Panáček v reality show

Nákupné maniačky (22.5. – 26.5.): Milion odstínů oblíbené barvy

22. Květen 2017 | napsal(a): | reality show: Nákupné maniačky 2017

A

Nákupné maniačky z minulého týdne, momentálně aktuálně vysílané na JOJ family mají téma – Milion odstínů oblíbené barvy. Jedna barva a kombinace nekonečně mnoha jejich odstínů. To je stylistova představa o výsledném outfitu. Podaří se soutěžícím splnit jeho představy?

Nákupné maniačky

nm barvy1a

Jana (24), Thereska (19), Nikol (20) a Daniela (23), to jsou soutěžící tohoto týdne.

Pondělí – Jana

JANA1

22 bodů

Úterý – Thereska

1theresa utery

21 bodů

Středa – Nikola

nikolaaa

27 bodů

Čtvrtek – Daniela

daniela1

Pátek – FINÁLE

28 bodůbarvy finale

Barvy

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nákupné maniačky 2017

Diskuze k článku

Počet komentářů: 14
1
Mali
Reagovat

Mi se soutěžící špatně hodnotí, protože k ní mám stejnou výhrau, jakou měl stylista a jakou ona sama uvedla pře hodnocením (chybí doladění – náhrelník). Protože pak vypadám, že jsem chytrá jak rádio, když znám hodnocení styylisty.

Téma i přijde docela těžké, sladit se jen do jedné barvy tak, aby člověk nevypadal za kašpara.

Reagovat

@Mali: Souhlasím, chtělo to výrazný šperk, jinak je to modrá dobrá, ale nudná.
Mně se těžko hodnotí, osobně je to pro mě modré peklo, protože nemám ráda modrou (kromě džínoviny). Sice v poslední době pár modrých kousků mám, stejně bude vždy na okraji mého šatníku, ale to je můj problém, do hodnocení nepatří.

Mimochodem, jak nejsou maniačky ve studiu, tak záběry z dálky jsou k ničemu, pomalu horší než u Popelky :(

3
Johana
Reagovat

Mně se Thereska líbí od hlavy až k patě. Určitě tam nedostatky jsou, ale já je nevidím ( nebo spíš nechci vidět ), protože je starorůžová moje nejoblíbenější barva. Přece něco…dost mi vadí ty tmavé punčochy, ale to je možná jen osvětlením ve studiu.

Reagovat

@Johana: Sladěno hezky, moje oblíbená barva, ale chybí tam právě ty odstíny. Ve finále to bude zajímavé ;-)

5
Johana
Reagovat

@Ajda: taky kouknu na finále. Zajímá mě názor stylisty na toto, mimochodem, moc pěkné téma.
Proti červené nic nemám, i když ji moc nenosím, ale nemám ráda kombinaci červené a vínové. Koukám, že slečna dostala zatím nejvíc bodů, ale mně se na tom něco nezdá, jen nevím přesně co.

6
Monika
Reagovat

Velmi se mi libi tohle tema, super napad, prijde mi i celkem dost obtizne sladit odstiny jedne barvy v tech nekolika obchodech za docela kratky cas.
Jana – mam stejny problem jako ajda, nemam rada modrou barvu, moje nejmene oblibena barva, miluju riflove veci, tech mam hodne, ale krome dzinoviny snad ani modrou v satniku nemam. Vadi mi snad vsechny odstiny a vubec nejvic tmave modra nadrazacka (kalhoty Jany), v teto barve bych si nikdy nic nekoupila, vylozene tu barvu nesnasim, pak mam alergii i na tyrkysovou, no modrou nebrat, nedokazu byt objektivni
Thereska – celkem zajimavej outfit, ruzova jejimu vzhledu slusi, vytku bych mela jen k tomu, ze tam nejsou tak vyrazne kontrasty v odstinech ruzove
Nikola – nejak nevim, pro me vinova neni odstin cervene, i kdyz to asi stylistum vadit nebude, netusim. Mne ta vinova s cervenou nejde dohromady vubec, mam to za dve ruzne barvy a ne odstiny barvy jedne.

7
anapro
Reagovat

mně se líbí ta růžová, modrá nic moc a ta červená hrozný, neladí barvy k sobě vzíájemně, alespoň podle fotek, tel jsem neviděla… ale ožná mám nevkus, neslyšela jsem komentáře stylistů, tak se nchám překvapit v pátek, jestli to stihnu

8
aingeru
Reagovat

Jedna barva a kombinace nekonečně mnoha jejich odstínů!
spanish to english

9
Johana
Reagovat

Daniela by v tom outfitu mohla z fleku hrát Wendy, dceru Gomeze a Trish Adamsových. Asi to měly být odstíny šedé, ale toto je takové ponuré a s tím líčením až strašidelné.

10
Mali
Reagovat

Nejhorší se mi zdá červená- nelíbí se mi kombinace více červených a také také člověk celý v červeném na mne působí nepříjemně. Modré soutěžící chybí tečka ( třeba ten náhrdelník), růžová- přijde mi fádní. ale pohodová, příjemná. Nejvíce se mi líbil poslední zelený outfit- v TV vypadal mnohem lépe než na fotce a boty byly úžasné.

11
Panda
Reagovat

Zelená se mi líbí nejvíc, ale mám nutkání outfit doplnit lukem a šípem.
Červená si dost věřila, ale výsledek je takový až nepříjemný , včetně líčení.
Růžová hezké, ale kdyby přidala další odstín, tak se kouzlo rozplyne.
U modré mi ze začátku vadila halenka – měla mít strukturu nebo vzorek, ale nakonec mi nejvíc rušivý přijde odstín kabelky.

12
Panda
Reagovat

To psychologické kádrování mi tam nesedí. Mám pocit, že je uvádí do rozpaků.

13
Monika
Reagovat

U „zelene“ slecny mi silne vadila kabelka s botama, jednak se mi odstin zelene nehodil ke zbytku outfitu a ani stylove mi to k tomu nepasovalo. A dalsi silenost mi prisla ta bambule na kabelce, proc to tam cpat, jen abych utratila posledni penize.

14
real madrid logo
Reagovat

It is a stunning post. Exceptionally valuable to me. I preferred it. Very useful to me real madrid logo

Přidat komentář