Panáček v reality show

Robinsonův ostrov 2018: ufňukánky tady nechceme!

25. Březen 2018 | napsal(a): | reality show: Robinsonův ostrov

ro_header

Vládce Ostrova vyhnanství Karel byl v nelítostném boji se skládačkou vyřazen Janinou. Výsledek více než Karla překvapil Janinu, která tak bude čelit dalšímu vypadlíkovi. V hlavní hře se toho tolik nezměnilo, vítězství Kalingy byl nejspíš jen jednorázový výkyv a pro sošku imunity si opět šel kmen Manobo. Idylku Manobu překazil úkol Ziny, která do konkurečního kmene poslala Jardu. Zina díky tomu získala úkolovou imunitu, ovšem její úkol bude mít za následek twist na další kmenové radě.

Den 12

V Kalinze zatím před kmenovou radou panuje klid, nejspíš proto, že jsou všichni smíření s tím, že vyloučí Nikol. Po rozhovoru s Katkou a Martinou o tom, jak Dominik není žádný diktátor, najde Jarda vzkaz. V tom se píše, že na další kmenové radě vypadnou hned dva lidé s největším počtem hlasů. S touto informací se mohl podělit pouze s jedním člověkem a vybral si Radima, což bylo pro jeho pozici v ten moment asi nejlepší. Neříct to nikomu nebo jedné z holek, co jsou v ohrožení by se mu mohlo vymstít. Buď by vypadl on sám nebo by si tím  dal ještě větší terč na záda, než který mu tam dal Dominik vyměněním láhve na vodu. Radim naštěstí pro Jardu informaci nepoužil proti němu a plánoval jedním tahem vyřadit Nikol i Káťu. Postupně tak Radim obešel celý kmen, aby na kmenovce docílil remízy mezi Nikol a Káťou, což pro něj byla vytoužená situace. Jediné Katce Radimovo chování přišlo podezřelé a začala pochybovat, zda mu nadále důvěřovat. Radim sice tahá v Kalinze za nitky, ale těžce podceňuje své spoluhráče a to včetně Katky.

ro_martin+jarda

V Manobu byla opět středem pozornosti Bára, která od Dominika dostala možnost na den převzít žezlo vedení. Při pokusu nastolit v kmeni demokracii byla Bára opravena, že v Manobu žádná přece neexistuje. Role, do které byla postavena (a o kterou si údajně několikrát řekla) se tak postupně obracela proti ní a nikdo jí to neulehčoval.

Kmenová rada byla jen vyvrcholením předchozích událostí, když většinu času mluvily pouze Martina, Katka a Nikol. Nedozvěděli jsme se nic nového, podle Martiny a Katky Nikol pouze fňuká a svoje místo v soutěži si snaží vybrečet a hrát na emoce místo toho, aby se snažila pádně argumentovat. Nikol zase opakovala, že chce šanci dokázat, že bojuje. Nad výměnou názorů, která probíhala mnohem déle než by měla, se bavila jen Káťa, která opět správně podotkla, že v této hře není úplně dobré poddávat se emocím. Hlasování dopadlo přesně tak, jak si Radim naplánoval, remízou Nikol vs. Káťa 4:4. Opakované hlasování díky twistu nebylo nutné díky twist, který odhalil Jarda. Nikol i Káťa tak odchází na Ostrov vyhnanství. Sebedestrukce ženské aliance v Kalinze byla dokonána.

ro_nikol+kata

Den 13

Dozvuky kmenové rady trápily Kalingu ještě druhý den ráno. Radim byl přesvědčený, že Nikol dostala od holek až moc velkou čočku a nemusely jí neustále do kola předhazovat její chyby. Martina a Katka si stály za svým a věří, že Nikol do budoucna tato zkušenost posílí. Zajímavé bylo sledovat, jak se Jarda vyhnul hněvu ze strany lidí, co nevěděli o twistu. Své rozhodnutí před ostatními chytře obhájil tím, že mohl být za svini a zmanipulovat hlasování tak, že by letěl člověk dle jeho výběru. Radim a Jarda tak od ostatních sklidili obdiv za skvělé naplánování vyřazení dvou lidí. Možná je Jarda stále další na řadě, nícméně mu nelze upřít dobré vykličkování ze situace, kde se na něj mohl snést hněv celé kmene. Později kmen obdržel dopis od Karla. Kluci z Kalingy se jen podivili, proč Karel v dopise vychválil jen Martinu a Janinu. Karla totiž znali, tak se nad tím více nikdo nepozastavoval a místo toho si z dopisu udělali vlaštovku a závody v jejím pouštění si krátili dlouhou chvíli.

Manobo po ránu řešilo jinou situaci. Do tábora se připlazil na návštěvu had a nejspíš neměl v plánu uzavírat žádné aliance. Zina by si hada nejraději pohladila, protože je ťuťuňuňu. To by však nesmělo jít o prudce jedovatou filipínskou kobru. Situaci nakonec vyřešil štáb zavoláním odchytové služby. Do Manoba také přišel dopis od Karla, kde negativní část byla cílena hlavně proti Dominikovi a Jardovi, jež označil za jitrnice a vokurky. Dominika vyznění dopisu dostalo víc, než jeho spojence v druhém kmeni, nechápe, jak mohl Karel něco takého o něm napsat, když si ho lidi zvolili leaderem. Následně navrhl dopis rituálně spálit.

ro_had

Soutěž o odměnu byla pro Kalingu i přes posilu v osobě Jardy absolutní propadák. Kmen se nedokázal správně sladit ani při prorážení bran beranidlem a ke všemu se jim v poslední fázi beranidlo zaseklo v bludišti. Manobo si tak odneslo sladkou odměnu v podobě sušenek. Jarda soutěž dobře zhodnotil, když vytknul špatnou komunikaci. Kmen Kalinga, konkrétně Martina, Katka a Radim dostali možnosti navštívit kmen Manobo a ukrást pro svůj kmen dvě věci. Protože se blíží sloučení a Martině se nechce Manobo na poslední chvíli ničím naštvat, nic neukradnou a jen napíšou dopis, ve kterém se pochlubí jejich fair play hrou. Jestli jim tento tah bude po sloučení nějak platný, těžko říct.

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

Robinsonův ostrov

Diskuze k článku

Počet komentářů: 72
1
Hooper
Reagovat

Tip ohledně výsledku kmenové rady: Jardovi jde o kejhák.

2
Hooper
Reagovat

A jsem si celkem jistý, že Jarda se o tajnou informaci podělil s Radimem, nikoliv s Martinem.

3
VojtaP
Reagovat

@Hooper: jajx, díky, opraveno. To už je podruhé, co se mi tam Martin místo Radima vetřel :D přitom si nejsou ani podobní. Proberu to s korektorem, aby se to neopakovalo :D ;)

4
Lukša
Reagovat

Hlásím se na pozici korektora :D K dnešnímu dílu, jsem zvědav, co přinese setkání obou kmenů, zda se Kalinze podaří nějak nahlodat pohodu v druhém kmenu. A poté souboj o imunitu, kde se snad už červení dokážou týmově prosadit a vyhrát.

5
VojtaP
Reagovat

už to vypadalo, že si Kalinga díky leaderce ani nevystřelí. Zatím to vypadá, že soutěž bude končit tím, že dojdou náboje :D

6
občasný návštěvník
Reagovat

Tak v ukázkce byl zase fejk (to je dobře) :-)

Ale mohli by to míchat (fejk / nefejk / vůbec žádná nápověda dění…)…

7
Lukša
Reagovat

Jo jo jo jo jo. Po dvou týdnech je to tam. Konečně můžeme očekávat kmenovku s Manobem.

8
VojtaP
Reagovat

pokud už se příště na radu nepůjde a bude příště sloučení, tak měl pravdu Radim a Kalinze teď unikla příležitost vyloučit nepřítele ve svých řadách…

9
Hooper
Reagovat

Zina vidí situaci v Manobu celkem realisticky a pak to zazdí větou „Martinovi bych dala skrytou imunitu.“. Ano, ten ji teď potřebuje.

Btw že by se nám rýsovala koalice po sloučení ve složení Koubič-Martina-Blanka-Zina-Martin?

10
Lukša
Reagovat

@VojtaP: Něco na tom bude. Ale pro nás jako diváky je rozhodně první kmenovka Manoba přitažlivější. A po dnešku bych i já poslal domů Báru (jako nadávat někomu za to, že se složí po hodině na filipínském slunci, je opravdu hodně silný kafe).

11
Hooper
Reagovat

A furt z toho budou ženský z Kalingy dělat válku pohlaví.. Ach jo.

12
Hooper
Reagovat

A hezky teda myje Dominik hlavu Mirkovi… Plus Tereza opravdu potvrzuje, že toho v hlavě moc nemá, ale to se ví.

13
Lukša
Reagovat

Že by nám Terka dostala Mílův syndrom? Hned na začátku se nám ukazuje, že vyjednávání budou zmatečná a asi se ještě budeme divit nad jednáním některých hráčů. Ale Blanka to rozehrála celkem chytře, kuk půlka imunity, a hned je pozdvižení. Možná ji ostatní přinutí ji „použít“ (čti budou fingovat hlasování proti ní), ale místo si tím nejspíš pohlídá.

14
občasný návštěvník
Reagovat

@Hooper: Jedna z věcí, co mě osobně baví – a už jsem ani nečekal, že to (možná) bude pokračovat… :-)

15
občasný návštěvník
Reagovat

@Lukša: Lži dokážou někteří prokouknout, nebo mít se alespoň na pozoru, ale falešná imunita asi nikoho nenapadla…

Nebo si to nechává pro sebe… Vzhledem k tomu, že ani nevolí diváci, teoreticky to nemusí říkat ani bokem na kameru.

16
Monika
Reagovat

Tak Blanka to nahodou zahrala dobre, utika z lopaty a chytre. Terry ji to sezrala i s navijakem a jeste to slepicka rozkecala, mohlo by to Blance vyjit, jsem zvedava. No a Radim to je zoufalec, zarli na Jardu neskutecne. Cely tym je rad, ze vyhrali a Radim lituje, pac se mohli zbavit nepritele jardy. jak neustale musi svoji slabost resit shazovanim Jardy. Jarda je mnohem sikovnejsi, bystrejsi, uzitecnejsi pro tym, kez by vyhodili Radima.

17
VojtaP
Reagovat

@Lukša: to nepochybně, zase pokud bude ještě jedna rozdělená kmenovka před sloučením, tak to má Jarda podle ukázek na 100 % spočítaný. Ani bych se nedivil, kdyby Radim třeba vymyslel, že by příště prohráli schválně, aby se Jardy zbavili. Je to o lidech, ale je třeba mít taky počty, což by Kalinze značně ulehčilo práci po sloučení. Nicméně se ho Martin mohl zbavit už minule místo věrné Káti.
Co se týče Báry, tak ta si kope hrob od 1. dne, co se rozdělili kmeny. Myslím, že ona není hloupá, často tam odhadla tu situaci dost výstižně. Jen je takový asociál bez empatie. Bára to má taky s největší pravděpodobností jisté.

Jinak pokud bude ve středu kmenovka, tak konečně to nabírá nějaké tempo. S tím kolik je tam teď lidí, tak by mohla být už každý týden.

18
občasný návštěvník
Reagovat

@Monika: Jak řekl Dominik – Jarda je pořád Manobo, a zatím to na to i vypadá. Ale po sloučení se ukáže, jak příp. bude nebo nebude na Kalingu „prášit“… Ta se samozřejmě brání, moc mu toho neříká, ale pochytí toho na každýho, i na skupinu, jistě spoustu…

19
Lukša
Reagovat

@VojtaP: Nemyslím, že bude ještě jedna rozdělená kmenovka. Ve středu Manobo jednoho vyhodí, stejně tak nás opustí jedna (nebo rovnou dvě?) žena z vyhnanství. V pondělí má skončit ostrov vyhnanství, díl na to čekám slučovací hru. No a v programu na 9.4. už má čekat sloučený kmen souboj o individuální imunitu.
Btw dnes ani jeden záběr právě na ostrov vyhnanství. A pak že to nejde.

20
VojtaP
Reagovat

@Monika: Radim akorát přemýšlí dopředu. Ve sloučení jsou kromě jiného taky důležité počty. Pokud se Jarda do sloučení dostane, tak bude mít Kalinga větší problémy sehnat si hlasy, aby je nevyházeli jednoho po druhém. Jarda je sice silnější než Radim, ale být Jardou, tak v cizím kmenu ostatními tak viditelně nepohrdám.
Co se týče Blanky, tak si myslím, že o to jí taky šlo. Buď aby to rozkecala a zmátla tak i ostatní, aby se pro ni nehlasovalo nebo aby Terry hlasovala s ní. Martin tu imunitu chce spláchnout, takže možná opravdu Blanka dostane nejvíc hlasů a pak Bára. Ve své pozici toho Blanka moc dělat nemůže, leda by si pořídila k té falešné ještě skutečnou skrytou imunitu.

21
VojtaP
Reagovat

@Lukša: v tom případě bude mít Kalinga problém, i když v současném rozdělení Manoba by nebylo úplně nereálné převzít kontrolu a vyhodit tu Dominikovu pětku, o které se minule zmínil.

22
Lady XL
Reagovat

Ví někdo kromě Ziny, kolik má skutečně imunit?? Má tu pro první kmenovku, má úkolovou a teď mluví o skryté??!! No potěš koště… S takovou dojde do finále!? Doufám, že v jejím případě jde o úkolová=skrytá, jinak mě to vážně porazí.

23
VojtaP
Reagovat

@Lady XL: taky mě to zarazilo, nicméně myslím, že mluvila o úkolové, nález skryté by nám nejspíš ukázali. Už tak jich má na vkus všech moc :D

24
Honzad
Reagovat

Radim možná není žádný sympaťák, ale na rozdíl od ostatních projevuje taktické myšlení s předvídáním několika kroků dopředu. Tahle výhra v podstatě nic neřeší a karty po sloučení mohly být o to otevřenější. Samozřejmě se Jarda mohl potenciálně vrátit i z Ostrova vyhnanství, ale tam se může stát při soutěži cokoliv… Dá se předpokládat, že Kalinga po sloučení zvládne být soudržná (leda by Radim začal zbytečně kombinovat), prohry je stmelily, zatímco druhá skupina není zdaleka tak idylická, jak se Dominik tváří. Kdyby totiž troublemaker Bára nakonec zapříčinila, že se karty otočí, vůbec bych se nezlobil. Ale téměř určitě příště půjde, protože Blanka z fejkové imunity těží maximum (i díky Terčiné blbosti). Z holek ve Vyhnanství by ale přesto byla Bára jasný favorit na návrat.

Velkou míru taktiky pak projevuje ještě Martin, který zatím hraje suverénně nejlepší sociální hru – je zadobře s mužskou i ženskou část kmene, pro mě největší kandidát na vítězství. Dominik na jeho macho styl („vyhodíme všechny z Kalingy a pak jako velký boss shrábnu výhru“) snad dříve či později doplatí.

25
Prochor
Reagovat

Dá se předpokládat že Bára odejde na ostrov. Tím přijde Janině konečně plnohodnotná soupeřka. Bára se může klidně z ostrova vrátit protože je dost dobrá bojovnice. Tak uvidíme.
Terka upadla někde na hlavičku když věří, že jí chlapi podrží a nevyhodí jí až jí nebudou potřebovat.

26
Kami
Reagovat

Ja si naopak nemyslim, ze by Blanka z falesne imunity tezila maximum, ale ze si vykopala hrob. Kazdy kdo ma tajnou imunitu a prosakne se to, okamzite napsany, aby ji pouzil. Zpravidla se majitel citi tak jiste ze ji ma, ze ji nepouzije a leti. Jak to naznacil Dominik (bud mu to pali nebo dobre koukal na Survivora), je treba hlasy rozdelit. Tzn. napsat treba 4x Blanku a 3x Baru. Kdyz Blanka pouzije imunitu, leti Bara (vime, ze ji Blanka nepouzije). Protoze by se mohlo stat, ze by napsali vsichni Blanku, Blanka Dominika, Blanka by pouzila imunitu (mluvime o pripade ze ma pravou) a letel by Dominik. Proto se hlasy deli.
Imunita se musi tajit a Blanka by mela risknout, ze jsou vsichni nastvani na Baru, sedet v koute, soupat nohama a modlit se, aby letela Bara. Pri dalsi kmenovce se musi modlit aby letela Zina a pak u slouceni si najit silnou alianci. To jedine ji podle me udrzi v soutezi.
Pravou imunitu se vyplaci ukazat az pri slouceni kdyz je mene clenu a jsou silnejsi aliance, kde te sve imunitu hrac ukaze, protoze je ochotny ji i darovat, aby z jeho aliance nikdo nevpadl a ziskala se tim po kmenovce pocetni prevaha k vyhazeni ostatnich hracu mimo alianci.
A jeste mimochodem, v jedne rade Survivora kdy kmeny chodily sledovat zapasy na ostov Vyhnanstvi (nebyl tajemstvim), vzdy vitezny Vyhnanec mohl dat komukoliv imunitu. Vsichni (asi celkem 5 lidi po sobe) ji vzali a dali do ohne, protoze vedeli, ze by to byla pro ne naopak nevyhoda ji takto verejne vlastnit.

27
Kami
Reagovat

Ono vubec ten ostrov Vyhnanstvi je zbytecne tajny, klidne ho mohli ukazat verejene jako v US verzi. Je to ve finale zajimavejsi a daji se vymyslet taktiky, ze jeden zasne.
Napr. kdyz se schylovalo na slouceni dvou kmenu, vypadalo to, ze to bude 5vs.4 a jeden vyhnanec co se vrati, ktery by byl ale z tymu „petky“. Takze by to bylo pak 6 vs. 4 a ctyrka by kompletne letela. Takze se umyslne projela soutez, silny hrac se nechal vyradit, na ostrove Vykoupeni podle planu vyradil soupere a vratil se do slouceni, ktere pak bylo 5 na 5 a to uz je nejaka sance.

28
Kami
Reagovat

Jeste ja :-)
Vsechny rady Survivoru jsou na Ulozto nebo online na Sledujserialy.sk – pekne prehledne.

29
občasný návštěvník
Reagovat

@Kami: Marně přemýšlím, proč by všichni po sloučení skákali na Dominikovo (v tomto případě evidentní nesmysl) „jsme jako rodina“…

30
Honzad
Reagovat

@Kami: Dělení hlasů je logické vyústění, já bych se naopak divil, kdyby s tím nikdo nepřišel, nepřijde mi to jako projev nějaké velké taktičnosti, ale čistě zdravého rozumu.

Že si Blanka falešnou imunitou situaci zkomplikovala, by platilo v případě, že by nebyla na odstřel. Ale ona objektivně je a úplně od začátku, protože Zina má imunitu. Jasně, Bára si s ostatníma nesedla, ale přesto jim v soutěžích pomohla výrazněji než taková Terry. V kmeni, který tolik tlačí na výkon a výhry, je Blanka opravdu přítěží, v soutěžích buď seděla, nebo byla naprosto neviditelná a svou pozici na poslední příčce žebříčku si od startu uvědomuje. Myslím, že kdyby ve hře nebyly imunity, rozhoduje se Kalinga čistě na základě soutěžního přínosu mezi Zinou a Blankou.

31
Kami
Reagovat

@občasný návštěvník: No to ja si urcite nemyslim a rekla bych, ze si to uvedomuje vic lidi. Nekteri mi prijdou, ze se s Dominikem chteji svezt aspon do top 5 nebo 3, ale podle me se slabi z Manoba spoji s Kalingou a budou se snazit vyhodit Dominika jako jednoho z prvnich.

32
Lady XL
Reagovat

Mě tak pořád štve Zina a její imunity… Ať jdou někam s „náhodou“, že šla a našla úkolovou imunitu. Ještě ji dostane v době, kdy kmen neprohrává a ona má pořád tu úvodní imunitu :-(. Zajímalo by mne, co si o ní v tu dobu na Ostrově skutečně ostatní myslí. Podle mne je to takový Karel v sukních, byť trochu zábavnější ale taky tak na odstřel. Navíc ale ne tak fyzicky zdatný. Pořád nebyla žádná soutěž, ve které by se předvedla nebo nepředvedla. Uvidíme v individuálních soutěžích, kdy už se nebude moct postavit mimo či za někoho schovat. Včera se mi tak nějak potvrdilo, že Ondra nenávidí Báru i proto, že jí závidí. Nevím,jak jim tam Bára podává své soukromí, ale pěkně z něj čišela závist, když mluvil o tom, aby šla domů za svým milionářem, 20-ti holkama, co má pod sebou, že tu soutěž vlastně nepotřebuje….

33
VojtaP
Reagovat

@Kami: taky si myslím, že cílem Kalingy bude Dominik, případně Jarda, pokud Dominik vyhraje imunitu. Tu Dominikovu pětku by to rozbilo a ostatní by byli hned otevřenější dalším možnostem.
Když nad tím tak přemýšlím, tak Kalinga má více trumfů v kapse jak obrátit počty. Jednak jasné přeběhlíky (Zina, Bára nebo Blanka) + dvě imunity, Bizonovu dědičnou a Radimovu skrytou, kdybych si měl tipnout, tak Manobo bude cílit na jednoho z nich, to je pěkná příležitost pro blindside :)

34
Bugina
Reagovat

Čemu se tak chechtá Ondra a Blanka v „jak to vidí Robinsoni 15“ po scéně, kdy Blanka ukazuje Báře v moři falešnou imunitu? Měli na to nějakou hlášku? poslouchala jsem to 2x a nerozumím:(

35
Lukša
Reagovat

@Bugina: Blanka Terce: „Koukej, co tu mám.”
Ondra: „Bobra.”

36
Hooper
Reagovat

@Lady XL: Mám za to, že říkala něco o čtyřiceti holkách, nikoliv dvaceti. Ale to furt nevysvětluje, jak je pod sebe dostala, když se živí jako modelka. Nicměně ano, buznička by také mohla vypadnout brzy, je to jeden z těch zbytečnějších hráčů. A je snad celkem jasné, že jedním z hlavních důvodů pro účast Báry je mediální zviditelnění.

37
Bugina
Reagovat

@Lukša: Děkuju:)

38
VojtaP
Reagovat

@Hooper: myslím, že Bára doma nic takového nemá. Ondra podle mě jen přeháněl a narážel na její chování rozmazlené holky ze zlaté klece. Bára jim sotva řekla, jestli vůbec má přítele, takže nějaké takové podrobnosti ze soukromí by z ní tahali dlouho. Pokud mi něco uniklo, tak mě klidně opravte, nějak bulvár o soutěžících nestíhám sledovat.

39
Lukša
Reagovat

@VojtaP: Dle tohoto videa toho moc odpracováno nemá, žádné podřízené rozhodně nemá. http://robinson.nova.cz/clanek/novinky/opila-bara-odpovidala-fanouskum-na-live-chatu-jsem-mega-rozmazlena-a-nikdo-me-nema-rad.html
Podle mě jí živí výhradně modeling. To jí asi celkem jde: http://www.womenmanagement.it/portfolio/8971/barbora-mudrochova/

40
VojtaP
Reagovat

@Lukša: ten livestream, kde je vylitá jak váza je dost drsný. Obávám se, že Bára bude další pseudocelebrita do sbírky našeho bulváru.

41
Hooper
Reagovat

Á, dělení hlasů v Manobu. A buznička opět prokazuje, že inteligence moc nepobrala.

42
Hooper
Reagovat

Jeden dotaz do davu. Nesnášíte více slovo „jakoby“, tedy Báru nebo „prostě“, tedy Martinu?

43
Hooper
Reagovat

@Hooper: Ovšem jestli Mirek dostane čtyři hlasy od holek, tak rozdělení hlasů mezi Báru a Blanku bude značně neefektivní.

44
Lukša
Reagovat

@Hooper: Prostě ani jakoby mě nějak extra nebere, více mě vytáčí třeba písemné projevy typu “by jste” a podobné. Hlasování v Manobu bude zajímavé, schválně jestli bude probíhat takticky nebo emocionálně.

45
VojtaP
Reagovat

@Hooper: Myslím, že 4 hlasy nedostane, Terry bude s největší pravděpodobností hlasovat s klukama. Na druhou stranu na té domluvě s Dominikem Terka nebyla, tak těžko říct. Byl by to zajímavý blindside, který by si kluci zavinili sami.

Co se týče slovních berliček, tak „jakoby“ je tam celkově dost populární. Nechtěl bych na to hrát chlastací hru. :D

46
Hooper
Reagovat

Výborně, jedna kráva venku. Tak snad bude brzy následovat i její nejlepší kamarádka.

47
Lukša
Reagovat

Jak já tyto hry nemám rád. Je to hodně o náhodě, neukáže se odhodlání vyhrát, a může na to doplatit třeba Káťa, které jsem přál zůstat nejvíc. Škoda.

48
VojtaP
Reagovat

@Lukša: jsem jí to taky nejvíc přál. Nechal bych je fakt někde viset nad mořem na vytrvalost, ať se tedy ukáže, která je nejsilnější :) Třeba příště…

49
Lukša
Reagovat

Tak kmenovka bez překvapení (i když vlastně vypadl celý kmen, neboť plamen pochodně zhasnul všem :-)) Navíc Bára si to projela sama, svůj hlas naprosto promrhala. Nakonec ještě pěkně zavařila Blance.

50
VojtaP
Reagovat

@Lukša: Bára teda s grácií odejít neumí, ale o Blančině imunitě už stejně půlka lidí ví. Jinak Bára nemluvila úplný blbosti a myslím, že má i dost reálnou šanci na návrat z Karlova ostrova :)
Škoda, že Manobo nebylo na kmenovce už dřív, špinavého prádla měli za těch 14 dní dost.

51
občasný návštěvník
Reagovat

@Lukša: Třeba byla s Blankou domluvená… :-) Terry to sice řekla, ale nebylo to pro ostatní příliš důrazný. Teď by mohlo bejt.

52
VojtaP
Reagovat

@občasný návštěvník: Bára spíš byla naštvaná, že ji Blanka za ni nezahrála, což ale stejně nemohla, když nebyla pravá. V temnotě tam nikdo úplně nebyl. Možná pro Zinu to mohla být novinka :D

Ostatní si na Báru hned vzpomenou s tím chlebem a plachtou, když teď budou v noci na té pláži mrznout na dešti :D I když ani nevím, jestli tu plachtu furt Kalinga má nebo jim ji už sebrali, když si z toho stejně dělali skluzavku.

53
Monika
Reagovat

Skoda, ze neletel tlustoch stejne je tam pate kolo u vozu, nevim jake si dela nadeje. Nebyt Blanky, Bary, Ziny je prvni na rade. Hloupy je, v soutezich zbytecny, jen same sadlo a sila zadna, podelal hru se zavazim, hned se sesunul k zemi, nic neunese a ted zas nevydrzel a potreboval osetreni. V soutezich byla Bara mnohem prospesnejsi nez sadlo.

A jinak jsem rada, ze vypadla Kata, te jsem to prala nejvic. Uz minule me nastvala, jak se vsichni strefovali do Nikol, se tak potutelne usmivala a prala ji tu sodu, myslela si, ze je v suchu a pak cumela jak puk, ze sly dve. Jsem si ten pohled dost vychutnala a tesi me, ze je uz v cudu.

54
Honzad
Reagovat

Tady to docela jede – „tlusťoch, kráva, buznička, sádlo.“ Diskuze na úrovni teda.

55
Prochor
Reagovat

@VojtaP: Při dělení hlasů ale musí dostat ten s opravdovou nebo domnělou imunitou nejvíc hlasů. Potom je imunita vždycky pryč:
1) hráč imunitu měl a zahraje jí.
2) hráč imunitu má, nezahraje jí a odejde i s imunitou v kapse.
3) hráč imunitu nemá a vypadne a zmizí pochybnosti jestli jí má.
Každopádně kmen měl dát většinu hlasů Blance jenže převážily emoce nad rozumem a vyhodili Báru.

56
Lady XL
Reagovat

V „Jak to vidí…“ si povzdechl Dominik směrem k Zině, že má dál kapsu plnou imunit :-). Myslím, že jim to taky vadilo, ale zatím nikde o tom na kameru nemluvili. Škoda, že neměli kmenovku už dřív, byla taky zajímavá a ty postavy by se víc odkopaly. Myslím, že pro strategii by bývalo možná bylo lepší, kdyby nějakou hru o imunitu prohráli a Zina by přišla dřív o tu svou první imunitu. A je teď otázka, jak to bude po sloučení, kdo se ke komu přidá, nepřidá. Teď mne zklamaly holky, tedy hlavně Terry, že nehlasovaly spolu pro nějakého kluka. Sice by jim to asi nevyšlo, ale kluci by se aspoň pro příště víc báli o své posty a víc počítaly s hlasy holek. Ale Terry je prdelka,která se vtírá, aby se dostala do trojky v domnění, že to pak vyhraje. Měli by si všichni uvědomit, že bylo na čase vyhodit silného hráče, přijdou individuální soutěže…

57
limbora
Reagovat

@Lady XL: Otevírám panáčka s tím, že musím napsat, jak dal včera Dominik v Jak to vidí Robinsoni najevo zřejmě názor všech soutěžících – Zina je prošpikována imunitami. To by ztatil účinnost i novičok:-(. Bára spáchala harakiri, kdž v závěrečné řeči pohovořila o tom, jak těžkým soupeřem by byla v individuálních soutěžích. To už byl jen poslední hřebík, mohla by se tím fakt živit. Vlastně předposlední, poslední byl, že nenapsala Blanku. V něčem je obdivuhodná, v něčem neochopitelná. Dominik to přece rozehrál v její prospěch, bylo by stačilo, kdyby v tu chvíli mlčela. Ovšem fakt má talent na to, jak si to pokazit i u těch, co by ji případně v danou chvíli brali. Je mi ji dooce líto.Ale měla na mně blahodárný vliv v tom, že když jsem viděla, jak má krásně narovnaná záda při sezení, také jsem se narovnala. To by mohla také vyučovat. Pedagožka s aprobací: Jak správně sedět a Jak si znepřátelit každého v okolí.

58
Michaela
Reagovat

Mne by se libilo, kdyby se vratila Bara z Karlova ostrova a udelala nejakou alianci s Kalingou a zamirili na Dominika, nekdo by se k nim urco pridal.

Jinak vice a vice fandim Bizonovi, mam rada Katku a z Manoba snad jen Mirek, mozna Martin, ale oni nemaji vubec sanci se vyprofilovat.

Obavam se, ze daleko pujde tak jako tak Dominik, Zina, mozna i Ondra a z nich nefandim doooravdy nikomu.

59
Lady XL
Reagovat

@limbora: :-) byla jsem rychlejší :-). No já jsem ráda, že to Dominik nakousl, my to přeci probíráme už od počátku 1.imunity… Zajímalo by mne, co si asi říkali, když to viděli teď v tv, jak „náhodou“ přišla k té druhé – úkolové… Že zrovna ona „náhodou“ šla tím směrem atd…. A proč není ona úkolová imunita (pochopitelně s jiným úkolem – třeba vyměnit 1 hráče za druhého) i v druhém kmeni??? Navíc bych raději viděla úkol, že o tom NIKOMU nesmí říct a to aspoň 5 dní. Myslím, že by to Zina nedala, mlčet. A pak bych ji potrestala odevzdáním té první imunity :-D… Jenže oni (štáb) takhle nepřemýšlí, pokud přemýšlí vůbec…. Pořád přemýšlím, proč Zině takhle nadržují. Že doufají, že z ní „vytěží“ materiál pro vysílání, protože je ukecaná? kontroverzní? Někdy mám pocit, když vidím ostatní v kmeni, jak se tváří při mluvení Ziny, že si jsou také vědomi určité náklonnosti štábu a tak mlčí, nepouští se do ní tak jako do Báry a Zina si díky tomu asi myslí, jak si jí váží, že je platný člen atd. …. Po skončení Ostrova tak nějak čekám, kde všude Zinu uvidíme – že by Výměna, Prostřeno, Aféry….. no uvidíme, uslyšíme…
S Bárou máš naprostou pravdu, líp bych to nenapsala – zabila to, jak se obhajovala, proč zůstat a to tak, že si podřízla i ta poslední stébla….

60
Lady XL
Reagovat

@Michaela: jj souhlas, mám to obdobně.

61
Prochor
Reagovat

@Michaela: Mně by se ještě víc líbilo, kdyby poslali Dominika na Karlův ostrov a Bára by ho vyřadila ze soutěže v nějaké smíšené disciplíně:-)

62
limbora
Reagovat

A je mi nekonečně líto, že křehká princezna Janina nebylo v teamu krále Dominika. Ten by ji zabil nebo se do ní zamiloval. Jakou tá mu dávala čočku v Jak to vidí Robinsoni. Nezůstala jen u grimas, šla do něj. Kdyby se tak dostala ještě zpátky a do jeho blízkosti byly by to grády.

63
Prochor
Reagovat

@Lady XL: Manobu nevyloučí silného kráče před sloučením proč? Přece proto aby nepokazili to krásné a upřímné přátelství mezi sebou:-))) Emoce jasně převažují nad zdravým rozumem. Jinak Blanka udělala jednu z nejhorších chyb v Survivoru. Nahlásila že má imunitu a nemá jí. Jen trouba na sebe poštve kmen když ani není chráněný imunitou. Naopak Radim z Kalingy to dělá dobře má imunitu o které nikdo neví.

64
Bugina
Reagovat

Soutěž na ostrově vyloučení mi přišla nic moc, Káťa hrála strategicky nejlíp a prohrála. Když už tuhle soutěž, tak měly dát každý holce vlastní misku a žetony označit tak, aby ostatní neviděly, která jakou minci hází.

Jinak se podívejte na večerní radu, Ondra je úplnej klon Upíra Krejčího:))

A Kalinga si teprve teď začala uvědomovat, že je Radim hrozba…

65
VojtaP
Reagovat

@Prochor: určitě se Blanka měla víc snažit a kromě té falešné si pořídit i tu pravou, nicméně hlavu na špalku měla i tak, když Zinu vyřadit nemohli. Možná (spíš určitě) se to Blance ještě vymstí, avšak na jedno hlasování se zachránila a to se taky počítá.

66
Lady XL
Reagovat

@Prochor: Ale chlapi to ví, že Radim má imunitu (asi krom Jardy). Už za krále Karla se to vědělo, myslel, že mu ji Radim dá. U falešné imunity nikdy nevíš, jak se to vyvrbí. Teď si zase myslí že imunitu má (díky Báře) a musí případně hlasy dělit a opět ji to může zachránit…

67
VojtaP
Reagovat

@Lady XL: ale Karel přeci imunitu rezolutně odmítl, aby mohl jít na ten svůj ostrov, přece :D

68
Hooper
Reagovat

@Lady XL: Ty děláš jako kdyby tam bylo nějak hodně lidí, kteří jsou schopni uvažovat strategicky.

69
Hooper
Reagovat

@Lady XL: Štáb nepřemýšlí, resp. přemýšlí kolenem. To je vidět už z lidí, kteří byli vybráni.

Ve středu 4. dubna je zjevně sloučení, jsem zvědav, co přesně bude těch „několik překvapení“, které slibuje program na webu Novy.

70
Hooper
Reagovat

@Michaela: Až přijde Omalovánka za ženskejma z Manoba s návrhem ženské aliance, tak jí všechny urvou ruce.

71
VojtaP
Reagovat

Rekap je venku! Tento týden výjimečně dřív :)

72
janica
Reagovat

Ježíš, kdo je zase Omalovánka? Ještě jsem si nezapamatovala kdo je Koubič a další novota.

Přidat komentář