Panáček v reality show

Sraz Panáčka v reality show na téma HSTM 19. listopadu 2010

4. Listopad 2010 | napsal(a): | reality show: Hledá se táta a máma, O serveru

Řada z vás, pravidelných návštěvníků Panáčka v reality show si toho již mohla všimnout, zvláště pokud intenzivněji sledujete diskuzi okolo Hledá se táta a máma. Ano, chystá se první sraz Panáčka v reality show, konkrétně diskutujících k výše zmíněné seznamovací reality show. Organizační složku si vzala na starosti jedna z maminek z druhé řady Hledá se táta a máma, která v diskuzích vystupuje pod přezdívkou Kačka. Chcete kdy a kde se sraz koná? Pak čtěte článek dále.




Sraz Panáčka v reality show k pořadu HSTM

Se koná dne 19.11.2010 od 19:00 hod v restauraci HOKEJKA, Praha Černý Most [mapa]

Přihlášky (které byly důležité pro rezervaci míst a známku toho, že nějaký zájem o sraz vůbec je) jsou sice uzavřené, ale nikde není psáno,že tento sraz bude UZAVŘENÁ společnost. Pokud tedy bude chtít někdo další, ať jen čtenář diskuze, či diskutér sám, či další účastník RS za námi přijít, tak samozřejmě se může přidat :-))

Už se na vás všechny moc těšíme.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hledá se táta a máma, O serveru

Diskuze k článku

Počet komentářů: 185
1
RAINMAN
Reagovat

Pokud možno mimo termín mezi 11. až 14. 11. To budu na erotickém veletrhu.

Reagovat

Ja nikam nejdu :)

3
Radek aka SUNíčko
Reagovat

Rainman, to vypadá, že jako účinkující, když tam budeš na všechny dny :)

4
Vlk
Reagovat

Jako exponát :))

5
???
Reagovat

Jak ajda ví, že bude zaneprázdněná, když neví kdy to bude? :P

6
Mikeš
Reagovat

Ajda tam nemůže, protože ve skutečnosti je to Matrix …

Reagovat

jj, bohužel jak časově, tak hlavně i technicky – Prahu mám trochu z ruky.

8
Kačka
Reagovat

No tak to je bezva :-))))

Radek aka SUNíčko……….mooooooooooooc děkuji za pomoc :-)))))))

Reagovat

Ajda (7): To je velka skoda.

10
Kačka
Reagovat

Tak ještě zítra a budeme uzavírat přihlášky :-)))
K dnešnímu dni sčítám 16 účastníků srazu…..
Tak neváhejte a ještě pošlete své přihlášky :-))

Krásný večer všem Kačka

11
Kačka
Reagovat

SRAZ PANÁČKA Z TÉTO DISKUZE K POŘADU
“Hledá se táta a máma“
se koná dne 19.11.2010 od 19,00 hod v restauraci HOKEJKA, Praha Černý Most.
(info a dresa zde: http://www.ceske-hospudky.cz/hospudka.php?uid=16661)

UŽ SE NA VÁS VŠECHNY MOC TĚŠÍME :-))

12
koc
Reagovat

11 – upraveno Kači :)

13
Kačka
Reagovat

(12)koc
…… jasan :-D

14
Kačka
Reagovat

RÁDA BYCH DODALA,že přihlášky(které byly důležité pro rezervaci míst a známku toho, že nějaký zájem o sraz vůbec je) jsou sice uzavřené,ale nikde není psáno,že tento sraz bude UZAVŘENÁ společnost.
Pokud tedy,bude chtít někdo další, ať jen čtenář diskuze,či diskutér sám,či další účastník RS za námi přijít,tak samozřejmě se může přidat :-))

Bude nám všem ostatním potěšením :-))

15
fx
Reagovat

Já bych nejraději sraz fandů Survivora z Panáčka (a taky Gorilly).. :-) Případně BB US, Solitary a dalších :-D

16
Kačka
Reagovat

(15)fx

Pokud se toho nezhostí někdo jiný, tak plánuji sraz CELÉHO PANÁČKA A VŠECH DISKUTUJÍCÍCH.
Ale až příští rok (leden,únor)

17
fx
Reagovat

Kačka: Super, tam by byla moje účast jistá ;) Tedy pokud by se zúčastnili alespoň nějací fandové mých oblíbených rs – a že jich je požehnaně, zejména těch amerických či australských ;) Na Panáčka chodím denně, i z mobilu, ze kterého teď píšu, tak bych rád všechny poznal :)

18
Kačka
Reagovat

(17)fx

no jak říkám (16) :-))

19
fx
Reagovat

Kačka: Já myslel jako pokud by potvrdili někteří konkrétní jedinci účast.. Aby to nebyl sraz celého Panáčka a nebyli tam nakonec třeba jen Talentisté a SuperStaristi (nic proti nim, je to jen příklad).. Tvůj příspěvek jsem jinak pochopil :o)

20
fx
Reagovat

Ale to já už ty Survivoristy vyhecuju :)

21
Kačka
Reagovat

(20) fx

každá pomoc dobrá :-))

22
lála
Reagovat

Čekala jsem, že to bude spíš o víkendu, pro mimopražské pátek není zrovna ideální ….. já normálně pracuju do 19.00, takže pro mě to bude znamenat hodit na dveře ceduli a zavřít o tři hodiny dřív ….. ale co bych pro panáčka neudělala …. :))
Jen doufám, že se mnou mé milé dítko nepočítá pro tento den s nějakou aktivitou ( oslava, chlebíčky, dort ), protože se 19.11. bude překulovat z neplnoletosti do dospělosti.
No … alespoň mu uvolním byt pro případný mejdan …. :))

23
Kačka
Reagovat

(22)lála

snažila jsem se dát termín alespoň s nějakým předstihem…kdyby bylo po mém,bylo by to tuhle sobotu :-)))

24
Václavka
Reagovat

Já se moc omlouvám,ale 19. je termín,kdy opravdu nemůžu.Je mi líto a budu na Vás myslet.

25
Kačka
Reagovat

(24)Václavka

Tak to mne opravdu ze srdíčka mrzí :-(((

No pokud vás bude více,komu termín nebude vyhovovat,myslím,že by se to dalo určitě změnit.
Ale určitě né na dřívější termín,další by musel být až v prosinci.

26
koc
Reagovat

Zuzka taky nemuze :( a z jakeho duvodu nemohu ja, vis zase ty :(

Reagovat

Kačko, termín bych již neměnil. Jak jsi někde psala, tak plánuješ i další srazy, takže budou další šance se potkat. No stress :))

Reagovat

Noooo. Ja bych se zmene datumu nebranil :)

29
Kačka
Reagovat

(27)SUNíčko
hmmm to je fakt,asi to nechám jak to je :-))

(28)RadstaR
jasně,ale ty k tomu nemáš důvody…srágorko :-D

Reagovat

Kačka (29): Ale no taaak :), ted prave ze duvod mam, vzdyt vis, ze jsem tam chtel hlavne z jednoho duvodu. :) A kdybych byl takova sragorka, tak ti rovnou reknu, ze neprijdu ;)

31
Kačka
Reagovat

(30)RadstaR
ale no táááááááááááák,neber to zase až tak citlivě :-D

32
sába
Reagovat

To jsou tatínci teda oba dva. nechtěla bych ani jednoho!!!! myslím, že s takovou,co předvádí v televizi, je nebude chtít už vůbec žádná ženská- a docela jim to i přeju, aby zůstali na ocet, když jsou takoví!!!

Reagovat

Kačka (31): Necetla si Mikese ? Sem ovlivnena slepice, tak nevim cemu se divis :D

34
Ela
Reagovat

Kačko, nenech se znechutit, já 19.11. dorazím, poklad RadstaR mě přiveze a odveze, Radku, díky:-) Koukám na první díly, které jsem neviděla, to je zážitek!!! E.

35
Mikeš
Reagovat

33 – co to má společného se mnou? Nemluvě o tom, že já tam nebudu.

36
Ela
Reagovat

Mikeši, ty umíš zaprudit… Nic ve zlém:-) Doraž, třeba najdeme společnou řeč! Ela.

37
Mikeš
Reagovat

Já a prudit ??? Hodňásek nejhodňáskovitější? To je ňáký nedorozumění – i když, někeří chlapi jsou vztahovačnější, jak ženský.
Přijel bych sice rád, protože řadu lidí bych docela rád viděl (a Kačka by mě snad pro tentokrát ušetřila), ale nemíním spát na lavičce v parku (těžko tam budu něco v noci shánět, příp. už předtím). A navíc, ňák mi nenabíhá mapa, takže stejně nevím, kde bych to hledal.

38
Kačka
Reagovat

(37)Mikeš
proto,jsem vám tady nechala i odkaz na onu restauraci,kde je i popsáno (mimo jiné) jak a odkud se tam dostanete.
Chtělo by to rychleji myslet,než psát !!!

39
Mikeš
Reagovat

Kačenko, odkaz jsem si přečetl, nicméně, co se Pražákovi zdá být ÚPLNĚ JASNÉ, může být pro rolaře naprosto nejasné. Ono se to totiž dost podobá tomu Michalovu „běž rovně“. Podle podobného popisu by návštěvník štadtlu netrefil od nádraží na Svoboďák. Takže konkrétně: Vylezu na nějakém nádraží a najdu si nejbližší stanici Metra /teda já aspoň ano, ale co ti, co ještě v metru nikdy nebyli?/. Tam si někde vyhledám mapu stanic, doufaje, že se ňáká stanice menuje Černý most (pokud ne, víš, kde jsem). Pak nastuduji, kde su já a kde musím přestupovat – a samozřejmě nastoupit správným směrem, abych nevystoupil někde v polích. Pak koupit cenově příslušný šalinový lístek (kdysi jednotně za kačku), pomodlit se za zdar celé akce a svěřit se pražské dopravě. Po té, co Bůh dá, vystoupit na správném místě a hodit si korunou, kterým východem vystoupit. Vylezu na povrch a teď kam? Nalevo, napravo, rovně? Cítíš, kolik je zde možností bloudit po tom ohavném městě půl dne? Nebylo by lepší napsat přímo: použijte trasu C směr Kačerov a sledujte hlášení místního rozhlasu. Až ohlásí stanici Černý most, zeptejte se nejméně dvou cestujících, jestli už jste na stanici Černý most a po ujištění, že jó, vystupte. Na nástupišti se pak zeptejte dalších pěti osob, zda-li jste správně na stanici Černý most a teprve po odpovědi „nevidíš tu ceduli, vesničane?“ si můžete být naprosto jisti, že jste na správném místě. Dále vyhledejte ceduli s nápisem „ulice XY“ a tou vystupte na povrch. Zde odbočte doprava, při přecházení ulice vždy počkite, až bude svítit zelený panáček, ale i tak si dávejte majzla, ste totiž v Praze. Až uvidíte prodejnu Albert (které se nevím proč říká supermarket), obezřele ji obejděte, vyhněte se všem šumákům a budete-li mít štěstí, najdete avízovanou hospůdku (teda halu pro 150 lidí).
Prostě, Kačko, musí se to napsat tak, aby to pochopila i Šárka. Což mi mmch připomíná, že nám už v prvním semáku vtloukali do hlavy: dotazník musí být sestaven tak, aby jej byla schopna vyplnit i ta nejhloupější káča (čímž mysleli tu od toho čerta Kokeše, né Tebe)

40
Ajda
Reagovat

Mikeši,
nejsi ty nakonec Jan – oranžové triko? Jeho tažení Prahou bylo … :-))

41
Kačka
Reagovat

(39)Mikeš
no tak proč ty tvoje připomínky…dle tvého „stručného“ popsání cesty až do oné zmíněné restaurace „haly pro 150 lidí“ víš přesně kam jet a kam dojít :-D

Reagovat

Ajda (40): Trefa do cernyho :D

43
Bobby Brown
Reagovat

39 Mikeš:
Na lístky se vykašli. Zaplať SMSkou a je to.
A lidí se na nic neptej. Stejně trefíš z 90 % na cizince. ;-)

44
Mikeš
Reagovat

Kačko, tak jsem si prošel mapu Prahy, zjistil, že Černý most je koncovka trasy B (to je teda od slibovaného středu města poněkud daleko, nemyslíš?), nicméně nikde jsem tam nenašel tu ulic, na níž ta malá hospůdka (u nás na vsi to znamená tak pro 20 lidí) je. Dokonce jsem podrobně zkoumal i fotomapu, že bych tam třeba objevil objekt, připomínající ten slavný supermarket – a nic. Navíc na tý blbý mapě nejsou označeny stanice metra, což měli už i v Rusku před 40 lety. takže síla. Akorát jsem si tak letmo ověřil, že ubytování veškerý žádný (ale možná též neuvedeno), takže celkový umělecký dojem mínus deset. Takže, nezlob se, ale na kratší popis cesty třeba z Florence (odkud se snad dá na Běčko rovnou nastoupit) a následný popis z metra (uvést třeba ulic, která je na mapě ještě uvedená), bys snad měla. Teda pokud chceš, aby se dostavili i přespolní – opakuji, to, co je pro vás normální a samozřejmé, není normální pro ostatní – třeba už jenom cena blbého lístku (jen u nás existuje asi 8 různých cen), to vše jsou věci, které přespolňáci jednoduše neznají.

Reagovat

Mikeši, vizuál daného podniku http://bit.ly/brvD6k a tady máš vyznačenou trasu pro pěší z autobusáku na Černém mostě, což je hned u metra. http://bit.ly/ds9ywO

46
Mikeš
Reagovat

RadstaRe, moc tě prosím, zkus být někdy netrapnej. Zatím jsem se za chlapy nejvíc styděl za Jeníka z Hanušovic, ale asi změním názor. Ty seš taková slepičí prdelka, až to bere dech. Tebe bych chtěl fakt vidět cestovat po Brně (když pominu, že by tě Brňáci pro pražskej přízvuk okamžitě poslali na jiný konec města).

Ajdo, promiň, ale ten kluk potřebuje fackovat a fackovat, jinak z něj mužskej nikdy nebude.

Bobby, na placení ňákou SMSkou mě neužije, tyhlety novoty neznám. A pokud jsou v Práglu na ulici jenom cizinci, tím spíš by se měla Kačenka obtěžovat nějakým popisem cesty.

Reagovat

Oprava: Jan – oranzove tricko na tom byl jeste dobre :D

48
Mikeš
Reagovat

Suníčko, to už je hodně lepší, nicméně na mapě tu Breitcetlovou stejně nevidím, nicméně díky za snahu.

49
Václavka
Reagovat

Mikeš-sehnat v Praze levné ubytování není problém.I kdyby jsi dojel v Praze nevím kam,metrem je tak přehledné cestování,že se tam orientují i moje děti.Je tam Mikeši na každé stanici člověk,který ti rád poradí ,jak se dostaneš na Černý most.A kdyby jsi opravdu chtěl přijet,myslím,že Kačka,nebo kdokoliv jiný bude ochotný na Černém mostě počkat a odtamtud už to je jen kousek.
Mikeši Mikeši,při rychlém psaní dělám možná chyby,ale orientovat se v kterémkoliv městě narozdíl od Tebe umím.Navíc,Pán Bůh mi dal dar řeči,proto když nevím,zeptám se.

Hezký den

50
Bobby Brown
Reagovat

46:
Já ti to s tou SMSkou radím dobře. U nás už jinak neplatím. V Praze také ne. Je to mnohem pohodlnější, než někde shánět lupeny. Kéž by to zavedli i v jiných městech. Nejvíc mne vytáčí placení v okolních městech v MHD drobnými u řidiče, kde automat nevrací a vy nemáte příslušné drobáky. Zlatá SMS!
A orientovat se v metru je snadné i pro vidláka jako jsem já z menšího města než Brno, vyrostlý na vesnici.

Jinak, mně se ještě nestalo, že by mne v Brynclu někdo poslal na druhou stranu. Ač pepík, asi nemám ten správný pražský přízvuk, heelee. ;-)

51
Lantana
Reagovat

Pro „přespolní“, zkuste to tady: http://idos.dpp.cz/idos/ConnForm.aspx

Je tam i cena lístku, jaký je potřeba.
SMS jízdenka:
text: DPT
zašlete na číslo : 902 06
(platí po Praze 90 minut)
doporučuji nastoupit až když přijde SMS s jízdenkou

detaily: http://www.smsjizdenka.cz/MATicketsDPP/sms/index.do

A už se nehádejte! ;-))

52
Lantana
Reagovat

Na mapě je ulice s restaurací u šipky s číslem „1“ a restaurace samotná je lehce vpravo:

http://www.mapy.cz/#mm=ZTtTcP@sa=s@st=s@ssq=%C4%8Dern%C3%BD%20most@sss=1@ssp=120708204_123498188_149871724_149745356@x=133426304@y=136020032@z=15

Pražákům, těm je tu hej, ty nikam nezablouděj…, ale internet mají všude, tak uvidíme….:-)))

53
Radek aka SUNíčko
Reagovat

Mikeši, jak nevidíš? :) Breicetlova je ten bod B :))

54
Kačka
Reagovat

SUNíčko,RadstaR,Lantana,Bobby Brown,Václavka
…..moc děkuji za pomoc :-))

Mikeši,začínám Tě celkem litovat,no fakt,nezlob se na mne,prezentuješ se tu jako VŠEUMĚL,VŠEZNÁLEK a VŠUDE-BYL,ale podle vodítka nejsi schopen si ani na IT najít přesun z bodu A do bodu B.To asi zase nebudeš takový machr,jak nám tu všem dáváš najevo.A hlavně jakým způsobem.
Není potřeba aby jsi se musel zrovna ty za někoho stydět.(viz.(46) za RadstaRa,který se mi zdá v tomto směru více inteligentní,než momentálně ty.
Co se týká mne,myslím,že jsem podala vyčerpávající info,ohledně místa konání srazu.(omlouvám se pouze v tom,že jsem ti nezaopatřila obrázek,příště osobně dokreslím,aby ti po cestě nechyběl jediný stromeček,kamínek a očůraný patník) A je velmi zajímavé,že 99% lidí (někteří i mimopražští) byli schopni si cestu nejen najít,ale i naplánovat dle své vlastní dostupnosti.
Pokud já bych jela někdy do Brna (jak sám uvádíš jako příklad) tak mi věř,že nejen,že jsem natolik schopna,si místo,kam potřebuji dojet,najít,ale dokonce se i v případě nutnosti,poptat (tedy otevřít ústa) jak psala Václavka.Nic na tom opravdu není,jen slušně pozdravit a zeptat se kudy tudy :-)
Pokud bych zrovna v Brně narazila na cizince,stejně jako ty třeba v Praze,i přes to,jsem schopna i v jiné řeči se domluvit.Dle tvé prezentace a potencionálního věku,by ti Ruština měla stačit.Jelikož i ten Rusák,popř.UK už znají Prahu natolik dobře,že rozhodně vědí,kde je Černý Most. (myslím tím samozřejmě naše kolegy (cizince)pracující a žijící v Praze,nikoliv výletní zájezd cizích příslušníků do Prahy.
Co se týká jízdenky.Všude kam se v Praze podíváš,je nějaká trafika,popř.okýnko v metru atd.,kde ti ochotně sdělí,jakou jízdenku a v jaké hodnotě je potřeba z bodu A do bodu B.
Tak teď tu máš spoustu možných návodů a pomocných rad,jak se dopravit na sraz Panáčka.
A i přes to,je mi jasné,že tu opět najdu dlouhosáhlý tvůj příspěvek,který by mne či nás ostatní měl znovu přesvědčit o tom,jak málo informací a jak moc velkých komplikací jsem ti přivodila.
Nu což,já se s tím nějak poperu. Ale k tvému zkoumání cesty z bodu A do bodu B se už snad ani vyjadřovat nechci.

Pěkný den všem :-))

55
anja
Reagovat

jaaj docela je mi líto, že se toho vašeho sletu nemám šanci zúčastnit, podle toho co se řeší tady na diskuzi tam bude sranda :) a těším se na případný rekap ze srazu, eventuelně i fotoalbum…

Reagovat

No kdyby v clanku nebyl odkaz na mapu uz od uplneho zacatku, tak nereknu ani slovo, ale pokud je nekdo slepej a jeste k tomu na orientacni smysl houpaciho kone, tak to pak je nejake vysvetlovani zbytecne. Hlavne ze pan dotycny ze sebe dela machra.

A Mikesku nemej o me strach, ja narozdil od tebe se v Brne neztratim, ani nikde jinde, protoze si umim najit cesty do mista kam potrebuju a stejne jako kacka pripadne umim otevrit hubu ;)

57
koc
Reagovat

56 – je to marné je to marné je to marné :(

Reagovat

koc (57): Njn, co uz :(

59
anja
Reagovat

RadtRa, koc, já se ztrácím všude od té doby co mám navigaci :DD

Reagovat

anja (59): :D No jooooo. To se nedivim :) Sice ji pouzivam obcas taky, ale nez nekam jedu, tak se podivam do mapy, kudy asi tak mam jet a vetsinu cesty se ridim tim. Navigaci az ke konci cesty, kdyz hledam konkretni ulici a neznam to tam :) Jako jezdit jen podle navigace je obcas spis o nervy :D

61
koc
Reagovat

59 – jeste je ta turisticka :) ta by se ti mozna hodila :)

62
anja
Reagovat

60 RadstaR ano, tak by to mělo být a tak mě to učí už pár let můj muž, a teď jsem hledala jakože konkrétní ulici a číslo v kladně a vozilo mě to půl hodiny po jednosměrkách :DD

61 koc myslíš ty červené, zelené a modré šipky jak bývají na stromech? pdole těch se zase ztrácí moje kámiška :D

Reagovat

anja (62): Znam takove situace :) Aneb neni nad to, kdyz te navigace misto 300m po rovne silnici posle 5km lesni cestou apod.

64
Mikeš
Reagovat

50 – Boby, to určitě jen proto, že si narazil na náplavu, kdyby to byl bývalý člen Pírka (tím prošel každý pionýr ze slušné brn. rodiny od Uhdeovic ještěrku až po Šabatovic haranty), tak se bezpečně octneš buď u krematoria nebo v Řečkovicích.

65
Mikeš
Reagovat

Lantana a Suníčko, díky, teď už je to jasný – jinak je to přece jen kus. Kačka to nedocenila, sice to popsala v lehce vtipném tónu, to jako jó, ale chtěl bych vidět Pražáka, aby si našel třeba restauraci Rubín podle podobného popisu cesty – vystoupíte na Babákově a pak už jen 350 m mezi barákama (a to má Brno přitom na netu podrobnou mapu všech zdejších paluš, stačí zadat méno a objeví se příslušná část štadtlu i se šipkou).

66
Kačka
Reagovat

(65)Mikeš

“ Kačka to nedocenila…..“
není na tom nic, co bych měla docenit.

67
Mikeš
Reagovat

Kačenko, myslel jsem, že máš větší smysl pro humor, a Ty jsi zatím především děsně vztahovačná, s takovou si ten RESPEKT moc nezískáš. Takže tentokrát bez perel Leackokova typu, kterým stejně nerozumíte. Všeuměla a všeználka děláte tady ze mě akorát vy, já nejsem ten, který na základě výjevů z telky provádím nekompromisní závěry – nejdu s proudem primitivních znalců, co jsou se vším okamžitě hotovi, tak jsem za „chytráka“?
Vyčerpávající info – hm, aspoň o konečné na trase B jsi se zmínit mohla. A mohla bys především vnímat podané výtky jako informace, ne se hned uraženě ofrňovat (nejsi přece druhá Barča). Já bych zcela samozřejmě popsal, čím se tam lidí dostanou, kde mají vystoupit a současně připsal, kde se mohou nechat ubytovat. Na tom Tvém letáku jsem po kliknutí na ikonku „mapy“ koukal půl hodiny na bílý list s nápisem „mapy se načítají“ – tak to promiň, to i na webu liškámdávajícínoc Jeseníku mi do vteřiny vyjede zapadlý kvelb, kde jedině dostanu stovky hřebíky – a je tam šipka, název ulice, otevírací doba, prostě všechno.
Co se týče poptávání se domorodců, o tom bych mohl napsat knihu – menovala by se „co všechno jsou domorodci schopni neznat“. Černý most je velká čtvrť, chtěl bych vidět Tebe, kdyby ses v naší čtvrti doptávala třeba na Centrum volného času, kolik lidí by Ti asi tak odpovědělo. Pravdou je, že jsem nepochopil, že mi Suníčko do mapy nakreslil ty dva balónky sám, myslel jsem, že jsou součástí mapy, kterou někde stáhl – to je moje chyba.
Na jízdenky bych se samozřejmě zeptal v první trafice, ale zde jsem myslel na běžní Jeníky, kteří jízdenky nakupují celý život v pokladně na bahnhofu nebo přímo u řidiče autobusu.
Takže sáhodlouhým (jj, u nás na Moravě se říká sáhodlouhý) příspěvkům ses mohla snadno vyhnout, kdybys napsala pět řádků textu, jak se na Černý most a hlavně jak z něj, dostat. Pac a nečerti se.

68
Mikeš
Reagovat

Aha, tak omluva, až teď jsem si ověřil, žes tam mapu dala, jenže já klikal na odkaz „restaurace Hokejka“, domnívaje se, že odkaz „mapa“ k tomu patří (a on to zatím byl zcela samostatný odkaz). Takže jó, aspoň v tom se omlouvám, podle toho se tam trefit dá.

69
Mikeš
Reagovat

56 – hele, když už ji umíš otevírat, tak se snaž, aby z ní nepadaly devótní blbosti (vůči tebou obdivovaným dámám) a zakyslé pšouky vůči ostatním.

70
Bobby Brown
Reagovat

64 Mikeš:
Nemohu říci, že bych byl v Brně každý měsíc, ale nějaký ten rok tam služebně dojíždím a zatím si opravdu nemohu stěžovat. I tam vlastně dojíždím za starousedlíky a naprosto v pohodě. Ale věřím, že tam je nějaké „tvrdé jádro“ vejlupků, kteří se tímto baví. Já to potěšení neměl, vždy mi ochotně všechno vysvětlili.
Ale to bude asi tím, že Bobby Brown je hezký, seriózně vypadající, urostlý mladý muž, který už svým přímým pohledem a jednáním vzbuzuje respekt.
A jestli tady ještě někdo špitne, že je Zdeněk od Báry urostlý chlap, tak po něm hodím sandál. VYrostlý on je. Ne Urostlý.

Tak. Pochválil jsem se a ještě jsem si ulevil. Dnes je fajn den.

71
Mikeš
Reagovat

Peťulko, díky (jeden z mála slušných příspěvků). Já samozřejmě s metrem problém nemám, jezdil jsem jím, když Ty jsi ještě nebyla na světě. Hihi, Kačka by na mě jistě čekala, ale nejspíš s harpunou. Jinak, neztratil jsem se v mnohem větších městech, než je ten váš Prágl. Chybky jinak přehlížím, stejně jako to, že neděláte mezery za interpunkčními znaménky (na což by vás měl upozornit už počítač, pokud kontroluje pravopis), já jenom, že se vám s Kačkou daří dělat naprosto stejné chyby, tak jsem si dovolil.

72
Václavka
Reagovat

72-Kačka harpunu nemá,ale ráda jí půjčím svoji zbrusu novou kuši.

73
Václavka
Reagovat

Jéje Mikeši,to číslo mělo být 71,jsem já to ale magor a to po ránu.No to to bude v práci vypadat.

74
Mikeš
Reagovat

Peťulo, Káča by nejspíš kuší, byť zbrusu novou pohrdla – ostatně, vždyť má svou kušnu – ono není nadto probodnout protivu pěkně zblízka, to je ten správný adrenalin.

75
Václavka
Reagovat

Mikeši,děláš z Kačky něco,co není.To,jak to prezentovali v televizi není Kačky styl.Honza ji cíleně provokoval prakticky stále.Chtěla odstoupit už na ranči,leč nebylo jí to dovoleno.Je to správná holka se smyslem pro humor.A ta kuše,ta byla míněna jako bod pro ni a tebe by to tolik nebolelo.

76
Mikeš
Reagovat

Peťulko, chápu, že ste kámošky, takže ji vidíš, jak vidíš, a já Ti to brát nebudu. Já ale dospěl k názoru, že to je pěkně protivná a nesnášenlivá ženská, řídící se zásadou „pravdu mám jen já“. Bára se svou sebestředností je proti ní beruškou z liliové školky. S ukázkami v telce to nemá co do činění, už dávno jsem pochopil, jak to s tou tamní realitou je, to jsou mé vlastní zkušenosti s ní. Jestli se chovala k Honzovi tak, jak ke mně, pak se divím, že neletěla v druhém kole, pěkná nepěkná. Myslím si, že jsem dost tolerantní, navíc mi její názory zde prezentované dost konvenují, ale samolibé drzosti se u mě prostě nechytají, s tím jsem skoncoval ve svých 25. Jestli někdo není schopen skousnout ani drobné škádlení (hm, „správná holka se smyslem pro humor“, tak proč to není vidět?), tak ať se de bodnout. Teda mrzí mě, že Ti to píši tak natvrdo, ale holt nejsem jako jistý zdejší diskutér, jež jí trapácky lezl kamsi už v druhé řadě (jak jsem si při pročítání těchto dílů všiml) – a podle všeho uspěl. Já si získávat pozornost žen tímto způsobem nepotřebuji, taková holka za to totiž nestojí.
Takže pa, mé hodnocení Kačky samozřejmě nic nemění na mém názoru na Tebe. Měj se.

77
koc
Reagovat

76 tys musel mít hodně prazdnej život než se Kačka ukazala v telce co ?

Reagovat

koc (77): Starej pan, co by si chtel. Neumi se uz zabavit jinak.

79
koc
Reagovat

78 – spis premyslim zda je za tim nejakej psychickej problem a nebo ji chce jen provokovat .. to musi vedet sam ..

Reagovat

koc (79): Neboj za chvilku ho tu mame a on nam to vysvetli. A nejenom to :D

81
Kačka
Reagovat

(76)Mikeš

Tak teď jsi mne opravdu pobavil.
„Pane řediteli“ této zeměkoule,jsi obyčejný hulvát, a zrovna tobě nemám potřebu dokazovat svůj smyl pro humor.Pokud považuješ své cílené navážení se do nás,kteří ti nejsme po chuti,za děsně vtipné,jsi už na tom asi dost špatně.Tvé přesvědčení o tom,jaká jsem a že pro tebe zrovna “ protivná a nesnášenlivá “ je nejspíše následkem tvých trapně ubohých meilů o NIČEM,na které již odmítám reagovat,natož je vůbec číst.Pokud jsi starší a dříve narozená osoba a máš potřebu někoho vychovávat,pořiď si na to vlastní děti (pokud je ještě nemáš) a mne z toho laskavě vynech. Co dělám,co píšu, o kom,kde a jak, do toho ti vůbec nic není.
Nejsem jediná komu nemůžeš přijít na chuť,což vyobrazuje jen jediné,že je nejspíše chyba na jiné straně. Já ale nejsem ta,která potřebuje mermomocí někoho přesvědčovat o tom,že můj názor je ten správný a můj vtip je ten nejvtipnější. Já tedy NE. A ještě s tím otravovat lidi po meilech a vztyčovat nad nimi ukazováček ,jako ty ty ty,nezlob….a následně ha ha ha to jsem tě pozlobil čertíku co?!!!! Tak na to ti opravdu „kálí“ bílý Tesák.
Ve svých domněnkách,že pokaždé u tvého „oduševnělého,psycho-posudku“ mého já,jsem vyskočila jak čertík z krabičky,či svou reakci píšu „jak smyslu zbavená“ jsi na omylu. Jsem naprosto v klidu. Nad takovým „případem“ jako jsi právě ty, se jen usmívám.Škoda,že neexistuje tón písmenek,které by to dostatečně vyjadřily.
No a na závěr…..tato stránka byla zřízena HLAVNĚ pro účel SRAZU, takže pokud máš tu potřebu i nadále, si vylévat svůj tok myšlenek a duševních pochodů,psycho-rozborů a svých pohrdání,můžeš klidně pokračovat na stránkách k tomu určených.Nikoliv zde.(snad alespoň toto jsi schopen pochopit)

(79+80) + Václavka
myslím,že není potřeba nic více dodávat a řešit, i přes to vám díky :-)

82
Mikeš
Reagovat

Myslíš tím všechny mé 2 maily, v nichž (prvém) jsem se jen na něco zeptal, protože mě něco zneklidnilo a nechtěl jsem to řešit na netu, a v dalším jsem vysvětlil, proč jsem se ptal zrovna Tebe a současně se omluvil – to jsou ty maily „o ničem“? Přičemž na oba jsem dostal neuvěřitelně klackovité odpovědi na výsost podrážděné ženské? Tak je tady klidně zveřejni, aby všichni viděli, jaký jsem syčák. A nezapomeň k tomu přidat své reakce. Ty totiž byly, mám-li parafrázovat Michala, na proplesknutí.
S Tvými příspěvky na HSTM problém nemám, naopak, tak nelži. A pokud máš na mysli ty dva tajtrdlíky, kteří tady do mě tři týdny beztrestně šili (ne rýpali, ale uráželi, to na rozdíl ode mě, kdy si taky rýpnu, ale neurážím), než dostali po hubě, tak ti nereprezentují zdejší diskutéry (a doufám, že ani ne chlapy – kristepane, to by nám tam scházelo).
Jinak to, jestli tady někomu konvenuji či ne, neřeším, to je prostě diskuze, a já si nevzpomínám na nikoho, kdo by mi zde trhal játra. A jestli se někomu nelíbím já, co s tím? Své názory zde jen sděluji, ne vnucuji.
Naopak polovina Tvého zdejšího příspěvku je o ničem, nevím, kde jsi některé věci vzala, v ostatním zdatně mlžíš, jako bych Tě snad pronásledoval. Ono to jen potvrzuje, co jsem už uvedl, jsi nesnášenlivá a strašně vztahovačná, nesmí se Ti nic říci, a když už Ti to někdo osolí, tak „nepřítel na smrt“ – tak to si zkoušej na toho svýho pejsánka.
Musím Ti to jinak napsat sem, protože to nechci přetahovat nesmyslně do cizích diskuzí (tady už nakonec stejně nikdo nepřijde), a mailovat Ti mě ani nenapadne, bůhví, co bys potom o mně kde napsala; tady si to každý může ověřit. Pa a měj se. A pejsanům haf haf.

83
Kačka
Reagovat

(82)Mikeš
cituji “ jsi nesnášenlivá a strašně vztahovačná, nesmí se Ti nic říci, a když už Ti to někdo osolí, tak „nepřítel na smrt“
jsi úplně mimo….. bylo mi toho osoleno v životě dost a také i na diskuzi HSTM,ale že bych šla proti někomu jak uvádíš ty „nepřítel na smrt“ se mi nezdá,naopak,dycinky v klidu.
A co se týká meilů….. když napíšeš někomu,na jeho osobní meil a ten na to osobně reaguje,není to vztahovačnost. (lehce si pleteš pojmy s dojmy)
A když někomu napíšeš a téměř ho obviníš z něčeho co neudělal a ta osoba ti dá jasně najevo,že to neudělala….jdeš a prakticky znovu té osobě vnucuješ svůj přesvědčivý dojem o své pravdě,že jinak to být nemohlo….. a ta osoba ti jasně a stručně dá najevo,že v tomto nejede a už v této debatě O NIČEM nehodlá nadále pokračovat….. tak jdeš kopat se stejným hnojem o kus dál,jen abys dosáhl svého.

Takže KOCi mohl bys laskavě prozradit odkud jsi získal informace o Mikešovi? O jeho vydané knize a td?
A vysvětlit popřípadě panu dokonalému,že jsem ti neposkytla jediné písmenko z jeho meilové adresy,aby sis ho mohl popř. vygooglovat?

84
koc
Reagovat

83 – o co ma jit ? nevím o čem se s ním pokoušíš diskutovat .. o nějaké knize v minulosti blekotal ale když sem se ho ptal o co jde tak se nevymackl .. pustil sem to z hlavy a dal se tim netrapil .. a nevim proc by si mi mela posilat jeho mail .. ja už parnerku mam a do trojky nikoho nehledame tak mi zcela unika smysl ..

85
Mikeš
Reagovat

83 pak jsi prostě nepochopila mé maily. Zeptal jsem se, odpověděla jsi (podrážděně), že ne, tím to pro mě haslo, už jsem to dál neřešil. Odpověděl jsem, že se omlouvám, a proč jsem si myslel, že to šlo od Tebe, konec tečka – cos‘ tam chtěla ještě řešit? Že neumíš číst text? že dokonce ani nepochopíš omluvu, protože zrovna s Tebou něco cloumá? A co ještě nyní pořád řešíš, kde vidíš ten hnůj, kde prosazuji svoji pravdu – prosím Tě, už týden to neřeším já, tak to pusť, prosím Tě, z hlavy.

Nebudu zde vyhledávat příspěvky, kde mi koc postupně – vždy jasně na mě a pod mým příspěvkem – dával najevo, že pilně gůgluje. Nechával jsem jej být, než vyrukoval s příspěvkem č. 609 (pod mou 608, ale podobných bylo více už předtím), který byl už fest konkrétní. Odpověděl jsem na 610 a od té doby si koc hraje na blbýho. A promiň, teď dělá blbce i z Tebe, ten Tvůj kamarád. Tobě v tomto případě bude úplně stačit, když se podíváš na ty 3 jmenované příspěvky – jaký smysl Ti to asi dá. Na to Ti stačí 5 minut (a snad i pochopíš, že ten jeho příspěvek tam nebyl jen tak, protože normálně tam nedává žádný smysl, je to sdělení čistě pro mě ve smyslu „vím o Tobě“). Tak mě pochopitelně začlo zajímat, jak o mně ví, to je celý.
Že si teď koc bude hrát na neviňátko a obviňovat mě z paranoie, to už čistě Tvoje věc, je to Tvůj kámoš a mně není nic do toho, že máš za kamaráda lháře a podvraťáka. Mně fakt nestojí za to, abych zde vyhledával důkazy, jak po mně šel, když navíc vidím, že Tě stejně ňáký blbý důkazy nezajímají.
No, myslel jsem (už i podle Tvých kousavých příspěvků v diskuzi), že budeš docela fajn holka, s níž bude bezva zábava; asi jsem se spletl.

86
koc
Reagovat

85 – ty jsi nejen nevychovaný ale paranoidní – Alkoholická paranoidní psychóza je nejméně vyhraněná psychóza s masivními bludy pronásledování, vztahovačnosti, nevěry a žárlivosti. Častý je výskyt u mužů. Klinicky jsou přítomny jak porucha vnímání, tak porucha myšlení. 609 – nebyla na Tebe ale to je jedno :(

87
Vlk
Reagovat

Prozrazená identita určitě není produktem paranoi. A pátrání po průsaku je na místě. Za předpokladu, že je Mikeš také Vítězslavem těžko byla 609 „na někoho jiného“.

Na druhé straně, pokud někdo poskytne takto lehkomyslně googlovatelnou informaci jednou, byť v soukromé poště, nedává si asi moc pozor ani jindy a jinde.

88
koc
Reagovat

87 – nevim zda je Vítezslavem .. ja si myslim neco jineho a proto sem to spal (je to 32 lety Marek) .. ale to je jedno .. muze tady byt hromada Tomášu (jako ja) nebo Kateřin či jinych .. navic na Kačku utoci ze mi poskytla jeho mail .. ani nevim ze si s ni psal a i kdyby tak proc by mi Kačka jeho mail davala .. tady mi chybi duvod .. a 609 bylo na kamarada ktery mi psal na icq ze cte panacka a sleduje moje a jine prispevky :( tak nevim co na to vic rici :(

Reagovat

Že tady asi zakážu komentáře :))

90
koc
Reagovat

89 – omlouvam se :( bylo nutno reagovat a už se to nestane i kdyby ze me nekdo delal zoofila :(

91
Vlk
Reagovat

Takže Mikeš není Vítězslav a nenapsal žádnou knihu? A tvůj kámoš tady sbírá podněty na novou? Volajaké čudné…

92
Vlk
Reagovat

A když né Kačka, tak RadstaR mohl „kecat“…

93
koc
Reagovat

91 – nevim co M ale kamos ano :( a už dost

94
koc
Reagovat

91 – proc ho vubec resime ? at je kdo je me se z nej dela zle .. on to ma treba podobne ale neni duvod ho resit :(

95
Vlk
Reagovat

Co dost? Vytahovat na někoho kdovíjak získanou identitu je taky dost špinavost (i když vím, že tě tu zbytečně urážel). A pokud se na vynesení identity podílel i nějaký privilegovaný uživatel panáčka, je to ještě horší špinavost…

96
anja
Reagovat

no totok!! chvilku zůstanete, chlapi, někde bez dozoru a hned řešíte 69tku … %-]

97
koc
Reagovat

98 – ja sem taky privilegovany .. ano vidim jeho ip a co ? tvoji taky ! .. nejdriv je do toho zatazena Kacka a ted RadstaR :(

98
Bobby Brown
Reagovat

Tak to já asi taky budu privilegovaný, protože já tu svojí vidím taky. ;-)

99
Vlk
Reagovat

No z ip se většinou identita zjistit nedá. Tak jenom já jsem ten největší šupák :))

100
Vlk
Reagovat

Nojo, koci (97), vytáhl jsi pandořinu skříňku…

101
koc
Reagovat

98 – to si dobrej :)
95 – tak sem ho hledal podle indici ktere zde zanechal a a asi vim kdo to jei .. tim bych se pletl ve svem odhadu ze je to Marek 32 let a timto se mu omlouvam .. a nepotrebuji k tomu jeho mail a staci mi par udaju .. zkus to taky a nepotrebujes ani vedet ze je Vitezslav, jeho ip a ani ze napsal knihu .. staci znat jeho slovni obraty a najdes si na diskuzi blogu iDNES kdo to je .. k tomu nepotreebujes ani moc fištronu ..

102
Bobby Brown
Reagovat

Hele, teď jsem se vrátil z exkurze na Dama cz z té jejich Cukrkandlové komnaty a zjistil jsem, že jsme rozplakali Pavlu. Jsme zlí a nepochválili jsme jí blog, když ona kvůli němu chodí spát ve 3 ráno. Tak si tam doslova a dopísmene řekla o pochvalu.

Kde já už to slyšel… Ahá, Petr a jeho smutek, že mu holky nepochválily domek. Proč já začínám mít dojem, že Petra kritizuje za něco, co pak dělá sama?
Tak jo, podobnost je čistě náhodná, samozřejmě.

Tak se tady, lidi, nerozplakejme navzájem, ju? Ať už jsme kdo jsme.

103
Bobby Brown
Reagovat

101 koc:
Já vím, já to Bobbymu říkám pořád!

104
koc
Reagovat

99 – a staci ti par minut .. ale to je jedno .. navic ho Zuzka podle jeho ČJ odhadla na secteleho muze ktery by knihu klidne napsat mohl .. to ze je z meho pohledu nevychovany je povahovy rys nez aby to nejak odrazelo jeho prehled a inteligenci

Reagovat

Vlk (92): Paranoia je drsna vec ;) Clovek az zasne, co si nekteri lidi dokazou vymyslet za konspiracni teorie.
*nevericne krouti hlavou*

106
Vlk
Reagovat

Upřímně řečeno, moc tomu nevěřím :) Ale jestli jsi k tomu nezneužil žádnou zdejší neveřejnou informaci, tak tedy OK. Váš boj.

Tímto se omlouvám RadstaRovi…

107
koc
Reagovat

102 – velke OT asi mysli anju :) a obhajobu solnicky .. navic sem to srhnul uz u predminuleho dilu a to ji nerozpklakalo a ted se citim prehlizeny :(

108
Bazinga
Reagovat

Vlk (100), ááále prdlačka pandořinu skříňku. Byl to normální psychologický háček, které tady Mikeš sází jeden za druhým v každém druhém příspěvku. (jede sice podle stále jedné šablony a tudíž je čitelný jako slabikář, nicméně „pane doktore a co myslíte… měl ho tam !!), je úplně JEDNO jestli to od koce byl háček, nebo ne… ten, kdo si na něj skočil, byl Mikeš ! Do úvahy ještě připadá varianta, že se Mikeš tvářil, že na něj skočil, rozpoutal debatu a někde v koutku se chechtá, jak se mu podařil další husarský kousek… :-).

109
anja
Reagovat

102 Bobby, taky jsem si to přečetla dneska a pomalu jsem z toho, co pavla psala, dostala trauma, že jí kdovíjak ubližujem – ty brečící smajlíky to je masakr…… přitom ona na petra háže na blogu špínu už měsíc

110
Vlk
Reagovat

Nic ve zlým, RadstaRe, vzpomněl jsem si na jednu tvou pozitivní identifikaci :))

A ještě jednou se omlouvám ;-)

111
koc
Reagovat

110 – jen doufam ze to same udela M a omluvi se Kačce :(

112
Bobby Brown
Reagovat

107 koc:
Nechci se chvástat, ale myslím, že tím mým dlouhým příspěvkem jsem jí zrovna úsměv na tváři nevykouzlil.

To samozřejmě nebylo cílem někoho rozplakat, ale když ony si holky tak krásně naběhly na vidle, které si ještě k tomu nastavily samy.

113
koc
Reagovat

110 – na me jmeno vyjedou uplne jini lide takze by to se mnou mel nekdo tezke a na moje maily nevyjede vubec nic protoze je nikam nedavam a poctive je stridam ;-) nedy se v tom zracim uplne

114
Bobby Brown
Reagovat

109 anja:

No jo, ale my to stihneme do půlnoci, kdežto jí to trvá do 3 do rána. :-D

115
koc
Reagovat

112 – tos byl ty ? pojd k dnesnimu dilu a tam mi napis jaky prispevek myslis at se muzu taky pobavit

116
Vlk
Reagovat

Ale prdlačky Bazingo :) Vytahovat reálné identity na virtuální je každopádně zlá nepěkná věc a není radno si s tím zahrávat…

Reagovat

Vlk (110): V pohode.

118
Bobby Brown
Reagovat

115 koc:
Aha, já si nevšiml, že to to tady svinim na Sraz Panáčka… tak to se omlouvám.
Dobře, jdu na ten nový díl.

119
koc
Reagovat

166 – ted mi rekni kdy sem to na nej co vytahl ?

120
Vlk
Reagovat

Třeba 101 koci?

121
Ajda
Reagovat

Na Dámě se neustále mezi sebou chválí a chválí, tady se mi v diskusi jen hádáte, pak si notujete, pak se pustíte do sebe vzájemně. Ach jo, si asi taky pobrečím, ale nemám (naštěstí) smajlíky :-))))
Takže pokračujte, já ty slzy taky odložím.

122
koc
Reagovat

120 – ok ale tam je stejne pod jinym nickem takze nic .. jen sem ti spal pro priklad .. ale dost o nem ja si kazit naladu nechci a ty asi taky ne .. nvic ci uznal ze RadstaR to nebyl a to sme rad .. a kdyz neveris me ze sem psal nekomu jinemu tak proc veris mu ze to bylo na nej ? asi sem mene duveryhodny ale kdybys me znal tak si ode me koupis i stenatko

123
Bazinga
Reagovat

tak jo, vlku, máš pravdu :-)

btw. nejsem si úplně jistá, ale tuším, že Mikeš někde v diskusi napsal něco v tom smyslu : „hehe, teď jsi nevědomky uhádl/a mé jméno…“ tož tak.

Mám ráda duet Karla Černocha a Petera Dvorského, v němž se mmj. zpívá … “ a jestli ne, tak jsme se zmýlili“

já to chápu tak, že je rozdíl napsat :

1. Bazinga = Amélie Žigová, autorka knihy „Už zase skáču přes Mrtvé moře“

a do diskuse, kde se Bazinga pohybuje :
2. Amélie, Tvoje knížka je TRAPNÁ, JE TRAPNÁ, JE TRAPNÁ…

v tom druhém případě pořád dáváš nicku Bazinga prostor k tomu, aby dělala, že ABSOLUTNĚ nechápe a) o kom je řeč b) že kritiky nebere ;-)

124
Vlk
Reagovat

Mně je úplně ukradený, kdo je kdo, nehodlám se bavit nějakým čenicháním. Když to někoho baví, a někdo jiný si nedává dost pozor, ať si poslouží. Ale zas na druhý straně se mi nelíbí, když se výsledky toho čmuchání tady šermuje. Jako kdyby nestačilo říct tomu druhýmu, že je vůl…

125
koc
Reagovat

124 – :-D i toho se třeba dockam

126
Bazinga
Reagovat

vlk (124) – to souhlasím :-)

znáš ten kreslený fór od Jiránka, jak manžel sedí v obýváku, před sebou noviny, manželka něco dělá v kuchyni a on hlásí : Marie ? Říkala jsi love nebo vole ?

127
Vlk
Reagovat

Koci (122) – máš pravdu, že si nechci kazit náladu :)

128
Vlk
Reagovat

Živě to vidím před očima, Bazingo :))

129
koc
Reagovat

127 – ja se sem chodim pobavit a to i na ukor treba M .. to ze se chytl je jina ;-) ale Zuzka jeho ČJ odhadla dobře .. ja jen videl spoustu slov .. z ČJ sem mel vzdy spatne znamky :( a pojdme se bavit treba k 9 dilu .. at nemusi Ajda plakat a Sunicko to zde zavrit ..

130
Bazinga
Reagovat

jo a taky bych chtěla pochválit Ajdu…. :-) .. :-D

a dále bych se chtěla omluvit za OT.

131
Mikeš
Reagovat

Takže abych to shrnul (i když mi div nevypadla oka, když jsem tu uviděl tu debatu, to jsem doufal, že to zůstane mezi mnou a Kačkou).
Koc je přesně to, na co jsem jej odhadl hned z počátku, je to takový malý šmejdící hajzlík, co navíc neumí ani lhát, resp. lže jako 5letý kluk. Tak on tady odpovídá svému kamarádovi, který sem jen chodí (a nepřispívá), jinak s ním ale mluví přes icq – to by blbej nevymyslel. Navíc s ním mluví vždy pod mým příspěvkem a oslovuje jej nejen mým křestním jménem, ale dokonce i příjmením (teď už to nebudu hledat, abych to dokladoval). A jeho kamarád dokonce napsal taky knihu, uff, uff – jaké samé náhody … a já jsem paranoidní (a alkoholik), bezva.
Nějaké indicie na sebe jsem tu nedal ani náhodou, na to jsem na netu už hódně dlouho. Na blogu Iděsu by musel jít hodně daleko do historie (aspoň 2 roky), aby z něj cokoliv o mně vytáhl – teda pokud tam nepatřil k té smečce stalkerů, co pronásledovali (možná ještě pronásledují) některé blogery. Jediný kocův klad je v tom, že si to nechal pro sebe a po kapkách mi to dával vědět – otázkou je, jak dlouho by to trvalo.
Kačku jsem do ničeho netahal, také proto jsem se na ni obrátil zcela soukromě a neřešil to na netu. Kačka mi odpověděla, že od ní ne, čímž to pro mě skončilo a pustil to z hlavy, ať se na tu hlavu postaví sám koc. Bohužel to doprovodila komentářem, hodný tak Terezy od Michala, čímž mě teda hodně naštvala, na drzosti jsem přeci jen dost starý, takže jsem jí svou odpověď přilepil sem s tím, že tím to končí. Nu, koukám, neskončilo.
Omlouvat se nemám komu, leda tak Zuzce, že jsem se kdysi o ni trochu nepěkně otřel, ale to měla být stejně spíše legranda, než že bych ji neměl rád.

132
RAINMAN
Reagovat

Sandra je Romka!

133
Bazinga
Reagovat

Mikeši, sorry, sorry, sorry, ale s tím křestním jménem ses tady vážně trošku odkopal sám.
Tvůj příspěvek 1038 v diskusi k 7.dílu HSTM, reaguješ na novesly 948.

a jinak chlapci, výzva ! Zakopejte válečnou sekeru, však je tu místo pro nás všechny, ne ?

Reagovat

RAINMAN (132): A co my s tim ?

135
Mikeš
Reagovat

Vlku, díky, žel, většině lidí to nedochází.
Boby, Tvé poznámky na adresu „konkurence“ jsou zlaté, ještě že sem holky nechodí, jinak by z toho měly šok.

136
Mikeš
Reagovat

108 – Bazi, ty seš ale chitrá cholka (a neuvěřitelně pilná) – jen s těmi háčky (mými) nějak tápu. Jinak máš pravdu, Novesly jsem takto odpověděl – a koc hned reagoval, zdůrazňuji HNED, takže už věděl. To nebylo na základě mého podřeknutí se, to by měl v ruce zoufale málo. Dlouho jsem se tvářil jako Amélie-Bazinga, i když už bylo jasné, že nejde o háčky, jednou jsem jej ale zastavit musel, teda včas. Slaboši si totiž toleranci vysvětlují jako slabost a pak se dopouštějí nepředložeností. Tak pa, si mnohem chytřejší, než by se bylo zdálo.

137
RAINMAN
Reagovat

132 – Napsal jsem to do špatného vlákna, ale měl jsem na mysli dceru Míši Hájkové.

Ale abych psal k věci… chtěl bych zde veřejně slíbit, že pokud přijdu na sraz (což se mi snad povede), tak pořízené fotky zašlu Ajdě nebo SUNíčkovi pro účely jejich publikování na Panáčkovi (bez nároku na honorář, samozřejmě). Mám kvalitní zrcadlovku s výborným bleskem.

138
RAINMAN
Reagovat

10 až 20 ve velikosti cca 800×600 pixelů.

139
RAINMAN
Reagovat

Aha, vy tady máte i reklamu na Megapixel.cz!

140
Bobby Brown
Reagovat

135 Mikeš:

a) Holky z Dámy sem právě chodí. Něco o nich napíšeš a do 24 hodin to tam má odezvu.
b) Že jsou zlaté tvrdíš ty. Dámy tvrdí, že jsou zlé a zákeřné. Což mne vždy pobaví, když se někdo ohání výrazy u kterých asi nezná jejich význam.
Víš jak, prostě mají své celebrity a na ty se nesahá!

141
Anonymní
Reagovat

To vypadá, jako by se to ani nemělo konat!

142
Kačka
Reagovat

(141) A proč by nemělo? Informací je dostatek a každý,kdo se chce účastnit informace už obdržel nebo si je zjistil.

143
Kačka
Reagovat

jáááááááááá se dneska těšíííííííím :-D

144
RAINMAN
Reagovat

Jsem mimo Prahu. Takže někdy příště. ;-(

Jinak veletrh byl fajn. Méně vystavovatelů a návštěvníků, nicméně soutěž o mistryni ČR v souložení byla vítaným zpestřením. Vítězka zvládla přivést 20 chlapů k orgasmu (soulož s kondomem, výstřik na tělo), za což dostala 50 000 Kč plus věcné ceny. Její přítel na ni byl patřičně hrdý. Nesouložil jsem, ale modré tričko „Sex Combat“ mi přece jen dali. Ze čtyř dnů jsem chyběl pouze jednou.

145
vapol
Reagovat

Škoda,jsem mimo Prahu,ale v duchu jsem s Váma a doufám,že se sqěle bavíte. A příště se těším :-)

Reagovat

Diky vsem za super srazik a preju dobrou noc. Paradni kurnik to byl :)

147
Kačka
Reagovat

Dobré ránko a krásný víkend všem :-))

I já děkuji všem účastníkům včerejšího „zájezdu“ srazu,bylo to skvělé a už se těším na další :-D

148
Radek aka SUNíčko
Reagovat

Tož nebylo to zlé, děcka :))

149
vapol
Reagovat

už se těším na rekap :-)

150
Ela
Reagovat

Ahoj panáčci z kurníku, Ilča v pořádku odjela na nádraží, tak snad už je doma. Já mám žízeň!!!! :-)

151
Kačka
Reagovat

(148) Radek aka SUNíčko
to tedy nebylo :-D

(149) vapol
pokusím se o nějaký „rekap“ ale teď hned to nebude :-D

152
Kačka
Reagovat

(150)Ela
Ahoj :-))
Tak moc děkuji za Ilču.
No také bych něco „popila“ :-D

153
Ela
Reagovat

Já jsem strašila venku už v sedm, pes chrní, jako kdyby včera nasával se mnou:-) Ještě že se Ilča vzbudila, kdyby do mě nedloubla, patrně bych zařezávala doteď!

154
vapol
Reagovat

chápu….taky střízlivím :-)

155
Kačka
Reagovat

(153)
Já vstávala před chvilkou :-D Zase krutý návrat do všední reality :-D Tááááááákže nakoupit,uvařit….atd :-D

156
Kačka
Reagovat

(154)vapol
a kdepak si pařil?

157
Ela
Reagovat

155: Kačko, kam se poděly tvé plány chrnět do dvanácti? Já dneska stávkuju, jediný pohyb, který si dopřeju, bude luxování lednice:-)

158
Kačka
Reagovat

(157)Ela
no jo to se někdo má :-D
Včera to byla trochu nadsázka,že budu chrnět do 12h :-)
Ale mám doma dravou zvěř a tak se o jejich žaludky musím postarat a aby měli co luxovat i v té ledničce jako ty :-D

159
Ela
Reagovat

Já jsem prozíravě vycídila domácnost už včera, takže dnes se opravdu mohu věnovat pouze gaučingu:-) Jde na mě vlčí hlad, za chvíli se vrhnu i na psí granule:-)

160
Kačka
Reagovat

Ela:
já jsem také včera uklidila atd…. a až uvařím tak ten „gaučink“ si budu užívat také :-))

Tak já mizím,krásný den všem :-))

161
Radek aka SUNíčko
Reagovat

Docela přemýšlím, že bych se do rekapu pustil i já :))

162
Kačka
Reagovat

(161) Tak joooooo :-D Protože má mysl je momentálně mimo provoz :-D

Reagovat

Dobre rano :)

SUNicko: Klidne neco sepis taky. Kazdej pohled na sraz dobrej.
Vubec nechapu, jak muzete byt tak brzo vzhuru. Ja se dostal domu kolem 3. a usnul jsem az pred 4. :D

164
Radek aka SUNíčko
Reagovat

RadstaRe, tak to jsme na tom podobně. Projel jsem si skoro celou trasu tram číslo 3 :) To se dospí během dne :)

165
Kačka
Reagovat

Tak to já prý usnula kolem 2h (ani o tom nevím) :-D
Vstávala jsem v 9,00.Posnídala,nakoupila,uvařila a byla s mužským na procházce no a teď? Začínám střízlivět (mám pomalé spalování) a tak jdu na ten gaučink :-))

166
Ela
Reagovat

165: Kačko, já jsem spala jak pařez, přestože normálně mám se spaním velký problém. Čímpak to asi bylo:-)))

Reagovat

Kačka (165): No joooo uplne jsem zapomel, ze si mela v planu se vyspat na dvakrat :D
Ela (166): Vinko ? :D

168
Kačka
Reagovat

Táááááááááááák a další fáze střízlivění za mnou :-D

169
Kačka
Reagovat

(167)Radstar
no žádné spaní na 2x :-))
Já měla v plánu s tou lehkou nadsázkou do 12h ale když jsem se ráno v 9 probrala zjistila jsem že má drahá polovička dala přednost mne před prací a tak jsem to musela náležitě ocenit :-))

170
lála
Reagovat

Zdravím všechny,
já jsem s tříhodinovým mezipřistáním u Ely v ložnici dorazila domů kolem půl deváté, cestou z vlaku jsem stihla nakoupit … díky tomu, že Jakubův žaludek nezvládl oslavu jsem si cvičně vytřela koupelnu a chodbu …. :((
V poledne dorazil Petr se svýma klukama a jsme jeli celá „rodinka“ na pizzu, pak kešovat a v pět jsem vytuhla Petrovi na rameni u Indiana Jones… ale bohužel jen na pár minut … takže jsem teď totální guma :))

171
Kačka
Reagovat

(170)lála
hlavní je,že vše dopadlo dobře a hlavně syn :-))

Reagovat

lála (170): No vidis. Kdyby si odjela, jak si mela v planu, tak by ses treba takoveho „prijemneho“ prekvapeni nedockala :) Kazdopade se divim, ze si vubec rano vstala. Ja bych spal jak zabitej vlak, nevlak :D

Jeste ze se Lantana nechala ukecat a jela s nama. Si nedokazu predstavit, kdy by ona dorazila domu. Brrrrrr.
Timto dekuji vsem pasazerkam. Mit 3 baby v aute jen sam pro sebe …. parada 3:)

173
Ela
Reagovat

172: RadstaR, zapomínáš na psa;-)

174
Kačka
Reagovat

(172)RadstaR
hochu já věděla,že si to užiješ :-D

Reagovat

Ela (173): No jo, ale ten se ke me v aute uz moc nemel :D Hold byl u panicky, tak mel jine starosti :D
Kačka (174): :D

176
Ela
Reagovat

175: Nevím, nevím, jak by se ti líbilo, kdyby ti během řízení usedl na klín:-D

Reagovat

Ela (176): Kdyz bych mel volnou nohu a nechal me vyhled, tak bez problemu :D

178
Kačka
Reagovat

Ela
RadstaR na pesana nezapoměl,jen ho nebral jako „babu“ :-D

Reagovat

Kačka (178): Presne tak :) Sice jsem to nezkoumal, ale asi to bude fakt chlap, kdyz se tak mel k Bare :D

180
Kačka
Reagovat

(179)RadstaR
na tom asi něco bude :-D
V tom případě tam po Barče šli už samci dva :-D

No nic,jdu do hajan přitulit se k tomu svému,již spícímu samci :-D
Dobrou noc všem :-D

181
Ela
Reagovat

178: Kačko, Argouš RadstaRovi celý večer projevoval nehynoucí náklonnost slintáním na kalhoty, což by hned tak nějaká ženská neudělala :-D

Reagovat

Kačka (180): Dobrou noc
Ela (181): Parada a ted si tomu vypelichanci dosvedcila, ze nejsem pravej chlap :D

183
Ela
Reagovat

182: RadstaR: Ježíš, to jsem nechtěla! Naopak, pes dokázal, že u něj máš autoritu a tu u něj mají jen pořádní chlapi;-) Na vypelichance by hodil bobek, možná by ho i sežral!

184
RAINMAN
Reagovat

144 – Samozřejmě že pokaždé zadarmo včetně možnosti bezplatně fotit Sex Combat + přístup do zákulisí.

Ceny jen tak pro zajímavost: 1denní vstupné na veletrh 299 Kč + 250 Kč za 1denní přístup do sekce liveshow vystoupení včetně Sex Combatu + povolenka k focení během Sex Combatu, tj. 100 eur navrch!!!

185
RAINMAN
Reagovat

166 – Já teď v noci nespal vůbec.

Přidat komentář