted sem mrknul ze jsou i titulky na 14 .. jdu na to

2
koc
Reagovat

tak kmenovka byla dost dobra .. tedy do okamziku nez jim Jeff zacal motat hlavu a jiste tim ovlivnil dalsi hru .. priste to vypada ze budou vsici velmi paranoidni ;-)

3
BMAJTZ
Reagovat

Pravdu rici mam takove tuseni ze tohle kolo hraje tak maximalne Jeff a nikdo jiny. Za tuhle radu by mel dostat metal jinak bych na to uz nekoukal.

4
koc
Reagovat

3 – v dalsi rade bude naklonovanej Jeff :)

5
fx
Reagovat

Tak po téhle kmenovce jsem se definitivně rozhodl – tohle je nejhorší řada ze všech.. Tak hloupí hráči bez jakékoliv strategie, to jsem v Survivoru ještě neviděl (mám shlédnuté všechny řady).. :-/ Doufám, že 22. řada bude lepší ;-)

6
koc
Reagovat

5 – nahodou Jane tam vsecko pekne vykecala :) ..

7
fx
Reagovat

koc: To jo.. A oni se stejně nezmohli na nějaký odpor.. Prostě se nechají vyřadit jen tak bez boje.. :-/

8
jukab
Reagovat

Vyhození Jane mě zklamalo,z těch zbylých jsem jí fandil nejvíc. Ta kmenovka ale byla jasná, za prvné – Fabio a Dan si chránili svoje zadky, Dan pže asi už tuší,že ho každý chce do finále (čímž si taky přijde na nějáký peníz a dokáže něco svým známým) a Fabio,pže to prostě není hráč a věří každému,kdo mu něco nakuká (na druhou stranu vypadá jako dobrej guy a peníze by ho třeba jen zkazily). No a za druhý – tahle řada m tu nevýhodu,že přichází po nabitý 20.řadě,která byla plná hráčů, strategie i taktik a kde mě osobně mrzel odchod kohokoli….nemůžu se dočkat pondělí, reunionu a infa o 22.řadě :-)

9
koc
Reagovat

8 – nesmís zapomenout i na 19 radu ..

10
jukab
Reagovat

koc: Jojo, ale 19.řada-to byl Russel….dvacítka,to byli prostě hráči nad hráče

11
koc
Reagovat

porad je tu nadeje ze se vsici na Reunion rozkecaji a bude to zabavne alespon na konci .. i kdyz bych rozhodne pristi dil neodepisoval

12
Lampi
Reagovat

Tak v USA uz znaji viteze a su spokojeny velice;)

13
koc
Reagovat

12 – mam stazeno ale s moji anglictinou to sice zvladnu shlednout ale nerozumim vsemu .. radeji si na pockam na titule abych z toho neco mel .. jen sem se juknul na finalouvou trosku a muj odhad pri druhem dilu se vyplnil

14
Trew
Reagovat

Možná teď tohle bude příspěvek mimo mísu, ale tohle je nejnovější diskuse, takže existuje šance, že mi tu někdo odpoví :)
Když Naonka a Kelly odstoupily, tak Alina brečela. Víte někdo proč brečela?? :)

15
zhaly
Reagovat

I ja jsem s vítězem nakonec spokojený, ale tahle řada byla fakt slabá. Jestli si z ní budu do budoucna něco pamatovat, tak maximálně můj praovní název – Blbý a blbější…

16
TK
Reagovat

Trew:
Když NaOnka a Kelly dobrovolně odstoupily, rozladěná nebyla jen Alina, ale také Marty, protože oba dva chtěli být ještě ve hře, ale zbytečně vypadli ještě před těmito hráčkami, které už hra nebavila. Bohužel nebyla možnost, aby si s nimi vyměnili místa a mohli se vrátit do hry.
Už tak je nespravedlivé, že se NaOnka a Kelly staly členy poroty, když hru vzdaly, tak měly přece také přijít o právo sedět v porotě.

17
Trew
Reagovat

Díky :) Myslel jsem si, že to bylo takhle.

18
Martina Dotson
Reagovat

koc: To jo.. A oni se stejně nezmohli na nějaký odpor.. Prostě se nechají vyřadit jen tak bez boje.. :-/

19
Christa Johnston
Reagovat

Trew: Když NaOnka a Kelly dobrovolně odstoupily, rozladěná nebyla jen Alina, ale také Marty, protože oba dva chtěli být ještě ve hře, ale zbytečně vypadli ještě před těmito hráčkami, které už hra nebavila. Bohužel nebyla možnost, aby si s nimi vyměnili místa a mohli se vrátit do hry. Už tak je nespravedlivé, že se NaOnka a Kelly staly členy poroty, když hru vzdaly, tak měly přece také přijít o právo sedět v porotě.

Přidat komentář