Panáček v reality show

Survivor Nicaragua (12.část)

2. Prosinec 2010 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

Po malé přestávce (minulý týden se vysílala pouze rekapitulační epizoda) se vracíme opět mezi trosečníky v Nikaragui. Ti si ale atraktivní lokality zrovna moc neužívají, trápí je počasí, vytrvalé deště a zima. Tyto nevlídné podmínky dohnaly NaOnku a Kelly S. až do bodu, kdy vážně uvažovaly o tom, že ze hry dobrovolně odstoupí, protože jsou psychicky a fyzicky vyčerpané. U NaOnky to nění žádná novinky, o odchodu uvažovala už dříve. Jenže teď to zřejmě skutečně myslí vážně, dokonce svou skrytou imunitu předala Chaseovi, protože už ji nebude potřebovat.

Přesto se ale obě dvě hráčky ještě vydaly na soutěž o odměnu. V rámci ní se trosečníci nejprve rozdělili na dva týmy (Dan se soutěže nezúčastnil, protože byl přespočet, mohl si ale vsadit na tým, který podle jeho názoru vyhraje). [singlepic id=1082 w=160 float=right]Jejich úkolem bylo rozvázat pouta na 2,5 metru vysoké figuríně Gullivera a tu pak pronést překážkovou dráhou až do cíle. Na tým, který tam bude jako první, čekala odměna v podobě kinoprojekce krátkých ukázek z nového filmu Jacka Blacka Gulliverovy cesty, u níž si mohli pochutnat na spoustě hotdogů, popkornu a bonbónů. (Podobné odměny s promítáním nějakého filmu, který si tak udělá reklamu, používá televize CBS tradičně také v Big Brotheru, v Survivoru by si to ale mohli odpustit, to do trosečnické show nepatří).




Celý závod byla obě družstva vyrovnaná, na vedoucí pozici se několikrát vystřídala, do cíle ale jako první dorazil tým ve složení Benry, Chase, NaOnka a Holly. A protože Dan si na jejich vítězství vsadil, mohl jít na odměnu taky. [singlepic id=1083 w=160 float=left]Ještě předtím se ale moderátor Jeff Probst zeptal, co je pravdy na tom, že někteří hráči chtějí soutěž vzdát. NaOnka i Kelly S. potvrdily, že jsou tak vyčerpané, že hru skutečně vzdávají. Jeff Probst se je od tohoto kroku snažil odradit a nechal jim ještě celé odpoledne na rozmyšlenou, večer uspořádají mimořádnou Kmenovou radu, kde mu pak řeknou, jak se rozhodly.

Vítězný tým pak od moderátora dostal ještě jednu nabídku. Pokud se jeden z nich dobrovolně vzdá odměny, výměnou za to získá pro celý tábor novou nepromokavou plachtu a sklenici rýže. O obojí totiž trosečníci přišli při nedávném požáru a reálně jim tak hrozilo, [singlepic id=1084 w=160 float=right]že až do konce soutěže nebudou mít co jíst. Nikomu z vítězného družstva se ale do této výměny moc nechtělo, tak se nakonec jako dobrovolník přihlásila Holly. Byla ale pořádně naštvaná na sobeckou NaOnku, která přece chtěla ze hry odstoupit a večer si tak už může dát hotdogů kolik chce, ta se ale odměny nechtěla dobrovolně vzdát, očividně ji vůbec nezáleželo na tom, že by se obětovala, aby zbytek kmene měl zásobu rýže na další dny.




Holly získala další body k dobru také tím, jak se po návratu do tábora pustila do přesvědčování Kelly S., ať soutěž nevzdává, když do konce hry zbývá už jen 11 dní. [singlepic id=1085 w=160 float=left]Zrovna z jejich úst to bylo překvapivé, protože i ona chtěla soutěž vzdát už pátý den. Krizi ale překonala a teď přesvědčovala Kelly S., ať také hraje dál, protože diváci mají rádi pouze hráče, kteří bojují, na ty, co to zbaběle vzdali, si už dnes nikdo nevzpomene. Kelly to ale moc nepřesvědčilo. Během mimořádné Kmenové rady opět vydatně pršelo, což byla pro NaOnku ta poslední kapka. Ona i Kelly S. trvaly na tom, že hru dobrovolně vzdají. Aniž by se tak vůbec konala soutěž o imunitu, během jedné epizody vypadly hned dvě hráčky.

Pokračování příště.

videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

doporučený odkaz

česká fanouškovská komunita na Facebooku

související články

Survivor Nicaragua (1.část)
Survivor Nicaragua (2.část)
Survivor Nicaragua (3.část)
Survivor Nicaragua (4.část)
Survivor Nicaragua (5.část)
Survivor Nicaragua (6.část)
Survivor Nicaragua (7.část)
Survivor Nicaragua (8.část)
Survivor Nicaragua (9.část)
Survivor Nicaragua (10.část)

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
1
Ondra L.
Reagovat

Končně je venku! Už se budu i na survivora opět těšit.

Hodně se mi líbilo chování Holly. škoda že s Kelly neuspěla. :-)

2
n-t
Reagovat

Teď fandím asi nejvíc Holly.Jnak skrytou imunitu nyní mají Chase a Sash,že?

3
vodnář
Reagovat

To, jak soutěžící opouští dobrovolně hru nemůžu vystát. Jejich účast je pak v podstatě docela zbytečná. Jinak teď to podle mě vypadá, že milion si odnese Sash nebo Holly. Ale spíš bych to viděl na Holly, kterou favorizuju od sloučení kmenů.

4
Lampi
Reagovat

Tedka vypada hra velice dobře:)a můj favorit na vitěztví je Fabio;)

5
koc
Reagovat

diky moc za rekap

6
Lacszlo
Reagovat

Dan – je až udivující, že je pořád ještě ve hře. Dobře že on o dobrovolném odchodu neuvažuje. Navíc je to teprve třetí člověk nad šedesát v téhle souteži, který došel takhle daleko.

7
BMAJTZ
Reagovat

Diky bohu ze je NaOnka konecne pryc tam mi lezla krkem od prvniho dilu.

8
Ondra L.
Reagovat

Na anglické wiki se objevilo celkové pořadí, jak to dopadne. otázkou je, zda to tak opravdu bude. Doporučuju na to nedívat, pokud nechcete být omylem překvapeni, tak jak já :-/ :(

9
fx
Reagovat

Tak, pro mě poslední zajímavý hráč (Nay) je venku ze hry.. Teď už je mi úplně jedno, kdo vyhraje.. Z téhle řady si stejně nebudu nikoho pamatovat..

vodnář: A já zase nemůžu vystát, jak je Jeff shazuje.. Nikdo z nás to nezažil na vlastní kůži a nikdo z nás si nedokáže představit, jaké to v těch podmínkách skutečně je.. Jestliže má člověk pocit, že jeho tělo už to prostě vzdává, proč by se měl trápit dál? Každý by měl umět posoudit své hranice.. A když mají pocit, že už dál nemůžou, no tak co.. Na výhru připadne někdo jiný, toť vše :-)

10
Jirgen
Reagovat

Tohle mě opět utvrdilo v tom, že tahle serie nepatří zrovna mezi kvalitní … dokoukám jí jen, že jsem opravdu velkej fanda … ale v každý serce jsem měl svého oblíbence, někdy i víc , ale komu jako mám fandit tady ? danovi, fabiovi … jěště že ty dvě radši odešli dobrovolně , už bych je nejradši nikdy neviděl … škoda že budou v porotě a jěště větší škoda že se nevratil nazpátek marty s brendou místo nich :) Marty byl jeden z mála koho jsem si v tehle serce oblíbil … Tak snad to z těhle zbylejch dotáhne daleko Sash, asi poslední komu jěště tak trochu fandim … A co se týče třeba Holly a Jane ? jako před Jane smekám klobouk co po fyzické stránce dokazuje a Holly nevěřim , že něco co někdy udělala myslela z taktickejch důvovů viz. vzdání se odměny ve prospěch kmene … prostě myslim že to udělala že je taková … takže prosím at už je Reunion a oznámení 22 serky :-D

Přidat komentář