Panáček v reality show

Survivor Nicaragua (8.část)

6. Listopad 2010 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

V táboru La Flor se Marty a Jill dostali do nezáviděnihodné pozice, zbytek kmene byl proti nim a bylo jasné, že právě jeden z nich na Kmenové radě vypadne. Martyho zachránilo jedině to, že dobrovolně odevzdal svou skrytou imunitu Sashovi, za to od něj dostal příslib, že nevypadne ani teď, ani na příštím vyřazování, protože by případně dostal imunitu zpět, kdyby byl v ohrožení. Pokud by Sash skutečně své slovo dodržel (což ale v Survivoru není nikdy jisté), Marty by se možná mohl dožít sloučení kmenů. Asi by se měl začít modlit, aby ke sloučení došlo co nejdříve.

A jeho modlitby byly skutečně vyslyšeny, [singlepic id=1008 w=160 float=left]už na druhý den dostali trosečníci v La Flor pokyny, ať si sbalí všechny potřebné věci a přesunou se do tábora Espada. Tam společně oba kmeny otevřeli truhlu, v níž nalezli bohatou hostinu na oslavu jejich sloučení a nové červené buffíky. Za název spojeného kmene navrhl Marty slovo Libertad (Svoboda). Marty si skutečně mohl svobodně vydechnout, po spojení kmenů si tak může na svou stranu přitáhnout Dana a případně i další hlasy. Nebo může doufat, že někdo jiný udělá zásadní chybu a přitáhne na sebe negativní pozornost.




Jako například NaOnka, které opět přeskočilo, a když na ni u snídaně zbyla nejmenší tortilla, rozhodla se ukrást nádobu s moukou a některé kuchyňské potřeby a ukrýt je v džungli. [singlepic id=1009 w=160 float=right]Ze společných zásob také pobrala ovoce, se kterým se ale tajně rozdělila s Alinou (a to Alinu dosud hodně nesnášela). Krádež brzo vyšla na světlo, po intenzivním zapírání se ale NaOnka nakonec přiznala, vysvětlila to tím, že chtěla mouku schovat na horší časy, aby se nespotřebovala hned. Jako spolupachatelku ovšem uvedla Alinu, která už i tak nebyla u zbytku kmene oblíbená a měla to v posledních dnech nahnuté, krádež ovoce ji tak moc nepomohla (tak proto ji také NaOnka využila). Trosečníci tak byli víc naštvaní na Alinu než na NaOnku, NaOnka se jim totiž mohla hodit při hlasování anebo jak chytře naznačil Sash, ve finálové trojici by se dalo lépe bojovat proti nepopulární NaOnce, která by těžko dostala od poroty hlasy. Z celé této zlodějské kauzy tak vyšla špatně Alina, kterou nyní mohlo zachránit jen výhra v soutěži o imunitu.

V této soutěži šlo o fyzickou sílu, a aby to bylo spravedlivé, tak individuální imunity byl dvě, jedna pro nejlepšího muže a jedna pro nejlepší ženu. [singlepic id=1010 w=160 float=left]Trosečníci měli pomocí dvou držadel držet ve vzduchu těžkou železnou tyč, pokud by jen na okamžik povolili tah držadel, tyč spadla a rozbila keramickou desku, tím okamžikem hráč vypadl ze hry. Nejvíce se dařilo Jane, která zvítězila mezi ženami, ale tvrdošijně odmítla soutěž ukončit a držela tyč dál, chtěla totiž dokázat porazit i silnější muže. Což se ji nakonec skutečně povedlo (jen jestli ji tato demonstrace síly a houževnatosti v dalších dílech spíš neuškodí). V kategorii mužů vyhrál imunitu Fabio.

Po návratu do tábora měla Jane pochopitelnou radost, že v soutěži dokázala porazit i Martyho, kterého opravdu nemá moc v lásce. Sama v tom měla jasno, večer bude hlasovat právě pro Martyho a pro tento plán si hned získala řadu spojenců. Jediný, komu se tento plán nezamlouval, byl Sash, protože by tím tak porušil svůj slib, který Martymu před pár dny dal. [singlepic id=1011 w=160 float=right]Proto začal lobbovat za to, aby Martyho pro tentokrát ještě ušetřili a vyhodili místo něj raději Alinu. Martyho stejně tak mohou vyloučit zase příště, protože na další Kmenovou radu se už Sashův slib nevztahoval. Tato změna plánu se zase nelíbila Jane, která chtěla nenáviděného Martyho vyhodit raději hned, co kdyby se mu totiž jako naschvál příště dařilo vyhrávat jednu imunitu za druhou?




Před Kmenovou radou to tak vypadalo na rozdělení sil 6:6 mezi odpůrce Martyho a Aliny. Marty si ale na Kmenovce neodpustil rýpnout do Jane a varoval ostatní, aby se jí včas zbavili, protože jakmile se dostane do finále, její smutný životní příběh a také její rybářské úspěchy v táboře jí zajistí u poroty dostatek sympatií, [singlepic id=1012 w=160 float=left]aby v pohodě celou soutěž vyhrála, nikdo jiný proti ní nemá šanci. Dokonce i Marty přiznal, že by jí sám dal svůj hlas, pokud on bude v porotě a jí se podaří do finále proklouznout. Jane ale zatím mohla být při tomto hlasování klidná, měla imunitu. S poměrem hlasů 10:2 trosečníci rozhodli, že ze hry odejde Alina.

Pokračování příště.

(Jméno vyřazeného hráče se dozvíte potažením myši přes zakrytý text)

videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

doporučený odkaz

česká fanouškovská komunita na Facebooku

související články

Survivor Nicaragua (1.část)
Survivor Nicaragua (2.část)
Survivor Nicaragua (3.část)
Survivor Nicaragua (4.část)
Survivor Nicaragua (5.část)
Survivor Nicaragua (6.část)
Survivor Nicaragua (7.část)

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
1
koc
Reagovat

dik za rekap ted se jeste ukecat ke stahnuti a kouknuti .. tve rekapy jsou o moc lepsi nez cele tato prapodivna serie

2
Ondra L.
Reagovat

Taky děkuju za fajný rekap. Aspoň nemusím trpět sledováním celého dílu :-)

3
Lukáš Franta
Reagovat

Je to fakt mizerná řada, podle mě s přehledem nejhorší…obsahově i vizuálně. Občas zajímavý moment a jak půjdeme do finále, bude se to logicky zlepšovat a třeba to ještě bude čoro moro, ale první polovina prostě tragická, kolikrát u toho usnu.

4
Michal
Reagovat

Já bych ji úplně neodepisoval, spíš jsem rád, že jsou tam zase noví lidi a nemusíme po x-té koukat na Amandu a Jamese. Čím dál víc se mi zamlouvá Sash, naopak Marty doplatil na to, že hraje od začátku tvrdě a lidi mu nevěří.

5
jukab
Reagovat

A já si rýpnu, mě se to fakt líbí, vemte si staré řady, ty byly vůbec o ničem, tam se řešilo jen jídlo a…možná ještě pití. Tady už strategie začínají vyplouvat na povrch a já to třeba vidím na brzký konfikt Brendy a Sashe,ne že by chtěli jít proti sobě navzájem,ale spíš si budou chtít nechat nakonec Naonku či Martyho,a to oba, a je jasný,že final4 bude asi těžko, takže bude ajímavý sledovat,jak se to vyvrbí.

Jinak TK: Rekapy realitky Beauty and the Geek 2 asi nechystáš,že?

6
TK
Reagovat

jukab:
Pokud myslíš australskou verzi Beauty and the Geek 2, tak z ní rekapy neplánuji, ale rozhodně ji všem doporučuji, je hodně povedená (ke stáhnutí například tady). Už aby konečně někoho z Primy napadlo, zakoupit BATG, nadabovat a odvysílat na COOL, tam by se ideálně hodila.

7
jukab
Reagovat

Aha, škoda, ale díky za odpo, já stahuju z http://www.katzforums.com, bývá to tam tři hodiny po odvysílání. Na Cool jsem se ohledně toho přímo ptal :-), ale psali, že to neplánují (už to ale chvilku je, bylo to v době,kdy začínali). Tak třeba časem :-)

Přidat komentář