Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

The Voice Česko Slovensko 2019, 7. výběr naslepo: Návrat krále Kristiána a zjevení božské Annette

27. Březen 2019 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Kristián a Annette

První fáze třetí řady Voicu (dříve Hlasu) se v neděli večer završila a čtveřice koučů zaplnila své týmy. Kolik soutěžících si který kouč celkově získal? Přišly opět některé známé tváře? A objevil se nakonec nějaký ten diamant? Na to všechno vám dají odpověď DJ Vlado a Scalex.

Scalex: Tento týden, přiznám se, se mi psala moje část rekapu těžce. Už v minulých dílech jsem neprojevoval nijak extrémní nadšení nad letošní úrovní jak pořadu, tak soutěžících. Ne že by tam nebyly dobré momenty a dobří zpěváci, ale čekal jsem aspoň jeden touchdown. Aspoň jednoho soutěžícího, který by zazpíval tak, že spadnu ze židle a nevěřícně si ten výkon půjdu pustit ještě desetkrát. V letošním Voice je řada dobrých zpěváků, ale po všech dosavadních talentových soutěžích už mi to zkrátka přijde málo, já chci dostat porci zpěváků vynikajících. Naprosto výjimečných unikátní barvou hlasu, energií, talentem nebo emocemi. Nebo samozřejmě vším dohromady ve vyvážené míře. V českém Voice to zatím hledám dost marně a to jsou castingy u konce. Jistě, vždy se stane, že v dalších kolech někdo neuvěřitelně zazáří, ale po castinzích jsem relativně zklamaný (až na pár výjimek, speciálně ze sedmého castingového dílu). Zvlášť poté, co jsem si na YouTube prošel pár výkonů ze zahraničí a viděl a slyšel neskutečný výkon Mimi&Josy v německém Te Voice Kids ( https://www.youtube.com/watch?v=wC64ZPJXMGU ) – ano, Josefin sice vzala radu “angličtina má znít, jako když máte v hubě horkej brambor” příliš doslova, ale jinak touchdown jak hovado.

 

Milan Brigadoi

zpíval: Kygo – Stole The Show
otočili se: Jana a Pepa
šel do týmu: k Janě

DJ Vlado: Řeknu to narovinu, být ex-členem boybandu MADS (který Jarda Konáš svého času zařadil i do Hudebních masakrů) je pro mě stejný prohřešek jako kdyby Milan na pódiu hajloval. Musel by tuto u mě vyvážit opravdu výjimečným zpěvem, což se však v jeho případě nedělo. Takových průměrných zpěváků jako je Milan jsme už v talentových soutěžích viděli ne stovky, ale tisíce. K.O. bude pro Milana podle mě konečná.

Scalex: Boyband MADS jsem naštěstí neznal, takže se k Milanovi snažím přistupovat bez předsudků – i když samozřejmě může to něco vypovídat o jeho hudebním vkusu. Mě v jeho zpěvu dost rušily ty manýry s vydechnutím na konci každé fráze, jinak to ale byl zpěv poměrně čistý a spolehlivý, bohužel barva hlasu je jalovější. Chviličkami jako by tam něco probleskovalo, ale nakonec se nic unikátního neudálo. Show si pro sebe neukradl. Ale aspoň že to nebylo chabé besídkové karaoke.

Milan Brigadoi

David Navrátil

zpíval: Alicia Keys – If I Ain’t Got You
(ne)otočil se: nikdo

DJ Vlado: Když si u některého soutěžícího vzpomenu primárně na to, že všude nosí plyšového medvídka, a ne na jeho vystoupení, tak je to jasný důkaz toho, že to vystoupení nestálo za nic. A taky nestálo.

Scalex: Mizerná intonace, špatná práce s hlasem, manýry, afekt. Tady to karaoke bylo. V baru ve dvě v noci, kdy už v sobě všichni mají hladinu, která mění hudební vnímání a vkus, by se to sneslo. Ale u mně je právě teď dopoledne a lemtám Earl Grey s mlíkem.

David Navrátil

Markéta Chladová

zpívala: Janis Joplin – Piece Of My Heart
otočili se: všichni
šla do týmu: k Vojtovi

DJ Vlado: Vybrat si Janis, to je vždycky tenký led, jelikož si ji mohou vybrat pouze zpěvačky s opravdu silným hlasem nebo aspoň s chraplákem. A jelikož Markéta nemá ani jedno z toho, tak v nejvyšších tónech zněla vyloženě úzce, jako kdyby to byl cover od Šmoulů, jen Fanánkův text tomu chyběl. Podle slov našeho diskutujícího Nofuxe však Markéta má na víc, proto jsem zvědavý, co předvede v příštím kole, kde si doufám vybere píseň, ve které nepřecení svoje možnosti.

Scalex: Tady je ten hudební základ hodně znát. I když hlasově je Markéta dost jinde než Janis, přesto tu skladbu dala dobře, profesionálně a energicky. Ano, některé jiné soutěžící v jiných soutěžích mnohdy daly Joplinku víc joplinkovatější. Markétino podání bylo jiné, nesnažila se tak úplně o nápodobu, možná vědoma si toho, že na tuhle věc musí jinak. Odzpívala to perfektně, technicky je na tom opravdu hodně dobře, intonace, rozsah, jistota. Chtěl jsem napsat, že u lektorky zpěvu je to přirozené, ale pak jsem si vzpomněl, jak v nějaké dřívější soutěži byl jakýsi učitel zpěvu a byla to naprostá audiokatastrofa. 

Markéta Chladová

Laura Mária Kollegová

zpívala: Selena Gomez – Wolves
(ne)otočil se: nikdo

DJ Vlado: Tady bych podepsal Vojtova slova a nemám k nim co dodat. Začátek byl perfektní a byl jsem přesvědčen, že se Lauře někdo otočí. Potom však začala střídat několik nesourodých technik, že z toho vznikl kočkopsí dort, takže zdánlivě jasný postup byl ztracen. A je to škoda, jelikož Laura je pěkná holka a hlas má taky zajímavý, jen je třeba ho trochu líp kočírovat.

Scalex: Na jednu stranu musím souhlasit, že na tak krátký úsek to opravdu bylo docela hodně (a zbytečně hodně) technik, na druhou stranu už tu několik takových soutěžících bylo a prošli dál. Myslím, že Laura měla potenciál a i když to tady trochu přeplácala, ty jednotlivé techniky samy o sobě nebyly marné. Do dalších kol postoupili horší zpěváci.

Laura Mária Kollegová

Kristián Révay

zpíval: Tom Walker – Leave A Light On
otočili se: Kali a Pepa
šel do týmu: ke Kalimu

DJ Vlado: Kristiána si všichni dobře pamatujeme z loňské SuperStar, kde po castingu patřil k největším favoritům, ale následně skončil v semifinále, což byla velká škoda, jelikož ve slabší pánské konkurenci patřil k nejlepším. Je dobře, že to zkusil ještě jednou, protože za rok se opravdu zlepšil a přestal tlačit na pilu, díky čemuž jeho zpěv působí vyrovnaněji. Kristiánovo vystoupení řadím rozhodně k nejlepším z posledního výběru naslepo. Navíc udělal i dobře výběrem Kaliho, jelikož u Pepy už je vice rockově založených zpěváků, zatímco u Kaliho nemá typově konkurenci (a podle mě nejen typově).

Scalex: Tady nebylo o čem. Už v SuperStar mě Kristián hodně zaujal a je jenom dobře, že to nevzdal a v soutěžích pokračuje dál. Protože hudba prostě chlapáky potřebuje a Kristián na to jde správně, hodně na sílu, ale s citem a bez afektu. V SuperStar jeho hlas trochu víc řezal, od té doby na dynamice dost zapracoval. Pro mě letos rozhodně jeden z favoritů.

Kristián Révay

Alice Stehlíčková

zpívala: Joss Stone – Landlord
otočili se: Kali a Jana
šla do týmu: k Janě

DJ Vlado: Písničkářek a muzikantek není v záplavě popových velkohlasů nikdy dost, takže každá taková je vždycky vítaná. A když má ještě k tomu i zajímavý hlas a umí zpívat, tak není co řešit a postup má jasný. A v případě Alice nebylo co řešit ani ve výběru kouče, jelikož s Janou vypadají jako dvojčata, což uznal i Kali, který se Alici rovněž otočil.

Scalex: Alice dost zariskovala s výběrem písničky, protože tenhle písničkářsko-šansonovitý styl není úplně efektní a kvalitu hlasu je v něm občas potřeba dost důkladně hledat. Alice je velmi muzikální, ale její barva hlasu je dost problematická a potřeboval bych od ní slyšet nějakou “rovnější” píseň, abych si udělal lepší obrázek. No ale vzhledem k tomu, že postoupila, tak se snad dočkám.

Alice Stehlíčková

Kateřina Ešnerová

zpívala: Ewa Farna – Měls mě vůbec rád
(ne)otočil se: nikdo

DJ Vlado: Písně Ewy Farné může zpívat jen samotná Ewa. Od kohokoliv jiného to bude znít jako karaoke.Kateřině v mých očích nepomohlo ani to, že má podobné příjmení jako jedna z mých nejoblíbenějších českých hereček Andrea Elsnerová.

Scalex: Když tohle zpívala Farna jako pubertální diblík, tak to mohlo mít svoje kouzlo, ale Kateřina měla rozhodně zvolit dospělejší písničku. Bohužel přestože zpívala čistě, ukázala se jedna problematická část jejího hlasu – zpívá krčním rejstříkem, to je takový ten sytější hlas a la “knedlík v krku” a když se ho povede přeškolit na větší používání hrudního rejstříku s občasnými výlety do tónu hlavových (falzet), zní to lépe.

Kateřina Ešnerová

Jana Nováková

zpívala: Adele – Skyfall
otočili se: Vojta, Kali a Pepa
šla do týmu: k Pepovi

DJ Vlado: Nejmladší soutěžící, která na to ani v nejmenším nevypadá, vypadá úplně jako zpěvačka Ava Max, jejíž vlezlá odrhovačka Sweet But Psycho na nás v posledních několika měsících útočí I z vodovodů. Její nepoměr věku a vizáže a podoba s popovou hvězdičkou byly jediné dvě věci, které byly na Janině vystoupení to jediné zapamatovatelné. Podobných zpěvaček jsme už viděli v těchto soutěžích zástupy, takže ze strany poroty mi Janino vystoupení přišlo dost přechválené. Pokud Jana přežije další kola, tak především kvůli své vizuální výraznosti.

Scalex: Nevím, jestli je to dobrá cesta, přidávat si v patnácti letech dalších 10 let všelijakými maxfactory a laboratoiresgarniery a jinými dermacoly. V showbyznysu se samozřejmě jistá dávka extravagance neztratí a mnohdy je to poznávací znak (Tereza Mašková už bude muset doživotně barvit vlasy na růžovo a Sia na černobílo), ale přece jen mi přijde, že tohle už je na hranici vizuální rekonstrukce osobnosti. A když si to pak – Vlado bude jistě souhlasit – porovnám s Bagárovou, které tenkrát bylo taky plus mínus tak nějak a byla přirozenost sama, tak si říkám, jestli by to Jana neměla přehodnotit. A když už se něčím vymykat, tak třeba nějakým uměleckým jménem, protože s Janou Novákovou díru do světa neudělá. K hlasu – je trochu temnější, ale ne výrazně, intonace kvalitní, a ono ač se to nezdá, ten refrén je kurňa těžký na vyrovnanou práci s dynamikou i intonací současně. Na patnáct let slušný výkon.

Jana Nováková

Dávid Nagy

zpíval: Desmod – Nevrav mi aký som
(ne)otočil se: nikdo

DJ Vlado: V každém výběru naslepo byl aspoň jeden soutěžící (někdy i víc), jehož nepostup mě zamrzel a tentokrát to byl právě Dávid. Chápu, že Slováci mají těchto kulyovsko-táslerovských barytonů na scéně vícero, takže jsou jimi možná už trochu přesycení, nicméně pro nás Čechy jsou tyto hlasy v záplavě ukňouraných Adamů Mišíků a umečených Pavlů Calltů vítaným osvěžením. Není to žádná velká ztráta, ale Dávidův hlas se poslouchal příjemně.

Scalex: Hodně příjemná barva hlasu a hlas zajímavě položený. Potenciál cítím a myslím, že Dávid měl dostat šanci ještě alespoň do jednoho kola. Vyhazovat se dá vždycky.

Dávid Nagy

Annamária D’Almeida

zpívala: Gnarls Barkley – Crazy
otočil se: Kali

DJ Vlado: Annamáriu si pamětníci velmi dobře pamatují ze třetí české SuperStar, ve které svým posledním vystoupením v divadle dojala všechny spolusoutěžící i porotu, ale následně na Dlouhé cestě vypadla, což vyvolalo mezi diváky „vzbouření na vsi“ podobné tomu, jaké jsme o tři roky později zažili v první federální SuperStar u Petra Ševčíka. Její vystoupení by se dalo rozdělit na dvě poloviny, přičemž první půlka byla velmi povedená a bylo cítit, že za 13 let Annamárii hlas dozrál do pěkné černošské barvy, avšak v té druhé začala strašně moc přepínat do falzetu, čímž její zpěv získal na afektu. Nicméně v rámci Kaliho týmu má Annamária velké šance díky své exotičnosti nejen ve vzhledu, ale i ve zpěvu.

Scalex: Jako havloid, sluníčkář, vítač a příznivce multikulti musím říct, že tohle mísení genů nese někdy hodně zajímavé ovoce. Annamária sice má ve svém hlasu hodně černé prvky, ale zároveň je tam nějaké nedefinovatelné cosi, co ten hlas jaksi “ředí”. Já, přiznám se, na černé hlasy až tak moc nejsem, nemám v oblibě americkou pěveckou školu plnou kudrlinek a pompézní přezdobenosti, a vždycky mám rád, když je ten hlas na půl cesty. U Annamárie to tak je, není to prvoplánový černošský hlas a tím se zajímavě vymyká. Osobně mám maličko strach o to velmi rychlé vibráto ve výškách, pokud ho Annamária bude nasazovat příliš často, může to být trochu otravné. Nu ale od toho má kouče, aby jí poradil.

Annamária D'Almeida

Annette Kolková

zpívala: Labrinth – Jealous
otočili se: všichni
šla do týmu: k Vojtovi

DJ Vlado: WOW, tak tohle byla více než perfektní tečka na závěr výběrů naslepo. Krásná holka, která má nádherný quirky hlas a do svého zpěvu dává neskutečné množství emocí. Není co řešit, tady to slovo prostě použít musím, tohle byl jednoznačný TOUCHDOWN. I kdyby Annette Voice nevyhrála (přece jen je specifický typ zpěvačky, který nesedne každému), tak jsem přesvědčen, že ji v hudbě čeká velká budoucnost, byť možná nebude mainstreamová. Lepší zakončení první fáze soutěže jsme si zkrátka nemohli přát.

Scalex: Jestli se z celé dosavadní soutěže něco výrazněji přiblížilo pojmu “touchdown”, tak tohle. Annette naštěstí kromě HLPčka přinesla i opravdovou kvalitu. Výrazný emotivní hlas (a přitom nulový afekt), úžasná práce s dynamikou a naštěstí se to snoubí s dobrou intonací. Takže konečně něco, kdy jsem si mohl  s klidným svědomím říct, že jsem se na tu soutěž nedíval úplně zbytečně.

Annette Kolková

Top 3 nejlepších podle DJ Vlada:

1. Annette Kolková
2. Kristián Révay
3. Alice Stehlíčková

Top 3 nejlepších podle Scalexe:

1. Annette Kolková
2. Kristián Révay
3. Markéta Chladová

Hodnocení 7. dílu podle DJ Vlada:

Zaplaťpánbůh, že výběry naslepo končí. Už to byla nastavovaná kaše, jakkoliv poslední díl laťku oproti předchozím dvěma o něco málo zvýšil, což bylo ale především zásluhou Annette a Kristiána. Je to také historicky poprvé, kdy koučové nemají stejný počet členů svých týmů. Vojta Dyk si vybral hned čtrnáct soutěžících, Pepa Vojtek třináct, Kali a Jana Kirschner po dvanácti. Příští týden se tedy přesuneme do fáze K.O., která tentokrát na rozdíl od minulé řady předchází soubojům a bude se lišit tím, že v ní nebudou stát dva zpěváci proti sobě, ale každý bude zpívat sám za sebe, přičemž kouči pak nechají postoupit do soubojů jen šest soutěžících, přičemž můžou využít i krádeží.Dojde k nějakým nečekaným zvratům? Vyhoří některý favorit, nebo naopak překvapí některý outsider? Na to si musíme počkat do neděle.

Hodnocení 7. dílu podle Scalexe:

Už posledně jsem psal, že je to dloooooouhé, tentokrát to pochopitelně bylo ještě o díl deeeeeeelší. Přežít se to dalo díky tomu, že dramaturgie do tohoto dílu dala soutěžící velmi slušné úrovně. Až na jeden případ (s medvídkem) všechno slušně odzpíváno, i ti, kteří nepostoupili (jako horňák pochopitelně musím uronit kroupu za nepostup Kateřiny). Ale zaplaťpámbů, že už je konec Výběrů naslepo a začíná zajímavější fáze soutěže. A taky nemilosrdnější. To mě vždycky baví, jak při Výběrech kouči slibují hory i s horákama, profi tým, neochvějnou podporu a pak v dalším kole pošlou domů půlku osazenstva. Takže i když je to Voice, já musím vytáhnout claim z VyVolených a budu doufat, že Lepší zůstanou!

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 282
1
Tomáš
Reagovat

Návrat krále Kristiána? Souhlasím s tím názvem článku ale hned mi u toho vytanul na mysli název Vladova článku u loňské Superstar Návrat krále Richarda. Taky okolo něj byla velká sláva a favorizování a nakonec jak to dopadlo…snad budou mít letos už konečně chlapi trochu víc štěstí. Jinak mě překvapuje že má Vlado letos favoritku, která ani mě vadit nebude – Anette Kolková. To se už myslím dlouho nestalo že bysme se na nějaké slečně shodli. :-) Tu určitě hejtovat nebudu ale snad nebude útočit na ty úplně nejvyšší příčky, to by mi asi už trochu vadilo protože letos chci fakt za vítěze chlapa jinak se snad už oběsím pokud zase vyhraje baba. :-D Ale Anette hejtovat nebudu pokud u ní nedojde v něčem k nějakému zásadnímu obratu. Zatím fakt milá a citlivá holka, tak snad jí to vydrží a nezpichne jako Emma Drobná a jí podobné které měly nosánek nahoru už během Superstar.

2
Prochor
Reagovat

Takže jestli to chápu dobře, tak když ukradnu někoho z druhého týmu, tak za něj musím obětovat někoho ze svého týmu protože mi musí nakonec zůstat 6 borců.

Tomáši-Aleš ti tu Emmu nedaruje:-))) S tím počítej.

3
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Tomášku, „nezpichne“ ? Koho že píchne : D
Zopakovat vyjmenovaná slova po „p“ :
pýcha, pytel, pysk, netopýr, slepýš, pyl, kopyto, klopýtat, třpytit se, zpytovat, pykat, pýr, pýřit se, pyj
vlastní jména: Chropyně, Přepychy, Pyšely, Solopysky, Spytihněv

Ale že by zrovna Emma byla pyšná ? Kdes k tomu přišel, mě přijde v pohodě.
Jinak doufám, že letos konečně nemluvíš do větru, takže o to víc budu fandit všem děvčatům !!! :D ;-)

4
Jonatána
Reagovat

Ha, já jsem si říkala, že toho Kristiána znám :-).

5
jj
Reagovat

Když zpívala Anette, tak se mi líbily reakce koučů. Jak se báli její zpěv nějak narušit a snažili se tlačítka mačkat, když zrovna nezpívala. I to jemné mačkání, které předpokládám nemá žádný vliv na hlasitost, bylo milý. Žádný to obvyklý nadšený bušení do tlačítka během zpěvákova nejvyššího tónu, který pak není slyšet. Žádný kecání a vybízení ostatních, aby zmáčkli tlačítko (přeloženo do češtiny: ty si ho vem, já ho nechci). Jen Jana si na začátku pro sebe něco obdivně mumlala, pak už dokonce i jí došly slova, to už se musely dít věci. I ten věčně stojící Kali si stoupl tak nějak jinak, významněji. Stejně tak se mi líbila Anette, že při zmáčknutí tlačítka nijak nereagovala, aspoň ze střihu mi to tak připadalo. Někteří soutěžící se hned po zmáčknutí tlačítka šťastně smějou, vesele mávají a odráží se to pak ve zpěvu, Anette si ale pořád soustředěně jela svoje. Takhle uhranutou porotu jsem dlouho neviděl, od prvního tónu je dostala. To nejlepší na konec.

6
Rena
Reagovat

@jj: souhlasím

7
Violete
Reagovat

A co rikate na tuhle pisen od Valerie https://m.youtube.com/watch?v=hZa_IqLNgUQ

8
Nika
Reagovat

@Violete: ufff, falešné jak čert. A její hlas mi vůbec není příjemný.

9
Scalex
Reagovat

Doplněna moje část rekapu.

10
Tomáš
Reagovat

@Violete: Strašný.

11
libena
Reagovat

@Prochor: „krádež“ se tomu jen tak říká…teď nastoupí battly, tedy dva zpěváci z jednoho týmu proti sobě, jeden je vítěz, no a toho druhého může „ukrást“ (z angl.stolen) jiný kouč

12
Tomáš
Reagovat

@Scalex: Já teda nevím ale to je pro tebe vážně touchdown jako hovado ty děti v The Voice Kids? Já bych si touchdown představoval úplně jinak. Mě to nějak dobré nepřijde, jasně asi na svůj věk dobré jsou ale to je tak všechno. Já sem rád že u nás se snad The Voice Kids nikdy vysílat nebude, myslím že bych tam nedokázal vůbec nikomu fandit a že by mě to nebavilo. Asi bych se ani nedíval. Zkrátka nejsem na dětičky no. :-)))))

13
Iwa
Reagovat

Na kolikátém místě skončil Kristián když byl v Superstar?

14
Violete
Reagovat

@Nika: A jake typy hlasu se Ti libily? Eliska Strnadova tady ma pekny cover https://m.youtube.com/watch?v=KQBaMg49YUY

15
jj
Reagovat

@Violete:
Zní to, jak kdyby něco volala ze studny, hrozná akustika, ozvěny, přebasovaný, takovej zvuk se nedá nijak hodnotit. Ale vzhledově vypadá líp, tak o 10 let mladší a modernější, i když je video jen rok staré. Na castingu zpívala skvěle, ale zas vypadala jak operní pěvkyně po třech dětech. Vůbec bych nepoznal, že to je ona.

16
Scalex
Reagovat

@Tomáš: představ si, že když napíšu „je to pro mě touchdown jak hovado“, znamená to „je to pro mě touchdown jak hovado.“ Myslím, že nejsem moc zvyklý psát mezi řádky a píšu rovnou ty řádky. 8^)

Ano, myslím si, že je to naprosto mimořádný výkon. Samozřejmě, může to být takový ten „one-hit-wonder“, který v dalších kolech nijak nezazáří, každopádně na svůj věk svůj hlas velice dobře ovládají, používají velice pokročilé pěvecké techniky (protože mají maminku operní zpěvačku a tatínka hudebního profesora), navíc je slyšet, jak jsou perfektně synchronizované (tím, jak jsou zvyklé jet hodně často dvojhlasy). Fakt můžu vytknout jen tu šílenou výslovnost.

Řada lidí pak má problém s aranží té písně, je to hodně jiné než originál. Pro mě osobně je to lepší než originál, ale to je čistě subjektivní hodnocení, prostě mě tohle podání oslovilo. Připadá mi totiž hodně emotivní a jakoby bolestivé. V té písni se zpívá „Jsem zrůda, jsem podivín, nepatřím sem“ a já jsem tuhle někde psal, že ta jejich verze by se podle mě hodila k závěrečným titulkům Střihorukého Edwarda. To bolestivé a smutné uvědomění si, že do téhle společnosti nikdy nezapadnu. Nic takového z originálu ani z mnoha jiných coverů necítím. Ale pozor – ono to tak vůbec nemuselo být zamýšleno a já si do toho dělám nějakou svoji projekci. Proto píšu, že mně osobně subjektivně se to takhle líbí víc než originál, ale spousta radioheadistů by mě za takový názor rozsekala mačetou na kousíčky, posypala vápnem, zakopala do země a pak to celé udělala ještě jednou.

17
Scalex
Reagovat

@Iwa: Skončil v semifinále, nepostoupil do finálových kol. Viz tento článek: http://reality-show.panacek.com/49525-superstar-2018-1-semifinale-kluci-prvni-petka-finalistu-je-znama.html

18
jj
Reagovat

@Violete:
Není to na otázka na mě, ale když už jsem si to poslechl. Ta Eliška má příjemný hlas, ale chybí mi tam větší nasazení, napětí, prožitek, nemá dost silný hlas, aspoň na tenhle cover, možná časem, až se vyzpívá, tak to bude lepší.

19
Lukša
Reagovat

@Scalex: Díky, že jsi zmínil německý The Voice Kids. Nesleduji pravidelně, ale viděl jsem celkem dost vystoupení a pár dětí se prezentovalo hodně zajímavě. Navíc je celkem slušná porota, hlavně na eurovizionářku Lenu se dobře kouká, i slovní projev je dobrý :-)
Jinak prohlašme výběry naslepo za ukončené a vzhůru do lepší části. Doufám, že se aspoň pár soutěžících předvede, oproti poslední Superstar jsem se osobně zatím touchdownu nedočkal.

20
Violete
Reagovat

@jj: Diky za nazor. Jinak ta pisnicka samotna je ted moje oblibena. Ma hluboky text. Jeste na me tady vybehlo jedno video s Vojtem Dykem Ze zivota hmyzu,tak sdilim pro odlehceni https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=y0UMG-m9WSM

21
Theyey
Reagovat

Já jsem v posledním castingu na svého favorita nenarazila.Uznávám kvality Anett,je sympatická,dává do toho emoce atd.,ale zkrátka to není můj šálek čaje(to platí i pro Kristiána-je dobrý,ale mě neoslovil).Oslovila mě asi jen Alice a Markéta,ale do holčičí top pětky se mi stejně nevejdou.

22
Jarda
Reagovat

@Violete: Já bych si raději poslechnul tuhle dvanáctiletou holku.
https://www.youtube.com/watch?v=HUgZGwbb_5o

23
Violete
Reagovat

@Jarda: Ja nejsem moc pro zpivani deti,ale je fantasticka.A libi se mi ta jeji Rihanna https://m.youtube.com/watch?v=xhoS5DjDekc&feature=share

24
Jarda
Reagovat

@Violete: No, sem něco dávat v tomto smyslu je zbytečné, pouze tobě jsem odepsal a těší mě, že jsi to hned šmahem neodsoudila jako by to udělala asi většina diskutérů tady. Ta holka má neskutečný talent a už to poznali i v USA, kde se zúčastnila jedné světové soutěže. Už má v tomto věku tisíce fanoušků a já jsem jedním z nich. Podívej na video kde zpívá píseň Million Voices, ani bys neřekla, že to zpívá tak malá holka. Vůbec, na rozdíl třeba od Tomáše mě zajímají Voice Kids více než u těch starších, jsou tam úžasné výkony.

25
Violete
Reagovat

@Jarda: Tak Dara Rollins take mela hit ve 12 letech,Zvonky stesti.Spise jde o to,jak se pak takove deti dal vyvijeji.

26
Iwa
Reagovat

@Scalex: A to se jako nedá určit na kolikátém skončil místě když skončil v semifinále?

27
o
Reagovat

@Iwa: Ve finale bylo deset ucastniku, v semifinale dvacet. Kdo vypadl v semifinale, by nekde mezi jedenactym a dvacatym mistem.

28
Jana
Reagovat

@o: Takhle se to ale asi podle mě nedá brát když v semifinále nesoutěžili kluci a holky spolu mezi sebou ale odděleně.

29
Theyey
Reagovat

@Iwa:
No tak můžeš to brát i podle hlasování diváků,ale to je u semifinále oddělené u kluků a holek,navíc o většině postupujících stejně rozhodovala porota.Pokud by bylo hlasováni diváků zohledněno,tak by byl Kristián mezi 14-20 místem,přesně se to určit nedá.

30
dolores
Reagovat

asi nepodľahnem tunajšej Kristiánománii, nejako ma to nenadchlo, aj keď uznávam, že energia tam bola, ale to mi nestačí. Okrem toho Révay je akoby pre mňa už druhýkrát vyluhovaný čaj a to mi podobne ako u Debnárovej nechutí

A tu je môj subjektívny výcuc

1. Eliška Urbanová
2. Karolína Koleková
3. Terézia Ondičová
4. Laura Wengová
5. Adriana Bessogonov ..tu mám ešte jednu adeptku a to Anetu Suroviakovu, lebo ma fascinovala hlasom, ale Adriana to proste vyhrala svojim zjavom a pódiovým prednesom :-)

1. Peter Juhás
2. Patrik Zoul
3. Sofiane Tadjine
4. Jozef Fečo
5 Jaromír Bartoš
ešte tam mal byť Lukáš Zeman ,ale nevošiel sa už :-)

a mám nejaký blbý tušák, že Peter Juhás v battli vypadne …

31
Monika
Reagovat

@dolores: nejvic me prekvapilo, ze v TOP 5 bab nemas vubec Annette, kterou ma v oblibe pomalu kazdej :-) A zrovna u tebe bych ji ocekavala, mam dost blbej odhad :-)) Ostatni mi k tobe naprosto sedi. Mne se ta Annetta libila v Hlase jednoznacne, hodne to delal vyber songu, ale na FB ma asi tri dalsi ukazky a to uz mi prijde hrozne a nebavi me to. Vojta ma v tymu hned nekolik slusnejch zpevacek, klidne by i Annetta mohla vypadnout.

32
Monika
Reagovat

jestli tam nekoho nechci tak tuhle brakovou zpevacku s totalne obycejnym hlasem. Voice ma byt o zajimavem hlase a tenhle nerozeznatelnej hlasek nezajimavej tam dle meho nazoru vubec nepatri. Tenhle klip a song je desnej shit. https://www.youtube.com/watch?v=OF6JUHowO5A

33
Tomáš
Reagovat

@Monika: Tak zrovna Diana mě spolu s Anette jako jedna z mála holek zaujala vystoupením v Blind Audition. Mě je sympatická, ona a Anette jsou jediné dvě holky v soutěži které mě nějakým způsobem aspoň trošku baví. Ale fanouškem stejně nebudu, pokud by vypadla tak mi to bude celkem jedno. Já fakt jedu letos už jenom na chlapy. A máš pravdu – tenhle song je shit. Mě ale záleží spíš na tom co bude předvádět v soutěži a podle toho budu hodnotit.

34
Violete
Reagovat

To jste vedeli,ze Diana byla v 9 letech v Talentu? https://youtu.be/v2I9AedZeGY

35
Ally
Reagovat

Tak jsem koukla cele , zadny pruser, zadna hitparada..Anette dobre, ale nejak me do srdce nezasahla, nevim proc, muze jeste byt.
Pokracuju v rouhani ;) Kristian muj top favorit nebyl ani v SS, mozna bych brala radeji toho druheho Taslera , moc prijemny hlas.
Jana Novakova, zacatek docela silny,pak ji zda se dochazel dech nebo nervy.Dalsi takova ,co sla podle me moc brzy a nemusi to psychicky dat.Ze si vybrala Pepu je prevapivy, ale mozna spravny krok, mohl by k ni mit takovy otcovsky postoj a trochu ji predelat z te Barbie ☺
Anna Maria ja si myslela ze ji znam z posledni Ss..vida co dela vyrazny vzhled.

No jsem zvedava na dalsi kola, zatim v tom mam lehce hokej a skoro nikoho si nepamatuju..Taky konecne budou mit koucove cas se prevlect☺

36
Violete
Reagovat

@dolores: Aneta Suroviakova a Laura se mi take libi,ale nevysly se mi do TOP vykonu, stejne je zajimave,kolik se vyrojilo zpevacek se zajimavou barvou hlasu.Zdrivejska me napada jen Debbi.Jen nevim,jestli takove typy v soutezi maji sanci to dotahnout az do finale.

37
Tomáš
Reagovat

@Violete: Jo věděli. Já si ji odtud pamatuju.

38
Theyey
Reagovat

Mě by ale zajímalo jak to bude mít Pepa s K.O kolama.Tvoří se v nich dvojice,ale on má třináct soutěžících…

39
Monika
Reagovat

Zkusim nahodit tipy, jak si myslim, ze to bude vypadat v jednotlivcyh tymech.
Pepa: Jan Nic
Natalie Rotterova
Adriana Bessogonov

Kali: Diana Kalashova
Kristian Revay
Viktoriya Michsenko (kradez)

Jana: Peter Juhas
Patrik Zoul (kradez)
Valentina Vlkova

Vojta: Jakub Moulis
Valeria Polcova
Eliska Urbanova

40
dolores
Reagovat

@Monika: no musím povadať, že Anette v tom poslednom dosť biednom (pre mňa) kole patrila k najlepším, ale sa mi proste do toho výcucu nevošla,(napr, aj Večeřová sa mi tam nevošla) …Anette trochu málo predviedla, síce register vzlyku a citov bol ukážkový, ale zatiaľ mi neukázala muzikalitu ako napr. Tereza Ondičová, či Eliška… V každom prípade má v hlase v spodnej polohe, keď sa jej láme krásny šelest, čo sa fakt nedá prehliadnuť :-)

41
dolores
Reagovat

@Ally: asi tak, nezasiahla srdce ;-) (zatial)

42
Adam
Reagovat

@Theyey: nebudou duely, budou zpívat postupně jeden po druhém.

43
Tomáš
Reagovat

Tak dnes večer nás čeká ředění týmu u Vojty Dyka a on už dnes vyřadí polovinu svých soutěžících a zůstane mu jich jen 7, chápu to správně? Teď si nejsem jistý, Vojta má soutěžících 14 nebo 12? Já myslím že 14 takže by mu jich mělo zůstat už jen 7 po dnešním dílu?

44
Violete
Reagovat

A jak to dnes bude?Bude se vyhazovat jen v jednom tymu porotce?

45
Tomáš
Reagovat

@Violete: Asi ano. Říkali že dnes u Vojty Dyka…

46
Violete
Reagovat

Tak z tymu Dyka me uplne nejvic oslovila Eliska Urbanova,o tu bych nerada prisla. Ta jeji energie je famozni.

47
Tomáš
Reagovat

Mě zase nejvíc z Dykova týmu oslovuje Dominik Hanza takže doufám že dnes postoupí. A taky Jakub Moulis je fajn. Tak tihle dva by měli postoupit určitě. Holky jsou mi tam jedno, Anette postoupí určitě a zbytek mě nezajímá.

48
Theyey
Reagovat

Tak já bych u Vojty Dyka zatím viděla asi takhle:Viktoriya-Postup,technicky je dobře vybavená,sice jí moc nefandím,ale typuju postup.
Jaromír-Tak na toho jsem od prvního dílu úplně zapomněla…Možná to něco vypovídá spíš o mé děravé hlavě než o jeho zpěvu,ale tady si nejsem moc jistá,spíš nepostup.
Dominik-Pěkný hlas,taková kopie Tomáše Kluse,ale byla bych ráda za postup.
Adéla-No tak na castingu pro mě naprosta katastrofa,divila jsem se,ze se někdo otočil,snad nepostup,musela by hodně překvapit.
David Balog-Spíš nepostup,písnička na castingu mu dost sedla,tak mě zajímá jak by to řesil teď a navíc hrozně kopíruje M.J
Valéria-Tak tady to bude na postup,Valérii vidím ve finále pokud nenastane nějaký zvrat.
Jakub Moulis-Doufám v postup a myslím,že k němu snad dojde.
Kristína-Asi vyhazov,už na castingu měla na mále.
Eliška-Skvělá energie i hlas,sympatická,myslím že by také mohla postoupit.
F.Hönig-Myslím,že tady je to docela jasný nepostup, musel by opravdu překvapit.
Terezie-Pro mě jedna z nejlepších v jeho týmu,tu odejít snad nenechá.
Vojtěch-Tady to taky vidím tak půl na půl,casting ok,ale neohromil
Markéta-Spíš bych se naklonila k postupu,ale nevím.
Anetta-U té nevím,jestli nevyhoří na jiné písničce,nebudu tedy předvídat.

49
Violete
Reagovat

Bude asi zalozet hodne na pisnickach. A ted tedy pisne vybira kouc?

50
Bezík
Reagovat

@Violete: Řekl bych že skladby vybere produkce a nešťastný kouč se k jejich výběru musí hlásit :D
Ten Vojtův „tým“ je docela katastrofa, poslal bych dál jen Annette a zbytek vymetl ;-) No dobrá, tak možná ještě Valerii :D

51
Tomáš
Reagovat

Písně samozřejmě vybírá produkce a to podle toho koho tam chtějí a koho chtějí vyhodit. Koho chtějí, dají mu to co mu sedne a nechtěného odstřelí špatným výběrem aby ho kouč mohl v pohodě vyhodit. Je jasné že se jako vždy bude zase nadržovat babám. :-))))

52
Ina
Reagovat

Taky myslím, že produkce předloží nějaký seznam a pak se s tím musí soutěžící nějak poprat. Nemysím, že by kapela měla nacvičeno miliony songů. Dyk jako kouč bude, tuším, propadák. Nějak si nedovedu představit, že by byl ochotný naslouchat soutěžícím a svůj mozek zatěžovat nějakým velkým přemýšlením, co komu a proč. Ale třeba se pletu.:-) Ale zase oddělí hodně rychle zrno od plev:-). Jestli Janička dnes ubere, tak možná shlédnu. Pak raději zítra z okleštěného záznamu.

53
Violete
Reagovat

Podle ukazek to vypada,ze Eliska schytala nejakou tklivou pisen,tak snad to da.

54
Jana2
Reagovat

Ja nechápu tu zonu ohrožení a krádež. Když Vojta dnes bude mít 6 lidí v týmu, tak už přece nemůže za týden krást ne?

55
Violete
Reagovat

U Markety mam pocit,jako kdyby byla v nejake bubline a nepronika to ven.Alespon na me nepusobi.

56
Jana2
Reagovat

To jsem jediná komu to první vystoupení přišlo příšerně ujeceny?

57
Valamin
Reagovat

Měla energii i snahu, ale taky se přikláním k tomu, že to bylo moc uječené, ovšem jiná věc mě mrzí víc, má absolutně nezajímavou barvu hlasu.

58
Jana2
Reagovat

@Valamin: přesně tak, to fakt nevím co s ní chtějí dělat. A asi jsem se špatně vyspala ale teď ten druhej mi přijde jako skoro pěchota.

59
Theresa_feat Vladko
Reagovat

Tak schvalne-kolikrat dnes Jardovi zataji elektrokolo?

60
Theresa_feat Vladko
Reagovat

@Jana2: tak to jsem se blbe vyspala asi i ja :-D

61
Violete
Reagovat

@Jana2: Ten druhy je snad adept na nepostup,je nevyrazny.

62
Tomáš
Reagovat

Markéta za mě nic moc, fakt to bylo ukřičené. Malchárek byl zase poněkud nevýrazný takže u mě by zatím asi neprošel ani jeden.

63
Nika
Reagovat

Markéta Chladová je výborná zpěvačka, mně se uječená nezdá, má vyzpívaný školený hlas a výbornou techniku, ovšem co jí absolutně chybí, je nějaká hvězdnost. Tahle holka nepotáhne davy, i kdyby se rozkrájela. Bohužel.
Ten druhý Vojtěch se mi zdál marný už ve výběru a jen se mi můj názor dnes potvrdil. Ven.

64
Jana2
Reagovat

@Tomáš: u me taky ne.

A jak to teda bude s těma kradezema? Příští týden Vojta nebude moct krást? Za dva týdny on ani Kali?

65
Valamin
Reagovat

Uff, nepostoupil, konečně dobré rozhodnutí. Nejpřeceňovanější soutěžící.

66
Adam
Reagovat

Nebylo to v minulé řadě tak, že když kouč daného soutěžícího nepustil dál, mohl ho ukrást jiný kouč? A ne jen, když je soutěžící v zóně ohrožení.

67
Prochor
Reagovat

Pořadí vystupujících volí kouči ? Protože se mi zdá, že začali s nejnižšími kartami a esa budou asi nakonec.

68
Jana2
Reagovat

Ta třetí byla taky nevýrazna. Zatím nic moc.

69
Valamin
Reagovat

Valerii mělo hodně lidí mezi třemi vybranými z týmu Dyka, ale tady mi přišla mdlá, což je teda dáno asi výběrem písně. To jí nemohli dát něco jiného? Za mě nic moc, už si pomalu ten výkon nepamatuju.

70
Adam
Reagovat

@Jana2: proč by nemohl? Po K.O. bude mít 6 soutěžících, v dalších dílech může 2 soutěžící ukrást, a pak bude mít 8 soutěžích ve 4 duelech pro Souboje.

71
Adam
Reagovat

@Jana2: teď jsem si uvědomil, že v live budou po 3 soutěžících, tak tím pádem nevím. 😁😁

72
Jana2
Reagovat

Aha, já myslela že pro souboje musí zůstat 6 z každého týmu.

73
Prochor
Reagovat

Mně se strašně nelíbí, že před vystoupením ukazují záběry ze zkoušky. Takže vždycky víme předem, co budou zpívat. Působí to dost rušivě.

74
Jana2
Reagovat

@Adam: je to divný no, to je nefér aby šanci na krádež měli největší ti první a pak od pepy nikdo.

75
Adam
Reagovat

@Jana2: no mají to blbě zorganizované. Minule to totiž bylo tak, že v každém vyřazovacím díle byli soutěžící od každého kouče, ne jen od jednoho.
Navíc nejdříve byly Souboje, a až pak K.O. s krádeží, takže to bylo úplně jinak

76
Violete
Reagovat

Jaromira bylo skoda,ze nepostoupil.Valerii,i kdyz to dnes nebylo nic moc,tak bych prala postup.Adela me vubec nebere.Bylo to hodne zvlastni.

77
Adam
Reagovat

A ty K.O. kola byla jako duely, nezpívali jeden po druhém.

78
Nika
Reagovat

Adéla výborná. On ten Vojta asi nebude špatný kouč nakonec.

79
Jana2
Reagovat

@Violete: Adelu tam bůh ví proč budou drzet do finále bych řekla. Ta je tak průměrná.

80
Mila1
Reagovat

Taky bych brala Jaromíra. Snad i proto, že konečně zazněla pěkná písnička

81
Nika
Reagovat

co je to teď za vykleštěnce, proboha?

82
Rena
Reagovat

Adéla krásný… ale nesmím se na ni dívat. Neni moc sympatická, nevím proč.

83
Valamin
Reagovat

Adéla dobré, ale není můj typ. Pěvecky samozřejmě :D
Rocker ne, bylo to… hm… zastaralé?
František za mě ne, to byl divný výběr písničky, to mu vybíral Dyk? Vždyť to na něho bylo zbytečně vysoko, akorát s tím měl starosti, než aby se soustředil, co vlastně zpívá, dost nevyvážené vystoupení. A pořád jsem čekal na ten jeho vývoj, ale kde to tam mělo být?

84
Jan Liška
Reagovat

Dobrý večer všem, už se tu na to několik z Vás ptalo, tak jen pro info – písně do KO si soutěžící vybírali sami.

85
Tomáš
Reagovat

Jaromír za mě super, dnes jednoznačně nejlepší. Ale chlapa a ještě k tomu rockera nepotřebují takže ho samozřejmě vyhodí. Je to směšné, má to být o hlase, on zazpíval skvěle a oni řeší nějaké jeho kroky sem a tam a nepošlou ho proto dál. Valérie a Adéla jsou pro mě obě otřesné, královny nudy, nepříjemné barvy hlasu, nesympatické a pro mě i nevzhledné že na ně ani nemůžu koukat. Bohužel pro mě asi i Valérie zůstane. František je svůj ale zpěv teda nic moc ale aspoň je to sympaťák. Malchárek mi chybět nebude, moc nepředvedl ale Jaromíra je po dnešku sakra škoda.

86
Violete
Reagovat

Jaromir by to mohl v pristich kolech rozbalit,u Frantiska tomu moc neverim.

87
Prochor
Reagovat

Zatajili mi nejen elektrokolo ale taky zónu ohrožení. Ale už konečně chápu letošní systém postupů.

88
Jana2
Reagovat

@Jan Liška: to je dobře :-) a jak to je s těmi krádežemi prosím? Příští týden bude moct krást i Vojta i když po dnešku bude mít 6 lidí?

89
Prochor
Reagovat

Tak tohle bylo nejpříšernější Listen které jsem slyšel.

90
Michal V.
Reagovat

@Jan Liška: aniz bych chtel prehnane kritizovat… ten system kradezi mi prijde extremne neprehledny a uprimne receno i dost zvlastni, obzvlast nejak nerozumim tomu mechanismu, ze se krast daji asi jen lidi co vojta jakoby nechce, ale ne natolik aby je poslal hned domu, takze je vlastne trochu chce (da se rict, ze by pak mohl taktizovat, ze do zony ohrozeni posle jen slabsi kusy co nikdo nebude chtit krast, ale potencialni konkurenty posle rovnou domu aby je nikdo nemohl ukrast?)… a jeste ke vsemu asi jen tesne po vystoupeni a pak uz ne?!
a neni uplne jasne jakym zpusobem se kradeze pocitaji do stropu v dalsi soutezi, tedy jestli se pocitaji i do tech 6ti co si kouc bere ve vlastnim tymu.

91
Valamin
Reagovat

@Jana2: No nevím, jestli si to vybrali sami, tak to většině teda moc nevyšlo, na co tam mají kouče, měli by jim říct, že by si měli zvolit něco, co zvládnou, u čeho se nebudou tak mučit a úplně zbytečně. Neříkám, že to mujsí být ultra jednoduchý, ale aby to sedělo. Třeba teď tahle s Beyonce, tohle excelentně vystřihla Eva Burešová, naprosto nepřekonána, nemůžu se ubránit srovnání, protože tomu Evinému tohle nesahá ani po kotníky, bohužel :(

92
Jana2
Reagovat

@Valamin: neříkám že si vybrali všichni dobře, ale aspoň nemusí zpívat to co nechtějí.

Listen bylo hodně špatný.

93
Valamin
Reagovat

Dyk: „Zazpívala jsi ji přenádherně.“ Hahahahahahahaha!!!

94
Rena
Reagovat

Tak nevím, byla na vyhození?

95
Violete
Reagovat

Pro Terezii naprosto nevhodna pisen,byla sympaticka.

96
Michal V.
Reagovat

tak me napada tohle je primy prenos nebo je to predtoceno?

97
Violete
Reagovat

@Rena: Ja bych ji dala jeste sanci.

98
Nika
Reagovat

U Terezie jsem zpočátku měla strach, že to bude propadák, ale když to pak rozbalila, nebylo to až tak zlé. Teda až na ta prostná:-)))

99
Violete
Reagovat

Za me tedy Viktorie zatim nejlepsi, bavila me moc.

100
Jana2
Reagovat

Viktorie super vystoupení, ale jinak je docela trapná.

101
Nika
Reagovat

nevím, ale pro mě má Viktorie zcela nezajímavý hlas. Navíc hodně přehrává.

102
Jana2
Reagovat

Dyk je debil a klidně mě bloknete. Schválně ji nedal do zóny aby nepomohl ostatním koucum.

103
Prochor
Reagovat

@Nika: Chtělo to jiný odstín vlasů tak nějak víc do růžova.

104
Michal V.
Reagovat

@Jana2: nevim…cim dal vic mam pocit, ze tohle ridi produkce naprosto jistou rukou :-)

105
Violete
Reagovat

A ty co vypadnou,tak si je ostatni nemohou uz vzit? Aspon,kdyby ji dal do zony ohrozeni,tohle si nezaslouzila jsem zklamana.

106
Prochor
Reagovat

No, konečně jsem se probudil. Z toho borce Jakuba jde energie jako svi*ě.

107
Violete
Reagovat

Jakub to rozbalil,to jsem necekala.Krasny hlas.

108
Rena
Reagovat

Jakub do toho dal vše… To má 20? Teda jestli toho nepošle dál…

109
Rena
Reagovat

To jsem zvědavá na ostatní, když zatím všechny vyhazuje…

110
Jana2
Reagovat

@Violete: Jj. Tyjo on si fakt nechá postoupit jen průměrný lidi. Doufám že mu ho někdo ukradne ale tím se zas sníží šance lidem z dalších týmů a to mi přijde dost nefér.

111
Valamin
Reagovat

Viktorie má hezký hlubší hlas, je jí docela škoda, ale ty kecy kolem, to ani nemuselo být. Jakuba do zóny? Sakra, vždyť byl dnes regulérně nejlepší.

112
Nika
Reagovat

@Prochor: ať je třeba holohlavá, ale zpěv průměrný, hlas ničím výjimečný. Nebavila mě. A trapka k tomu:(

113
Prochor
Reagovat

@Nika: Souhlas.

114
Tomáš
Reagovat

Terezie to Listen nedala dobře, zasloužený vyhazov. Viktorie to uzpívala ale je to trapná afektovaná herečka takže za vyhazov sem taky rád. Jakub Moulis krásný hlas a velký sympaťák, moc mu po dnešku fandím tak snad se udrží.

115
Monika
Reagovat

Dyk je super, hrozne me dneska bavi. Zatim za me nic a jak vyhodil tu nudnou modrovlasku to bylo bozi :-)))

116
Prochor
Reagovat

Výborně – Pepa Jakuba ukradl. Teď to myslím Dyk prokaučoval.

117
Violete
Reagovat

Tak to dopadlo dobre,jeste ze si ho Vojtek vzal.

118
Mila1
Reagovat

Jakub výbornej a dobře, že si ho vzal Pepa.

119
Jana2
Reagovat

@Violete: jenže zas pro jeho lidi zbyde jen 5 míst ne? Někdo by ten systém měl vysvětlit.

120
Valamin
Reagovat

Dyk je můj nejméně oblíbený kouč, takže mě jeho pochybná rozhodnutí celkem těší, muhehehe, hezky si to vyhazuje a přebírá, jen aby nepřebral.

121
Jana2
Reagovat

Proklínam příšerný a určitě si ho Dyk necha aby mu zbyl aspoň nějaký chlap.

122
Mila1
Reagovat

@Monika: Taky se mi to líbilo. Ona natuty počítala s postupem.

123
Rena
Reagovat

Dominik sympaťák jako Brno… velmi zaujalo… velmi zajímavej hlas…

124
Nika
Reagovat

nemá ten Dominik nějakou nepříjemnou manýru při vyslovování? Divný…za mě ne. Sorry.

125
Michal V.
Reagovat

tak tenhle kluk ma obrovskou vyhodu v tom, ze ma fakt zajimavej hlas…

126
Theyey
Reagovat

@Jana2:
Nevim no,dofam ze ty kradeze pristupny budou,protoze zrovna u pepy by jich bylo asi nejvic…

127
Valamin
Reagovat

Proklínám celej Dykův tým!

128
Jana2
Reagovat

@Mila1: to jo, je fakt že trapná byla a strašně bylo znát jak s tím počítá

129
Violete
Reagovat

Ja bych vyhodila Dominika, nelibi se mi.

130
Nika
Reagovat

Pepa Vojtek – přesně – s tím vyslovováním u Dominika.

131
Monika
Reagovat

Domin ik je moje srdcovka, uzasnej zpevak, uzasnej prednes, nejlepsi vystoupeni pro me dnes. Tome, tenhle kluk by to mohl klidne i vyhrat.

132
Nika
Reagovat

@Monika: eeee:-))

133
Prochor
Reagovat

@Violete: Podle mně nejen špatně frázoval ale byl často mimo rytmus a jako bonbónek (za to nemohl) jsem slyšel místy i falešný doprovod.

134
Mila1
Reagovat

Teda to snad Dyk nemyslí vážně poslat dál toho unylého imitátora Ledeckého? To bylo strašný

135
Prochor
Reagovat

U Toxik jsem si okamžitě vybalil výbornou Emmu Drobnou a tím srovnáním Anet značně klesla.

136
Mila1
Reagovat

Mně ty holky všechny splývají. Zatím kromě Dominika se mi líbili všichni kluci.

137
Valamin
Reagovat

Poslední díl jsem neviděl, to byla ta Annette, jak je už teď docela favorizována? To chápu, krásný přednes a cit, zajímavý hlas, nevím, jestli se mi to nezdálo, ale místy tam zněl takový lehce zastřený chraplák. Každopádně je to zajímavý typ zpěvačky, chtěl bych jí vidět v něčem dynamičtějším, energičtějším.

138
Michal V.
Reagovat

toxic je desna odrhovacka a rek bych, ze ani ta uprava z US X Factoru to rozhodne nezachranuje… podle me otresne :-)

139
Rena
Reagovat

Anette nádhernej hlas, dle mě ano

140
Violete
Reagovat

Anett dnes pohorela,nebylo to koucovanim Dyka,ze tak uchopila tu pisnicku?

141
Rena
Reagovat

@Violete: prý nespala, měla maturitní večírek… byla i nějaká nateklá…

142
Michal V.
Reagovat

ugh omluva typu „mela jsem maturitni vecirek, tak jsem spala jen 3 hodiny“ je teda silny kafe…todle bych si ja teda pred nejtezsi zkouskou (za kterou se jiste ucast ve voice da povazovat) nedovolil…

143
Monika
Reagovat

Ty brdo ta Annette to je uplne jinej clovek, dneska nudna nezapamatovatelna, uz ani nevim co zpivala, uplne nebe a dudy ta jeji dve vystoupeni. Vubec by me neprekvapilo, kdyby se nedostala do finale. Jinak Dyk je fakt skvelej, spravedlivej, shodnu se s nim v 90% v hodnocenich.

144
Jana2
Reagovat

@Michal V.: přesně tak, já byla na svým maturitaku do desíti. Prostě jsem potřebovala druhý den vstávat a mám trošku zodpovědnost.

145
Valamin
Reagovat

Tvl, to byly hrozný ksichty, jaký u toho Debnárová dělala. Špatně se na ni dívá, navíc tenhle song mám spojený s nepřekonatelnou Carly Rose Sonenclar z amerického X-Factoru. Hlas Kristýny patří k těm nejméně zajímavým, což se prostě nezměnilo, je mi líto.

146
pimpa
Reagovat

Proč vyhodil tu Kristýnu a nechává si tam takové týpky jako ten nudný ajťák? Kdyby ji aspoń někomu nabídnul, trubec…

147
Prochor
Reagovat

@Michal V.: Ošidili nás o dojemný medailonek jak jede z maturiťáku na soutěž jako u Zuzany Chalupové – fiflenky.

148
Rena
Reagovat

@Valamin: ano, ten pokrčený nos při zpěvu…

149
Bezík
Reagovat

Dominik – naprosto šílený ! Strašný manýry, příšerný frázování, fakt hrůza, zatím nejhorší soutěžící dnes.

150
Violete
Reagovat

Kristyna za me nebyla na postup a dalsi vystoupeni je take utrpeni.

151
Jana2
Reagovat

Postup Adely a Dominika jsem vůbec nepochopila. Když vidím koho poslal domů tak je to fakt nefér.

152
aramejka
Reagovat

@Bezík: Vřele souhlasím… co to propána Dyk pletl o přirozenosti? :-(

153
Mila1
Reagovat

@Jana2: Adelu bych ještě skousla, ale Dominik je teda velký úlet

154
Mila1
Reagovat

@Bezík: Ve výběru naslepo imitoval Kluse, teď zas Ledeckého. Čekám, že příště si dá Káju..

155
Monika
Reagovat

Dominik mimochodem vyhral hlasovani divaku o nejlepsiho souteziciho v Dykove tymu na strankach Novy. Za me super cisty hlas, prirozeny projev, na nic si nehraje, dnes nejlepsi. Fakt ziram na Dyka jak skvele hodnoti a jakych drobnosti si vsima.

156
Tomáš
Reagovat

Dominik je skvělý, pro mě favorit na vítězství. Ale Anette teda oproti výběru naslepo sešup dolů, dnes se mi vůbec nelíbila. :( A teď ten poslední David Balog mě překvapil, byl fajn.

157
Nika
Reagovat

@Mila1: ve mně stále evokuje Dominik Kluse, proto ho nedokážu brát jako osobnost a neustále se mi při pohledu na něj a při poslechu plete Klus do obrazu. Proč posílají dál někoho, kdo je jen imitátorem, to nechápu. Ty jeho manýry jsou ke všemu naprosto neposlouchatelné.

158
Martasa
Reagovat

@Monika:
Souhlasim. Dominik dnes nejlepsi. Krasny cisty a pevny hlas.
Navic veliky sympatak.

159
Mila1
Reagovat

Tak konečně jedna dívka, co mne zaujala – Eliška. Tak tu ano.

160
Violete
Reagovat

Eliska me dojala,je skvela.

161
Rena
Reagovat

Eliška – úžasný nezaměnitelný hlas, skromná… ta bude ve finále

162
Valamin
Reagovat

Balog mečel, ne.
Eliška – stejně dobré jako poprvé, bude zajímavé sledovat, kam dojde, jestli třeba až do finále.

163
Prochor
Reagovat

No vidíte a kde máte tu úžasnou Annette?

164
Michal V.
Reagovat

@Prochor: nejspis na dalsim vecirku :p

165
Monika
Reagovat

To jsou panecku zvraty, Annette nejlepsi blind auditions, obrovske ovace poroty, horkej favorit na vitezstvi a nepresla ani prvni kolo. Miluju tahle neocekavana rozhodnuti a doufam, ze i ostatni koucove budou tak dobri jako Dyk a nebudou se bat kritickych rozhodnuti a odvaznych reseni s rizikem.

166
Monika
Reagovat

Za me dneska nejlepsi vystoupeni Dominik a Eliska a doufam, ze oba budou ve finale a k nim tipuji Valerii.

167
Tomáš
Reagovat

Tak Anette skončila dřív než sem si myslel, tohle byl teda hodně rychlý konec favoritky z castingu. Tolik nás na ni minule navnadili a už je pryč. Ale tohle čeká ještě spoustu dalších zpěváků. Myslím že Vlado bude hodně vytočený že místo Anette šel dál František. :-D

Jinak pokud jde o Elišku, je to vážně velká sympaťačka se srdcem na správném místě ale asi jí moc fandit nedokážu a ta barva hlasu nevím jestli je úplně přirozená, spíš mi přišla nějaká nachlazená. Ale jako dobrý no.

168
Jana2
Reagovat

@Tomáš: Frantisek šel dál? Koukám dobře že jsem to přepnula. To je fakt mazec.

169
Michal V.
Reagovat

@Monika: no ja teda kristalovou kouli nemam (a vlastne ani nevim kolik bude finalistu), ale pokud by byli 4 finalisti, tak bych urcite npocital, ze budou 3 lidi z jednoho tymu ve finale… spis to bude bud uplne vyvazene a nebo max 2 z jednoho tymu

170
Monika
Reagovat

@Michal V.: ja myslela, ze budou ve finale (rozumej v TOP 3 ) Dykova tymu co pujde do live show.

171
Bezík
Reagovat

Protože Dyk je inteligentní chlap s dobrým vkusem, tak ho fakt nepodezřívám že by takhle volil on sám dobrovolně. A produkce, no darmo mluvit. Dominik, pěvecká hrůza, typický postup na ksicht. Nepostup Annette nechápu. Ta byla jediným skutečným talentem v tomto „týmu“. Zbytek je takový celkem slušný kompars. Vítěz z této skupiny krajně nepravděpodobný.

172
Michal V.
Reagovat

@Monika: ach tak to obv ano :-) ja myslel, ze se bavime o vyhlidkach na vitezstvi

173
Monika
Reagovat

@Tomáš: Tome ale tyhle zvraty jsou super a doufam, ze i ostatni tymy budou tak dobrodruzne jako u Dyka. jsem z nej fakt nadsena, ze ma koule a neboji se vyhodit i horkou favoritku. Annette si to vubec dnes nezaslouzila, hrozne nudne vystoupeni sede nevyrazne mysky. Ale psala jsem uz driv, ze ma na FB asi tri vystoupeni a jsou hrozna.

174
Rena
Reagovat

Dnes to tedy nudné nebylo… Eliška nejlepší a škoda Anetty, že dnes to nebylo úplně nejlepší neznamená, že je špatná… ale nevzal si ji ani nikdo jiný – škoda.

175
Bezík
Reagovat

@Monika: Moniko, Moniko, jsem rád že se vše vrátilo do starých kolejí a naše názory jsou v přímém protikladu. Už jsem se pomalu bál, že je něco špatně :D

176
Monika
Reagovat

@Bezík: A ja jsem zas strasne rada, ze jdu proti proudu a mam zde na panakovi favorita, kteremu skoro nikdo jinej nefandi. rada fandim outsiderum do kterych mi sijete a nejdu s davem :-)) Jinak mozna budes prekvapeni, pokud mas FB tak mrkni na Voice, vis kdo ma nejmene kladnych hodnoceni? Annette, to je sok, druhej s nejmene je Vojtech.

177
Monika
Reagovat

jedine rozhodnuti Vojty, ktere bcyh mela jinak je terezie. Dneska ji to moc sluselo a libila se mi (mam ji jako trojku), az na ten brucavej zacatek, byla dobra. Pustila bych ji dal misto te prvni markety.
Moje poradi: 1. Dominik, 2. Eliska, 3. Terezie
tipuju, ze do live show pujde: Eliska, Dominik, Valerie.

178
Bezík
Reagovat

@Monika: Ale prdlajs, proti žádnýmu proudu nejdeš, naopak jdeš vždy s tím proudem masovým :D To, že tady na panáčkovi jsou zastoupeny i „nemasové“ názory je druhá věc. Annette pochopitelně není talent pro masy, takže žádný šok.

179
Jardach
Reagovat

Ja bych urcite poslal dal Jardu Jagra s elektrokolem :-))) ale zpet k Voicu…

Stale jsem zklaman, vykon dobry tak jeden/dva (posledni a toxic), ale opet jak je to udelane…jeden vecer/jeden kouc…dyt je to tak nuda…zona ohrozeni? What? Na co? A ty kradeze? Co to jako je? Kdyz se rozhodne kouc nekoho vyhodit,proc si ho nemuze jiny ukrast? Moderatorky tam jsou na nic…no dokoukam jen protoze jsem masochista a muzu se na to podivat zpetne…

180
Violete
Reagovat

Pro me nejlepsi vykony: 1. Eliska,2. Jakub a 3. Viktorie.U Terezie,Anett a Jaromira je miito,ze nepostoupili.

181
Mila1
Reagovat

Čekala jsem, že oproti nudným sedmi úvodním kolům dostane Voice koznačně spád, ale zase mne to uspávalo. Kro mě Elišky mi všechny dámy tak nějak připadaly stejné. Kluci byli fajn, jen nechápu postup nejhoršího z nich – Dominika – a taky bych místo snaživého Františka viděla radši Jaromíra.

182
Nika
Reagovat

Eliška – konečně někdo bez pochyb, zda ano či ne:) Není třeba rozborů, holka má šťávu jak prase, sympaťanda, hlas jedinečný díky nedomykavosti hlasivek, ale právě proto se o něj za ni bojím:( Bude si muset dávat bacha, aby si ho neodkecala, hlasová hygiena nezbytná.
Ale když zpívá, člověk nic neřeší, nezkoumá, jen si užívá, teče to samo a nechcete, aby to skončilo:) Dobrá je:-)

183
Monika
Reagovat

Vubec se mi nelibi zona ohrozeni, stejne je to jen divadlo. Kouc uz zna sve soutezici, slysel je na zkouskach, na generalce, ma predem jasno koho chce ve svem tymu a koho ne. Zona ohrozeni je takova takticka cast, pokud nechci nekoho pustit dal a zaroven nechci dat moznost na kradez kolegum, vyhodim takovou osobu rovnou. To byl podle me vcera i pripad modrovlase Viktorie.

184
Jirjiii
Reagovat

S tou Viktorií to bylo drsný. Její vystoupení mě zaujalo nejvíc (přiznávám však, že nevím, do jaké míry jsem byla ovlivněna tou samotnou písničkou, která se mi dost líbí sama o sobě).
Viktoria mi sice příliš sympatická není a její pohled po verdiktu byl také všeříkající (až jsem měla o Vojtu strach, že ho v zákulisí praští berlí), ale takovýhle zaříznutí si snad ani nezasloužila. Na druhou stranu oceňuji, že se s tím Vojta nepáral a vyhazoval lidi bez ohledu na to, jak moc je do svého týmu lanařil, ačkoliv si musí být vědom, že ho lidi za to nejspíš budou kritizovat.

185
dolores
Reagovat

Som rada, že mi vyšiel odhad aspoň s Eliškou👍, keďže Tereza padla veľmi skoro, ale tie spodné tóny na začiatku vážne nedala a je ešte trochu nevyzretá. Dyk chce mať v tíme asi hotové, vyškolené speváčky,… Husarová bola veľmi dobrá, prekvapila ma, ale ako tu niekto písal, nepozerá sa na ňu prijemne. Ako kouč sa páči Dyk aj mne, som v celku spokojná s jeho rozhodnutiami až na Dominika-cukrblika, hoci hlas ako taký ma pekný, ale ruší mi ho jeho frázovanie. Ani to by nevadilo, chápem, že pre jeho tváričku ho chce mať produkcia v súťaži, ale tie jeho presladené xichtiky to fakt nedávam 😩 Z chlapcov jedine Jakub,..skvelý je 👍. Vo výbere na slepo bol tiež dobrý, len sa mi zdal nevýrazný. Ze ho poslal Dyk do ZO som nechápala, ale to bola asi vopred dohoda s Pepom, že ho vezme k sebe, skrátka je to celé teátro 😂 Vypadnutie Jaromíra ma až tak nemrzí, neukázal nič nové a Mishenko bola síce dobrá , ale asi Dykovi nesadla povahovo. Postup Valiky aj Františka určite lepší ako zvyšných dvoch.

186
jj
Reagovat

Souhlas s Monikou a dalšími. Možnost krádeže, jen když dá kouč soutěžícího do zóny ohrožení, je opravdu ptákovina. Předpokládám, jak to obvykle při nesmyslných nápadech bývá, že na to přišel někdo, kdo chtěl nebo spíš musel vykazovat nějakou činnost za každou cenu. Nechápu to hlavně z pohledu produkce, takhle když kouč pošle někoho hned domů, tak diváci vždycky přijdou o ten jeden zajímavý moment možné „krádeže“. Proč se o to připravit a udělat rozhodování nudnější? Divák taky ochotněji přijme rozhodnutí o vyhazovu, když uvidí, že žádný kouč neměl zájem, než když rozhodne sám porotce. Proč chtít naštvaného diváka? Pak ty další zřejmé důvody nesouvisející s produkcí, co když kouč do zóny nikdy nikoho nepošle a hned rozhodne o konci v soutěži, tak ke krádežím ani nedojde. Bez omezení krádeže zónou se taky eliminují možné osobní sympatie či antipatie kouče, ovlivnění tréninkem, které při samotném výkonu nezajímá nikoho jiného než toho jednoho kouče. Třeba u té Viktorie, která pro mě osobně byla včera jedna z nejlepších, vyhazov zdůvodní, že sice patří mezi nejlepší zpěvačky, ale že se mu zdála na tréninku pořád stejná. Diváka ani ostatní kouče tohle nezajímá. Výkon je hrozně subjektivní. A samozřejmě taktika, nenabídnout ostatním to nejlepší. A proč nedat další šanci všem soutěžícím, atd… Zatím mě nenapadlo jediný pozitivum, proč to takhle vymyslel/i.

187
jj
Reagovat

Jinak včerejší výkony se mi zdály hodně průměrný. Vůbec nevím, koho dát prvního. Nejlepší byla asi Adéla Husárová, ale její výšky mi nepřijdou nějaký úžasný, i když ve zbytku byla výborná. Jakub sice zpíval s nasazením, ale celkově mi to připadalo dost amatérský a nejistý a ani barvu hlasu nemá kdovíjakou. Valérie Polčová měla slušnou první půlku, druhá byla slabší. Viktoriya měla v písni dobrý momenty, ale i průměrný. Největší překvapení pro mě byl slabý výkon Anette Kolkový a Malchárka. Malchárek téměř regulérní Hvězdná pěchota, David Balog regulérní, u něj jsem vůbec nepochopil, proč hned nenarukoval a šel nejdřív do zóny. Anette má myslím potenciál, ale nijak ho neprodala, zněla obyčejně. Originál si pamatuju z jiný soutěže, a to bylo jiný kafe. Dominik Hanza podbízivej výkon. Favoriti selhali, jsem zvědav, jak to bude u jiných koučů.

188
Monika
Reagovat

@jj: On byl Malcharek hvezdna pechota uz i v blind auditions, vubec jsem nechapala ovace koucu, total mimo. Ono to bylo poznat uz z te improvizace s Dykem v druhem songu, naprosta katastrofa. U Annette me prekvapil nejvic look, minule fakt pekna baba co ma styl a smrnc a ted prijde neupravena a neucesana seda myska v nemoznych hadrech, naprostej sok. Uplne jinej clovek, pevecky me to az tak neprekvapilo, kdo mrknul na jeji FB tak tam ma tri kousky a je to dost podobne vcerejsku. Husarova je extremne nesympaticka, neverim, ze ma sanci prejit pres divaky. Jakub tlacil silene na pilu a ani ten rock jsem mu moc neverila a hlavne pro me zcela nezajimava barva hlasu. Valerie je az prilis teatralni na me.

189
Jirjiii
Reagovat

Myslím, že z Vojtovo týmu vítěz nevzejde. Mě tam včera nikdo nějak zvlášť nezaujal a to ani ta opěvovaná Eliška, z jejíhož hlasu mám husí kůži – ale v tom negativním slova smyslu. Ten její chrapot mi evokuje pocit nepříjemného tlaku v krku, kdy si musím odkašlat, abych dala hlasu průchod. Pokud bych si ale musela vybrat nejlepší/ho, tak volím Valérii. Za ní Viktorie a Adéla. Z kluků se mi nejvíc líbil dlouhovlasý rocker. Vojta chudák vyhořel (i když tam jsem to očekávala, neboť už z předchozího kola bylo zřejmý, že je to kluk jedné písně, ostatně jako spousta dalších). Ten, co postoupil ze zóny, mě taky vůbec neoslnil (navíc ta jeho extrémní nervozita mě znervózňuje :-)) a dlouhán Dominik má sice v hloubkách moc krásný hlas, ale zřejmě nebude mít žádný velký hlasový rozsah, takže si musí vybírat monotónní písničky, na kterých toho moc nepředvede.

190
Jirjiii
Reagovat

Špatná také nebyla ta, co zpívala jako první. Je ale celkově nevýrazná, o čemž svědčí i to, že jsem si na ní ve výčtu šikovných zpěváků vůbec nevzpomněla.

191
Bezík
Reagovat

Výkony včera nebyly v poměru ke schopnostem soutěžících většinou špatné, ale co je to platné, když z výjimkou Annette tam nebyl nikdo, kdo by měl potenciál po soutěži nějak perspektivně pokračovat. Všechno je to maximálně na muzikál nebo objíždění kulturáků. Annette včera nebyla moc dobrá, ale přesto byla jediná ze které se v budoucnu dá něco vykřesat. Zatím na takovou soutěž není moc připravená, ale to by snad proboha měl být role produkce, potažmo kouče z ní postupně to maximum vydolovat. A oni jediný skutečný talent vyrazí. Jako nechápu. Buď jsou úplně vypatlaný, nebo mají nějaké úplně jiné cíle. Asi je fakt zajímá jen sledovanost, jinak nic, tak co se patlat s talentem, když tam stačí vrazit hezkou tvářičku krajně kýčovitého, pěvecky až směšného Dominička.
Jinak bych neřekl že favorité selhali, selhala produkce a to na celé čáře. Jestli to takhle bude pokračovat, tak ve finále bude plejáda kýčovitých hezkých tvářiček. No potěš koště …

192
Mila1
Reagovat

Pustila jsem si tedy ještě jednou Dominika, ale opravdu nechápu jeho postup. Vždyť nezpívá vůbec česky. Nepřirozeně natahuje některé slabiky, místo Proklínám zpívá Proklýnám atd. Jak psala Dolores, je to podbízívé a přeslazené. K tomu ten jeho úsměv… brr

193
DJ Vlado
Reagovat

Tak mám dvě ze své Top 5 holek venku :-( Nakonec mě paradoxně tolik nemrzí Annette, u které jsem to tušil kvůli mnoha indiciím, navíc její Toxic bylo ve srovnání s Emmou hodně slabý odvar, zato Terezka, ta mě opravdu vzala :-( Její Listen sice nebylo dokonalé, ty hloubky jí tam haprovaly, nicméně ve výškách ukázala obrovský potenciál a bylo tam obrovské srdce, rozhodně mě její podání zasáhlo víc než dokonalé, leč sterilní podání Burešové :-) Chjo, taková to mohla být srdcovka :´-( Takové nevybroušené démanty jsou pro každou soutěž rozhodně přínosnější než dokonalé akademické pěnice :-/ K čemu je například takové Markétě Chladové hudební vzdělání a dokonalá technika, když ze svého průměrného tenkého hlasu nikdy víc nevymáčkne (sorry, Nofuxi)? Doufám, že aspoň Lucka mi vydrží, protože kdybych nedej bože přišel i o ni, tak by mi z mé holčičí Top 5 (nepočítám-li Moniku Z., ta je zcela bez šance) zbyla jen Adriana, která je tak jasná, že by to byla nuda na fandění :-/

194
Bezík
Reagovat

@Mila1: Postup za ksicht, nic jinýho v tom nehledej ;-)

195
Mila1
Reagovat

@Bezík: Minule zpíval Kluse a proběhl tam ten trapný telefonát s Klusovými.. třeba ho tlačí někdo z produkce, jinak to snad není možný. I tím ksichtem se podbízí víc než je zdrávo.. Všichni kluci včera zazpívali líp než on.

196
Mila1
Reagovat

Pouštím si potřetí Elišku. Možná je trošku nastydlá, možná to je její barva hlasu, nevím. Ale jedno vím určitě, tohle je přesně to, co se mi líbí a přesně jak řekl Dyk – ona zpívá srdcem a věřím jí každou notu.

197
DJ Vlado
Reagovat

Jinak pokud mě tady něco včera překvapilo, tak je to zdejší chvála Jakuba :-O Tohle, že má být rocker? Mně spíš přijde jako typický zástupce kategorie „boybandák, co si hraje na rockera“ :-) Mně jeho vystoupení přišlo přeafektované a rockerství jsem mu nevěřil ani vteřinu :-) Nemluvě o tom, že Rag ‚N‘ Bone Man by se do rockové verze předělávat neměl, jelikož vzniká těžký nesoulad s originálem (můj názor) :-) To už mi mnohem uvěřitelnější jako rocker přišel Jaromír, který byl sice trochu „opatrný“, ale rozhodně jsem z něj necítil pózu na efekt jako z Jakuba :-) Pepově krádeži jsem se nestačil divit :-O

198
Mila1
Reagovat

@DJ Vlado: Já jsem z Jakuba měla pocit, že se sám divil, co z něj vypadlo :-) ale líbilo se mi to. Není to typický rocker, ale tu písničku dal výborně. Rozhodně se mi libíl mnohem víc než vychvalovaný Dominik.

199
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Asi stejný případ jako Dominiček, domluvený postup na ksicht. Rocker to není ani náhodou. Právě proto začínám mít obavy, aby ve finále z toho místo přehlídky zpěváků nebyla nakonec přehlídka „sladkých“ ksichtíků :D

200
Jirjiii
Reagovat

Dominik že postoupil kvůli vzhledu? No nevím, nevím, Dominik mi moc líbivý nepřipadá a sexy už vůbec ne. Vojta Dyk je milionkrát hezčí .-))

201
Bezík
Reagovat

@Jirjiii: No mě připadá akorát nechutně slizkej, ale zeptej se děvčátek ve svém okolí, každá vybafne „jééé, ten je kráásnej !!!“ :D :D

202
Nika
Reagovat

@DJ Vlado: Markéta a slabej a tenkej hlásek? To snad ne:) Ano, je trochu akademická, nemá na to, aby uchvátila davy, je z ní cítit nejistota při hovoru, zakrývá ji klopením zraků a nepřirozeností, ale tenkej hlásek si fakt představuji jinak. No jo, ale není to lolitka, chápu:-))

203
Nika
Reagovat

Dominik je sladkej až na půdu, ty jeho úsměvy jsou vlezlé, jeho manýry strašlivé, hlas mě taky nijak neuchvátil. Ani poprvé, ani podruhé. Může cílit tak max na patnáctky, i když i tady bych hodně pochybovala:)

204
DJ Vlado
Reagovat

@Mila1: Já to mám právě naopak, mně mnohem přirozenější přijde Dominik (odmyslím-li si ty ksichty) :-) Není to úplně můj cup of tea (jako pro Moniku), navíc na té artikulaci by měl zapracovat, ale jinak ví, kým je a na nic jiného si nehraje na rozdíl od Jakuba :-)

Pokud mi ale někdo přijde ve Vojtově Top 6 někdo přijde jako naprostý úlet, tak je to František, který kdyby neměl ten svůj ostrov na hlavě, který mi vždycky připomíná památnou hlášku Eddieho Murphyho ze Zamilovaného profesora „To je účes, nebo máš na hlavě nas*áno?“, tak vůbec nevěřím, že by tam byl :-) Rovněž zbytečná mi tam přijde Markéta, která si pořád nesoudně vybírá velké zpěvačky (Janis, Aretha), na které nemá hlas :-) Místo těchto dvou bych tam mnohem radši viděl Terezku a Annette :-/ Adela je mi sice bytostně nesympatická, ale uznávám, že hlas má zajímavý a včera byla dobrá, takže je v Top 6 právem :-)

205
Jirjiii
Reagovat

@Bezík: Bohužel příliš děvčátek, kterých bych se mohla zeptat, v okolí nemám, protože sama už děvčátkem nejsem a tak se jimi neobklopuji :-). Ale pokud sama sebe přenesu do děvčátkovských let, tak vím, že ani tehdy by se mi nelíbil :-). Mě na něm zaujala jeho výška, kdy T. Kerndlová mu byla do pasu a Vojta Dyk byl taky nižší (přitom je to sám dlouhán). No, ale abych nehodnotila pouze fyzično, mně jeho hlas připadal v hloubkách (výšky (kromě té fyzické) jsem u něj nezaznamenala) zajímavý, ale to je asi tak všechno…

No a to by bylo, abych se ještě o někoho neotřela :-). Výkon Kerndlové byl vskutku zajímavý (diplomaticky řečeno). Všimla jsem si, že ji střihač často vystříhával (přišla k soutěžícímu – střih – a najednou záběr na kouče … no, ale abych jim nekřivdila, někdy ji nechali říct větu … např. : to byl ale krásný výkon). No, a pak mě taky pobavila jedna její hláška soucitně pronesená na čekajícího v zóně: „neboj, může to dopadnout všelijak“. Nešlo jinak než si pomyslet – třeba taky tak, že vypadneš. .-)

206
Prochor
Reagovat

Včera jsem se musel smát Dykovi – sice každý musí někoho vyřadit. Ale když si vzpomenete jaký psí kusy vyváděl Dyk když je lanařil do týmu. Div se před nimi neplazil a nabízel modré z nebe. A už lítají jako vlaštovky :-)

207
DJ Vlado
Reagovat

@Nika: Abych se opravil – tenký hlásek na Janis nebo Arethu, na ty prostě musí být mnohem mohutnější nebo aspoň barevnější hlas :-) Třeba na nějakou Mariah Carey či Celine Dion (což jsou taky velké zpěvačky, ale soprány) by její hlas ještě stačil :-) Například když srovnám Markétinu Arethu s podáním její jmenovkyně Konvičkové z Tváře (to byla sice jiná píseň, ale stejná zpěvačka), to je imho nebe a dudy :-)

208
Bezík
Reagovat

@Prochor: No tohle je přesně to, co se mi na Voice vůbec nelíbí. Že kouč je zároveň kat. To je podle mě úplně špatně. Taky měla nastoupit v této fázi nějaká „katovská“ porota které by vyřazovala, zatímco kouč by koučoval a obhajoval. Rovněž by nemuseli soupeřit navzájem lidi z jednoho týmu ale bitva by se mohla odehrávat mezi týmy. To by bylo mnohem zajímavější než tohle.

209
Nika
Reagovat

@DJ Vlado: tohle vysvětlení beru, OK.
O Františkovi není třeba už vůbec hovořit, zcela nepochopitelný postup, ani vizuálně, ani hlasově zajímavý týpek. Jeho vystoupení jsem protrpěla. Koukat se na něj nedá, poslouchat se taky nedá. Vůbec, nic. Podle mě poletí v dalších kolech.

210
Prochor
Reagovat

@DJ Vlado: To jsem rád, že nejsem jediný, kdo si u Toxic vzpomněl na Emmu. Mně pořád zní její provedení , její temperament a její krásný hlas v Toxic.

211
jj
Reagovat

@Monika:
Koukám, že jsem si popletl soutěžící. Bylo mi divný, že píšeš, že zrovna Adéla Husárová je extrémně nesympatická. Co jsem psal o ní, tak to mělo být o Elišce Urbanový, ta je myslím lidem sympatická. Husárová mě nezaujala natolik, abych o ní psal, ještě se mi ty jména pletou, překoukl jsem se, když jsem koukal na youtube.

212
Mila1
Reagovat

@DJ Vlado: No Vlado, to nemůžeš myslet vážně. Dominik při výběru naslepo kopíroval Kluse a teď zase kopíroval Ledeckého. Kopírovat umí, zpívat ne. Ta jeho výslovnost.. A přirozený není tedy vůbec.

213
Prochor
Reagovat

@jj: Mně ten systém vyřazování z čistě strategického hlediska připadá následovný:
1. Mám zpěváka, který by mohl mít úspěch – toho pošlu dál.
2. Mám slabšího zpěváka, který mně neohrozí když si ho vezme někdo jiný – pošlu ho do zóny ohrožení.
3. Mám zpěváka, u kterého si nejsem jistý, jestli bude úspěšný – toho vyhodím aby si ho nikdo nemohl vzít.

P.S. Ad 3 se stalo asi modré rusce Viktorii.

Tenhle systém není podle mně úplně fér protože může vyřadit nadějné zpěváky.

214
DJ Vlado
Reagovat

@Mila1: Nemůžu si pomoct, já u Dominika to kopírování neslyším :-) Jestli je tam někdo těžký imitátor (respektive byl), tak je to David Balog, který ve VNS byl totální Jackson Revival a i včera, když zpíval Ne-Ya, tak tam toho Jacksona pořád cpal :-)

215
yeey
Reagovat

Musím říct, že mě ve Vojtově týmu nikdo příliš nezajímá, snad jen Eliška, která byla včera výborná. Pochybuju, že by to někdo od Vojty vyhrál. Vyhrál to zato Pepa, Jakub mi byl tentokrát o dost sympatičtější (nebyla to taková šaškárna jako poprvé) a myslím, že má potenciál se lidem hodně líbit (podobně jako Patrik Zoul, který je ale vyzpívanější).

Příští týden má být Kali, takže se zdá, že se tým Pepa, který je imho nejsilnější, dostane na řadu až na konec. Byl bych hodně nerad, kdyby Adriana dopadla jako Anette, imho je po castinzích největší favoritka soutěže, ale ona bude přeci jen univerzálnější.

216
Tomáš
Reagovat

Tak čím víc tu bude hejtován zdejší antifavorit Dominik, tím víc mu já budu fandit. :-D Ten kluk je fajn a doufám že dojde hodně daleko.

217
yeey
Reagovat

Jo a mám velkýho tušáka na jednu krádež, ale bohužel už nevím, kde jsem tu ukázku, ze který to dedukuju, viděl :-)

Kolik má vůbec každý porotce krádeží? 1 nebo 2?

218
yeey
Reagovat

Úplně bych zapomněl, Dominik je pekelnej a bolí mě z něj zuby :-)

219
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Ale vždyť v X Factoru je to nemlich to samé, s tím rozdílem že tam mentor dostane přidělenou kategorii soutěžících ale pak z nich taky vyřazuje sám a vybírá jen ty nejlepší které bude mentorovat. Akorát co bych na Voice změnil je taky to že by soutěžící v různých týmech měli soutěžit po celou dobu show mezi sebou stejně jako je to v X Factoru, to by opravdu bylo mnohem zajímavější než soutěžení proti sobě jen ve svém týmu.

220
Monika
Reagovat

@yeey: Kazdy kouc ma maximalne jednu kradez.

221
Violete
Reagovat

Chtela bych se zeptat,co znamenalo vcera,ze Eliska byla vcera Dyk zminena jako divoka karta a ze se predtim nevideli.Uniklo mi neco?Prece byla Eliska normalne v Blindaudition,nebo se pletu?

222
Inbezka
Reagovat

Tak já se také zastanu Dominika. Pouštěla jsem si ho znovu a má krásný hlas, i když hroznou výslovnost. To musí napravit a věřím, že se mu to podaří. V angličtině výslovnost polovina lidí nepozná – ale tady každý kritizuje. Jinak je to milý kluk a nevím, proč by se nemohl kruci také někdo usmívat!? I Vojta se usmívá a jaký je to machr! Mám ho ráda jako zpěváka a jako kouč se mi také líbil. Vzpomněla jsem si při pohledu na Dominika na Thomase Puskailera kdysi v SS – také mu pořád vyčítali úsměv. Nechápu.
S Vojtovým výběrem jsem spokojená až na Františka, i když ten na druhý třetí poslech zněl také docela dobře. Fandím Elišce. Annet vypadla právem a Viktorie taky. Nedovedu si představit, že bych šla na koncert Viktorie, Annety nebo třeba Husárové. Na Dominika a Elišku klidně:-) Ale nejvíc svých koní mám u Pepy Vojtka – tam to bude teprve masakr!

223
Inbezka
Reagovat

@Violete: VIolete při výběru Elišky si Vojta zakrýval oči i po otočení se a vybral si ji tedy úplně naslepo. Viděl ji prý skutečně poprvé až na zkoušce (i když se mi to nechce věřit):-)

224
Monika
Reagovat

Nekolik prispevku a nikdo neresi moderatorky, no jo ani tam vlastne nebyly :-))

225
Frida
Reagovat

Dyk má nejslabší tým. Nejvíce se mi líbila Markéta Chladová.

226
Johana
Reagovat

@Monika: opět použiji to svoje kdo nic nečeká, není pak zklamaný…a od Terezy jsem opravdu nic jiného nečekala. V dětství jsem musela absolvovat pár cirkusových představení a takhle si pamatuji, když estrádní konferenciér oznamoval další číslo. Mária se docela dala, tam jsem se aspoň nebála, že kecne nějakou hloupost.
Včerejší top za mě Eliška, jen se mi zdálo, že krom nedomykavých hlasivek má i zvětšené nosní mandle.

227
Tomáš
Reagovat

S vyhazovem Viktorie sem vůbec nepočítal ale sem za něj moc rád. Už sem se bál že se dostane až do Live Shows. Mě upřímně byla strašně nesympatická a přišla mi i trapná a afektovaná. Její zpěv mi taky nic neříkal, super že je pryč. Podobný problém mám i s Adélou Husárovou, která tam ještě je. A ten František – je to takový mimoň, možná je Dykovi blízký protože mu připomíná jeho humorné časy v Nightwork, fakt netuším….ale myslím že v soubojích asi končí, na živáky to na 99,9 % stačit nemůže.

228
Violete
Reagovat

@Inbezka: Diky za vysvetleni,me zmatla ta divoka karta.To vypadalo jako kdyz neprosla Blind audition. Jinak ja bych na koncert Viktorie i sla,kdyby mela takovyhle repertoar.Me to oslovilo,takova temne alternativni veci treba jako ma zpevacka Euzen,v tom bych si ji dokazala predstavit. U Frantiska jsem zvedava,jestli tu sanci vyuzije a opravdu neco extra ukaze.Vice jsem verila Jaromirovi,ze by se mohl vyvijet.

229
Violete
Reagovat

Jestli neznate Euzen,tak davam jeden odkaz pro zajimavost,videla jsen ji nazivo a je fantasticka https://m.youtube.com/watch?v=8SV 7raoFtO0 odkaz

230
Violete
Reagovat

Spatne se to zkopirovalo,tak jeste jednou https://m.youtube.com/watch?v=8SV7raoFtO0

231
Tomáš
Reagovat

Mě mrzí ze včerejšku vypadnutí Jaromíra, ten tam měl určitě ještě být a taky Davida Baloga. Tyhle dva já bych si ještě nechal, Jaromíra možná i do živáků. Vypadnutí Anette mě až tak nemrzí, sice mě to překvapilo ale baby fakt moc neprožívám.

232
Prochor
Reagovat

@yeey: Já Adrianě celkem věřím. Moc se mi líbila.

233
Violete
Reagovat

@Tomáš: Me ten Jaromir take dost mrzi,snad o nem jeste uslysime. Nasla jsem s nim video jako Jezise https://m.youtube.com/watch?v=KysaF_RZ0Xc#searching

234
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Mrkni pls. do mailu, který jsi tady uvedl, díky :-)

235
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Tak nic, ta zpráva je prý nedoručitelná :-/ Ale mohl bys mi pls. napsat na můj mail, na kterou krádež máš tušáka? Zajímalo by mě, jestli na tu stejnou jako já, ale nechci to tu psát veřejně, aby Honzu Lišku neklepla pepka ze spoilerování :-D

236
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: A ty to pak napiš mě na fb ok.

237
Mila1
Reagovat

@Tomáš: Jaromíra je škoda. Hlas má parádní, trochu mi připomíná Honzu Toužimského, hodil by se do Rock Opery.

238
Tomáš
Reagovat

@Mila1: Asi tenhle rockový typ tam nepotřebovali, jiný důvod pro vyřazení nevidím. To zdůvodnění o tom jak se pohybuje na podiu bylo úplně směšné. Zaplať pánbůh že je tam ještě Jakub, který pro mě zazpíval rock taky dobře.

239
dolores
Reagovat

Mnohí tu píšete, že Dyk má slabý tím… aj som si všimla, že viackrát tam ostatní kouči, teda hlavne Jana a Kali dávali najavo Dykovi, že aký má silný tím, že akých kvalitných spevákov má … teda mám tomu rozumieť tak, že ich adepti sú slabší ? Majú tam predsa aj oni esá, alebo nebodaj na skúškach zistili, že si vybrali slabingerov? :-)

240
Monika
Reagovat

Predpokladam, ze jde o fotku na Instaci a kradez Kaliho z tymu Pepy, take jsem si vsimla :-))

241
dolores
Reagovat

@Inbezka: úsmev je fajn dokonca aj ked je sladký mi nevadí, práve naopak….. ale vadia mi podlízavé, afektované a presladené úškľabky, no ale každý to vnímame inak samozrejme

@Tomáš: áno Jakub je fajn, vo vypätých polohách má silný zdravý chrčák, a v hlase silnú energiu a to Vladove, že sa hral na rockera nechápem, veď predsa ak by sa chcel v súťaži orientovať na rock, tak by si v blind nevybral Dyka …. ale Pepu. Tú pieseň inak ako rockovým štýlom zaspievať nemohol. On moja srdcovka asi nebude, ale je to talent, tak sa ho musím zastať :-)

242
Jana2
Reagovat

Prosím vás, jestli má každý 1 možnost krádeže, tak jak pak budou duely, když bude mít každý v týmu 7 lidí?

243
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: Už jsem použil aktuálnější mail, tak můžeš napsat tam, nevím jaký máš ty e-mail po pravdě :-)

244
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Můj mail najdeš pod každým mým článkem, který jsem psal bez Scalexe, ale OK, napíšu ti na ten aktuální mail :-)

245
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: mas to tam ;-)

246
Theyey
Reagovat

@Jana2:
Musí ubrat jednoho člověka u sebe-vybere si jen 5 lidí.Vojta tedy asi možnost krádeže mít nebude,jinak už to nechápu.

247
jab
Reagovat

Tak se všemi přímými postupy u Vojty jsem souhlasil, i když Adéla a asi ani Markéta nebudou moje favoritky. Dominika mám naopak rád, sice by měl něco udělat s tou výslovností, ale působí na mně hodně sympaticky a přirozeně, akorát zní až moc podobně jako Klus. :-D Ale nemyslím si, že by ho imitoval.
Je mi líto Anette, jsem rád za Valérii, snad se ještě předvede. Z poslední čtveřice jsem se modlil, aby Vjta neposlal dál Davida, sice působí velmi sympaticky, ale jeho hlas je mi vyloženě odporný. :-(
Za Františka jsem naopak rád, že ještě dostal šanci. A k tomu vzhledu – chvíli jsem přemítal, koho tak připomíná a pak mi to došlo – Romana Koudelku. :-)
Kristína se mi narozdíl od BA líbila, ale podle mne je dobře, že dál nepostoupila…ať dostanou šanci ti, kteří ve finálových kolech nikdy nebyli. Kdoví jestli to nebylo celé domluveno s produkcí – ona si udělala promo pro sebe i pro svou (mimochodem výbornou) kapelu a celé to působilo dojmem, že jí to bohatě stačí.

248
Violete
Reagovat

@jab: A s jakou kapelou Kristína zpívá?

249
jab
Reagovat

@Violete:
Říkali si Chillsband, teď vystupují jako Kristína Debnárová BAND.

250
Violete
Reagovat

@jab: Diky. S kapelou ji to slusi.Jen by mohla ubrat na gestikulaci rukama,vizualne to trichu rusi.Ty jsi byl na jejim koncertu?

251
Monika
Reagovat

@jab: Vitej do klubu s Dominikem :-)) Zda se, ze letosnim hejtrem bude zde na panackovi prave Dominik.

Jinak samozrejme, ze cele je to divadlo pro divaky, jak jsem uz psala. Kouc uz predem vi na zaklade zkousek a generalky koho pusti dal a koho vyhodi. Je podle toho urcene i poradi v jakem predstoupi pred kouce, aby se nahodou nestalo, ze postoupi primo tri lidi za sebou, nebo ze vypadnou ctyri lidi za sebou, je to cele rovnomerne rozprostrene a i tem soutezicim to dava nejakeho tusaka co je po odzpivani ceka…

252
jab
Reagovat

@Violete:
Ne, nebyl. Oni myslím vystupujou jen na Slovensku, ale zas tak je nesleduju. Ale trochu mi to připomíná koncerty, na které jsem občas chodil v Brně, podobný sound i podobně početné obsazení – akorát tam se hrály swingové a jazzové standarty.

253
Jai Kudo
Reagovat

@Monika: Tak, mě ten Dominik taky moc nebavil, připadal mně trochu úlisný a špatně vyslovoval. Jeho jedinné plus bylo, že nezpíval Bruno Marse nebo RnB :-D Jinak se mě Proklínám mnohem víc líbilo od Šafy v SS 2013.

Že je to celé hodně řízené ze zákulisí je stará známá věc u všech podobných soutěží. Je otázka, jestli můžou koučové vůbec poslat dál lidi, kteří se nehodí produkci a nemají i tohle nějak naordinované.

254
Mia
Reagovat

@dolores: Ja nemám problém s tým, ako sa Dominik smeje, skôr kedy sa smeje. Keď proste kurňa spievam srdcervúcu pesničku o tom, ako ma opustila baba a aký som z toho v perdeli, tak sa tam nebudem uculovať ako keď spievam You’re beautiful. Napríklad. To je vec ktorá mi vadila najviac. Ako by zabudol, čo spieva.

255
Rena
Reagovat

Mě se Dominik líbil, Kluse mi nepřipomíná, ale velice herce Ashtona Kutchera, když byl mladší… Že je pohledný a usměvavý mi nevadí. Uvidíme, co ukáže dál, až si písničku nebude moci sám vybrat…

256
Rena
Reagovat

@Mia: ano, s tím souhlasím

257
Theyey
Reagovat

Mně Dominik taky nevadil.Přes tu horší výslovnost jsem schopná se přenést a pořád bylo jeho podání podle mě o dost lepší než to Petra Borkovce ze Superstar.

258
Tomáš
Reagovat

@Theyey: Tak to teda rozhodně bylo! Borkovec si po udělení divoké karty akorát udělal ostudu a dokázal tenkrát že ji na něj vyplýtvali úplně zbytečně. Dominik je sympaťák a má krásný hlas, navíc na něj poletí baby…podle mě on má velké šance dostat se až do Live Shows a je jedním z mých favoritů.

259
Violete
Reagovat

Na me je Dominikuv zpev preslazenx,tak se preji do finale jeste nejaky rockovejsi hlas Kristiana a Korbela.

260
jj
Reagovat

Jen pro zajímavost, jak probíhaly krádeže a celá soutěž minulou řadu. Samozřejmě jsem si to musel najít na wiki.
Čtyři vyřazovací kola, kouč si vybral vždy 6 lidí, to je stejné jak letos. Ale v každém tom vyřazovacím kole byly dvě krádeže, tedy celkem 8 krádeží, takže do duelů měl každý kouč 8 soutěžících, celkem tedy 32. Po duelech měl každý 4 soutěžící, celkem šlo tedy do live přenosů, kde už hlasují diváci, 16 soutěžících. Zde vždy vypadl poslední v týmu, tedy čtyři každé kolo. Celkem byly 4 live přenosy. Čtvrtý přenos byl logicky finále.

261
Mila1
Reagovat

Ashton Kutcher a Dominik, to snad ne.. :-) No mně přijde legrační, že se Dominik pyšní tím, že bude zpívat česky, ale přitom čeština v jeho podání je něco tak strašného, že se to nedá poslouchat. Protahuje divně slabiky a zní to nepřirozeně. Je fakt, že mu jdou hluboké dlouhé tóny, ale to je asi tak všechno. Pokud se někomu líbí, jeho věc, já si myslím, že se daleko nedostane a je mi líto, že se místo něj dál nedostaly lepší hlasy, které tam Vojta měl.

262
Violete
Reagovat

@jj: A to nejsou nekde zverejnena ta pravidla pro letosni rocnik?Take by me zajimali,jak to bude.Prece musi mit i Dyk mit moznost kradeze a to by pak mel 7 zpevaku.

264
jj
Reagovat

@Violete:
Žádný pravidla jsem nenašel, možná někde jsou, koukal jsem jen na wiki a Novu. Spíš ale nikde nejsou, aby je mohli měnit za pochodu. Osobně si myslím, že to bude podobný jak minule. Jednak ten Dyk by nemohl mít možnost krádeže a taky by další kolo musel být Vojtek, jiný kouč by zase přišel o tu možnost krádeže, kdyby vyřazoval. A mohlo by se to podle situace vázat i na další kola, takhle blbě to snad nemohli vymyslet.
Ještě k jinému tématu, pustil jsem si jakési video na Nově, proč vypadla favoritka Viktorie. Vojta Dyk v něm uvedl podobné důvody jak při vyřazení. Přibližně řekl, že Viktorie sice asi patřila ze začátku k favoritkám, zpívala výborně, ale na tréninku byla až roboticky dokonalá a on chce u soutěžících zažít vývoj. Proč ji nenabídl ostatním, tak na to se ho nezeptali nebo vystřihli. Klidně ho mohla nějak nakrknout, možná přehnaným sebevědomím, pravdu ale ví jen Vojta.

265
jj
Reagovat

Duel ve třech mě taky napadl, ale u nás ještě myslím nebyl. Je ale možný, že chtěj ušetřit jedno kolo a zavedou ho. Aby šlo do přenosů jen 12 soutěžících. Pak by byly jen tři živé přenosy, o jedno méně, než minulou řadu.

266
Tomáš
Reagovat

Chcete znát pravidla? Ta jsou ale interní v produkci a nikdo je nahlas nepřizná. Jde o to co nejvíc snížit možnost aby konečně vyhrál chlap a udělat maximum proto aby vítězkou byla zase baba – a tentokrát pro změnu ze Slovenska. Produkce na to má chytré nástroje v podobě výběru songů a kouč si pak už něčí vyhazov vždycky nějak okecá – co naplat že to není jeho vlastní rozhodnutí ale že mu ho přikazuje hlas z produkce. Zase všechny nejlepší chlapy vyházejí už před Live Shows aby pro ně diváci nemohli hlasovat a aby náhodou někdo z nich nevyhrál. Naopak ženy budou vyzdvihovat a protlačovat je. Dovedu si představit že když bude 12 finalistů tak vyberou do Live Shows třeba 8 žen a k nim třeba jen 4 muže aby ženy byly opět v jasné převaze a pánové aby byli vážně bez šance. Na rovnou kartu se tady prostě už dlouho nehraje. S babama se jim líp spolupracuje po soutěži a proto chtějí poslední roky vítězky dívčího pohlaví a pokud jde o národnost tak panuje mezi Novou a Markízou nepsaná dohoda o tom že jednou vyhraje někdo z Česka a podruhé zase ze Slovenska. Takže nyní vyhraje žena ze Slovenska – pravděpodobně ta opěvovaná Adriana nebo nějaká jí podobná. Dámy a pánové, tady o žádný talent vůbec nejde – Tohle jsou jediná skutečná pravidla této show.

267
Bezík
Reagovat

@jj: Duel ve třech už byl, Lenka Hrůzová proti tomu českovietnamskému chlapeckému duu, kde ji kouč vyřadil a Pepa si ji ukradl. Ale je fakt, že ti dva soutěžili jako duo boys :D

268
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Nebreč, letos ti vyhraje ten strašlivý pěvecký cukrblikový paskvil Dominiček. Když se produkci podařilo donutit Dyka, aby tenhle běs nechal postoupit, tak s ním mají určitě mimořádné plány ;-)

269
Violete
Reagovat

@Looky: Diky za odkaz. Jak se jmenuje ta v prouzkovane sukni? Ta mi prijde dost dobra,mohlo by z ni neco byt.

270
Violete
Reagovat

@jj: Pravidla by mela byt znama dopredu.Ta argumentace u Viktorie byla divna,kdyby chtel Dyk soutezici s vyvojem,vybral by si dal Jaromira a Terezii.

271
Looky
Reagovat

@Violete: já to posílal spíš kvůli tomu kolik jich je v tom Battlu, ani jsem to celé neviděl :)

272
jj
Reagovat

@Bezík:
No právě, ti dva soutěžili jako nerozlučné duo boys, nemůžu počítat. Teď když to vidím, tak pravidla minulé řady výše jsem nenapsal přesně, Po castinzích byly hned souboje, kouč měl 12 soutěžících, vzešlo z nich 6 vítězů a 6 poražených, z poražených si mohli vybírat ostatní koučové, každý mohl ukrást dva, takže pak měl každý 8. Pak byly KO kola. Vlastně skoro to samé, jen jiný název pro duely a bez možnosti krádeže. Se divím, že mě nikdo neopraví :-)

273
jj
Reagovat

@Violete:
Nehledě na to, že v takhle krátké soutěži sázet na nějaký vývoj je trochu směšný.

274
Adam
Reagovat

@Bezík: proč vlastně letos nemohly soutěžit dvojice, když ve 2. sérii mohly. Bylo by to určitě zajímavější.

275
Adam
Reagovat

@jj: letos je to ještě jiné v tom, že ty K.O. kola byla jako duely, zatímco teď vystupují jeden po druhém.
On ten základní rozdíl je ten (nebo spíše byl), že v Soubojích ta dvojice zpívala stejnou písničku, zatímco v K.O. každý v tom duelu jinou.

276
Bezík
Reagovat

@Adam: Třeba mohly, co my víme, ale třeba nikdo nechtěl …

277
Tomáš
Reagovat

Dvojice mohly soutěžit ale asi se to zase nehodilo produkci. Pamatuju že Jaroslav Parči říkal v rozhovoru ve Voice Zone že přišel zpívat jako dvojice se soutěžící Barborou Cinovou ale produkce je rozdělila že bude lepší když půjdou každý sám za sebe a on z výběru naslepo postoupil a Barbora ne.

278
Violete
Reagovat

@Looky: Aha,tak treba nebudou ve dvou,ale i ve trech? To je zajimave,co rikal Tomas,ze mohly soutezit i dvojice. Driv to bylo. V tom systemu se nikdo uz nevyzna. Ale v nejakem zahranicnim Xfaktoru takhle produkce davala i behem souteze do skupin,Fifth Harmony,jestli se nepletu.

279
Ally
Reagovat

Tak za me Vojta dobrej..Jinak se mi libila nejvic..nebo snad jen Eliska.Anette hm..asi skoda..ale jak psal nekdo..jit na vecirek a spat 3 hodiny , kdyz jdu na KO..?? Ok, mozna by stejne nespala nervama..ale story s velkou favoritkou Zuzkou se skoro zopakovalo..A davat po druhe primy prenos z prijezdu z vecirku by bylo asi uhozene;)
No nic. tak Anette priste treba..
Valerii jsem nestihla , tak jsem rada, ze to zvladla beze me:) a ze tedy spatna nebyla rikate..
Jinak moderatorky pusobi/zatim/ jak z teleshopingu:) od Terezky nic necekam asi, ta byla takova roztomile zbytecna;) vzdycky, ale..
Jsem dneska ostra jak Monika:) ale jsem se divala se svagrovou, co videla letos Hlas zatim jen minimalne a prvni dojem stejny..porotci dobry , na moderatory asi nezbylo..

280
Lenka
Reagovat

Kolik u nás bylo finalistů v první řadě The Voice, pamatoval by si to ještě někdo?

281
jj
Reagovat

@Lenka:
Dole odkaz, první řada se celkem dost lišila, asi jsou ty pravidla hodně volný.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Hlas_%C4%8Cesko_Slovenska_(1._%C5%99ada)

282
DJ Vlado
Reagovat

Rekap je venku :-)

Přidat komentář