Panáček v reality show

X Factor UK 2018: Večer filmových hitů!

10. Listopad 2018 | napsal(a): | reality show: X Factor UK

xf_ls3

Klání v Live shows se přesouvá do své druhé poloviny, už za necelý měsíc tu máme Finále a v soutěži zbývá ještě 10 finalistů. Do top 10 se po minulém halloweenském strašení nedostali United Vibe a Molly Scott. V tomto týdnu zazní filmové hity. Zatímco sobotní večer bude popcornová zábava, to pravé drama se odehraje v neděli při další double elimination. Pro které dva finalisty neskončí tento týden happy endem? Hosty pro tento týden jsou Olly Murs a Michael Bublé.

Live show 4 – filmové hity

Giovanni Spano

The Greatest Show z filmu Největší showman

Naposled Gio show uzavíral a přineslo mu to kýžený postup, tentokrát dostal za úkol show otevřít úvodním číslem z Největšího showmana. Osobně jsem spíše čekal, že nám Gio zazpívá „asteroid song“ z Armageddonu, ale i toto byl pro něj padnoucí výběr. Byť se mi nová verze od Panic! At The Disco líbí víc, tak Gio neodvedl vůbec špatnou práci. Klidně bych i v druhé polovině přidal na choreografii, do které by se zapojil i Gio, což by bylo efektivnější. Jestli Gio přežije neděli, bude to zasloužené.

Dalton Harris

Sia – California Dreamin‘ z filmu San Andreas

Dalton pokračuje svou krasojízdu bezchybných výkonů. Tato uptempo verze California Dreamin‘ je svěží a Daltonovi sedla, klidně mohl z fleku na soundtracku nahradit Siu. Z pohledu show se z toho dalo i vytřískat víc, předvedení zkrátka nebylo tak strhující jako jeho vokál. Publikum v sále ovšem opět očaroval a to až tak, že porota při hodnocení téměř nebyla slyšet.

Scarlett Lee

Lady Gaga – I’ll Never Love Again z filmu Zrodila se hvězda

Lidem, co ještě nestihli zajít do kina na film Zrodila se hvězda, můžu film jedině doporučit. Už jen kvůli výkonům hlavních herců, ať už těch hereckých nebo při živém zpěvu, to stojí za to. Scarlett nešla cestou slavného ústředního duetu Shallow, nýbrž závěrečné velké balady, kterou kritika ohodnotila jako I Will Always Love You nové generace. Asi to bude tím, že mám film ještě živě v paměti a výkon Lady Gaga pořád silně spojený s touto písní, ale Scarlett mě jejím výkonem tolik nezasáhla. Zkrátka tomu chyběla naléhavost, kterou Lady Gaga dává mnohem přirozeněji než Scarlett, která se sice snažila, ale bez výsledku. Zkrácení a úprava aranže také písni příliš neprospěla.

Brendan Murray

R.E.M. – Everybody Hurts z filmu Moje krásná čarodějka

Halloweenský večer nebyl pro Brendana tak hrozivý, přímý postup bylo něco, co potřeboval aby si dodal sebevědomí. Tuto píseň jsme od Brendana mohli slyšet už v Six chairs, tudíž jeho výkon byl poměrně předvídatelný a taky že to zazpíval téměř jako přes kopírák. Od Louise bych v této fázi soutěže čekal větší invenci a risk než hru na jistotu. Skoro jako by už nevěděl, co Brendanovi dát, aby to vyšlo a neskončilo průšvihem, jako první dvě kola. Přestože Brendan nepodal špatný výkon, recyklace vlastních výkonů je v soutěži nebezpečná a ne vždy to vyjde. Pokud by měl v neděli večer odejít, odejde důstojně po svém nejlepším výkonu v live shows.

Acacia and Aaliyah

2WEI – Survivor z filmu Tomb Raider

Acacia a Aaliyah si dobře uvědomují, že po vítězství v sing-offu musí jít do risku. Survivor tedy byla pro ně příznačná volba, pro kterou se rozhodly den před přenosem. Abych to nějak shrnul, tak jejich vystoupení nebyla katastrofa, ale že bych se z toho měl posadit na zadek taky ne. Jako show dobrá, holky opět ukázaly, že neumí jen rapovat. Chyběla mi v tom chemie, kterou předvedly dvě kola zpět v All My Life, šlo zkrátka poznat, že to nebyl úplně jejich šálek čaje. S holkama je to výkonově jako na houpačce a připadá mi, že jedou v soutěži stylem pokus-omyl. Nejspíš potrvá nějaký čas než si najdou zlatou střední cestu. Díky bottom 2 efektu by mohly dostat šanci ještě příště, to se však musí vlézt do top 7, aby se vyhnuly ohrožení.

Bella Penfold

A Million Dreams z filmu Největší showman

Bella byla další, kdo vyhrál song z Největšího showmana. Jedinou smůlu měla Bella v tom, že svou verzi této písně vydala dva týdny zpátky také P!nk, což je celkově nedostižný Everest mezi zpěvačkami. Bella to naštěstí pojala po svém. Vystoupení začala promluvou ke svému 10 letému já, zpívaný začátek byl trochu roztřesený, naštěstí se jí podařilo píseň vygradovat. Bella nikdy nezklame, co se týče osobitého výkonu, dodání emocí a charismatu, i když zpěv není 100 % OK. Dál je to už pouze otázka vkusu a mně osobně prozatimní práce Belly hodně líbí a to až tak, že bych ji rád viděl společně s Daltonem ve Finále.

Misunderstood

Maniac z filmu Flashdance

Nějak si nemůžu pomoct, ale přestože Misunderstood pokaždé předvedou do puntíku propracované vystoupení, tak mám pocit, že jsou stále za svým potenciálem. Možná je to tím, že jim nesedí témata, aby mohli zpívat vlastní věci. Svůj moment měli naposled v Six chairs a nelze z něj těžit celou dobu. Maniac si sice přetvořili do současného zvuku, nicméně šlo o jejich nejméně zajímavé vystoupení v live shows a také nejhůře zazpívané. Misunderstood mají rozhodně na víc, jen potřebují svůj moment. Možná by pomohlo překvapit a udělat nějaký zajímavý žánrový crossover.

Danny Tetley

Celine Dion – My Heart Will Go On z filmu Titanic

Tentokrát Dannyho nepostihly žádné technické potíže, ale to neznamená, že nejspíš nevyhne problémům v nedělním rozhodnutí. Výběr ústřední písně k Titanicu nebyla dobrá volba. Jeho podání bylo kýčovité, hlasově nedostačující až iritující a celkově poněkud nudné. Místo aby vystoupení gradovalo, tak se mu postupně rozpadalo jak Titanic po srážce s ledovcem. Danny je v soutěži na vypůjčený čas, momentálně  je z top 10 nejslabším článkem a soutěži již nemá co nabídnout.

Anthony Russell

Survivor – Eye Of The Tiger z filmu Rocky

Anthony má taktéž výkony jako na houpačce od extrému do extrému, jednou se odváže a zpívá jako o život a podruhé si nadere pusu. Jeho výběr byl takovým pomrknutím za Domy porotců, kde říkal, že se po Louisově verdiktu cítí jako Rocky Balboa. Konečně dostal song, kde mohl prodat své hopsání a máchání rukama. Byl to sice takový bizár, avšak Anthony si to maximálně užil, bavilo ho to a dokázal tu energii přenést na diváky, ke všemu odvedl taky skvělou práci s hlasem. Věřím, že to diváci přijmou kladně a Anthony se nebude muset v Rozhodnutí bát. Příště bych však Anthonyho taky rád viděl ukázat svou serióznější stránku třeba v něčem klidnějším.

Shan Ako

Loren Allred – Never Enough z filmu Největší showman

Film Největší showman večer otvřel a nakonec ho i uzavře. Shan nevěděla, co si vybrat a tak Never Enough, kterou zpívala i na castingu, byla jasná volba. Pobavila Ayda, když prohlásila, že „never enough“ shrnuje Simonův názor na botox, vtipné. Shan si právě dnes, když má poslední pozici a efektní píseň vybrala svůj horší večer. Nile popsal výkon jako nekonzistentní a já musím jeho slova jen podepsat. V jednom momentě Shan citelně vypadla z timingu a ztratila se v textu. Ve výsledku to byl dostatečný výkon, ale ne působivý ani jinak zapamatovatelný. Díky předchozím výkonům se Shan v ohrožení nejspíš neocitne, ovšem pokud si myslí na Finále, měla by příště vystoupit z komfortní zóny a překvapit, jinak se může nečekaně ocitnout na chvostu. Usnout na vavřínech se nevyplácí.

Osobní top 3

  1. Bella Penfold
  2. Dalton Harris
  3. Gio / Anthony

Bottom 3

  1. Danny Tetley
  2. Accacia & Aaliah
  3. Misunderstood

Rozhodnutí

Hvězdný host – Michael Bublé

Kanadský zpěvák Michael Bublé na hudební scéně působí již více než 15 let a stále slaví s jeho pojetím tradičního popu úspěchy. Michael má za sebou složité životní období, v roce 2016 jeho teprve 3 letému synovi byla diagnostikována rakovina, ze které se nedávno plně zotavil. Michael se tak mohl mohl vrátit k hudbě a vydal nové album Love, se kterým vyjíždí na turné. Nedávno měl v iterview pro Daily Mail prohlásit konec kariéry, načež on a jeho management vydali zprávu, že se na konec kariéry nechystá.

První výsledky – poslední místo

Dermot postupně poslal do bezpečí kluky, overs i dívky. V ohrožení byli skupiny.

Na posledním místě se překvapivě umístili Misunderstood a soutěž tak opustili na 10. místě.

Že se Misunderstood objeví na chvostu se po minulém nepřesvědčivém výsledku dalo čekat. V live shows postupně upadali, byť jejich vystoupení byla propracovaná, nedokázali naplno zaujmout a vytvořit moment. Určitě by si zasloužili alespoň účast v sing-offu, z čehož by se jim možná podařilo něco vytřískat.  

Hlasování na dalších 10 minut pokračuje.

Hvězdný host – Olly Murs

Je to již 10 let, co se tento sympaťák z Essexu poprvé objevil na pódiu X Factoru. Od té doby patří Olly mezi vůbec nejúspěšnější soutěžící. K X Factoru má stále velmi blízko, v minulosti si zkusil moderovat Xtra Factor s Caroline Flack, později spolu převzali na jeden ročník také hlavní show. V současnosti je Olly kouč na plný úvazek v The Voice a do toho právě vydává své šesté řadové album s názvem You Know I Know s úvodním singlem Moves.

Výsledky hlasování – odhalení bottom 2

V náhodném pořadí byli do bezpečí posláni

Scarlett Lee
Anthony Russell
Dalton Harris
Shan Ako
Danny Tetley
Bella Penfold a
Brendan Murray

Bottom 2 tvoří Gio Spano a opět Accacia & Aaliyah. 

Sing-off

Gio Spano (Robbie Williams – Let Me Entertain You)

Accacia & Aaliyah (K-Ci & JoJo All My Life / Skepta – Shutdown

Pád holek do bottom 2 sice nemusel nastat díky bottom 2 efektu, ale ani nebyl extra překvapivý vzhledem k minulému výkonu. U Gia jsem přesvědčen, že to byla jen otázka času kvůli tomu, že nejede na úplně moderní vlně. Soudě podle sing-offu bych poslal domů duo A&A. Sice recyklací svého nejlepšího výkonu připomněly, že můžou mít i nějakou chemii, ale když v sing-offu nevytáhnou nějaký trumf z rukávu, značí to, že se dost možná vyčerpaly. Gio naopak o své místo bojoval.

Verdikt poroty

Nile hlasoval proti Giovi,

Ayda hlasovala proti A&A,

Louis se rozhodl na základě budoucího potenciálu v showbusinessu a posílá domů Gia,

Simon se nejspíš rozhodl podle samého klíče a poslal domů Gia. Gio soutěž opouští na 9. místě.

Shrnutí

Jak jsem psal výše, postoupit by si v tomto případě zasloužil Gio, protože se holky dost možná už vyčerpaly. Hlasování poroty se mohlo zdát v tomto kole přikloněné k postupu A&A aby v jeden večer nevypadly dvě skupiny (a možná taky bylo), ale i druhá legitimní varianta se zdá být pochopitelná. Gio byl dobrý showman, což bylo pro show dobré, ale jak řekl už Louis, v showbusinessu nejsou jeho šance tak vysoké. Nakonec svou roli sehrál i hlasující lid, který si takové pořadí určil a výsledek dokonal formát, který takový tah poroty povoluje. Holky z A&A, ale také do dalšího kola nezvýhodnili. Budou muset v příštím kole předvést opravdový zázrak, aby se vyhnuly nebezpečí. Bude třeba se vlézt do top 5, což bude úkol opravdu nelehký a obávám se, že i tak může nastat nějaké šokující vyřazení.

V příštím kole nás čeká Big Band, hvězdnými hosty budou Tom Walker a Cheryl.  

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

X Factor UK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 103
1
Petr
Reagovat

no ja nevim, cekal jsem ze Anthonyho pisen bude mit Giovanni, Anthony na ni sice ma hlas ale mam pocit ze ji zprzni tak jako Demons

2
Petr
Reagovat

doufal jsem ze danny nebude mit titanic, nechapu proc porad recykluji ti same ohrane songy, akorat Scarlett ma novou pisen ze Star is Born. JInak poradi Gia se mi nelibi, asi vypadne.

3
VojtaP
Reagovat

Tak předběžně bych asi poslal domů Dannyho a Brendana. Oba za nedostatek invence. Danny se na tom moc nepředvede, bude to jen xtá verze a nejspíš jedna z těch méně poslouchatelných. Brendan už to samé zpíval v 6 chairs, taktéž předvídatelný výkon, leda by předvedl nějakou jinou verzi.

Jinak zástup písní ze showmana se dal čekat. Ten soundtrack se drží a dokonce se vydává re-edice, kde zpívají místo herců popové hvězdy. Jen škoda, že zrovna Never enough jsme už letos slyšeli hodněkrát.

Od Gia jsem čekal Armageddon, sice taky ohrané, ale alespoň by se na tom mohl ukázat v jiném trošku serióznějším světle. Takhle opět pojede na show, což ho minule udrželo nad vodou.

Taktéž se obávám, že Scarlett se na Lady Gaga nebude vůbec chytat…

4
Honza
Reagovat

Všechny holky mají teda pořádnou nálož, ale pokud se jim to povede, můžou fakt zazářit, songy to jsou výborný (ačkoli Gagu bych očekával spíš od Shan, ale whatever). :))
Líbí se mi, že ty výběry nejsou předvídatelný až tak, jak by mohly být.
Třeba od Gia jsem taky čekal Armageddon. :D Naopak Showman mu imho může pomoct přežít ještě tohle kolo, není to pro něj úplně zlej výběr. Naopak Danny s Titanicem… to snad ne. :(
Výběry u kluků ok, ale od Anthonyho jsem teda asi chtěl slyšet něco jinýho. :/ Nejlepší song vyfasoval Dalton.
U skupin těžko říct, hlavně u A&A. Ale myslím si, že ani jedna skupina s tím nemá šanci udělat díru do světa.
Jinak jsem osobně nadšenej ze 3 písní ze Showmana! :D Těším se i na Gagu.
Nicméně jen zatím na základě výběrů bych tipoval nakonec B3 Dannyho, A&A a Brandona.

5
Jan
Reagovat

Na dnešní výkony se moc těším. Hlavně na Shan, nevadí mi, že už to zpívala na castingu. Never Enough je tak úžasná píseň, že to můžu poslouchat pořád :-D
Jsem zvědavý na Bellu, konečně bude zase hlavně zpívat. Píseň od Lady Gaga jsem neznal, ale je to pěkně a může Scarlett zazářit.
Dalton bude určitě fenomenální jako vždy. Anthony to snad taky dá. U Brendana si nejsem jistý, ale moc mu držím palce, aby to dal, jenže aby postoupil přímo, musí se vejít do Top 7, a z toho mám obavy.
Misunderstood, to bude opět show. A&A mně neberou, pořád si myslím, že tam dnes měla být Molly.
Danny a Titanic jsem nečekal, to bude možná zase brečet, ale uvidíme :-D. Gio a jeho píseň se mi líbí. Mně se strašně líbí všechny písně z Greatest Showman. Nemůžu se dočkat v pátek az vyjde CD Little Mix a ještě nová verze Greatest Showman písní.
Mně by nevadilo, kdyby vypadl Danny a A&A.

6
VojtaP
Reagovat

@Jan: pokud si ještě neviděl Star is born, tak můžu jedině doporučit. Jak herecky, tak i hudebně hodně povedené. Fakt, že všechny písně jsou v něm zpívané naživo to jen potvrzuje.

7
Petr
Reagovat

Jinak jestli vyhraje Dalton, bude to prvni cizinec co kdy vyhral X factor. Saara skoncila na druhem miste a Kevin, a Andrea Faustini treti ale oni byli z nebritskych krajin Finsko, Francie a Italie, tak snad se to Dalttonovi podari, prece Jamajka je britska kolonie. ja si myslim ze to vyhraje on, tim padem ani necekam prekvapeni a zase je to pro me predvidatelni jako i superstar s Maskovou. Ona vyhrala pravem ale soutez pro me skoncila. Myslite ze nastane nejaky zvrat? treba ze vyhraje Giovanni (LOL) nebo Anthony nebo takova Bella? protoze kdyz jsem prohlizel vysledky rocniku 2012-2017, lidi kteri byli na prvnim miste v prvni live show nakonec i tak nevyhrali.

8
Honza
Reagovat

@Petr: Myslím, že o výhru reálně s Daltonem může bojovat akorát Shan, Anthony a Scarlett, ale i tak to budou mít těžký.
Nicméně zas tak předvídatelné jako vloni a předloni už to asi není. :))) :D

9
VojtaP
Reagovat

že celý večer uvede hlas z Honest trailers jsem nečekal :D Mohl k tomu mít i nějakou trefnou poznámku, škoda :)

10
Michal V.
Reagovat

@VojtaP: byl nekdo pred daltonem? dneska jsem prisel lehce pozdeji a daltona jsem celyho taky neslysel…

11
VojtaP
Reagovat

@Michal V.: zpíval Gio, bylo to dobré, verze Panic at the disco se mi asi líbí víc, ale ujal se toho dobře.

Jinak Dalton, opět klobouček, klidně mohl být na tom soundtracku on, paráda!

12
Michal V.
Reagovat

@VojtaP: a safras na gia bych byl fakt zvedavej…holt yt to jisti

13
Michal V.
Reagovat

uprimne receno me scarlett neskutecne nudi…a jeste hur pro ni, jeste jsem tu pisnicku z filmu poradne neslysel :-), takze pro me 0 bodu

14
Tomáš
Reagovat

Gio pro mě dnes zase nejlepší, pokud zítra vypadne tak ho bude vážně velká škoda. Ale reálně se obávám že počtem hlasů se do Top 7 asi bohužel nevejde no a pak už je to v rukou mentorů a kdovíjak to dopadne. :/ Dalton je tehcnicky skvělý a navíc je i skromný, možná to fakt letos vyhraje a určitě to bude daleko lepší vítěz než třeba taková Shan ale tak nějak mě dnes moc neoslovil, dal to skvěle ale prošumělo to kolem mě a nezanechalo to ve mě větší dojem tak nevím moc co si o tom myslet. Scarlett no coment, ta mě absolutně nebere a mohla by už vypadnout.

15
Monika
Reagovat

tak jsem prepla po Stardance a zrovna zpiva devcatko, me zabijou :-))) jak tohle muze byt v live show, takhle zabit muj oblibenej song.

16
Michal V.
Reagovat

brendan celkem obstojne…nicmene v tuhle chvili uz nema soutezi co dat…jeho hlas je takovy prilis slaby…

podle me ma sanci uspet se svyma vecma pokud se trefi, protoze jeho hlas je dostatecne specificky aby byl dobre rozpoznatelny, ale v x-factoru presluhuje

17
VojtaP
Reagovat

Bohužel jak jsem čekal, tak mě Scarlett svým podáním nezasáhla, asi mám tu písničku pořád silně spojenou s filmem a podáním Gagy.

Brendan byl předvídatelný, porota z toho dělá událost, že se konečně našel, ale bohužel už to jednou zpíval, tak nevím.

18
Michal V.
Reagovat

teda ten survivor je fakt strasna halekacka…a rek bych, ze A&A z toho neudelali nejakou lepsi zalezitost…

19
Monika
Reagovat

Scarlett vyhodit, nudna, se budu opakovat, ale je to jedna ze stovek tuctovych zpevacek, nema nic navic cim by byla zajimava a odlisna.
A a A to nedavam vubec, vylozene me to iritovala, desny tlaky do hlavy, jsem ztisila ke konci i zvuk

20
Monika
Reagovat

Dalton zpiva dobre, ale nudi me neustale. mam s nim stejny problem jako s Maskovou treba. Pro me nema zadnou hvezdnost, osobitost, dnes mi to prislo i na nej jako slabsi vykon.

21
Tomáš
Reagovat

Brendan byl fajn a nevadilo mi ani že to už jednou zpíval. A ani mi nevadila jeho barva hlasu a to mám přitom moc rád i originál. Přál bych mu další postup ale taky si tím nejsem jistý. Acacia a Aaliyah asi jejich nejlepší vystoupení dosud ale stejně bych je vyhodil, vůbec by mi nechyběly.

22
Monika
Reagovat

Gio pro me zatim nejlepsi dnes, tohle mu sedlo, melo to energii a drajv, ktery mi chybel u Daltona. jeho nejlepsi vystoupeni, konecne jsem neco dala az do konce. Ty jo jsem prekvapena, ze se mi to libilo a probudilo me to. Jedina skoda, ze je nekoukatelny az odporny na prvni pohled.

23
Michal V.
Reagovat

I like bella… skoda, ze nektery pasaze byly lehce slabsi, tohle me nevzalo tak jak minulej tyden… ale v nekterych pasazich znela zase naprosto skvele…tough love

24
VojtaP
Reagovat

Louis a Ayda asi závidí, Bella byla famózní, v mém žebříčku je tam společně s Daltonem vůbec nejzajímavější s největším potenciálem…

25
Monika
Reagovat

Bella je moje vitezka letosni rady, ma presne to co mi chybi u tuctove Scarlett, pro me opet nejlepsi vystoupeni dnes. Strasne me bavi jeji silnej hlas, ma tam takove useky jako nikdo jinej.

26
Michal V.
Reagovat

ja si nemuzu pomoct, ale milli vanilli jsou fakt milli vanilli, hodne tance, opicek a zpev zustal v satne, ale lidi je asi dost milujou…

27
Michal V.
Reagovat

teda nevim jestli se nekdo divate i na ty reklamy na itv, ale jsou fakt naprosto bozi…videt M. Freemana jako krasobruslare a nebo ted to s tou nekonecnou vanocni ponozkou… hilarious

28
Monika
Reagovat

Uz potreti jedu Bellu, ja snad budu mit srdcovku, ktera mi zitra vypadne :-(( Souhlasim s Vojtou, nejvetsi potencial uspet po soutezi, dokonce si myslim, ze z ni muze byt megastar, pokud najde super repeetoar

29
Tomáš
Reagovat

@Monika: Se Scarlett absolutní souhlas, měli by ji konečně už vyhodit. Nikdo tam není tak nudný a tak strašně nezajímavý jako ona a přesně takové jsou i její výkony. Kdo tohle pořád podporuje sms hlasy to nechápu.

Bella dnes docela dobrý, stejně jako A and A jí prospívá víc zpěvu a necpát všude ten otravnej a hnusnej rap. Misunderstood – ta úprava Maniaca mi od nich moc nesedla, ani oni by mi moc nechyběli.

30
VojtaP
Reagovat

@Monika: věřím, že nevypadne, furt tam materiál na vypadávání je. Těžké by to mohla mít příští týden a ten další už se to tam bude hodně tlouct.

31
VojtaP
Reagovat

Danny jako diva ze severu už snad narazil na ledovec, takový patos, hned mi vyletěl cukr v krvi jak raketoplán (…sorry za špatnou filmovou narážku)

32
Monika
Reagovat

Kdo tomu Dannymu porad posila hlasy, jestli zitra zas nebude v B3 tak fakt nevim, nevim…se zacnu bat, aby jeste nebyl ve finale…no bylo to hrozny, nemam slov

33
VojtaP
Reagovat

Anthonymu se konečně hodí to poskakování a máchaní rukama, k tomuto songu to fakt padne, i když to většinu času asi není úmyslně :D

34
Michal V.
Reagovat

anthony parada…jsem desne rad, ze to dal uptempo, zadny kurveni a znelo to skvele

35
Monika
Reagovat

Anthony byl dobrej, mam ho v TOP 3 s Bellou a Gio. Tom bude mit radost z Anthonyho :-))

36
Tomáš
Reagovat

Danny mě absolutně nebaví. Nezpívá sice úplně zle i když má barvu hlasu trochu jako Mickey Mouse ale postrádá pro mě jakékoliv charisma a i osobitost. Pro mě další úplně zbytečný soutěžící a kandidát na odchod. Anhtony dost dobrý, nevím sice zase jestli to byl pro něj nejvhodnější song ale popral se s tím dost dobře a určitě lepší než minule.

37
Petr
Reagovat

Tak ja jsem snad jediny kdo fakt nemuze Bellu, prijde mi otravna a jeji hlas neprijemnej . mam rad hlubsi zensky hlasy jako DuaLipa ale Bela, ona ma neco iritujici v hlase a projevu, a taky mnoho tonu nezazpiva technicky zpravne. Mohla by zitra spolu s Misunderstood vypadnout

38
Michal V.
Reagovat

neni to dneska nejak zkraceny? uz je posledni act a je teprve 11

39
Michal V.
Reagovat

no uprimne receno britska produkce ma o vitezce jasno, premiova pozice, premiova pisnicka… nicmene me to teda nedostalo a v jedne pasazi teda ta jeji improvizace se mi absolutne nelibila

rozhodne neprekonala anthonyho a ani bellu

40
Ina
Reagovat

Anthony super….. na mektání neskutečně zapracoval:-))) bylo to energické, poskakování se hodilo… on si to prostě užívá..

41
Monika
Reagovat

Shan nebylo to zle, ale prijde mi tyden co tyden stejna a hodne predvidatelna.
Prani na B3: Danny, Brendon, Scarlett

42
Michal V.
Reagovat

@Monika: brendan souhlas, ja osobne bych spis pridal A&A a milli vanilli… danny me az tak nevadi, ale klidne by tam moh bejt taky :-)

43
VojtaP
Reagovat

@Michal V.: byla to nucená improvizace, protože ji slyšitelně vypadl timing. Ani si nemyslím, že ji ty prémiové věci udělaly tento týden dobrou službu.

44
Monika
Reagovat

Proc tam uz druhy tyden neni Robbie? To uz tam nebude vubec?

45
Tomáš
Reagovat

Shan je pro mě další královna nudy a pro mě další úplně zbytečná soutěžící. Škoda že nemůže vypadnout a půjde asi až do Finále na úkor zajímavějších soutěžících protože ten její dnešní výkon ve mě nezanechal absolutně nic.

Za mě dnes pořadí asi takto

1 Gio
2 Anthony
3 Dalton
4 Brendan
5 Bella
6 Misunderstood
7 Acacia a Aaliah
8 Shan
9 Danny
10 Scarlett

Já osobně bych zítra na základě dnešních výkonů vyhodil dva z čtveřice A and A, Shan ( u té je to bohužel zcela nereálné ), Danny a Scarlett. Zvlášť Danny a Scarlett jsou absolutně k ničemu a nechápu vůbec co tam ještě dělají, snad aspoň jeden z nich už zítra půjde. Bude mi moc líto Gia pokud to zítra odnese on když tam s ním stále ještě soutěží spousta daleko zbytečnějších zpěváků. Dnes byl pro mě zase nejlepší, bohužel tahle soutěž není nastavena tak aby on ji mohl vyhrát. Doufám ale že aspoň ještě tohle kolo přežije, mohl by ale budu se o něj fakt bát.

46
Tomáš
Reagovat

@Monika: Koncertuje. Příští týden už by tam měl zase být.

47
Honza
Reagovat

Já teda musím říct, že jak jsem byl docela nadšenej z výběrů songů, tak za mě dnes docela tragédie… :(

Scarlett jsem srovnával s Gagou, takže se mě to absolutně nedotklo, Shan se snažila, ale taky to tam nebylo a Bella z holek za mě dnes úplně nejhorší (a to jsem ji měl minule na prvním). Sorry, ale A million dreams pro ni nebyl dobrej song a fakt se divím, že se vám to tady líbilo… :)) Absolutně jí to nesedělo.

Dalton fajn, ačkoli měl i lepší vystoupení, Brendan za mě nakonec ok, z živáků jeho rozhodně nejlepší vystoupení a Anthony solidní vystoupení, ale taky měl už i lepší. Nicméně kluci z toho vyvázli asi obecně nejlíp.

Obě skupiny nuda a nezajímavé. Víc k tomu ani nemám.

Danny ne taková tragédie, jak bych čekal, ale dobrý vystoupení taky ne. A Gio měl dobrý místa a fajn show, ale teda rytmicky byl často nepřesně a intonačně taky (takže taky nechápu to nadšení zde? :)))

Za sebe bych to nakonec (i pro mě překvapivě) dnes seřadil takto:
1) Anthony
2) Dalton
3) Brendan (asi dobrá písnička, jinak si to nedokážu vysvětlit… :-))
4) Shan
5) Scarlett
-dlouho nic-
6) Bella
7) Gio
8) Danny
9) A and A
10) Missunderstood

Ale musím říct, že žádný vystoupení si nepustím znovu a fakt mě více méně nezaujalo nic. :D V B3 bych za sebe chtěl kohokoli ze skupin nebo Overs a vlastně je to i můj tip.

48
Ina
Reagovat

Shan měla krásnou písničku, na ni jsem se těšila, ale nevím jestli to bylo tou zkrácenou verzí, ale mě se to nedotklo. Nevím čím to bylo, jestli nebyl čas to vygradovat. Ale znovu si ji nepustím. Scarlett jede svoje, velké songy… skupiny jsou letos propadák. Bella má zajímavý hlas, líbila se mi. Doufám, že letos bude mít vítěze Louis. Dalton i Brendan na to mají, ale pokud by se hledal x faktor, tak ten má jednoznačně Anthony. Pracuje na sobě, jeho radost a nadšení je, myslím, nehrané, navazuje kontakt s publikem. Včera jsem ji jeho vystoupení maximálně užila. Po těch velkolepých, trochu nudných a sterilních výkonech, to bylo jak výbuch sopky:-)))))

49
Michal V.
Reagovat

@VojtaP: no me ani tak nevadilo, ze zadrbala text a ztratila se v podkladu, toho jsem si vlastne ani nevsiml, me teda hodne vadilo to meceni v case cca 1:40 v youtube zaznamu, to mi vadilo….

50
Tomáš
Reagovat

Já mám už Shan nastejno jako Scarlett, ať zpívá jakkoliv tak mě její vystoupení absolutně nebaví. Úplně mě míjí. To už mi přijde teď z holek nejzajímavější asi Bella, která má ve svých vystoupeních aspoň jiskřičky originality ale ty dvě to jedou jako přes kopírák. Jsem fakt zvědavý dnes na B3, doufám že půjde aspoň jeden z dvojice Danny a Scarlett, oba naprosto k ničemu. Shan bohužel pro mě vypadnout nemůže. Pokud dnes odejdou Gio nebo Brendan na úkor Dannyho nebo Scarlett, bude mi jich moc líto.

51
Jana
Reagovat

Pro zajímavost se dnes na internetových stránkách ITV objevily nějaké údajně uniklé výsledky průběžného hlasování od včerejšího večera. Jasně asi je to fake, dělo se to běžně i u naší Superstar a i kdyby to byla pravda tak tím spíš to nakopne fanoušky těch co jsou nízko a ještě stokrát se to do večera změní. Pořadí je tohle:

1 Dalton
2 Anthony
3 Shan
4 Misunderstood
5 Scarlett
6 Bella
7 Danny
8 Brendan
9 Gio
10 Acacia and Aaliyah

52
Tomáš
Reagovat

Gio si nezaslouží dnes vypadnout, tohle není vůbec spravedlivé. Bohužel se hlasy posílají podle oblíbenosti a dá se předpokládat že si na sebe někteří jiní namotaly větší fankluby. Ať dnes Danny nebo Scarlett vysmahnou nebo fakt nevím už. Ten Dannyho Titanic to byl hnus, proč mu někdo posílá hlasy? A Scarlett a Shan jsou nuda, asi se diváci moc rádi nudí při sledování X Factoru.

53
Jan
Reagovat

Včera jsem se díval a moc se mi to líbilo. Někteří byli slabší, některé jsem si pouštěl i vícekrát.
Tohle je můj žebříček oblíbenosti podle včerejších vystoupení:

1. Dalton – to byla pecka. Úžasně graficky zpracované a ještě Daltonův úžasný zpěv. Opět jsem měl husí kůži a začínám čím dál více tušit, že tohle je náš vítěz. Vůbec bych se nedivil, kdyby každý týden byl v hlasování na prvním místě.

2. Anthony – to mě strašně bavilo. Anthony konečně použil veškerou svou energii ve správnou chvíli. Ta písnička mu neskutečně sedla, byl úžasný. Pro mě to bylo jeho zatím nejlepší vystoupení v soutěži.

3. Scarlett – vím, že jsem tady v menšině a moc lidem se Scarlett nelíbí. Já ji fandím, má tak silný hlas a tohle nezazpívala jako originál, to je jasné, ale úplně mně to vystoupení vtáhlo. Bylo to krásné, nakonec o tom to je. Každému se líbí někdo jiný :).

4. Brendan – nevadilo mi, že už to zpíval. Já mu moc fandím, je mi sympatický a tohle se mi v Live-Shows od něj líbilo nejvíc, konečně do toho dal všechno. Jenže mám dnes o něj obavy, že vypadne. Snad nevypadne okamžitě, jsou tam horší adepti na vyhazov.

5. Shan – dnes mám Shan nízko. Čekal jsem, že to bude lepší. Ta písnička je kouzelná, vždycky ve mně vyvolá neskutečné pocity, ale tentokrát u Shan chyběla taková ta její „jistota“. Na Castingu to podle mně dala líp. I tak z toho vyšlo moc pěkné vystoupení, ale upřímně jsem čekal, že to dá ještě líp.
Never Enough úžasně zazpívala Glennis Grace v America’s Got Talent.

6. Gio – moc se mi líbil. Mně se v téhle písničce líbil nejvíc za celou soutěž. Musí postoupit, nezaslouží si vypadnout.

7. Bella – nepřekonala svůj minulý týden, ale nebylo to nejhorší. I když, abych pravdu řekl, jsem byl docela zklamaný. Čekal jsem, že to víc vygraduje. Bella měla místy malé chybičky, což je škoda. Možná, kdyby dali původní melodii, bylo by to lepší.

Těchto sedm výkonů mi přišlo skvělých a nikdo z nich si nezaslouží po včerejšku odejít. Měl jsem problém seřadit jednotlivá místa, takže mezi nimi jsou jen takové malé mezírky :).
Ostatní tři výkony mi přišly vyloženě strašné, mám jasno, kdo by dnes měl skončit v B3.

8. Misunderstood – nelíbilo se mi to. Vůbec mně to nebavilo, čekal jsem, že budou dobří jako vždycky. Celkově ta upravená verze písně byla hrozná. Kdyby byli v B3 zachránil bych je, protože příště ještě můžou předvést dobrý výkon.

9. Danny – My Heart Will Go On je veliký hit a ani ve snu by mně nenapadlo, že to bude zpívat zrovna Danny. Nevyvolalo to u mne absolutně žádné emoce, spíš naopak, dost mně to nudilo. Už bych ho opravdu vyřadil. Taková Sam Bailey nebo Saara Aalto, ony to zazpívaly přesným opakem jako Danny – s emocí citem a hlavně velikým hlasem.

10. A&A – holky mi přišly nejslabší. Nechytlo mně to, nebavilo…ani nevím co k tomu napsat, bylo to strašně zvláštní vystoupení. Dnes bych je vyřadil automaticky.

Dnes jsem opravdu moc zvědavý na rozhodnutí, beztak to zase dopadne nějak úplně jinak. Bojím se o Brendana, ostatní by to snad mohli z mých favoritů přežít :).
Jinak je neskutečné jak ten čas letí, nechci aby bylo finále už za tři týdny :D.

54
Honza
Reagovat

@Tomáš: Myslím, že na Scarlett v B3 můžeš zatím zapomenout. :-D Momentálně přeskočila u bookmakerů i Shan a je druhá na celkovou výhru. ;) https://www.oddschecker.com/tv/x-factor/winning-act

55
Honza
Reagovat

@Jan: Wow, hodně podobnej vkus a skoro stejnej žebříček jako můj… chválím haha. :-D
Ačkoli, včerejší večer jako celek mě nezaujal bohužel vůbec. :(
Nicméně těším se na Big Band week příští týden, to by mohlo být fajn. :)))

56
Jan
Reagovat

@Honza: No fakt, teď jsem si všiml, že to máme úplně podobné :D.
Překvapila mně Scarlett, že už přeskočila Shan, tahle série je vážně samé překvapení.

57
Honza
Reagovat

@Jan: Asi dobrý jméno, no… :)) :D
Jinak jo, je poměrně zajímavý sledovat ten vývoj letos. :) Imho je i dnes možný překvápko třeba v podobě Belly. Špatnej song, nevýhodná pozice veprostřed, kritika poroty. Ale fakt se jí to i za mě nepovedlo, takže by to zas tak nespravedlivý nebylo.

58
Ina
Reagovat

za mě bych dnes večer oželela A + A, Misunderstood a i Dannyho. Titanik byla tak šílená volba pro něho, že už nic horšího si vybrat nemohl. Tady musím pochválit Louise, že klukům vybírá songy, které se hodí k jejich hlasům a nejsou to nějaké šílenosti, že nad tím přemýšlí. Opravdu je skvělý kouč

59
Monika
Reagovat

Tak za me spokojenost, Misunderstood mi rozhodne chybet nebudou a ted by byla idealni sestava Danny a Brendon, ale bojim se, ze tam zahuci Bella.

60
Jan
Reagovat

Misunderstood jsem teď nečekal, myslel jsem, že vypadnou A&A.
Nevadí mi to, včera byli vážně slabí a moji favoriti jsou v bezpečí (zatím). Jen se teď bojím, že kdyby byly v sing-off A&A porota pošle domů soutěžícího číslo dva, aby nebyla celá kategorie kompletně vyřazena. Uvidíme, snad se to nestane…
Teď by ještě mohl odejít třeba Danny a je to dnes úplně bez nervů :D

61
Tomáš
Reagovat

Automatické vyřazení Misunderstood je docela překvapení, bylo dost možné že dnes skončí v B3 ale že budou v hlasování úplně poslední sem nečekal. Spíš bych vyřadil A and A ale je mi to vcelku jedno, ani Misunderstood mi chybět nebudou. Jen se obávám přesně jak tu píšete že A and A už nevypadnou a odnese to někdo jiný. Kéž by aspoň Danny odešel.

62
Monika
Reagovat

@Jan: Vidim to uplne stejne, pokud tam spadnou A a A, pujde domu druhej z dvojice. Neverim, ze by nechali Robbieho bez prace co se vrati za tyden a nemel by zadnou skupinu ve hre. Stejne je to za trest koucovat skupiny, pravidelne jsou nejslabsi rok co rok, az na velmi male vyjimky.

63
Honza
Reagovat

Taky očekávám teď A&A a že ten druhý nepřežije. I když nevím, jestli by vyřadili třeba Dannyho proti A&A. Ale taky je možný, že to A&A překvapivě přežije.
Missunderstood ale vypadli právem, byli fakt nejslabší a nemyslím si, že mohli ještě něčím překvapit.

64
Monika
Reagovat

Strasne me stve, ze zrovna Robbie dostal tu nejhorsi moznou skupinu ke koucovani, kdyby skupiny dostala jeho zena nebo Louise bylo by to lepsi. Robbie se mohl predvest jinde.

65
Tomáš
Reagovat

@Monika: Úplně souhlasím, proč zrovna Robbie musel dostat tu nejhorší kategorii ze všech? Taky mě to strašně štve protože bych mu jako mentorovi fakt moc rád fandil ale u těch skupin to prostě nejde.

Teď se modlím aby do B2 nespadnul s A and A Gio protože by ho na 100 procent poslali domů. Ale on by to měl Gio u mentorů těžké i s Dannym. Musí postoupit jedině přímo teď, jinak je to v háji. Vyřazení Brendana bych jakž takž přežil ale Gio si fakt ještě vypadnout nezaslouží. No bude to fakt nervák teď.

66
Monika
Reagovat

@Tomáš: Tome, ty jo, tys to predpovedel….Ty mas teda tucha….

67
Tomáš
Reagovat

Tak a je to všechno v prdeli. Aspoň mě nemusí mrzet že příští neděli nejspíš vyřazování neuvidím živě protože bez Gia už to pro mě nebude tolik zajímavé.

68
Michal v.
Reagovat

Tak jelikož dvě skupiny prostě nevypadnou vypinam přenos a předem lituji Gia.

69
Jan
Reagovat

Už jsem se bál, že tam spadne Brendan…hurá, postoupil :).
Jen doufám, že to teď neodnese Gio, zaslouží si tam být o hodně víc než A&A. Jeho vystoupení bylo včera super, může ještě hodně předvést.
Jenže se mi nelíbí, že teď může porota poslat domů Gia jen proto, aby v další kategorii zůstal jen jeden člen, stejně jako u skupin….

70
Monika
Reagovat

No jsem na to zvedava, jako co si budeme povidat byt dvakrat po sobe v B2 to je proste hotove, lidi je nechteji a i kdyby postoupily dal, stejne tam budou stat pristi tyden zas. U Gio to nemusi platit. Logicky by se nabizelo vyhodit baby, presto si nejsem jista, ze budou chtit zlikvidovat komplet kategorii skupin, mozna to pusti do deadlocku a tam predpokladam, ze Gio je porazi.

71
Tomáš
Reagovat

Zajímalo by mě jací tragédi pořád hlasují pro Dannyho nebo pro Scarlett. Ale ne, vlastně mě to už ani nezajímá.

72
Honza
Reagovat

Danny mohl být klidně místo Gia, ale myslím si, že on půjde už fakt příště. I když je ten Big Band week no, tak to možná ještě taky přežije… :/
Jinak ale ne takový překvápko – myslel jsem si, že Overs a skupiny to mají prostě spočítaný. Třeba už obě skupiny příště vymizí. :D (ale to by asi produkce ještě nepřipustila a bude se imho hodně příští víkend snažit, aby už odešel někdo z kluků či holek – což je jasný, že je dost v ohrožení obzvlášť Bella a Brendan)
Nicméně Boys a Girls teda jedou. ;)

73
Ina
Reagovat

nechápu jakou skupinu fanoušků může mít Danny. Myslím, že tam jde hlavně o empatii a soucit s ním. Pak bych to chápala. Gio si rozhodně nezasloužil ještě vypadnout, ale asi to má zpočítané.

74
Monika
Reagovat

Ja nechapu kdo porad hlasuje pro tu placku a taky manicku s hlaskem jak konipasek….

75
Honza
Reagovat

Noooo… Gia teda nemusím, ale myslím si, že po tomhle by to teda měl přežít. Super vystoupení. ;-)

76
VojtaP
Reagovat

Odchod Misunderstood docela překvápko, čekal jsem odchod a&a.
Každopádně sing-off bude v neprospěch Gia, i když stát se může cokoliv.

77
Honza
Reagovat

A&A mají stejnej song jako v živáku? A ještě jejich nejlepší vystoupení? No nevím…

78
Honza
Reagovat

Tak to je naprosto jasný, že Gio dostal víc hlasů a nechtěli to poslat ani do deadlocku.
Nejsem fanda Gia, ale tohle se mi nezdálo fér.
No co už. A&A tam stejně budou i příště a skupinám už bude konec. ;)

79
Monika
Reagovat

Tome…..no je to nespravedlive co rict…kazdopadne to je domluva kdokoliv by sel proti A A domu, kdokoliv, i Dalton

80
Jan
Reagovat

Je to tak jak jsme říkali…totálně nespravedlivé. A&A asi předvedly jedinou píseň ve které vyniknou a to je zachránilo.
Gio neměl odejít, a jeho závěrečná řeč byla krásná. Já jsem rád, že si alespoň užil to poslední vystoupení. Ano, měl to být alespoň Dead Lock, pak by to bylo více fér.
Příště snad konečně vyletí Danny a A&A. Tak to zase nebude, protože by v soutěži zbyly jen dvě kategorie, ale tak by to podle mně letos správně mělo být.

@Honza: Jo, stoprocentně bude v ohrožení Bella i Brendan, už to vidím, kdoví, jestli nakonec nebudou bojovat proti sobě.

No alespoň příští týden začíná I’m A Celebity… Get me out of here, to mě dost baví, nesleduje to někdo? :)

81
Tomáš
Reagovat

Tak to bylo jasné, má vůbec smysl se k tomu vyjadřovat? Bude vůbec někdy někde se vysílat soutěž kde by se rozhodovalo skutečně jen podle talentu a podle toho se kdo porotcům a divákům skutečně líbí a nebo bude vždy vše zmanipulované produkcí podle toho aby bylo v naší SS stejně čechů a slováků a nebo aby v UK X Factoru zbyl každému mentorovi aspoň jeden soutěžící? Vždyť to úplně zabíjí smysl celé té hry když se tam rozhoduje podle tak stupidních kvót. Simon to už zase posral, posral to když poslal domů Armstronga a teď mi bylo absolutně jasné že pošle domů i Gia. Ani se mi nechce věřit že ti mentoři mají ta rozhodn utí vážně ze svých hlav i když zrovna Simon asi jo když je to jeho show. No je mi z toho na nic, Gio byl v Sing Off o milion procent lepší než A and A. Ale na to se tam vůbec nehrálo, prostě ho museli vyřadit a jinak to nešlo. On by to Gio stejně neměl šanci vyhrát tuhle show ale tentokrát ještě fakt měl přežít. Je to na nic, je to na nic, a ještě jednou je to všechno úplně na nic. :(

82
Ina
Reagovat

Holky půjdou příště, ani Robbie s tím nic nenadělá…jestli mu bude stát zato vracet se kvůli jednomu týdnu navíc z Ameriky:-))) Scarlett mi dnes připomínala diskokouli:-), taky nevím kdo ji posíá hlasy, z holek je,dle mého, nejvíc nudná, pořád stejná, žádný překvápko, každou sobotu to odzpívá stejně pefektně nudně..

83
Petr
Reagovat

No jo, co cekat, Gio mohl priste zazarit ale holky podle me ukazali vse. Vsechno nasleduje stejny princip vyrazovani, priste pojedou AaA s Bellou snad, nebo Brendou.

84
Monika
Reagovat

@Ina: Me by hlavne zajimalo kdo tu almaru obleka, nechce se mi verit, ze to byla prace stylistu. Overal obecne pridava kila a je treba mit super postavu, aby si to clovek mohl dovolit oblect. Almara vypadala silene diskokoule hadr, vubec to pro ni neni.

85
Honza
Reagovat

@Jan: Jojo, bude to mezi A&A, Danny, Bella a Brendan. Ostatní by to museli jó zkazit, aby tam zahučeli.
@Tomáš: Na druhou stranu nezapomeň, že diváci hlasují. A Gio prostě v B3 byl – každej má prostě jinej vkus, to by se mělo respektovat. Ale jinak souhlasím s tím, že to „spravedlivé“ vypadávání dle kategorií je fakt o ničem. Akorát z toho je pak předvídatelnost jak blázen.

86
Tomáš
Reagovat

Bylo mi jasné že Gio není žádný favorit a že tak jako tak vypadne dříve než by si zasloužil. Já bych ho měl v Top 3 a objektivně bych uznal snad jen kdyby ho porazili Dalton a Anthony ale je mi jasné že většina ho viděla úplně jinak. Kdyby nevypadnul Gio včera, tak by stejně vypadnul příště, těžko už by se mohl udržet déle. Já mu přál každé kolo navíc. Spíš mě ale štve způsob jakým vypadnul. To že neuspěl v Sing Off proti A and A to je vyloženě směšné protože ty dvě holky jsou proti němu úplné amatérky a nesahají mu ani po paty. Taky vystoupení v Sing Off měl Gio milionkrát lepší. V jedné věci mám jistotu – jakmile se rozhodnutí o osudu mého favorita dostane do rukou Simona Cowella, tak ten ho na 100 procent spolehlivě pošle domů. Zařízl mi takhle už spoustu favoritů, letos Armstronga a teď Gia. Podle mě oni znají výsledky hlasování a podle toho kdo skončí v B2/3 pak dostávají instrukce jak to mají udělat a koho poslat domů a kdy mají dát Deadlock – a k tomu se uchýlí taky pouze v případě že mentoři už v tu chvíli znají výsledek hlasování a kdo vypadne. Je to všechno jen divadlo a drama pro diváky. Skutečnost je podle všeho bohužel jiná. Asi měli strach že by se jim Robbie na další účast v X Factoru už vykašlal kdyby mu včera vyřadili i poslední skupinu – ale to on by kvůli Aydě a především kvůli té horentní sumě kterou za mentorování dostal stejně neudělal. Nechápu je, naopak z toho mohli udělat senzaci a že se Robbie vrátí a nebude už mít koho mentorovat, nebyla by to snad daleko zajímavější story? Tohle na oko fair play rozdělování kdo vypadne je podraz nejen na diváky ale nejvíc na ty samotné soutěžící. K čemu je to vůbec dobré? Když to nějaký mentor se svými soutěžícími prokaučuje a diváky nezajímají, tak proč mu to nedát sežrat? Proč někoho uměle držet ve hře aby stav v kategoriích byl vyrovnaný? Doufám že příště už A and A konečně končí – zřejmě skončí v hlasování na posledním místě a vypadnou automaticky, nevím kdo jiný by příště mohl být úplně poslední. To už je ani produkce a ani Robbie nezachrání a skupiny budou pryč – tak k čemu vlastně to včerejší nespravedlivé vyřazení Gia bylo dobré? Pak očekávám asi Sing Off Brendana a Belly, minimálně jeden z nich příště na 100 procent odejde. Mohl by tam být i Danny ale toho bohužel produkce jako posledního z Overs podrží tak jako teď podrželi A and A takže ten příště určitě nevypadne pokud nebude v hlasování úplně poslední. A chtěl bych Scarlett v B3 ale ta má téměř jistě bohužel víc hlasů než Bella. Takže můj tip je že příště odejdou dva z trojice A and A, Bella a Brendan.

87
Monika
Reagovat

@Tomáš: No jo vidis az ted jsem si uvedomila, ze v Overs je uz jen Danny, tak to ho ani nechci v B3 snad, beztak by ho poslali dal, aby kategorie overs nebyla prazdna. Ach jo, to ma ted Danny hodne dobrou pozici..

88
Tomáš
Reagovat

@Monika: Úspěch Dannyho absolutně nechápu a fakt mě děsí kam až se ten chlap může v X Factoru dostat. On byl podle mě jedním z těch úplně nejslabších článků celé finálové šestnáctky ( ne li úplně nejslabší a nejméně zajímavý ) a nakonec ještě bude útočit na ty nejvyšší pozice. Podle mě nevypadne ani příště a dojde až do Top 6, tam teprve už bude v ohrožení. Fakt se nemůžu ubránit dojmu že on se tam drží jen proto aby tam z Overs vůbec někdo zbyl. Ale potom proč on a ne Gio? Asi lidem víc hraje na city, jinak to fakt nechápu protože zpěvák je to průměrný až podprůměrný a charisma nemá zhola žádné, každý jiný na jeho místě by už dávno vypadnul. Bohužel Gio v Bottom 3 se jim teď vyloženě hodil na odstřel a stejně jako si myslím že měl Armstrong více hlasů než Janice když ho Simon posílal domů, tak určitě i Gio měl včera víc hlasů než A and A když ho Cowell zaříznul. A protože oni určitě znají výsledky hlasování předem ( minimálně S. Cowell a to mi nikdo nevymluví že nemá tak dlouhé prsty ve své vlastní show aby je mohl znát ) tak Deadlock bude jedině až se jim to zase bude hodit – třeba až Danny bude mít o pár hlasů víc než Bella. :-D

89
Dena
Reagovat

Gio nebol moj total favorit ale extremne ma nastvali. Jasne.. nemozu vypadnut obe skupiny… ale si zoberte.. Misunderstood doteraz neboli nikdy ani v ohrozeni B3.. a zrazu ozaj najmenej hlasov? t.j. ktovie.. mozno nabuduce… vypadne niekto iny a A and A… budu opat v rozstrele..kto vie s kym.
inak.. pozeram aj jeden blog teraz neviem ci uk alebo us.. robia tam recenzie obdobnych show, komentarov je tam podstatne menej nez tu:-) ale teda opacne nazory! tu prevazne citam o tom ako je Scarlett nudna a podobne.. tam ju maju za bohynu, ktora je kolo od kola lepsia.. t.j. to hlasovanie potom asi tak aj vyzera. co by sme my tu nechali.. oni jednoducho nedaju…vid Gio.. realne proste bol v B3.. to ze na houby rozhodli je uz ina vec. Pozeram Xfactor posledne roky a bohuzial tento rocnik je pre mna najmenej zaujimavy. ani jedno vystupenie som si doteraz nepustila viac x… vzdy som tam mala extrem srdcovku..tento rok len takych kvazi favoritov. ja by som sing off total zrusila. bud nech vypadava len jeden = s najmensim poctom hlasov..alebo dvaja – s najmensim poctom hlasov. ziadne rozhodovanie poroty… resp „poroty“

90
Kristián
Reagovat

To je fakt síla že vyhodili Gia v souboji s těma dvěma pseudoraperkama. Co se týče Simona tak od něho to byl čistej kalkul a taky služba Robbiemu aby se mu vůbec ráčil vrátit do poroty, nic jinýho bych za tím nehledal protože pokud by se posuzovalo to kdo líp zpívá tak by jeho rozhodnutí logiku nemělo – Gio měl jasně navrch o několik koňských délek nad těma holkama. První co mě napadlo když Gio vypadnul bylo že už to teď bez něho bude strašná nuda protože on vždy dokázal udělat show a jeho vystoupení měla šťávu plus i kvalitní zpěv. Z těch co zůstali už mě zajímá snad jen Anthony. Dalton ten je tak dokonalý až už začíná být nudný a o zbytku ani nemá smysl se bavit. Ale jak lidi posílají hlasy, s tím nikdo moc nenadělá. Co tam ještě dělá třeba takový Danny….ještě je docela zajímavá Bella ale ta počítám že půjde domů tuto neděli na 99 procent.

91
Lucas
Reagovat

Nejvíc mě rozčiluje, že je tam ještě Danny. Ten tam neměl od začátku co dělat. To byl nehoráznej kýč, co předvedl. Navíc se na něj tak hrozně blbě dívá.

Jinak Nile je sice fajn týpek, ale na porotce se vůbec nehodí :))

A kdybych si měl vybrat, taky bych si vybral radši A&A než Gia. Souhlasím s názorem Louise, ale i tak si myslím, že A&A brzy odejdou.

92
Tomáš
Reagovat

@Lucas: Co řekl Louis proč posílá domů Gia? A jak to vlastně zdůvodnili i ostatní mentoři včetně Simona? Já anglicky prakticky neumím takže vůbec netuším. A zajímalo by mě to hodně co vlastně všichni čtyři mentoři řekli před svým rozhodnutím. Snad mi to tu někdo písne.

93
VojtaP
Reagovat

@Tomáš: jsem to psal i v rekapu, Louis řekl, že se rozhodl na základě toho, kdo má větší potenciál se uchytit v showbusinessu, což jsou podle něj A&A. Gio, že má větší šanci pokračovat úspěšně v muzikálech.

Osobně si myslím, že jeho názor úplně mimo není. Hraní v muzikálech asi v UK není takové stigma, nicméně už od začátku mi přišlo, že Gio současnou představu hvězdy nesplňuje, konec konců úkolem soutěže je novou hvězdu objevit. Tady už je ale tenký led castingového procesu, kdy se bije vize soutěže objevit hvězdu s tím, aby soutěž byla celou dobu zajímavá a různorodá. To je začarovaný kruh.

94
Tomáš
Reagovat

@VojtaP: Díky, já si toho že si se v rekapu vyjádřil už i k Rozhodnutí všimnul až teď když si mi to napsal. :-)

Jinak měl postoupit Gio ale stejně by byl příště v Bottom 3 zase a už by to nepřežil. Tady šlo jen o to že jsem ho mohl vidět a slyšet ještě o jedno kolo navíc. Věděl sem že je to otázka času a už od začátku Live Shows jsem tipoval že jeho maximum je tak Top 8, že dál prostě nemůže dojít. Tak to skoro vyšlo ale reálně sem jeho vypadnutí očekával i dřív, vlastně už od prvního kola sem se o něho bál takže nakonec ještě došel docela daleko. Sem s tím smířený, lidi co mě baví budou vypadávat pořád dokud budu tyhle show sledovat, to se prostě nikdy dít nepřestane a je to vlastně takový přirozený proces. Jen je mi líto toho jaký vkus mají diváci, porota a produkce a koho upřednostňují a samozřejmě taky toho že už tam Gia neuvidím a že na lepší než 9. místo už to nedotáhne protože pro mě byl každý jeho postup velkým úspěchem. To prostě zamrzí.

95
Tomáš
Reagovat

Jinak příště tipuju na vypadnutí asi A&A a jednoho z dvojice Bella a Brendan, spíš asi Bella ale těžko říct. Danny se bohužel zase udrží. Jednak díky tématu kola které mu hraje do karet a pak taky proto že poslední v hlasování asi nebude a v případě Sing Off ho porota podrží protože je poslední z Overs a taky proto že ho má produkce ráda ( kdyby neměla, nebyl by ani v Live Shows ). Co ještě nechápu je to jak mistryně nudy Scarlett najednou tak záhadně a raketově stoupla v ceně u bookmakerů. Vždyť zpívá od začátku pořád stejně nudně – rozsahově schopná ale jinak úplně o ničem jako Stýblová. Já u ní nevidím vůbec žádnou změnu, podle mě pokaždé předvede to samé a ještě než dozpívá tak úplně zapomenu že tam vůbec je jak mě to nebere. Tak jak může být v kursech najednou druhá za Daltonem? Nerozumím tomu posunu. Asi v ní britové vidí novou Saaru Aalto ale i ta byla zajímavější. Bohužel britští bookmakeři mají většinou velmi dobrý odhad a tak se pád Scarlett do Bottom 3 už čekat nedá, to by teď bylo obrovské překvapení. Já si fakt myslím že teď to odnese asi Bella.

96
Michal V.
Reagovat

omg s tou bellou neserte! ta teda rozhodne vypadnout nesmi…!

97
Tomáš
Reagovat

@Michal V.: Já to vidím asi jako pravděpodobnější možnost než že vypadne Brendan nebo třeba Danny ale třeba se pletu. Ale já se moc často nepletu. A&A jsou snad už doufám konečně jasný a pak to začne být opravdu zajímavý. Stejně nenaděláš nic, mě Gio taky vypadnout nesměl a už je fuč.

98
Jan
Reagovat

Mně docela dost mrzí, že se vypadává podle toho, kolik soutěžících zbude v kategorii. Já si strašně přeju, aby už konečně vypadl Danny a taky A&A. Jenže jak už tu někdo psal, tentokrát se budou snažit potopit kluky nebo holky, protože jejich kategorie je téměř plná. V nejhorším případě se výkon povede Dannymu, porota bude nadšena, řekne něco ve stylu, že Big Band je jeho parketa a něco ve smyslu, že to bylo jeho nejlepší vystoupení. To samé můžou říct u A&A. Jen aby nevypadly, a diváci si řekli, že by do B3 znovu neměly spadnout. Teď ale přímo postoupí Top 5 a to bude síla. To snad nikdy předtím nebylo. Loni byli rozděleni na dva večery, minulé roky vypadávali většinou po jednom. Letos klidně mohli dát 10 Live-Shows, je škoda, aby vypadávali po dvou každý večer, plno soutěžících je dobrých.
Je možné, že by Finále letos bylo ve čtyřech? Přece nedají těsně před koncem soutěže trojí eliminaci, to by bylo šílené. Mně by nevadilo, kdyby třeba v sobotu (finále) byli čtyři a v neděli (finálové rozhodnutí) 3. Možná by to bylo i daleko napínavější.
Každopádně, já mám tenhle týden taky strach o Bellu i Brendana. Ta ostatní čtyřka je určitě v bezpečí (Shan, Scarlett, Anthony, Dalton). Já z nich fandím všem, každé vyřazení mi bude líto, ale co se dá dělat.

99
Petr
Reagovat

Bella, a Danny maji nejnizsi pocet liku a celkove shlednuti, tak to bylo i u Gia, A+A nechapu, Bella a Danny imho musi ven, Brendan se drzi kvuli Irsku

100
Tomáš
Reagovat

@Petr: Brendan už ale jednou v Bottom 3 taky byl. Proč je vlastně výhoda že je z Irska? Že by irové byli takovÍ vlastenci jako třeba východniari v naší česko-slovenské SS? Možné to je, pamatuju že tu o tom něco někdo psal už před dvěma roky u Emily a Ryana. Já myslím že Brendan má taky početný zástup fanynek a ten se zmobilizoval poté co jednou spadnul do Bottom a zjistily tím že je v ohrožení. Tyhle hlasy ho od té doby drží nad vodou a je to právě něco s čím ostatní jako třeba Janice nebo A and A nemůžou počítat a proto končí v Bottom 3 opakovaně znovu. Přesto už to teď nemusí ani Brendanovi stačit a může mít zase na kahánku. Já bych rád kdyby ještě přežil, rozhodně by měl odejít dřív Danny a kdybych si musel vybrat tak i Bella, o ostatních ani nemluvě. Já bych vlastně teď před Brendanem upřednostnil jen Anthonyho a Daltona, on je teď po vypadnutí Gia můj třetí nejoblíbenější soutěžící. Já myslím že vypadnou A and A a Bella.

101
VojtaP
Reagovat

@Tomáš: Emily a Ryan byli ze Skotska, Skoti se umí v hlasování zmobilizovat, u Irů si tím nejsem tak jistý. Spíš si myslím, že Brendana drží v soutěži spíš fanynky Louise než Brendana samotného. Před soutěží jsem zaregistroval článek o tom, jak se Louisovi fanynky domlouvaly na twitteru, že musí vyhrát někdo z Louisovi kategorie.
Osobně bych tipoval, že pokud skončí Brendan proti Belle, tak by se Williamsovi přiklonili spíš k Belle. Ale těžko říct…

102
Honza
Reagovat

Počkat a jak se teda bude teď vypadávat? Dva vypadnou rovnou a dva půjdou do sing offu a celkově teda půjdou tři? Nebo jak? :)

103
Tomáš
Reagovat

@VojtaP: @VojtaP: Vidíš, já si to úplně spletl. Máš pravdu že Emily a Ryan byli vlastně ze Skotska.

@Honza: Normálně bude Bottom 3, ten s nejméně hlasy vypadne hned a dva se utkají v Sing Off, z toho jeden půjde ven taky a druhý se zachrání takže zase půjdou ven celkem dva nebo snad ne?

Přidat komentář