Panáček v reality show

ČeskoSlovensko má talent 2018 startuje již dnes 31. 8.

31. Srpen 2018 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

cs-ma-talent-2018-porota-moderatori

Kdo postupil z prvního castingového dílu si můžete přečíst na jiném místě našeho webu.

Prázdniny končí a televizní podzim plný premiér začíná. Jednou z nich je již 7. řada reality show ČeskoSlovensko má talent. Nejspíše čtenáři Panáčka v reality show ví, ale proč to nezopakovat. Porota je tentokrát ve složení Jaro Slávik, Jakub Prachař, Diana Mórová a nově také zpěvačka Marta Jandová.

Novou je v této řadě ČSMT 2018 i moderátorská dvojice a to Lujza Garajová Schrameková a herec David Gránský. První díl můžete vidět na TV Prima již dnes 31. 8. od 20:15 a pátky si pro tuto show vyhraďte i pro přiští týdny.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
Ludvik
Reagovat

Slušný díl, moderátoři jsou sympatičtí, jsem rád že je to opět československá dvojice, také ti byli i docela zajímaví, už od talentových soutěží nemám vysoké očekávání takže se spokojim i s málem. Třeba poslední pán, který zpíval jako Žbirka byl kouzelný. :) Porota v pohodě, Marta je ostřílená porotkyně takže tam není o čem mluvit. Příští pátek si Prima opět zapnu.

2
Anonymní
Reagovat

Kvalitne udelany a chytlavy jako vzdycky. Uz asi malo jaky cislo prekvapi, k videni uz bylo skoro vsechno, ale urcite i wow momenty prijdou. Diky bohu, ze vymenili moderatory, tily ovarci z poslednoch dvou serek nic moc. Ostatne minulou sezonu jsem ani nesledoval, byla bez Primy a Cechu. Marta Jandova je osobnost, takze dobra nahrada za Lucku. Prachar je skvelej. Tu Morovou jsem si docela oblibil, je dobre ujeta. Slavik je divnej, navic ocividne dal hraje hru jak je moc hetero. Nejvic mi ale vadi, ze se nevratili do divadla a zustavaj v malym studiu v Bratislave. Ale jako celek to je porad nejlip delana show u nas.

3
Monika
Reagovat

Tak ja budu spis negativni, moderatori jsou prilis videt na ukor soutezicich, az moc melou pantem, ze me z toho bolela hlava a ani se k sobe vizualne nehodi. Je to takova maminka se synkem. Spatnej strihac (moc rychle prostrihy) a rejza. Stinohra me velmi zajimala, strasne me iritovalo, ze z toho nebylo skoro nic videt, misto zaberu na platno me rusily zabery na uchechtanou kobylu Morovou a vubec porotu. Vzdy by mel vyniknout ucastnik na jevisti ne porota, nevim proc rusi podiovou prezentaci tolika zabery poroty. A kalsicky nemuzu vystat hloupou a nadrzenou Morovou, se za jeji pubertalni vyjevy mistama az stydim.

4
Prochor
Reagovat

Začátek s Pátrovičem se mi docela líbil. Azbestolog opravdu nechápe, že si z něj dělají
lidi srandu. Je jen jediný člověk kterému Lucka Bílá opravdu fandila a to je Pátrovič:-)) Pamatuju, že jí dokázal dostat do stavu běsnění kdy už nevěděla co s ním má dělat:-)
Jinak neuvěřitelný byl Fin žonglující s třema motorovkama. Kdyby se spletl, tak mu jedna z nich ufikne ruku fakt žádná legrace. Nejvíc slibují ukázky na další díly – neuvěřitelné panoptikum exotů. Dobrá byla zpěvačka s kytarou. Proč to nezkusí v Superstar?
Docela rád bych ještě viděl Alenu Smolíkovou a její pejsky – ta se mi vždycky líbila.
Někteří skalní fanoušci strávili noc zapletení do tenisové rakety:-)) Tahle soutěž má chybu v tom, že ve finále jsou vidět stejné výkony, které už nemají kouzlo překvapení. Co chce třeba tenista předvést příště? Zpěvačka má ovšem výhodu protože písniček je víc.

Přidat komentář