Panáček v reality show

X Factor UK 2018: Domy porotců ze slunné Ibizy a jihu Kalifornie!

13. Říjen 2018 | napsal(a): | reality show: X Factor UK

xf_jh

Soutěžící stojí před branami Live shows a ještě naposled musí svým mentorům dokázat, co v nich je, dále už budou přesvědčovat pouze diváky. Do Live shows letos podle všeho postoupí hned 16 soutěžících, v každé kategorii tak zazní dva hořké verdikty. Simon, Robbie a Ayda své soutěžící vzali do Los Angeles a jeho okolí, Louis zvolil destinaci relativně blíže svému domovu, s kluky vzal do Středomoří, konkrétně na španělský ostrov Ibiza. Jako obvykle se můžete těšit na spoustu pěkných výhledů, hvězdných poradců a snad i skvělých výkonů soutěžících.

Simon a dívky v Malibu

Simon si holky pozval do svého domu v Malibu. Nebyl by to Simon, kdyby si nenachystal něco extra. Zpravidla si porotce bere jednoho nebo dva poradce, Simon si na svůj dvorek pozval hned padesátku lidí, kteří mají co dočinění se špičkovým hudebním businessem. Mezi hosty tak seděli například i hvězdy pěveckých show jako Adam Lambert nebo Leona Lewis, producenti Babyface a Dallas Austin, či zpěvák Paul Anka. Konkrétně u Simonova stolu se sešli jeho staří známí z American Idolu Randy Jackson, Paula Abdul a Ryan Seacrest. V neposlední řadě si Simon pozval také na Oscara nominovanou skladatelku Diane Warren a chybět samozřejmě nemohla ani Sinnita, tentokrát naštěstí plně oblečená. Holky při nakupování šatů na Rodeo Drive neměly ani ponětí, že budou večer bavit tak velké hvězdné publikum. No pressure…

Molly Scott

BTS – Fake Love (english version)

Jako první se publiku představila Molly, která v předešlém kole zmasakrovala Say Something. Tentokrát zabrousila do vod k-popu a vybrala si anglickou verzi Fake Love od BTS a zvolila pomalejší tempo. Paradoxně zde byla Molly klidnější a netlačila tolik na pilu a emoce držela na uzdě tak akorát, že ji zbylo na gradaci na závěr. Na úvod skvělý výkon, hlavně Simon byl ohromen.

Georgia Burgess

Jocelyn Brown – Somebody Else’s Guy

Georgia nepatřila mezi mé oblíbenkyně během Six chairs, kdy nedokázala přijmout porážku a díky tomu musela projít 3x sing-offem. Stejně jako Molly, tak i Georgia tolik netlačila na pilu jako minule a dost možná předvedla svůj nejlepší výkon v soutěži. Zvládla všechny nástrahy a polohy, které tato píseň představovala a skvěle prodala svou černošskou barvu hlasu. Simonovo publikum neskrývalo nadšení. Srovnání s Kelly Clarkson je podle mě trochu vedle, když už, tak mi Georgia hlasově připomíná spíše vítězku Louisu Johnson.

Shan

originál – Get Back

Doposud Shan předváděla velmi kvalitativně vyrovnané výkony. Pustila se vůbec do největšího risku a připravila si pro Simona a jeho přátele vlastní písničku. Na Shan se tak rázem ukázala velká nervozita, kterou na sobě v předchozích výzvách nedala znát. Svou sebedůvěru naštěstí našla jakmile začala hrát hudba. Skvělý výkon, Shan je zárukou hlasové i kvalitativní jistoty a fakt, že sama tvoří jí ještě přidává na hodnotě, z fleku by mohla jít do studia a svou píseň nahrát.

Maria Laroco

The Mamas & The Papas – California Dreamin‘

Problémy s vízovou povinností do USA se soutěži nevyhnuly ani letos. Zajímalo by mě, co tak mladá filipínská slečna mohla provést vládě USA, že si nemůže na dva dny přijet zazpívat do LA? Naštěstí Maria nemusela odstoupit nebo být nahrazena, jako tomu bylo v minulých letech při problémech s vízem a spojila se přímým přenosem z Londýna. Maria zazpívala stejně dobře jako předchozí holky, konečně od ní zaznělo taky něco jiného než velké balady a najednou se projevila její jemná barva hlasu. Jediné, co ji fatálně znevýhodňuje je absence přímo v místě dění. Holky před ní nastavily příjemnou atmosféru a vystoupení Marie najednou působilo poněkud divně.

Bella Penfold

Macklemore & Ryan Lewis ft. Mary Lambert – Same Love

Bella minule od Simona dostala zlaté X, i když její vystoupení v sestřihu nepůsobilo vůbec dobře. O to víc jsem čekal, s čím Bella přijde nyní. Už na první pohled je viditelné, že je Bella jak na jehlách a z té nervozity na pódiu blábolila blbosti. Naštěstí přestala dokud to bylo ještě relativně roztomilé. Její výkon byl o 100 % lepší než minule. Na technice zpěvu a rapu má Bella stále co zlepšovat, v tomto je takový neohrabaný samorost a za ostatníma holkama je hodně pozadu. Nicméně ten potenciál růstu je zde obrovský. Stejně jako Simon z jejího projevu cítím autentičnost a charisma. Pokud Bella svou nervózní energii, jak to nazval Ryan Seacrest, pošle správným směrem a dostane se jí kvalitního vedení, dost možná bude mít šanci dojít až do konce.

Scarlett Lee

Whitney Houston – I Didn’t Know My Own Strenght

Opět poslední přišla na řadu Scarlett. Vybrala si píseň od Whitney, kterou shodou okolností složila Diane Warren, právě sedící v první řadě.  Scarlett vsadila „all in“ a risk se jí vyplatil. Byť se mi asi líbila víc verze třeba Saary Aalto, ale i tak to Scarlett rozbalila natolik, že Diane dokonce ukápla i slza dojetí. Pro Scarlett to tak může být důkaz, že si vedla dobře. Jestli to bude stačit, rozhodne až Simon.

Top 4 – dívky

Molly Scott
Shan
Scarlett Lee
Bella Penfold

Za sebe musím říct, že Simon vybral nejlíp jak mohl a podařilo se mu výběr vyvážit i stylově. Na holkách bylo poznat, že jim prostředí LA svědčilo, každá ze sebe vydala svůj top. Kvalitativní progres přičítám hlavně absenci tlaku a dramatu, který zbytečně tvoří Six chairs. Možná se produkce pro příště poučí.
Maria i Georgia si určitě také svou šanci zasloužily. Marie asi nejvíc ublížil fakt, že nebyla přítomna a Georgia, typově podobná Scarlett, zase za sebou neměla comeback story. U obou je však příslib, že se vrátí příště.

Robbie a skupiny v Hollywoodu

Robbiemu bude v LA pomáhat s výběrem porotce Britain’s got talent David Walliams.

LMA Choir

James Bay – Hold Back The River

A Star

Medley: Soul ll Soul – Back to life + Stormzy – Big For Your Boots

Panda & Burgandy

Tammi Terrell – Ain’t No Mountain High Enough

Vibe 5

James Arthur – Say You Won’t Let Go

Sweet Sense

One Direction – History

Misunderstood

Originál – Girls in London

Top 4 skupiny

LMA Choir
A Star
Misunderstood
Vibe 5

Louis a kluci na Ibize

Hned dva hosty si Louis přizval na Ibizu, bývalého kolegu z One Direction a nyní sólo zpěváka Liama Payna a funky legendu Nila Rogerse.

Dalton Andre Harris

Beyoncé – Listen

Armstrong Martins

The Rembrandts – I’ll Be There For You

Thomas Pound

Leading Ladies – One Night Only

J-SOL

Rihanna – Love on The Brain

Anthony Russell

James Bay – Scars

Brendan Murray

Sinead O’Connor – Nothing Compare 2 U

Top 4 kluci

Brandan Murray
Armstrong Martins
Anthony Russel
Dalton Harris

Ayda a overs v Hollywoodu

Ayda má na pomoc dvě soutěžemi ostřílené hvězdy. Hosty jsou vítězka 3. řady X Factoru Leona Lewis a finalista 8. řady American Idol Adam Lambert.  

Olatunji Yearwood

Originál – Ola

Janice Robinson

Originál – Love Is In The Atmosphere

Ricky John

Percy Sledge – When a Man Loves a Woman

Louise Setara

Kelly Clarkson – Piece By Piece

Giovanni Spano

Kings of Leon – Use Somebody

Danny Tetley

Eva Cassidy – Somewhere Over the Rainbow

Top 4 overs

Janice Robinson
Olantunji Yearwood
Giovanni Spanno
Danny Tetley

 

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

X Factor UK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 37
1
Tomáš
Reagovat

Holky pro mě nejsou zajímavé, doufám že z nich letošní vítěz nevzejde. Nejdál by z nich asi v Live Shows mohla dojít Shan ale kdo ví. Já bych hlavně co nejdřív vyhodil Scarlett, ta mi teda vůbec nesedí.

2
Jana
Reagovat

Tak objektivně nejlepší z holek je Shan ale pro mě osobně je nejzajímavější Bella. Vidím v ní velký potenciál ale obávám se že ji britové vylijou z Live Shows docela brzy. Ale třeba ne, zatím je to velká neznámá jak si všechny čtyři holky budou vést u diváků. Bude to asi nejvíc záležet na tom jak s nimi Simon bude pracovat a taky hlavně na výběrů songů do LS. Ale Simon je z mentorů nejzkušenější, tak snad si s tím dobře poradí. Zatím i podle mě žádnou chybu neudělal a vybral holky nejlépe jak mohl. I když takovou Scarlett bych klidně vyměnila za Georgiu nebo Mariu, objektivně si ale asi Scarlett zasloužila postup víc.

3
fanousek
Reagovat

Podle mě holky jsou všechny letos dost silné a můžou dojít daleko, akorát Scarlett mě tak jako některé zde moc nebere. Mě něco říká že by v živácích mohla ještě hodně překvapit Molly.

4
Lucas
Reagovat

Ta Scarlett může bejt sebetalentovanější, ale ten její vzhled.. i když zazpívá něco procítěně, nedokážu se do ní vžít přes tu tunu make upu a děsivé obočí.

5
Jana
Reagovat

@Lucas: Myslím že takhle ji asi bude vnímat více lidí a proto vylítne poměrně brzy. Ale třeba se tady všichni pleteme a dojde nejdál. Každopádně pro mě je ale z holek nejméně zajímavá.

6
Ina
Reagovat

Scarlett asi nemá doma zrcadlo, či co.. pamatuji, že jednou poslal Simon jednu takovou kraslici umýt a holka prokoukla a byla radost se na ni koukat. Nemyslím, že by Scarlett byla nějak lepší než ostatní. Podle mě se daleko nedostane..

7
VojtaP
Reagovat

@Ina: To bylo předloni, tenkrát Sam opravdu prokoukla. Nejhorší na tom je, že je Scarlett povoláním make-up artist, což sice nemusí být úplně o vkusu, nicméně i tak by o tom měla něco vědět. Alespoň už není oranžová jak loni. Uvidíme, třeba v rukou někoho, kdo má vkus, v Live shows taky prokoukne, ale ani tak to na nějaký daleký postup nevidím. Zvlášť pokud se bude vypadávat po dvou, při troše štěstí její maximum bude tak top 10 nebo top 8.

Jinak bylo potvrzeno, že první Live show bude příští sobotu a má trvat 2 hodiny a nedělní přenos hodinu. Takže zatím první týden budou přenosy oba dva dny.

8
Ina
Reagovat

Vojto no právě…..nedovedu si představit koho by asi tak mohla líčit….to co má na sobě je přímo odpuzující….zase tak vyjimečný hlas nemá. Jsem zvědavá jestli postoupí Anthony R. Vždycky jde taky o příběh, který zaujme. A v tomto má Anthony dost dobře našlápnuto a zpívá celým srdcem a je to znát. Z holek mě baví Shan, krásná holka s hudebním potenciálem. Myslím, že specielně ji X faktor hodně pomůže.

9
Jan
Reagovat

Už se moc těším na další domy porotců. Celý týden mi pořád zní v hlavě originální píseň od Shan, ona je fantastická a myslím, že by mohla klidně dojít do Finále. Zatím mi příjde ze všech nejlepší.
K Live-Shows: Pořád jsem doufal, že Finále neproběhne tak brzo jak loni, lepší je to až v polovině prosince, ale co se dá dělat :). Myslím, že se vrátí k bývalému formátu (což by bylo bezva) tzn, že v sobotu vystoupení a v neděli rozhodnutí. Jedině mně fakt mrzí, že to letos neprotáhli na více Live-Shows, třeba těch klasických 10. Takhle se asi bude vypadávat i po třech a to je prostě moc.
Se Scarlett máte pravdu. Nechápu, proč má na sobě tolik make-upu. Určitě by byla moc hezká, klidně i bez něj.
@VojtaP: Ano, taky to tipuji se Scarlett tak do Top 10, ale vůbec by mně nepřekvapilo i dřívější vyřazení.

10
Tomáš
Reagovat

Tak já jsem zvědavý na tenhle víkend teda. Z kluků přeju postup do Live Shows Armstrongovi, Anthonymu, J-Solovi a Brendanovi. Takhle bych tu finálovou čtveřici vybral já a doufám že taková i bude protože zbylí dva – Thomas je pro mě nesnesitelný a mám na něj už teď těžkou averzi a Dalton je naprosto průměrný a nezajímavý. U Overs přeju postup do LS Rickymu a Giovannimu, ti zbylí dva jsou mi úplně jedno. A Skupiny? Tak tam je mi to úplně jedno. :-D No dobře, tak Misunderstood by mohli postoupit, jinak ty ostatní si stejně vůbec nepamatuju a nevybavuju a nejsou pro mě prostě zajímavé. Tak uvidíme jak to dopadne.

11
Petr
Reagovat

@Tomáš: @Tomáš: @Tomáš: Anthony neprojede do live shows, vzdyt z lonskych ucestniku jiz postoupila Scarlett, Dalton nebo Thomas jedou do liveshows

12
Tomáš
Reagovat

@Petr: Jak to víš že Anthony neprojde a že Dalton a Thomas postoupili do Live Shows? Já bych tam teda daleko raději chtěl Anthonyho, místy má sice až moc vysoko posazený hlas ale jinak zpívá dobře a navíc je to velký sympaťák a má charisma, což je pro mě jeho největší plus. Thomas je naprostý kýč, který v LS fakt nechci a Dalton mi zase přijde nevýrazný a docela nezajímavý. Takže doufám že nemáš pravdu, byla by škoda Anthonyho.

13
Ina
Reagovat

teď jsem četla informaci, že Aiydě je 39 let. To jsem překvapená, na videjkách vypadá tak na 50sát. Ty plastiky, když se s nimi začne moc brzo, nadělají víc škody…

14
Tomáš
Reagovat

Tak pokud jde o dnešek a o Skupiny, tak podle mě buď nuda a nebo čirá hrůza. Vůbec to Robbiemu nezávidím, přesto asi z té slaboty vybral nejlépe jak mohl a ty úplně nejhorší vyřadil. LMA Chair nebo jak se jmenují – je tam tak milion lidí a zpívají jeden přes druhého, je to strašný chaos a ještě k tomu nuda, vůbec mě to nebere. Možná tak někam do sboru ale do téhle show? A Stars ty dvě mladý holky, no podle mě byly úplně šílený a doufám že vyletí z LS co nejdřív protože tam akorát budou zabírat místo, nemám k nim víc co dodat. Misunderstood – ačkoliv to hudebně taky není šálek mojí kávy, tak ten s copánky je takovej správnej blázen, proto sem jim jako jediným aspoň trochu fandil a za postup do LS jsem rád, pro mě jsou ze Skupin rozhodně jednookým králem mezi slepými. No a do čtveřice ten přeslazený boyband Vibe 5 – podle mě dost mimo, tohle frčelo někdy v 90. letech ale pořád lepší než ten girlband který vypadl, ty by se v LS ztratily úplně. Kluci budou asi aspoň o trochu výraznější ale žádný zázrak to taky nebude. No a ty dvě postarší obézní dámy Panda a Bulgardy ty vůbec nevím co jako měly v úmyslu v LS pohledávat a lidi by pro takové zjevy stejně nehlasovaly takže tady Robbieho volbu úplně chápu a ještě aspoň že tyhle dvě vyřadil protože byly vážně těžce za zenitem. Já bych kategorii Skupin úplně zrušil, podle mě tam jsou úplně zbytečné a po dnešku někdy až žasnu nad tím co všechno se lidem může líbit. Řekl bych že ze Skupin letos vítěz fakt nevzejde.

No a Kluci – Za mě dnes jednoznačně nejlepší Anthony, hodně překvapil a doufám že ho LS nemine protože pokud ano, tak vážně není žádná spravedlnost. Armstrong si drží svůj vysoký standard takže snad taky postoupí a překvapivě byl celkem dobrý i Dalton. Thomas je tam jen do počtu a doufám že ho Louis do živáků nepustí protože to by vážně podělal. Já se obávám že do živáků nepostoupí J-Sol. Dnes se mu to nějak extra nepovedlo a pochybuju že by Louis vybral do živáků tři černochy – Armstronga, Daltona a J -Sola. Taky to asi budou chtít mít trochu pestřejší takže si myslím že J-Sol po tomhle výkonu ostrouhá a do LS nepůjde což je škoda. No a ještě jsme neslyšeli Brandona ale u něj si myslím že má postup do LS jistý a hodně by mě překvapilo kdyby ne. Takže zítra jsem zvědavý jak to u kluků dopadne a taky na kategorii Overs jak to rozsekne Ayda.

15
Rafael
Reagovat

Mě letos nejvíc zaujal Anthony, tak doufám že bude v živých kolech. Už loni mě mrzelo že musel odstoupit. Já si pořád lámal hlavu koho mi připomíná a jak ho Louisův poradce přirovnal k Davidovi Bowiemu, tak to sedí přesně. Myslím že by mohl mít šanci i na výhru, opravdu je tam jeden z nejlepších. Tak snad dnes bude vpuštěn do Live Shows.

16
Petr
Reagovat

Predvidatelnbi song u Brendna, kdyz mu budou vybirat jen takove lehoucke pisne on to snadi vyhraje, ja ho tipuji do top3, bohuzel pro me ale pro show a pubertalni holcicky asi favorit

17
Tomáš
Reagovat

Tak u kluků spokojenost, musím říct že Louis se ukázal jako dobrý mentor a kluky do LS vybral fakt spravedlivě podle jejich výkonů. Thomas byl na odstřel, tam nebylo co řešit a J-Sola sem sice měl raději než Daltona ale Dalton zase v Judges House předvedl lepší výkon, takže i to bylo spravedlivé. J-Sol mě trošku mrzí ale není to žádná tragédie a ani typově by moc nevynikal, černochů už je v Live Shows i bez něj dost. Brandon mi taky vůbec nevadí a nevadil by mi dokonce ani jako vítěz ale mými největšími favority u kluků budou Anthony a Armstrong. Anthonyho upřímnou radost jsem sdílel s ním, po loňském debaklu si letos postup do Live Shows na 100 procent zasloužil a možná mu dokonce budu fandit nejvíc ze všech soutěžících. U Overs už je to horší – Ayda to totálně podělala. Vzít průměrného starého uplakánka Dannyho místo charismatické hvězdy Rickyho, to je fakt totální zhovadilost. Rickyho je strašná škoda, nejvíc ze všech celkově co nepostoupili a Live Shows budou bez něho ochuzeny. Možná měl tentokrát něco s hlasem ale rozhodně neměl vyletět bože! To mě fakt nas*alo. Naopak jsem ale rád za Giovanniho, s jeho postupem do živáků jsem vůbec nepočítal a jsem strašně rád že tam bude taky pořádný rocker! Jinak zbytek – dost mě překvapilo že nepostoupila Louise, ta sem myslel po tom výkonu že to má jasné ale stejně by mě jako osoba nebavila. Nebaví mě ani Janice, nelíbí se mi její hlas a ani vizuálně se na ni nemůžu dívat. Ten Olantuji nebo co to je tak jeho postup to je největší masakr ve srovnání s tím že Ricky nepostoupil. Ten doufám vyletí v jednom z prvních kol nebo už fakt nevím, totálně zbytečný soutěžící. No a k Dannymu sem se už vyjádřil, ten je mi protivný a mám ho za antifavorita. Takže Louis vybral dobře ale Ayda to úplně zazdila vyhazovem Rickyho a tím že místo něj vzala Olantuja a Dannyho. Jsem zvědavý jak si všichni soutěžící povedou u diváků v Live Shows.

18
VojtaP
Reagovat

Kluci podle očekávání. J-Sol včera moc nezazářil a Thomas tam byl navíc už od minula. Rozhodování měl asi ze všech nejjednodušší (ehm, tedy spíš produkce).

Overs z celého JH vyšli asi vůbec nejhůř a jsou po dnešku dost potopení. Nejdále bych osobně přál dojít Janice, nakolik zbylí 3 vůbec nezajímají. Gio je až moc arogantní, Ola absolutní mimoň a Danny moc ubrečený. Louise si určitě postup zasloužila, možná by taky neoslovila davy mladých fanoušků, ale ty Danny nezaujme už vůbec, úroveň zpěvu a vystupování taky 100 a 1. Alespoň se Robbie nemusí pár kol bát o svůj generický boyband. :)

Ricky je bohužel letoší „shock exit“. Na druhou stranu chápu, že si to podělal sám, jak se pořád shazoval tím omlouváním. Ten kluk má před sebou ještě hodně práce na sobě samém. Hlas i charisma má, tak snad se mu to podaří správně uchopit a třeba příští rok zažije podobný comeback jako Anthony.

19
fanousek
Reagovat

Tak vyhazov Rickyho je fiasko, kam dala Ayda oči a uši že místo něj nechala postoupit toho nudnýho páprdu Dannyho? Ricky jí to mohl klidně vyhrát při troše štěstí, zpívat uměl skvěle a byl i velmi pohledný. To Danny jí to určitě nevyhraje. Nechápu tohle rozhodnutí vůbec ne, to se ani pochopit nedá. To už je tak když rozhoduje někdo kdo nemá v reálném světě s hudbou nic společného kromě toho že má za manžela slavného zpěváka. Tohle ještě dlouho nerozdýchám.

20
fanousek
Reagovat

@VojtaP: No Ricky vypadal po vynesení verdiktu pořádně naštvaně, dost možná že už to ani příští rok zkoušet nebude. Ale nedivím se mu, tohle nebylo dobré rozhodnutí mentora.

21
DJ Vlado
Reagovat

Moje rozdělení Top 16:

favoriti: Molly, A Star, Armstrong

další oblíbenci: Shan, Bella, Giovanni

neutrální: Anthony, Janice, Missunderstood, LMA Choir

zbyteční: Scarlett, Dalton, Olatunji

antifavoriti: Brendan, Danny, Vibe5

22
Jana
Reagovat

Ať mi nikdo neříká že Ayda nemohla vzít do Live Shows Rickyho. Opravdu jsou Olatunji a Danny lepší než Ricky? Olatunji je úplný omyl a možná nepřežije ani první Live Show a Danny se taky moc dlouho neudrží – fakt si nedokážu představit kdo by pro něho mohl hlasovat, snad jedině důchodci a ti asi The X Factor moc nesledují. Ricky je podle mě nejen lepší než celá čtveřice co Ayda do živáků vzala ale měl i největší potenciál ze všech šesti Overs v JH. Takže fakt nechápu logiku tohoto rozhodnutí pokud Ayda chtěla mít co nejsilnější tým. Ale asi to fakt rozhodla produkce a každý rok prostě musí být nějaký shock exit jak už tu někdo psal. Předloni to byl James a loni Aidan co byli nespravedlivě vyhozeni z JH. Škoda že tohle nepostihlo spíš Brendana, to bych byla šťastnější. Podle mě nikdo z Overs letos nevyhraje. Olatunji a Danny jsou na vyřazení hned, Janice asi taky moc diváků nezaujme a navíc jim nemusí sedět vzhledově. Já jsem v Live Shows nejvíc zvědavá na Giovanniho a vůbec mi nepřijde arogantní ale taky to nevyhraje protože rocker britský X Factor prostě už nějakou dobu vyhrát nemůže, není to dostatečně komerční k prodejnosti.

23
VojtaP
Reagovat

@fanousek: nechci kazit iluze, jen nejsem 100% přesvědčený, že porotci (asi kromě Simona) nějak extra ovlivňují svůj výsledný výběr. Nějaký input tam z jejich strany bude, ale konečné slovo tam bude mít produkce. To Aydu částečně omlouvá.

@fanousek: Kdo by nebyl naštvaný, každý tam jde s tím, že chce dojít co nejdál, ale i o tom ta soutěž je. Pokud se rozhodne to znovu nezkusit, tak je to jeho volba. Určitě nechci omlouvat jeho vyřazení, sám jsem byl zvědavý, zda se mu v soutěži podaří vyrůst a v kontrastu k ostatním vystoupení bych ho do LS určtitě vzal. Nicméně jsem čekal, že se v tom včerejším vystoupení víc blýskne, místo toho se za to vystoupení omluvil, přitom to nebyla žádná katastrofa. Kdyby to neudělal, tak dost možná postoupí.

24
Lucas
Reagovat

Tak všichni vybrali dobře, jen ta Ayda katastrofa.. Danny je absolutní chyba, ten vůbec do X Factoru nepatří. To už víc chápu toho Olu, ten může mít aspoň pár kol chytlavý písničky a pak vypadne, ale Danny je nuda. Další chybou je Giovanni, kterej mi přijde absolutně nezajímavej, malý plus má za to, že tam bude aspoň trochu rocku, ale na mě je most „west end“. Fakt velká škoda za Rickyho, byl to jeden z mých favoritů, tím mě hodně naštvali.

25
Honzad
Reagovat

Potom, co byly tři kategorie vybrány přesně tak, jako bych vybíral já, se mi to zdálo podezřelé. Zatím totiž fakt neproběhl ročník, v němž by ta spokojenost byla stoprocentní. A Ayda ten trend potvrdila.

Janice si postup objektivně zaslouží, ale troufám si říct, že Louise by se s diváky spojila mnohem lépe. U Rickyho je to naprosto bez debat, tam měla Ayda v rukou klidně potenciálního finalistu (pokud by se nervově nesesypal), místo toho teď nemá nikoho s hvězdným potenciálem. Škoda.

Mí favorité pro finále: Anthony, Shan
Zajímají mě: Brendan, Armstrong, Molly

Jinak si dovolím říct, že Louis Tomlindon je letos překvapivě nejsilnější ze čtveřice porotců. Na rozdíl od zbývající trojice mu totiž tu úlohu věřím, vzhledem k tomu, že X Factoru za všechno vděčí je na soutěžící mnohem víc citově navázaný. Empatie je podle mě v tomhle hodně důležitá, protože je díky tomu mnohem přirozenější než třeba Robbie nebo Simon, kteří mě sice baví, ale nemůžu se u nich ubránit pocitu, že to dělají jen pro prachy…

26
Lucas
Reagovat

Hlavně mě překvapuje, že tuhle blbost producenti udělali zrovna u Aydy, kterou od začátku diváci nemusí. A teď jim k tomu přidají nepostup Rickyho :D

27
Tomáš
Reagovat

Já se teda pokusím to rozdělit stejně jako DJ Vlado

favoriti : Anthony, Armstrong, Giovanni

další oblíbenci : Brendan, Molly, Shan, Misunderstood

neutrální : Dalton, Olatunji, LMA Choir, Vibe 5, Janice, Bella, A Star

antifavoriti: Danny, Scarlett

A ještě se pokusím o celkový žebříček v mé oblíbenosti podle toho jak komu přeju vítězství, můžete ho sestavit taky pokud chcete.

1 Anthony
2 Armstrong
3 Giovanni
4 Brendan
5 Molly
6 Shan
7 Misunderstood
8 Dalton
9 Bella
10 Vibe 5
11 Olatunji
12 Janice
13 LMA Choir
14 A Star
15 Danny
16 Scarlett

Je to zatím jen takové provizorní a může se to u mě ještě měnit podle výkonů v Live Shows. Jaké bude reálné pořadí si zatím odhadnout netroufám, vítěze taky ne. Ale řekl bych že by to letos mohla vyhrát z holek možná Shan a nebo někdo z kluků, co myslíte vy? Takhle na začátku jsou ty tipy na vítěze vždy nejzajímavější když pak srovnáme naše tipy s tím jak to nakonec skutečně dopadne. Ještě dřív než se objeví nějaký chosen one. :-)

28
Tomáš
Reagovat

Jinak ještě ke kauze Ricky – vše už bylo řečeno. On to mohl vyhrát a bylo to úplně nesmyslné vyřazení, tohle Ayda s produkcí fakt zabili. Danny do téhle show vážně vůbec nepatří, mě nepřijde ani nijak zvlášť talentovaný a ani není vtipný aby mohl plnit úlohu Joke Act. Je jen sebelítostivý, vlezlý a hlavně trapný. Fakt mě zajímá jestli mu to diváci sežerou, podaří se mu zahrát na citlivou strunu a pár kol se udrží a nebo ho nelítostně vox populi vyhodí hned ze začátku.

29
VojtaP
Reagovat

omlouvám se, že tento týden opět nestíhám rekap, přidal jsem alespoň videa pro opáčko, děkuji za pochopení. Rekap první live show ale určitě bude :)

30
Dena
Reagovat

ach jo… tak na zaciatku to vyzeralo ze ziadneho favorita nemam. Ricky ma ako jeden z mala nadchol… a dopadlo to rovnako ako s Jamesom Wilderom. preco to tak potupili? ci uz kalkuluju a planuju aby niekto konkretny z inej kategorie vyhral a preto ho vysupli? z obav ze by sa dostal daleko? mne z overs nereze nik… Giovanni – neutral.. Danny, Janice, Ola … su mi nesympaticki.. a ani hlasovo mi nesedia. Chalani sa mi zdaju ok ale Brendan ani zdaleka nie je moj salok kavy. ale mam obavu ze sa dostane daleko.
z bab asi jedine Shan… mozno Molly. Scarlett neutral a Bella mi je rekordne nesympaticka :-(. je uz niekde uverejnene ako to bude chodit? po kolkych vypadavat? hm. keby tak bola divoka karta:-(

31
Tomáš
Reagovat

@Dena: Bohužel každý rok v Judges House asi musí odstřelit nějaké favority aby to byl jakože šok pro diváky. Škoda je to, že jsou to vždycky velmi sympatičtí a talentovaní lidé, kteří by mohli v živácích hodně zabodovat. Předloni to byli James Wilson a Niall Sixton, loni Aidan Martin a letos tohle bohužel padlo na Rickyho. :( Kéž by tak byla nějaká divoká karta pro něj ale soutěžících je už 16, nebude nic. Taky by mě zajímalo jak to bude teď dál. Jestli odzpívá zítra všech 16 soutěžících? A v neděli vyřazování? Chtěl bych vědět po kolika se teď bude vypadávat. A samozřejmě mě zajímá playlist na zítra. Pokud už někdo máte nějaké informace, tak šup sem s tím. :)

32
Petr
Reagovat

@Tomáš: zitra vystoupi cela16a v nedeli jsou results+Raksu

33
Tomáš
Reagovat

https://forums.digitalspy.com/discussion/2305820/unconfirmed-song-list Tak playlist mi poslal DJ Vlado ale zatím není oficiálně potvrzený. Ale docela bych tomu i věřil, ty výběry songů by odpovídaly.

34
Ina
Reagovat

rozhodně to byl špatný tah vyřadit Rickyho—- snad to zkusí příště, protože potenciál má a veliký…

36
Jan
Reagovat

Já jsem na dnešek opravdu moc zvědavý a strašně se těším.
Moji největší favorité jsou Shan a Anthony. Potom se mi líbí vlastně všichni, až na starší, je to nejslabší kategorie (podle mně). Naprosto se všemi souhlasím, že vyřazení Rickyho byla totální blbost a nechápu ani, jako mohla vyhodit Louisu Setara. Právě u těchto dvou jsem čekal postup, zvlášť u Rickyho by bylo skvělé sledovat, jak si věří čím dál víc. Určitě by se jen lepšil a nabíral sebevědomí.
Olatunji je tam úplně zbytečný, ten dlouho nevydrží, ale vzpomeňme si na takovou Honey G, jak daleko došla :-D. Danny moc publikum neohromí, to samé asi Giovanni, ale alespoň přináší do show něco jiného. Nejvíc šancí vidím u Janice, ale oproti ostatním kategoriím je to slabota.

Taky nevím kolik soutěžících tento týden vypadne, možná bych řekl, že 3? @Tomáš: Podívej, už je potvrzený playlist
https://tellymix.co.uk/reality-tv/the-x-factor/379348-x-factor-2018-spoilers-song-choices-for-first-live-show-revealed.html
Výběry nejsou špatné. Na wikipedii je už odhaleno i pořadí vystupujících, ale kdoví, jestli je to pravda.
https://en.wikipedia.org/wiki/The_X_Factor_(UK_series_15)

Nejsem si jen jistý, jestli Molly zvolila dobře, že zpívá stejnou píseň jako v Judges Houses. Byla to pecka, ale nevím, jestli to zabere dvakrát po sobě. Scarlett by měla jít poslední, to není dobré. Beztak zase tu písničku vyječí a porota bude stát na nohách :D.
Osobně si myslím, že v ohrožení bude celá kategorie starších a možná i LMA Choir, což bych byl nerad, protože se mi líbí. Možná bych je spíš viděl v BGT nebo AGT.

Přidat komentář