Panáček v reality show

Survivor Nicaragua (10.část)

20. Listopad 2010 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

V minulé epizodě to Martymu málem vyšlo, měl připravený precizní strategii, ale nepočítal s tím, že se proti němu postaví Sash s Brendou, kteří se tak postarali o jeho vyřazení. Ti dva už spolu tajně spolupracují delší dobu a celý kmen tak řídí vlastně jen oni dva. Jen to nedělali tak okatě jako Marty, ale jen nenápadně tahali za nitky. Jenže po minulé Kmenové radě už některým hráčům došlo, jak jsou ti dva nebezpecni, a začali uvažovat, jestli by nebylo lepší udělat další odvážný krok a po Martym vyřadit dalšího silného hráče, například Brendu.

Před další soutěží o odměnu se trosečníci opět rozdělili do dvou týmů, žlutého a modrého, [singlepic id=1053 w=160 float=left]tentokrát už to nebylo podle pohlaví, jak tomu bylo minule. Každý tým dostal k dispozici 4 barely, dvě fošny a třímetrový provaz. Jejich úkolem bylo pouze za pomoci těchto předmětů přepravit všechny členy týmu přes vyznačenou dráhu, aby se ovšem ani jeden člen týmu nedotknul země. Jinak by se totiž musel celý tým vrátit zpátky na start. Právě na to doplatil žlutý tým, a zatímco museli začít úplně od začátku, druhý tým už mezitím dorazil do cíle.




Za odměnu na ně čekal výlet helikoptérou na vrchol aktivní sopky [singlepic id=1054 w=160 float=right]Cerro Negro, kde si mohli vyzkoušet zvláštní adrenalinový zážitek. Usadili se na snowboard a sjíždeli po černé hornině z vrcholu sopky. Kromě toho jim štáb připravil piknik s pizzou, kolou a čokoládovými řezy. Nejvíce se tento zážitek líbil Fabiovi, který si během hodování jenom pomyslel, jakpak se asi mají jejich spoluhráči.

Ti se mezitím vrátili ze soutěže zpátky do svého tábora a nevěřili vlastním očím, když tam místo něj našli jen doutnající spáleniště. [singlepic id=1055 w=160 float=left]Pár hodin předtím totiž Fabio navrhl, aby přestěhovali ohniště blíž k přístřešku, obložili ho dřevěnými truhlami a zakryli prkny (!), aby jim déšť neuhasil oheň, zatímco budou všichni pryč na soutěži. Pochopitelně se dřevěné bedny vzňaly a s nímy shořely i zbývající zásoby a kus nepromokavé plachty. Naštěstí jejich přístřešek už shořet nestihl, i tak ale byli trosečníci bez nálady, mohli si za to ovšem sami.

Soutěž o imunitu se konala opět u stejného bazénku, do kterého se Fabio nedávno během soutěžení vymočil. Tentokrát se všichni hráči postavili na jeho okraj, chytili se provazu a v hlubokém záklonu se měli co nejdéle udržet, [singlepic id=1056 w=160 float=right]aby nespadli do vody. Každých pět minut pak měli na pokyn moderátora uchopit provaz níž a níž na další uzlík. Nejdéle to vydrželi dva hráči, svalovec Chase a překvapivě také nejstarší hráčka Jane. Ta sice v jednu chvíli už chtěla pro velkou bolest v prstou soutěž vzdát, ale za velkého povzbuzování moderátora to vydržela a vyhrála (Chase ovšem ve skutečnosti provaz nepustil, měl ještě dost sil, jenže byl štábem diskvalifikovaný za to, že omylem chytil provaz za špatný uzlík, to jsme ale v epizodě neviděli). Jane si tak opět mohla nasadit amulet imunity.




Kdo tedy vypadne? Táborem se už několikátý den šířila myšlenka zbavit se Brendy. Jakmile se o tomto plánu dozvěděl Chase, nelenil a spěchal o tom informovat Brendu, což se moc nelíbilo jiným hráčům, protože viděli, že Chaseovi nemohou věřit, když všechny plány hned vyslepičí druhé straně. Brenda [singlepic id=1057 w=160 float=left]pochopitelně také nebyla moc ráda, že se její vláda nad kmenem začíná náhle rozpadat pod rukama. Ale hned přišla se záchranným plánem. Pokud by jí b>Sash přenechal svou skrytou imunitu a hlasovali by pro NaOnku, na Kmenově radě by tak nečekaně vypadla právě NaOnka, zbavili by se její skryté imunity a udrželi si početní převahu ve hře. Když se po odevzdání hlasovacích lístků moderátor Jeff Probst tradičně zeptal, jestli někdo využije své skryté imunity, Sash se rozhodl, že imunitu nepoužije na záchranu Brendy, a ve hře tak skončila Brenda.

Pokračování za 14 dní, příští díl je pouze rekapitulační.

(Jméno vyřazeného hráče se dozvíte potažením myši přes zakrytý text)

videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

doporučený odkaz

česká fanouškovská komunita na Facebooku

související články

Survivor Nicaragua (1.část)
Survivor Nicaragua (2.část)
Survivor Nicaragua (3.část)
Survivor Nicaragua (4.část)
Survivor Nicaragua (5.část)
Survivor Nicaragua (6.část)
Survivor Nicaragua (7.část)
Survivor Nicaragua (8.část)
Survivor Nicaragua (9.část)

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
jukab
Reagovat

Konečně Brenda venku, sice tam jako jedna z mála hrála, ale na druhou stranu ten nos až k nebi….teď se ukáže, jestli je dobrý hráč Sash, je v podobný situaci jako kdysi Russel,tak jsem zvědavej, jestli ještě nějak právě se zrodivší alianci Holly+Jane+Benry+Fabio+Nay rozebere…těm ukázkám bych nevěnoval moc pozornosti, vidím to příště na Chase…

2
fx
Reagovat

Jedna ze dvou oblíbených hráček vypadla.. U mě měla našlápnuto do TOP10 nejoblíbenějších hráčů.. Teď už to dokoukám jen kvůli Nay.. Pokud vypadne i ta, tak už mi bude difinitivně fuk kdo tuhle řadu vyhraje.. :-/

3
koc
Reagovat

Fabio je je holt Fabio .. jak sem psal na pocatku ma na to to vyhrat a to kvuli sve hlouposti ;-)

4
Pattrick
Reagovat

Nasr.. jsem až to bolí, nejlepší hráčka série je venku. Musím říct že Jane je silná ženská.. Holly je takticky taky docela prozíravá, potom co v druhém díle chtěla odejít ze hry, se jí tam nějak zalíbilo : )), tímto se to začíná zamotávat a jsem zvědavej kdo z té tupé bandy vyhraje

5
Dana
Reagovat

10. část je odstraněná, nejde stahnout :-/

Přidat komentář