Panáček v reality show

Kdo postoupil ve 3. castingovém díle ČSMT (14.9.)?

15. Září 2018 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

csmatalent-2018-ep-3-porota
Třetí castingový díl Česko Slovensko má talent doputoval po Slovensku i na české televizní obrazovky a tak je na čase si shrnout, kdo postoupil a jaké má zhruba šance v dalších fázích talentu. Můžeme vás uklidnit, zlatý buzzer se tentokrát žádný nekonal a tak si to postupující soutěžící budou muset ještě odpracovat v dalších kolech. Neztrácejme čas a pojďme na to.

Duo Ohana, 25 a 6 let

csmatalent-2018-duo-ohana

Ale jo. Někdo další z cirkusu zkouší své štěstí v televizi, proč ne. Holt si pak budou moci zase na plakáty psát „Znáte z TV“, jak tomu bylo u cirkusu Jo-Joo u jednoho z minulých ročníků. Chvilku jsem myslel, že i tahle holčička je od nich, když řekla, že se jmenuje Jo, ale není tomu tak, patří do cirkusu Ohana.

Holčička je obratná, ale wow moment se u mě nějak nedostavil. Nevidím to na žádný další velký úspěch v tomto ročníku.

Vanessa a Janie, 24 a 30 let

csmatalent-2018-vanessa-janie

Komické baletní duo z Francie a Ruska, i když kdo ví. Slečny vypadaly, že jim není sranda ani mystifakce cizí a tak těžko věřit. Zatančily komický balet, pobavily, ale co předvedou v dalších kolech? Toť otázka.

Alessandro Maida, 34 let

csmatalent-2018-alessandro-maida

Další soutěžící byl Ital Alessandro, který tancem ztvárnil svůj vztah s bílou koulí. A já se ptám, co dál?

Adéla Radimcová, 24 let

csmatalent-2018-adela-radimcova

Mladá písníčkářka z framy na pomezí folku a popu. Konečně něco přínosného. Svoji vlastní skladbou zaujala, stejně tak zpěvem. Ano, Adéla má za mě potenciál na finále. Rád ji uvidím ještě znova. Snad má v šuplíku ještě nějaký pěkný song.

Ruty šuty, 45 – 86 let

csmatalent-2018-ruty-suty

Partička přátel ve středním až seniorském věku se hecla a šla svůj country tanec ukázat do televize. Přežít s to dalo, ale jinak šlo jen o amaterskou formu tance bez přidané hodnoty. Potenciál do dalších kol nulový.

Kazuhisa Uekusa

csmatalent-2018-kazuhisa-uekusa

Kazuhisa má po britském a gruzínském Talentu další zařez v podobě účasti v českoslovesnké verzi. Kdo jej dosud neznal, tak jeho specifický japonský humor určitě bavil. Když mrknete na jeho Youtube kanál, tak má ještě spoustu způsobů, jak sundat hadřík zpod šálku :)

Lukáš Esletzbchler, 34 let

csmatalent-2018-lukas-esletzblcher

Mimoň postup. Nechci si fandit, ale lépe na diskotéce tančím i já a to nejsem žádný velký tanečník. Ano, nemám koule na to, jít do talentové show a v podstatě se ztrapnit před televizními diváky. Asi proto, že narozdíl od Lukáše by mně došlo, že je to trapné a rozhodně nejsem king, jak si on myslel.

B-Swing, 27 a 35 let

csmatalent-2018-b-swing

Swingový tanec bez přidané hodnoty. Ano, pěkně se na to kouká, ale nic více než obyčejný swing B-Swing nepředvedl. Při zmínce o bratislavské taneční škole chápu účel jejich návštěvy a to je o sobě říci světu a tedy najít platící klienty za lekce swingu. Ale tak proč ne, nějak se každý musí živit.

Cínovci, 18 – 25 let

csmatalent-2018-cinovci

Slušná cimbálovka na svatby z východního Slovenska. Reklamu si udělali a tím bych to ukončil. Pro mě je zkrátka zajímavější třeba , tohle pojetí cimbálovky, než se jen obléci do kroje a jet lidovky. I když i to je samozřejmě krása.

Duo Vladimír, 35 let

csmatalent-2018-duo-vladimir

Jednoznačný vrchol tohoto castingového dílu a zároveň i dost mrzení. Duo Vladimír z Ukrajiny předvedlo opravdu špičkovou akrobacii s vlastním tělem, kdy staří Jaro nezapomněl zavzpomínat na vítěze prvního talentu duo DaeMen.

A v okamžiku, kdy si už všichni mysleli, že je konec vystoupení dua Vladimír, tak vytáhli opravdu majstrštyk s dýkami. A to je dle mě to mrzení. Myslím, že i cviky, které předvedli předtím by jim stačily na postup a dýkami by jednoznačně ohromili v semifinále a finále by bylo jisté. Já se totiž obávám, že ač jsou to kluci šikovní, tak už nic lepšího ve své kapsičce nemají.

Držím si palce, abych se pletl a měli např. svá vystoupení vystavěná i jako odvyprávění příběhu. Pak by rozhodně měli i nadále této show co dát.

Jak jste viděli 3. castingový díl vy? Díky za názory a postřehy či případné opravy mých názorů.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
1
Adam
Reagovat

Adéla Radimcova už dokonce vydala album s názvem Na rozcestí. Koukněte na YouTube resp. Google.

Reagovat

@Adam: Takže má co nabídnout a slušnou výzbroj pro postup ze semifinále :)

3
Anonymní
Reagovat

Neskutecny, ze i sedmou sezonu je tahle show top na ceskych tv. Je videt, kdyz nekdo neco dela s laskou a kdyz to dela jen proto, aby to bylo (ehm ehm Superstar). Jeste dat pryc Slavika, tu hroznou slovenskou moderatorku, nevim kde ji vyhrabali, dat to zas do Mahenaku v Brne a je to zas top.

4
Luke
Reagovat

@Anonymní: Moderátorka je náhodou úplně v pohodě a skvěle se doplňují s Granským…určitě lepší než Junior a Marcel.
Jinak kvalitu to má pořád i když je to už 7.řada a konečně po tolika ročnících přišel někdo s něčím, co tam doteď nebylo a zaslouženě získal zlatý bzučák a tím pádem postup do finále. Kdo viděl ví a kdo neviděl, tak se dívejte v pátek na primu.

5
Monika
Reagovat

Kvalitu to ma diky zahranicnim hostum, kteri objizdi show od statu po stat. Kdyz si odmyslim to kvantum zahranicnich hostu moc toho nezustane. Jinak nejvic me irituje Morova co je to za slovenskou blb.u, dela si jen ostudu, dospela zrala zenska a chova se jak nadrzena pipi.a. Chlap si svlekne tricko a je z toho mimo, uplne ji sviti oci, nejhorsi porotce ever, takhle trapne se nechovala ani ta Bila.

6
Anonymní
Reagovat

@Anonymní: Tak pár nedostatků se najde
1) Česko Slovensko má Taléééééééént -3x- řvaní na začátku ( scénáristo jdi se zabít ) , bez toho bychom fakt nevěděli jakou show sledujeme . Stačilo by jen uvítat porotu a jde se na soutěžící .
2) Mrňavá talent aréna , předpokládám stejný prostory na Kolibě jako jsou finálová kola jen přestavěné .
3) Jeffo Minařík to furt režíruje stejným stylem . Trošku víc inspirace u BGT a bude to špica , s tím souvisí určitě i návrat do Maheňáku pro castingová kola .
4) Porota .. někdy mi přijde , že jsou fakt hodně cringe a trapní . Ale co dostanou do sluchátek to musí říct . Co se dá dělat .
Jinak je kvalita ucházející , nicméně první série byly pořád lepší .

7
Prochor
Reagovat

@Monika: U Diany Morový jsem obdivoval že když jí Korejec vybalancoval na židli, tak se dokázala dlouho ani nepohnout což musí být těžký.

Přidat komentář