Panáček v reality show

X Factor UK 2018: finalisté prozrazují své „Guilty pleasures“

27. Říjen 2018 | napsal(a): | reality show: X Factor UK

x-factor-logo

Idiom „guilty pleasure“ nemá v našem jazyce doslovný překlad, přeneseně to však znamená, že se nám něco líbí/působí nám to potěšení, avšak se k tomu veřejně nehlásíme. Guilty pleasure se tak dá aplikovat téměř na vše, včetně oblíbené hudby. Přinutí soutěžící toto téma, aby se vrhli mimo svou komfortní zónu? Ke všemu finalisty čeká další double elimination, kteří dva budou následovat Olatunjiho a Armstronga se dozvíme jako tradičně v neděli. Vyřazování zpříjemní svou přítomností hvězdní hosté, Kylie Minogue a etablované vítězky show Little Mix.

LMA Choir

Tina Turner – Proud Mary

Minulý týden LMA Choir docela překvapili, že na velkém pódiu dokážou vytvořit efektní show. Svého času bylo mým osobním guilty pleasure seriál Glee o školním sboru, právě takový typ sboru mi LMA připomínají nebo asi i na něj aspirují. Dokonce i Proud Mary měla v seriálu sv místo s povedenou choreografii na kolečkových křeslech. Zpět k vystoupení, to mělo v sobě notnou dávku energie. Příště by však mohli zpívat něco, kde by prodali sbor jako celek, klidně i zariskovat s něčím zpívaným accapella. Jinak jako otvírák druhé live show dost dobrý.

Shan Ako

Elton John – Sorry Seems To Be The Hardest Word

Shan se po minulém týdnu stala favoritkou soutěže podle sázkových kanceláří. Takhle brzy to nemusí nic znamenat, ovšem může to vytvářet v divácích očekávání. Před svým vystoupením se Shan rozhodla podat malou řeč, což se ne vždy hodí, alespoň šlo o morální poslání a ne o politiku. Jako tradičně Shan hlasově nezklamala a prožitek v tom také byl. Podruhé v řadě si musím u Shan postesknout nad délkou písně. Slabé dvě minuty úplně nestačí na to, aby se dala taková píseň nebo Imagine z minula efektně vygradovat. Shan stejně jako minule přešla ihned do velkého závěru, ale bez nutné nástavby. Poté to může působit spíše jako exhibice, přestože to tak vůbec nemuselo být myšleno.

Danny Tetley

Madonna – Crazy For You

Dannyho hlas v průběhu týdne kvůli infekci úplně vypověděl službu. Čekal jsem tedy, že se bude na pódiu zbytečně trápit, ale naštěstí se stihl zotavit a jeho hlas zněl zdravěji. I tak musím říct, že i když Danny není můj šálek čaje, tak minule podal přesvědčivější výkon. V první polovině jsem si říkal, že tohle není dobrý. Skoro jakoby se Danny snažil diváky uspat a to ještě nejsme ani v polovině večera. Závěrem se trochu zachránil a vystoupení pozvedl, přesto bych si na jeho postup nevsadil, pokud se vyhne bottom 3, bude to o fous.

Brendan Murray

Cher – Believe

Jelikož mám tuto píseň spojenou s nepřekonatelnou piano verzí Elly Henderson, měl jsem obavy, že Brendan zvolí stejnou verzi. Naštěstí se jeho verze a aranžmá lišila. Louis se rozhodl Brendana posouvat mimo jeho komfortní zónu postavil ho na pódium s kytarou. Přestože jeho vystoupení bylo zajímavější než minule, pořád tomu chyběla jakási jiskra, která by zažehla případný moment. Brendan je jen důkazem, že mít originální barvu hlasu není všechno, když nedokáže přesvědčivě zazpívat. Možná je to celkově nejistotou nebo zkrátka Brendan nad svým vystoupením příliš přemýšlí, aby splnil požadavky poroty. Pokud Brendan nezabojuje, může skončit v ohrožení dříve než se naděje.

Misunderstood

Maxi Priest – Close To You

Dosud Misunderstood vystupovali pouze se svými vlastními písněmi. Tento týden je čekala nová výzva a to jejich první cover v soutěži. Jejich vystoupení tento týden se mi líbilo i víc než to minulé. Pěvecky si udržují pořád stejně dobrou úroveň a na pódiu to umí rozjet. U jejich vystoupení jsem se bavil, takže nejspíš splnilo svůj účel.

Molly Scott

Alex and Sierra – Little Do You Know

Na poslední chvíli musela Molly na pokyn Simona změnit výběr, volba padla na vítěze 3. řady amerického X Factoru. Alex & Sierra se po svém rozchodu před dvěma lety rozpadli, přesto tu po nich pár docela povedených písní zůstalo. Mezi ně patří i tato balada. Molly tak měla na svých bedrech velký risk, jelikož Alex & Sierra se v UK nedostali do širšího podvědomí. V písni vynikl hlas Molly podtrhující emoce, nicméně z nějakého důvodu dostala divnou aranž, která vedla od nikud nikam. Sebelepší zpěv divný dojem nezachránil. Také Molly se tak může ocitnout v ohrožení.

Dalton Harris

Whitney Houston – I Have Nothing

Pokaždé, když čtu, že někdo bude zpívat tento flák od Whitney, tak koulím očima a říkám si „už zase“ a očekávám předvídatelný výkon. Právem song už patří díky své ohranosti mezi guilty pleasure. Nevím proč, ale Dalton mě svou verzí dostal, kdyby nebyla až tak ohraná, tak bych byl přímo ohromen. Díky jeho skvělé práci s hlasem a nepopiratelným charisma si píseň ukradl pro sebe k čemuž pomohla i nepatrná úprava aranžmá. Jak byl Dalton celou dobu nenápadný, tak v live shows roste a prožívá přerod ve favorita soutěže.

Scarlett Lee

Elvis Presley – Always On My Mind

Scarlett se v live shows taky daří, což bych před rokem do tenkrát oranžové slečny neřekl. Stejně jako Shan neměla Scarlett příliš času píseň vygradovat a taktéž mohla zvolit klasičtější pojetí. Některé její volby, kdy píseň táhla do nebeských výšin, se mi zdály zbytečné. Ty špatné volby pak střídaly jemné procítěné momenty. Takový výkon jako na horské dráze.

Acacia & Aaliyah

K-Ci & JoJo – All My Life + Skepta – Shutdown

Minule se duu A&A moc u poroty nedařilo, holky se rozhodly, že si přichystají něco speciálního. Začaly nenápadně příjemným zpěvem v písni All My Life, jejich chemie se konečně projevila také v live shows. Nestíhal jsem koulet oči, když se uprostřed melancholické písně spustily beaty Shutdown grimového rappera Skepty. Z nejlepších kamarádek se tak na pódiu staly provokující mladé slečny, které si nenechají do ničeho kecat. Skvěle vykonstruované vystoupení s efektní produkcí.

Giovanni Spano

Britney Spears – … Baby One More Time

Od Gia jsem v tomto kole čekal podobný guilty pleasure výběr. Rockový cover Baby One More Time jsem již někdy slyšel, Giova verze nebyla vůbec špatná. Poslechnout si ohrané songy v úplně odlišném kabátě je někdy zajímavé. Poslední ječák si mohl Gio odpustit, jinak dobrý a zapamatovatelný výkon. Otázkou zůstává jestli to ocení i diváci.

Anthony Russell

Foreigner –  I Want To Know What Love Is

Toto kolo je plné překvapení, ať už příjemných nebo méně příjemných. Výkon Anthonyho patří k těm příjemným. Líbilo se mi, jak se do toho vložil a vystoupení si maximálně užíval. Hlavně jeho hlas do této písně sedl jak prdel na hrnec, zkrátka dost povedené vystoupení a zatím Anthonyho vrchol v soutěži. Jen tak dál.

United Vibe

Miley Cyrus – Party in The USA

Po Anthonym přišlo řádné vystřízlivění v podobě United Vibe. Oproti minule spolu kluci nijak neladili a jejich vystoupení mi spíš přišlo jako jam session, kde úplně nevadí, že zpívají jeden přes druhého a neřeší harmonie. Svůj lví podíl má na tom taky píseň, která je opravdu guilty pleasure, nicméně jim vůbec nesedla a možná ani nikdo další z finalistů by s tím moc nenadělal. Kluci by měli poprávem spadnout do bottom 3 a jméno skupiny je jejich nejmenší problém.

Bella Penfold

Shirley Bassey – Diamonds Are Forever  (with Kayne West rap)

Bella minule zazářila, když všem jejím odpůrcům dokázala, že umí i dobře zazpívat. Tentokrát své místo v soutěži úplně neobhájila, klasickou bondovku si předělala podle sebe a přidala rap. Podobně jako u Armstronga minule z toho vznikl poměrně nesourodý miš maš, originalita se sice cení, ale nic nesmí přehánět. Těžko říct, jak si verze Belly najde cestu k divákům. Možná by bylo lepší spíš zvolit klasickou cestu a překvapit seriózním výkonem, přestože by to úplně neodpovídalo jejímu stylu.

Janice Robinson

Robin S – Show Me Love

Minulý týden unikla hrobníkovi z lopaty, aby se vrátila jako zlatý hřeb večera. Dala na Simonovu radu a zvolila píseň, která je přesně ve stylu jejího vlastního hitu. Choreografie byla trochu bizarní, avšak výkon podala Janice skvělý. Díky jejímu postu na konci večera by se snad při rozhodnutí nemusela obávat.

Osobní top 5

  1. Dalton Harris
  2. Anthony Russel
  3. Acacia & Aayliah
  4. Shan Ako
  5. Janice Robinson

Osobní bottom 3

  1. United Vibe
  2. Danny Tetley
  3. Brendan Murray

Rozhodnutí

V rozhodnutí se pojede podle upraveného formátu, nejdříve se pozastaví hlasování, oznámí se soutěžící na posledním místě a hlasování se znovu rozběhne. Poté se vyřazuje už z bottom 2 po sing-offu.

Hvězdný host – Little Mix

Ani Little Mix netřeba představovat, vítězky z roku 2011 vystupují v show pravidelně během live shows i ve finále a letos tomu nejspíš nebude jinak. Skupina nedávno vypustila první vlaštovku z připravovaného nového alba LM5 s názvem Woman Like Me, na kterém se autorsky podílel i Ed Sheeran nebo Jess Glynne. Na většině písní z nového alba se ovšem holky tradičně podílely samy. Páté řadové album s příznačným názvem LM5 vyjde 16. listopadu.

Vyřazování – poslední místo

Dermot postupně posílal do bezpečí celé kategorie. Postoupili kluci, dívky i skupiny, vyřazený je z řad overs. Na posledním místě v hlasování skončila Janice Robinson, která soutěž opouští na 14. místě. Přestože měla pozici zlatého hřebu večera, asi si nedokázala si k divákům najít cestu.

Hlasování se rozbíhá na dalších 10 minut…

Hvězdný host – Kylie Minogue

Kylie Minogue je dobře známá i českým posluchačům, hity této australské stálice hrají česká rádia dodnes. Letos Kylie oslavila životní jubileum a ve svých 50 letech vydala již 14. album s názvem Golden, kde experimentuje s žánrem country. Album i úvodní singl Dancing byly vřele přijaty kritikou. V polovině svého evropského turné se tak zastaví zazpívat také v X Factoru.

Odhalení bottom 2

Jako obvykle v náhodném pořadí postupují:

Bella Penfold 
Misunderstood
Scarlett Lee 
Dalton Harris
Anthony Russel
Acacia & Aayliah
Shan Ako
Giovanni Spanno
United Vibe 
Danny Tetley a
Molly Scott

Do bottom 2 se tento týden propadli LMA Choir a Brendan Murray.  

Sing-off

LMA Choir (Sam Cooke – A Change is Gonna Come)

Brendan Murray (Radiohead – High & Dry)

Vyřazování

Slovo dostala porota:

Robbie samozřejmě hlasuje pro vyřazení Brendana,

Louis samozřejmě hlasuje pro vyřazení LMA Choir,

Simon si myslí, že jak LMA tak i Brendan odvedli dosud svůj nejlepší výkon, hlasuje pro vyřazení Brendana,

Ayda nepodpořila soutěžící jejího manžela, je přesvědčená, že to byl vyrovnaný souboj měli by rozhodnout diváci, hlasováním proti LMA Choir nastává DEADLOCK!

Nejméně hlasů od díváků dostalo uskupení LMA Choir, soutěž tak opouští na 13. místě.

Shrnutí

Osobně jsem čekal trochu jiné složení bottom 2. Nepřekvapil mě propad Brendana, druhý nepřesvědčivý výkon v řadě se musel někde odrazit a měl jen štěstí, že vedle sebe měl LMA Choir, kteří vystupovali první a ne úplně patří do tohoto typu soutěže. Alespoň podávali vyrovnané výkony, tudíž bych spíše posunul dál je. Chápu ale porotu po sing-offu, kde deadlock byl asi jediným řešením, jak situací rozlousknout. Brendan ovšem bude mít co dělat, aby se svému výkonu v sing-offu příště alespoň přiblížil. Místo Janice jsem také čekal, že vypadnout United Vibe, kde nejspíš zabraly fanynky a hlasy z lítosti kvůli kritice od poroty.

Příští týden nás čeká téma Halloween! Připravte se na večer plný bizarností…

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

X Factor UK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 115
1
Tomáš
Reagovat

Tak jak už psal někdo v předešlé diskusi že by měl být zítra Gio v Bottom 3, tak by mě to vůbec nepřekvapilo. Vlastně by mě ani už nepřekvapilo kdyby vypadnul. Já má vždy strašnou smůlu na favority, skoro vždy odpadnou co nejdřív je to vůbec možné. Pokud tam ale spadne tak budu doufat že ho porota nezařízne jako minule Armstronga, zvlášť pokud tam bude s ním opakovaně Janice nebo ultrazbyteční LMA Choir. Uvidíme jak to vše dopadne, dle playlistu se dopředu nedá vůbec nic soudit. Bohužel se mi u sázkařů nelíbí ani to jak moc věří Shan. Já bych si při mé smůle taky tipnul že vyhraje holka ale nepřeju jí to, nebaví mě ani jedna. Myslím že chlapi jsou letos fakt lepší.

2
Honza
Reagovat

Ty kurzy jsou zde: :)
Na výhru – https://www.oddschecker.com/tv/x-factor/winning-act
Na zítřejší odchod – https://www.oddschecker.com/tv/x-factor/next-elimination

Ale těžko říct. Písničky tohle kolo jsou docela děs, tak uvidíme. :-D

3
Ina
Reagovat

Mají zpívat to, čím se nechlubí, ale čini jim potěšení. Takže se dalo čekat, že to budou nějaké starší songy. Ale většina písniček je krásná, takže uvidíme, co s tím udělají. Krásnou písničku má Anthony, Shan, Scarlett…Proud Mary jsem slyšela několikrát ve skvělém sborovém provedení. myslím, že LMA nijak neoslní. Rap mě nebere, takže to mi je celkem jedno…. na vyřazení vidím LMA a Janice…. nebo někoho jiného ze skupin…

4
Tomáš
Reagovat

K těm kurzům nevím co dodat, tipoval sem Shan na vítězku a už se to začíná rýsovat ale radost z toho vůbec nemám. Snad to letos dopadne jinak.

Anthony má dnes dobrý výběr a Dalton jistě taky přinese nějakou osobitou verzi. Škoda že ještě nevíme co zazpívá Gio.

5
VojtaP
Reagovat

@Tomáš: Výběry, co mají mít Gio a A&A jsou psané jako překvapení. U Gia tipuju něco od Robbieho. U A&A nevím.

Jinak Janice podle mě tento týden v B3 neskončí, její výběr hraje na její silné stránky a nejspíš připomene její castingové vystoupení, porota bude vrnět blahem.

Naopak v ohrožení může skončit Molly, Alex a Sierra celkově pořádně nestihli prorazit a v UK asi ještě míň. Pokud nebude zapamatovatelná, tak může být v ohrožení.

Od Brendana čekám verzi s klavírem podle Elly Henderson, proto asi budu trochu předpojatý, ale rád se nechám překvapit :)
Ještě jsem zvědavý, jak Bella hodlá spojit takovou klasiku s rapem, mohlo by se jí stát to samé, co Armstrongovi minule, kdy to taky nebylo moc dobře skloubené.

6
Honza
Reagovat

@Tomáš: Já bych si tou Shan vůbec jistý nebyl. Ačkoli mě osobně se zatím jeví jako jedna z nejlepších letos – na základě toho, co jsem od ní zatím viděl. Ale úplně si nemyslím, že má pro Brity dostatečné charisma na výhru.
Myslím, že víc než Shan bych momentálně tipoval i Daltona. To by pro mě bylo dokonce i taky celkem v poho. :)

Jinak imho může zítra vypadnout kdokoli z: Janice, Gio, A&A, LMA Choir, United Vibe a Molly. Všichni ostatní by pro mě byli celkem překvápko.

7
Tomáš
Reagovat

@VojtaP: Já si taky myslím že Janice tenhle týden v B3 neskončí, ta účast tam funguje podobně jako Divoká karta v SS. Fanoušky to prostě vyburcuje k posílání hlasů. Nicméně je mi úplně jedno kdo tam bude, hlavně ať přežijí Gio, Anthony, Dalton a Brendan. Jinak to už fakt neřeším.

8
Michal V.
Reagovat

docela me zaujalo, ze se zacina az o pul desate… i 7 let stary posledni dil harryho pottera ma prednost

9
VojtaP
Reagovat

@Michal V.: pro ně je to ale 20:30, což je pořád prime time, tak jako u nás.

10
Michal V.
Reagovat

LMA choir vynikajici, Shan byla spis takova hlasova exhibice u ktere jsem se dost nudil…

11
Honza
Reagovat

Tak Shan i LMA fajn. Myslím, že i LMA by dnes nemuseli být nakonec v ohrožení… :)

12
VojtaP
Reagovat

@Honza: LMA jsem bohužel nestihl, nějak jsem nemohl rozjet stream. Shan stejně jako minule hlasově skvělé, jen to bylo kvůli času zase vygradované moc rychle, pak to působí spíš jak exhibice, i když to třeba nebyl účel.

13
Michal V.
Reagovat

vim, ze jsem zde v minorite ale me se proste danny libi :-) mam rad pisnicky co zpiva, zpiva je pekne a asi by se dalo rict, ze on je moje guilty pleasure :-)

14
Honza
Reagovat

@VojtaP: Já částečně souhlasím – myslím, že Shan bude super, až bude mít šanci ten song postupně vygradovat. :)

15
Honza
Reagovat

Jinak Danny – musím říct, že dnes mi to přišlo celkem vkusné vystoupení, na to jak ho celkem kritizují :-)

16
Honza
Reagovat

Tak Brandan dnes zatím nejslabší. Nelíbilo vůbec.

17
Michal V.
Reagovat

@Honza: souhlas…on asi nezpiva falesne, ale nejak si k nemu tezko hledam cestu

18
Tomáš
Reagovat

LMA Choir jsou pro mě absolutně zbyteční a zcela neviditelní, vůbec k nim nemám co říct. Shan zpívá technicky asi dost dost dobře ale je to vážně hlasová exhibice a mě to prostě neoslovuje. Danny je přeslazená limonáda, vůbec nic pro mě. Brendan ani dnes podle mě nějaký extra výkon nepředvedl i když to asi bylo o něco lepší než minule. Pokud nepředvede nějaký fakt wau výkon tak by se možná brzy mohl dostat do zóny ohrožení i když zase má velký fanklub tak třeba i tak dojde daleko. A vadí mi zkrácené verze písní ale s tím se při počtu čtrnácti lidí asi nedá nic moc dělat.

19
VojtaP
Reagovat

Danny byl docela v pohodě, začátek mě ovšem nudil a už jsem si říkal, že to má spočítané, postupně to však zachránil.
Jsem rád, že šel Brendan do risku a jen nezkopíroval Ellu. Jen už druhý týden u něj postrádám nějakou větší jiskru, možná je to kvůli jeho nejistotě nebo přílišné snaze? Z poroty byl docela zdrblý.

20
Michal V.
Reagovat

no jestli by nekdo moh vylitnout tak jsou to tihle dva typci pripominajici milli vanilli… prip. ta divci dvojka ta me v prvnim dile taky celkem pila krev.

21
Michal V.
Reagovat

podle me molly fakt muze mit moc peknou budoucnost nekdy v budoucnu i kdyz se treba tohle vystoupeni az tak technicky nepovedlo, ma moc peknou barvu hlasu a dost unikatni hlas…snad ji to neodradi

22
Monika
Reagovat

Choir – nebylo to vubec spatne vystoupeni, pojali to zajimave, presto ja nikdy nebudu jejich fanda, je jich moc, hrozne me to irituje na podiu, nedokazu se na ne naladit
Shan – pro me ma nejvetsi x factor v soutezi, zpiva vyborne, ale ten song ve zkracene verzi vubec nevyznel jak mel, bylo to spatna volba na tak kratkej cas bych volila jinej song
Danny – no na nej lepsi vykon, ale stejne celkove si nemuzu pomoci prijde mi hroznej, vubec nevim co v soutezi dela
Brendan – marja, co tam ten preslazenej panacek vubec dela, takovych jsou desitky, neni nicim vyjimecnej, originalni, uz aby vyletel

23
Tomáš
Reagovat

Misunderstood pro mě taky nuda. Molly výkon jako na horské dráze, chvílema docela dobrý a chvílema taky nic moc. Nemusela by vypadnout ale ani by mi nevadilo kdyby vypadla. Takže výkon tak za 3 kdybych to měl známkovat. Myslím že mě tam už nikdo kromě mých oblíbenců ze židle nezvedne a asi to tak má být. Tak snad ještě budu mít za pár týdnů komu fandit a všichni kterým fandím nevypadnou protože jich tam už vážně moc není.

24
Honza
Reagovat

Brandan byl většinu songu fakt falešnej. Podle mě si musí vybírat dobrý písničky a HLAVNĚ vhodné aranžmá k jeho hlasu.

Tak Missunderstood ani Molly taky bohužel nic moc. :/ Missunderstood jsou takoví horší Rak-Su. Molly měla fajn místa, ale bylo tam hodně chyb.

25
Michal V.
Reagovat

tak dalton velkej kloboucek… pro me favorit souteze…

26
VojtaP
Reagovat

Molly nebyla zase tak špatná, na to, jak ji porota naložila. Pokud spadne do bottom 3 tak to bude asi hlavně kvůli tomu, že lidi neznali ten song, i když příjemná skladba a Molly by v budoucnu mohla něco takového zpívat.

27
Monika
Reagovat

misunderstood – to se mi libilo, neposloucham tenhle styl hudby vubec, ale prislo mi to ok
Molly – pro me uplne zbytecna soutezici, uz po par vterinach jsem ji nudou prestala vnimat a ted uz si ani nevybavim co zpivala

28
VojtaP
Reagovat

Dalton to teda zabil, jak už jsem proti tomu songu předpojatý, když se ho chystá zpívat nějaká rádoby velkozpěvačka a vznikne z toho další předvídatelný výkon, tak Dalton to dal excelentně a vůbec nenudil. Za mě se rýsuje jako adept na celkové vítězství.

29
Michal V.
Reagovat

@VojtaP: jeji velka vyhoda imo je, ze ma fakt zajimavej hlas…nicmene na karieru bych to videl tak za 3-4 roky az trosku dozraje ;-), ale na to je potreba na sobe porad pracovat a nenechat se treba odradit dilcim neuspechem v x-factoru.

30
Monika
Reagovat

Dalton urcite pevecky nejlepsi, ale prijde mi divne kdyz chlap zpiva zenskej song a jeste si k tomu vezme ruzovou bundicku, nepusobi muzsky vubec a ten song nemam rada, je hrozne ohranej, takze uznavam jeho kvality ale pro me nuda uz bych si to znova nepustila

31
Michal V.
Reagovat

rekl bych, ze duo A&A je pro me dukazem, ze uz jsem na sledovani techto soutezi asi moc starej… citil jsem se asi jako kdyz mi dcery ukazovali jejich hit(y) s nazvem Zlatokop, Zlatokopka…

todle jde naprosto mimo me, ale asi to v UK frci

32
Honza
Reagovat

Tak tyhle 3 vystoupení teda pro mě osobně zatím nejlepší :-)
Dalton totální pecka, taky nemám rád tyhle Whitney/Beyoncé/a jiný divy songy, ale v jeho podání skvělýýý!
Scarlett mě dnes taky bavila. Přišlo mi to dobrý nejen technicky ale i emočně.
A překvapivě A/A se mi také líbily. Bylo to fakt zábavné a jejich nejlepší vystoupení zatím.

33
Tomáš
Reagovat

Dalton zatím dnes asi nejlepší i když minule se mi líbil ještě daleko víc. Ale je to takový černý kůň o kterém ze začátku nikdo nevěděl a nakonec to může dotáhnout na hodně pěkné umístění. Scarlett strašně předvídatelná hlasová exhibice, ta nic jiného neumí a prostě to bude cpát do každého songu, nuda, nuda a nuda. Ty dvě holky ze začátku zpěv šel ale tím rapem mě fakt serou.

34
Michal V.
Reagovat

tak na giovanniho jsem hodne zvedavej, snad to poradne rozbali

35
Monika
Reagovat

Scarlett – mistama moc pekne, ale ty hnusne ukricene vysky to pokazily, proc rve a nezpiva, rvalo to usi
A a A – na zacatku bomba uz uz jsem chtela rict nejlepsi cislo zatim, pak prisel podelanej rap a vsechno slo do kopru, sakra proc jen nezpivaji a rvou tam rap, jinak by to bylo pro me nej vystoupeni

36
Michal V.
Reagovat

kokos giovanni… tak to byla neskutecna haluz…ja jen proste doufam, ze jeste v soutezi vydrzi, protoze imo tohle divaci budou kousat fakt hodne tezko

pro me naprostej ukaz, chtel bych nejakyho rockera po takove dobe idealne do top3

37
Monika
Reagovat

Kde jste vzali, ze je Gio rocker, vzdyt je to strasnej sasek, co by chtel byt rockerem, ale nema na to hlas ani vizaz, pro me je uplne tragickej a myslim, ze rockerum je vylozene k smichu.

38
Tomáš
Reagovat

Gio super, pojal to jako zábavu a navíc i skvěle zazpíval. Pokud zítra bude v B3 tak už vážně nic nechápu. Nejlepší byl ovšem dnes Anthony, toho už pro mě dnes nikdo nepřekoná.

39
Honza
Reagovat

Gio je objektivně asi dobrý, ale absolutně to není můj šálek kávy.
Naopak Anthony mě hodně baví! :))

40
VojtaP
Reagovat

A&A mě bavily, celkově zábavné vystoupení, i když grime je už žánr, který nesedne každému (ani mně), povedlo se jim to skvěle prodat.

Gio si mohl jen odpustit ten ječák na konci, jinak to byl dobrý rockový cover, i když jsem slyšel lepší. Klidně to nemuselo být bráno jako recese, byl to účel nebo nebyl? U Gia stále nevím, jestli ho lze brát vážně jako rockera a co by přinesl současnému rocku.

Na Anthonym bylo dnes vidět, že si vystoupení vážně užíval, i když mi místy vadí jeho barva hlasu, tak sympatické vystoupení.

41
Monika
Reagovat

Ty jo cumim Anthony pro me zatim dnes nejlepsi, kupodivu me bavil a vubec neiritoval.

42
Michal V.
Reagovat

anthony se mi taky hodne libil, prvni co me napadlo, ze si bude tahat hlasy s brendanem

united vibe – souhlasim se simonem, tohle bylo fakt strasny

43
Michal V.
Reagovat

jelikoz jsem soutez pred live shows moc nesledoval…united vibe jsou skupina slozena z kluku porotou nebo jsou nejak spolu uz pred soutezi? protoze tam si nesedlo fakt vubec nic.

44
VojtaP
Reagovat

@Michal V.: jsou složení porotou po castinzích. Dneska to nebylo dobrý, minule byli lepší. Myslím, že si ani nebudou muset vybírat nové jméno, páč bottom 3 by je minout neměla.

45
Honza
Reagovat

Mně zas naopak přišly United takovej standart – nevím, co na tom zrovna dnes bylo horší než jindy? :D Nic moc, ale obstojný.
A Bella mi dnes přišla docela ok a to mi moc jinak nesedí… takže fajn vystoupení, divím se, že jí taky celkem kritizovali.

46
Michal V.
Reagovat

ta bella se taky celkem dost hleda, moc dobry vystoupeni to nebylo, ani volba pisne… urcite v b3 ohrozeni imo

ani jsem to nedoposlouchal, nekde uprostred jsem sundal sluchatka

47
Monika
Reagovat

Bella se mi minule libila nejvic, dnes vubec, desne blbe zvolenej song. No obavam se, ze muze byt zitra v bottom 3.

48
Honza
Reagovat

Tak za mě dnes:
1) Dalton
2) Anthony
3) Scarlett
4) A&A
5) LMA Choir
6) Shan
7) Bella
8) Danny
9) Janice
10) Misunderstood
11) Molly
12) Gio
13) United Vibe
14) Brandan

Nicméně nemyslím si, že v B3 bude Brandan. Tipuju spíš United Vibe, Gio a Molly. Ale myslím, že ani Janice dnes úplně nepřesvědčila a je možný, že tam spadne znovu.

49
Tomáš
Reagovat

@Michal V.: Souhlasím s tebou ohledně Gia. Je skvělej, bohužel ho taky zítra vidím v B3 protože lidi tohle nepoberou. Ale snad se ještě zachrání aspoň zítra bože.

@Monika: S tebou naopak ohledně Gia vůbec nesouhlasím, on si na nic nehraje. Já mu tu lásku k rocku fakt věřím, je sympatický a zpívat rozhodně umí. Vždyť byl skvělej minule i dnes.

50
Tomáš
Reagovat

Naopak s Monikou souhlasím ohledně LMA Choir, taky mě strašně na nich vadí že je na pódiu 15 lidí, tohle nebyl dobrý nápad dát takové velké seskupení do X Factoru. Vážně se na to nedá vůbec soustředit. Ale i kdybych od toho odhlédnul tak mě vůbec nebaví. A souhlasím s ní i ohledně Anthonyho že to bylo dnes nejlepší vystoupení.

51
Monika
Reagovat

@Tomáš: To jsi me spatne pochopil, ja mu verim lasku k rocku to ano, ale nema na rock hlas ani vzhled, takze rockova vystoupeni vyznivaji jako parodie na rock.

52
Michal V.
Reagovat

@Tomáš: u vystoupeni LMA Choir celou dobu premyslim o tom, ze maji radsi jit do got talent…

53
Tomáš
Reagovat

United Vibe jsou pro mě absolutní tragédi, pro mě dnes celkově nejhorší vystoupení ze všech. Doufám že zítra vypadnou protože nikdo zbytečnější tam snad není. Bella dnes taky strašný vystoupení a vůbec by mi nevadilo kdyby byla v B3 a ani kdyby vypadla a to byla minule docela dobrá ale dnes fakt hrůza. Janice se snažila ale prostě mě vůbec nebere a ani nikdy brát nebude. Ta se ale zítra B3 na 100 % vyhne, to že zpívala jako poslední jí zajistí postup.

54
Honza
Reagovat

A ještě ohledně Janice; na Facebooku mě pobavil tento komentář: „Janice loves this country so loves this country!“ :-DDD

55
Tomáš
Reagovat

@Monika: Tohle co píšeš je docela diskutabilní. Nemá na rock hlas? No podle mě uzpíval dobře minule toho Eltona i dnes tu Britney. Určitě jsou i lepší zpěváci než on ale v rámci této soutěže podle mě patří Gio pořád mezi ty lepší soutěžící kteří tam jsou a jeho vystoupení jsou mírně nadstandartní. Nemá na rock vzhled? To nevím kde si vzala a podle mě má rockovou image dost. Navíc rock už dnes není moc o vzhledu. Třeba Mercury vypadal jako typický chlápek z gay klubu takže ten měl vzhled na rock? :D A jaký to byl rocker. Jinak v pohodě, neberu ti tvůj názor. Máš na něj právo, já zase Gia můžu ale stejně si myslím že zítra do B3 zahučí protože ho lidi budou vidět spíš jako ty.

56
Tomáš
Reagovat

@Michal V.: Souhlasím s tebou úplně, vůbec mě LMA Choir nebaví. Pro mě už se můžou všechny čtyři skupiny jít klouzat.

57
Michal V.
Reagovat

@Honza: ono to ma nejspis duvod v tom, ze je to americanka…musim se priznat, ze jeji odpoved na simonovu otazku, proc ma zustat v sooutezi ve smyslu „miluju tuto zemi“ mi nedavala absolutne smysl dokud jsem si nedohledal, ze jaksi neni z UK

58
Tomáš
Reagovat

Taky se pokusím sestavit moje pořadí za tohle kolo.

1 Anthony
2 Giovanni
3 Dalton

A dál to mám docela těžké

59
Tomáš
Reagovat

4 Brendan – Nic moc vystoupení ale mám ho ze zbylých nejradši.
5 Shan
6 Molly
7 Misunderstood
8 Janice
9 Danny – protože už fakt nemám z čeho vybírat a byli tam dnes i horší než cukrkandl
10 Scarlett
11 A and A
12 LMA Choir
13 Bella
14 United Vibe

Imho je zítra víc adeptů na B3. Bohužel na 95 procent jsem si jistý že tam zítra spadne Gio a pokud vypadne tak soutěž přijde po Armstrongovi o dalšího strašně zajímavého soutěžícího. A průměr zůstane…takže já doufám že ho porota podrží protože mi přijde že ho mají docela rádi ale spoléhat se na to bohužel nedá. Pak by tam asi mohl být kdokoliv kromě Anthony, Daltona a Shan a asi ani Misunderstood tam nespadnou. Janice nejspíš pro tentokrát kvůli zlatému hřebu večera a minulé účasti v B3 taky ne. U těch dalších je to dost otevřené tentokrát.

60
Jan
Reagovat

Včera jsem se taky díval. Nebyl to špatný večer, ale myslím, že minulý týden byl o něco lepší. Zkusím taky sestavit žebříček, kdo se mi jak líbil :).

1. Shan – to bylo něco úžasného. Úžasně zazpívané. Líbilo se mi i to poselství, které v písni přenesla. U Shan se mi líbí, že je taková pokorná, příjemná. Pro mně nejlepší vystoupení.

2. Dalton – tohle byla pecka a nemohl jsem se rozhodnout, jestli byla lepší Shan nebo Dalton. I mně už je tahle písnička za všechny ty roky ohraná, ale Dalton to dal naprosto jedinečně. Další adept na výhru.

3. Anthony – písnička mu úplně sedla. Byl super, zatím podle mně jeho nejlepší výkon v soutěži, strašně mu přeji, aby došel co nejdál.

4. LMA Choir – asi jsem tady v menšině, ale oni mně prostě baví. Je jich moc, ale do X Factoru přináší něco úplně nového. Je pravda, jak už tu někdo psal, že mohli jít do BGT, ale tady zase vynikne hlavně pěvecký talent. Dali to skvěle, doufám, že mi dnes postoupí.

5. A&A – mně to vystoupení hodně bavilo. Začátek byl skvěle zazpívaný, to jsem hleděl. Pak souhlasím s Monikou, že to pokazil ten rap, ale bylo to takové živé, bavilo mně to. Nejlepší bylo, jak Simon říkal, že se potrápili při stavbě té velké konstrukce, co byla za nimi :).

6. Misunderstood – klasika, bavili a vůbec nezklamali.

7. Janice – tohle je přesně její parketa. O hodně lepší než minulý týden a myslím si, že tentokrát by mohla postoupit přímo. I tak je ale v ohrožení, protože stát se může cokoliv. Jen se mi nelíbila ta choreografie, myslím, že to říkal i Louis.

8. Gio – fandím mu, líbí se mi, že zastupuje zase nějaký odlišný styl. Tentokrát to nebyl nejlepší výkon, ale i tak se mu to povedlo.

9. Scarlett – moc těžká píseň, snažila se jak to šlo. Já mám, ale pořád pocit, že to spíš vyječela než vyzpívala. Zase je, ale dobrá. Málokdo má tak silný hlas jako ona v letošním ročníku. Je výborná zpěvačka, ale pro tentokrát ji musím dát až do druhé poloviny.

10. Danny – zazpíval to pěkně, jen mám pořád problém, že mne moc nebaví.

11. Molly – Molly je mi nejvíc líto z celého večera. Minule solidní výkon, dnes to tak dobré nebylo. Špatná volba písně, bylo vidět, jak se na tom začátku trápí. Jen doufám, že ji to neohrozí a postoupí dál.

12. Bella – Belly je taky strašná škoda. Mně by se líbilo, kdyby Diamonds are forever zazpívala jako v 2013 Tamera Foster. Ten rap tam prostě neseděl a Bella na to má, aby to odzpívala. Bylo by zajímavé, když už to bylo Gulity plesaure, třeba nějaké delší šaty, diamantové pozadí…jen takový nápad :-D.

13. Brendan – Brendan mně zklamal už druhý týden. Potřebuje jiné písně, kde by se trošku více rozjel. I tentokrát mi to přišlo takové moc opatrné. Snad postoupí.

14. United Vibe – to bylo opravdu hrozné. Přitom si myslím, že kluci mají o hodně navíc. Špatná volba písně. Mně to přišlo jako by zpívalo pět sólových zpěváků a ne skupina. Potřebovali by víc stmelit. Třeba by klidně mohli zpívat nějakou píseň od One Direction. Nedá se to srovnat, ale vzpomínám si na začátky Fifth Harmony. Jak spadly do Sing-Off, porota je kritizovala a jak se pak vytáhly. Strašně mně mrzí, že skončily.

Nakonec to nebyl úplně špatný večer. Na vyřazení je po včerejšku více kandidátů. Obávám se o Molly, LMA, Brendana. Nakonec není nikdo, kdo bych vyloženě chtěl aby vypadl.
Já si myslím, že možná vypadnou United Vibe. Jsem zvědavý na dnešní večer a nemůžu se dočkat Little Mix, moji nejoblíbenější skupiny :).

Ještě jsem se chtěl zeptat: Nepostřehli jste včera někdo, co se stalo při vystoupení té Belly? Porota říkala, že nějaký tanečník, dělal něco co neměl a bylo to nevhodné. Já jsem se soustředil jen na Bellu. Nevím, jestli jsem to správně přeložil. Anglicky rozumím, ale když se mluví moc rychle tak se pak docela ztrácím.

61
Ina
Reagovat

za mě Anthony a Dalton….a ještě musím říct, že je Luis skvělý porotce. Na to, že skočil do schowbiznisu velmi mladý, ještě skoro děcko, tak ho to nijak nepoznamenalo. Připomíná mi Adama L. v australském x faktoru. Protože si tím prošli tak mají nějak víc empatie a hodně to s nimi prožívají..

62
Tomáš
Reagovat

Pro mě je po včerejšku definitivně největším favoritem Anthony. To bylo opravdu nádherné vystoupení a on je moje letošní největší srdcovka. Strašně bych mu přál výhru, nejvíc ze všech soutěžících co tam jsou ale on to bohužel určitě nevyhraje, taky tipuju na výhru Shan nebo Daltona. Škoda, co se dá dělat. Tak doufám že aspoň Anthony dojde co nejdál a mohl by klidně i do GrandFinále. Pokud jde o dnešek, tak se dost bojím o Gia a asi se B3 nevyhne. Snad ho porota nepotopí pokud tam spadne, rád bych ho slyšel ještě aspoň příště – protože si nedělám iluze že by se on mohl dostat v této show nějak daleko i když bych mu to strašně moc přál. Pro mě je tam daleko víc adeptů kteří by si po včerejšku zasloužili vyhazov víc než on – určitě United Vibe, Bella, Molly, neberou mě ani LMA Choir, Acicia a Aaliah, Danny ani Janice. A už ani Misunderstood mě nebaví ale ti se určitě ve hře udrží. Stejně tak se podle mě ještě dnes udrží i Brendan, i když to bylo druhé za sebou ne moc povedené vystoupení ale fanklub ho myslím ještě podrží. Bylo by pro mě celkem překvapení kdyby šel do B3 dnes, myslím že to moc nehrozí. Hlavně aby tam ale neskončil s Giovannim protože to by pro Gia byla konečná. Mentoři by rozhodně preferovali Brendana ať už by jim to v Sing Off vyšlo jakkoliv. Tak pořád doufám že dnes odejdou nějací zbytečnější soutěžící než ti nejvýraznější. Za mě fakt United Vibe, LMA Choir, A and A, Bella, Molly, Danny, Janice – dva z těchto jmenovaných bych dnes poslal domů já.

63
Tomáš
Reagovat

@Ina: Souhlasím, Louis je skvělý porotce. Strašně se mi líbí jak s kluky pracuje a vůbec celkově jaký spolu mají vztah. Hrozně mě mrzí že minule s Armstrongem ten Sing Off nevyhráli, moc sem jim to přál a na Louisovi bylo vidět jak moc ho chce zachránit. Tak snad bude mít se svými dalšími svěřenci více štěstí.

64
Honza
Reagovat

Jinak docela by byla sranda, kdyby dnes do B3 spadli všichni z Overs… :-D Když nad tím tak přemýšlím, tak to není ani tak nereálné, nikdo z nich nepřevedl včera extra zapamatovatelný výkon a stejně jim dávám tak 2-3 kola. Mimo to kurzy nenahrávají už ani Dannymu. Je to prostě opravdu nejslabší skupina, až mi je Aydy trochu líto

65
Honza
Reagovat

A co se týče Louise, mám z něj zatím osobně trochu rozporuplný dojem – přijde mi, že působí trochu arogantně, místy netaktně. Na druhou stranu si ale cením, že dává konstruktivní kritiku a nechválí každé průměrné hodnocení. Obecně si zatím myslím, že se fakt snaží a že je upřímně, jen asi v konečném důsledku na mě občas působí nepříjemně. Uvidíme. Zatím mě jinak obecně porota moc nebaví a je to jeden z těch slabších článků letos. Nejvíc mě baví letos Simon, takže je asi něco špatně. :D

66
Jan
Reagovat

Taky mám Louise s letošní poroty nejradši. Mně se strašně líbí, jak se k těm klukům chová.
Mně vždycky dostane to silné pouto, které mají Louis a Anthony. I když jsem psal, že Shan a Dalton jsou podle mně nejlepší zpěváci, kam tedy samozřejmě patří i Anthony, bylo by krásné, kdyby to spolu s Louisem vyhráli :).
Doufám, že Louis bude v porotě i příští rok. Klidně bych oželel Aydu i s Robbiem, i když nejsou úplně špatní. Radši, aby se vrátila Nicole, ta její energie mi tam letos chybí.

67
Honza
Reagovat

A jinak na YouTube mají nejmenší sledovanost opravdu Janice, Gio a Danny. :D Stalo se třeba vůbec někdy v historii X Factoru, že celá kategorie zmizela za 2-3 kola? Zas tolik let to nesleduju :)))

68
Tomáš
Reagovat

@Honza: Pokud by v B3 skončili všichni z Overs tak se asi bohužel pro mě zachrání Danny a ne Gio ( v případě že by byl Sing Off Danny a Gio ). Možné to je ale měli by tam skončit i tragédi United Vibe protože ti mi teda včera přišli úplně nejhorší ze všech. A i Molly a Bella by si dnes B3 zasloužily. Jsem zvědavý jak to dopadne, bože ať to aspoň ještě dnes Gio přežije.

69
Tomáš
Reagovat

@Honza: To by mě taky zajímalo jestli se to už někdy stalo. Podle mě tohle si produkce nepřeje aby nějaká kategorie byla vybita hned ze začátku a možná i proto minule zachránili Janice aby nevypadli dva z Overs s Olantujim a ne Armstronga. Já tohle sleduju teprve od roku 2016 a tam ty kategorie vypadávaly tak nějak rovnoměrně takže taky nepamatuju jak to bylo dřív.

70
Jan
Reagovat

@Tomáš: @Honza: Nechci kecat, ale asi se to opravdu ještě nikdy nestalo :D. Chudák Ayda, to by pro ni byla hodně velká tragédie, ale klidně se to může stát.

Dnes to bude zajímavé rozhodnutí. Na wikipedii píšou, že hlasování bude ukončeno půl hodiny před startem. Hned ze začátku rozhodnutí bude vyřazený soutěžící s nejmenším počtem hlasů. Potom bude hlasování na pár minut obnoveno. Až se úplně hlasování ukončí, další dva soutěžící s nejmenším počtem hlasů budou zpívat Sing-Off.
Bude to zajímavé, ještě hodina čekání :).

71
DJ Vlado
Reagovat

Pro mě byly včera jednoznačně nejlepší Acacia & Aaliyah, zvlášť to Love My Life daly perfektně a ten rap ve druhé části mi taky nijak nevadil :-) Navíc si čím dál víc všímám toho, jaká je Aaliyah pěkná holka, kukuč má jako panenka, no prostě „hebefilův sen“ :-D Bavil mě i Gio, byť jeho rocková verze Britney byla trochu bizár, a trojku by u mě doplnil Anthony, u kterého mám sice pořád problém s barvou hlasu, ale líbí se mi, jak je osobitý :-) Zbytek tak nějak nedokážu seřadit, jsou tam jednak velmi dobří zpěváci, kteří mě neoslovují (Dalton, Scarlett, Janice, LMA Choir, Missunderstood, bohužel se do této kategorie začíná řadit i Shan, která už podruhé předvedla přeexponovanou verzi klasického hitu) a pak dvě holky, které pro mě mají x factor, ale bohužel jim to včera moc nevyšlo (Molly, i když tam měla i moc pěkné momenty, a především Bella), o obě se dneska docela bojím :-( No a pak je tu moje tradiční bottom 3, ze které bych bez milosti vyhodil ultrazbytečné United Vibe (je opravdu nutné mít v každém ročníku generický klon 1D?) a Brendana, který má sice unikátní (byť pro mě neposlouchatelný) hlas, ale včera už podruhé selhal na celé čáře :-) Danny byl sice včera na své poměry ok, ale nemůžu si pomoct, ten chlap mě šíleně irituje (hlavně tím, jak furt brečí a nevyčítá se mu to, zatímco jedna z mých dvou srdcovek z letošní SS měla svoji přecitlivělost pořád na talíři) :-)

72
Honza
Reagovat

Takže teď Gio a Danny? :DD

73
Jan
Reagovat

Pěkně rychlé vyřazení…čekal jsem, že Janice se dlouho neudrží, ale že vypadne okamžitě jsem nečekal.
Jen mně napadl další fakt: vypadl už někdy soutěžící, který zpíval jako poslední :D? Většinou to nebývá zvykem

74
Tomáš
Reagovat

Danny a Gio byli v Bottom 3 s Janice a nebo jen vyhlásili kategorii ze které jeden skončil v hlasování na posledním místě? Jinak dobře že je Janice venku, nebavila mě.

75
Jan
Reagovat

@Tomáš: Vyhlašovali kategorie, které byly prozatím v bezpečí v náhodném pořadí. Zatím se neví, kdo bude v Bottom 2. Teď nastoupí opět všichni soutěžící a zjístíme, kdo do poslední dvojice spadne.

76
DJ Vlado
Reagovat

@Jan: V českých a slovenských SS se to občas stávalo (viz. Sámer Issa, Petra Humeňanská, Michael Foret, Michal Michajlec) :-)

77
Jan
Reagovat

Tak tohle mně dost mrzí… :(. Mám moc rád Brendana i LMA Choir. Bude mi líto každého, kdo teď vypadne.
Brendana je mi líto, dost ho to vzalo.

78
Tomáš
Reagovat

Tak to čumím že má Brendan méně hlasů než Danny nebo Gio. Ale doufám že Sing Off přežije protože může ještě překvapit a to se u těch ultrazbytečných LMA Choir říct nedá. Jen nechápu jak a za co proboha mohli postoupit United Vibe?

79
VojtaP
Reagovat

Z dvojice Brendan vs. LMA bych asi vyhodil Brendana, je fakt, že už dvakrát byl hodně nepřesvědčivý a LMA jsou alespoň něčím odlišní.
Jen se tedy divím, že postoupili United Vibe, asi jim paradoxně pomohla čočka od poroty a fanynky je vytáhly.

80
Honza
Reagovat

Tak nakonec přeci jenom překvápko. Milé i nemilé. Brandon naprosto zaslouženě, LMA Choir náhodou dost dobří na B2.
Bohužel si myslím, že podrží Brandona, že řeknou něco ve smyslu, že má potenciál a bla bla.:((

81
Michal V.
Reagovat

koukate nekdo pres firstonetv? protoze me to teda vubec nejede :-( takze poprosim o trosku vic detailu o tom kdo vypadl atd.!

82
DJ Vlado
Reagovat

@Michal V.: Mně to taky nejede :-(

83
VojtaP
Reagovat

Vidim to na deadlock

84
Michal V.
Reagovat

z tech par nekolikavterinovych utrzku jsem vyrozumel, ze teda vypadli LMA choir…no trosku skoda, ale jak jsem psal vcera, oni se do tohoto typu poradu fakt vubec nehodi

a uprimne vubec bych se nedivil kdyby byli v x-factoru na placene pozvani

85
Jan
Reagovat

Jsem zklamaný. LMA neměli odejít, jsou tam horší soutěžící. Proč třeba postoupili United Vibe, kteří jsou stokrát horší?
Zároveň jsem ale rád za Brendana, ale možná se mu stane to samé, co dnes Janice. Každopádně byl to silný Sing-Off a souhlasím, že oba podali své nejlepší výkony. LMA se alespoň důstojně rozloučili :/

86
VojtaP
Reagovat

LMA mohli ještě něco předvést, postupně jsem jim přicházel v live shows na chuť, což se nedá říct o Brendanovi. Ten se bude muset příště vytáhnout nebo poletí jak dneska Janice.
Jinak rozumněl jsem dobře, že bude příště Haloween? To bývá dost bizarní kolo, i když logicky jsem ho čekal už tento týden, ale budiž…

87
Tomáš
Reagovat

Tak Deadlock to naštěstí zachránil, věřil jsem že Brendan bude mít víc hlasů než LMA Choir. Mě teda vůbec tahle skupina nebavila tak jako mě nebaví ani ostatní skupiny a Brendan se mi i v Sing Offu líbil o 100 % víc. Kdyby takhle zpíval včera, tak ani nemusel spadnout do B3. On má velký potenciál ale u něj fakt hodně záleží na výběru songu, to je u něho stěžejní a bohužel jeho hlas je natolik unikátní že do každé písně se nehodí. Takže je to dvousečná zbraň. Ale určitě si ještě šanci zasloužil a věřím že příště už konečně bude lepší a pokud ne, tak odejde zaslouženě. LMA Choir byli prostě nudní, stejně jako jsou i ostatní skupiny v XF. Vůbec nevím co na nich kdo vidí.

88
Jan
Reagovat

@VojtaP: Ano příště je Haloween, to bude dílo :D. Mně se to taky moc nelíbí, ale třeba to bude v pohodě.

89
Honza
Reagovat

Mně teda přišli jasně lepší LMA Choir. :( Přesně – byli odlišní a mohli se ještě vyprofilovat. Brandon se imho nedá poslouchat, dneska možná lepší než včera a možná i má potenciál za x let, ale zatím to prostě nedává. A nemyslím si, že v letošním ročníku ukáže víc. Nicméně mi bylo jasný, že si ho tam chtějí udržet. Ach jo, Ayda alespoň ještě dnes mohla projevit službu Robbiemu… :D zrovna když by to bylo fakt spravedlivý-
Ale co no, já ani nečekal, že Brandon spadne do B3, tak alespoň trochu diváci projevili soudnost. Včera byl fakt úplně nejslabší.

90
Tomáš
Reagovat

@Honza: Úplně nejslabší nebyl, co třeba United Vibe? Nechápu jak mohli postoupit přímo ale snad to byla jen náhoda a vyletí hned příště.

Jinak ale s dnešními vypadlíky za mě spokojenost – Janice ani LMA Choir mě nebavili a ani jeden z nich mi absolutně nebude chybět. Janice asi musela mít hodně slabou podporu když jí v nasbírání hlasů nepomohla ani minulá účast v Sing Off a ani to že včera vystoupila jako poslední. Ani se vlastně nedivím, pro mě je úplně nudná a nezajímavá, navíc dáma v trošku pokročilejším věku – to vůbec není cílovka pro diváka X Factora, zákonitě nemohla moc dlouho přežít. Vsadil bych svou kůži že i Armstrong měl minule víc hlasů než Janice, to mělo jít taky do Deadlocku.

91
Monika
Reagovat

Brandon je prisernej, vzdyt se to neda poslouchat, me uplne ten jeho preslazenej hlasek rve usi. Porad zpiva jeden druh pisni, nema zadnej potencial, je to odepsanej zpevak, nebude lepsi priste ani popriste, proste nikdy, nema kde brat neco co v sobe nema. Vecna skoda, ze dnes nevypadnul, snad tam nebude strasit dlouho tenhle traged.

92
Ina
Reagovat

já nechci být zlá, ale Brandon na mě působí jako Farinelli v popu:-) Mě se jeho barva hlasu moc líbí, ale dle mého nemá ten x faktor. Kromě hlasu ničím nezaujme a myslím, že opravdu už nepřekvapí. Ten moment pekvapení, že kluk zpívá tak vysokým hlasem už tu byl. Vypadnuté jsem typovala, takže za mě spokojenost. Příště snad Scarlett, protže ty její uřvané výšky a kudrlinky v každém dlouhém tonu fakt nemusím. Nevím proč ji to někdo neřekne. Tak podělat krásnou a citlivou písničku. Tam se ta hlasová exhibice vůbec nehodila

93
Lucie B.
Reagovat

@Tomáš..Miluji..promin ..

94
Jan
Reagovat

Včera Louis zase ukázal, že má srdce na správném místě. Věřím, že na Haloween vyberou tu správnou píseň pro Brendana. Bude to těžké, aby zase nespadl do B3.
Jen jsem chtěl ještě zmínit včerejší hosty. Přišla jen mně Kylie vyloženě příšerná? :D. Co se to s ní proboha stalo, zdálo se mi to falešné, kromě těch refrénů.
Jsem moc rád, že jsem viděl i Little Mix, akorát škoda, že polovinu písničky nezpívaly.

95
Tomáš
Reagovat

Musím říct že mě docela překvapilo že Brendan včera skončil v B3, moc sem s tím nepočítal. Je pravda že toho zatím v Live Shows moc nepředvedl ale stejně sem si myslel že má takovou fanouškovskou základu že se v ohrožení ještě neocitne. Upřímně je pro mě šok že třeba Danny, Gio, United Vibe nebo Acicia a Aaliah dostali tentokrát víc hlasů od diváků než Brendan. Zřejmě je to letos tak vyrovnané že i favoriti můžou po zaváhání hned vypadnout tak jako se to stalo i minule Armstrongovi. Trvám si ale na tom že v Sing Off byl Brendan super, škoda že to nebylo jeho soutěžní vystoupení protože to by tam určitě nezahučel. Dokázal tím že má na to zazpívat i dobře když má dobře zvolenou píseň. Já nevím jestli se mu to v příštím a popřípadě i v dalších kolech pokud se tam dostane povede a nebo nepovede ale proti pro mě naprosto nezajímavým LMA Choir jsem mu tu šanci rád ještě dal, mrzelo by mě kdyby včera v souboji s nimi vypadnul. Teď uvidíme co s ním bude dál. Tady na něj někteří mají takovou averzi viz. třeba Monika, že ti ho nebudou muset nikdy. Pro mě je teď Brendan po Anthonym, Giovannim, Daltonovi a po vypadnutí Armstronga čtvrtým nejoblíbenějším člověkem v soutěži ale to hlavně proto že ten zbytek mě nezajímá už vůbec. Ale můj hlavní favorit to není takže pokud vypadne, nebude to pro mě zase taková tragédie. Jsem ale rád že ještě dostal šanci ať už ji využije nebo ne, LMA Choir pro mě škoda není. Takže asi tak.

96
Tomáš
Reagovat

@Jan: No to bude těžké aby zase Brendan nespadnul do B3. Už jich je jenom 12 a on včera v hlasování skončil 12., to znamená že musí povyskočit minimálně o tři příčky výš na 9. místo aby tam zase nezahučel. Pomoct mu k tomu může snad jen vážně famózní výkon, s Louisem musí velice pečlivě tentokrát vybírat song. A nebo by se mohl zmobilizovat jeho dívčí fanklub když teď viděly že je v ohrožení a příště ho zachránit. Tohle u Janice nefungovalo ale to asi proto že je to starší žena a nezasáhla svou osobností přímo snad žádnou cílovou skupinu diváků X Factoru.

97
Jan
Reagovat

@Tomáš: Kdyby tak podal takový výkon jako v Sing-Off, opravdu by se mohl zachránit. Přemýšlím, jakou píseň by mohl tento týden dát a napadlo mně třeba „Total eclypse of the heart“, to se na Haloween hodí.
Letos mně mrzí, že je málo Live-Shows a soutěžící tak musí vypadávat po dvou každé kolo. Spoustu soutěžících je zajímavých, určitě je to lepší sestava než minulý rok (kde mně bavila hlavně Grace, Rak-Su, Rai-Elle nebo Holly). Kdyby dali klasických deset týdnů Live-Shows bylo by to nejlepší.
Bylo by zajímavé, kdyby třeba pro Brendana nějak upravili píseň Monsters od Saary Aalto. Je to docela píseň ve vysoké poloze, která by mu mohla sednout. Zase ale záleží, jak se komu v Británii líbí.

98
Jana
Reagovat

Já bych Brendana ještě úplně nezatracovala, když to do příště s Louisem pořádně vypiluje tak by mohl předvést zajímavý výkon. Ale pokud to zase nedá, tak by asi už měl odejít. Pro mě je tam nejlepší Anthony, zpívá od srdce a je to vidět, přála bych mu letos výhru nejvíc ze všech. Včera mi bylo trochu líto Janice, myslím že ještě nemusela odejít protože v sobotu někteří zazpívali i hůř. Nechápu moc postup Dannyho a vlastně ani Gia.

99
Petr
Reagovat

Brendona zachrani jenom pisen typu: Truly madly deeply od Savage Garden, da se to hezky vygradovat a ke konci muze dat ten svuj 1 vysoky 4 vteriny dlouhy ton a ma vystarano na dalsi 2 kola, je pravda ze z kluku je nejslabsi, ale Anthony pujde pred nim ven.

100
Tomáš
Reagovat

@Petr: Jak můžeš vědět že Anthony půjde před ním ven? Ty snad znáš nějaké výsledky hlasování? Teď naposledy byl pro mě Anthony nejlepší a i celkově je tam pro mě nejlepší, přeju mu výhru nejvíc ze všech. Pokud by tomu tak skutečně bylo, tak potom už je ta soutěž pro mě úplně o ničem.

101
Tomáš
Reagovat

Já jen doufám že to letos nevyhraje Shan, to si hrozně nepřeju. Ona zpívá dobře ale je pro mě absolutně nudná a nezajímavá, nemá pro mě vůbec žádné charisma ani X Factor ( Monika v ní naopak vidí největší X Factor ze všech soutěžících, s tou se letos v hodně věcech neshodnu ). Stejně tak doufám že to nevyhraje ani žádná jiná z holek – ale Molly a Bella mají podle mě na výhru moc velké výkyvy ve výkonech a Scarlett zase snad není na výhru úplně vhodný typ. Takže se obávám Shan. Fakt po všech těch Emmách Drobných a Terezách Maškových a já nevím po kom ještě kdo vyhrály naše tuzemské pěvecké show bych si snad zasloužil trochu obměnu na postu vítěze a taky trochu víc štěstí. Mě připadá Shan jako takový jejich černošský klon. :D Kdyžtak aspoň ten Dalton kdyby to vyhrál, to už by bylo lepší. Ale úplně nejlepší by pro mě vážně byla výhra Anthonyho, tomu bych to upřímně přál z celého srdce.

102
RoRooli
Reagovat

Podle mě Brendan byl v Sing Offu dobrej jak sviňa, za tenhle výkon si postup zasloužil. LMA Choir jsou průměrnej pěveckej sbor, nepředvedli podle mě nic zajímavýho a v Live Shows dál chybět nebudou. Snad se Brendan ještě vzpamatuje, ten jeho Sing Off tomu dává naději.

103
Ina
Reagovat

pokud bychom chtěli vítěze s x faktorem, tak jedině Anthony, ten chlap má všechno… charisma, příběh, srdce a umí to ze sebe dát ven. Pokud by šlo o velké pěvecké hlasy, tak asi Shan, Brendan, Dalton a Scarlett. Ale já doufám, že ten x faktor zafunguje a vyhraje Anthony… Věřím Louisovi, že své kluky povede dobře a že i on Anthonymu věří a nepodělají to výběrem..

104
Tomáš
Reagovat

@Ina: Máme úplně stejný názor. Taky si strašně moc přeju aby to vyhrál Anthony. Na něho tam fakt nikdo nemá. Moc tomu ale bohužel nevěřím, já většinou v tomhle štěstí nemám. Do GF by snad dojít mohl pokud ho nějak nespravedlivě a předčasně nezaříznou v dřívějších kolech ale jestli by mohl i celkově vyhrát, to vážně nevím. Kéž by to tak dopadlo, to by byl pro mě splněný sen.

105
Petr
Reagovat

Anthony mi praveze jako jedinejprijde totalne bez jiskry, nulovy x factor, image zdrogovanyho sousede,vystupovani maximalne vtirav, neuprimni pohled, umeceny hlas, nechapu hlasujici proc tam jeste porad je

106
Tomáš
Reagovat

@Petr: Jestli náhodou nejsi totálně bez jiskry ty, třeba je závada na tvém příjimači. Na Anthonym je právě nejlepší ta jeho přirozenost a autentičnost, člověk mu to věří to co zpívá. Je to skvělej sympaťák, já doufám že tam bude ještě hodně dlouho a že to vyhraje.

107
Jan
Reagovat

Tak už se nám blíží další Live-Show. Určitě nejvíc fandím Anthonymu, Shan, Molly, Daltonovi a Brendanovi. Moc Brendanovi přeju, aby předvedl své nejlepší vystoupení a neskončil opět v B3.
Bude to v sobotu trošku zvláštní, protože tahle Live-Show nebude přímo živě. Předtočí ji v sobotu (asi odpoledne nebo v podvečer). Robbie totiž začíná koncerty v Americe, takže aby stihl sobotní odlet, musí Live-Show natočit dříve. V TV, ale začne v klasický čas jako vždy.
V nedělním rozhodnutí, které už bude normálně živě bude místo Robbieho Nile Rodgers. Myslím, že byl v domech porotců u Louise.
Kdyžtak je ten článek na tellymix.

108
Petr
Reagovat

@Tomáš: no co, na me od nej srsi fales a ne prirozenost, neverim mu ani ton a nejdu se proto rozkrajet po nocich jako ty, prozivas to jak kdyby je to tvoje rodina omg, ja se radsi odsunu a zkontroluju pro jistotu muj prijmac a reknu mu at Anthonyho uvazi v nejvic nejlepsim svetle pro me aby se z nej stal kral x factoru2018 …..not

109
Tomáš
Reagovat

@Jan: Doufám že je to ale jen výjimečný případ a že od dalšího týdne už zase bude probíhat všechno normálně. Chápu že má Robbie taky svoje vlastní hudební aktivity ale přece jen my diváci X Factoru nechceme být o něj ani o nic jiného ochuzeni. :)

@Petr: No tak každý to vidí jinak, o tom to asi je. Já s tvým názorem absolutně nesouhlasím a ty s tím mým taky ne = nedohodneme se. :D

110
Jan
Reagovat

@Tomáš: Jo, já si myslím, že to je jen vyjímka :). Na jedné stránce psali, že je to úplně poprvé v historii X Factoru, kdy je Live-Show předtočena. Jsem zvědavý, jak to bude působit, třeba jestli tam budou znát nějaké střihy produkce atd.
I tak se moc těším. Zítra by snad měly být odhaleny písničky. Škoda, že do poroty místo Robbieho nedali někoho známějšího, kdo už v porotě XF byl. Třeba tu Nicole nebo by byla sranda, kdyby pozvali Louise W. :D.
Ten Nile by tam měl být ještě příští víkend Live-Show. Taky mně to moc nevyhovuje, porota by prostě měla být kompletní, ale budíž :).

111
Tomáš
Reagovat

@Jan: No ono bude hodně zajímavé v nedělním Rozhodnutí pokud se nějaká z Robbieho skupin dostane do Sing Off – jakože je to asi dost pravděpodobné minimálně u United Vibe pokud nevypadnou hned jako první, jestli se za ně Nile při rozhodování postaví a nebo jestli nebude s Robbiem držet basu a pošle mu je domů. Protože to klidně může pokud na tom nebudou předem domluveni. Ale jinak mě to taky spíš celé docela štve, když už šel do X Factoru tak měl Robbie svoje koncerty odložit, taková hvězda jako on si to určitě může dovolit. Ale asi by mu utekly kšefty a fanoušci by se zlobili, možná to bylo nasmlouvané ještě dávno předtím než padlo definitivní rozhodnutí o jeho účasti v XF. To je těžké no.

112
Tomáš
Reagovat

Proč čeká můj komentář číslo 111 na schválení? To nechápu vůbec…schvalte mi ho prosím.

113
Jan
Reagovat

@Tomáš: Taky si myslím, že to mohl Robbie odložit. Taková příležitost, jako být v XF si myslím, že je jedinečná.
No vidíš, vůbec mně nenapadlo, že by Nile mohl klidně hlasovat pro vyřazení nějaké skupiny. Myslím si, že by to neudělal. Vlastně zastupuje Robbieho a trošku by tím podrazil i jeho, ale je to soutěž, a pokud by se mu v Sing-offu líbil někdo jiný, mohl by to udělat.
Už třetí týden čekám odchod United Vibe, protože takový LMA Choir by si tam zasloužil být mnohem víc než oni. I tak bych ale kluky úplně nezatracoval, třeba se tento týden vzpamatují, takové překvapení jsou nejlepší.

Chci jen ještě zmínit, že chudák Scarlett to měla tenhle týden těžké. Její rodině vyhořel na začátku týdne dům, myslím, že jsem četl, že jsou někteří členové rodiny v nemocnici, ale naštěstí nikdo nebyl vážně zraněný. Scarlett měla nějaké poranění s okem, ale celý týden se léčila a teď by měla být ok, ale na její psychiku je to strašné. Teď ji o to víc přeju, aby uspěla. Po takovém utrpení si to fakt zaslouží.

115
Petr
Reagovat

Anthony a Demons? To absolutne neni na jeho upisteny hlas, kdyz neda zacatek tak bude cely song pokazen. Snad alespon vyleti, kdyz to podela. Z talentovych soutezi to zatim dal jen Jeff Gutt uveritelne a dejme tomu jeste Ben haenow

Přidat komentář