Panáček v reality show

Eurovision Song Contest 2021: Druhé semifinále

20. Květen 2021 | napsal(a): | reality show: Eurovision Song Contest

2.semifinale-running-order

Dnes ve 21:00 se můžeme těšit na druhé semifinále Eurovize, ve kterém se představí i český zástupce Ben Cristovao. Ze 17 zemí může postoupit jen 10 nejlepších. Naváže Česko na předchozí úspěšné ročníky?

Videoklipy si můžete připomenout v dřívějším příspěvku.

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Eurovision Song Contest

Diskuze k článku

Počet komentářů: 14
1
Prochor
Reagovat

Dneska v TV říkali, že podle průzkumů má Ben jenom 25%, že se dostane do finále. Tak si říkám – zlatá GG, která nás poprvé dostala do finále.

2
Lukša
Reagovat

@Prochor: Podle bookmakerů už jen 20 %. I když IMHO jsou před ním ještě takový odrhovačky, které by při nadstandardním výkonu měl porazit. Švýcarsko, Bulharsko, Island, Řecko, Finsko, San Marino a Srbsko nedá. Portugalsko, Moldavsko, Dánsko a Estonsko mají něco, co diváka zaujme, nejsou to ale žádné pecky i s ohledem na práci na pódiu. No a Albánii, Rakousko, Lotyšsko, Polsko a Gruzii by měl dát bez větší námahy. Já to vidím na umístění kolem 9 až 12.
https://eurovisionworld.com/odds/eurovision-semi-final-2

3
Monika
Reagovat

Ben by vubec nemel postoupit, je ostuda poslat nezpevaka na tuhle soutez. jedno z nejhorsich vystoupeni. Dokonce i ta choreografie, u ktere jsem cekala, ze by mohla byt ok, je vylozene slaba. Pokud nestoupi, je to v poradku. Ja na ty narodnosti nehraju :-) Bud se mi song libi nebo ne, u Bena je to vylozene hruza.

4
Prochor
Reagovat

@Monika: Alespoň má na sobě apartní pyžámko :-))

5
Monika
Reagovat

@Prochor: No je uplne rozkosnej :-)) Jsem zvedava na hodnoceni odborne poroty.

6
Bezík
Reagovat

Tak jsem to opět projel ze záznamu (vystoupení) a děs, běs a hrůza. Na rozdíl od minulého semi, kde byli alespoň normální Hooverphonic, tady nic. Snad jediná výjimka, Dánové, ti si z toho aspoň udělali totální prdel, vykradli snad celou novou vlnu a to celé zabalili do sračkopopového hávu :-D Jako fór dobrý, palec hore. Jinak hrůza, vyhrát by to mohlo třeba Monaco, ta baba byla docela šukézní :-D Nevím jaká jiná kritéria uplatnit ;-)

7
Bezík
Reagovat

Teda ne Monako ale San Marino, už toho na mě bylo moc :-D

8
Monika
Reagovat

V tomhle semi se mi nelibilo nic, kdyby mela vybrat nejmensi zlo tak Bulharsko. Dlouho jsem myslela, ze bude Ben nejhorsi, ale pak prisli Danove :-)

9
Tomáš
Reagovat

Tak mě se líbilo jenom Finsko, jinak jedna odrhovačka za druhou a je zajímavé, že ač jsou každá z jiné země, tak jsou všechny na jedno brdo. Ben po právu nepostoupil a může být rád, že tam vůbec byl. Až sem si ale chvíli říkal že by v tom panoptiku snad i mohl mít šanci protože tam hodně frčí exoti. V minulých ročnících se mi líbilo víc čísel, tentokrát fakt slabé i když je pravda že úterní semifinále sem neviděl ale v celkovém výčtu postupujících mě stejně nezaujal nikdo. Takže jedině to Finsko vcelku ujde, jinak nic.

10
Prochor
Reagovat

Nešlo dokoukat při nejlepší vůli. Musím uznat, že Habera má každým ročníkem větší pravdu, když prohlásil, že ESC je dnes jen přehlídka evropského nevkusu. Ale ani v této „konkurenci“ Ben neuspěl. Ono není vlastně o co stát a jedná se jenom o novou zkušenost.

11
Bezík
Reagovat

@Prochor: Jojo, není o co stát. Myslím, že Hooverphonic si musí rvát zbytky vlasů, do jakých sraček to šlápli.

12
Monika
Reagovat

@Bezík: No vidis a skoncili mezi poslednima.

13
89
Reagovat

A co rikate na to, ze Ben jako jediny z obou semifinalovych veceru nedostal ani jeden bod z divackeho hlasovani?

14
Tomáš
Reagovat

@89: Říkám, že bychom tam příště měli poslat někoho kdo aspoň umí zpívat. Jinak ale mě je ta naše země stejně úplně ukradená, nedívám se na to kvůli její účasti. Favority mám vždy úplně v jiných zemích, u mě žádná národnost vůbec o ničem nerozhoduje.

Přidat komentář