Panáček v reality show

Survivor Nicaragua (7.část)

29. Říjen 2010 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

Po dvojnásobné porci vyřazování v minulé epizodě zůstalo ve hře třináct trosečníků (to je stále ještě dost, pokud někdo z nich neodstoupí třeba ze zdravotních důvodů, tak se možná znova dočkáme dvojnásobného vyřazování). Napínavější Kmenová rada se konala v La Flor, protože její původní členové chtěli Martyho vyprovokovat k tomu, aby použil svou skrytou imunitu. Ten to však prokoukl a imunitu nevyužil, ještě se mu může hodit, pokud půjdou La Flor opět na Kmenovou radu.

To ale chvíli počká, nejdříve je na řadě soutěž o odměnu. Ta připomínala trestné střílení v házené s tím rozdílem, [singlepic id=994 w=160 float=right]že hráči měli na branku střílet ve výskoku do bazénu s vodou a překonávat měli brankáře z týmu soupeřů, který stál na dřevěném kůlu uprostřed bazénku. Jedním z brankářů byl Fabio, který se opět postaral o zábavný moment, když se uprostřed hry rozhodl do bazénku vykonat malou potřebu, k nelibosti ostatních, kteří do stejného bazénku měli teprve ještě skákat. Soutěž se hrála na pět vítězných branek, zvítězili Espada a konečně se dočkali odměny, dne stráveného na farmě. Kromě jízdy na koních se mohli těšit na vydatnou snídani s mlékem, které si ovšem museli sami nejprve nadojit.

Soutěž o imunitu zase nápadně připomínala soutěž z prvního dílu, [singlepic id=995 w=160 float=left]protože se v ní použila stejná tříposchoďová konstrukce a dřevěné žlábky. Tentokrát se pomocí žlábků z nejvyššího patra nepřepravovala voda, ale posílaly se po nich různě velké dělové koule. Dva členové kmene byli střelci, kteří si mohli vybrat, ze kterého patra budou vysílat koule na cestu, zároveň dávali pokyny zbývajícím spoluhráčům, kteří pomocí lan natáčeli konec žlábku tak, aby vystřelená koule dopadla na jednu z pěti hliněných desek soupeřů. Tým, který takto rozbil všech pět desek jako první, vyhrál imunitu.

Lépe si v tomto úkolu opět vedli Espada, zřejmě se tak zbavili smůly, která se jim dosud lepila na paty. Místo nich tak cesta na Kmenovou radu čekala La Flor. To nebyla moc dobrá zpráva pro Martyho a jeho spojenkyni Jill, protože bylo víceméně jasné, že vypadne jeden z nich dvou. Martyho sice mohla zachránit jeho skrytá imunita, ale právě o ni se začal zajímat Sash, který Martymu nabídl zvláštní obchod: [singlepic id=996 w=160 float=right]Když mu Marty dobrovolně odevzdá imunitu, večer určitě nevypadne a získá u ostatních body k dobru. Martyho samozřejmě ihned napadla otázka, jak si tím pomůže, když ho budou chtít vyřadit hned příště. Na to mu Sash slíbil, že mu příště imunitu zase vrátí (ale neznělo to vůbec přesvědčivě). Marty věděl, že imunitu večer stejně někomu odevzdá (buď Jeffu Probstovi nebo Sashovi), tato nabídka mu ale mohla přinést aspoň několik dní navíc, aby se nějakým zázrakem dožil okamžiku spojení kmenů. Se Sashem si proto plácli a imunitu mu předal.




Možná toho vzápětí hodně litoval, protože na Kmenové radě byl naprosto nechráněný a mohl být trapně vyloučený (jak také navrhovala Brenda), ikdyž mu Sash dal své slovo. Na Sashe by si ale odteď měli dávat pozor i jeho nejbližší spojenci. [singlepic id=997 w=160 float=left]Ačkoliv se snažil zdůraznit, že imunitu použije ve prospěch kolektivu, stále je to jen individuální imunita, kterou si může ponechat jen pro sebe. V jednu chvíli se také Sash přeřekl a špatně voleným slovosledem vyslovil něco, co si v duchu myslel, ale nechtěl, aby to slyšeli ostatní. Samotné hlasování probíhalo podle očekáváného scénáře, 2 hlasy pro Jill, 2 hlasy pro Jane a dva hlasy pro Martyho. Teprve poslední hlas rozhodl, že ze hry odchází Jill .

Pokračování příště.

(Jméno vyřazeného hráče se dozvíte potažením myši přes zakrytý text)

videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

doporučený odkaz

česká fanouškovská komunita na Facebooku

související články

Survivor Nicaragua (1.část)
Survivor Nicaragua (2.část)
Survivor Nicaragua (3.část)
Survivor Nicaragua (4.část)
Survivor Nicaragua (5.část)
Survivor Nicaragua (6.část)

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
1
Honzad
Reagovat

Jsem docela rád, že Marty to nakonec ustál a snad se i příchozí sloučení obrátí ku jeho prospěch.
Jen by mě teda zajímalo, jak vidí svou budoucnost Jane, která se chlubí tím, jak s radostí přešla k mladším a jak to Martymu nandá za to, že si ji v Espadě nevšímal. To opravdu tak naivně věří tomu, že s ní ti mladí budou hrát dál? Odejde asi jako jedna z mnohých, snad konečně někdo začne pořádně hrát. S takovou to vypadá, že si mladší osazenstvo počká na závěrečné boje a taková Kelly S. k tomu potřebuje jen pár vět a nenápadnost (byla zatím pouze v jediném komentáři) :D dle ukázek to doufejme zase rozjede NaOnka, snad Alina potvrdí roli zajímavé hráčky. Něco mi říká, že z Fabia by se snad mohla ještě stát neřízená střela ala Dreamz z Fiji ;) :-D

2
Dagris
Reagovat

V čem se přeřekl Sash? Já jsem tomu nějak nerozuměl

3
BostonRob
Reagovat

To Dagris : Po tom co se Jeff dozvěděl že imunitu má Sash a ostatní „mladí“ o imunitě mluví jako že je všech , se Jeff zeptá Sasah ,jestli by byl ochotný dát imunitu Brendě.
Sash odpoví ve smyslu,že kdyby se „mladí“ dohodli jako celý tým ,že by imunitu Brendě dal. A pak se přeřekl a dodal,že by imunitu ještě použil,kdyby ostatním členům „mladých“ přestal věřit..
Potom následovaly rozpačité reakce,a na řadu přišo take „freudovské přereknutí“, takže si prakticky Sash vykopal vlastni hrob 2x: zaprvé tím ,že má imunitu,a ostatní se jí budou snažit dostat ze hry a zadruhé tím,že mu už ostatní z jeho aliance nebudou tolik věřit po jeho přereknutí

4
koc
Reagovat

tak po přečtení rekapu (za který dekuji) mam opet chut to zacit sledovat .. po 4 dile sem to vzdal ale je videt ze by to mohlo nakonec byt i trosku zajimave

5
Ondra L.
Reagovat

koc: opravdu, není to zajímavé :-D tendle díl jsem nedokoukal ani do poloviny a pak se jen podíval, kdo vypadl ;)

6
Jirgen
Reagovat

Tak je naprosta pravda, že takhle serka patří k těm nejslabšim vedle Fiji a Thaijska … Ale dokoukám jí protože je to prostě survivor :) a doufám, že 22 serka bude opět nařez se všim všudy …

7
Honzad
Reagovat

Jirgen: vedle Fiji? Ta řada mě, možná hlavně díky Yau Manovi, bavila docela dost ;)

8
Trew
Reagovat

Mě baví i tahle série :) Rozhodně se nenudim. Jsem hodně spokojenej s castem :)

9
groth
Reagovat

tak ja nebyt velkym maniacem Survivora tak to taky po 4.díle vzdam,mozna uz po 3., ale co odstranili kmeny z mladsi vs starsi a promichali to,tak to dostalo upe novy naboj a uz je to zas stary dobry survivor,i kmenovky zacali byt zajimavejsi…

10
fx
Reagovat

Mě baví NaOnka a Brenda.. Jakmile vypadnou tyhle dvě (pokud se tak stane), tak už to pro mě nebude zajímavé.. Ale ty dvě mě baví dostatečně na to, abych se u Survivora dál dobře bavil :-) Asi si dám znovu předchozích 20 řad :-)

Přidat komentář