Panáček v reality show

ESC 2022: Druhé semifinále (#WeAreDomi)

12. Květen 2022 | napsal(a): | reality show: Eurovision Song Contest

Day4_Rehearsals_Eurovision2022

10 postupujících z prvního semifinále známe. Dnes se představí dalších 18 národních výběrů, ze kterých opět postoupí jen 10. Jako poslední uvidíme i česko-norské trio We Are Domi v čele s Dominikou Haškovou. Čeká nás nadupaná choreografie, kterou rozhodně nesmíte zmeškat.

esc 2022 sf2

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Eurovision Song Contest

Diskuze k článku

Počet komentářů: 11
1
nofux
Reagovat

Pokud se vám nechce čekat do večera tak tenhle týpek má na svém FB všechna vystoupení že včerejšího přenosu pro poroty, včetně toho českého. Poroty hlasovaly na základě těchto vystoupení. Byl jsem přímo v aréně a We Are Domi měli jednu z největších reakcí diváků. Věřím že to dneska večer dopadne dobře :) facebook . com/francoist13

2
Lukša
Reagovat

Česko má podle bookmakerů aktuálně šanci 81 % na postup. Před Turínem se pohybovalo na hraně postupu, díky zkouškám ale neustále roste a aktuálně se dělí o 5. příčku.

3
libena
Reagovat

no tak to už se na ně po těch vašich optimistických reakcích těším :-)

4
XY
Reagovat

Tohle musí klapnout. Bal jsem se výšek ale dala to dobře.

5
Monika
Reagovat

Překvapil mě postup, má slabý hlas, ty výšky rvaly uši, hrozný ohoz, neupravená a vůbec tak nějak ošklivá a tlustá. Podle mě ji hodně pomohla poslední pozice.

6
Lukša
Reagovat

O postupu jsem nepochyboval ani vteřinu. Dominika své vystoupení zvládla na 1*. Ve finále lepší než Mikolas nebude, ale vyrovnat, ne-li překonat Lake Malawi (11. místo), by tohle trio mohlo. Rozhodně jim nějaký pořádný úspěch přeju, zaslouží si to.

7
Pavla
Reagovat

Za náš postup jsem samozřejmě moc ráda a budu fandit, nicméně si myslím, že dost udělaly světelné efekty a závěrečná pozice, dost pomohlo i množství balad předtím. Zpěvačka je hoodně průměrná, místy byla slyšet jen slabě, místy to zas ujíždělo.

Můj největší favorit je Estonsko. Kvalitních zpěváků tam ale bylo víc a dost mě baví i bizárky Moldavsko a Norsko.

8
Bezík
Reagovat

Tak jsem to bleskově projel, samý sračky, jak jinak. Domi podprůměrný popík, podprůměrná zpěvačka, charizma čerstvě vylíhlého kuřete. Postup nechápu. Navíc, ona je celkem matronka a ten kostým ??? Bože … Taneční schopnosti komické až příšerné, prostě ta porota co tohle vybírala se nám pomstila dokonale. Nechápu, proč českého zástupce nevybírají jen Češi. Zlatej Jordan s Emmou, sice zpěváci taky nic moc, ale skvělej song a Jordan má aspoň charizma, Emma to nekazí. Sice jsou u nás všeobecně nenáviděni, ale kupodivu přesto u Čechů vyhráli.

9
Monika
Reagovat

@Bezík: my se tentokrát shodneme, na postup mela vliv podle mě hlavně poslední pozice. Docela by mě zajímala statistika,kolik závěrečných vystoupení se za posledních pár let nedostalo do finále. Dominika je velmi slabá zpěvačka, špatně se na ni i kouká, kostým katastrofa s její postavou odhalená ramena hnus.

10
Lukša
Reagovat

@Monika: Ach Moni Moni, tobě se taky nikdo nezavděčí :) Dominika je krásná holka s fakt zajímavým hlasem, která si postup rozhodně zasloužila. Ano, vliv na to mělo umístění na konci večera, super choreografie i dva Norové za ní, ale přesto to stále byla ona, kdo celé vystoupení parádně táhnul.

11
Johana
Reagovat

We are Domi nehodnotím už jen kvůli tomu názvu. Připadá mi takový megalomanský, jako že všichni jsme Gogo. Postup do finále si však zasloužili, píseň je to docela chytlavá pro běžného diváka.
Za mě jednoznačně The Rasmus. Jednak jejich Sail away byla kdysi mojí top a jednak ten závěr, kdy je malý finský mužíček s uhrančivýma očima a s pírky ve vlasech do půl těla, mě úplně odrovnal:))

Přidat komentář