Panáček v reality show

Nikoleta Šurinová, 11letá bubenice vítězkou ČS má talent 2018

2. Prosinec 2018 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

vitezka-nikoleta-surinova

Poukaz na 50 000 eur si ve včerejším grandfinále Česko Slovensko má talent 2018 odnesla 11letá bubenice Nikoleta Šurinová, která za sebou na druhém místě nechala rapera Bokyho a nevidomou operní pěvkyni Růženu Kováčovou. Gratulujeme a držíme Niki palce, aby ji těch 50 000 euro a vítězství, nestouplo do hlavy.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 19
1
Tomáš
Reagovat

Tak vyhlášení vítěze sem včera viděl asi jako jedinou věc z celé letošní řady. :D Mezi posledními dvěma jsem tipoval na vítězství asi spíš toho rapera ale holka ho převálcovala. Jinak se ale divím že se tahle show ještě stále vysílá a že to pořád ještě někdo sleduje. Škoda že Prima s Jojkou raději neudělají pořádný X Factor než pořád opakovat tuhle slátaninu všech umění dohromady.

2
Lukša
Reagovat

@Tomáš: Mnohem překvapující je to, že se vůbec odvažují za rok přijít s novou řadou, protože tolik chyb a hrůz, co předvedli během “semifinále” a finále je na odebrání licence. Semi jsem už rozepisoval, takže k finále jen krátce: tragičtí moderátoři (pamatujete, že jsme tu Gránského navrhovali na moderátora Superstar?), chyby, které poškodily soutěžící- třeba reklama po Kelly, kdy poté už porota nehodnotila a spousta lidi nevěděla, jak posílat hlasy. Strašlivý výběr finalistů, na základě včerejších výkonů tam rozhodne neměli co dělat ten první kluk ani břichomluvec nebo Filakovo, další čísla taky nic extra. No a zase otrávený Slávik, proč tam pořád leze, když ho to nebaví?
Vítězce gratuluji, sympatická a opravdu talentovaná dívka, které toto vítězství pomůže.

3
DJ Vlado
Reagovat

Letos jsem viděl z Talentu jenom semifinále (které bylo extra zprasené) a finále, jelikož nemůžu absolutně vystát polovinu poroty (tu slovenskou), Gránského a zdejšího „hardcore fanouška“ Maxxe (pod všemi jeho nicky), ovšem výsledek mě potěšil víc než bych čekal :-) Nikoletka je opravdu velmi talentovaná a navíc sympatická holčina, pročež jsem rád, že mám letos aspoň jednu vítězku :-) Velkým paradoxem však je fakt, že jsem našel štěstí tam, kde bych ho (řečeno slovy Karla Gotta) opravdu nečekal :-D

4
Franz
Reagovat

Divím se TV Prima, že do tohoto projektu pořád ještě vkládá peníze. Tento pořad nikam nepokročil. Opakující se bubeníci, kouzelníci, zpěváci árií, artisté a taneční skupiny. Je to šílená nuda, do toho arogantní Slávik a spousta, spousta reklamy.

5
Tomáš
Reagovat

Je to pořád dokola tahle show a už to nemá co nového přinést. Nechápu proč Prima s Jojkou nedají raději X Factor, pokud na něj ještě stále mají vysílací práva což teda netuším. Ten už u nás nebyl strašně dlouho ( a možná už ani nikdy nebude? ). Ale ne tak zprasený jako byl ten v roce 2014 se třemi Live Shows a osmi finalisty kde bylo Finále v šesti lidech. Chtělo by to normální plnohodnotný formát. Ale asi si na to netroufnou no. Tak ať raději prodají vysílací práva zpátky Nově s Markízou a ta ho může vytáhnout za nějakou dobu až jim příští rok propadne ve sledovanosti The Voice Česko Slovensko ( jakože to tak asi taky dopadne že to sledovanost mít nebude :D ).

6
Zeck
Reagovat

A Superstar a Star Dance neni porad to same dokola? Dokud neprijde nova show, tak vsechno bude to same dokola. Televizim se to diky sledovanosti vyplati. Talent ma tu vyhodu, ze castingova kola jsou zabavnejsi nez vsechny pevecke souteze a Tvare dokola. A i letos tam bylo spoustu super cisel, treba Kiriku Brothers popirajici fyzikalni zakony, absolutni vrchol vsech rocniku. Mel jsem je za jasne viteze, do ted nechapu, co se stalo?

7
Patočák
Reagovat

Taky vám přijde, že prvních 5 komentů psal jeden člověk? :D Talent je pořád to stejný dokola, dejte radši pěveckou soutěž :D Jo, tak ty jsou rok od roku jiný :D Talent je mnohem zábavnější a baví mě mnohem víc. A děkuju Primě, že mu dává přednost. Jakákoliv pěvecká soutěž musí mít odklad aspoň 5 let, kde chcete objevovat nový talenty pořád? Kromě toho, pěvecký čísla v CSMT mnohem lepší než v SuperStar. Jinak přímej přenos je oproti castingům vždycky slabota. Porota dostávala prostor jak se zamanulo, někdy všichni, někdy někdo, někdy nikdo. Znova víc Slováků, Češi zabitý na začátku, ze sedmi řad popátý vítěz Slovák, popisky ve slovenštině, Prima by se měla víc angažovat, jinak si to JOJ bude vždycky hrát sobě do karet. Třetí řadu třeba měla vyhrát česká light show, pátou ty sochy, i letos měl bejt vítěz jinej, to finále to vždycky zkazí. Nikoleta fajn, ale byli tam mnohem lepší. Mitkov tragédie, Filakovo ušlo, Polach měl dělat jen s porotci, Boki dost překvapil, Kelly super, Tron Girls klasika, Růžena krásně zazpívala, Nikoleta fajn, Kiriku nejlepší, ale cizinci.

8
Tomáš
Reagovat

@Patočák: Tak každého zkrátka baví něco jiného no, já to chápu. Já zase dávám přednost pěveckým soutěžím protože mě ta nepěvecká čísla prostě fakt nebaví, byť by mohly být i sebezajímavější ale mě to nikdy nějak nechytne. X Factor jako formát pěvecké show u nás na rozdíl od Superstar ohraný není, proto sem ho navrhoval. A je dobré že ta soutěž není omezená věkem ani ničím jiným, tudíž myslím že by se nějaké ty talenty aby to stačilo aspoň na kvalitní finálovou sestavu do Live Shows určitě našly. Ale Prima s Jojkou jsou evidentně nakloněny na vaši stranu a budou dál vysílat raději Talent, show která mě osobně vlastně nikdy moc nebavila už od jejího začátku. Ale budiž vám to tedy přáno. Nemyslím si ale ani to, že by snad v Talentu byla lepší pěvecká vystoupení než v Superstar, to teda určitě ne. I když letošní SS patřila ve výsledku spíš rozhodně k těm horším řadám, to je pravda. Mě by jen zajímalo jak dlouho ještě budou Prima s Jojkou ČSMT vysílat, kolik dalších ročníků jsou ještě takto schopny udělat? Pojede to takhle do nekonečna?

9
Vladko
Reagovat

@Patočák: A tohle ještě někoho na zkomírajícím webu překvapuje?, Komentáře si tady píše sám DJ Vlado. Identifikace snadná, miluje SS, nesnáší ČSMT, zbožňuje nezletilé holky a každý rok si tady na Silvestra nafalšuje anketu o zpěváky ze SS, které už nikdo kromě něho nezná.

10
Monika
Reagovat

@Zeck: I ja povazuji za vrchol letosni rady Kiriku Brothers, dokonce to bylo tak famozni cislo, ze bych je z fleku dala do TOP 5 vystoupeni vsech odvysilanych rocniku. Dechberouci vystoupeni, ale nepocitala jsem, ze by mohli vyrazne uspet. Do karet jim nehralo nejen to, ze jsou cizinci, ale soucasne cernosi. Kdyby zde aspon zili, meli by vetsi sanci.

11
Vladko
Reagovat

@Tomáš: Talent může jet do nekonečna, je to taková variety estráda, vždycky tam něco zaujme, co jinde není. Je to taková pohodová showka, kde se bavíš a něco ti vyrazí dech, pořád se to obměňuje, máš neomezený možnosti toho co nabídnout. Moje otázka spíš je, jak dlouho udrží Nova rotovat SS a Voice pořád dokola, když se tam jen a jen zpívá. Budeš asi jedinej, Vlado, kdo by v záplavě pěveckých show preferoval zrušení Talentu a jeho nahrazení X Factorem.

12
Vladko
Reagovat

@Monika: Jo, Kiriku Brothers byli nejlepší, kdysi vyhrál Atai, mohli i oni. Kdyby se nehledělo na národnost, tak byli jednoznačně nejlepší. Ale zase je pravda, že co mají společnýho s Českem a Slovenskem? Věčný dilema. Ale jsem rád, že zvou zahraniční umělce do pořadu, castingy Talentu jsou skutečně top toho, co naše talent shows nabízej, a to převážně díky nim.

13
Vladko
Reagovat

@Tomáš: A ještě k tobě Tomáši, kdyby ses díval, tak bys tam objevil minimálně tři famózní zpěvačky s kytarou a vlastníma textama, holku na ukulele s tátou co hrál na basu a jejich vlastní song, desetiletýho kluka, co si s přehledem dal Pavarottiho. A nikdo z nich není ve finále. Když to srovnám s finalisty SS (viděl jsem asi tři díly), tak zpěváci z nepěveckýho ČSMT převálcovali SS na plný čáře. Což je vlastně špatně, protože tyhle pěvecký talenti se maj právě hlásit do SS.

14
DJ Vlado
Reagovat

Taky vám přijde, že pod nicky Zeck, Patočák a Vladko píše jeden a ten samý člověk, kdo asi? :-D Sice píše ze 3 různých IP, ale to není takový kumšt jít jeden příspěvek napsat z hospody, druhý z benzíky a ty zbývající pod třetím nickem z domova :-P Btw. jako Zeck vystupuje Maxx na ČSFD (což se dá poznat podle toho, že tam má odkaz na web, který vede, čímž se tady kdysi chvástal), přičemž pod tímto nickem už sem kdysi zavítal na svojí vlastní obhajobu, přičemž své oponenty (což tehdy byli Honzad a pimpa) hrubě napadnul :-)

Maxxi, máš to marný, i kdybys psal jako Rudolf II. (kterému se podobáš tím mluvením o sobě v množném čísle, tedy aspoň jak ho ztvárnil Werich), vždycky tě poznám :-P

15
VojtaP
Reagovat

@DJ Vlado: taky mi to tak přijde. Ty příspěvky jedou podle jeho vzorce :D Obhajovat tak zpackaný formát může jen fanatický Maxx :) Osobně mi je líto těch talentovaných lidí, kteří se tam přihlásili nebo co kývli na pozvání Primy a JoJ. Takov ý trapas si nikdo nezaslouží a doufám, že si toho ve Fremantlu všimli a už jim nic neprodají.

16
Lukša
Reagovat

Juj to je sranda, co se tu zase vyplodilo :D Takže vlastně celé vlákno komentují jen dva lidé?
Btw kdyby někdo našel nebo dokonce sepsal petici pro odebrání licence k ČSMT, taky bych podepsal. A to jsem tuhle show po každé řadě obhajoval právě kvůli naprosté volnosti a rozmanitosti. Nebo ať se vrátí k formátu jako v prvních řadách. To by ale musela získat větší vliv Prima, takhle se o vše stará Jojka a Prima to jen odvysílá…

17
Luke
Reagovat

Tak pokud by měl vyhrát nejlepší, tak by to jednoznačně byli Kiriku Brothers, ale lidi si zvolili někho jiného a za sebe musím říct, že s tou bubeničkou nemám problém, je dobrá a nejvíc mě dostávali ty její ksichtíky během vystoupení :-)
Jinak co říct závěrem ? Velké zklamání velký třesk + semifinále, to se jim opravdu nepovedlo a jelikož bude příští rok další řada, tak očekávám, že to udělají stejným způsobem. Divadla mají na tak skvělé úrovni a zbytek ? Totálně odbyté…

18
Filip
Reagovat

semifinale byl trapas… a finale se svym vitezem jeste o to vic

ale CS ma talent uz davno neni o tech finalovych kolech… je to o tech uvodnich castingovych kolech… o tech momentech predstaveni a to umi produkce Novy/Joj skvele… maji super strihy… hudbo do toho…. porota byla letos zabavna – jediny… co se nepovedlo byli moderatori

taky tech castingovych kol bylo letos mraky a ten konec ocekane zprasanej ala mit… co nejrychleji za sebou… coz je skoda… ale faktem proste je… ze CS ma talent je uz pouze o tech castingovych kolech

19
Alkalia
Reagovat

Kiriku a Fofo pro mě nejlepší, díky za ně…ostatní asi nezapamatovatelní :(

Přidat komentář