Panáček v reality show

První upoutávka na Česko Slovensko má Talent

25. Duben 2010 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

Tak jak je již pravidelným návštěvníkům Panáčka v reality známo, na podzim nás čeká Česko Slovensko má Talent. A zatímco TV Prima ještě spí (to se jen SUNíčko poslední 2 dny nedívá na TV :), potažmo doklepává do konce ne příliš úspěšnou reality show Robin Hood cesta ke slávě, její podzimní partner TV Joj už pustila do vysílání upoutávky a začala lovit talenty ve svém slovenském teritoriu.


Česká verze upoutávky

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 50
1
Roman
Reagovat

Už som to písal do iného článku: Veľmi dobre zvolená upútavka, takto to má vyzerať, asi ju robila JOJ. Hlavne je dôležité, že českí diváci uvidia Susan Boyle a Paula Potsa (asi som zle napísal mená, ospravedlňujem sa), ktorí boli vo svete dosť progragovaní a taktiež aj v ČR.

2
hewi
Reagovat

chtěla bych se zaregistrovat,ale nevidim tu žadne přihlašky.mohli byste mi poradit?

3
Kontrolor
Reagovat

Zkuste to tu: …talent.markiza.sk/prihlaska

4
Eva
Reagovat

Kontrolor, heh, nechapu co zkousis, kdyz cesko slovensko ma talent bude na JOJce a ne na markize.. a navic ty stranky ani nefunguji :-)

5
Ondra
Reagovat

hewi: přihlášky zatím nejsou. Vše je ve fázi příprav, od podepsání smlouvy uběhl jen týden či dva. Mluví se o tom tak hodně jen díky tomu, že to prvně měla mít markíza a nova :-)

6
Pattrick
Reagovat

První upoutávka se povedla, bylo velmi důležité tam vložit Susan, ještě že ji tam dali :)

7
Kuba
Reagovat

TV Prima nespí, upoutávku už má v televizi také. Viděl jsem ji včera několikrát na Primě. Je stejná jako na Joj, akorát s českým hlasem.

8
Elko
Reagovat

Je veľmi dobré, že JOJ s Primou pomaly začínajú hovoriť o talente a hlavne si diváci môžu všimnúť, že práve oni majú ten pravý originálny GOT TALENT, lebo markíza s novou budú mať nejakú divnú show, ktorú začínajú tiež promovať.

Reagovat

Kubo, aha, tak to sorry, jsem teď 2 dny neměl puštěnou TV, tak jsem nepostřehl :)

10
hewi
Reagovat

ahoj ondro moc dekuju za informace.

11
Pattrick
Reagovat

Když už jsme u toho, tak musím říct, že Jojka má lepší koment :) že si s tím více vyhráli .. Prima ho má takovej jednoduchej, například u Susan má jojka starší žena bez krásy a Prima že nemusíte být MISS :-X no .. a slovenské či ste pod zákonom :)

12
Elko
Reagovat

Patrrick, nevadí, ale súhlasím, že u nás majú tie vety väčší šrmc… myslím si, že sa máte na čo tešiť, JOJka je v upútavkách a grafike super ;) a vie vybičovať promo na výbornú! Toto je len začiatok :)

13
bernyz
Reagovat

teď je otázka s čím příjde Nova/Markíza :D

14
Jane
Reagovat

Nova už má také spot, který je dost zavádějící, myslím, že tak říkají něco o hledání nového česko-slovenského talentu a že se máme připravit.

Reagovat

Nechtěli byste sem dát všechny ty upoutávky? (Od Primy i Novy)
Je nás víc, co se k televizi skoro nedostanem O:-)

16
BigRob
Reagovat

trochu off topic – ale nova a markiza take nasadily upotavky na zatim nejmenovanou sou kde zni jen veta “ mate talent prihlaste se do nove show ! “ tak wo co go ? ani grafikou to nevypada na super star ! Napada me ze nova kdysi koupila licenci na Dance academy , tak su zvedavej co nova s markizou pripravy ale urco fandim prime a joj s talentem, !

17
Andyska
Reagovat

hele a kdy je casting nebo přihlášky???

18
TK
Reagovat

Přidána česká verze upoutávky.
Pokud někdo ze čtenářů nahraje upoutávku Novy a pošle nám odkaz, rádi toto video také přidáme. Jak už jsme psali, nejpravděpodobněji to vypadá, že na Nově bude Česko Slovenská SuperStar 2, ale záměrně ji prezentují slovy „Máš talent? Staň se hvězdou“, aby zmátli diváky, že Talent poběží na Nově.

Castingy ještě nebyly vyhlášeny, jakmile budou známé podrobnosti, tak se o tom na Panáčkovi určitě dozvíte. Zatím můžete pilovat svůj talent, ještě máte dost času. Natáčení castingových dílů v divadlech budou nejspíš někdy v létě, v televizi se ČSMT objeví počítám tak v říjnu.

Reagovat

TK, a přečíst si tvůj skvělý seriál zde na Panáčkovi, jak uspět v Got Talent :)

20
TK
Reagovat

To je pravda, snad ty rady někomu pomůžou v rozhodování, jestli se přihlásit do Česko Slovensko má Talent:

Jak uspět u castingu 1.část, 2.část, 3.část

21
Lukáš
Reagovat

Zajímalo by mě co bude za show na Nově a Markíze … i když půjde oproti talentu o úplnou kravinu, podle mě bude mít víc diváků, než pravej talent.. Nova je prostě Nova ….. No, když se k neschopné Primě přidá Jojka, tak to už fakt newim :D

22
Honza
Reagovat

Co to je za šou to „Dance academy“ ?

23
Maxx
Reagovat

Je pravda, že ten co vymýšlel text pro upoutávky, tak v té české si tak nevyhrál, ale zase se mi víc líbí český hlas, dikce apod. Prima má nejlepší hlasy na upoutávky, například u Hele vole, kde mám káru, jsem z těch hlášek a změn hlasu nemohl dost dlouho ;D Upoutávku asi dělala JOJ, Prima je má zvláštní, má je nápadité a vtipné (hlavně teď na Cool), ale zase nejsou skoro vůbec informativní. A používají hodně dobrou hudbu. Tohle je spíš o informacích a to je vlastně dobře. Až bude druhá upoutávka, tak navrhuju tým Primy, kde zas nebude nouze o nápaditost. Ale to je jedno, upoutávky nejsou důležitý. Už se těším na samotnou show, díky tomuhle webu jsem narazil na tu Ukrajinku jak malovala na ten písek a doufám, že u nás vyhraje taky něco originálního a neobvyklého (nechci aby to byl zpěvák nebo tanečník).

24
Roman
Reagovat

Vtipné upútavky budú, ak budú možno v lete… druhá fáza proma bude podľa mňa o kastingoch, resp. o prihlasovaní na kastingy cez formuláre a spustenie webu Česko Slovensko má talent.

26
BigRob
Reagovat

k tomu co jsem zminil ze si nova kdysi registrovala a koupila licenci , opravdu jsem kdysi cetl bud tu nebo jinde , mozna digizone.cz ze TV NOVA zakoupila licenci k poradu a to je prave to co se domivam “ DANCE ACADEMY “ – kdyztak me opravte , melo to byt o tom ze postavy dum do ktereho zavre soutezici kteri se tam budou uciit zpivat a tancit, takova kombinace superstar s bigbrotherem , neco jako je pekelna kuchyne jenze ta je o vareni toto melo byt o tanci a hudbe , na googlu uz to nemohu najit , sorry za off topic

jinak co vim tak nova uz takto nakoupila spoustu poradu ktere nikdy neodvysilala , tak su zvedavej jestli vytahne neco ze supliku bo to bude superstar ZASE :-/

27
Elko
Reagovat

BigRob, myslíš toto: http://reality-show.panacek.com/2122-nova-chysta-super-dance.html

Ak by to bolo to, tak JOJ a Prima môžu byť v kľude, teda aspoň u nás JOJ, lebo tá by s talentom túto show prevalcovalo… je veľká škoda, že u vás vládne Nova efekt :/ u nás je to s televíznym „bojom“ oveľa zaujímavejšie.

28
Honza
Reagovat

To DANCE ACADEMY zní dobře :)

29
Elko
Reagovat

Neviem prečo mi už druhýkrát nezverejnilo príspevok :( ale chcel som dať link pre BigRoba, kde sa hovorí o tej show, čo myslí on. No a ak by to bolo to, tak si myslím, že JOJ a Prima môžu byť v kľude. No aspoň u nás by JOJka určite s talentom Markízu. Je škoda, že u vás vládne Nova efekt u nás je ten televízny „boj“ oveľa zaujímavejší.

Reagovat

Elko, protože ten komentář se vyhodnotil automaticky jako spam. Už jsem ho ze spamového koše vybral :)

Jinak velmi povedená reklamní variace Heinekenu na téma Got Talent :) http://www.youtube.com/watch?v=hntr2iNR7Os

31
Elko
Reagovat

Suníčko díky, no spamovať som nechcel :D a tá reklama na Heineken je skvelá :) mohli by sa JOJ s Primou inšpirovať a niečo funny vyrobiť.

32
Bagr007
Reagovat

Dance Academy tehdy Nova kupovala jenom protože se bála, že by to koupila Prima a nasadila proti SuperStar. Myslím, že nikdy neměli v plánu to vysílat a ani nikdy neodvysílají. Já bych byl rád, kdyby Nova s Markízou udělali X Factor. Na další řadu SuperStar je v našich podmínkách příliš brzy a tohle by byla alespoň malá změna.

33
Maxx
Reagovat

A nemohla by to být ještě další jiná show, tuším, že se to jmenuje Show, you can dance a je to normální castingovka na tanečníky všech možných žánrů a vím, že to taky mělo úspěch. Ale možná to je Dance Academy a nějak se mi to jen pomotalo. V zahraničních reality show se moc nevyznám.

34
Elko
Reagovat

No vyzerá to tak, že proti JOJ&Prime ide Nova s Markízou kopírovať, fuj: http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-domaci-celebrity/135236/nova-vs-prima-drsna-valka-o-talenty.html

35
nelisek
Reagovat

už sem se nemohla dočkat až tahle soutěž bude u nás xD newite kdy budou přihlášky??? osobně si myslím že tahle soutěž bude mít o dost větší uspěch než superstar…

…jsem ráda že dali do reklamy CONNIE TALBOT.. ta holka má opravdu talent…jsem její velká faninka..xD

36
Denisa
Reagovat

můžu se přihlásit i když mi je teprve 13?

37
kili
Reagovat

aho,pls poradte…nevim kde se prihlasit na casting ceskoslovensko ma talent

38
fx
Reagovat

Maxx: Star Academy je kombinace Big Brothera a SuperStar. To, o čem mluvíš je So You Think You Can Dance.. To je v podstatě jako SuperStar, jen o tanci.. A ve finálových kolech tančí v párech.. Avšak na podiu jako ve finále SuperStar, nikoliv v sále jako to bylo třeba u toho tanečního pořadu na ČT (už si nepamatuju, jak se to jmenovalo – uváděl to Eben)..

39
fx
Reagovat

Teď jsem koukal, že v té upoutávce na pořad Novy a Markízy je Pyco.. To je super :))) Tak pokud by Talent moderoval Bouček a v Nováckém pořadu nebyl jako chlap Mareš, zvolil bych Novu.. Pokud bude na Nově Mareš a na Primě Bouček, nebudu sledovat ani jedno..

40
Roman
Reagovat

fx: Pyco tam určite nie je :D (to bol možná reklamný jingel), Pyco by taký program ani nemoderoval a hlavne na jeseň neprijíma žiadne ponuky od televízií, má takú zásadu už 3 roky. Na Nove bude určite Mareš.
A čudujem sa, že Nova ide do spolupráce s Markízou a idú robiť kópiu talentu. Vlastná tvorba Markízy je na bode mrazu a vlastné relácie/seriály/showky Markízy sú v drvivej väčšine PREPADÁKY.

42
fx
Reagovat

Roman: Aha, je možné, že už to k té reklamě nepatří.. Ale vypadalo to tak (sledoval jsem to na tom webu, na který je výše odkaz).. Škoda, lepšího moderátora bych si nemohl přát..

43
Kuba
Reagovat

fx: máš pravdu, že na konci té upoutávku, kterou můžeme vidět na medialne.sk je Pyco, jenže to už s tou upoutávkou nemá nic společného. to je tak jenom sestřihli, že jim to nevyšlo a do té upoutávky se vlezl ještě kousek jiného jinglu. Je to asi tak jak na konci české upoutávky na talent je na primě taky kousek upoutávky na nějaký film nebo co to je. A to jak tam je Pyco, to je prostě jingl Markízy, tak jak má Nova nebo Prima své hvězdy v reklamách.

44
Denisa
Reagovat

můžu se zeptat jestli se můžu přihlásit i když je mi teprve 13 let ?

45
TK
Reagovat

Denisa:
Pochopitelně. Tato talentová show nemá žádné věkové omezení. V zahraničních verzích úspěch slavily třeba i čtyřleté děti.

46
Elko
Reagovat

Nova s Primou spustili web: http://www.csmatalent.sk/ aj v cz verzie, taktiež funguje aj koncovka tv na konci. Páči sa mi ako pekne postupne odkrývajú karty :) predpokladám, že o chvíľu sa dozvieme aj mená porotcov, moderátorov, kastingy a podobne. Ľudia sa tam už môžu aj prihlasovať. Taktiež sa môžete pridať aj k fanúšikom na Facebooku.

47
Elko
Reagovat

Nechápem ak som sa toho mohol dopustiť… samozrejme JOJka s Primou :) fuj, normálne sa hanbím.

48
adriana
Reagovat

už se na tu soutěž těším a myslím že se příhlásím i když mi je teprve 11 let :-D

49
Ondra
Reagovat

adriana: však o tom to je :-) že všici mají šanci ;)

50
Maya
Reagovat

Aby to nebylo jako driv, byla jsem na castingu do podobneho poradu a porad do dneska nespustili… :-D

Přidat komentář