Panáček v reality show

Eurovision Song Contest 2021: Finále

22. Květen 2021 | napsal(a): | reality show: Eurovision Song Contest

esc 2021 final

Velké finále je tady. Letos sice bez zástupce z Česka, i tak ale nabídne dnešní večer spoustu kvalitních interpretů. Vyhrají favoriti bookmakerů z Itálie, nebo je dotáhnou jejich soupeři z Francie, Malty nebo Ukrajiny? Kdo bude hostit soutěž příští rok? Začíná dlouhá noc. Bavte se!

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Eurovision Song Contest

Diskuze k článku

Počet komentářů: 11
1
Monika
Reagovat

Hmmm, tak ani nevim co rict…TOP 5 hruza, nechapu, ze u nas dostal nejvic hlasu ten umecenej Portugalec. I kdyz ta ceska porota teda taky stala za to, proc tam nevyberou skutecne hvezdy, co tam proboha delala ta Elis, totalne neuspesna pevule pate kategorie bez jedineho hitu….
Jsem zvedava, zda nas ben vubec nejaky hlas dostal.

2
Joel
Reagovat

Tak vás po nějaké době zase na panáčkovi všechny zdravím :) Koukám, že se tu eurovize řeší taky, i když jen okrajově, tak vám sem s dovolením přihodím svoje pořadí. Jinak co jsem koukal na odhalené výsledky, tak Ben neměl od diváků v semifinále ani bod. A to ta písnička byla ještě o poznání lepší než původní výběr. Nebýt koronaviru, tak byl minulý rok snad i v mínusu ne? :D

A teď už to pořadí, tradičně “proti proudu”:

Hodím do playlistu:
Srbsko (tady nejsem úplně objektivní – holky sleduju už nějaký ten rok)
Ázerbájdžán
Kypr
San Marino
Finsko
Albánie

Nevadí mi poslouchat:
Rusko
Ukrajina
Švédsko
Nizozemsko
Norsko

Neurazí, nenadchne:
Španělsko
Moldávie
Řecko
Bulharsko
Itálie

Nuda, jde to mimo mě, zeslabuju zvuk:
Belgie
Izrael
Francie
Portugalsko
Švýcarsko

Vypínám zvuk nebo radši i obraz:
Litva
Anglie
Německo
Island
Malta

3
Bezík
Reagovat

Adekvátní komentář Jindřicha Götha na iDnesu. Setkání milovníků sraček celé Evropy. Neskutečný obludárium. Hooverphonic byli jediní umělci v celém panoptiku a díky jim za účast. Aspoň se zcela vyjasnilo, že účast umělců v tomhle šílenství nemá ani nejmenší smysl.

4
jj
Reagovat

Až na malé kosmetické změny se mi zdá, že kdybych chtěl a byl dostatečně shovívavý, tak sestavím pořadí podobný jak Joel. První kategorii bych ale označil „Dá se poslouchat“. Zvláštní, jak rychle lze přejít ze stavu „jít proti proudu“ do stavu „jít s davem“. Protože minimálně zde v této diskuzi se nyní jedná o většinový názor :-)
K těm kosmetickým změnám, co se mi vybaví, tak třeba Srbsko, Rusko a Nizozemsko bych dal o něco níž, Itálii a Francii zase výš. Poznámka k Maltě, když začala sloku, tak se mi v prvních momentech zdála hlasově jedna z nejlepších, ale nakonec z té písně vylezla taková „hodně sprosté slovo“, afekt, ksichtíky, haluzoidní refrény typické pro Eurovizi, fujtajbl! Pak ten Švýcar měl tak tenoučkej hlásek, až jsem si začal říkat, že je nejspíš binární, a proto ho „odborná“ porota tak tlačí. Ale tak nějak čekal, že diváci budou hlasovat jinak, protože nejsou dostatečně uvědomělí. Ben tradičně katastrofa. Ben není zpěvák, ale šoumen, bohužel kromě zázračné přeměny na blonďáka z toho šoumenství moc nepředvedl.
A na závěr, moc jsem se těšil, že když už pořad nemoderoval Bouček, že konečně na ČT uslyším aspoň jednu rekapitulaci bez doprovodných keců, prostě jen ty songy na porovnání, ale zase se to ani jednou nepovedlo :-)

5
Monika
Reagovat

@Bezík: „Snad v jediném okamžiku měla navrch opravdu hudba a ne urputné trdlování a předvádění se. To když na pódium nastoupila belgická kapela Hooverphonic se skladbou The Wrong Place. Působila skoro až nepatřičně mezi všemi těmi vyfešákovanými panáky, modelkami, youtuberkami, tanečníky a podivíny.“ taky z idnesu.

6
Bezík
Reagovat

@Monika: No vždyť to je ono, co jsem zmiňoval :-D To co jsem napsal je můj komentář :-D Vidíš tam snad někde uvozovky ?

7
Monika
Reagovat

@Bezík: Ja myslela, ze to je komentar toho Götha :-) Uvozovky jsem neresila…Jinak me potesilo, ze aspon nevyhral ten hroznej Svycar, nchapala jsem, kde nabral tolik bodu od poroty..na druhou stranu, kdyz jsem slysela kdo byl v nasi porote, oni i ty poroty jsou slusnej bizar…

8
Bezík
Reagovat

@Monika: Celý je to naprostej bizar, proč by poroty měly být jiné :-D

9
Monika
Reagovat

To, ze to Ben neda pevecky jsem vedela, ale co me prekvapilo, jak to cele odflaknul. I po choreograficke strance a stylisticke strance to byla hrozna slabota, ani ta show, kvuli ktere ho tam asi vyslali, se vubec nekonala.

10
Tomáš
Reagovat

Za mě nakonec s vítězi spokojenost. Nejvíc sem sice fandil Finsku, ti kluci byli podle mě ze všech nejlepší a přál jsem jim to nejvíc, ale Itálie byla pro mě hned druhá nejlepší. Jsem prostě odkojen těmi rockovými kořeny a tak si tam na mě nějaká popová nebo taneční slaďárna nepřijde. Francouzska byla pro mě přímo hrůzná a dost sem se obával jejího vítězství, švýcar nebyl o moc lepší. Dopadlo to teda vcelku dobře a italům to přeju.

11
Lucas
Reagovat

Já jsem taky spokojenej, bylo tam několik příjemných písniček a líbí se mi i vítězná Itálie. Několik jich bylo průměrných až podprůměrných, ale žádná nebyla vyloženě tragická. Nejhorší bylo asi Německo.

Přidat komentář