Panáček v reality show

TV Nova chystá Super Dance

19. Červen 2007 | napsal(a): | reality show: Super Dance

Super Dance TV Nova ještě ani nestačila spočítat finanční zisky a divácký propad v pořadu Bailando a už chystá další „taneční pecku“, která je určena především pro mladé. Po vzoru Superstar přichází pořad s názvem Super Dance, na jehož konci má být vyhlášen „nejlepší tanečník/tanečnice Česka“. Castingy budou probíhat o prázdninách v Ostravě, Brně, Praze a překvapivě i v Bratislavě.

Vítěz si má odnést vysokou finanční odměnu a stipendium na prestižní taneční škole v zahraničí. Stipendiem jsou de facto vyloučeny ze hry starší ročníky. Absolutně nezáleží na stylu tance daného tanečníka, může jít o street-dance nebo třeba klasický (TV Nova zřejmě neví, že klasický tanec není sportovní či společenský tanec, ale balet) či scénický tanec. Minutové vystoupení na hudbu vlastního výběru a svou choreografii zhodnotí „přísná castingová porota“. Jedinou podmínkou je plnoletost.

Vzhledem k tomu, že mám zkušenosti s castingovou porotou z pořadu Bailando, nemyslím si, že by výběr byl dokonalý. Spíše půjde o výběr tanečníků různého stylu, aby diváci neměli srovnání. Do této soutěže se hlásit nebudu, protože porovnávat, zda je lepší hip-hoper nebo baletka je naprosto zcestné, je to totéž jako porovnávat skokana do výšky s moderní gymnastkou nebo šachistou. Nechme se překvapit, co z pořadu vzejde (já jsem skepticus spíše :) ). Super Dance budu na těchto stránkách komentovat stejně jako Bailando nebo StarDance.




čtenářů online:

související články

Casting na nový taneční pořad / TV Nova

Super Dance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 32
1
Pampeliška
Reagovat

bude to něco jako Milionovy tanec na Jojce?

2
StarDancer
Reagovat

To Pampeliška: Stěží chytám české stanice a ke slovenským přístup nemám. Oč tam šlo?

3
Pampeliška
Reagovat

dá se říci že to samé co tady píšou. Vybrali asi 10 cizích lidi a tancavali každou sobotu na jiný žánr. DIvaci v prubehu hlasovali a televize ukazovala v prubehu vysledky. Na konci dva posledni byli v duelu a mezi sebou tancovali. Kdo z techto dvou vypadne, tak to rozhodne vždy ten kdo byl v tom kole první. Bojovalo se o milion korun a o zahranicni tencni skolu v new yorku.

4
StarDancer
Reagovat

Aha, to by mohlo být zajímavé chtít například po hip-hoperovi balet, po výrazovém tanečníkovi standard atd. Sólový tanec mě nikdy nebral, já byl vždy na párový… Myslím, že se dá dost těžko hodnotit kdo je v čem lepší, protože kromě hodnotitelné techniky ještě nastupuje vlastní pojetí tance, vlastní vyjádření charakteru a to je podle mne možné srovnávat u těch, kteří se věnují stejnému stylu tance, ale jak říkám bude to zajímavé.

Myslím, že to vyhraje nějaký hip-hoper, protože to mezi dnešní mládeží letí a právě pro mládež je tento pořad určen.

5
Wanilla
Reagovat

Ja sem se přihlásil … A milionový tanec vyhrála hiphoperka :D … Ne , hej ja také atncuju street dance a rad bych zabrousil do jiných stylů … líbí se mi step a jazz … uvidíme … Vím že spoustě kritiku se to líbit nebude , ale jde tam spíš o show než o tanec jako takový … Kdybys viděl milionový tanec , tak víš o co tam jde … a taky záleží na porotě …

6
bb
Reagovat

podle me jde o format poradu: So You Think You Can Dance, kterej byl imho docela dobrej. Sledoval jsem 2. radu. Jedna se o to, ze po castingu, divadlech a vyberu se dostane do finale 10 mozna 20 lidi (pul na pul holky a kluci) a tancujou ruzny styly (street, rock’n’roll, atd…)

7
kecal
Reagovat

Zdravím Vás. Myslím si, že zde konečně první reality show, která bude zcela taneční. Nebudou se přidávat žádní netanečníci z populárních osobností, kteří by celkový dojem kazili, ale půjde zcela o tanečníky, kteří se tomu věnují amatersky a při tom mají šance jako profesionál! Takových je i mezi 10 miliony čechů dost. Mám radost, že se kromě latiny a standardu dostane do televize i třeba kvalitní jazz či hip hop. Tanec má jen dvě stránky a to je dobrá nebo špatná bez rozdílu na charakteru. Jde jen o subjektivní pocit a technika může jít i stranou. Na konkurzu nebudu, ale u televize určitě sedět budu! Už se těším!

8
Anonymní
Reagovat

předpokládám, že půjde o Miliónový tanec.. a jestli ano tak je to něco, na co čekám hodně dlouho.. pořad spíš pro mladé.. nutno dodat že i přesto, že se tančily různé druhy – street dance, muzikály, společenský tanec, tak přednost měli stejně hlavně ti, co ovládali street. z konkurzů postoupili hlavně ti, co tančili nějakou takovou modernu. a že se bylo na co dívat!! nejlepší show tohoto druhu to byla..

9
Jenda
Reagovat

Čaute lidi do tehle soutěže sem se přihlásil a budu tančit samozřejmě street dance už se na to těším už tedka si vybíram písen na kterou budu tančit a připravuju chreografku jenom by mě zajímalo kdy budou zveřejněny přesné datumy castingu kdyžtak mi písněte na email ahoj všichni.

10
StarDancer
Reagovat

To Jenda: Pokud ses přihlásil, tak se ti TV Nova ozve e-mailem, ve kterém ti dá vybrat termín castingu, který jim opět e-mailem potvrdíš. U Bailanda probíhaly castingy asi týden, v Praze 3 dny.

11
Jenda
Reagovat

Pro StarDancer : jo už mi poslali email na casting v praze ale ja bydlím asi 25 km od ostravy takže pujdu na casting do ostravy myslíš že oni posílaji všem co se přihlásili na email všechny castingy kde maji proběhnout ? Praha,ostrava,brno a bratislava určitě jo ja si to myslím a ty ses přihlásil taky nebo si byl na castingu na bailando ?

12
StarDancer
Reagovat

To Jenda: Ano, rozesílají e-maily všem, kteří se přihlásili. Pak bys tedy mohl prozradit data castingů. Do Super Dance jsem se nehlásil, já jsem přes párový tanec, takže jsem zkoušel Bailando. Neprošel jsem prvním výběrem, protože můj sen nebyl pro Novu dost srdceryvný a nešlo o postiženého člověka.

13
Jenda
Reagovat

Pro STarDancer aha tak to jo v te porotě asi byli dost drsní co ? no jasně pootm tady termíny castingu napíšu zatím vím jenom na tu prahu ten proběhne 27 a 28.7 a ty jsi odkud vubec ?

14
StarDancer
Reagovat

To Jenda: Casting v Praze je tedy v pátek a sobotu, to znamená, že v ostatních městech budou castingy probíhat od pondělka do čtvrtka.
Porota k Bailandu měla dopředu jasnou představu, které příběhy chce vybrat a tanec byl až poslední v řadě. Svou roli pochopitelně hrála i vizáž soutěžících. Měl by ses připravit na to nejhorší a vůbec nedoufat v postup. Pokud bys postoupil, ber to jako ohromnou a nečekanou výhru.

15
Jenda
Reagovat

Pro StarDance: njn asi to tak bude s těma castingama . A vtom maš pravdu nebudu doufat že postoupím se necham překvapit .

16
StarDancer
Reagovat

To Jenda: Zapomněl jsem doplnit… Jsem z Prahy.

17
Jenda
Reagovat

čaute lidi některe z vás zklamu a mě to taky moc štve ale castingy na superdance se vzhledem malemu množství přihlašených uchazečů všechny zrušily a proběhl casting 27 a 28.7 pouze v praze. Moc mě to mrzí a další co se přihlásili určitě taky…

18
kecal
Reagovat

Čau, byli jste někdo na konkurzu na Superdance? Jak to tam vypadalo, co chtěli a na co se ptali?

19
zdrrr
Reagovat

JJ byl, vyplnil si formular, cekal nez prijdes na radu a sjel minutu sve skladby to je zatim cely ted veskere skladby nahrane na kameru tridi a vybiraji tanecniky do dalsiho postupovyho kola.

20
popinpepe
Reagovat

myslim si ze super dance je hodne dobra soutez….a taky si myslim ze musi umet hip hoper tancit i treba balet..proste vse od toho bude nejlepsi.latina,hip hop,haus,standard,atd….proste musi umet vse…a ja se na to moc tesim…snad tam netrhne ceska tanecni scena ostudu..snad i ja ne.)))mejte se…..bmc

21
pavlina
Reagovat

Mam dotaz na super dance? Je mozne se jeste opozdene zucastnit nejakeho castingu?,Nebo-li bude jeste probihat nejaky casting do star dance,ponevadz jsem vyplnila prihlasku zacatkem cervence,ale zadne info.od stardance jsem na mou e-mailovou adresu naeobdrzela a ted se docitam,ze casting uz probehl.Hrozne moc sem stala o to se castingu se zucastnit :o(..

22
lenka
Reagovat

ja jsem na tom castingu byla a jestli byl v porote jeden profi tanecnik,tak budu aso hodne optimisticka! Ani nevim,kdo me hodnotil,vy jste nekdo nekde nasel jmena a profesi tech porotcu?Byli to dost suchari,no a protoze je mi 33,tak me asi nevyberou jen kvuli veku,to je diskriminace.To tam meli rovnou napsat…teda jestli je to pravda co tu ctu?Ja osobne bych o tu skolu stala,a je i sice vic,ale vypadam na 20,no a hybat se umim dost dobre,co bych za to dala byt mladsi,jenze tehdy jeste nic takoveho nebylo,tak proc si mam nechat ujit sanci,ze.Mimochodem tancim modernu,vyraz.tanec,brisni a hip-hop…to staci ne?

23
WolffloW
Reagovat

Ahoj všichni já jsem se taky zůčastnil castingu SUPERDANCE. A jesem zvědavej jak jsem dopadl …. páč mi ještě žádný email nepřišel ….. mnu uvidíme. Doufám že to bude něco na styl SO YOU THINK YOU CAN DANCE. Viděl jsem všechny tři série a jako docela masakr. Já tancuji tak všechno. Prošel jsem si všemi tanečními styly od standartu, latiny, hip hop, balet, jazz, house. Když jsem se hlásil do této soutěže tak mi bylo 17. Ale v době soutěže už mi bude 18 tak mě teda pozvali na casting. Kdokoliv si bude chtít popovídat tak mi pošlete email.

24
WolffloW
Reagovat

PROBLEM ……………………………………………..… herec Roman Vojtek (35) dozvěděl, že TV Nova zrušila pořad SuperDance, který měl moderovat a hodně si od něj sliboval, musel… Měl moderovat nováckou obdobu taneční show SuperDance, kvůli čemuž údajně odřekl nabídku z Primy na spolumoderování trojky reality show VyVolení. Protože Nova SuperDance do programu nezařadila, Vojtek nakonec nebude moderovat nic. Ovšem na… . ROMAN VOJTEK ………………..

25
zdrrr
Reagovat

to Lenka:
Holka ty sebevedomim jenom cisis:))) mno kazdej ma svuj nazor ja ti ho neberu. Jinak kdyz uz tak dlouho tancujes a venujes se tomu tak by jsi asi poznala pana Samka, který je celkem výrazný prvek v taneční scéně. Další v porotě sice neznám ale myslím, zhe vybrali toho, kdo tomu rozumí ;) Tak ti budu drzet úalce at ti to vyjde protoze musis byt asi hodne dobra podle toho co jsi psala, poslu ti smsku;)

26
KATARÍNA
Reagovat

Pred castingom musim vyplnovat prihlasku? Nemozem ist na casting bez prihlasenia? Pokusala som sa prihlasit cez internet ale nejako mi to neslo…Vyplnila som formular a neslo to odoslat… Vyhadzovalo mi to „Casting“, neviete mi poradit??? Viac informacii by tiez potesilo. Dakujem.

27
WolffloW
Reagovat

Pro KATARÍNA,
Bohužel casting probíhal koncem července minulého roku (2007). Proto ti to asi nejde. Ale nevadí zatím se nic neděje. Je to na mrtvém bodě.

28
Katarina Tothova
Reagovat

Cawte. prosim rada by som sa prihlasila do tothto noveho projektu, no ked som sa snazila o prihlasenie, tak prihlasovaci formular odo mna chcel “ casting“ a ako kde som ho mala uviest?

prosim, ak viete pomoct, tak ma informujte na mail adrese: katkato@post.sk

Dakujem velmi pekne.

29
Ivca
Reagovat

ahoj lidičky, mám takový problem, nejak mi nejde vyplnit prihlasku, vzdycky kdyz ji vyplnim a kliknu odeslat, tak mi comp vyhodí poznamku “ zadejte casting“…coz o to, to já bych ho zadala, jenze zkrýtka nevim kam….prosim vas moc o radu.díky Vám moooc

30
Natallqa
Reagovat

Ahojte..:-( No..ako fajin! :-( Prosim vas ked kastingy boli aj v bratislave tak to je aj pre slovakov? Ja som uplne zufala… jaaa som sa vzdy cchela prihlasit do takejto suťaže..a NIKDY mi to nevyšlo, buď som mala málo rokov, alebo som bola odcestovana..a toto leto som bola preč tiež, a zrazu sa dočítam toto..ze bude neaka tanecna show.. asi sa uz zblaznim celkom :-( ..prosim vas aspom vam pošlem moje domace tanecne video,… a aspom mi nieco na to povedzte…ked som to uz cele zmeškala! :-( http://www.youtube.com/watch?v=WCYFbkAV44w

31
jirka
Reagovat

Muze mi nekdo poradit jak se prihlasit?ja vyplnim formular a kdyz se ho snazim odeslat tak mi to furt ukazuje (zadej casting)dik

32
jirka
Reagovat

Ja se chci zeptat na prihlaseni kdyz odesilam formular tak mi to pise zadat casting co stim?dekuji.

Přidat komentář