Panáček v reality show

Robinsonův ostrov 2018: Nejslabší, máte padáka?!

10. Únor 2018 | napsal(a): | reality show: Robinsonův ostrov

robinson_soutez1

Celkem 19 nových Robinsonů právě ztroskotalo a začíná hra o 2,5 milionu korun. První dva dny čelili soutěžící rozdělení kmenů podle pohlaví. Zabydlování žen nešlo úplně podle představ, ať už svou roli sehrál střet generací, povah nebo nedostatek zásob po první prohrané výzvě. U mužů byla jablkem sváru role vůdce kmene, kterého si kmeny musely zvolit. Jaké strategie zvolili soutěžící do začátku a kdo nepřežil první vyřazovací soutěž?

Den 1.

Soutěžící dorazili na ostrov již rozdělení podle pohlaví, ovšem nikdo netušil, že tak zůstanou. Po příjezdu mužů a odhalení, že budou ženy bojovat proti mužům Ondra odstartoval první soutěž, v níž šlo o zásoby. Úkolem bylo posbírat z pláže co nejvíce věcí, které si pak mohl kmen odnést do svého tábora, v určitých momentech však šlo o výběr typu mačeta vs. nádobí, slepice vs. rybářské náčiní, atd. Boj se strhl mezi Dominikem a Bárou o jeden kus bedny s nářadím, jako nejdůležitější věci. Bednu nakonec pro muže vyhrál Dominik. Vypršel časový limit a zmatečná soutěž skončila. Dodatečně Ondra prozradil holkám, které si vybrali slepice, protože se k jejich týmu hodí, že se pod klecí skrývala nápověda ke skryté imunitě. Oba kmeny posléze odešly do svých táborů.

V táboře žen se ihned začínají řešit sympatie, ty Blanka svými pokusy o organizaci tábora nezískává a ostatní ji okamžitě řadí do role matky kmene. V Báře toto chování vyvolává odpor a Zině to taky není zrovna sympatické. Na výpravě pro vodu se sblížily Martina s Katkou, která si živě dokáže představit jejich silné spojenectví. Zina se mezitím snažila být v táboře prospěšná a mačetou půlila bambusovou tyč, Tereza se ji snažila upozornit, že má mačetu ostřím vzhůru, nicméně její rady napadly na úrodnou půdu a ještě u toho málem přišla o hlavu.

U mužů se zase organizace ujal Dominik, který ihned začal prezentovat své představy o podobě tábora. Toho si okamžitě všiml Karel a neváhal na kameru sdělit své antipatie. Později Martin objevil vzkaz, ve kterém stálo, že jako kmen musí veřejně zvolit svého vůdce a následně také označit nejslabšího. Po pár hodinách na ostrově, tak došlo na rozhodování podle prvních dojmů a tak se nedalo očekávat komplikované rozhodnutí. Pánové si za vůdce zvolili Dominika, který se v podstatě do této role profiloval od příjezdu, hlasy dostali také Karel a Martin. Karel si oddechl, role lídra pro něj spíše znamená terč na zádech než výhodu, zvláště takhle na začátku hry, kdy je lepší nevyčnívat. Rozhodování o nejslabším bylo pro většinu jednoduché, byl označen Bizon, kvůli svému stáří. Hlasy ovšem dostali také Karel, Jenda, Petr, Ondra a Radim. Bizon z této pozice nebyl nadšený, veřejně však svou frustraci nepřiznal. Jako důkaz, že karma funguje ve hře téměř instantně, našel Bizon ve vyhrané truhle dědičnou imunitu. Jelikož jeho nález všichni viděli, rozhodl se Bizon o informaci podělit veřejně. Tuto imunitu může použít pouze v případě, že bude ve hře 13 nebo 6 lidí a pokud vypadne, musí imunitu odkázat někomu jinému. Ostatní ihned pochopili, že pokud chtějí mít šanci na toto dědictví, musí si s Bizonem utvořit lepší vztah. Každopádně tento twist může přinést ještě zajímavé situace.

robinson_bizon_imunita

Ženy šly ve veřejném hlasování cestou nejmenšího odporu. Za vůdkyni si zvolily pozitivní Martinu. Ragbistka Katka si stejně jako Karel myslí, že role vůdce dává terč na záda. Za nejslabší byla označena Zina, na čemž se ostatní shodly zcela jednomyslně. Zina je ovšem přesvědčena, že si ji ostatní špatně zaškatulkovaly a zvolily jen kvůli tomu, aby neprolívaly další krev. Ani Zina svou frustraci holkám do obličeje nevmetla. Opak se jim snažila dokázat prací v táboře. Ze strategických rozhovorů jsme zatím mohli vyslechnout pouze Katku s Janinou, které jsou si velmi blízké a rády by do aliance přibraly vůdkyni Martinu, Káťu a dál se prý uvidí. Janina s Katkou si však své spojenectví každopádně potvrdily malíčkem. Blanka rychle pochopila, že se holky budou chtít nejdříve zbavit slabších článků, za který by taky mohla být považována, ráda by to vzala z druhého konce a jako první vyřadila někoho silného, třeba Terry a naopak by si vzala do aliance Zinu, kterou chce každý vyloučit. S návrhem na alianci oslovila Janinu s tím, že by přibraly ještě Katku, Zinu a Káťu.

V táboru mužů probíhá stavba přístřešku a Dominik svou roli vůdce vzal tak poctivě, až to ostatním začalo lézt na nervy. Sám Dominik vidí jako svého největšího nepřítele Karla, kterého nemůžu vystát, nejvíce věří Martinovi. Na rozdíl od ženského kmene se zdá ten mužský více jednoznačně rozdělen na dvě silné skupiny. Karel si kolem sebe vytvořil skupinu skládající se z Bizona, Radima, Petra a Jendy, jejichž společným nepřítelem je Dominik. Kolem Dominika je skupina ve složení Ondra, Jarda, Mirek a Martin, s cílem vyloučit Karla. Případné hlasování by tak rozhodl pouze přeběhlík. Dominik měl zajímavý rozhovor s Petrem, i když to spíš vypadalo, že je Petr u Dominika na koberečku než vyjednávání o alianci. Žádná konkrétní nabídka nepadla ani potvrzení spojenectví, nicméně se oba shodli, že jim vadí Karel, těžko říct, jak si Petr stojí. Ondra chytře zacílil na Bizona, který byl označen za nejslabšího, ale zároveň drží dědičnou imunitu. Pánové mezi sebou mluvili v náznacích, nicméně Ondrova nabídka na 6. místo v jeho alianci nezůstala nepochopena, Bizon však na beton nechtěl nic potvrdit. Radim se zase pokoušel na svou stranu dostat Martina, kterému vyklopil celý plán své aliance, což mu Martin pouze odkýval, ale v konečném důsledku Martina neovlivnil, i když si to Radim nejspíš myslel. Martin hodlá zaujmout pozici agenta na volné noze, kterého chtějí obě strany, ale rozhodne se až podle situace a podle svého uvážení.

robinson1

Den 2.

Druhý den soutěžící čekala výzva, která ovšem nebyla o imunitu, ale měla sloužit jako nástroj pro promíchání kmenů. Zvolení lídři zde budou fungovat jako podpora svých nových týmů, Martina červeného a Dominik žlutého týmu. Začínat budou ti, kteří byli označeni jako nejslabší, zde přichází první zvrat. Zina bude hrát za žlutý tým a Bizon za červený, nejméně nadšený z toho byl pochopitelně Dominik, Zina je pro všechny takový černý Petr. Mechanizmus výběru byl takový, že pokaždé když soutěžící získá na svém stanovišti klíč, může si pro svůj nový kmen zvolit jednoho nového člena, avšak ženy vybíraly muže a naopak. Soutěž probíhala hladce do té doby, než se Terry sekla na stanovišti se skládačkou, ani Dominikova pomoc jí moc nepomohla a tak měl červený tým v podstatě volnou ruku při výběru, kdy si Karel i Martina vybírali hlavně svoje spojence. Úplně na ocet zůstal nakonec Petr, kterého si Dominik nevybral a tak musel ostrov opustit. Z Dominikových slov lze usoudit, že rozhodl jejich neutrální vztah, k Ondrovi i Mirkovi měl zkrátka Dominik blíž. Zde se dá předpokládat, že kdyby měl červený tým možnost volit ještě jednou, tak by Petr nejspíš skončil tam, nicméně ani pro ně nebyl Petr dostatečným lákadlem. Petrova taktika hrát to neutrálně na obě strany se zde těžce nevyplatila. Bizon a Zina dostali na konci soutěže imunitu pro příští kmenovou radu.

robinson_redteam

Kmen červených neboli Kalinga skončil ve složení Martina, Bizon, a dále byli vybráni Katka, Karel, Janina, Jenda, Káťa, Radim a Nikol. Nejhůře výběr Nikol nesla Bára, pro kterou nezůstalo místo v kmeni Kalinga a tak automaticky skončila v kmeni Manobo a ještě k tomu zůstala stát jako poslední. Bylo znát, že zde její ego silně utrpělo. Jak již bylo zmíněno výše, výběry ovlivnili hlavně Martina a Karel, oba si tak vzali své největší spojence. Poměr ženy vs. muži je v kmeni 5:4. To nemusí být dobrá zpráva pro Karla, který bude muset rozvrátit ženskou většinu, aby měl vůbec šanci přežít. Je to výrazná a hlasitá osobnost, což emancipované části ženské aliance nemusí být po chuti a Karel tak může být snadným terčem. Zvláště, když do kmene nevybrali žádné atleticky lepší typy, šance na účast na kmenovce se zvyšují.

robinson_yellowteam

Kmen žlutých neboli Manobo skončil ve složení Dominik, Zina, a dále byli vybráni Jarda, Terry, Martin, Blanka, Mirek, Bára a Ondra. Přestože ve žlutém kmeni mají naopak převahu muži, bude mít Dominik taky co dělat, aby se katastrofa se skládačkou velmi rychle neobrátila proti němu. Může sice věřit Jardovi, Mirkovi a Ondrovi, nicméně další hráči jsou těžce nevyzpytatelní. Žlutý tým tak i přes atletické kvality vypadá na první pohled nesourodě a nejspíš v něm nebude nouze o spory a zajímavé situace. Terry to má hodně nahnuté u Dominika, nicméně podle upoutávky si nejspíš sedne s Ondrou, který by ji mohl nakonec do aliance protlačit. Martin, jakožto agent na volné noze se nebude snažit vehementně prodrat na vrchol nějaké aliance, ale spíše vyčká, až se situace v kmeni usadí a přidá se k nejlepší nabídce. Dále tu máme Zinu, u které nikdo neví, co se jí honí hlavou a na jakou stranu se přidá. Díky tomu, že má Zina imunitu se easy vote volně přenáší na Blanku, která by nemusela odejít bez boje, jako loni Iveta. Její nadějí může být ublížená Bára, kterou podle upoutávky zachvátí paranoia, což bývá zpravidla důvodem pro vyřazení.

Jak hodnotíte výběry týmů a který kmen podle vás půjde jako první na kmenovou radu? Budou mít letos navrch muži nebo ženy?

zdroje obr.: TV Nova

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

Robinsonův ostrov

Diskuze k článku

Počet komentářů: 60
1
Hooper
Reagovat

Tip: První půjde na kmenovou radu Manobo a vypadne Blanka. Vítěz? Muž, dost možná Martin.

2
limbora
Reagovat

Zatím se mi líp daří rozeznávat ženy, svalovci jsou si dosti podobní, ještěže jeden vypadl. Asi to bude příznačné, že ženy si budou spíše užívat, že se na ostrov vůbec probojovaly, testosteronoví frajeři budou pochopitelně soutěživější. Jen ať hezky soutěží. Jen nepochopím, proč se ženy při výbírání členů do týmu nechaly zcela oblbnout Karlem a zcela se vzdaly vlastního názoru. Snad se včas zmobilizují.

3
Libor
Reagovat

Jací svalovci? Maximálně Dominik, Jarda a Petr mají ucházející postavu.

4
limbora
Reagovat

Ale přece i Mirek, snad. Plus ten, co vypadl, Petr.

5
Lucas
Reagovat

No zatím mě nejvíc rozčiluje Karel, furt mele a mele, mě by po chvíli asi hráblo :D ale stejně tak mi je nesympatickej i Dominik. Z kluků je v pohodě zatím asi Martin, z holek je fajn Martina, uvidíme, komu budu fandit ještě. Jinak první dva díly celkem fajn.

6
Lady XL
Reagovat

Chtělo se mi napsat, že Martina nechala výběr na Karlovi, že zná líp kluky, ale pak mi došlo, že se znají navzájem docela dost. Absolvovali spolu cestu na ostrovy, určitě někteří spolu absolvovali ty kurzy přežití ať už teoretické či i praktické…. A tak můžeme dedukovat, že třeba ví Martina, že je lepší Karlovi ustoupit, nechat ho exhibovat a pak třeba s pomocí ostatních vyhodit… :-). Karel mne baví, ale jen pokud není v mé blízkosti :-D, to bych jinak asi zešílela… Takhle přes „sklo“ to jde a je občas co sledovat… Já zase moc a moc rostu ze Zinušky…. :-(. Bohužel má imunitu.

7
Prochor
Reagovat

@Lady XL: Jak jsem pozoroval povahu a chování Karla, tak mít ho v kmeni, dám na něj mašličku a pošlu ho jako dárek jinému kmeni i za cenu početního oslabení. Vzít Karla do kmenu je polibek smrti. Jestli chtěla mít Martina svůj osud pod kontrolou a chtěla alespoň základní soudržnost a důvěru lidí v kmeni, tak na to může rovnou zapomenout. Podle mně rozklíží Karel vztahy uvnitř kmene naprosto brutálním způsobem (asi jako Zoltán v Šéfce).

8
Lady XL
Reagovat

@Prochor: Poprskala jsem si sklo, neboť jsem si živě představila Karla s velkou mašlí (růžovou s puntíčkama) na hlavě :-D, uvázanou pod bradičkou…. no zážitek, díky :-)

9
Monika
Reagovat

Muj oblibenec je zatim Karel, podarilo se mu hned rozdelat ohen, byl sikovny i s hlavolamem a dobre se na nej diva, samozrejme :-)) No a nejvic me vytaci Karel v tymu bych ho nechtela za zadnou cenu.

10
Monika
Reagovat

@Monika: Pardon, oblibenec je Martin.

11
limbora
Reagovat

Podívala jsem se na Jak to vidí Robinsoni – je to lepší než vloni s Martinem. A teď ty tři holky byly zajímavé, zejména Bára a Terry. Terry byla v nefalšovaném šoku z toho, co řekl Dominik. Kápo. A je mi hodně líto, že Bára ze své nepochybné krásy na ostrově neukázala nic. Alespoň zatím.

12
Prochor
Reagovat

Začínám mít dojem, že nejlepší bude 14 dní vydržet a pak si pustit všechny 4 díly od kmenovky do kmenovky jako v US survivoru. Po jednom díle – příliš nezáživné.

13
limbora
Reagovat

@Prochor: Dávám ti za pravdu. Šíleně pomalý rozjezd, kdy se dlouhé minuty a opakovně řeší, jak moc má Karel rád boha a bůh jeho. Rozumím tomu, že čím více vysílacího času se takto pokryje, tím levnější je to pořad. Ale štáb to přece ví snad od začátku a měl vyrobit i v začátku něco, co vnese nějakou dynamiku do děje. Aspoň měli častěji Zině půjčit mačetu:-)

14
Lady XL
Reagovat

Připojuji se k názoru, že rozjezd je pomalý a pak náhlý konec. Ale jsem ráda, že vůbec někdo tento formát u nás vyrábí, když už ho ani v originální verzi téměř nevysílají. Ještěže je to aspoň tedy 2x týdně :-). Já jsem opět v „opozici“, držela jsem palce červeným proti „testosteronům“ :-). Mimochodem, zaregistrovali jste, že Kápo ve vodě někomu (sorry nerozlišuji je ještě) sděloval, že prostě něco se brát musí, aby si svaly udrželi ? … no nic, každého věc a zdraví. Jinak ale záběrů na „božského Káju“ bylo už i na mne moc. Soutěž byla podle mne víc pro siláky. Červení chvílemi dost zmatkovali a pak měli problémy s ohněm. Hlavolam ale zvládaly holky lépe než modří. Tam nebýt Martina, který zaskočil za holky, tak by modří svůj náskok projeli. Jsem zvědavá na soutěž, kde bude vidět a záviset na tom, jak si kdo vede (štafety atp.) , tam se teprve ukáže, zda jsou modří tak silní, jak si teď myslí. Já si myslím že ne, že je stáhnou Zina s Blankou a ani Bára se mi nejeví extra silná.

15
Lady XL
Reagovat

Kdo viděl – „jak to vidí…“. Mě přijde podle řečí, že možná Bára brzy vypadne…., tedy aspoň na Ostrov… A Terry tedy v tomto nebyla zrovna můj fanoušek… :-), sebevědomá až na půdu. Ale ona holt ví víc než my :-D.
Mimochodem, diváci HSTM – nepřipomíná vám hlasem a i trochu vzhledem a chováním Anina „vítězku Silvii“?? :-D

16
limbora
Reagovat

Nějak podvědomě Báře věřím, jen se zatím projevila málo. že by taktika? Ale umím si představit, že narozdíl od Zinušky nebude s machírky cukrovat, ale že jim to dá sežrat… Už aby to bylo.

17
Libor
Reagovat

@Lady XL:

Ó můj bože, to jsou zase názory…

Profi sportovci (a o těch mluvil Dominik) přirozeně užívají, co nejvíce suplementačních látek (i mimo volně dostupných látek) tak, aby dosáhli maximálního výkonu. To je zase „objev“. Přirozeně tak závodníci v silových a estetických sportech suplementují pro ně benefitující doplňky. Stejně tak ale „dopují“ i přirozeně účastníci ostatních sportů na profi úrovni (cyklistika, atletika, hokej, střelba atp.). Ne všechny látky jsou zdraví prospěšné, takže je přirozeně možné se při jejich neodborném užívání „domrdat“, Ujišťuji tě však, že při odborné a promyšlené suplementační strategii (+lékařský dohled) jsou zdravotní potíže nečasté; profi sportovci jsou tak zdravější než 98 % nesportující populace.

Navíc Dominik mluvil o profíkách a ti kulturističní jsou v kontrastu jeho postavy „monstra“, jejichž postavy nelze bez „dopingu“ dosáhnout (+ bez precizní stravy, tvrdého a promyšleného tréninku, standardní legální suplementace, genetické predispozice, samozřejmě).

Postava Dominika/Petra/Jardy není postava kulturistická, ale atletická(!) a lze(!) ji přirozeně dosáhnout i bez „nelegální“ suplementace! Takto přirozeně vypadá mladý, zdravý muž, který se celkem zdravě stravuje a pravidelně provádí sport „nevytrvalostního typu“. Bohužel v dnešní době mekáčů a instagramů lze označit průměrnou postavu populace nejen mužů ale i žen za ‚skinny fat‘.

18
Lady XL
Reagovat

@Libor: Nepovažuji ty kluky za kulturistické typy. Ale děkuji ti za vysvětlení toho „zobání“. Je to zajímavé čtení. Zase jsem o něco chytřejší. Holt jsem Domču špatně pochopila. Dík

19
Hanka
Reagovat

Čauky, poraďte mi někdo, kde najdu profily soutěžících. Díky

20
Kukaccak
Reagovat

Nejmíň sympatický je nám Dominik. Plnou pusu řečí, když však dojde na věc, pokazí na co sáhne, nebo se vůbec nezapojí a chrání oheň před větrem. Je fakt, že to bylo moudřejší než ho znovu nechat řešit hlavolam, ale jako kapitán i hráč je mizerný.

21
limbora
Reagovat

@Libor: Nechci moc odbíhat od tématu Robinsonův ostrov, ale chci se zastat Lady XL a našich „ó, bože, názorů“. Ať si říká kdo chce co chce, figury mají hoši hezké, ale prostě nepřirozené, zrodily se z potu ve fitku, před zrcadlem a kvůli leckdy směšným důvodům. Mnohem hezčí je přirozeně vyformované tělo – horského vůdce, nebo i stavebního dělníka… A která z holek má nejhezčí tělo? Podle mně Bára, Terry, Martina.

22
Bugina
Reagovat

Přestože ve třetím díle už trochu začala „akce“, zdál se mi kupodivu zatím nejnudnější…

23
Libor
Reagovat

@limbora:

Pokud je sport nepřirozený, tak ano – máš pravdu; bez sportu při sezení na zadku taková těla opravdu nevzniknou. Osobně pro mě je stav, kdy se člověk stará o své tělo, stravuje se přiměřeně zdravě a pravidelně sportuje, stav přirozený – označil bych ho za stav „defaultní“. Každopádně uznávám, že jde o věc názoru.

A trochu nechápu tu poznámku k potu, zrcadlu a směšným důvodům. Při sportu se člověk přirozeně potí (a to nejen v posilovně). Zrcadlo je součástí posiloven (ale i ve cvičebních sálů) také zcela nesporně logicky – cvičenci se kontrolují v zrcadle, zda provádějí pohyby technicky správně. A narážka k důvodům? Ty jsou vždy zcela přirozeně subjektivní a individuální; rozhodně však ne horší či lepší. Tak obecně člověk sportuje jednak pro pohyb samotný (protože ho to naplňuje) a jednak pro výsledky jeho činnosti (což jsou zejména zdravotní, výkonnostní či estetické benefity); nejčastěji to bývá kombinace těchto důvodů. A to, že lidé cvičí proto, aby lépe vypadali (ať už se chtějí líbit sobě či druhému pohlaví; nejčastěji kombinace) na tom nevidím nic špatného, divného či snad povrchního. To, že se člověk stará o to, jak vypadá, mi přijde zcela přirozené (stejně jako když lidé chodí ke kadeřníkovi či nakupovat oblečení atp., aby se zkrášlili svůj vzhled). Opět však uznávám, že člověk může mít jiný názor.

Nejhezčí tělo z dívek má pro mě osobně Terry.
Zina není příliš bystrá, ta nemá šanci dojít daleko.
Karel je mi nesympatický, nefandím mu.

24
Hooper
Reagovat

@Lady XL: Kdo jsou modří? Takový kmen v soutěži není. Co se týká hlavolamu, tak ano, tam Koubič překvapil, jak jí to šlo. Nakonec to Kalinga (červený kmen) projela na špatné organizaci práce a neschopnosti Radima uvázat uzel aspoň na druhý pokus. Hoch je zřejmě největší kandidát na vypadnutí, zvlášť, když holky ze začátku proti sobě nepůjdou. Ale i odchod kohokoliv z trojice Jan-feminazi-policistka by kmen nebolel. Vyhozením Karla by si momentálně spíše uškodili.

25
Lady XL
Reagovat

@Hooper: :-D přísahám, že nejsem barvoslepá a proto si neumím vysvětlit, proč jsem uvedla „modrý“ tým…. fakt sorry, pochopitelně žlutí a červení…. No a možná po sloučení – modří :-D :-D.
Na vypadnutí tipuji Radima….

26
Prochor
Reagovat

Já tipuju, že vyřadí nějakou slabší holku. Zřejmě vznikne dominantní aliance muži + Martina + nějaká účelově vybraná holka kvůli převaze. A tahle aliance začne vyřazovat zbytek holek. Kdyby ale měly holky rozum, tak vyřadí okamžitě Karla dokud jich je na to dost. Další by letěla Martina a zbytek mužů by si nechaly na práci s tím, že můžou kohokoliv z nich díky převaze vyhodit.

27
bugina
Reagovat

Zatím holčičí aliance snad nikdy neklapla (ani na nějakou omezenou dobu), vždy se nechaly ukecat radši od nějakýho kluka:)

28
Prochor
Reagovat

Já si pamatuju, že dívčí válka fungovala v Trosečníku, kdy Ingrid s Ivetou zlanařily holky druhého kmene a začaly vyhazovat chlapy. Rácu si nechaly na práci.
Nebo v Cookových ostrovech Parvati štvalo, že chlapi se flákají a domluvila vyhazov největšího flákače. Zbylí chlapi Neiton a Adam se pak začali hodně snažit a Parvati se dobře bavila:-)
Takže někdy dívčí válka funguje ale je fakt že většinou jen dočasně.

29
Bugina
Reagovat

@Prochor: S parvati máte pravdu, Trosečníka jsme neviděla…
Ale mám pocit, že tyhle spojenectví nebejvaj moc trvalý, že se stejně často holky vyděsej, že by jim tam ty chlapi mohli chybět (i když závěrečnou bitvu proti jiným holkám by měly jednodušší než proti chlapovi)

30
Hooper
Reagovat

Takže po rozhovoru Koubič-Radim už mají spolu oba bližší, přímo milenecký vztah. Ach tak.

31
Hooper
Reagovat

Mirek je inteligentní, protože je policajt, kdybyste to nevěděli.

32
Hooper
Reagovat

A už tu máme sparťanskou alianci.:-))

33
VojtaP
Reagovat

Tolik k ženské převaze u červených, Káťa se zdá lehce zmanipulovatelna, uvidíme, co na kmenovce vyvede Karel.

34
Hooper
Reagovat

@VojtaP: Akorát Radim říká, že všichni muži budou hlasovat pro Nikolu. Tak uvidíme, osobně mezi ženami v červeném kmeni vidím slabší kusy.

35
VojtaP
Reagovat

@Hooper: no teď už nevim, kdo půjde. V ohrožení je podle všeho tak půlka lidí.. 😀

36
Hooper
Reagovat

Tak bych řekl, že si Radim podřezal větev.

37
Lukša
Reagovat

Všechna čest střihači i hráčům. Vůbec netuším, kdo půjde z kola ven. Tedy, na ostrov Vyhnanství, pro přesnost.

38
VojtaP
Reagovat

@Hooper: Radimuv problém je, že moc kecá. Už to jak hlásá, jak je s Katkou pár je dost mimo a někdo by si to mohl blbě přebrat

39
Hooper
Reagovat

Cywe.. tak tohle jsem nečekal. Ale aspoň víme, že jisté aliance platí. A zdůvodnění určité věci na konec… nemám slov.

40
Pattrick
Reagovat

Hm, docela nefér no, že to namíchání je 5 na 4 … To mohlo produkci dojít, že toto může nastat.. achjo.. a zrovna Jenda :(

41
Lukša
Reagovat

Výsledek dnešního dílu? Vůbec nikam jsme se neposunuli. Vypadnuvší OK, dvě nejsilnější aliance drží při sobě i přes snahu je rozhodit. Za to hlavně holkám palec nahoru.
Teď ale co s Jendou? Do vyhnanství, nebo domů?

42
Monika
Reagovat

Vypadnuti Jendy mi je fuk, stejne tam byl zbytecnej, ani jsem ho v soutezi de facto nezaznamenala. Spis se divim holkam, ze nevyhodily toho tlachala Karla, takova prilezitost. Navic by mi z nej hrablo celej den ho poslouchat.

43
Enaz
Reagovat

Být tam a slyšet ty řeči, že si holky bez kluků neporadí a budou se mít špatně, tak hlasuji za dívčí alianci i kdybych měla vypadnout v příštím kole.
Pánové to poněkud nezvládl:).
Pokud červení prohrají i příště a pánové nezmění taktiku, tak vypadne další. Pokud vyhrají, tak se to dá rozehrát a uvidí se.
Jinak před nedávnem jsem se dívala na historické díly kdo přežije a ženská aliance zafungovala jen jednou. S Parvátí … a holky braly vše. I můj oblíbenec Ozzy jim to sežral :).

44
Wally
Reagovat

@Lukša: Komentátor zdůrazňoval. že Petrova pochodeň nezhasla. Jendova ano, tak asi domů.

45
Prochor
Reagovat

Čekal jsem spíš nějakou slabší holku. Co se týká vyhozeného borce, tak mně jen napadá co řekl Gino v hotelu Paradise: „Ten je tak hloupej že je škoda ho vyhazovat“:-)

46
Kami
Reagovat

Myslim, ze ze zacatku dali schvalne vic kluku nez holek, system vybirani souperu na promichani tymu jasne naznacoval, ze vypadne kluk. Asi proto, aby se tech par dni o samote na ostrove vyhnanstvi nepodelal strachy :-)

Na jednu stranu premyslim, kdyby ted vypadla holka a Petr se vratil do hry, tak by tam sama byla.. (s kameramanem).

Robinsoni se mi v teto rade docela libi, je tam dost silnych osob(nosti) a je jedno, jeslti zapronym nebo kladnym zpusobem. Holky prekvapily ze drzely spolu.

Myslim, ze nejdulezitejsi taktika ze zacatku je vyhazovat „slabe kusy“ a vyhravat tymove souteze a nedostavat se na kmenove rady.
Po slouceni do topky uz jde o to vyrazovat nejsilnejsi, dokud je lze prehlasovat.

47
Lady XL
Reagovat

Tedy včera to byl slušný kolotoč střihů o domluvách, že jsem fakt už nevěděla, koho kluci dají na vyřazení (no spíš tušila). Je fajn, že se holky nerozpadly, protože teď je to opět od začátku, pořád mají 1 navíc. Radimova řeč už zaváněla vyhrožováním a sedět tam, tak fakt už jen kvůli tomu hlasuji pro některého kluka. Přehnal to. Ale díl byl zdlouhavý a poslouchat občas ty řeči u druhého kmene, to bylo jako být přítomen na motivačních agitkách. Policajt – no nevím, nevím, zda ho budou doma chválit. Přijde mi že, co ve svalech, to chybí v hlavě… Jsem v téhle skupince zvědavá, co bude, až prohrají. Půjdou po Blance, protože Zina bude mít na 1.kmenovce imunitu. Ale Blanka je tvrdá, bude chtít zamíchat kartama.

48
Kami
Reagovat

No to je pravda, vcerejsi dil trosku zdlouhavy, pletichy ze uz jeden nevedel kdo s kym. Ale o to byla mozna kmenovka napinavejsi. Ja jsem cekala, ze daji alespon nejakou mensi soutez, treba o kresadlo nebo neco lakaveho.

Na druhou stranu jsem rada, ze pouslouchame tohle (i kdyz mi prijde ze je to trosku strojene, ty skupinky se stejne vyvrbi podle toho kdo si s kym casem sedne), nez „maaaam hlaaaaad“ .. to bylo v prvni rade az otravny. Takze bud to ted vic strihaj, nebo jim dali vic jidla.

49
Lady XL
Reagovat

Akorát mi nějak chybí, co se stalo s tou velkou rybou z prvního dílu?? Obávám se, že už někde hnije…. A vlastně ani ty slepice nebyly už dlouho vidět :-)…

50
Prochor
Reagovat

@Kami: Myslím že stránka přežití je slabina našich i slovenské řady. Není vidět, že by intenzivně hledali potravu nebo se snažili lovit ryby. Neviděl jsem, že potřebují oheň aby si převařili vodu (asi mají pitnou). Když probendí světlo kecáním na pláži a v noci si vzpomenou, že mají stavět, tak jim někdo ze štábu svítí elektrickým světlem. V Survivoru večer přepnou kamery na infra a ostrovani jsou ve tmě. Co neudělali za světla, to neudělají. Atd.

51
Kami
Reagovat

To je pravda, z prvni rady jsem mela pocit, ze „vic trpi“.. coz, priznejme si, vyvolava (alespon ve me) skodolibou radost :-)
Na druhou stranu 20 dilu „maaaam hlaaad“ me unavovalo – ale nemyslim hledani jidla a rozdelavanim ohne, ale temi dotocenymi medailonky, kde kazdy mlel porad o same o jidle a zadny dej.

Lady XXL – presne jsem si rikala, jak asi dopadly slepice, zadne dilema kdo (a jak) je zabije, co se uvari, kdo snedl driv a kdo vylize hrnec :-))

52
Ajda
Reagovat

@Lady XL: Tu rybku si hned zabrali mravenci :-)

53
Prochor
Reagovat

Ryba měla dobrých 20kg. Měli ji sníst i bez ohně jako suši. Jenže oni si přivlekli na ostrov samé dobroty a banány se taky rychle kazí.

54
Lady XL
Reagovat

Právě, mají do začátku docela dost jídla, i když hlavně ovoce, zeleninu. Proč jim ale dali např. banány, když tam v okolí rostou? Taky bych čekala víc shánění jídla – např. chlapi když si vzali to rybářské náčiní, že ho budou zkoušet. No možná to tam střihač nedal, možná se zatím bojí opustit skupinu, aby se pak nehlasovalo o nich… Prostě zatím tam víc kecají, plkají – se mi tedy zdá – než že by hledali všichni imunitu, dělali víc v táboře. Překvapilo mne, že holky měly z většiny postavený přístřešek, ale kluci holt byli zatím jen u základů – víc teoretizovali.
Jo tak rybku zabrali mravenci :-), no jen jestli nezabrali i ty slepice :-D….

55
Lukša
Reagovat

Marek v jednom z videí prohlásil, že Robinsonům každý den vozí čerstvou vodu. Tolik k prvku přežití v této řadě.
K Jendovi, obávám se, že přeci jen skončil na ostrově vyhnanství. Na webu tohoto ostrova je jeho jméno a bohužel i dle definice není kmenovka pro hráče konečnou (Na Ostrov vyhnanství se dostane vyloučený hráč, který tímto dostane další šanci bojovat o své místo v soutěži). Po 4 epizodách tedy stále plný počet hráčů.

56
Kami
Reagovat

Ja uz se nemuzu dockat az budou mit hlad a budou hrat o hamburger :-)) Zatim jsou nejak moc v pohodicce. Narazila jsem na YT na Ondru a jeho vlastni postrehy k odvysilanym dilum. Je tam paradne zhublej a ostrihanej, fakt mu to slusi. A ke vsemu je vtipnej.
https://www.youtube.com/watch?v=FarajETNh8o

57
Bugina
Reagovat

Absolutně jsem nepochopila, jak Radim říkal Bizonovi, že jsou s Katkou milenci – ona o tom asi netuší:))

58
Prochor
Reagovat

@Bugina: Katka ho miluje a ještě o tom neví ale Radim je vizionář a věří si na 100%.

59
Aža
Reagovat

@Prochor: Tak mě napadá při vzpomínce na Petru z Ostrova robinsonů a Farmy 9, kde nás výborně bavila, že asi nyní absolvuje další RS .
Z vlastní vůle odletěla na Nový Zéland a vytvořila si svou životní RS .
I k tomu musí být odvaha. Možná jí k rozhodnutí pomohly i patálie ze soutěží.

60
Dafne
Reagovat

Bára je úžasná -jak to dělá,když je schopna pojídat sušenku před dalším zápolením,v momentu kdy přichází Ondrův dotaz, který kmen zvládne další boj,kde teprve ukáže o co se bojuje-jujky sušenky.

Přidat komentář