Panáček v reality show

Eurovision Song Contest 2021: První semifinále

18. Květen 2021 | napsal(a): | reality show: Eurovision Song Contest

1.semifinale-running-order

Dlouhé čekání je u konce. Už dnes ve 21:00 bude zahájen letošní ročník Eurovize, v 1. semifinále se představí celkem 16 zemí. Do finále ale může postoupit jen 10 nejlepších.

Videoklipy si můžete připomenout v dřívějším příspěvku.

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Eurovision Song Contest

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
Monika
Reagovat

Za me jasne nejlepsi Norsko. Jedine co bych si pustila znova.

2
Lukša
Reagovat

@Monika: Tobě se taky člověk nezavděčí :-) A přitom je tam tolik perfektních čísel, namátkou Go_A, The Roop nebo třeba Hooverphonic. A samozřejmě famózní Davina Michelle. A co se Tixe týká, já mu pořád neodpustil, jaké suprové zpěváky porazil v letošním Melodi Grand Prix :-)

3
Monika
Reagovat

No Go_A otresny, to se nedalo vydrzet, neda se to poslouchat. The Roop by u me byli predposledni, dalsi hruza, Hooverphonic z tech tri nejlepsi, ale ja bych si to urco nepustila dvakrat, nuda. Michelle dobra a skvela choreografie.

4
Bezík
Reagovat

Tak jsem si to první semíčko projel letem světem ze záznamu, samý neskutečný sračky, jediný co se dalo doposlouchat až do konce a asi bych to snesl ještě jednou byli Hooverphonic. Norové sračka největší. Zdravíme tímto Moniku :-D

Přidat komentář