Panáček v reality show

Nákupné maniačky (15.5. – 19.5.): Malé černé

15. Květen 2017 | napsal(a): | reality show: Nákupné maniačky 2017

A

Stylista Michal Sabo se nám už coby nový kolega Mariana Hornyaka představil, tento týden však bude jeho premiéra v roli samostatného a přísného porotce pořadu Nákupné maniačky.
Alfa omega módy – malé černé šaty, to je jeho zadání pro tento soutěžní týden. Michal nechce vidět klasiku, rád by, aby soutěžící tímto kouskem představily samy sebe, svou osobnost. Jsou divoké, rozpustilé, vážné, či elegantní za všech okolností? V outfitu se musí cítit dobře a uvolněně. Může být sportovní, rozverný, elegantní, fantazii se meze nekladou. Nudné šaty mohou oživit výraznými doplňky, jako jsou boty nebo kabelka.

Maniačky tohoto týdne

nm1a

Tentokrát nakupuje Žaneta (18), Ivana (26), Lubomíra (36) a jako poslední Petronela (30).

Pondělí – Žaneta

Azaneta pondelíA

22 bodů

Úterý – Ivana

BIvana uteryBB

23 bodů

Středa – Lubomíra

CLubomira stredaC

21 bodů

Čtvrtek – Petronela

Dpetronela ctvrtek D

23 bodů

Pátek – FINÁLE

finaleee

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nákupné maniačky 2017

Diskuze k článku

Počet komentářů: 20
1
Johana
Reagovat

Nakoukla jsem jen náhodou a uviděla fotku.
Asi budu staromódní, ale za mě kombinace malých černých se sportovní bundou, obří zimní šálou a teniskami teda nee, ale zajímal by mě názor stylisty.
Ajdo, prosím, kdy a kde se ty maniačky vlastně vysílají? Dnes jsou v programu na TV JOJ jednou ve dvanáct a pak v 17.50 – je to ono?

2
Mali
Reagovat

Pondělní kočka nevypadá špatně, ale téma asi nesplnila.
Malé černé = společenská událost, tak to chápu. A sportovní styl tam nepatří, jinak ji to sluší

Reagovat

@Johana: Já je mám pouštěné z archivu, ale co jsem zkoušela minulý týden, tak 17.50 je premiéra a druhý den v poledne repríza. Mají jen týdenní zpoždění proti JOJ.

Taky nechápu malé černé a zbytek outfitu. Ale stylista řekl, že mají ukázat samy sebe, takže mají volnou ruku. Eleganci opravdu asi nečekejme :D

@Mali: Neuvědomila jsem si, že někdo chodí jen na určité stránky Panáčka, já to mám přeci jen nastavené jinak. Stačí klik na horní lištu Panáček v reality show a načte se hlavní stránka se všemi články. Ale už u Farmy jsem zvyklá, že musím na novou diskusi vložit odkaz. Tak díky za nakopnutí :D

Reagovat

Dnes v Prostřeno vařila Popelka Kristýna z týdne myslivecký večírek. Nafrněná taktička, sebevědomí jí nechybí, je vidět, že je na kameru zvyklá. Podle ní nikdo nic domácího nedělá, vše z pytlíku, hlavně knedlíky všeho druhu.

Fotku přidám hned ráno.

5
Johana
Reagovat

@Ajda: tak to jsem se schválně podívala…vypadá to, že po Popelkách ji sebevědomí ještě stouplo. Kdyby si aspoň sepnula vlasy u vaření…se mi navalovalo, jak s nimi všechno ometala.

6
Panda
Reagovat

@Mali: Ono asi záleží na tom, co si která generace představuje pod pojmem společenská událost. Zaslechla jsem dnes něco o R&B party – proto asi ta kšiltovka :)

Reagovat

@Johana: Prostřeno normálně ignoruji, ale kvůli ní se podívám. Vaření o ničem, jednoduché recepty, nedochucené a vysušené maso, bez mixéru ani ránu. Špinavé nádobí omlouvala myčkou. Viděla jsem upoutávku, dům si koupila z porozvodového vyrovnání, měla staršího manžela a toho jí přebrala vlastní matka. Takže bych si tipla, že by se mohla objevit v nějakém tom dojímacím pořadu Barrandova – Aféry atd.

Druhá maniačka se mi docela líbí, šaty víc vyniknou, ani čepice mi nevadí.

8
panda
Reagovat

Toto že jsou malé černé? Neslyšela jsem komentáře stylistů ani jiné ( probudila jsem se až v závěru). Pro mne jedním slovem katastrofa.

9
Mali
Reagovat

Všem holkám to sluší, ale malé černé vidím jen u Ivany ( myslím téma ne konkrétní kus oděvu)

10
Ajda
Reagovat

@Mali: Skoro to vypadá, že Maniačky chytají móresy Popelky :D

11
Panda
Reagovat

Co to bylo? Už jsem asi stará a ničemu nerozumím. Děravé džíny pod malé černé vítězí,
stylistu rajcujou zdravotní punčochy… Škoda, že neoblékají figuríny – to by mohla být prča.

12
Ajda
Reagovat

Jedna horší než druhá a vyhraje ta nejděsivější. Měla ale nejhezčí boty. Za mě snad ta pondělní, musela by sundat ten hadr z krku a pak je to takové dívčí, mladistvé, stejně téma u žádné nevidím.

@Panda: Občas figurínu použijí, ale jen jeden model, aby stylista předvedl svoji představu o zadání.

13
Mali
Reagovat

Já sleduji aktuální týden ( teento týdeen byly barvy)- protože nevydržím týden čekat. Pouštím si to z archivu večer, někdy usnu. Tak pak už zpětně na minulý týden nereaguji, nepamatuji si vše.
Nový stylista má dobré poznámky a nápady. Ale při hodnoení pro zpestření zabíhá a nelíbí se mi, když hodnotí povahový prifil soutěžících. To je soukromá věc, která mne nezajímá.

14
Ajda
Reagovat

@Mali: Mám to podobně :-)

15
Monika
Reagovat

Trochu OT. Popelku jsem vubec nestihala, koukam zpetne az nyni na dily na YT. Normalne bych nepsala, pac je to uz stare a nema cenu to komentovat. Dnes jsem ovsem narazila na dil, ktery nema obdoby a stoji za komentar. Uplne mi to vyrazilo dech nic podobneho v NM a Popelce nepamatuji. Je to dil (23.3. 2017), slecna Meggie (24 let). Hned na zacatku me upoutal ten ruzovy zamecky pokojicek, ktery povazuji za nevkus a kyc, ale to hlavni teprve prislo. Slecna mela nutkavou potrebu u kazdeho kousku zminovat vysokou nakupni cenu, nektere kousky pro jistotu nechala s cenovkou, aby si nahodou slecny nemyslely, ze to je moc levne. K sperkum pridala i certifikaty. Kocky mela samozrejme slechtene. Ten jeji pohrdavej pohled, povysenost nad ostatni, line prodavacky v obchodech, neskutecne rozmazlenej fracek sponzorovany tatinkem. Ja se za ni v nekterych okamzicich az stydela, ta ostuda se nedala prejit. Naprosto ukazkovy pripad, jak penize dokazou znicit charakter cloveka. Sama se o nic nezaslouzila, nic nedokazala, ale frnak nahore. Neni-li otec stejny pripad, musel to byt kruty pohled na jsvoji dceru a jeji vychovu. Tak pokud jste to nevideli, vrele doporucuji :-))

16
Ajda
Reagovat

@Monika: Meggie byla „hvězdou“ i v naší diskusi.

http://reality-show.panacek.com/47777-popelka-20-3-24-3-pansky-styl.html

Propraly jsem ji ze všech stran, včetně diplomové práce :D Vystupovala i v nějakém tom barrandovském paskvilu Aféry či něco podobného (nechce se mi to hledat). Hrála chudinku co nemůže donosit dítě a jak upřímně plakala :D Opravdu jedna z těch nezapomenutelných.

17
Monika
Reagovat

@Ajda: Diky za info, v diskuzi jsem si pocetla. Ani jsem netusila, ze neobhajila bakalarku na prvni pokus, ale neprekvapilo :-)) na tu nejde zapomenout do smrti. vzdycky bude patrit v tomto poradu ke „spicce“.

18
Mali
Reagovat

@Ajda: nechceš ztkusit dneska nebo další týden dát téma, které je nové a běží poprvé- třeba se chytne víc lidí.
Je škoda, že se hodně diskutujících vytratilo, bez diskuse nemá pořad takovou tu šťávu.

19
Ajda
Reagovat

@Mali: Můžu to zkusit, diskuse opravdu mrtvá, přitom jsem avizovala, že budou Maniačky, Popelkou to nekončí. Jen přidávání fotek teď bude vždy trochu opožděné.

20
Ajda
Reagovat

@Mali: ad 13 – dnes jsem teprve viděla páteční hodnocení barev a co předváděl stylista okolo holky, která navíc nesplnila zadání, to bylo už moc. Ještě jí dát cenu stylisty! Asi se zamiloval, jinak to nechápu.

Přidat komentář