Panáček v reality show

ČSMT 2018 (4. 9.) druhý casting (postupující)

4. Září 2018 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

csmt-2018-vykuleny-jaro
Slovenští diváci už mají za sebou druhou castingovou porci Česko Slovensko má talent, české obecenstvo si na ni musí počkat do pátku. Takže pokud nechcete přijít o nějaké překvapení a emoce, tak tento článek určitě nerozklikávejte a nečtěte. Proč? Obsahuje přehled všech postupujících z dalšího castingového dílu a bylo se tentokrát opravdu na co dívat i poslouchat.

Basang Ungunov, 27 let

csmt-2018-basang-ungunov

Pokud jsem dobře slyšel, tak tanečník Ungunov je původem z Ruska, ale česky se už rok učí či tak nějak. Ano, jeho tanenční vystoupení nebylo dokonalé a postoupil hlavně z důvodu zábavy. V dalších kolech mu moc šancí nedávám. Pobavil a to je tak vše, co může Talentu nabídnout. Další Atai se rozhodně nekoná.

Xénia Polazcyková, 24 let

csmt-2018-xenia-polaczykova
Více mě v prvním castingovém díle zaujala drezúra s koněm, ale proč ne, totéž jen se psem. Xénie se svým Leem postoupili, ale na finále či nějaký větší zápis do historie této show to opět nevidím.

Kelly, 27 let, kouzelnice

csmt-2018-kelly
Kouzelnice Kelly má tedy za sebou velmi dobrý příběh s dědečkem kouzelníkem, to se musí nechat. A tak přišla do Talentu svým vystoupením oslavit jeho nedožité 100. narozeniny, i když to v minulé sérii zkoušel se svým kouzlením její manžel a ona byla jen pomocnice.

Musím říci, že Kelly se její číslo skutečně vydařilo a ač je možná v kouzelnicích kruzích běžnější, tak WTF moment se dostavil u celé poroty, včetně odpůrce kouzelníků Jara. Mimochodem, magické číslo Kelly mně v něčem připomnělo vystoupení z letoštní britské Got Talent. Snad to krásné děvče má v zásobě ještě nějaký majstrštyk do dalších talentových bojů. Za mě jeden z vrcholů druhého castingového večera.

George, 31 let, hadí muž

csmt-2018-george

Další zahraniční účastník. Tentokrát Afričan žijící v Německu. Tipuji, že už se svým hadím číslem byl v jiných soutěžích, ale v rychlosti jsem nic nevygooglil, třeba budete mít více štěstí. Ohebnost Georgovi lze jen závidět, ale opět bude nejspíše patřit jen do škatulky – ukázal se, postoupil a tím jeho působení v soutěži skončí.

Christian Mitkov, 12 let

csmt-2018-christiyan-mitkov
Pro mě hlavní vrchol 2. castingového večera. Klučina Christian je původem Bulhar, ale již 7 let žije s rodiči v České republice a tak mluví krásně a plyně česky. Co více, skvěle zpívá Whitney Houston a záběry na zvlhlé oči poroty při jeho vystoupení byly top.

csmt-2018-christiyan-mitkov-zlaty-buzzer

Mimochodem, překvapil Jakub Prachař, který z výkonu Christiana byl tak mimo, že vůbec nereagoval na ovace ve stoje zbytku poroty i diváků v sále a seděl zařezaný ve svém porotcovském křesle. Své dojmy vyjádřil v okamžiku hlasování – první zlatý buzzer a Christian jde přímo do finále. Snad ještě kluk vysekne další skvostnou skladbu. Držím palce.

The Gentleman Slovakia, 27 – 31 let

csmt-2018-the-gentleman-slovakia

Fajn fúze slovenského folklóru s moderními prvky. Jednoduše číslo pro ženy a Jakub Prachař měl od začátku čuch na to, že nepůjde jen o obyčejné ogary v krojovaných košilkách. Můj tip, že znova je už neuvidíme. Svůj wow moment už mají za sebou a více toho už nejspíše neukáží.

František Sop, 32 let

csmt-2018-frantisek-sop

Truc postup. Tento týpek nemá v Talentu žádnou šanci, ale Jaro, jen aby namíchnul Jakuba, tak mu dal potřebné třetí ANO. Další soutěžící, který se ukázal a více jej už neuvidíme.

Slaviša Pajkić, 61 let

csmt-2018-slavisa-pajkic

Rozhodně zajímavá lidská anomálie ze Srbska. Slaviša své „nadání“ objevil již v 17 letech a tedy už řadu let piluje svá elektrická čísla k dokonalosti. Jako zajímavost dobré, ale znova to vidět asi netřeba.

Pro mě je vítězem 2. castingového kola malý Christian a kdo pro vás?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
1
Luke
Reagovat

Jo druhej castingovej díl byl super, určitě zaujali Christian, Kelly – kouzelnice (mimochodem je to fakt kočka a Tomasianovi nelze jinak než tiše závidět :-) a líbil se mi i ten ,,mimozemšťan“ Basang, co tancoval jako první.
Talent mě opravdu baví víc jak superstar, snad to bude pokračovat…

2
Richard7
Reagovat

Byl jsem v publiku na semifinále minule , a Kelly je Tomasiano s kozama :D stejná dikce, stejná hudba , podobný triky . Neříkám že to je vyloženě blbý , ale už jsem viděl i lepší , třeba letošní účastník AGT Shin Lim . Jinak jak vidno tak příště uvidíme profesionálního účastníka castingů Wes-P , Mr.Uekusa bůh ví jak se bude jmenovat u nás :) obtloustlý japončík vás určitě pobaví , jen nesmíte vidět BGT a AGT . Všude předvádí to samý .

3
dorka
Reagovat

Letos se dívám poprvé, ječení Bílé u každého čísla mě k tomu dřív nepustilo. Teda ale zatím je to spíš trapas. Cirkusáci, tanečníci, zpěváci a ohledění účastníci ze zahraničí. Talent? Joooo, všichni mají talent. Akorát to nikoho nezajímá.

4
dorka
Reagovat

Mělo by se to jmenovat ČS Freak Show. To je fakt bizár.

5
Ludvik
Reagovat

@dorka: Ale prosímtě já nechápu co všichni takoví jako ty od toho Talentu očekáváte, v ČR a SR žije dohromady ca 16milionu lidí, jasně e nebudeme mít nikdy kvalitou na 60 milionové Spojené Království nebo nedej bože 300 milionovou Amerikou. Náš Talent je na tom v porovnáni s námi rovnými zeměmi ještě hodně dobře a Jojka (hádám, že je to hlavně v jejich produkci) odvádí naprosto skvělou práci.

A pořád ty cirkusy, boha, když je tam moc zpěváku řvete, když je tam moc akrobatů řvete, co do prčic chcete? xD Mě fakt tady ty stupidní komentáře dokážou vytočit, uvědomte si v jak celé zemi žijete – tohle platí taky pro Superstar, Voice atd. atd.

6
Tomáš
Reagovat

Talent sem zatím vůbec neviděl ani jeden díl, hold je to ve špatný čas. Nechápu koho napadlo dávat to v pátek večer. A budu trochu Off Topic ale články o britském X Factoru už pokračovat nebudou? Pokud ne, tak je to docela škoda.

7
Japi
Reagovat

Než někteří soutěžící mi vadí chování poroty, jediný inteligentní člověk, který ví,jak se má chovat,je Jaro Slávik,nikoho neponižuje jako ubohý Prachař, který se válí smíchy stejně jako jeho sousedka/nevím jméno/. Faktem je, že někdo není soudný a ztrapňuje se. Ale to není důvod k tomu,aby se mu vysmívali.

Přidat komentář