Panáček v reality show

Survivor Nicaragua (13.část)

12. Prosinec 2010 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

Po překvapivém dobrovolném odstoupení hned dvou hráček současně (NaOnky a Kelly) zůstalo ve hře už jen 7 trosečníků, přičemž rozdělení aliancí bylo docela zřetelné. Na jedné straně spolu drželi Chase, Jane a Holly, druhou skupinku pak tvořili Benry, Fabio a Dan. Takže zbýval už jen Sash, který si tak mohl vybrat, ke které skupince se přidá, jeho hlas se tak stal mimořádně důležitý pro to, kdo se může dostat dostat až před brány finále.

Soutěž o odměnu byla tentokrát rozdělena do 3 kol a trosečníci si v ním mohli připomenout některé úkoly, které už v minulých soutěžích plnili. [singlepic id=1116 w=160 float=left]V prvním kole se tak měli plazit v bahně a v hromadě sena najít míček, ten pak hodit tak, aby se odrazil od dřevěného štítu a dopadl rovnou do sudu. Čtyři nejrychlejší hráči postoupili do dalšího kola, v němž pomocí dlouhé tyče odmotali klíč ze spirály, klíčem otevřeli truhlu, vytáhli čtyři pytlíky s pískem a ty pak házeli na sud. Dva nejrychlejší postoupili do závěrečného kola, kde pomocí pálek vyhrabali z písku tři kroužky a ty pak házeli na háky na sloupku.




Soutěž bez velkých problémů vyhrál Chase a mohl si vybrat, které dva spoluhráče pozve na odměnu, nocleh v soukromé chatičce s tekoucí sprchou. Chase si pochopitelně jako džentlmen vybral Holly (která se minule obětovala a vzdala se své odměny, [singlepic id=1117 w=160 float=right]aby zajistila pro kmen zásobu rýže) a Jane. Po chvíli ale svého rozhodnutí trochu litoval, protože účast na odměně původně slíboval Sashovi a navíc ho nechtěl pustit z dohledu. Co kdyby se totiž skupinka kolem Fabia mezitím pokusila v táboře Chase zlanařit na svou stranu? Sash jim skutečně navrhl, že se k nim přidá, pokud od nich dostane lákavější nabídku než od Chase se ženami. Ovšem Dan váhal, jestli mu mají něco slíbit, když nemají vůbec zaručeno, že se nerozhodne pro spojenectví se ženami.

Jedinou jistotou, jak se dostat o krůček blíž k finále, [singlepic id=1118 w=160 float=left]je výhra v soutěži o imunitu. V ní byli trosečníci připoutáni lanem k dřevěnému zábradlí, přelézáním a podlézáním zábradlí měli odmotat dostatečné množství lana, aby mohli doběhnout na cílovou čáru pro pytlík s dílky skládačky. Tři nejrychlejší hráči postoupili na závěrečné fáze soutěže, v níž měli přijít na kloub 3D skládačce, sestavit různě velké válečky s mincemi tak, aby se na výšku tak akorát vešly do truhličky.

Nejrychleji si se skládačkou poradil Sash, takže si mohl nasadit amulet imunity (a to má stále ještě jednu skrytou imunitu k dispozici). [singlepic id=1119 w=160 float=right]Teď už záleželo jen na něm, na čí stranu se přikloní. Ženy chtěly nejprve vyřadit fyzicky silnější hráče, takže buď Fabia, anebo Benryho, Dan a Benry zase slibovali Sashovi, že klidně obětují Fabia, hlavně, když to nebude nikdo z nich dvou. Jenom Fabio nic netušil a jako obvykle jen polehával a do žádných intrik se nepouštěl. Na večerní Kmenové radě byl tak nejvíce zaskočený Benry, který své vyřazení vůbec nečekal.

Pokračování příště.

videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

doporučený odkaz

česká fanouškovská komunita na Facebooku

související články

Survivor Nicaragua (1.část)
Survivor Nicaragua (2.část)
Survivor Nicaragua (3.část)
Survivor Nicaragua (4.část)
Survivor Nicaragua (5.část)
Survivor Nicaragua (6.část)
Survivor Nicaragua (7.část)
Survivor Nicaragua (8.část)
Survivor Nicaragua (9.část)
Survivor Nicaragua (10.část)
Survivor Nicaragua (12.část)

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
koc
Reagovat

dik za rekap .. tak sem se konecne ukecal a stahuju vsechny dily co sem nevidel (od 4 dilu)

2
Ondra L.
Reagovat

Já taky děkuju. Já to pro změnu zas přestal sledovat :-D Prostě mě to neláká. Nemám tam oblíbence a ani mě tam už nikdo neštve :-DCelé nemasné neslané. Těch pár dílů co jsem teď koukal byly v pohodě, ale nic extra :(

3
koc
Reagovat

2 – ja dneska videl Fabiovu potrebu do bazenku a ta me teda dostala :) .. jeste se tesim na jeho ohen u pristresku :D

Přidat komentář