Panáček v reality show

Hledá se táta a máma IV: Nová řada startuje, seznamte se! (promovideo)

9. Říjen 2017 | napsal(a): | reality show: Hledá se táta a máma

hstm

Po téměř sedmileté odmlce se vrací seznamovací show Hledá se táta a máma. Dokáže po tak dlouhé době navázat na úspěšnost předchozích tří řad? I na našich stránkách byla hodně populární, počet příspěvků v diskusi se týdně šplhal i přes dvě tisícovky. Ve čtvrté řadě budou štěstí a lásku hledat Petra (37), Josef (39) a René (41). Splní pořad jejich očekávání? Stačilo prvních pár ukázek a můžeme se těšit na velmi pestrou nabídku. Je otázkou, zda všem jde o seznámení, nebo se chtějí hlavně dámy spíše zviditelnit a celý pořad berou jako jednu velkou zábavu. Mnohé tváře budou pravidelným divákům RS povědomé, dochází opět k recyklaci napříč různými pořady. Je to z nouze, nebo tyto dámy opravdu tak usilovně loví ženicha?!

Promo

Dva tátové a jedna máma

hstm

René Marek (41)

Bydliště: Jaroměř u Kaplice, Jižní Čechy
Děti: nevlastní dcera Dominika (17), syn Jaroslav (13 let). Jsou v péči matky, u otce jen o víkendech dle dohody, většinou každý druhý týden.

Marek je šest let rozvedený. Pracuje jako svářeč a zámečník. Po rozvodu měl tři krátkodobé vztahy, ani jedna nebyla ta pravá. Jedna nebyla rozvedená a ani se rozvádět nechtěla, druhá se chtěla hned sestěhovat a třetí absolutně neuměla hospodařit. Do pořadu se přihlásil, protože je nesmělý a nejde mu navazovat vztahy. Jeho velkou láskou jsou motorky a rocková hudba. Hledá ženu, která stojí oběma nohama na zemi. Přeje si, aby byla hlavně upřímná, veselá, aby si rozuměli a mohli spolu mluvit o všem. Nesmí být urážlivá a žárlivá. Měla by ho zaujmout vzhledem i komunikací.

rene ženy
René má pestrou nabídku. Bude i poptávka?

Josef Křížek (39)

Bydliště: Vysoká Pec – Bohutín, v rodinném domě, který vlastními silami rekonstruuje.
Děti: Sophie Marie (8) a Tamara Jitka (13) – ve střídavé péči rodičů
Omezení: invalidní důchod – neurodegenerativní onemocnění centrálního tipu, ztráta sluchu 80%

Josef je pět let rozvedený. Pracovně se věnuje rekonstrukcím nemovitostí – domy, byty, podlahy, koupelny. Měl po rozvodu tři krátké známosti, které nedopadly dobře. Dva z nich trvaly jen pár týdnů – nefungovala v nich „chemie“. Třetí vztah trval pár měsíců, včetně společného bydlení, ale právě společné soužití nakonec nefungovalo, a proto vztah skončil. Mezi jeho hlavní zájmy patří rodina, myslivost, příroda, výlety, střelba a práce.
Hledá normální ženu, která se nebojí toho, co život přináší. Chce partnerku, která se nebude bát spát ve stanu, bude s ním chodit po lese třeba celý den a nebude se bát sáhnout si na hlínu a bude naopak milovat práci na zahradě. Josef by vedle sebe nesnesl žádnou fiflenu ani zlatokopku. Touží po široké a dobře fungující rodině.
Co o sobě říká: „Jsem hodně pro rodinu, zásadový, hlučný, rozbitý, bojovník, trochu praštěný. Sice už minimálně, ale občas ještě vzteklý, vždy říkám, co si myslím.“

josef ženy
Josef a všechny jeho ženy

Petra Shneiderová (37)

Bydliště: Brno – Židenice
Děti: dcera Sára (15), syn Kevin (12) – v péči matky, s otcem se nestýkají, dokonce na ně neplatí ani alimenty.

Nikdy nebyla vdaná, pracuje jako telefonní operátorka. Po rozchodu s otcem dětí před deseti lety měla jeden delší „vztah-nevztah“, na který nerada vzpomíná. Hledá muže, který už ví, co chce. Její představa ideálního partnera je starší, vyzrálý chlap se zkušenostmi. Důležité je, aby si partner rozuměl nejen s ní, ale i s dětmi. U partnera by netolerovala pití. Petra nemá žádné životní motto, ale má jasný životní cíl a tím je šťastná rodina a pocit, že má vedle sebe člověka, na kterého se může spolehnout.
Ráda cestuje, vaří a věnuje se focení.
Do pořadu se přihlásila, aby zkusila netradiční způsob seznámení a zkusila něco úplně jiného, poznala nové lidi. Tento pořad mam velmi ráda a účast beru jako výzvu a zkušenost.

petra a její muži1
Komedie nebo tragédie?

Co nás čeká

Celé seznamování trvá tři měsíce. První kontakty proběhnou na seznamovací párty. Později dojde i na společné aktivity, vzájemné návštěvy, společná dovolená v zahraničí, v podstatě nic nového oproti poslední řadě. Ve finále bude muset padnout rozhodnutí, zda se láska našla nebo nenašla. Díky sociálním sítím to vypadá, že se budou odhalovat i skrytá tajemství, vytahovat kostlivci ze skříní. Jak vše dopadne? Na to si musíme počkat ještě pár týdnů.

Co prozradili předem

Hned v úvodu bude naše trojice vybírat z dopisů ty, které hodlají blíže poznat. Petra nejvíc váhá nad fotografem Romanem. I když je rozhodnutá jej rovnou vyřadit, nakonec ho pozve. Prozradí ostatním, že se ji snažil oslovit ještě před první společnou oficiální schůzkou? U Reného způsobí rozruch fotomodelky Silvie a Anastázie. Na místo seznámení dorazí se zpožděním, v limuzíně a navíc v dobré náladě. Jak to vezme on i další jeho nápadnice? Pozdní příjezdy provázejí i seznamování u Josefa. Ten si na první setkání vybral i kamarádky Evu a Ivu, které o něj mají společný zájem. Na sraz ale nedorazí a připojí se až později. Příjezd dvou „fiflen“ se ostatním nápadnicím samozřejmě nelíbí.

pm

Pokud čekáte poklidné seznamování, tak tvůrci slibují pravý opak. O hádky a nedorozumění nebude nouze. Jeden z nápadníků ztratí nervy, když se Petra odmítne svléknout před jeho objektivem. Ta má za sebou životní zkušenosti, se kterými nemá potřebu se veřejně svěřovat. Změní se to?
René nebude ztrácet čas a rovnou holky zaměstná na své farmě. Zažije pořádný šok. Většině práce s hnojem nevoní, odmítají se jí účastnit. Jediná, která se do práce vrhne s vervou, je Yvona. Ta je částečně ochrnutá, trpí epilepsií a práce jí spíše škodí, než prospívá. V šoku jsou naopak Reného nápadnice po zhlédnutí jeho domova. Zdá se, že ho samota připravila o chuť uklízet a udržovat bydlení v obyvatelném stavu. Pustí se do velkého úklidu a budou chtít vůbec zůstat?
Ani u Josefa nepanuje zrovna ideální stav. Dům je uprostřed rekonstrukce a ještě se rozbije bojler. Přísun teplé vody je v ohrožení a on bude muset s pravdou ven. Spát se tak bude i venku.
A co u Petry? Ani pro svobodnou matku dvou dětí není lehké udržet doma dokonalý pořádek. Pánové mají plnou hlavu nápadů, jak byt upravit a uklidit. Bude se to ale líbit Petře, nebo se urazí a s nápadníky přestane mluvit?

To jsou ve zkratce úvodní informace, premiérový díl sledujte v pondělí od 21.30 na TV Prima.

Zdroj: TV Prima, PrimaPlay, FB Hledá se táta a máma

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Hledá se táta a máma

Diskuze k článku

Počet komentářů: 58
1
Ivča
Reagovat

Se těším :) tw. jsem jediná, kdo v titulku četl místo „promovideo“ „pornovideo“? :D

Reagovat

@Ivča: Fuj, to jsem se lekla :-)

3
Ivča
Reagovat

@Ajda: no, když vidím tu sestavu, taky jsem se nejdřív lekla :)))

4
Ivča
Reagovat

Kriste…“Jede krááááál…jede krááál“ :D

5
Adam
Reagovat

Už mám favoritku. Sylva je trošku bláznivá a přitom sympatická.

6
Olga
Reagovat

Je to remíza….:-)))))

7
Monika
Reagovat

Ta Sylva me uz ted toci, uz nekde otravovala, ten ksicht si pamatuju. nevite nekdo? Nebyla nahodou u Machaly?

8
Valamin
Reagovat

No ty brďo, prvních 20 minut a čumím jak vyoraná myš! Musím konstatovat, že zatím to má rozjíždějící se potenciál „Mama, ožeň ma!“, přestože nečekám, že by to dosáhlo stejných výšin.

9
Monika
Reagovat

Petra tam ma teda slusnej material, neverim, ze si tam nekoho najde, desna skupinka, tam snad neni jedinej pouzitelnej. 25 let a krome nataceni erotcikych filmu mu chybi predni zub, pak me zaujal typek co prinese zenske na seznameni sprchovej gel.
Rene mel doma neuveritelnej bordel, uz to je vizitka o nem, ktera by me naprosto odradila. A bavi me ty kecy typu nechci zadnou modelku, at je to zenska pro zivot a pak stejne zadnej chlap nedokaze odolat a kazda modelina u kazdeho tatinka ma vstup na seznameni zarucen a je horkou favoritkou.
Jo a ta Silvie nebyla u Machaly, ale odnekud ji znam zcela jiste.

10
Ajda
Reagovat

Ta Slovenka Romana u Reného byla v Prostřenu a totální tragédie, ona i vaření.

11
jenny
Reagovat

SIlvie se jmenuje Řeháková, byla ve Vyvolených a momentálně exhibuje i ve Farmář hledá ženu.

12
Jonatána
Reagovat

Ty jo, to je teda matroš :-). René mi je sympatický a ty dvě krásky mě normálně odrovnaly. uááááá. doufám, že je opravdu tak normální, jak vypadá, a tyhle kreatury pošle co nejdřív domů. Ta zubatá slečna u Josefa, která si ho odvedla na výlet (nic proti), je taky docela zvláštní. co už.U něho s mi zatím na pohled nejvíc líbí ta mladá servírka, Pánové u Petry..uvidíme. Fakt ovšem je, že na rozdíl od FHŽ se těším na další díl. BTW, Gábi, kterou vyvalil farmář, se přesunula sem. Že by nám rostla další harcovnice seznamovacích reality :-D?

13
Ajda
Reagovat

@jenny: Na FHŽ se Silvie probírala už v pátek.

14
JanaH
Reagovat

@Valamin: že jo, že? :-D Až jsem slzu zamáčkla…
Petra mi přijde blbá, jinak to prostě napsat neumím, sorry jako. René se mi zatím jeví jako moula (už i výběrem) a jediný aspoň trochu normální se mi zdá Pepa.

15
Pattrick
Reagovat

Tak to je skvadra :D

16
Monika
Reagovat

Pro me je Rene hlavne hroznej bordelar, vsude neporadek na zahrade, v dome, hafo veci, ktere nejsou na svem miste. I chlap bez zensky muze mit doma cisto a uklizeno, neni o co stat. Navic na me pusobi i jako balvan, z tech tri mi vychazi nejlepe zatim Josef.

17
Lenka
Reagovat

Ta Petra…pořád samý prostě.

18
Prochor
Reagovat

Nechci ještě hodnotit letošní účastníky. Přesto dlouhodobě se mi zdá, že v seznamovacích RS se postupně zhoršuje úroveň účastníků. Vzpomeňte, jak seznamku brala vážně třeba Jana Pajkrtová v první řadě. Pak vzniklo polojasno když třeba Olí ve Farmáři to brala vážně ale Indián si přišel jen masírovat ego a předvádět se. Začali se postupně množit exoti. U nás lze uvést jako příklad Redforda, Nešporovou nebo Rainmena (mimoň, jehovistka a exhibicionista). Extrém je slovenský Farmár, kde po první skvělé řadě se v dalších namnožili bezzubí tupí ožralové věčně v lihu a smysl seznamky a jejího sledování se úplně vytratil. Samozřejmě existují vyjímky „normálních“ lidí v pozdějších řadách – třeba Barbora Justýna Trávníčková.

19
simsin
Reagovat

Ta blondýna co pak opožděně přijede k Josefovi.
1. Byla v té reality show: Seznamka – ty dívky byly nastrčené primou
2. Soudkyně Barbara – 100%
3. Nebezpečné vztahy – nejsem si jistá
4. Hledá se táta a máma

Tamty dvě samozvané modelky (playmate) jsou také nastrčené primou, vážně je někdo tak naivní a myslí si, že chlapovi ze kterého je cítit chudoba a (nemyslím to špatně) tam budou chodit takové holky? Prima zase udělala nějaký podvod, kterým akorát ublíží těm co se tam opravdu přihlásily

20
simsin
Reagovat

Po skandálu s prostřenem si Prima pokoj nedá. Jelikož jsem viděla jaké osazenstvo za těmito pořady stojí, nedivím se. Většinou zakomplexovaný babochlapy a psychicky narušení exoti

21
Ajda
Reagovat

Přesně toto jsem čekala. Skvadra postav, kdy diváka nezajímá, co o sobě vlastně říká, ale přemýšlí, kde a kdy ji už viděl. Medailonky jsou hodně staré, casting se vyhlašoval několikrát, když vezmu časovou osu natáčení, tak ještě těsně před ním hledali a hledali. Na fb se dá najít, že produkce ženy sama „naháněla“. Myslela jsem, že to fakt zruší jako FHŽ a tipuji, že to bude fraška. V promo videu je vidět, s kým Petra pojede na dovolenou, klasika.

Zatím nechci moc hodnotit, ale Petra mi přijde jednodušší, zaráží mě záběry z vířivky v promu. René opravdu bordelář, ale zase bych se vůbec nedivila, kdyby dostal zákaz uklízení, ať je co točit. Co já vím, tak u Farmáře si štáb dokonce za jejich zády kdysi nepořádek vytvářel k obrazu svému. U Josefa tápu, zatím nedokážu přesně vyjádřit názor.

Jo éra Gábiny, ano Prochore i Jany, kterou já vůbec ráda neměla, Květáka a dalších je dávno pryč. Já milovala Evičku a její tatínky a zrní nám už asi taky nikdo nenasype. Ale i zpětně to byla většinou ve finále fraška.

22
Gina
Reagovat

@JanaH: No já na první dojem jsem si říkala,že je dost hezká,aby hledala tady v TV,ale jak otevřela pusu tak jsem si řekla aha tak tady je zakopaný pes…trochu pipina a nic moc v hlavě , ale pro to co se o ní uchází možná najde k sobě partnera.

23
Monika
Reagovat

@simsin: Tak jasne Prima ty dve modeliny nastrcila a jeste jim zaplatila limuzinu, aby to melo grady :-)) nevim no jestli to nekoho bavi, me tam spis otravuji, je to az prilis okate a umele.

24
Monika
Reagovat

@Prochor: Barbora byla ma nejoblibenejsi ucastnice, chytra a samostatna zenska, ktera to brala vazne a skutecne hledala partnera. Mimochodem vis, ze umrela myslim v roce 2015 na rakovinu. Pak byla super Evicka z ni a z te jeji party jsem mela prcu.

25
Adam
Reagovat

Tak režíruje to Šárka Šedivá (Prostřeno, VyVolení, Hotel Paradise), absolutní kráva, takže se to dalo čekat.

26
Lady XL
Reagovat

@Adam: tak nám Šárka povýšila z produkční na režii?? Zajímavé, že ji tehdejší Prostřeno neodstřelilo. Inu špatná reklama – taky reklama. Prima to Prostřeno pak využila a vysílala ho znovu opět s větší sledovaností…. A to fakt měla tehdy Š. namále a měla trochu štěstí, že byla v době vysílání mimo ČR… Nepříjemná osůbka, bohužel udělá pro sledovanost fakt cokoliv. Tudíž teď naprosto chápu ty dvě modelíny, které byly jak z „Hoši … „, (vždyť jsou to hééérečky…). No a někdo to okouknul a zopakoval v menším taky v FT. Mě na tom akorát bavilo sledovat přítomné, jak se na to tváří, protože ty/ti naprosto nic netušili/y…. :-)). Celé natáčení trvalo moc dlouho, nebyl zájem a to hlavně u mužů… Fotograf je mi naprosto odporný, vidím v něm stalkera jak vyšitého…., následná ukázka z dalšího dílu mi potvrdila, že fakt není normální…

27
Gabisollis
Reagovat

Ve farmari sem se Sylvou fakt pobavila,ale vcera v hstm to bylo trapny a uplne zbytecny.

28
JanaH
Reagovat

@Adam: tím se mnohé vysvětluje… :-/

29
Martasa
Reagovat

@Monika:
Jak víš, že Barbora zemřela?

30
Ajda
Reagovat

@Martasa: Na Báru jsme tu nedávno vzpomínali. Někdo našel na netu, že se pořádá akce s koňmi memoriál Báry na její počest. Byla chovatelka koní. A pak další indicie z katastru atd. Bára byla v pořadu sekernice, ale i fajn diskutující tady u nás.

31
Martasa
Reagovat

@Ajda:
Dík za info. Tak to je teda hrozný. Měla přece malého syna… Byla to mladá ženská plná života. Byla mi moc sympatická. Škoda jí.

32
Ajda
Reagovat

@Martasa: Něco oficiálního najít nešlo, ale třeba byt, který kupovala v průběhu HSTM, je napsaný na syna.

Jsem to našla:
http://www.obeckralovice.cz/index.php?id=119752&action=detail&oid=251920&nid=2317

33
Ivča
Reagovat

Petra mluví s prominutím jako dylinka…. .))

34
Hana
Reagovat

Nejvíc mě baví Pepa – fakt sympatický, inteligentní a je s ním sranda. Přesně to jsou parametry, které u chlapa potřebuji. Jemu věřím, že se v tom houfu zájemkyň nejrychleji a správně zorientuje.
Jinak mám se situací, kdy více žen bojuje o jednoho chlapa, fakt problém. Daleko přijatelnější je množina pánů, kteří si čechrají peří před jednou dámou, ale zase ( jak tady někdo vtipně konstatoval) – je to hroznej matroš, z toho se nic použitelnýho nedá vybrat!

35
Martasa
Reagovat

@Ajda:
Díky za odkaz. No, je to hrozný…

36
Valamin
Reagovat

@Ajda:
Vůbec tomu nemůžu uvěřit :( ach jo

38
Monika
Reagovat

Ajdo, tak uz vim odkud nam byla ta Silvie povedoma, ucastnila se na Barrandove Popelky https://www.youtube.com/watch?v=NXgld74CXZ0

39
Prochor
Reagovat

@Ajda: To je právě rozdíl proti prvním řadám. Stačí vzpomenout jakou úroveň měla třeba paní Naďa a její muži z jedničky. Nebo Honza Žídek a jeho ženy ze dvojky. Bohužel lidi už nevěří, že se jedná o víc než show za každou cenu a je to škoda. Přitom hodně lidí se seznámilo později mimo RS takže účast měla význam.

40
Ajda
Reagovat

@Monika: Přesně! Jsem věděla, že ten hlas a pusu nakřivo znám, jen to tehdy byla blondýna.

@Prochor: Souhlas. První řadu divák věřil, tak jako u každé RS. U druhé a všech dalších prozřel. Ale ať je to jak je, první tři řady měly alespoň slušný komparz, teď jsou tam nahnané samé profláknuté tváře nebo tragédi. Už Eva byla v průběhu natáčení zadaná jinde, pak se hned vdávala, Gábina se v průběhu natáčení udala s kameramanem, kterého pak tuším v třetí řadě přebrala Míša, která díky tomu hrála na „tatínka“ divadlo, ten se po právu tehdy rozčílil do ruda. Nebyl archiv, nebyl tolik rozjetý fb, asi to RS v té době víc svědčilo.

41
Monika
Reagovat

@Ajda: Jo mas pravdu, ten kameraman od Gabi presedlal k Mise, uz spolu dnes taky nejsou, zadne prekvapeni. Jinak ja toho tlustocha od Misy nemela rada, nicmene ani se nedivim, ze tak zuril. Kdysi jsem koukala k Mise na FB, tak ona to s tim kameramanem rozjizdela uz na dovolene. Zatimco ten partner o ktereho naoko usilovala byl zavreny vecer v hotelu, ona si uzivala se svym kameramanem a stabem u baru, sedela mu na kline, libali se, pohodicka, pro divaky jen divadlo.

42
Ajda
Reagovat

@Monika: Však potom Michal pěkně vybuchl. Ona tehdy u něho byla taková obézní blondýna, nemám čas ji hledat, ale ta pak byla snad všude a miluje Barrandov. Hrála si na ezoteričku, měla dvě dcery, vymetla už vše co šlo.

Tohle je Silva na našich stránkách.
http://reality-show.panacek.com/47634-popelka-6-3-10-3-ochutnavkovy-vecirek-bileho-vina-a-sektu.html

43
JanaH
Reagovat

Já jsem i tu Petru už někde viděla a za boha si nemůžu vzpomenout kde.
Třeba to někdo vypátrá… nebo se mi časem rozsvítí. :-)

44
Viki
Reagovat

@Monika: Není to ta Silvie, co se teď objevila u některého z Farmářů? Jak jí neprozřetelně s dali do rukou na chvíli srp? Naštěstí bez následků.

45
Viki
Reagovat

@Jonatána: Jončo, mám dojem, že Prima se už opravdu nezastaví před ničím a pro zpestření pořadu pro diváky Primy, kteří ze 70% sestávají z primitivů, které baví právě podobné zhovadilosti, jsou schopny všeho. V daném případě využít jakési nerozhodnosti Reného a přivézt mu tam proti plánu ty příšerky. Kdyby byl René opravdový chlap a chtěl by současně zabodovat u nápadnic, tak by fifleny obratem poslal zpět do limuzíny. Ale možná, že mu to štáb nařídil, aby tam stál jako pika a nebyl mocen slova – že to takhle bude opravdové vzrůšo, a já věřím, že hodně diváků Primy tím je nadšeno.
Mmch, náhodou jsem narazil na profil toho, co Prima vysílá – a přijde mi, že je bez peněz. Každý den po celé odpoledne vysílá letité německé seriály (kraluje tomu Komisař Rex) a večer jde vesměs o německé romantické filmy podle románů teď už nevím koho.

46
Viki
Reagovat

@Prochor: Zdravím Prochore! Slovenský styl pojetí Farmáře jsi popsal dokonale. Oni z toho udělali i samostatný pořád, tuším se jmenoval Bučíkovci

47
Ajda
Reagovat

http://www.extra.cz/skandal-na-prime-do-poradu-hleda-se-tata-a-mama-se-dostaly-pornoherecka-a-prostitutka-tady-je-otevrena-zpoved

Zajímavé je hlavně vyjádření Primy. Je tady snad někdo, kdo by uvěřil, že zasnoubená pornoherečka se až tak nudí, že se dobrovolně rozhodne stát matkou a partnerkou zcela průměrného muže (René omluva), který je navíc neskutečný bordelář (bez omluvy)? Sama vyplní dotazník a projde castingem?

48
Neznámý
Reagovat

To je všem jasný že se tam sami nepřihlásili. Někdo je tam podstrčil z nějakého důvodu, možná se to časem dozvíme a nebo ne. Myslet si můžeme co chceme, Prima má reklamu zaručenou a je jasné že se ted o tom bude mluvit či psát.

49
Viki
Reagovat

@Ajda: Myslím, že jsi to tu nedávno přesně popsala: v první řadě jsme ještě věřili, že je to opravdické, v té druhé to ještě mohlo být, i když jak kdy a pal už to byla levárna na druhou. Ono mi to už hodně přišlo divný u Slováků, kde jsem si ale říkal, že oni jsou holt jiní řízci.
Jinak marně čekám na pokračování včerejšího sílu HSTM – asi nemáš čas, viď . U nás se také krájí, suší, zavařuje, cpe se do mražáků – choť si odjela se známými do lesa.

50
JanaH
Reagovat

@Viki: nešiř paniku, další HSTM bude až v pondělí. :-D Včera šlo FHŽ a článek už tu je.

51
Viki
Reagovat

Pro Aidu: tak jsem trdlo a mám tu totální zmatek v názvech a kdy a kde se co vysílá, měl jsem samozřejmě na mysli Tvůj koment k páteční FHŽ, který jsem nenašel, protože mám nějaký zlobivý prohlížeč, který mě pustí do dalších pořadů jen když si povolím Panačka – jsem prostě amatér. Pak jsem najednou dnes Tvůj komentář i s příspěvky objevil, abych jej nakonec při reakci na diskutérku zase ztratil, protože jsem se chtěl podával na předchozí díly FHŽ a celé to šlo do háje.

52
Ajda
Reagovat

Sešlo se toho na podzim víc. Chtěla jsem sledovat Farmu, ale časově nezvládám. Ještě že je konec VM.

53
Prochor
Reagovat

Petra mi nepřipadá tak špatná protože odhaduju, že nebude jednoduchá osobnost (jednoduché ženy mužům bez fantazie). Petra má možná podobný potenciál země neznámé jako kdysi Jana Pajkrtová.
Když jsem u té fantazie, tak mně zaujal ten nápadník, který Petře v medailonku zazpíval.
I když zpěv byl dost tragédie (Habera by ho poslal rovnou do hvězdné pěchoty) alespoň projevil nějakou invenci. Každopádně to nikoho zatím za všechny řady nenapadlo.

54
Gina
Reagovat

Tak ta blondýna s těmi podpatky byla v Popelce a pak v Soudkyni Barbaře a ted tady??
Gabina ted je u Farmář hledá ženu zkrátka Barrandov + Prima asi obchodují s komparzem.

55
maya
Reagovat

@Monika: Sylva byla chvilku ve „Farmáři“, utekla, když viděla, že půjde i o práci. Ale všimli jste si Ivy z Brna? Byla v Popelce, u Musila ve Vztazích, na Prime v Take me out, teď v Hledá se… Také Gábina, která je v tomto pořadu, byla ve Farmáři. Jsou do pořadů nasazovány produkcí nebo je to jejich koníček zúčastňovat se všech možných castingů. V Hledá se… je Slovenka, která „vařila“ v Prostřeno (hrůza!!!) a už i před časem se jedna pani zúčastnila Farmáře a když tam neuspěla, šla vařit a udělala si z toho seznamku. Jinak zdravím všechny účastnice bývalé Popelky na Barrandově!

56
Gina
Reagovat

Televizím už je jedno kdo se kde objeví přetahují si komparzisty bez skrupulý asi si říkají ,že sledovanost je mizivá a nikdo to nepozná. V hledištích Barbary,Nebez.vztahy a jiných
sedí „publikum“které jeden den hraje stafáž v serialu Modrý kod recepční pak si odskočí do Ulice jako host v hospodě a večer je v Nebez.vztazích..Holt ušetří hledání lidí a je to!

57
trasonova marie
Reagovat

dobry den rada bych se seznamila z muzem jsem sama z detmi anicka ma 7 let arobinek ma 11 let
jsem rozvedena abyvam ve veseli nad moravou muzete mne poslat na email zpravu
603966709

58
Markéta
Reagovat

Dobrý den všem….. Nemáte prosím někdo na Josefa Křížka kontakt? Děkuji M.

Přidat komentář