Panáček v reality show

Bonus pro čtenáře Panáčka: kdo je kdo v diskuzích o HSTM

18. Listopad 2010 | napsal(a): | reality show: Hledá se táta a máma

V diskuzích pod Ajdinými rekapy, které dosahují pravidelně nad 1000 komentářů na jeden díl, se to hemží nejen běžnými návštěvníky Panáčka v reality show. Ale také účastníky Hledá se máma a táta a to především z 2. a právě vysílané 3. řady. Tento krátký článek by vám měl vnést trochu světla do diskuzní jeskyně plné přezdívek. Takže kdo je kdo v diskuzích o Hledá se táta a máma, neb sám v tom mám často nepořádek. Snad vám tento přehled pomůže v lepší orientaci v diskuzích.

Bára je originál Bára z 3. právě probíhající řady. reina je Irena Gao. Kačka je Kateřina z 2. řady HSTM, která se ucházela o Honzu Květáka, jenž jí opravoval u ní doma záchod. Kromě jiného je hlavní organizátorkou pátečního srazu.




benjamínek je Tereza od Petra, ta nejmladší z jeho adeptek. vapol je tatínek od Báry, stejně jako Zdeněk, ten ze sauny. Tedy 3. řada. Z té je i Lála, jinak Ilona od Michala a JV je Jitka Valentová, sexy vojanda od Petra.

A ještě pár lidí z 2. řady Hledá se táta a máma: vlnatka – Zuzka od Jana oranžové triko, Václavka – Petra od Honzy Květáka a samozřejmě Rainman alias Pan plastelína od Evičky.

Pokud víte o dalších, či jsem se někde přehlédl, určitě to napište do komentářů. Jinak pokud máte účet na Facebooku, nestyďte se pod články klikat na Líbí se mi :)

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hledá se táta a máma

Diskuze k článku

Počet komentářů: 11
1
jenkaa
Reagovat

Lále preji vse nej, at ji ta zamilovanost vydrzi a je z ni laska.

2
Bobby Brown
Reagovat

Párkrát sem zavítala pod přezdívkou Andy – Andrea od Petra medailisty.

3
Kačka
Reagovat

Koukám jak nám ten Panáček pěkně kvete :-))
Nejdříve nám rozkvetla diskuze (díky všem,kteří nám ji umožňují ) pak stránka pro SRAZ s účastníky (též děkuji autorovy) a diskutéry HSTM a nakonec nám ještě přibyla stránka KDO je KDO :-D

Přeji všem autorům a adminům těchto stránek,včetně ostatních diskuzí k dalším RS,za jejich „obětavost“ ve svém volném čase,ať se jim i nadále daří Panáčka v Reality Show rozvýjet a jejich snaha sklízela jen zdravé „ovoce“

4
Karin
Reagovat

možná by nebylo od věci hodit i ke každému nicku foto dotýčného:)

5
lála
Reagovat

4 Karin:
Nedoporučuji ….. ale pokud by to opravdu muselo být, tak raději dodám fotku z vlastních zdrojů …. :)))

6
Mikesh
Reagovat

jejda, jejda, maže se ???? Na panáčkovi se přece NEMAŽE!!!!

7
Anet
Reagovat

.zavital i Jarda – Jarda Pačes od Bary :)

8
Kačka
Reagovat

pak se tu párkrát zastavila Nikolometka-Nikola (2.řada od květoně,kterého nařkla z onanie)
a ještě tuším Černá mamba-Míša (2.řada od květoně-akce vana)

9
Prochor
Reagovat

(8) Míša Veselá z dvojky je pro mně nezapomenutelná takže si pamatuju její nick Scarletka.
Kromě toho sem chodila nějaká mamča neznámá ale tou už si fakt nevzpomínám kdo to byl:-)

10
Ajda
Reagovat

mamča neznámá, to bylo hodně podezřelé stvoření :-))

11
Kačka
Reagovat

(10) Ajda
mamca.neznama mi ale dooooooost mluvila z duše :-D

Přidat komentář