Panáček v reality show

X Factor UK – Seznámení s TOP24 a pozvánka na oblíbené Judges Houses (video)

29. Září 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor UK

[singlepic id=10305 w=615]
11. řada britského X Factoru má za sebou úspěšně fázi zvanou „6 Chairs Challenge“. Řekněme, že během tří odvysílaných epizod, nebylo nouze o zvraty a šokující rozhodnutí jednotlivých porotců. Pojďme si nyní zrekapitulovat, jak jednotlivé kategorie dopadly a co nás čeká během následující fáze, oblíbených Judges Houses.

Dívky

Mentor: Cheryl Fernandez-Versini
[singlepic id=10310 w=615]

Během pátečního dílu nám bylo představeno 11 dívek bojující o 6 křesel v týmu Cheryl. Sama Cheryl se dle mého názoru během rozhodování dopustila několika chyb, což dali jasně najevo i diváci v aréně. Mě osobně vadí vyřazení Moniky, myslím, že je na tom pěvecky rozhodně lépe než některé slečny, které si Cheryl nechala. Konečnou TOP6 nakonec tvoří:
Chloe Jasmine, Emily Middlemas, Kerrianne Covell, Lauren Platt, Lola Saunders, Stephanie Nala

Koho bych si vzal já do Live Show?
1. Kerriane Covell
2. Lauren Platt
3. Zde zatím váhám, buďto Emily nebo Lola
Chloe a Stephanie jsou podle mě mimo.

Kluci

Mentor: Mel B
[singlepic id=10307 w=615]

Zatímco Cheryl se zdála při výběru mírná a nerozvážná, Mel působila jasným, rázným až chladným dojmem, což mě osobně nevadilo, spíše vyhovovalo. Také přeci nemusí posadit na křeslo každého kdo trochu rozhýbe dav. :).
O přízeň Mel bojovalo celkem 13 kluků, a takto dopadla konečná TOP6:
Andrea Faustini, Danny Dearden, Jack Walton, Jake Quickenden, Jordan Morris, Paul Akister

Koho bych si vzal já do Live Show?
1. Jack Walton
2.,3. Jake Quickenden, Paul Akister nebo Andrea Faustini
U této kategorie nemám sám moc jasno, jedinou jistotou je pro mě Jack na 1. místě. Zbylí Jordan a Danny jdou opět mimo mě.

Starší 25 let

Mentor: Simon Cowell
[singlepic id=10308 w=615]

I Simon se dle mého neobešel bez průšvihů během svého rozhodování. Každý z deseti soutěžících se snažil urvat křeslo pro sebe, a jak to dopadlo? Osobně považuji za největší „fail“ postup Steveho. Exoti do Live pěvecké soutěže nepatří, ne děkuji. I sám Simon se po odvysílání vyjádřil své obavy, že pokud Steveho pustí do Live, mohl by díky divácké podpoře klidně vyhrát. Další epizodou samou o sobě je působení Reign. Mě osobně moc nesedla, takže jsem za její vypadnutí rád, ovšem chování Cheryl mě přišlo také dost přehnané. Zde je tedy finální TOP6:
Ben Haenow, Fleur East, Helen Fulthorpe, Jay James, Lizzy Pattinson, Stevi Ritchie

Koho bych si vzal já do Live Show?
1.,2. Na prvním místě se rozhoduji mezi Benem a Jayem. Rozhodně bych však vzal oba.
3. Ze zbývajících postupujících bych volil nejspíš Helen.
Zbylí tři soutěžící jsou dle mě pěvecky totálně mimo.

Skupiny

Mentor: Louis Walsh
[singlepic id=10309 w=615]

Nejvíce nezvládnuté rozhodování skončilo na Louisovi. Jeho neustálé změny názorů a vracení již vypadnutých soutěžících bylo spíš k smíchu. :) Asi by už vážně měl přenechat místo v porotě někomu jinému. Skupin soutěžilo nejméně, celkem 8. Šance na postup tedy byla pro každou relativně vysoká. Za zdejší nejlepší výkon považuji provedení songu „Run“ od Leony Lewis v podání nového (Big)Boybandu (8 členů je vážně moc, i když jim to všem spolu perfektně ladí). Z postupujících mě osobně vadí jen Blonde Electric – pro mě jsou stejným exotem jako třeba Steve. U Louise se však obávám, že si tyto dvě „dámy“ vezme do Live na úkor mnohem lepší skupiny. Ale nepředbíhejme. Takto tedy dopadla Louisova finální TOP6:
New Girl Group, Only the Young, Concept, New Boy Band, Blonde Electric, The Brooks

Koho bych si vzal já do Live Show?
1. Na prvním místě dle posledního výkonu rozhodně New Boy Band
2.,3. Ze zbývajících postupujících bych volil nejspíš Only the Young a New Girl Group.

A kam že se na JH poletí letos? A kdo bude porotcům pomáhat se samotným výběrem?

[singlepic id=10306 w=615]
Domy porotců, to je jedna z divácky nejoblíbenějších fází celé show. Mentoři se se svými soutěžícími podívají do různých koutů světa, mnohdy do takových, kam by se samotní soutěžící jen těžko dostali. Ty letošní JH nás čekají již tento víkend.

Simon se tentokrát podívá do města andělů Los Angeles a na pomoc si již po několikáté přizval zpěvačku Sinittu. Cheryl zavítá do francouzského Nice, spolu s rapperem Tinie Tempahem. Do mexického města Cancún vezme své svěřence Mel B a její „Spice“ exkolegyně Emma Bunton a Louis se podívá na Bermůdské ostrovy, kde mu pomůže bývalá porotkyně britského X Factoru Tulisa Contostavlos.

Malá upoutávka na víkend:

Jak se na letošní JH těšíte vy? A jaké jsou vaše TOP3 z každé kategorie? Shodneme se alespoň u některého postupujícího? :) Diskutujte, komentujte :)

Bedy

Snažím se věnovat různým televizním reality-show a soutěžím dost svého času. Především se zajímám o pěvecké a talentové soutěže, zejména jsem velkým fandou X Factoru. Dále také o "kontejnerovky" typu Vyvolení apod. Stále mě nepřestávají překvapovat zahraniční verze jednotlivých formátů a pevně doufám, že se jim ty naše jednou dokáží celkově vyrovnat. :)

X Factor UK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 100
1
Lucas
Reagovat

Tak nějak na 90 % souhlasím :) akorát u kluků nejsem tak odvařenej z Jacka Waltona, ale postup si rozhodně zaslouží. Já mám na prvním místě Jakea. No a pak by mohl postoupit asi Andrea, ale uvidíme podle výkonu v JH. U Paula nevím, má dobrej hlas, ale jinak to není typ, kterýmu bych fandil, taky uvidíme.

Louis… během prvních dvou dílů tento týden tam téměř nebyl a opravdu nechyběl, je tam už k ničemu. Taky se bojim, že vezme do live shows Blonde Electric nebo The Brooks, což jsou noví Jedwardi. No a nejvíc jsem zvědavej na New Boyband.

2
yeey
Reagovat

SPOILER! SPOILER! SPOILER!

na digitalspy foru je tento seznam postupujicich do liveshows, jeden z mala, co (alespon) vypada verohodne… verte nebo neverte :-)

Groups
Only the Young
Blonde Electric
8 Piece Boyband

GIRLS
Chloe Jasmine
Emily Middlemas
Lola Saunders

BOYS
Paul Akister
Jake Quickenden
Andrea Faustini

OVERS
Jay James
Ben Haenow
Fleur

Boys Wildcard – Jack Walton (zbytek DK nevi)

3
Michaela
Reagovat

U me je to vcelku jasne, mam 4 TOP interprety: Lauren, Kerrianne, Jack Walton a Only The Young, ti uz se mi nezmeni.

Pak mam takove otazniky, kde si pockam na Judges Houses: Chloe, Lola, Jake Q., Ben, Jay, Stevie a New Girl Group.

Postradam Monicu, Chloe O., Heydena a Janet Grogan, tu nnejvice!

4
Michaela
Reagovat

@yeey: Pokud by to dopadlo takto, myslim si, ze bych X-Factor dale nesledovala, pravdepodobne.

5
Monika
Reagovat

U me je tez jasno mam jen TOP 2: jay potom je dlouha propast a nasleduje Ben.
Leze mi na nervy: Chloe, Paul, Andrea, Emily.
Chybi mi tam Raign.

6
Michaela
Reagovat

@Monika: Ja nesnesu Emily a Stephanie.

7
yeey
Reagovat

@Michaela: uz jim tam do toho nekdo trochu reje, pravda to byt nemusi… je fakt, ze takhle hlavne ty holky by Cheryl totalne dojebala (i kdyz u ni bych se uz nedivil nicemu)…

8
Monika
Reagovat

z jineho spoileru jsem cetla, ze nepoustoupi Kerriane, protoze na svem FB zverejnila vystoupeni presne ve stejnou dobu jako zacina live show…i to tady sedi…spoiler mi prijde dost verohodnej…

9
Monika
Reagovat

n@Michaela: jeste je tu velka sance v podobe DK, kdo jinej by ji dostal ze zbytku nez Lauren, myslim, ze muzes bejt celkem v klidu, favoritka ti zustane…

10
yeey
Reagovat

kdovi se tam porad jen predhanej, kdo ma zarucenejsi informace a pak to stejne neklapne… jediny, co bych byl fakt prekvapenej, by bylo, kdyby nesouhlasili ti 4 postupujici kluci…

11
DJ Vlado
Reagovat

O víkendu jsem byl v Polsku a pak jsem pracoval na rekapu XF AUS, takže jsem nemohl komentovat průběžně, takže mé závěrečné shrnutí:

Vyloženě mě nasralo vyřazení Chloe G. a Janet, obě mě v bootcampu zaujaly mnohem víc než v audtions a přál jsem si je v živácích :-( Mrzí mě i vyřazení Charlieho Browna, který sice vystoupení zvoral, ale měl něco navíc, což některým postupujícím zoufale schází :-( Má přání na postup jsou následující:

holky:
Lauren (srdcovka No. 1), Kerrianne, Emily, DK – Lola

žádná z holek mi vyloženě nevadí, každá z nich má něco do sebe, ale nejmíň bych postrádal Chloe a zklamala mě i Stephanie (v Talentu s Luminites se mi líbila řádově víc), fakt velká škoda druhé Chloe :-(

kluci:
Paul a Jack, jinak je mi to jedno, ale radši Andrea a Jake, ke kterým mám výhrady, než dva zbylí
NE! Danny a Jordan – mečivej kozel a přeslazenej bieberoid, jeden Relich mi letos bohatě stačil (ten pokryl obě kategorie zároveň)

Overs:
Jay a Ben, jinak je mi to jedno, chci zpátky Janet!!!
NE! Stevie – další Rylan, Wagner a spol., proboha jen to ne!!!

skupiny:
Only The Young (srdcovka No. 2) a New Girlband
NE! Blonde Electric a The Brooks

12
Bedy
Reagovat

@yeey: Pokud by to bylo takhle, tak celá kategorie holek je pro mě zabitá.., to by to Cheryl fakt domrvila.., jinak by mi vadili ze zbytku soutěžících jen Blonde elektric… no uvidíme..

13
Monika
Reagovat

Chloe je imho jasna tim, ze ji Cheryl vratila do hry, tak se ji nezbavi…..To by nedavalo moc smysl…Plus jeji velkou vyhodou je dobra image, odlisna od holek, povazuji ji za jasnou finalistku. Kerrianne tez vypada na jasnej nepostup dle FB:-(

14
yeey
Reagovat

@Bedy: neboj, prave holcici kategorii tomu, kdo to postnul, vyvraci nejvic a jak pry je Lauren „zarucene, definitivne a 100%“ v live shows…:-DD docela se na nich bavim :-DDD to by bylo, aby alespon Lauren do zivaku nepostoupila… i kdyz mozna se to Cheryl tak libilo, jak ji na bootcampu vsichni vybuceli, ze si chce dat repete v judges houses…

15
yeey
Reagovat

@Monika: Chloe je podle me taky jasna – odlisna chovanim i zpevem, kontroverzni… sice bude kazdej tejden v bottom 2, ale co na tom zalezi, ze? :-)

16
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: U kluků a Overs bych tomu věřil, u skupin celkem taky, ale u holek ne!!! Doufám, že Lauren v té Top 3 bude (věřím tomu člověku, který tam několikrát zopakoval, že postoupila, proč by to opakoval tolikrát, kdyby to nebyla pravda? naopak jsem zaznamenal několik na sobě nezávislých spoilerů, že Lola vypadla), protože to už bych měl zkažený už druhý ročník XF UK v řadě (vlastně třetí, umístění Rylana před Ellou dodalo 9. řadě dost hořkou pachuť) :-(

17
Monika
Reagovat

Podle me Cheryl o Lolu hodne stoji, vsak si vemte, jak to moc Lola pokazila…..kdokoliv jinej na jejim miste by za takove vystoupeni v bootcampu letel a Lola tam celou dobu sedela bez sebemensiho naznaku vyhazovu…nejak tusim, ze Cheryl si ji tam prosadi, klidne na ukor lauren..ta se ale nemusi zas tak bat, ta DK bude jeji tutove

18
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: podle me tam vetsina keca, az se jim od huby prasi, asi si fakt budem muset pockat :-)

19
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Tím pádem ale nikde není řečeno, že nekecá ani tenhle spoiler, ale počkáme a uvidíme :-)

20
DJ Vlado
Reagovat

Když tak o tom přemýšlím, tak moje největší oblíbenkyně z britského XF mají vesměs irský původ, Janet a Melanie jsou jasné Irky, Diana je sice rodilá Angličanka, ale irské kořeny z ní stříkají na sto honů (vzlykavý hlas a pihovatý nos), snad jen Ella je čistokrevná Britka :-) Už proto mě mrzí vyřazení Chloe G., která už podle toho O´ je taky Irka a typově spadá do mého ideálu možná i víc než Lauren, té bych stoprocentně fandil :-(

21
Michaela
Reagovat

SPOILER! Tak u Simona je trojka jistá, už jsem to také objevila: Jay, Ben a Fleur. A kdo u něj dostane Divokou kartu, jestli doopravdy nějaká bude? Helen, pokud by to mělo být spravedlivé, Stevie, pokud jim půjde o zábavu.

22
Michaela
Reagovat

@Monika: Jo, jo, o Kerrianne jsem objevila také pár fám, bude to obrovská škoda, jestli se do Live Shows doopravdy nedostane. Ale v tu dobu ještě neexistovala nebo se nevědělo o Divoké kartě, tak je třeba možné, že ji dostane ještě ona … Hlavně na oficiálních stránkách X-Factoru se o Divokých kartách ještě nemluví, tak uvidíme, jak to, nakonec, vlastně bude.

23
Michaela
Reagovat

@yeey: Já zase našla, že Jack by měl postoupit přímo …! Přála bych mu to. U kluků je to mé č. 1.

24
Michaela
Reagovat

@DJ Vlado: Z 99ti % se s Tebou shoduji, takže až na tom nevyjde, budeme hodně, hodně naštvaní oba. Doopravdy, Janet měla být v TOP 6 a do Live Shows měla jít místo Fleur, s Benem a Jayem souhlasím. A druhá Chloe, to mě také velmi zklamalo. Vyměnila bych ji za Stephanie i Emily.

Btw, to jedno procento, ve kterém se neshodujeme, je právě Emily. ;-)

25
Michaela
Reagovat

Kdo si podle Vás vysloveně nezasloužil postup?
Holky: Stephanie
Kluci: Danny, Jordan
Overs: Lizzy
Groups: Concept, Blonde Electric, The Brooks

26
Monika
Reagovat

Pro zajimavost sazkovky uz vypsali kurzy na vitezstvi. nejvetsi sance dle nich ma Jay James (4) a nasleduje ho 8 Piece Boy Band (5), Andrea Faustini (5), Paul Akister (6), Ben Haenow (7).

27
Michal
Reagovat

Jinak docela zajimavou novinkou od letoska je taky vysilani show v jinych zemich, napr. USA, Polsko, Dansko. Tak bysme se treba pristi rok mohli dockat i vysilani u nas bo SK. Co myslite? Prima a JOJ? :)

28
Michaela
Reagovat

No, chvilku jsem googlila a např. pro mou Lauren to nevypadá moc dobře. Všude čtu, že ona, ani Kerrianne do Live Shows nepůjdou, naopak Steph, Lola, Chloe J. a asi Emily to mají jisté … Kdyby takto dopadla kategorie holek, tak by to bylo přesně tak, jak jsem vůbec nechtěla.

U kluků je trojka také téměř jistá: Andrea, Paul, Jake a Jack jako Divoká karta.

Overs jsou také tak nějak jistí: Fleur, Ben, Jay, jen Divoká karta není známa.

Kapely by měli jít: blondýni, 8 kluků a Only The Young a jako Divoká karta Overload, i když nevím, jak to chtějí udělat.

29
Michaela
Reagovat

Ups, „blondýny“! Jsem byla rozčilená, tak jsem psala rychle.

30
DJ Vlado
Reagovat

@Michaela: U těch spoilerů ohledně holek je šílený zmatek, každý píše něco jiného a čert aby se v tom vyznal :-/ Já teda do poslední chvíle nepřestanu věřit, že Lauren projde, protože naděje umírá poslední :-( Kdyby nedejbože neprošla, tak bych z té zbylé čtyřky musel asi fandit Emily, která se mému typu z nich blíží nejvíc, i když pro soutěž není příliš perspektivní (a boduje spíš osobitostí než zpěvem). A samozřejmě by mi tam zbyli Only The Young, kteří mě hrozně baví, ale je to skupina a navíc pod Louisem, tak nevím jestli by mi to utáhli :-/ V takovém případě by pro mě jednoznačně vyhrál australský X Factor, kde mám obě srdcovky v Top 5, což se mi už dlouho nestalo :-)

31
Michaela
Reagovat

@DJ Vlado: Pokud by to dopadlo takto, tak bych „fandila“ Lole a Chloe J., jen by mě mrzelo, že to vlastně byla až má 3. a 4. místa v holčičí kategorii. Lauren a Kerrianne jsou hvězdné už samy o sobě a Cheryl udělá další z mnoha chyb, pokud si je do Live Shows nevezme.

A ano, u Only The Young mám ty stejné obavy, potřebovali by pořádného mentora, aby to dotáhli daleko, sami to nezvládnou. :-( Třeba se Louis pochlapí.

32
DJ Vlado
Reagovat

@Michaela: Lola ani Chloe J. mi na fandění určitě stačit nebudou :-( Lola má pěkný hlas, ale to je všechno, jinak je pro mě nezajímavá (navíc její výkon v bootcampu byl dost hrozný a ani hlasově není extra originální, je to takový vývar z Adele, Kerrianne mi jakožto zástupce „holek od vedle“ přišla charismatičtější a originálnější), Chloe je naopak výrazná až moc, navíc mě dost otrávila ta šaráda s jejím vyhazovem a následným návratem. Stephanie se mi líbila v Talentu s Luminites, ale v XF zatím nic extra nepředvedla a navíc mě naštval její postup na úkor druhé Chloe. Takže mi tam zbývá jenom Emily, ale i ta s otazníkem. A jelikož holky jsou pro mě klíčovou kategorií každého XF a zvlášť letos jsem se na ně těšil, jelikož Cheryl už dvakrát dokázala, že to s nimi prostě umí, tak by mě takovéto složení (zvlášť bez Lauren, ale i bez Kerrianne a druhé Chloe) totálně otrávilo, jakkoliv by se třeba ostatní kategorie povedly :-(

33
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: no moc evidence, ze to Cheryl s holkama umi, sme teda letos zatim nevideli :-))

bojim se, ze letos to bude zase jednou panska jizda se vsim vsudy (staci se podivat na ty kurzy, viz Monika 26) a holky to opet projedou, ostatne vubec nejsou tak silny jak minule roky – mne se v podstate libi jen Lauren a Karrianne (Emily je pro me dost otravna a pevecky podprumerna, Stephanie jsme videli 20 sekund-a nic moc, Chloe J tam je fakt jen kvuli kontroverzi… jeste Lola mi pripada hodne nadejna a sympaticka, ale vykonove bude asi dost nestabilni…), kdyz to porovnam s minulorocni sestici od Nicole, je to slabota… to mi fakt uz prijdou silnejsi kluci (a snad i Overs), obavam se, ze vzkriseni holcici kategorie se letos zase nedockame :-(

34
Ann
Reagovat

Tak u holek bych 100% vybrala, Lauren, Lolu a Kerrianne, i když všechny tři se trochu krizi (všechny tři maji originální silne hlasy, Kerrianne s Lauren v jemnosti a s Lolou jsou obě lidové typy. Stephanie na mě působí dost arogantně a hlasově nic moc a Chloe mi taky moc nesedí. A U Emily bych dal stopku už jen za její předchůdkyně Abi, Sydnee a Janet..:)

Kluci me nechávají chladnou, u overs me zaujala jen Pizzy a Janet, kterou Simon vyhodil :/

A pak ještě u skupin Only the young a New Girlband mi přijdou dost perspektivní a doufám ze je Louis vezme dal:)

Btw. Jestli jsou ty spoilery fakt pravdivý, tak me Cheryl dost naštvala… Myslí si, jaká je bohyně a jen tu celou show kazí…:)

35
Bedy
Reagovat

Já pořád doufám, že všichni budou mít dost rozumu vyberou i s DK tak nějak takto:

Boys – Jack, Jake, Paul, Andrea
Overs – Jay, Ben, Helen – jako 4. Fleur nebo Lizzy, je mi jedno, hlavně NE STEVEHO!!!
Groups – Only The Young, New Boy band, New Girl Band – jako 4. Concept nebo Brooks, je mi to jedno, hlavně NE BLONDE ELEKCRIC!!!
Girls – no a největší masakr teda bude asi u holek – chci tam za každou cenu Kerrianne, Lauren a Lolu. 4. místo je mi jedno, ale nejspíš tu Emily.

To toho chci tolik? :) :D

37
Frantiszek
Reagovat

Pokud bude divoká karta, tak Janet !……možná Raign

38
Monika
Reagovat

@Frantiszek: Co se to s tebou stalo, clovece? Ty, velkej podporovatel Raign, ktery tu hlasil, ze se nebude na show koukat, pokud vypadne:-))) Ted uprednostnujes Janet? To jsi tak podlehnul diskuzi zde? No tvoje vec, kez by takovych lidi bez vlastniho nazoru bylo v diskuzi co nejmene:-)))

39
Michaela
Reagovat

Teď přemýšlím nad Benem a Jayem …, oni si jsou strašně moc podobní, hlasem, vizáží, trochu i životním osudem. Podle všeho půjdou oba do Live Shows, ale není to od Simona moc chytrý tah, budou se přetahovat o hlasy a mezitím si jiný interpret může udělat větší fanouškovskou základnu. Kdybych si já měla vybrat jen jednoho, tak podle prozatímních vystoupení bych si vybrala Bena. Jak jste na tom Vy?

40
Ludvík
Reagovat

Za mě to je takhle:

HOLKY – Rozhodně Kerianne a Lauren, bez těch dvou si to nedokážu představit jako třetí bych viděl Lolu i když si myslím, že Cheryl zvolí spíš Emily. Pokud se stane, že Chloe nezíská postup přímo tak DK od Simona získá na 100%, bohužel :-( Upřímně doufám, že spoiler u holek je mylný…

KLUCI – Tam bych moc rád viděl Jacka a Jakea.. ostatní kluci jdou mimo mě, Paula a Andreu, hlavně Andreu vyloženě nesnáším. Bohužel právě tihle dva v přímákách budou…

OVERS – Rozhodně Ben, Jay a Helen, nikdo jiný tam dobrý není, mám takové tušení, že Simon na základě toho co před X Factoru prohlásil (že by chtěch i soutěžící typu Jedward, Wagner apod.) postoupí Stevi, což by mi ani nevydilo, rozhodně je mi příjemnější než Andrea nebo Paul u kategorie boys…

GROUPS – Tak tady v tom mám jasno, Only the young, tihle jsou pro mě úplně TOP a možná i jedna z nejlepších skupin co kdy v X Factoru byla, potom určitě nový boyband, a girlband… Opět mám tušení, že na základě toho co Louis předváděl v bootcampu se do LIVE dostanou Blonde Electric… Doufejme, že Tulisa bude při smyslech, koneckonců jednu skupinu k vítězství dotáhla, a to Little Mix považuju za to nejlepší, co kdy co se skupin týče X Factor vyplodil, celosvětově…

JH budou zajímavé, těším se na to… Mezi mé největší favority celkově patří Kerianne, Lauren, Ben, Jay a Only the Young, nový boyband taky není úplně nejhorší…

41
Michaela
Reagovat

Strávila jsem večer posloucháním všech interpretů a porovnáváním. Kdybych si teď měla vybrat z každé kategorie 3 interprety, jen 3, protože žádná Wild Card potvrzena nebyla …, vypadalo by to takto.

Girls: Lauren, Kerrianne, Chloe
Boys: Jack, Jake, Danny
Overs: Ben, Helen, Stevie
Groups: Only The Young, Girl Group, Concept

Promluvit do mého pořadí může v Judges Houses Lola, možná Emily (zjistila jsem, že mi vadí ty její písničky a to její pitvoření, jinak je to poměrně kvalitní, mladá zpěvačka), Jay, Lizzy a ten osmičlenný boyband, to je můj závěr a teď už si jen počkat, jak to po víkendu všechno dopadne.

42
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Tím, že to Cheryl s holkama umí, jsem měl na mysli především 5. a 7. řadu, ale to jsem myslel, že chápeš :-)

njn. loňská šestice holek byla řádově silnější, chudák Melanie, kdyby soutěžila letos, byla by jasnou finalistkou :-( A pokud Cheryl vezme z té zpěvácky lepší trojky jen Lolu, psychicky i výkonnostně nejlabilnější z nich, tak to bude úplně zabitý :-( Kéž by aspoň ta Lauren postoupila (u ní to pořád není definitivní, u Kerrianne už bohužel asi jo) :-) Na druhou stranu ani ti kluci mi nepřijdou nějak zvlášť našlapaní, jediný opravdu výborný zpěvák je Paul, Andrea má slušný hlas, ale celou řadu zažraných zlozvyků, Jake má imho dost slabý hlas, se kterým utáhne jen omezený okruh písní (navíc mi u něj čím dál víc vadí ta jeho labilita, která s jeho mužným vizuálem nekoresponduje), Jack je nadějný a mohl by být i černým koněm (zvlášť když to bude jediný mladší kluk), ale zase je to takový muzikantsko-písničkářský typ a ty se většinou daleko nedostávají, zbylé dva nekomentuju (btw. tvoje obliba Dannyho mě dost překvapuje, protože pokud si pamatuju, tak podobným slušňáckým baladiérům jsi nikdy nefandil). Navíc si myslím, že to, že hned tři z nich jsou „dědkové“ bude hrát dost proti nim, jelikož duo od Overs Jay a Ben zřejmě pobere hodně široké spektrum fanoušků a kluci tak budou v jejich stínu. A taky si neumím moc představit, že by Britové nějak mohutně podporovali Itala a Jake je zase limitován tou svojí labilitou. Overs jsou díky Jayovi a Benovi opravdu nejsilnější kategorií, jen mě sere, že Simon zařízl Janet, mohl mít hned tři silné koně :-/ Co se týče těch kursů, tak opravdu nechápu favorizování toho osmičlenného boybandu, protože si jednak myslím, že 8 členů je pro takovou skupinu až moc a navíc imho nemůžou být nikdy ničím víc než jen dalším z mnoha klonů 1D, Only The Young jsou mnohem originálnější, smíšená skupina tady ještě nebyla, proto doufám, že ze skupin dojdou nejdál :-)

43
martinez
Reagovat

nedá mi to, ale musím se zeptat.. jsem tu jedinej, koho zajímají skupiny? jako vážně.. x factor jsem začal sledovat v roce 2009 a tehdy jsem si myslel, že je prostě blbost aby nějaká skupina mohla nějak výrazně postoupit v soutěži.. nebo ji vyhrát.. nebo dokonce snad mít i kariéru po ní.. ale v roce 2010 někde po polovině živáků, kdy one direction zpívali chasing cars, jsem si začal říkat ty jo.. co kdyby.. a o rok později jsem se na tuhle kategorii začal koukat trochu víc.. a když v roce 2011 vypadla moje favoritka sophie habibis, začal jsem fandit jednoznačně little mix, protože.. prostě byly fakt skvělý a ať si myslí kdo chce co chce, pro mě jsou little mix nejlepší číslo (nebo jak to nazvat), který kdy x – factor vyhrály (pozor, neříkám to nejlepší podle mě ze všech, pouze vítězů).. a obrovská škoda že se rozpadli third d3gree..
trochu jsem se rozkecal, ale zajímá mě.. jsem tu jedinej, pro koho není kategorie skupin jen tak do počtu?

44
Monika
Reagovat

@Michaela: Ja s tebou souhlasim, ze to neni chytry tah vzit Bena a Jaye do zivaku, jsou si podobni jako vejce vejci snad uplne ve vsem. za me teda jednoznacne vitezi Jay, protoze ma unikatnejsi hlas a mnohem vetsi emoce v hlase. Ben se mi take libi, ale uz mi prijde obycejnejsi.

45
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: ja to s tou Cheryl chapu, bohuzel tenhle rok… no… uz to tu ostatne bylo tisickrat rozebirano…:-)

kluci mi prijdou imho dost silni, vubec bych se nedivil, kdyby cela trojice (ctverice) zas dlouho vesele proklouzavala bez zadny bottom2 jak loni (a to byla o dost slabsi sestava), Britum staci malo – ze je Andrea malinko preafektovanej, Jake ponekud labilni a Paul nepatrne nudnej, jim patrne vubec vadit nebude :-DDD Jack se mi jevi hodne nadejne, ale zas se obavam, ze nebude dostatecne univerzalni … no a Danny – mas baladiery a baladiery :-) me se jeho hlas libi,urcite bych to nenazval mecenim (ale jak uz sem zminoval, nesoudim podle tech 10 sekund, co z nej odvysilali, to pusobilo dost podivne), slusnak mozna trochu, ale ne tak noumovsky jako Nicky, pro me urcite na poslech prijemnej zpevak a pusobi sympaticky… a jeste k Jakovi – kdyz se neslozi (cemuz teda bohuzel davam celkem slusny sance:-)), myslim, ze se da vyburcovat k hlasove hodne dobrejm vykonum… uz v room audition se najednou hlasove poradne vysvihl a emocne to taky rozhodne neni zadny Letiste Vaclava Havla, myslim, ze on ma jeste velkej nevyuzitej potencial, kterej se ale boji pouzit… kazdopadne se asi budou kluci doopravdy dost pretahovat o hlasy s Overs, tak uvidime… Ben je super, Jay ok…

co se tyka 8clennyho boybandu, je kolem toho zbytecnej povyk… kazdej si odzpival 2 verse plus na konci 4 verse dohromady jako bonus, wtf? to tak bude vzdycky?? chapu, ze meli malo casu na secviceni, ale nedovedu si moc predstavit, jak to budou delat…

46
yeey
Reagovat

@martinez: jo, patrne ses jeden z mala :-)

47
fx
Reagovat

43: Souhlas, pro mě jsou skupiny to nejzajímavější na celém XF (dřív to byla kategorie holek). Little Mix byly super, ještě mě v USA bavily Fifth Harmony.

Jinak já jsem tu taky jediný, očividně, koho baví Blonde Electric… Ty holky jsou naprosto super ztřeštěné a velmi rád bych je viděl v live shows.

Jinak ze skupin těch 8 kluků a Only the Young. Z kluků mě nikdo nebaví, ale kdybych měl vybrat, tak Andrea, Jack a Paul. Overs bych dal Helen, Bena a Jaye, ale nebaví mě taky nikdo z nich. Z holek bych pak vybral Kerrianne, Chloe a Lauren, ale Cheryl mě naštvala, po prvních vyhazovech šly ze hry holky, které mi byly nejsympatičtější. Hodně jsem tam chtěl vidět tu holčinu, co na castingu zpívala pro svojí sestru a pak se mi dost zamlouvala ta holčina s piercingem na rtu (já si ty jména prostě nikdy nepamatuju :D).

Celkově je pro mě finálová 24 dost velkým zklamáním a live shows letos vynechám, jako už tolikrát v minulosti (pro mě nejnudnější část soutěže).

48
Bedy
Reagovat

Martinez – mě skupiny zajímají.., taky tak nějak od ročníku s 1D… potom Little Mix.. i když se přiznám, že víc mi ladí boybandy – výjimečně mě hlasově a harmonií zaujme nějaká dívčí skupina, leč vizuálně jsou na tom rozhodně lépe :)

Michaela – to myslíš vážně, jak jsi psala že po pečlivém poslouchání a porovnání soutěžících bys do Live poslala Steveho? Nebo to byl vtip.., nebo to vážně nechápu :) :D

49
Bedy
Reagovat

@fx: Jo.. Fifth Harmony byli taky very good :) …

50
Frantiszek
Reagovat

@fx: nejsi jediný koho baví. Neboj.
Nejsou u mě ale v top. Fifth Harmony byly moje jasná jednička. Tady mezi skupinami se mi líbí New girl group a právě ty ztřeštěnky :)
@Monika: Raign samozřejmě podporuju a podporovat i budu. Jsem zvědav, co předvede v dalším pokračování svého hudebního života.

Už jsem jednou psal, že narozdíl od tebe si hudbu asi dokážu užít trochu více, protože mě baví více interpretů. Nevím, kde bereš to, že nemám vlastní názor.
Janet mě při castingu před publikem prostě a jednoduše dostala a to víc než Raign a myslím si, že by si divokou kartu rozhodně zasloužila víc.
Nevím, kdo jiný by si ji měl zasloužit, když ne Ona a dejme tomu Monica?. Ti ostatní, co nešli dál, tu kvalitu opravdu neměli.
A to, že jsem psal, že se na show už nebudu dívat byla trochu nadsázka. Nauč se číst mezi řádky. Tyhle show miluju a kvůli jednomu vypadnuvšímu se na ni nepřestanu dívat. Mám tam více koní.
Ben, Jack W, Jay a teď se mi zalíbily i New Girl Group. Neznamená to, že se mi však nemůže líbit něčí jiné vystoupení.

51
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Vloni imho klukům udělala medvědí službu Sharon, když vyhodila Josepha, pak už tam zbyli jen tři mužští sólisti (skupiny nepočítám), navíc byl každý z nich dost jiný (Nick slušňácký baladiér, Luke rockový rebel a Sam C. plyšák pro pubiny), to se jim to pak postupovalo :-) Letos je tam těch mužských sólistů víc, navíc se tam dají vypozorovat i typově podobné dvojice (Jay vs. Ben, Paul vs. Andrea, Jake vs. Jack), proto to asi budou mít těžší, přičemž doufám, že aspoň jedna holka do Top 5 dojde (ideálně Lauren, pokud ji Cheryl nevyhodila), kdyby pak zbytek Top 5 doplnili Ben a Jay za Overs, Paul za kluky a Only The Young za skupiny, tak bych byl spokojený, i když tam bude pánská převaha :-)

Danny – nevím, mě fakt nezaujal ani z těch videí na youtube (a co jsem tady četl, tak to vypadá, že jsi jediný, koho zaujal :-D), mám pocit, že podobných zpěváků už jsem slyšel stovky (a ta ukázka z bootcampu byla fakt šíleně umečená), ale já holt kluky/chlapy posuzuju podle osobní trojčlenky a musí u mě splňovat tři kritéria (nebo aspoň dvě z nich), abych mu mohl fandit: měl by to být rocker, mít příjemný hlas a musí mi být sympatický (třeba takový Relich je na opačném pólu ve všech směrech :-D), z loňských kluků to splňoval Luke, letos je nejblíž asi Ben, Paul splňuje 2. a 3. podmínku :-)

btw. sleduješ i australský XF? Tam už mají Top 5, s jejímž složením jsem nadmíru spokojen, dostaly se tam hned dvě holky (obě lolitky), jedna zpěvačka těsně spadající do Overs (krásná blondýna s velmi příjemným hlasem), jeden kluk (rocker) + navíc jeden boyband, který ale tak nějak přežiju :-D celková konkurence tam sice byla slabší než v UK, což je ale možná dobře, jelikož při menší konkurenci se líp podaří vytěžit z minima maximum, naopak při přetlaku talentů často dojde k jejich předčasné genocidě (viz. loňská SS vs. letošní Hlas) :-)

52
DJ Vlado
Reagovat

@martinez: Já většinou skupinám nefandím, ale dvě výjimky se u mě přesto najdou – Fifth Harmony a letošní Only The Young :-) u obou částečně hraje roli i fakt, že mě zaujala jedna jejich členka (jak hlasově, tak vizuálně) – u 5H je to Camila a u OTY ta blondýnka :-)

53
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: tak bude urcite tvrdsi konkurence, z toho by holky mohly tezit…

co se tyka Dannyho je pochopitelny, ze z tech 10 sekund velkej dojem na nikoho neudelal a ze se tobe nelibi ani nikde jinde, me taky neprekvapuje, ale ono stejnak nema ani cenu ho resit, vzhledem k tomu, jak nepodstatnou roli v cely show ma i presto, ze se dostal dost daleko… o to vetsi sok by teda byl, kdyby se dostal do live shows, ale jak uz sem rikal, podle me je to typ pro Brity, jen by asi mohl dojel na temer nulovou predchozi prezentaci :-D

Australii moc nedavam,uz XF UK je celkem dost, nezacal sem ignoroval, ted uz nema cenu zacinat :-) ale ta sestava nezni spatne :-)

P.S. a nocni mury o Relichovi nemas? :-)

54
Michaela
Reagovat

@martinez: Já se také na skupiny těším. Little Mix jsou tím nejlepším, co kdy X-Factor vyprodukoval, One Direction, i když mi nic neříkají, jsou tím nejúspěšnějším a Fifth Harmony jsem také milovala. Problém je, že ono je doopravdy těžké, aby se kapely dostaly nějak dále, chce to usilovnou práci – kapely samotné a jejich mentora.

Letos se mi moc líbí OTY, mají potenciál, jsou hvězdní, ale bojím se, aby je nepotopil právě Louis. Ten osmičlenný boyband by se mi líbil, kdyby jich bylo tak max. 5, takhle je to přehnané, chtějí to utáhnout na fanynky. Líbí se mi i ta nová dívčí kapela, ale tam to bude chtít ještě více práce, jak s OTY a to se prostě a jednoduše obávám, že Louis nezvládne.

55
Michaela
Reagovat

@Monika: Já to mám přesně naopak, s Benem a Jayem! :-D Ale líbí se mi oba dva … Počkám si ještě po Judges Houses a navíc věřím tomu, že si je Simon doopravdy vezme oba, i když to bude chyba. Chybí mu tam někdo další, výrazný, viz ta Janet Grogan, tam doopravdy udělal chybu …

56
Michaela
Reagovat

@Bedy: Jo, jo, myslím to vážně, že bych u Overs poslala do finále Bena, Helen a Stevieho, z této sestavy. Ale jen v případě, že bych si musela zvolit, protože kdybych nemusela, tak bych si vzala jen Bena a ostatní by mě, z této kategorie, ani nezajímali. Už výše a výše jsem vlastně vysvětlila své důvody. Pro mě jsou si Ben a Jay tak moc podobní, že bych si je prostě oba nevzala, aby se nepřetahovali o hlasy, protože to oni doopravdy budou, tak bych dala, já, šanci Benovi. Tím mi odpadá Jay, Lizzy a Fleur bych si nevzala, protože se mi doopravdy hodně, hodně nelíbí a protože sebraly místo Janet Grogan, která byla o několik levelů výše, jak tyto dvě … No a Helen mi také nic neříká, ale do finálových kol bych si jí vzala, protože na to má doopravdy ty kvality a nebylo by fér, v téhle sestavě, jí to místo upřít. Stevie není kvalitní zpěvák, je to komediant, ale mně je sympatický osobnostně, takže bych to riskla, šla se svým srdcem a vzala si jeho, tak proto …

57
Michaela
Reagovat

@Frantiszek: Jsem ráda, že to s Janet a Monicou vidíme stejně. Jen se obávám, že nám je to nevrátí … :-(

58
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: S tím, že je Danny tip pro Brity, souhlas, ale možná právě proto je dobře, že má nulovou prezentaci a že v live shows nejspíš nebude, dalšího Jahmena či Nicholase fakt nepotřebujeme :-) Ti dva mě štvali především tím, jak u Britů bodovali, přestože jejich největší mužští konkurenti James a Luke byli mnohem výraznější, osobitější, charismatičtější a imho i talentovanější (James sice Jahmena nakonec porazil, ale hlasy mu začaly chodit až po tom nešťastném duelu s Ellou, Luke byl celou dobu neprávem v Nickově stínu) :-(

jj. Relich už je teď pro mě mužským protějškem Pappové :-D

60
Michaela
Reagovat

Tellymix have on there site that these could be the wildcards

Girls – orla
overs – janet
groups – overload

Tak přesně takhle by se mi to líbilo …! :-D

62
Frantiszek
Reagovat

@Michaela: :) Sdílím nadšení. Na soundcloudu taky něco málo má. Janetin hlas jsem si dost oblíbil a doufám, že se uchytí. Navíc je prostě sexy :). Navíc její cover Chandelier je lepší jak od Reigan z Australia XF a to jsem si myslel, že to dlouho nikdo takhle nezazpívá.

Jinak to protěžování favoritů produkce mě také jaksi začíná velmi vytáčet.
Jedni 10s, druzí 2 minuty :(. Jak si lidi mají udělat obrázek o ostatních do live shows?

63
Bedy
Reagovat

Nebylo původně řečeno že v DK bude vybírat Mel pro Cheryl a naopak, a Simon pro Louise a naopak?

Teď jsou v médiích tato rozložení:
Cheryl pro Mel B
Mel B pro Louise
Louis pro Simona
a Simon pro Cheryl.

64
Ann
Reagovat

@Bedy: Ono toho po netu je fakt dost, já jinde četla, že v live bude nějaká pátá kategorie wildcard, takže…

Každopádně Mel i Simon by Cheryl snad vybrali někoho nejnormálnějšího.. Přijít o Kerrianne, to bych ještě přežila, ale Lauren ne.

65
Michaela
Reagovat

@Ann: Jo, jo, o páté kategorii jsem také něco četla, 5. porotce a 4 Divoké karty, ale ono to moc nedává smysl … Jinak jsem asi nejvíce vyčetla tu variantu, kterou napsal Bedy … Louis Simonovi, Simon Cheryl, Cheryl Mel a Mel Louisovi …

Mě by teď zajímalo, zda se už zítra dozvíme některé postupující nebo si zítra, v sobotu a neděli všichni odzpívají a pak se dozvíme, kdo půjde do Live Shows.

66
Michaela
Reagovat

@Frantiszek: Dneska jsem si naposlouchala tu australskou dívčinu, Reigan, je suprová …, ale Janet by pro mě byla taková hvezdnější, jsem zvědavá, jestli ji vrátí zpátky, ale moc bych to neviděla, hodně intenzívně komunikuje na FB, na Twitteru a na Youtube, takže si myslím, že se teď snaží sama.

Větší smysl mi dává, že Divoká karta se bude vybírat jen z těch, kteří prošli do Judges Houses, ale pak bych to snad raději nechala být … Postoupí tedy 4 ze 6? To mi přijde trochu moc a málo napínavé …

67
Bedy
Reagovat

@Michaela: Myslím, že pátek a sobota odzpívají.. a v neděli budou všechny výsledky..

68
Michaela
Reagovat

Zatím jsem jen zjistila, že pořadí by mělo být opačné než v Bootcampu, dnes Skupiny, zítra Boys and Overs a až v neděli holky. Jen nevím, jestli budou říkat postupující každý den nebo doopravdy až v tu neděli. A na neděli je překvápko, spekuluje se i tom, že se představí ten pátý porotce a vyberou se mu Divoké karty, ale to si myslím, že už je přehnané.

69
Michaela
Reagovat

SPOILER!

Spoiler

Girls:-
-Stephanie Nala
-Chloe Jasmine
-Lauren Platt

Boys:-
– Paul Akister
– Jake Quickenden
– Andrea

Groups:-
– Only the young
– 8 piece boy band
– Blonde Electric

Overs:-
– Fleur
-Ben
– James

Girls Wildcard: Emily Middlemass

Tak tomuto bych už věřila. Teď by se mi líbilo, kdyby byl Jack Walton Divoká karta za kluky a bylo by!

70
Monika
Reagovat

@Michaela: No mne se teda ta Stephanie moc nepozdava. Prijde mi z nich nejhorsi a nejak si ani nedokazu oduvodnit proc by ji Cheryl vzala do zivaku.

71
Michaela
Reagovat

@Monika: Problém je, že hodně lidí na Digital Spy, nezávisle na sobě, tvrdilo, že Stephanie jisto, jistě postoupila … Ale viděla bych to tak, že jí produkce ten postup slíbila už dávno, dávno …, takže to asi nebude ani tak rozhodnutí Cheryl.

Jinak si myslím, že divoké karty budou: Emily, Stevie, New Girlband a Jack … Tedy:

Holky: Lauren, Chloe, Stephanie (Emily)
Kluci: Paul, Andrea, Jake (Jack)
Skupiny: Only The Young, Blonde Electric, New Boyband (New Girlband)
Overs: Jay, Ben, Fleur (Stevie)

72
Michaela
Reagovat

U holek je strašné, že projdou Stephanie a Emily přes Kerianne a Lolu, ale neudělám nic, jsem šťastná za Lauren!

U kluků to bylo takto jasné.

U skupin mi to je takhle jedno, protože fandím Only The Young, ale nemusela bych vidět Blonde Electric. Jen si myslím, že tady může dojít ještě ke změně, hodně zdrojů uvádí, že těch 8 kluků na 100% postoupilo.

U Overs jsem ráda za Bena a Jaye.

73
Ann
Reagovat

Furt doufám v trojici Lauren, Lola a Kerrianne, tak snad se Simon poučil z Sydnee a Abi, a Emily zatrhnul.. Snad:D

A jestli Cheryl dál vzala Stephanie, tak je asi fakt bez mozku.

74
DJ Vlado
Reagovat

@Michaela: Tak tenhle spoiler se mi líbí víc, hlavně kvůli Lauren, takže doufám, že je pravdivý :-)

Ohledně té Stephanie – mě její postup nepřekvapuje, Cheryl imho dá hodně na ksicht / image a Steph je vyloženě showbyznysový typ, což Lola a Kerrianne bohužel nesplňují (i když Kerrianne je mi teda dost lítoo). Mně osobně zas tak nevadí, u Luminites se mi líbila, v XF zatím nic moc nepředvedla, ale za sebe jí ještě šanci dávám, ovšem pokud v živácích zklame, taky nad ní zlomím hůl :-)

A ještě jednu výhodu (aspoň pro nás dva) toto složení holek má – je tím pádem jasné, že Lauren bude hlavní holčičí favoritkou :-)

75
Michaela
Reagovat

@DJ Vlado: U Britů je v oblíbenosti hodně silná tato trojka: Lauren, Emily a Kerianne, pak Lola a nejhůře na tom je právě Stephanie a Chloe. Myslím si, že Lauren to 1. místo holčičí favoritky až tak jisté nemá. Pořád se také objevuje hodně spoilerů, kde Lauren vlastně ani nepostoupí a téměř všechny spoilery mluví o tom, že nepostopí Kerrianne, takže já se o Lauren budu bát až do neděle.

76
Michaela
Reagovat

@Ann: Cheryl je letos doopravdy bez mozku, o tom už žádná, je tam jako dekorace! :-D

77
DJ Vlado
Reagovat

@Michaela: S nepostupem Kerrianne je třeba se bohužel smířit, všechny spoilery mluví dost proti ní :-( i já se budu o Lauren bát až do neděle, nicméně pocit mi říká, že pokud některá ze silné trojky holek (tzn. zpěvaček, protože zbylé tři jsou kontroverzačky) by měla postoupit, je to právě Lauren jako nejmladší a nejvýraznější z nich :-)

78
Michaela
Reagovat

Tak ten muj seznam potvrdil i Daily Star, zacina to byt tutovka (Lauren, Chloe, Stephenie, Paul, Jake, Andrea, Jay, Ben, Fleur, OTY, Blonde Electric a New Boyband). Jen ry Divoke karty se trochu rozchazeji, ale mela by to byt Emily, Jack, Stevie a New Girlband.

79
Michaela
Reagovat

Ted bych tedy fandila Lauren a OTY. Zajimali by me: Chloe, Ben a Jay. To se ale muze po Judges Houses a Divokych kartach vsechno zmenit.

80
yeey
Reagovat

@Michaela: jj videl sem, sou tam nafoceny z nakyho photoshootu, takze je TOP12 na 99% jasna, ted uz jen zbyvaji wildcards… holky teda dojebali jen co je pravda :-( Stephanie? Chloe? wtf!!! Cheryl si to asi zase poradne slizne… na DK je nejvic tipovana Emily – dalsi, co prilis nemusim… ach jo… no aspon ta Lauren…

81
yeey
Reagovat

tak timhle si me Andrea konecne definitivne ziskal

http://www.youtube.com/watch?v=d7rwe7tc7_o&list=UUEY1ejsweY4DgMwOVJeEaBA

82
DJ Vlado
Reagovat

@Michaela: a @yeey: Ten článek z DailyStar by mě docela zajímal :-) Jsem na jejich webovkách, ale ať dělám, co dělám, žádný článek se spoilerem tam nevidím :-(

84
Monika
Reagovat

@yeey: tak ted opravdu nevim, zda to myslis vazne nebo ironie:-)))) ten chlap je prisernej, katastrofalni, vylozene nocni mura….odporne vypada, odporne prehrava, je nekoukatelnej neco tak odporneho nema v showbyznysu vubec sanci uspet.

85
Monika
Reagovat

uz jenom jak se trotl obleknul, i kdyby zpival stokrat lepe, nikdy se neprosadi, chybi mu uplne vsechno, proto stat se uspesnou hvezdou

86
yeey
Reagovat

@Monika: mohl bych ti klidne omlatit o hlavu tveho favorita z Hlasu, ale ne… fakt nemam energii se s tebou dohadovat :-D

87
Monika
Reagovat

@yeey: nemusis, ten chlap je prisernej, neprosadi se, uvidis, i kdyby vyhral:-)))) je to chodici odpor…..se podivej, jak je oblecenej:-)))) to taky vypovida o hvezde…..navic zpev je zlej, meci, natahuje tony jako by se nemohl vy..t na zachode….bliju z nej

88
Michaela
Reagovat

@yeey: Jo, jo, přesně tento odkaz jsem měla na mysli. Myslím si, že finálová 12tka je jasná.

Ono to u kategorie holek nedopadlo, nakonec, až tak šíleně. U mě je to 50%, kdy mi pravděpodobně postoupí mé absolutní č. 1 – Lauren a pak téměř mé absolutní dno, což je Stephanie. Steph – nepřekvapuje mě, až tak moc, že byla vybrána. Je mi jen líto Chloe. Ona patřila mezi to nejlepší v holčičí kategorii, ale jen do doby, než byla ta komedie v Bootcampu, to jí strašně uškodilo, brzy skončí v Bottom Two a brzy půjde domů, škoda, nemuselo to tak být.

Lauren na té fotce vypadá nádherně!

89
yeey
Reagovat

@Monika: netrolluj ;-)

90
Michaela
Reagovat

@yeey: Kluci. Pro mě se ta kategorie absolutně nepovedla. Myslím si, že to mělo své důvody, že se Paul a Jake do Live Show nedostali. Když si pustíte jejich videa, oni doopravdy nebyli tak úžasní, byli dobří, nadprůměrní … A co je vyšvihlo tak nahoru? To, že dostali toliko prostoru. Myslím si, že se mohli najít zajímavější a hlavně noví zpěváci. A Andrea je to samé v bledě modré – neuspěl v Itálii, tak to jel vyzkoušet do Anglie. Nepřeji mu to. Nepřeji jim to.

Teď jen doufám, že bude doopravdy Divoká karta pro každou kategorii, a že ji tady dostane Jack Walton, a že s ním bude Mel B. (nebo možná ten 5. porotce) hodně dobře pracovat, a že třeba převýší i tyto tři …

Pokud žádná Divoká karta nebude nebo pokud ji dostane Danny nebo Jordan, tak je pro mě kategorie kluků ztracená!

91
Michaela
Reagovat

U Overs jsem dnes naprosto propadla Benovi, on má fakt senzační hlas a na té fotce vypadá doopravdy dobře! Tady vidím obrovský potenciál a obrovskou šanci!

Fleur půjde domů mezi prvními, to jinak nevidím.

U Jaye nevím a jsem na to zvědavá, protože mi je příjemný, bude záležet jak moc dobré/špatné výkony bude podávat. Ale zatím je to pro mě jedna velká neznámá.

A Divoká karta, pokud bude?! Nejvíce se mluví o Steviem, raději bych možná Helen, nevím … Uvidím po Judges Houses. Ono tam už bude muset Stevie doopravdy zpívat, protože tam nebudou žádní diváci, na které by mohl hrát tu svou „komediální“ show …

92
Michaela
Reagovat

Kapely: U kapel to mám jasné: OTY!

Jen škoda, že těch kluků nevybrali méně. Kdyby jich bylo např. 5 tak by to dávalo smysl, takhle jde o to dostat z lidí nějaké ty SMSky a donutit náctileté slečny pořádně ječet. Ale budoucnost? Taková kapela nemá žádnou.

Blonde Electric půjdou domů mezi prvními.

Divoká karta? Snad pro tu novou holčičí kapelu. Uvidíme po Judges Houses.

93
Monika
Reagovat

Pro me je kategorie kluku uplne mimo, dva starci a jeden uplakanej teplous. Vzdyt je legracni kdyz hned dva z kategorie klouku vizazi prevysuji vsechny v overs:-))) To tu snad jeste nikdy nebylo. Ben i Jay vypadaji mnohem lepe a mladeji nez tragedi Andrea s Paulem.

94
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Díky :-) To vypadá fakt dost pravděpodobně :-)

95
yeey
Reagovat

@Michaela: no ja uz prave vidim, jak Blonde electric budou vesele tyden co tyden krakorat, zatimco budou odchazet mnohem talentovanejsi lidi…

96
Michaela
Reagovat

@yeey: Ne, ne, věř mi, půjdou mezi prvními. Kdyby byla jen tato finálová dvanáctka, tak by mezi první šla Fleur, Blonde Electric a Steph.

97
Ludvík
Reagovat

Tak jestli je to pravda tak to je nahovno… aspoň že tam je Lauren, Jay, Ben a ti noví kluci a OTY… zajímalo by mě kde se vzala Stephanie Nala, vůbec nevím kdo to je, že tam je, ona snad zpívala jen pár vteřin na bootcampu… Doufal jsem aspoň že tam bude Kerianne… Myslím, že letos Cheryl s holkama pohoří jako nikdy nikdo… Možná to bude mít i rychlejší spát než před 2 lety Tulisa… I kdyby Cheryl uměla dělat zázraky tak si s prominutím se… kaká na hlavu už od Bootcampu… Výběr Mel B je jasný od konkurzů, bohužel… Louis a jeho skupiny… Blond Eletric jsou totálně v háji, nechápu co tam dělají jinak klučičí band a OTY skvělí, Simonův výběr je asi nejvíc v pohodě… Jsem z toho dost zklamaný, hlavně u Cheryl, myslel jsem že vybere aspoň Emily ale tu Stephanie? WTF? Kdo to jako je?

98
Bedy
Reagovat

Další diskuze k JH můžete přesunout pod aktuální článek k dnešnímu dílu, kde je i dnešní setlist :).

http://reality-show.panacek.com/40264-x-factor-uk-1-dil-domu-porotcu-jiz-dnes-co-v-nem-uslysime.html

99
jab
Reagovat

@Ann: Uvědom si, že mezi Abi a Sydnee na jedné straně a Emily na straně druhé je výrazný rozdíl. A a S byly spíš zakřiknuější typy, které se víc hodí někam do klubu, zatímco Emily je extrovertnější a utáhne i velké pódium (jestli i hlasově, to se teprv uvidí). Já osobně tam chci sice hlasově slabší, ale o to muzikálnější a osobitější Emily, než aby tam byly jen samé dokonalé pěnice, z nichž mi vybočuje jen Lauren svou osobností a trochu i Kerianne svou spolehlivostí (nezapomínejte, že nedílnou součástí formátu soutěže je, že se soutěžící v průběhu live vyvíjí!).Btw. tyhle tři bych do live bral já ;-).

100
DJ Vlado
Reagovat

@jab: Bral bych stejnou Top 3 holek + jako DK bych přidal tu druhou Chloe, kterou Cheryl vyhodila v bootcampu, pak by to byl pro mě dream team (v této chvíli je to bohužel již jen utopie) :-)

Přidat komentář