Panáček v reality show

X Factor UK 2018: Halloweenské strašení v podání top 12!

3. Listopad 2018 | napsal(a): | reality show: X Factor UK

x factor_dalton

Tento víkend soutěžící oslaví Halloween, klasické téma, které je diváky velmi oblíbené. Můžeme se těšit, že si kreativní tým zase jednou pustí uzdu své fantazii. Tento víkend je to také na další dva týdny naposled co v porotě usedne Robbie Williams, Kvůli koncertním úvazkům za velkou louží neusedne v dalších dvou kolech, nahradit by jej měl tento týden v neděli Nile Rogers. V nedělním přenosu by nás měli opět opustit dva soutěžící, kteří budou následovat Janice a LMA Choir. Jako hosté vystoupí vítěz soutěže James Arthur a bývalý člen One Direction Liam Payne.

Live show 3 – Fright Night

Molly Scott

Britney Spears – Toxic

Minule porota Molly zkritizovala, že nezpívá věci přiměřené jejímu věku. Logicky proto Simon pro tento týden vybral písničku jen o rok mladší než Molly sama, zajímavé. Pomalý začátek a intermezzo před rozbitím skleněné krabice bylo takové zvláštní, nicméně to korespondovalo s tématem. V rychlejší pasáži se Molly probudila a sedlo jí to daleko víc. Robbie měl s vystoupením problém, podle něj Molly vystupuje jen hlasem a ne očima, na tom taky něco pravdy bude. Přišlo mi to tak už minule, ale to jsem to dával za vinu nesedícímu výběru. Pokud Molly dostane od diváků další šanci, měla by na své stage presence zapracovat.

Dalton Harris

Radiohead – Creep

Dalton pokračuje ve své krasojízdě bezchybných výkonů. Osobně jsem čekal nějaký šílený staging, který úplně nebude hrát v jeho prospěch, ale opak byl pravdou. Pouze Dalton dostal bílé kontaktní čočky a potemnělou stage, což krásně dotvořilo atmosféru spolu s jeho úžasným hlasovým výkonem. Na Daltonovi je nejlepší to, že vypadá, že se ani nesnaží, prostě přijde a podá prvotřídní výkon. Tak se pozná favorit soutěže.

United Vibe

Leona Lewis – Bleeding Love

Jako zázrakem, nejspíš díky hlasům z lítosti, se United Vibe podařilo minule vyhnout zóně ohrožení. Navrhovaná změna jména byla kluky zamítnuta, jejich výkony to stejně nezlepší. Po Daltonovi přišli United Vibe jako studená sprcha. Jakoby se z Olympijských her najednou přešlo na okresní přebor. Už minule to bylo špatné, ale stále v určitých mezích snesitelné. Písnička jim vůbec nesedla, není totiž psaná pro boyband a rozhodně vyžaduje lepší hlasy, zkrátka všechno špatně. Simon tentokrát není příliš krutý, tudíž by nemuselo hodnocení vyvolat další vlnu hlasů z lítosti. V Rozhodnutí se snad trápení kluků ukončí.

Shan Ako

Simon and Garfunkel – Sound Of Silence

Jsme zase zpět v jiné lize, díky bohu! Shan se opět podařilo podat úctyhodný výkon. Klidnější začátek se mi líbil, mělo to tu správnou potemnělou atmosféru, na konci pak nechyběla naléhavost až z toho Shan udělala skoro gospel, zajímavá volba. Simon trefně podotkl, že se schyluje k boji Dalton vs. Shan, proto by se Shan mohla vydat i mimo svou komfortní zónu.

Danny Tetley

Queen – Who Wants To Live Forever

Dannyho výkon byl zase jednou zasažen technickými problémy. Ve vysílání ITV se v ten nejhorší možný čas objevil problém se zvukem, který se mohl z počátku jevit jako halloweenský efekt. Naštěstí existuje YouTube. Danny si opět vzal těžkou kládu, na Queenech už se jednou vysekal, takže vyhlídky neměl zrovna dobré. Výkonu Gunčíkové ani samotnému Freddiemu se nepřiblížil, ale velkou ostudu si taky netrhl. Dojetí ke konci by mě možná zasáhlo více, kdyby to Danny nebrečel na pódiu už párkrát před tím, čímž nechci znevažovat jeho důvody.

Anthony Russell

Imagine Dragons – Demons

Technické problémy pokračovaly i během Anthonyho vystoupení. Bohužel technické problémy nezavinily fakt, že Anthonymu písnička vůbec nesedla k jeho hlasu. Zapomenutý text na začátku vem čert, Anthonymu haprovala intonace, za což asi z části může i jeho poskakování alá splašený kozlík. Nic proti jeho energii a tomu, jak si vystoupení pokaždé užije, to je obdivuhodné, jen je třeba tu energii dobře nasměřovat a snad od diváků dostane další šanci.

Během reklamy televize vyřešila technické problémy.

Misunderstood

Michael Jackson – Thriller

Misunderstood nás přenesly do strašidelného hotelu, kde rozpoutaly nefalšovanou halloweenskou show. Výprava byla opravdu bezchybná, večetně efektní choreografie. Zpěv sice nebyl místy perfektní, k uctění tématu to stačilo. U Misunderstood je těžké odhadnout, kde si v soutěží stojí, jejích výkony jsou stabilní, jejich vystoupení si užiju, ale zatím pokaždé v celkovém přehledu zapadnout.

Scarlett Lee

IZA – I Put a Spell On You

Scarlett v týdnu zažila teror, když si při požáru domu jejího bratra poranila oko a musela podstoupit zákrok. Naštěstí se nic vážnějšího nestalo a tak mohla v sobotu vystoupit. Ještěže se tak stalo, jinak by nemohla předvést svůj vůbec nejlepší výkon v soutěži. Zvláště druhá polovina byla skvěle postupně vygradovaná. Scarlett tímto výkonem připomněla, že i ona si své místo zaslouží.

Acacia and Aaliyah

Kris Kross – Jump

Duo A&A minule předvedlo zajímavý a překvapivě dobrý výkon. Ze skupin se do tématu trefili akorát Misunderstood. Jump se totiž na Halloween napasovat nedá a pár děsivých klaunů a halloweenské motivy to nezachrání. Co se týče rapu, ten byl odvedený dobře, vystoupení jako celek do sebe nezapadalo. Minule holky ukázaly, že jim jde i zpěv, proč tedy nejít jinou cestou a ukázat se v jiném světle? Věrnost rapu ve stylu, který pochybuju, že budou A&A v budoucnu dělat, byla zkrátka promarněná příležitost.

Bella Penfold

Shawn Mendes – In My Blood

Minule Robbie vyjádřil zmatení z toho, jestli je Bella zpěvačka co rapuje nebo raperka co zpívá. Proč by nemohla být obojí, když to svého času tak skvěle vycházelo Cher Lloyd. Bella tento týden zpívá baladu a rapovala jen pár veršů v první sloce, z jejího projevu byl poznat silný prožitek. Byť sice vokálně není tak dobrá jako třeba Scarlett, tak jsem si výkon Belly užil mnohem více, naopak si myslím, že právě ty nedokonalosti dodaly vystoupení na opravdovosti, tomu říkám moment! Za mě spokojenost, klidně bych si její verzi z fleku pořídil. Bella tímto výkonem aspiruje na černého koně soutěže.

Brendan Murray

5 Seconds Of Summer – Youngblood

Brendana v předchozím kole zachránili diváci a z předposledního místa tak utekl hrobníkovi z lopaty. Ve vzduchu visel příslib, že se do toho tento týden opře, jako v sing-offu. Nemyslím si, že by právě zvolená píseň úplně sedla Brendanovi k hlasu, místy přes hudbu nebyl slyšet, až se zdálo, že z něj jde jen teplý vzduch. Výkon to byl jak na houpačce, chvíli to šlapalo, chvíli to bylo hrozně dietní. Těžko říct, zda pro Brendana vůbec existuje repertoár, ve kterém by vynikal, protože s výběry bojuje už od prvního castingu.

Giovanni Spano

Paul McCartney – Live and Let Die

Gio dostal od produkce podobně jako Misunderstood bohatou výpravu, která celou dobu hrála v jeho prospěch. Na této písni je skvělá právě instrumentální vložka, kterou Gio nemusel nutně rušit ječením. Jinak bylo vystoupení zábavné. Nejsem si jistý, na kolik je Gio budoucí hudební hvězda, ale performer je to výborný. Možná to všem bookmakerům, kteří ho tento týden dávali na odpis natře a opět postoupí přímo. Přeci jen dnes rozhodně nebyl nejhorší.

Kvůli technickým problémům se produkce rozhodla, že se nebude hlasovat hned po skončení show, ale až při Rozhodnutí. Před spuštěním hlasování budou divákům přehrána všechna vystoupení v plné délce.

Osobní top 5

  1. Bella Penfold
  2. Dalton Harris
  3. Shan Ako
  4. Scarlett Lee
  5. Misunderstood

Osobní bottom 3

  1. United Vibe
  2. Brendan Murray
  3. Danny Tetley

Rozhodnutí

Hvězdný host: James Arthur – Empty Space

Vítěz show z roku 2012 chytil svou druhou šanci za pačesy a po předloňském úspěchu jeho alba Back From the Edge nepolevuje a nadále tvoří. Již téměř rok připravuje třetí album, z kterého pochází i singl Empty Space.

Hvězdný host: Jonas Blue, Liam Payne & Lennon Stella – Polaroid

O Liamovi, který loni rozjel svou sólovou kariéru mimo One Direction, jde taky stále slyšet. Veřejnost před časem šokoval rozchodem s Cheryl, se kterou má syna. Na vydání svého debutového alba Liam stále čeká, zatím vydává jeden singl za druhým, na úspěšný soundtrack For You ze série 50 odstínů navázal singly Familar, First Time a nyní novinkovým singlem Polaroid ve spolupráci s Jonasem Blue.

Výsledky hlasování – odhalení bottom 3

Dermot posílá v náhodném pořadí do bezpečí:

Shan Ako
Anthony Russel
Scarlett Lee
Danny Tetley
Dalton Harris
Brendan Murray
Misunderstood
Gio Spanno 
Bella Penfold

Bottom 3 tvoří Accacia & Aayliah, United Vibe a Molly Scott.

Nejméně hlasů od diváků obdržel/a/i/y a na 12. místě soutěž opouští United Vibe!

Bottom 2 – sing-off

Accacia & Aayliah (Stormzy – Big For Your Boots)

Molly Scott (Christina Perri – Human)

Sing-off podle mě nebyl úplně spravedlivý. Nemyslím po stránce toho, že tam měl skončit někdo jiný, protože ani A&A ani Molly v předešlém večeru nepředvedly přesvědčivé výkony. Nespravedlivý byl ve smyslu toho, že proti sobě stály dva úplně odlišné přístupy, počínaje žánrem, přímé srovnání tak nemusí být objektivní, ale čistě o tom, komu víc co sedne, ale i o tom ta soutěž je. Holky A&A v sing-offu předvedly energii, kterou jsem z jejich minulého vystoupení necítil a pěkně se na pódiu vyřádily. Molly zase předvedla vokálně i emočně heroický výkon, za který by si také zasloužila postoupit. Podařený sing-off, ale v tomto případě bych nevěděl ke komu se přiklonit.

Hlasování poroty dopadlo následovně:

Nile posílá domů Molly
Simon posílá domů A&A
Ayda posílá domů Molly
Louis posílá domů Molly

Molly Scott soutěž opouští na 11. místě. Příště nás čeká další oblíbené téma – Movie night, hosty budou Olly Murs a Michael Bublé.

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

X Factor UK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 104
1
Petr
Reagovat

Dalton zpiva zase jednou pecku, chteji ho videt urcite ve finale nebo mozna jako viteze, vzdy mi prekazelo,kdyz nekdo dostaval pisne na telo, pisne z kteryma se da zazarit ale Dalton si to vazne zaslouzi, je nejepsi.Vadi mi akorat obcasne suslani. Naopak anthonymu pisen nemuze na jeho upisteny hlas sednout, Demons zatim dal jen Jeff Gutt . snad zitra pujde. united vibe- bud prekvapi a Simon je vychvali do nebes nebo pohori, tam neni moznost ze budou jen dobri, jinak leti . Molly -tak jestli zase bude zpivat uknouranu verzi od Melanie Martinez, muze jit spolu s Anthonym.

2
Jan
Reagovat

Písničky si myslím, že jsou skvělé. Protože je Halloween, jsem spíš zvědavý, jak budou soutěžící vypadat a jakou ke každé písni zvolí pódiovou prezentaci :).
Já jsem nejvíc zvědavý na Brendana. Youngblood, to je úplně jiná píseň, než ty, které zpíval minulé Live-Shows. Doufám, že to nebude zpívat ve zpomalené verzi, ale v té klasické. Mohl by vystoupit ze své komfortní zóny.
Hodně mně zajímá, jak se bude dařit United Vibe. To je jedna z mých nejoblíbenějších písní vůbec, pokud se jim to podaří, konečně můžou zabodovat. Anthony si s tím určitě poradí, mně se vždycky při Demons vybaví Ben Haenow. Pak se ještě těším na Shan, to je prostě moje favoritka, to samé Dalton. I já doufám, že Molly nebude zpívat zpomalenou verzi, ale zazpívá to třeba jako Alexandra Burke. Hodně mně zajímá, jak bude zpívat Bella Shawna, protože ta písnička je úžasná. Scarlett bude určitě taky dobrá, má hodně silný hlas, jen by to zase nemusela tak vyječet. A&A, to k nim přesně sedí. Vzpomínám, jak to „zpívala“ Honey G :D. Giovi to taky stoprocentně sedne. A Misunderstood, to je podle mně docela předvídatelné :).

Jsou to zatím jen takové moje myšlenky ke všem výkonům, uvidíme jak to bude vypadat v reálu. Včera vyšel na tellymix ještě jeden článek, že to bude dnes předtočené, ale nikde jsem to neviděl 100% potvrzené. Neví o tom někdo víc? Jestli je to opravdu pravda? Já už totiž nevím, čemu mám věřit, protože během týdne se o tom přestalo mluvit a z wikipedie tahle informace taky zmizela.
A večer se samozřejmě těším na všechny výkony.

3
Tomáš
Reagovat

Bella a Molly zřejmě nemají šanci mě zaujmout, očekávám pro mě opět nudné výkony které pro mě vyšumí a nezaujmou mě ale to je asi můj problém. Scarlett to samé a ta je navíc hrozně předvídatelná protože hlasová exhibice a vysoké tóny, to je u ní samozřejmost. Shan si vybírá skvělé songy ale ona sama je pro mě nudná a zoufale mě pak nebaví jak ona ty songy zazpívá. Acacia a Aaliyah to ani nemá smysl komentovat, ty mě zase budou iritovat s tím jejich rapem a vyřadil bych je okamžitě, nechápu kdo jim vlastně posílá hlasy? Misunderstood se budou snažit udělat rádoby show ale pro mě jsou taky strašně předvídatelní a nebaví mě. United Vibe – Ani tihle přeslazení cukrouši nemají čím překvapit a určitě ne na tomhle nezajímavém songu, myslím že už tam přesluhují a zítra by konečně po právu měli odejít. Danny – Zrovna včera sem byl na filmu o Queenech a myslím že zpívat Mercuryho je pro Dannyho sebevražda. To nemůže dát a už jednou se na nich v soutěži vysekal. Navíc Queen jsou pro brity něco jako národní skupina společně s Beatles, u Dannyho očekávám zítra pád do Bottom 3 – a bylo by už taky na čase. Giovannimu by měl song docela sednout i když možná na tom nebude mít až tak moc co předvést protože tam jsou poměrně dlouhá instrumentální sóla bez zpěvu. Bohužel se kvůli výběru songu trošku obávám o Anthonyho, taky nevím jestli je Demons vhodný k jeho hlasu. Z toho má jeho zdejší hlavní antifanoušek Petr radost a já pravý opak. :( Ale já doufám že Anthony přijde zase s nějakou vlastní osobitou verzí a v ohrožení nebude. Brendan by se songem co má mohl zachránit i když u něj člověk nikdy neví, navíc to bude něco úplně jiného než zpíval doteď. Dalton má skvělý a krásný song který dá myslím excelentně, na to se doopravdy moc těším. Každopádně to bude večer zajímavé.

4
Monika
Reagovat

Danny ocekavam sebevrazdu a souhlasim se vsim co napsal Tomas. To absolutne nemuze zvladnout. Scarlet neskutecne predvidatelne nudna. jsem hrozne zvedava na Shan ma bombastickou pisnicku. Obavam se vykonu Anthonyho, ocekavam pruser, ma prilis slaby a umeceny hlas na ten krasnej song, hlavne at to nekopiruje, jinak to skonci spatne.

5
Tomáš
Reagovat

No pokud Danny toho Mercuryho přežije a nevypadne teď, tak už snad nikdy.

6
VojtaP
Reagovat

No, největší průšvih očekávám od Dannyho a United Vibe. Jak už tu padlo, tak se na tom Danny vyseká podobně jako před tím na Queenech. United Vibe to můžou při nejlepším průměrně.
Jsem zvědavý, jakou verzi zvolí Molly a Brendan, pokud oba půjdou podobnou cestou jako originál, bude to pro ně oba risk a výzva. Zvlášť Brendan se musí ukázat, jinak ho může potkat to samé, co Janice nebo další sing-off.

7
Honza
Reagovat

Celkem fajn výběry, těším se :))

8
Michal V.
Reagovat

no nektere vybery si teda nedovedu moc predstavit… a ma neoblibena dvojka A&A jeste dostane mou naprosto neoblibenou hopsaci skupinu s otravnou Jump…no to bude asi skip

9
Petr
Reagovat

OMG Molly, ja cekal ze to nebude dobre ale ze to bude des.. Ou, ona je i tak z tech ucastniku, kteri ani nevim ze soutezi, nezajimava, kdyby tam nebyla nic by se nestalo

10
Jan
Reagovat

Molly – na úvod dobré, líbilo se mi rychlejší tempo, zazpívala dobře, ale nebylo to podle mně úplně top
Dalton – to bylo fantastické, opět úžasný hlas…neskutečné, husí kůže.

11
Petr
Reagovat

Dalton jak pan. Ja ho vidim easily ve finale.

12
VojtaP
Reagovat

Molly v pohodě, ukázala, že umí i něco jiného než balady. Robbie měl ovšem s tím pohledem pravdu.

Dalton byl úžasný, nejlepší na něm je, že to vypadá, že se ani moc nesnaží, ale prostě to vždycky zabije.

13
Michal V.
Reagovat

molly byla prvnich 20/30 sekund otresna, nastesti pak prislo rozbiti zrcadlo a to ji probudilo a vypadalo to pak celkem k svetu

dalton asi dobry, ale ja se nudil, budu si to muset poslechnout jeste jednou, protoze SD je prilis velka distraction

united vibe nezni tak otresne jak jsem se bal, aby je pubiny nezachranily (i kdyz je to samozrejme hluboko pod daltonem kvalitou)…

14
VojtaP
Reagovat

United Vibe jako studená sprcha po Daltonovi. To už minulý týden byli lepší, tohle prostě nevyšlo, písnička není dělaná pro boyband a je určená pro lepší hlasy, celé špatně.

15
Michal V.
Reagovat

bohuzel shan jsem neslysel celou :-( firstonenet se nejak zfanfrnil, nicmene to co jsem slysel znelo celkem dost dobre, i kdyz tady to zpomalovani pisnicek moc nemusim.

16
Jan
Reagovat

United Vibe – doufal jsem v ně, že budou lepší, ale ani tohle nefungovalo. V jedné pasáži měli pěkné harmonie, ale souhlasím s porotou. Pořád mám pocit, že je to pět sólistů, ale ne skupina. Nevěřím, že tentokrát se umístí líp než 8.

Shan – zase další fantastický výkon. Ona má úžasný hlas, to byla pecka.

Po reklamně je Danny no to jsem zvědavý, úplně jsem na něj zapomněl, tak moc je pro mně nevýrazný :D.

17
Monika
Reagovat

Tak se pripojuji po Stardance a zrovna jde Danny, bojim se uz ted.

18
Michal V.
Reagovat

zajimalo by me jestli temporary interference sound je jen na firtonenet nebo i na jinych itv kanalech… protoze pokud jo tak chudak danny :-) tohle by si fakt asi nezaslouzil

19
VojtaP
Reagovat

@Michal V.: je to i na tvcatchup, ale zdá se, že je zvuk v pořádku.

20
Filip
Reagovat

Je to i na itv.com…hrůza :(

21
Michal V.
Reagovat

tak ted mi to rujnuje i anthonyho vystoupeni :-( no asi nebudu nic hodnotit…strasne nefer though

22
Monika
Reagovat

Anthony, chudak, to je hrozny, to se vubec neda poslouchat. takovej sympatak, ale ma nulovej hlas a tady to silene vyniklo, uroven hvezdne pechoty.

23
Jan
Reagovat

Ten zvuk je strašný, co to s tím je? Já jsem se lekl, než tam dali tu omluvu, že je to chyba u mně.
Ovlivnilo to oba výkony, trhalo to uši. Danny mně překvapil, bylo to dobré.
Anthony to taky dal. Snad to bude na YouTube bez poškozeného zvuku, Snad to už po reklamě nebude…

24
Michal V.
Reagovat

@Jan: vypada to, ze rusitele nasli a vypli…

25
Monika
Reagovat

dalton asi zazpivane ok, ale pro me silena nuda, akademickej zpev. Prestala jsem ho vnimat v polovine, Rozhodne bcyh si to znova nepustila.

26
Michal V.
Reagovat

milli vanili aka misunderstood me prekvapili a potesili, velmi dobre, todle jim fakt sedlo…

27
Jan
Reagovat

Misunderstood fakt překvapili! Čekal jsem, že to bude předvídatelné, ale vůbec nebylo. Skvělé.
Scarlett mně, ale překvapila nejvíc. Tohle byl opravdu její nejlepší výkon, fantastické. Bylo to nečekané a skvělé. Pro mně to bylo zatím nejlepší vystoupení večera.

28
Michal V.
Reagovat

@Jan: jak to muzes napsat, kdyz jsi 2 vystoupeni prakticky neslysel :p, ale ne scarlett zazpivala dobre, nicmene moji oblibenkyni v soutezi se fakt nestane

29
Monika
Reagovat

Scarlett zazpivala klasicky jako velkodivy, technicky ok, nulova pridana hodnota, ale tahle zpevacka je stejne bez sance na uplatneni, takovcyh je nekolik tuctu, neni nicim osobita ani originalni.

30
Michal V.
Reagovat

mno tak jsme slyseli kriskros remaster…bylo citit, ze todle je muzika, v ktere se A&A citi jako doma, nicmene doba kriskros je tak trosku pase a me nebavili ani tehdy

31
Honza
Reagovat

Myslíte, že to nějak bude ITV řešit?
https://www.thesun.ie/tvandshowbiz/tv/3342856/x-factor-in-massive-sound-blunder-as-audio-breaks-up-during-danny-tetleys-performance
Celej FB X Factoru už je taky plnej negativních komentů.

32
Michal V.
Reagovat

tak bella imo vrchol vecera… todle bylo skvele a opravdu se divim, ze se porota nepostavila, kdyz se postavi pri kdejake blbosti

33
Michal V.
Reagovat

@Honza: tezko rict…problem je, ze by musel zpivat znovu i anthony, kterymu ten prenos skripal taky… samozrejme je to na opakovani ceremonialu :-)

mam pocit, ze uz se nekdy neco podobnyho stalo a zpevak zpival podruhe, ale tady by fakt museli jet 2

34
Honza
Reagovat

@Michal V.: Souhlas. A to Bellu jinak nemusím. :-) Překvápko jak blázen. :))

35
Jan
Reagovat

@Michal V.: Přesně, porota se měla postavit. Bella mi úplně vyrazila dech, tohle jsem nečekal. je vážně skvělá zpěvačka. Líbila se mi ještě víc než Scarlett :).

Jsem zvědavý na Brendana, doufám, že tentokrát podá 100% výkon.

36
Honza
Reagovat

@Michal V.: Jasně, jde i o Anthonyho. Už jsou další a další články že by to měli opakovat. A myslím si, že je to fakt nefér, nechápu kdo by jim u TV někdo na základě toho měl posílat hlasy.

37
VojtaP
Reagovat

Bella se mi líbila, lepší výkon jak minule, srovnatelný s první live show. Good job.

@Honza: nabízí se pustit vystoupení na konci znovu bez rušení nebo Dannymu a Anthonymu dát propustku do dalšího kola. Uvidíme.

38
Monika
Reagovat

Bella is back, mam radost, je to zatim moje vitezka, z letosni nabidky mi prijde nejzajimavejsi. Neni tuctova jako Scarlett, ma x factor, pro me dnes nejlepsi vystoupeni suverenne.

39
Michal V.
Reagovat

no nevim…brendan to celkem zazpival, ALE… musel jsem si vytahnout zvuk o peknej kus zesilovace nahoru abych ho vubec slysel a casto jsem mel pocit, ze z neho vychazi jen tepla para…

na tohle nemel dost silny hlas a ta pisnicka tim dost trpela

40
Michal V.
Reagovat

@Monika: bella imo potrebuje nutne lepsi vedeni, protoze simon koucuje tak prapodivne…skoda, ze neni nicole, ta by z ni vymackla neco special

z holek je urcite nejzajimavejsi

41
VojtaP
Reagovat

Brendan se rozhodně vytáhl, i když teda žádný zvedák a jeho podání bylo pořád takové dietní, tak tam byl progres a už mi nepřišel takový svázaný. Na vyhnutí se bottom 3 by to stačit mohlo.

42
Jan
Reagovat

I mně přišel Brendan o hodně lepší než minule. Konečně ze sebe vydal nějakou energii, taky doufám, že se B3 vyhne.

43
Monika
Reagovat

Brendan by uz mel zitra jit domu, je to pro nej utrpeni, nejslabsi clanek v soutezi, at dostane jakykoliv song nikdy to nezvladne, vubec na to nema a v teto fazi souteze tam nema uz co delat. taha za slabsi konec nez zbytek peletonu.

44
Tomáš
Reagovat

United Vibe a Shan sem kvůli zasekanýmu internetu v podstatě neviděl, musím si je pustit znovu. Ale asi sem stejně o moc nepřišel. Jinak teda nevím jestli se tímhle výkonem podaří Brendanovi nespadnout zítra do B3, nejsem si tím jistý. Proč jen nezpívá něco takového jako minule v Sing Off?

45
Monika
Reagovat

Nechapu ten obdiv k Brendonovi, je nulovej i na ceske pomery a dost se podivuji, ze vam nevadi ten jeho usislanej priteplenej hlas, to je k nevydrzeni :-)))

46
Michal V.
Reagovat

u gia mi bohuzel vylitla reklama, takze jsem pulku vystoupeni vubec nevidel :-( ale uz se tesim na youtube verzi…

jinak to teda vypada, ze ITV prejde to fiasko se zvukem tak nejak bez povsimnuti, uz odstartovali hlasovani

47
VojtaP
Reagovat

tak hlasování zrušili, bude se hlasovat při zítřejším přenosu, zajímavé..

48
Michal V.
Reagovat

tak v titulkach ted oznamili, ze se hlasovani rusi a hlasovat se bude az zitra vecer…akorat teda z toho nevyplynulo jestli pusti dannyho a anthonyho znovu nebo co

49
Jan
Reagovat

Gio byl dobrý, mně se to líbilo.

Dobře udělali, že hlasování zrušili, ale stejně je to skandál. Zítra, když se bude hlasovat jen chvíli může být v ohrožení úplně každý.

Dnes to byl dobrý večer, nejslabší mi opět přišli United Vibe (jako každou Live-Show) a pak mně překvapivě moc nebavila Molly. Vtipné je, že nejprve jsem si myslel, že ten špatný zvuk, ještě než začali zpívat dali ze srandy, jako že je Halloween :D.

50
Michal V.
Reagovat

Tak jsem si doposlechl Dannyho a Anthonyho z youtube a uprimne receno… nic moc, ani jednomu pisnicka moc nesedla, problemy se zvukem… dost bych pocital s tim, ze jeden z nich spadne do B2

a uprimne Anthony imo dneska huuuge step back z pozice cerneho kone souteze

51
Monika
Reagovat

Moje B3 zitra by byla Brandon, United Vibe, Anthony.

52
Michal V.
Reagovat

ted jsem si pri poslechu tech zaznamu uvedomil, ze tohle je po par letech konecne zase situace, kdy teda nevidim zadny obvious „joke act“… letos byla porota pomerne dost pri smyslech

53
Tomáš
Reagovat

Ono bylo něco se zvukem u vystoupení Anthonyho a Dannyho? Já si toho ani nevšimnul. :D Ale asi proto že se mi dnes celou dobu tak sekal internet že sem měl co dělat aby to vůbec nějak fakčilo. Anthony byl dnes slabší než v předchozích dvou Live Shows ale je to samozřejmě kvůli nevhodnému songu, bylo předem jasné že tohle se k jeho barvě hlasu hodit nebude. Budu se o něj dnes při vyřazování dost bát ale doufám že nevylítne, na to jsou tam pořád daleko vhodnější adepti. A že se bude hlasovat až dnes večer, tak z toho teda radost fakt nemám a je to přesně jak píše Jan, může být pak v ohrožení úplně každý.

54
Honza
Reagovat

Tak jsem zbytek napravil z YouTube a za mě dnes:
1) Bella
2) Dalton
3) Scarlett
4) Anthony
5) Acacia & Aaliyah
6) Shan
7) Missunderstood
8) Gio
9) Molly
10) Danny
11) Brendan
12) United Vibe

Ale upřímně? Nic moc kolo. Líbila se mi v podstatě jen Bella a Dalton.
Scarlett, Anthony, Acacia a Aaliyah a Shan fajn.
Ale zbytek v podstatě nezaujal.

Zítra tipuju v B3 Molly, United Vibe a Brendana. Nicméně i Danny je možnost.

55
Tomáš
Reagovat

Zkusím zase seřadit svůj žebříček výkonů za dnešní večer

1 Giovanni – Gio pro mě dnes jasně nejlepší, snad postoupí.
2 Dalton
3 Anthony – Dnes slabší než předchozí dvě kola kvůli nevhodnému songu ale pořád se mi vešel do Top 3
4 Shan – Určitě zatím její nejpůsobivější vystoupení v LS ale pořád myslím že by měla na té hlasové exhibici trochu ubrat.
5 Misunderstood – Byli zábavnější než sem čekal.
6 Brendan -Mě se moc nelíbil song a obávám se že by mohl být zase v ohrožení. Škoda že nezopakoval Sing Off výkon. Pořád ho ale ještě mám v té lepší polovině.
7 Danny – Na Mercuryho nemá ale čekal sem větší průšvih. Jakž takž zuby nehty to ještě ustál ale přesto prostě nemá v hlase ten drajv a šťávu kterou to potřebuje. Queeny miluju ale tohle vystoupení bych si znovu nepustil. Porota ho chválila ale klidně může být dnes v ohrožení.
8 Molly – Molly je mistryně průměrných výkonů. Začátek nic moc, pak se do toho jakž takž dostala. Ale je nevýrazná, nechyběla by mi.
9 Bella – Pro mě ve všem dost podobný případ jako Molly, nebaví mě.
10 Scarlett – Absolutně mě nebaví
11 Acacia a Aaliah – Zase mě iritovaly i když to jinak měly asi zvládnuté dobře.
12 United Vibe – Pro mě úplně zbyteční soutěžící.

Takže za mě by dnes B3 byla Scarlett, Acacia a Aaliah a United Vibe. Jak to dopadne čert ví, tipnul bych si že mnou první dva jmenovaní tam nebudou. Jenom prosím ať to dnes Anthony přežije, já mu věřím že to dá a příště zas opět bude ve svém živlu!

56
Tomáš
Reagovat

Zdá se mi to nebo Louis nějak nemusí Gia? ( Neumím anglicky tak většině z toho co říkají nerozumím ) Jen že při většině jeho vystoupení si jako jediný nestoupá ale dnes ho myslím nakonec pochválil.

57
Dena
Reagovat

u mna dnes vedie Gio, fakt super
absolutne nuda nuda Molly a aj Bella, tie dve fakt nemusim.. nechapem ci tam potrebovali mat blondate zastupenie.. co uz. Shan mi pripomina Terezu maskovu..tymi hlasovymi eskapadami. je jasne, ze zaspieva vsetko, dala by som jej nejaky energicky song …
Dalton skvely ako vzdy. Anthony nesklamal. A fandim aj Missundestood. Podla mna zabavili. a ta chlapcenska skupina.. sak co im nedaju jeden aspon tanecnejsi song.. hlasovo je to slabota.. tak nech sa aspon trosku zahybu… ved robbie ma skusenosti z boy-bandu… tipujem ale ze chlapci uz pojdu dnes domov… dost mozno aj Danny. Baby.. pochybujem. tie vypadavaju tusim az medzi poslednymi. bohuzial.
nevadilo by mi keby vypadli bella, molly… a chalani.. ale to sa urcite nestane

58
Petr
Reagovat

Nechapu proc Brendan nezazpival tenhle song prirozenym hlasem ale nacpal tam zase jeho pritepleny afekt. Kdyby zazpiva vsechno jeho original prirozenym hlasem, nejen ten vykrik:You ready?, jeho vystoupeni mohlo mit uplne jiny rozmer, takhle se podkopava niz. Nemam rad zpevaky co neukazou svuj prirozeny hlas a zpivaji v zastrenem afektu, vsechno zni stejne a predvidatelne. Teda az na Bellu zpiva prirozene aleta ma fakt neprijemnej hlas at dela co dela.

59
Monika
Reagovat

@Petr: No jenze tohle je jeho prirozenej hlas takovej preslazenej cajicek, navic i pevecky je starsne slabej, porad se mu dava dalsi a dalsi sance a praktciky jeste nepredvedl jedinej skvelej vykon, je marnej, je marnej, je marnej :-))

60
ski-per
Reagovat

Mně by stačilo top 3 – Dalton, Scarlet a A&A. halloweenské retro pana Gia celkem zábavná vsuvka, zbytek šedá nuda, z které se jasně vymiká jen United vibe a Brendon = ven

61
Bedy
Reagovat

Za mě jednoznačně pěvecky TOP výkony – Dalton, Shan, Scarlett, Bella…
Dobří za mě byli dnes i Gio, Misundertood

A vyřadil bych někoho z těchto:
– Brendan, United Vibe, Acacia a Aaliah, Molly, Anthony, Danny…

62
Tomáš
Reagovat

@Dena: @Dena: Já s tebou musím snad úplně ve všem souhlasit. Pro mě byl tentokrát taky nejlepší Gio. A Molly a Bella jsou strašně nudné, pro mě i Scarlett je úplně nudná. A Shan mi taky připomíná Terezu Maškovou. :-D Já bych z holek taky vyhodil kteroukoliv, nechyběla by mi vůbec žádná. Snad jedině Shan si objektivně zaslouží tam být ale proč postupují Molly, Bella a Scarlett nechápu, podle mě jsou úplně zbytečné. Bohužel z nějakých nepochopitelných důvodů dívčí kategorie je jako jediná stále kompletní, já bych je vyřadil všechny. Mě by nevadilo kdyby dnes vypadnul kdokoliv kromě Anthonyho, Gia a Daltona a ještě Brendanovi bych dopřál další postup, sice včera zase nezpíval nic moc ale pořád mě baví víc než všechny holky a skupiny co tam ještě jsou. Uvidíme jak to dopadne ale máš pravdu že holka asi bohužel zase nevypadne ani jedna ale já bych strašně rád viděl vypadnout Molly, Bellu nebo Scarlett. United Vibe ti snad dnes půjdou a mě by absolutně nechyběly ani Acicia a Aaliyah ale ty taky bohužel nevypadnou.

63
Jan
Reagovat

Zkusím i tenhle víkend sestavit řebříček, jak se mi kdo líbil.

1. Bella
2. Scarlett
3. Dalton
4. Shan
5. Misunderstood
6. Anthony
7. Gio
8. Danny
9. A&A
10. Molly
11. Brendan
12. United Vibe

Už po třetí je u mně na posledním místě United Vibe. Včera to měli místy vážně falešné…už nevěřím, že předvedou nějaký dobrý výkon. Dnes už by měli opravdu odejít. Pak mně mrzí Brendan, ale ani tohle nebyla nejlepší volba. Měl zazpívat něco, jako minule v Sing-Off.
Za mně by dnes B3 byla taky Molly, Brendan a United Vibe. United bych vyřadil okamžitě. Mezi Molly a Brendanem by to bylo zajímavé.

64
Dena
Reagovat

@Tomáš : dik dik… no podobne.. vypadnut proste vsetky baby.. nemam s tym problem.
united vibe to ale asi maju zratane… to ich ani hlasujuce teenagerky nezachrania a tipujem ze asi brendan… hm ale tak tajne snivajme ze snad niektora z bab…

65
Honza
Reagovat

Jinak kdo by měl dnes vypadnout dle sázkařů: https://www.oddschecker.com/tv/x-factor/next-elimination

…. no, nezlobil bych se kdyby to tak bylo. :-D Za mě klidně i místo Molly by mohl jít Brendan, protože si myslím, že Molly by mohla ještě něco ukázat.

66
ina
Reagovat

já přidám jen toho, kdo se mi vyloženě nelíbil…Unted Vibe pro mě ti kluci spolu docela ladí, sice zádná sláva, ale jde to, pokud ale nastoupí nějaký solový part je to katasrofa, žádný výrazný hlas tam není a tentokrát ještě zněl příšerně falešně..A and A, rap já nemusím, takže málo zpěvu hodně cirkusu, ale někomu se to možná líbí…Shan, tak krásnou písničku nemůže snad nikdo zkazit:-) Anthony má takový mektavý hlas, ale mám dojem, že na tom hodně pracuje a poslední dvě kole už to nebylo tak slyšet, taky si myslím, že Jeffa Gutta asi nikdo nepřekoná, ale průser to nebyl a Anthohymu pořád věřím…

67
Tomáš
Reagovat

Dalton se mi včera líbil taky, byť Giovanni přece jen ještě víc. Na Daltonovi je nejpozoruhodnější to jak byl ze začátku nenápadný. V Bootcampu si byl typově podobný s Armstrongem ale Armstrong mi přišel daleko výraznější. V Judges House jsem ani s Daltonem moc nepočítal že by mohl postoupit do Live Shows. Ještě během první Live Show jsem byl skoro přesvědčen že Dalton odejde z kluků jako první. Ale už tam předvedl skvělý výkon a dokázal že se s ním musí počítat. Teď je z něj favorit na vítěze. Přál bych mu to a myslím že z kluků dojde určitě nejdál a GrandFinále ho nemine. Dost možná bude fakt soupeřit o vítězství se Shan, v tom případě budu fandit Daltonovi. Je super i když moje největší srdcovka je Anthony ale ten to myslím určitě nevyhraje.

68
Michal V.
Reagovat

ja jsem kazdej rok desnej luzr, ze si vyberu nejakou zajimavou zpevacku, u ktery je jasny, ze nejpozdejs v top5 vylitne…onehda to byla lauren murray a letos jsem si oblibil bellu a tam je imo lozeny, ze divaci uprednostni shan z holek

nicmene za me vcera bella s prehledem prvni, pak dlouho nic a asi gio… uz jsem si to jeji podani mendese dal asi 5x od vcera

69
Tomáš
Reagovat

Nezná někdo nějakou stránku kde funguje ITV fakt bez problémů? Na té jejich oficiální stránce to chce pořád nějakou registraci a nejhorší je že to ani nejde a tenhle odkaz https://www.firstonetv.net/Live/United-Kingdom/ITV1–21 se zase pořád strašně seká. To je fakt čím dál tím víc k zblití jak ´´skvěle´´ funguje moderní internet v 21. století.

70
VojtaP
Reagovat

@Tomáš: to není ani moderním internetem, jak UK politikou. Nedávno na všechny free streamy UK stanic dali pojistku, že se dají sledovat pouze z UK. VPN je tak jediná možnost, jak to jakž takž obejít. Zkoušel jsem najít i jiné alternativy, ale kromě Firstone nic. :( Kdyby někdo něco objevil, tak sem klidně dejte odkaz.

71
Monika
Reagovat

@Michal V.: ja to mam do puntiku stejne s tebou. pro me vcera bella na mile daleko pred ostatnima, jedine vystoupeni co jsem si pustila vicekrat.

72
Monika
Reagovat

@Tomáš: @VojtaP: Zkuste tohle, vcera mi to fungovalo a ted to taky jede bez problemu, tak snad se to nezblazni do prenosu…

74
Monika
Reagovat

Koukam odkaz ceka na schvaleni, ale je to jedno, pac je to link Toma, nevim vcera se mi to nesekalo, a to jsem mela pustenou i Novu v pozadi.

75
VojtaP
Reagovat

Dneska by skrz to opakování všech vystoupení mělo být i méně reklam, tak alespoň něco pozitivního. Přetáhnou jen 5 minut oproti normálu, myslím, že se bude vyřazovat hodně svižně.

76
Michal V.
Reagovat

@VojtaP: no aspon je moc pekne videt ten pomer muziky a vaty (vcetne reklam) :-)

zacatek jsem nechyt, davali nejaky vysvetleni proc jim technika selhala nebo jen to proste odpalili? pocitam, ze i tak budou chtit nechat min. 20 minut SMSkovat, prece se o prijmy nepripravi

77
Jan
Reagovat

Nakonec jsem rád, že si všechny vystoupení můžeme zopakovat. Pořád si myslím, že byla nejlepší Bella. I já jsem si dnes pouštěl několikrát její vystoupení :-).
@VojtaP: jen o pět minut? To jsem rád, ráno vstávám, tak jsem rád, že to nebude do jedenácti :-)

78
Michal V.
Reagovat

@Jan: ja mam jako bonus uz o pul osmy rano poradu a budu vstavat v 6 :-), takze doufam, ze to bude odsejpat!

79
VojtaP
Reagovat

@Michal V.: v úvodu řekl Dermot jen technické problémy, nic konkrétního. Taky to byla souhra nešťastných náhod, kdyby díl nebyl kvůli Robbiemu předtočený, mohli Danny a Anthony jen vystoupit znovu a bylo by. Toto je asi nejméně invazivní řešení.

80
VojtaP
Reagovat

@Jan: jj další pořad začíná 21:35 v UK čase. Nejspíš kvůli tomu zkrátí i reklamy, aby jim to nenarušilo program.

81
Michal V.
Reagovat

zvlastni jak bez hypeu z publika nektery vystoupeni vubec nevyznivaj :-) viz milli vanili a ted ty 2 holky

82
Jan
Reagovat

James je úžasný, ta písnička je skvělá. Škoda, že už to vystoupení skončilo. Po reklamně Liam. Polaroid je skvělá píseň, poslouchám to často.

83
VojtaP
Reagovat

jo, na světě existuje spravedlnost. United Vibe jsou venku, bye bye…

84
Michal V.
Reagovat

omg TAAAAAAKHLE jsem si oddech kdyz rek bella az na 9.miste…

molly neni az tak prekvapeni, prekvapilo me, ze tam spadli i A&A myslel jsem ze maji vetsi podporu,

united vibes no comment :-)

85
Michal V.
Reagovat

tak jestli neni porota uplne zprodukcovana tak musi jednoznacne poslat dal Molly… A&A nam uz fakt nic nepredvedou

todle byl skvely sing off od Molly

86
Jan
Reagovat

United Vibe…to se dalo čekat. Molly mně moc mrzí, neměla vypadnout, protože její Sing-Off si myslím byl o hodně lepší než u A&A.
Kdyby to byl alespoň Dead Lock a ne 3:1 :(. Nechápu.

87
VojtaP
Reagovat

Molly měla smůlu, že skončila v sing-offu proti úplně odlišným holkám, srovnávat to bylo těžké, možná to spíš měli nechat na diváky.

88
Monika
Reagovat

Podle me velkou roli hral i fakt, ze by Robbie mel v soutezi jen jednu kapelu v TOP 10. To by se jim na to hvezda jeho kalibru priste vykaslala :-))

89
Tomáš
Reagovat

Za mě dnes s Bottom 3 absolutní spokojenost a bylo mi úplně jedno kdo z nich vypadne. United Vibe byli jasní a konečně je venku aspoň i jedna baba. Molly mě nudila a chybět mi vůbec nebude ale klidně mohly vyletět i ty dvě rapující nádhery, ty by mi taky vůbec nechyběly. Snad půjdou příště. Dnes to dopadlo snad nejlíp jak mohlo, u Brendana se asi zmobilizoval jeho fanklub který zřejmě třeba taková Janice neměla a tak se u ní ani po Bottom nemělo co zmobilizovat. Všichni moji oblíbenci jsou tam, super. A upřímnou soustrast Vladovi za Molly, i na něj sem pomyslel.

90
Patrik
Reagovat

Když tak tady přidávám odkaz na sledovaní ITV – https://www.stream2watch.org/streaming-television?c=3 , pár krát to vypadne ale hned to naskočí

91
Tomáš
Reagovat

@Monika: Přesně to si myslím taky. Že by tam zbyla už jen jediná skupina kdyby vypadly A and A a proto musela odejít Molly. Myslel sem si to po celou dobu Sing Offu že kvůli tomuhle vypadne Molly. Já bych možná poslal domů spíš raperky protože mě štvou a Molly mě jen nudila a byla mi lhostejná ale je mi to koneckonců úplně jedno. :-)

92
Petr
Reagovat

Jak se nam to krouti dokolecka a nikdy nevypadnou 2 acts z jedne kategorie v jeden vecer, priste daji sbohem asi Danny/Gio(ten snad ne) a Brandon/Anthony.

Jinak nechapu toho Louise z one direction, jak rozdava rozumy a rika o falesnich tonech starsim lidem kdyz on na neani zdaleka nema. Typek mel jenom stesti ze simon pozkladal z nejhorsich kluku skupinu a pubiny se chytnuli…, shlednul jsem si jeho audition a on je na stejny nebo i horsi urovni jako kluci z united vibe, nechapu jako vubec postoupil do bootcampu. Byl ve spravne chvili na spravnem miste, ale jinak na pristi desetileti ho nevidim jako uspesnyho zpevaka, vlastne solo kariera mu nejspise nefunguje tak bude porotcovat.

93
Ina
Reagovat

Petr…pubiny se chytly tak na 10 let:-)) oni už v domě soudců byli skvělí….a je to porodce, tak rozdává rozumy a co s ním bude za dalších deset dvacet let je jen na něm…. dnes bych to neřešila, kdo ví jestli se za 10 let bude ještě zpívat, jestli se nebude jen rapovat:-))))

94
Tomáš
Reagovat

Po zatím poslední Live Show je mé celkové pořadí soutěžících asi takovéto

1 Giovanni
2 Anthony
3 Dalton
4 Brendan
5 Shan
6 Misunderstood
7 Bella
8 Danny
9 Scarlett
10 Acicia a Aaliyah

Giovanni u mě teď díky poslednímu kolu mírně předehnal Anthonyho ale pořád mám mezi nima pomalu plichtu. Škoda že Gio nemá šanci tuhle show vyhrát, pro mě by to byl skvělý vítěz. Daltona mám až za nima, taky je skvělý ale nedotýká se mě až tolik jako Gio a Anthony. Z mého žebříčku vyplynulo že bych rád příště viděl Bottom 3 Danny, Scarlett a Acicia a Aaliyah. S tím že A and A a Scarlett bych vyřadil. Minimálně v případě Scarlett to tak ale bohužel asi nebude. Já mám letos zatím docela štěstí, kromě Armstronga zatím v Live Shows vypadli samí pro mě zbyteční a nezajímaví soutěžící. Myslím ale že už mi začnou teď favoriti brzy odpadávat. Gio je skvělý ale tipuju že už příště bohužel může být v ohrožení.

95
dolores
Reagovat

Caaafte, videla som (aj to len vdaka tejto stranke) minule a terajsie vystupenia. Nateraz to u mna vyhrava Dalton a z dievcat Scarlett s vyhradami, pretoze divy nemusim… Obidvaja sa v svojom spievani vyzivaju a to mi chuti.
V tomto kole sa mi pacila aj Shan, Anthony mi je nesympaticky ani podiovym prejavom a jeho hlas mi nie je prijemny, … Danny ee, citim, ze je snazivec, Brandon nie je moja salka, mam sice rada vysoke muzske hlasy, ale toto je dievcensky hlas. Molly je ok, ale taky bezny prasok, Bella priemer, Gio je samostatna kapitola, teda rocker nic pre mna, navyse mi je fyzicky protivny, ale na podiu to dava, ide z neho ta „negativna“ energia, co fans rocku potrebuju, aj spevacky velmi schopny, takze ok, moze byt

Skupiny neriesim
….a kto vlastne vypadol?

96
Jan
Reagovat

@dolores: Včera automaticky vypadli United Vibe a pak byl Sing Off Acacia & Aaliyah vs. Molly.
Nakonec vypadla Molly, všichni porotci kromě Simona ji poslali domů. Je to škoda, myslím si, že měla Molly zůstat, já bych vyřadil A&A.

97
Jan
Reagovat

… ještě přidám moje pořadí soutěžících, podle toho, jak komu fandím po třetí Live-Show.

1. Shan
2. Anthony
3. Brendan
4. Dalton
5. Bella
6. Scarlett
7. Gio
8. Misunderstood
9. Aaliyah & Acacia
10. Danny

Zatím si myslím, že finále by mohlo být Shan vs. Dalton. Cokoliv se může pořád stát. Příští týden nás čekají filmy, hned mně napadlo, že by Shan mohla zpívat Titanic :), ale byl by ještě zajímavý v podání Scarlett.

98
Tomáš
Reagovat

@dolores: Ahoj dolores, vítám tě mezi námi. :) Ani bych nečekal že se tu objevíš během letošního X Factoru. Ještě mi tu chybí diskutérka J ale to se asi nedočkám, ta už zřejmě letos jak se tu loni zapřísáhla britský XF nesleduje.

99
Tomáš
Reagovat

Kdo myslíte že z nich dojde dál a vyhraje kategorii Overs? Gio nebo Danny?

100
Honza
Reagovat

@Tomáš: Já bych řekl, že tenhle týden půjdou oba. :)

101
Tomáš
Reagovat

@Honza: Tak to si nemyslím už proto jak je v rámci rovnoprávnosti mezi kouči zachováváno pravidlo že dosud nikdy neodešli dva ze stejné kategorie. Navíc pokud by vypadli oba, tak by už z Overs nezbyl nikdo a Ayda by se mohla jít klouzat. Myslím že do toho jak dopadne Sing Off dost mluví i produkce. Bojím se víc o Gia, i když je jednoznačně lepší i zajímavější zpěvák než Danny a taky daleko lepší performer a showman, tak nějak si myslím že budou preferovat spíš Dannyho. Minule taky vyřadili Molly podle mě proto aby neodešly dvě skupiny.

102
Honza
Reagovat

@Tomáš: Tak otázka bude, jak diváci pošlou hlasy že jo… :) A případně s kým bude v B2. Ale myslím, že je teda reálný, že Danny i Gio budou v B3.

103
Tomáš
Reagovat

@Honza: To máš pravdu, to je bohužel dost reálný když jich je už jen 10. Myslím že v Top 7 v hlasování Gio bohužel nebude aby tam nespadl.

104
Honza
Reagovat

@Tomáš: Podle bookmakerů by to měl být Brendan, Danny a A-Star. Ale Gio má také dost podobný kurz a ani Bella s Missunderstood nejsou úplně v klidu Ostatní už jo. :) Myslím, že u těchto hodně záleží na výběru songu.

Přidat komentář