Panáček v reality show

ESC 2022: První semifinále

10. Květen 2022 | napsal(a): | reality show: Eurovision Song Contest

maro-portugal-rehearsal-2

Uteklo to jako voda a je tu další, už 66. ročník, nejúspěšnější evropské hudební show Eurovision Song Contest. Dnes se od 21 hodin představí 17 zemí, do finále jich ale může postoupit jen 10. Poprvé se ukáží třeba Ukrajina, Řecko, Norsko nebo Portugalsko. Na česko-norské trio si ale budeme muset počkat do čtvrtka, dnes proto ani nemůžeme svými hlasy semifinále ovlivnit.

esc 2022 sf1

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Eurovision Song Contest

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
nofux
Reagovat

Zdravím z Turína :) letos opět po pár letech mám možnost sledovat Eurovizi naživo přímo z arény. Dneska pár překvapivých postupů – Island a Moldavsko, i když já osobně to u obou čekal (a taky jsem díky tomu slušně vydělal protože jsem si vsadil :)). Co jsem ale nečekal bylo Švýcarsko – u bookmakerů sice bylo na postupových příčkách ale za mě jeden z nejhorších songů i vystoupení letos.
Zítra uvidím naživo 2. semifinále pro poroty, tak jsem zvědavej jak se s tím naši We Are Domi poperou. Vypadá to nadějně.

2
Lukša
Reagovat

@nofux: Zdravím do Turína :-) Kvalita 1. semifinále se potvrdila, seznam postupujících byl až na zmíněné Švýcarsko očekávatelný (před semifinálovým večerem bych na 10. místě čekal spíš Lotyšsko, osobně bych si přál Chorvatsko). A až na Piu Mariu všechna čísla dobře odzpívána.
We Are Domi určitě mají na postup. Dominika se s každým dalším vystoupením zlepšovala, především máme ale letos parádní (dost možná zatím nejlepší) choreografii, takže i případně nezvládnuté vysoké tóny nás nemusí poslat z kola ven.

3
Lucas
Reagovat

A to já Švýcarsko mám spolu s Portugalskem na prvním místě. :) a jinak se mi celkem líbí všichni postupující – kromě Islandu – ta písnička mi přijde průměrná a Moldavsko, stejně jako Norsko jsou spíš pro pobavení a asi mi to stačilo jednou. :)

Přidat komentář