Panáček v reality show

American Idol 2015 Hollywood week – část 2. (rekap + video)

14. Únor 2015 | napsal(a): | reality show: American Idol

[singlepic id=10886 w=615]

Hollywood week se ukázal pro soutěžící jako opravdový zátěžový test. Minulý díl končil kolapsem jedné ze soutěžících, jejíž osud měl být odhalen až nyní. Jak porota zmínila na začátku, skupinové vystoupení není o zpěvu, ale o umění improvizovat, zvládat únavu a vyhrocené situace, uchazeči se zkrátka musí ukázat jako skuteční profíci. Středeční díl nadále ohalil zbývající vystoupení skupin. Po dvou probdělých nocích museli soutěžící v posledním hollywoodskem divadelním díle ze sebe vydat  to nejlepší. Závěrečné sólo rozhodne o umístění v top 48 a možnosti vystoupit v prestižním klubu House of Blues v LA ve zbrusunovém kole nazvaném Showcase, který bude odvysílaný příští týden. A kdo se vlastně do užšího výběru dostal, vyčistila konečně porota zrno od plev nebo ji ještě nějaká práce čeká? Jaké byly zbylé skupiny a sóla? Čtěte rekap a podělte se o své názory v diskuzi.

Den 3. – skupinové vystoupení – pokračování

aneb spousta dramatu a vypadlého textu pro všechny

Sal’s Gals

zazpívali: Train – Drive By

Začínáme, kde jsme minule skončili, Alexis se vyčerpáním zhroutila a skupinové klání si vyžádalo neplánovanou přestávku. Nakonec vše skončilo dobře, když se Alexis vrátila s tím, že vystoupení zvládne. Vystoupení ale nebylo to pravé ořechové, skupina se jevila stále otřesena předchozími událostmi a ani z davu vyčnívající JAX kvalitu nevytrhla, Kelley vypadala ztraceně úplně. Nekonzistentní vystoupení nakonec přežila pouze JAX a právě Alexis, která nejspíš postoupila jen díky tomu, že se dokázala sebrat, uvidíme, jak si poradí se sólem.

3-1 Brunettes

zazpívali: Beatles – A Little Help From My Friends

Až na hranice svých sil si šáhla také členka následující skupiny Emily Brooke, která se dala dohromady společně s Riley Briou, Keri Lynn Roach a Jakem Blackem. Emily pro změnou trpěla otravou jídlem. Na pódiu se zachovala jako profesionál a nedala na sobě nic znát, celá skupina odvedla výbornou práci. Úkol splněn na výbornou. Vzhledem ke složení členů jsem čekal nějaké country, ale Beatles jim vůbec neprokázali medvědí službu. Všichni čtyři si vyzpívali zasloužený postup.

Blvd

zazpívali: Kelly Clarkson – Since U Been Gone

Další smíšená skupina ve složení Cody Fry, Rayvon Owen, Kellyanne Rogers a Piper Jones jsou ve skutečnosti staří známí z vysoké školy. Porota byla z jejich zpomalené verze velkého hitu první vítězky soutěže přímo nadšená, Harry dokonce označil skupinu jako nejlepší z toho dne. Osobně bych pár výtek měl. Nemyslím si zrovna, že tahle píseň ve zpomalené aranži dostatečně funguje, byly tam nádherné momenty, třeba poslední harmonie byla perfektní. Holky odvedly určitě lepší práci, ale méně snahy vystoupit z davu a více citu by neuškodilo, zvláště u Piper. Rayvon by měl určitě se svým falzetem šetřit, protože ho nemá tak dobrý, jak si asi sám myslí. Alespoň do té doby než ho zdokonalí, v jednom místě mě hodně zatahal za uši. Codyho i Rayvona bych rád slyšel i v něčem rytmičtějším nebo také může hrozit, že si je diváci zapamatují jako uspávače hadů. Nicméně zde máme další postup bez ztráty kytičky.

Team Jup

zazpívali: OneRepublic – Love Runs Out

Tohle bylo rychlé, naštěstí jsme viděli velmi málo. Skupina v čele s otravnou a netalentovanou roztleskávačkou Tiffani Stringer (jak se proboha dostala dál než Tara?!?) zmasakrovala hit od OneRepublic a všichni se museli  po zásluze poroučet domů. Také jsme se dočkali uplakaných keců typu „jsem tu za sebe, skupiny nedělám“, tady asi někdo nepochopil „vo co go“…

Vital Sings

zazpívaly: Jackson 5 – I Want You Back

Když už je řeč o podchycení pointy skupinové výzvy, další na řadě byla čistě divčí skupina ve složení Addanna Duru, Cindy Maslov, Denise Natoli a Camille Peruto. Děvčata si evidentně nepřišla do soutěže dělat přátele a tak mezi nimi nepanovala zrovna týmová nálada. I to patří k Hollywood Weeku. Nejvíce se od skupiny distancovala Cindy, které je úplně jedno, jak ostatní zazpívají, hlavně, když zazáří ona. Vystoupení se neslo v duchu těchto sporů, velmi lajdácké a každá by se ráda předvedla, bohužel na úkor kvality songu. Bylo jasné, že tohle někdo odskáče. Nakonec postoupila Addanna a Cindy, byť nebyly nic extra, nechaly zbylé děvčata daleko za sebou. Pozdě ale přece, děvčata po verdiktu uzavřela příměří.

LKYCO

zazpívali: One Direction – Story Of My Life

Trevor Douglas, Savion Wright, Qaasim Middleton a Daniel Seavey vymysleli pro svou skupinu „zajímavý“ název. LKYCO je akronymem pro „Ladies Keep Your Clothes On“. Ještěže jsou skupinou pouze na jeden den a jedno vystoupení, protože ani jedno mi zrovna nesedlo. Kluci si vůbec nevzali příklad z Hollywoodova průšvihu s Adele z prvního dne a píseň překopali k nepoznání tak, že ztratila téměř všechnu původní melodii. Chvílemi jsem přemýšlel, jestli se nejednalo spíše o mash-up. Aranžmá a veškeré triky, co kluci tahali z rukávu vystoupení příliš zkomplikovalo a vytvořilo pořádný binec. Tohle nebylo dobré. Kdyby se samostatně nejednalo o velké osobnosti, na které se produkce zaměřuje už od začátku, v případě Saviona a Trevora bych si troufnul říct, že i o frontrunnery. Netipoval bych si, že všichni postoupí.

Rychlý sestřih ukazuje další postupující. Alexis Gomez, Loren Lott a Quentin Alexander byli jediní, kdo postoupili ze svých skupin. Co vidí porota na Alexis a zpívající herečce Loren je mi stále záhadou, obě docela průměrné a druhá ke všemu ještě otravná. Zato Quentin mě od začátku zaujal více než jeho přímý konkurent od Q Quaasim. Škoda, že jsme neslyšeli více z jeho zajímavého hlasu. Možná se dočkáme při sólech.

No Sleep

zazpívali: Bruno Mars – Granade

Máme tu další skupinu, co má problémy s lídrem a celkově se vztahy. Její členové Hollywood Anderson, Laurel Taylor Tauton, Amber Kalechi, Brittany a Monica nejdříve narazili na nezodpovědné vedení Hollywooda, což na sebe nakonec vzala Laurel, která se ukázala být trošku despotou. Laurel ale zvolila špatný model vedení, vůbec nenesl své ovoce. Na pódiu vznikl velký zmatek a také ten měl tendenci se rozpadat. Místy ani nebylo poznat, kdo zpívá sólo a kdo křoví. Navíc je to už druhé nebo třetí vystoupení, kde mě vyloženě iritoval beatbox. Bylo to hodně špatné. Tady budou padat hlavy. Hrobníkovi z lopaty utekla Monica a Hollywood, kteří postoupili. Se zbytkem se loučíme.

JKL

zazpívali: Meghan Trainor – All About That Bass

Následující skupina ve složení Kory Wheeler, Jess Lamb, Lovey James a Carla Davis se rozhodla na úkol jít od lesa a zvolili acappella úpravu. Už do tak náročné výzvy si na svá bedra naložili ještě víc. Vyšlo jim to však na jedničku. Odrhovačku, která se jednu dobu valila ze všech stran, pomalu i z lednice, se jim podařilo přetvořit k nepoznání, jakoby jsem slyšel song poprvé, vznikl z toho jednoduchý a povedený cover. Proč porota nepustila dál Koryho nechápu, u Carly těžko říct, zase jsme toho od ní tolik neslyšeli. Jess a Lovey v soutěži pokračují.

Rocky’s Crew

zazpívali: Selena Gomez – Come and Get It

Skupina s Tanyou McKennou, Rockym, Richem a Trentem se od samého začátku neshodli vůbec na ničem. Nevěděli co budou zpívat ani jak. Jejich generální zkouška tak neproběhla vůbec podle jejich představ a vystoupení naostro také zrovna žádná sláva nebyla, velké potíže měli s textem a tak se dostalo jen k opakování refrénu pořád dokola. Jediná, která jakž takž uspěla byla Tanya a tak není divu, že zabodovala i u poroty a jako jediná postoupila. 

Soul Connection

zazpívaly: Bruno Mars – Granade

Další drama se odehrávalo v dívčí skupině složené ze zkušené Idolistky Sariny-Joi Crowe, Eriky David, Adriany Simon a Hetherle Spires. Byla to právě Hetherle, která všechen povyk způsobila, v domnění, že se jí skupina straní a neoprávněně ji napadá, zašla dokonce za produkčním týmem, že nebude zpívat, pokud ji nepřiřadí jinam. Někdo už tu nejspíš chytá hvězdné manýry, být produkční, ukážu jí dveře od divadla. Je zajímavé, jak se některé názvy skupin ukážou jako pěkná ironie. Přes to všechno drama nebyly holky vůbec špatné, z nich nejvíce vyčnívala Sarina, která je po všech stránkách hotová a připravená dojít v soutěži co nejdál. Nakonec možná opravdu karma funguje, jako jediná ze skupiny nepostoupila Hetherle.

Mark Andrew, Katherine Winston, Vanessa Andrea a Alex Shier společně zazpívali skladbu od Beatles. Předvedli své pěkné hlasy a dobré harmonie. Černého Petra si v této skupině vybrala Vanessa a do dalšího kola nepostoupila.

Garrett’s Girls

Skupina kolem slepého countrymana Garretta moc velký dojem neudělala. Středem pozornosti byl Garrett a holky mu dělaly křoví, porota také nebyla nadšená a Garrett’s Girls včetně Garretta soutěž opouští. 

Violet Vixens

zazpívaly: The Queen – Somebody To Love

Poslední skupina je opět ryze dívčí. Shannon Berthiaume, Joey Cook, Naomi Tatsuoka a Krista Bettevy chtěli přesvědčit porotu svým podáním legendy. Špatnou nohou do vystoupení ale vkročila Joey, která ve své pasáži zapomněla text. Vylhala se z toho vskutku elegantně a vtipně svým vlastním textem, aniž by ztratila melodii a vykolejila ostatní. Porota následně její umění improvizace ocenila, mají pravdu, když už zapomeneš text, buď alespoň zábavný. Ostatní děvčata také neprošly bez zaškobrtnutí, Shannon pokračuje ve své jízdě neobroušeného diamantu a text také příliš neovládala, ovšem svým drivem vyčnívá natolik, že je člověk schopný to přehlédnout. Naomi byť nezpívá zase tak špatně a předvedla daleko více vkusu než na castingu, ale pořád na mě nepůsobí jako budoucí hvězda, možná by se spíše hodila ke konkurenci. Porota poslední skupinu ocenila celou postupem.

Den 4. – poslední divadelní sólo

Poslední den v divadle dostali soutěžící za úkol nacvičit s kapelou Rickyho Minora jednu píseň. Do posledního divadelního kola postoupilo přes 80 soutěžících, ale Showcase v House Of Blues má lineup omezený pouze na 48 soutěžících. Do 45 minut se ovšem nevlezli všichni

Loren Lott

zazpívala: Adele – Skyfall

Sóla měla za úkol odstartovat Loren. Doteď jsem ji měl pouze za afektovanou zpívající herečku, zvláště se mi vůbec nelíbilo, co provedla s Radioactive. Když řekla, že zazpívá Skyfall, tak jsem čekal podobnou neseriózní taškařici. Loren mě překvapila, poprvé bych řekl, že vidím zpěvačku a ne herečku, která fušuje cizím do řemesla. Úplně dokonalé to nebylo, ale Loren se podařilo zachovat dekórum a náladu písně, navíc za celou soutěž nezněla líp. Solidní vystoupení, které by ji i mohlo do dalšího kola posunout, bude záležet na konkurenci.

Daniel Seavey

zazpíval: Ed Sheeran – I See Fire

Dan mě zatím nepřesvědčil, že by měl být pro tuto soutěž připravený. Jeho podání Sheeranovky, ale bylo od něj zatím nejlepší, drželo mu všechno pohromadě a měl tam spoustu zajímavých míst. Trevorovu verzi z prvního dne ovšem nepřekonal. Jak jsem již řekl dříve, v Danielovi se skrývá spousta potenciálu, potřeboval by ještě tak rok ne-li dva, aby počkal než jeho hlas dospěje a nabral potřebné zkušenosti. V tomto stádiu si nemyslím, že si může myslet na vysoké umístění, přičemž za ten rok by to mohl dotáhnout klidně i do GF. Jak to s Danielem dopadne je v rukou poroty.

Big Ron

zazpíval: Marvin Gaye – Let’s Get It On

Big Ron se postaral o další reality momenty, když se při zkoušce nepohodl s Rickym. Faktem je, že má Ricky pravdu, Ron má tendenci příliš tlačit na pilu a to, že by se mu kapela podvolila, by nepomohlo. Ronovo vystoupení tomu bylo důkazem. Dobrý soulový hlas, ale proč opět Marvin? Nutno podotknout, že Markova verze byla mnohem lepší a vkusnější. Po jeho vystoupení neváhal svalit vinu na Rickyho. Vskutku zajímavá strategie. Ron se vznáší někde v oblacích a přitom si nemá moc na čem myslet. Tuším, že ho čeká strmý pád.

Shi Scott

zazpívala: Etta James – All I Could Do Is Cry

Shi mi stejně jako Ron zatím k srdci nepřirostla. Byť hlasově na tom není vůbec špatně, chybí ji vlastní invence, nejdříve jsme od ní dostali imitaci Amy, poté Duffy. Stejně jako u castingu se do jejího vystoupení promítla nervozita, tentokrát v ještě větším měřítku. Shi se kvůli trémě dost trápila s dechem. S vystoupením byla i přes ne tak kladné hodnocení spokojená. Uvidíme, jestli bude spokojená s konečným verdiktem.

Adam Lasher

zazpíval: Tom Petty – Free Falling

U Adama se muzikální kořeny nezapřou. V sólovém vystoupení se samozřejmě cítí jako ryba ve vodě, tudíž je rád, že přežil skupinovou výzvu. K jeho výkonu nemám moc co vytknout. Měl jsem pocit, že sleduju vystoupení profíka.

Ihned po Adamově vystoupení přišlo na první vyřazování. Mezi postupujícími nechyběli Loren Lott, Daniel Seavey, Shi Scott a v záběru se mihla také Maddy Hudson. Nepřekvapivě nepostoupil Big Ron a překvapivě ani Adam! Nechápu co porotě (potažmo produkci) na Adamovi vadilo.

Quentin Alexander

zazpíval: Vance Joy – Riptide

Quentinovi se od castingů příliš pozornosti (kromě skupinového kola) nedostalo. Na svém sólu ukázal, že to bylo neprávem, Riptide si upravil podle sebe a zněl přímo skvěle. Škoda, že jsme neslyšeli více. Quentin má šanci ještě pořádně zamíchat kartami v klučičí kategorii, vyzpíval si přímý postup do top 48.

Maddie Walker se znovu objevila pouze v sestřihu, ale opět zvládla pěkně zazářit. Stejně tak Trevor se svou úpravou Skinny Love vůbec nezněl špatně. Oba postupují přímo.

Alexis Glanville

zazpívala: Debby Boone – You Light Up My Light

Alexis jsme mohli poprvé zaregistrovat, když se postarala o drama při skupinové výzvě, kde odpadla vyčerpáním. Ryanovi v zákulisí slíbila, že se to nebude opakovat. To co předvedla ale vůbec nebylo dobré, hned od začátku špatně nastoupila, načež ji Harry po chvilce trápení přerušil, aby se pokusila sladit s kapelou. I tak to nebylo vůbec dobré, svými obličejovými kreacemi mi připomněla nechvalně známého italského hřebce Andreu Faustiniho. Podruhé se jí opět nepodařilo nastoupit ve správné tónině a byla bez milosti vyloučena. Těžko říct, proč vůbec postoupila, tak daleko.

JAX

zazpívala: The Beatles – Let It Be

JAX si znovu troufla předělat známou klasiku, opět se jí to podařilo, jen nahrát a vydat. Jen ta prezentace zpívání rodičům vkleče v publiku nebyla vůbec nutná. JAX podle mě nepotřebuje takové laciné triky. Také JAX nebude v top 48 chybět.

Michael Simeon, Nick Fradiani

zazpívali: Colbie Caillat – Try, David Gray – Babylon

Nepochybně rostoucí tendenci svých výkonů má Michael Simeon, umí skvěle prodat svůj hlas a emoce. Na rozhodnutí si ale bude muset počkat. Nick má jiný problém, cítí, že mezi mladé potenciální hvězdičky ve svých 28 letech příliš nezapadá, kvůli věku to může být i jeho poslední šance v Idolu uspět. Nick a třeba Daniel, Shi, Shannon, atd. stojí v přímém srovnání na opačné straně spektra. Za Nicka mluví bohaté zkušenosti a stejně jako u Adama vidím před sebou hotového zpěváka. Vymstí se Nickovi nedostatek prostoru pro růst? Uvidíme později.

Katherine Skinner

zazpívala: Heart – Alone

Upřímně jsem se podivil, že podivínka Katherine s kočičím alter egem nevypadla někdy mimo záběr. Můj údiv pokračoval, když se Katherine kvílela, jakoby ji na noze stálo tucet slonů. Srovnání s Carrie Underwood nebo Gábinou Gunčíkovou není třeba vůbec vytahovat. Toto nebylo vůbec dobrý, spíše útrpné sledovat.

Další výsledky odhalily, že mezi postupujícími nechybí Michael Simeon, Nick Fradiani a Emily Brooke. Více obětí bylo mezi nepostupujícími, do House of Blues se nepodívá Katherine Skinner, Jess Lamb, Alex Shier a Piper Jones. Jak vtipně poznamenal Keith: „padají jako mouchy“.

Clark Beckham, Mark Andrew

zazpívali: Ottis Redding – Try a Little Tenderness, Bon Iver/Birdy – Skinny Love

Clark tentokrát vyměnil kytaru za elektrické klávesy. Multiinstrumentalista se vždy hodí, zvláště pokud jde o někoho s takovým talentem a charismatem, jako má Clark. Skvělé a silné vystoupení s velkým prožitkem. Mark má za sebou probdělou noc, na jeho výkonu se to ani moc nepodepsalo, opět zněl skvěle, až na to malé zakopnutí po stránce textu bylo jeho vystoupení hodně působivé.

Mark i Clark nepřekvapivě postoupili, společně s nimi také Alexis Gomez, u které měla ale JLo výhrady o nedostatečné originalitě, s čímž můžu souhlasit. Radovat se můžou také Shannon Berthiaume a Katherine Winston. Stopka nevyhnutelně čekala na Naomi, u které měl Harry zase problém s výslovností.

Joey Cook

zazpívala: The Beatles – Across The Universe

Joey měla po skupinové výzvě co napravovat. Slova se tentokrát nezdají jako velký problém, i když některé pasáže jí nebyly zrovna rozumět. Upřímně jsem čekal od Joey trochu víc a ona nejspíš také. Bezprostředně po vystoupení ji uchvátila panika.

Po Joey následoval sestřih zbytku řady. Nejvíce bych vypíchl Lovey, která se po slabším castingu ukazuje jako solidní hráč, dále nezklamal také Rayvon, konečně v něčem rytmičtějším a Riley. U Rileyho vidím na poli country music v budoucnu uplatnění. Má všechny předpoklady a nejspíš i v soutěži dojde daleko. Všichni, včetně Joey nakonec postoupili.

Hodnocení druhé části Hollywoodu

Hollywood se ukázal být pro soutěžící opravdová zkouška ohněm. Stejně jako minulý týden jsme byli svědky solidních vystoupení, kterých bylo mnohem více než těch slabých. Jen škoda, že jsme nemohli vidět více sól. Letošní Hollywood week byl dobře zpracován, vyvážení zpěvu a reality prvků bylo vkusně odvedené, drama se odehrávalo spíše v pozadí a mělo smysl a návaznost ve výkonech, hlavně nedošlo na žádné zbytečné natahování zápletek vedoucích nikam. K postupujícím. Myslím, že nikdo nepostoupil jen tak pro nic, spíš mě mrzí vypadnutí některých silnějších osobitých zpěváků, jako například Adama, který se mohl v Showcase ještě ukázat. Příští týden už nás čeká slíbené nové kolo Showcase v House of Blues s živým publikem a zároveň také Zelená míle, kde se dozvíme složení top 24.

 

 

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

American Idol

Diskuze k článku

Počet komentářů: 21
1
Monika
Reagovat

Ja nechapu proc porota pustila Koryho vubec z castingu. Ten jeho buzerantskej hlasek je prisernej, skripu zubama od prvnich tonu.

2
Nofux
Reagovat

Díky za rekapy :) nemám moc času sem psát, ale poctivě čtu :D Castingy mě tenhle rok moc neoslovily, zato Hollywood se mi letos líbil hodně. Můj největší favorit je v tuhle chvíli asi Clark, s každým kolem lepší a lepší. Co se týče kluků tak ještě držim palce Nickovi a Quentinovi. U holek už to je horší, u většiny z nich mám problém, že si je prostě nepamatuju :D Joey je zajímavá, ale myslim si, že mě hodně rychle omrzí. Třeba se ale pletu. I přes pár klopýtnutí se mi docela líbí Shannon – během skupinového vystoupení tam měla jeden hodně pěknej moment. Těšim se na Showcase, snad se dočkáme nějakých touchdownů :)

3
Nofux
Reagovat

Jinak celkově se mi výběr soutěžících letos dost zamlouvá a vypadá to, že to bude mnohem lepší než poslední 2 ročníky. A taky jsem rád, že se produkce rozhodla vrátit k prověřenému tří kolovému semifinále, kdy se z Top 24 stane Top 16 a následně finálová Top 12 :)

4
DJ Vlado
Reagovat

Po Hollywoodu se u mě nic moc nezměnilo a mojí Top 3 zůstávají Shannon, Jax a Clark :-) Shannon už je v tuto chvíli mojí letošní srdcovkou (jaké překvapení u mě, že? :-D), hrozně se mi líbí ta její živočišnost a energie, která zvlášť v tom skupinovém zpěvu dost vynikla, přičemž souhlasím s Nofuxem, že tam měla jeden naprosto parádní moment :-) Jax si vybrala slabší chvilku ve skupině, ale všechna její ostatní vystoupení byla skvělá, výrazná a osobitá a ten její quirky hlásek je skutečně nakažlivý :-) Clarka v tuto chvíli tipuju na celkového vítěze, v Hollywoodu se předvedl parádně, navíc je to typ WGWG, pro které Amíci rádi hlasují :-)

Kdo mi naopak už od castingu leze na nervy, tak to je „hérečka“ Loren – ta osoba je afektovaná jak Pappová s Rybníčkovou dohromady :-/ Nicméně uznávám, že svým podáním Skyfall dost překvapila, ovšem doufám, že to u ní byl pouze jednorázový úlet nahoru, protože ve finále bych ji viděl nerad (na to mám jiné adeptky) :-) Potom jsou tu dvě zpěvačky, ze kterých mám smíšené pocity a to jsou Shi a Joey. Obě mají zajímavé hlasy, ale s oběma mám problém, i když s každou jiný. Shi mi přijde jako totální imitátorka, která má nadrcenou Amy a jí podobné zpěvačky, ale jakmile má zazpívat něco jiného, tak je nejistá, přičemž souhlasím s Harrym, že její Etta James byla hodně slabá. Určitým způsobem mají k sobě blízko s Shannon, obě mají nakřáplé „winehousovské“ hlasy, ale Shannon je řádově osobitější, proto doufám, že při jejich případném střetu v SF dají diváci přednost originalitě před revivalem :-) Joey se mi hlasově dost líbí, ale nemusím ji přitom vidět, jelikož svými pohyby připomíná Zemana při viróze a když si k tomu ještě vezme harmoniku nebo ukulele, tak působí jako maskot (čemuž ty barevné vlasy taky napomáhají), což je při tak zajímavém hlasu škoda :-/ Dále mě vyloženě štve, jak malý prostor dostávají Maddie a Katherine, které obě zpívají výborně a zasloužily by si mnohem víc vysílacího času (místo hroutící se Alexis nebo „kočičí ženy“, které beztak nepostoupily) :-/

U kluků mě hodně překvapil Quentin a dost se mi líbil i Nick, který mi už od castingu v mnohém připomíná Bendeho, bude rovněž černým koněm? :-) Naopak nemusím Daniela, který je sice na svůj věk slušně talentovaný a za pár let by mohl být hodně dobrý, ale v této chvíli je to ještě děťátko a obávám se, že bude postupovat hlavně kvůli svému roztomilému kukuči na úkor zajímavějších a vyzrálejších zpěváků :-/

5
Monika
Reagovat

Muj TOP favorit je Riley Bria, pak dlouho nic a pak mam asi pet jmen, ale jeste si pockam na dalsi prubeh.

6
Laikka
Reagovat

Hollywood week moc pěknej, líbí se mi poměrně dost lidí, ale z těch co si pamatuju asi nejvíc Jax, pak Riley, Quentin, Shannon, Joey a Daniel. Ano Daniel je roztomilej a jsou tam lepší, ale na mě funguje, nemůžu si pomoct :)

7
Frantiszek
Reagovat

Nebyli ukázáni všichni. Nevím jak to tedy posoudit. Ale podle toho, koho jsem v HW viděl.
Mark Andrew stále u mě top.
Hunter a Rayvon.
Quentin dobrej zpěv ale ten piercing je hroznej- jako kráva v chovu.
Nevím, jak je na tom Mickey Duram a Maddie H. , jsou dál, nejsou?
a ač měla ta Hetherle hvězdné manýry, rozhodně si zpěvem zasloužila postup. Chyba.
Big Ron neskutečnej šoumen a hlas taky fajný. Škoda ho.
Clark se ukazuje jako hodně zdatný zpěvák a není jednotvárný.
…….OT Maminka Jax je nádherná ženská :)

8
lierel
Reagovat

Asi jsem divná, protože mezi mé prozatimní favority patří úplně jiní, než co jsou opěvováni tady v diskuzi :-) Počítám s tím, že se to ještě změní, protože jsme neviděli všechny, ale zatím?
líbí se mi: Joey, Shi / Daniel (ano, opravdu, zatím ho mám na top místech), Trevor, Quentin, Nick (+ Adam, který vypadl :-( )
potenciální favoriti, ještě nemám jasný názor: JAX / Michael Simeon
nelíbí se mi: Shannon (opravdu nechápu, co na ní vidíte, její řezavý hlas je mi protivný + její prezentace na jevišti se mi také nelíbí)

9
VojtaP
Reagovat

@Frantiszek: na Idolpadu je tento obrázek se všemi postupujícími. Jinde na stránce je i seznam top 24, takže kdo si nechce zkazit překvapení ze Zelené míle, tak by se neměl moc po stránce rozhlížet.

@Laikka: Daniel určitě tak působí i na víc lidí, právě proto asi postupuje. Fanynek bude mít dost. Neměl bych s ním vůbec problém, je mi určitě sympatičtější než Jai z předloňského australského XF a taky je hodně muzikální. Jen si myslím, že kdyby přihlásil příští rok nebo na přes rok, měl by reálnou šanci to celé vyhrát, takhle nevím, kam by to ve finále dotáhl. Ten talent a potenciál je u něj obrovský, ale potřebuje ještě trochu dozrát.

10
Nofux
Reagovat

Teď jsem trochu googloval a koukám, že Nick byl loni se svou kapelou v AGT https://www.youtube.com/watch?v=hlF3bo3mDl0

11
Frantiszek
Reagovat

Doprčic, až teď jsem si všiml že je tu i Keri Lynn Roche :D Tak tím se mění všechno. Sice navrátilec, ale ta jde ke mě do topky a nemusel jsem jí slyšet zpívat :)

12
Frantiszek
Reagovat

@VojtaP: Koukat na to nebudu, ale budu tajně doufat, že
Rayvon, Hunter, Mark, Maddy a Keri Lynn Roche tam jsou :)

Mimochodem Mark byl před 2 lety ve VoiceUS.

13
Jarda
Reagovat

@Frantiszek: Pokud by tam Keri Lynn byla tak je to jasná jednička, ale mám takový pocit, že buďto ji už dávno vyhodili nebo sama odstoupila, je divné, že se tam ani jednou nikde nemihla. Možná podobný případ jako Adam Lasher, hotové zpěváky tam asi nechtějí. Takže spíše nedoufej….

14
Monika
Reagovat

Keri jasna jednicka, hmmm,, premyslim cim…. Tak otresnou podiovou prezentaci tam nikdo jinej nema, tak asik tim :-))))

15
libena
Reagovat

@DJ Vlado:
nemůžu si pomoct, ale musím se zeptat – nebyl jsi v pondělí na koncertě queen s adamem lambertem? u pódia?

k idolu – já ho stíhám zkouknout tak minimálně s týdenním zpožděním, tak mi připadá zbytečný do diskuse přispívat. poctivě všechno ale čtu, díky za rekapy.
mě zaujala a v paměti zůstala asi nejvíc jax, není ani nejlepší zpěvačka, ale líbí se mi kompletně a připadá mi jako dobrý typ pro tuto soutěž. dál pak – maddie, shannon, riley, trevor a mark
ale ještě je pořád nemám dost zažité…

16
DJ Vlado
Reagovat

@libena: Na Queen s Adamem jsem byl, ale ne u pódia, seděl jsem nahoře na tribuně :-)

17
libena
Reagovat

@DJ Vlado: hmmm, škoda, skoro jsem si podle fotky myslela že jsi to byl ty :-)
ale koncert byl perfektní!!!!

18
DJ Vlado
Reagovat

@libena: Tak to byl asi nějaký můj dvojník :-D A souhlas, koncert byl super :-)

19
Jarda
Reagovat

Tak zde zatím není žádný komentář z posledních vyřazování, ale máme už TOP 24. Bylo to tentokrát hrozně rychlé, od nikoho jsme neslyšeli ani celou píseň, snad to nebude tak i nadále. K nějakému velkému překvapení nedošlo, snad se nečekalo, že nepostoupí Jaq (na rozdíl od Jax, která postoupila). I když se asi nebude ta holka počítat mezi favority, ale mně se velmi líbila, jednak celkovým vystupováním, ale hlavně velmi příjemným a vyváženým zpěvem. Mluvím teď o Katherine Winston. Jo a ten malý punťa postoupil také, kluk má ale talent, o tom žádná.

20
VojtaP
Reagovat

@Jarda: bude rekap, ale musíš vydržet do zítřejšího odpoledne. Bohužel nestíhám natolik, že jsem nestihl ve čtvrtek ani nahodit aktuální článek pro diskuzi. :)

21
Frantiszek
Reagovat

@Jarda: Vůbec se ti ohledně Katherine nedivím. Vyhledal jsem si na YT její kanál a musím říct, že zpívá opravdu krásně a má takovou hrozně příjemnou stesknou barvu hlasu. :) Na castingu byla trochu šedá myš, ale tu před publikem to bylo fakt skvostné :)

Přidat komentář