Panáček v reality show

Jak uspět na castingu do Česko Slovensko má talent?

20. Květen 2010 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

Jak jsme vás již informovali, první castingy do show Česko Slovensko má talent startují již příští sobotu a potrvají až do konce června. Zúčastnit se jich mohou jak ti zájemci, kteří si podali přihlášku, tak kdokoliv, kdo přijde doslova z ulice. Abyste ale měli alespoň nějakou šanci zaujmout výběrovou komisi, která rozhodne, kdo se představí porotě na dalších castinzích v divadle, připravili jsme si pro vás několik užitečných rad. Sice jsou to tipy, které jsme sestavili už před dvěma roky pro zájemce o účast ve Slovensko má talent, ale snad to nevadí, tyto rady platí i dnes. V prvním článku jsme se zaměřili na zpěváky a hudebníky, ve druhém článku na tanečníky a v tom posledním na akrobaty a ostatní varietní vystoupení. Snad vám tyto rady budou užitečné. Všem odvážlivcům držíme palce.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 13
1
Pavel
Reagovat

Chtělo by to aktualizovat linky.. :) Téměř ani jeden již nefunguje….

2
Cipela
Reagovat

No já se teda hlásím do Talentmánie – tady by mě nikdo nedostal ani kdyby byla odměna 1.000.000 euro

3
Cipela
Reagovat

A navíc má dneska Talentmánia tiskovku – tak se uvidí jak natrne Primě prdel

Reagovat

Cipelo, a to proč by tě do Česko Slovensko má talent nikdo nedostal? Jinak porota Talentmanie byla odhalena a myslím, že TV Prima má lepší složení, i když uvidí se, kdo bude čtvrtým porotcem, že se na něj pořádá speciální tiskovka.

5
Maxx
Reagovat

Cipela je známej internetovej prudič a má podivný názory. Neberte ho v potaz. Je to dítě ještě…

6
lola
Reagovat

První castingy do ČSMT startují až příští sobotu? No, tak já být talentovaná a mít na výběr, logicky si počkám na casting do soutěže, kde mám šanci na větší výhru. Čili se obávám, že Prima zase ostrouhá. A dobře jí tak, to má za tu uhihňanou Bílou 8-) :-))

7
TK
Reagovat

Kdo chce, ať se klidně přihlásí do pirátské kopie (Talentmanie). Sice může získat 150.000 Eur, ale co pak? Angažmá v kasínu v Las Vegas nezíská a na účast v prestižním celosvětovém finále Got Talent může rovnou taky zapomenout. Jediné, co ho čeká, je vystupování v nováckých silvestrovských estrádách.

8
lola
Reagovat

Možná lepší stopadesátitisícový vrabec v hrsti než slibované angažmá na střeše… ;-)

9
Maxx
Reagovat

Lola: Výhry budou ošetřeny smlouvou, takže jak finanční hodnota, tak i angažmá bude jasnou výhrou. Nikoliv nějakým slibem, kde si na to proboha přišla? Talent vede i na hlavní ceny před hybridem na Nově, není co řešit. Jestli ti jde teda o vyšší výhru, tak se přihlaš do Talentu ;-)

10
drak
Reagovat

Hlavně, aby jste si vy co jdete to Talentmanie pořádně přečetli smlouvu, aby jste nebyli na další minimálně rok otroky Novy a na peníze za výhru neměli nárok až po splnění mnoha závázků, třeba až si na tu výhru vyděláte vystupováním po různých estrádách.

Reagovat

lola, to není slibované angažmá, to je realita. Jaro Slavík na tiskovce říkal, že právě někoho takového shání, takže spojí příjemné s užitečným, chytrý to muž. Řekl bych, že ten Jaro Slavík bude velmi schopný muž a stane se miláčkem diváků Česko slovensko má talent :)

12
H.T.M.
Reagovat

Přihlásil jsem se do soutěže CSHT jen kvůli porotě a hlavně díky Lucii Bílé,protože jsem zpěvák a ji jako člověka a hlavně její názory obdivuji,jinak bych tam určitě kvůli penězům nešel,nechat se buzerovat že zpívám výš nebo níž nebo že nemám barvu a kdesi cosi… a nakonec to angažmá…no to je super,kdo by nechtěl vystupovat v Las Vegas? a nejenom z vlaku :-)))
někomu to určitě vyjde :-).

13
Luky
Reagovat

Zprávy TV Prima – POUZE ČSMT reportáž – http://www.youtube.com/watch?v=NC_LIxR1zRY

Přidat komentář