Panáček v reality show

Nákupné maniačky (22.5. – 26.5.): Inspirace známou osobností

29. Květen 2017 | napsal(a): | reality show: Nákupné maniačky 2017

A

Premiérové Nákupné maniačky mají tento týden od Mariana Hornyaka dost neobvyklé, na první pohled docela jednoduché téma – inspirovat se při sestavování outfitu stylem některé známé osoby, nejlépe světové celebrity, prostě někoho, koho mají rády, koho obdivují. Soutěžící nejsou ničím omezené, jen by styl osobnosti měl být aplikovatelný na postavu té které maniačky a její možnosti správně v něm vyniknout. Během nakupování mohou používat fotografie, ověřovat si výběr na různých stránkách internetu, ale ve finále musí být vidět shoda se zvolenou osobou.

Nákupné maniačky

nm celebrity1A

Tento týden nakupuje jako první Patricia (18), po ní Dominika (18). Další dny uvidíme Miroslavu (22) a poslední bude Michaela (21).

Pondělí – Patricia alias Mila Kunis

patricie1

24 bodů

Úterý – Dominika alias Rihanna

DOMINIka

15 bodů

Středa – Miroslava alias Dara Rolins

MIROslava

17 bodů

Čtvrtek – Michaela alias Karl Lagerfeld

MichaelaA

21 bodů

Pátek – FINÁLE

cefin

celebrity

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nákupné maniačky 2017

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
Mali
Reagovat

Moc neladí tmavší šaty a světlejší kabát ( to říkal i Osmany). Zvolenou celebritu neznám.
Přijde mi srandovní, když někdo cíleně říká “ selebrita.“ :-))

Reagovat

Obdivovala u Milu Kunis minimalismus, ale v jejím modelu ho moc nevidím, vadí mi zelená barva, boty omlouvala, ale jsou jak říkal FV babkovské.

Reagovat

Dnes se mi to líbilo daleko víc než včera, nechápu to nízké hodnocení. Včera zcela mimo, dnes to mělo šmrnc. Kožich být nemusel, ale mně nevadil.

Přidat komentář