Panáček v reality show

X Factor UK – 1. Live show – The Results (setlist+video)

12. Říjen 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor UK

[singlepic id=10436 w=615]
11. řada britského X Factoru má za sebou úspěšně fázi zvanou „Judges Houses“ a tento víkend přechází na živé přenosy. Co nás vše během následujících dní čeká, jaké hity Number 1 uslyšíme od TOP12(16) a jak dopadne nedělní dvojité vyřazování? :)

Dnes se můžeme těšit na speciální vystoupení dvou světoznámých pěveckých es. Svůj nový song „Shake It Off“ představí čtyřiadvacetiletá country a popová zpěvačka Taylor Swift, americká držitelka např. sedmi hudebních cen Grammy.
[singlepic id=10437 w=615]

Dále se představí, také americký, zpěvák a raper Pharrel Williams, který nedávno navštívil i Českou republiku. Autor světoznámého hitu „Happy“ zazpívá v neděli pro britské publikum svůj song „Gust of Wind“.
[singlepic id=10438 w=615]

Show můžete dnes ve 21:00 hod. našeho času sledovat např. zde:
http://www.itv.com/xfactor/live
http://www.filmon.com

Téma 1. přímého přenosu bylo stanoveno na „hity číslo 1“, tzv. Number 1 hits. Jak se produkci výběrem songů podařilo toto téma dodržet?

Kluci

Andrea Faustini – „Earth Song“ by Michael Jackson

Jake Quickenden – „She’s The One“ by Robbie Williams

Paul Akister – „Ghost“ by Ella Henderson

Dívky

Chloe Jasmine – „Toxic“ by Britney Spears

Lauren Platt – „Happy“ by Pharrell Williams

Stephanie Nala – „Everything I Own“ by Bread

Skupiny

Blonde Electra – „Kids In America“ by Kim Wilde

Boyband – „Roar“ by Katy Perry

Only The Young – „Jailhouse Rock/Twist and Shout“ by Elvis Presley/The Top Notes

Starší 25 let

Ben Haenow – „Bridge Over Troubled Water“ by Simon and Garfunkel

Fleur East – „All About That Bass“ by Meghan Trainor

Jay James – „Changing“ by Sigma, Paloma Faith

Songy DK zatím nebyly oznámeny,stejně tak samotní „štastlivci“, kteří se zítra přidají k TOP12. Dle spoilerů je jistá účast Jacka Waltona, Loly Saunders, boybandu Overload a možná Steveho Ritchie. ITV ani produkce samozřejmě jména ještě oficiálně nepotvrdila.

X Factor – The Results

Samotnou otázkou první Live show je spekulovaná náhrada nám známého Deadlocku, který byl využíván při neshodě porotců v rámci vyřazování. Zatím však nebylo nic potvrzeno, uvidíme tedy v neděli.

Další neznámou je nedělní systém vyřazování. Vypadne snad z každé kategorie 1 soutěžící? Budou rozhodovat sami porotci, jak tomu bylo i v některé z předchozích řad, nebo budou vyřazovat jen diváci a vypadne méně soutěžících.

V neděli se také můžeme těšit na speciální vystoupení dvou světoznámých pěveckých es. Svůj nový song „Shake It Off“ představí čtyřiadvacetiletá country a popová zpěvačka Taylor Swift, americká držitelka např. sedmi hudebních cen Grammy.
[singlepic id=10437 w=615]

Dále se představí, také americký, zpěvák a raper Pharrel Williams, který nedávno navštívil i Českou republiku. Autor světoznámého hitu „Happy“ zazpívá v neděli pro britské publikum svůj song „Gust of Wind“.
[singlepic id=10438 w=615]

Show můžete zítra od 20:30 hod. našeho času sledovat např. zde:
http://www.itv.com/xfactor/live
http://www.filmon.com

Několik upoutávek na závěr:

Jak se těšíte na Live show vy? A jak hodnotíte výběr songů pro jednotlivé soutěžící? :) Diskutujte, komentujte :)

Bedy

Snažím se věnovat různým televizním reality-show a soutěžím dost svého času. Především se zajímám o pěvecké a talentové soutěže, zejména jsem velkým fandou X Factoru. Dále také o "kontejnerovky" typu Vyvolení apod. Stále mě nepřestávají překvapovat zahraniční verze jednotlivých formátů a pevně doufám, že se jim ty naše jednou dokáží celkově vyrovnat. :)

X Factor UK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 394
1
Frantiszek
Reagovat

sakra, na live nebudu :( Tak si to užijte. A Liběně na místě přeju dobré umístění v obecenstvu, abys něco slyšela a viděla :)

2
yeey
Reagovat

jj, hezky zazitek Libene a nezapomen poradne poreferovat :-)

3
jab
Reagovat

Taky live neuvidím…snad si najdu čas shlédnout všechna vystoupení ze záznamu ;-)

4
Michal V.
Reagovat

mno jestli chce nekdo vedet proc xfactorum rok od roku klesa sledovanost tak je to jednak kvuli neustale klesajici kvalite ucastniku a druhak kvuli presne podobne prisernym listum pisnicek…

to je teda zase sbirka… ani nemam chut to stahovat/koukat… na prstech jedne ruky bych spocital potencialne zajimave vystoupeni, ktere nebude bud totalni ulet pisnicka a nebo totalne provarena asi jen 1000x zpivana vec v soutezich vseho druhu.

5
Ludvík
Reagovat

Docela mám obavy z toho jak Lauren zazpívá Happy…

6
PK
Reagovat

Live to sice nestihnu, ale ze záznamu se určitě kouknu na jednotlivá vystoupení. Jsem zvědavý (až doteď XF flákám, takže skoro nevím, kdo tam je a komu bych mohl fandit, nechám se překvapit) :)

7
Michaela
Reagovat

@Michal V.: Pravdou je, že ten výběr písniček je doopravdy tristní. Je takových krásný, současných skladeb, kde by všichni mohli zazářit, užili by si to soutěžící, užili by si to diváci a celý X-Factor by nabral druhý dech …

Nechci ještě soudit, uslyším večer, ale obávám se, že se moc touchdownů nedočkáme …

8
Bedy
Reagovat

@Michaela: Hlavně si myslím, že ani nebude na touchdowny čas.., zveřejnění DK, 16 vystoupení + řeči poroty + X reklam.., to bude pěkně nahňácaný.., každý bude zpívat cca 2 minuty.., tj o ničem když ty songy takhle zkrátí…

9
Michaela
Reagovat

@Bedy: Také si říkám, že to budou maximálně 2 minuty zpěvu pro každého, ale těším se i na Medailonky a na povídání porotců. Stále doufám, že Stevie nebude Divoká karta, a že se tam místo něj objeví např. Janet nebo Raign, ale Janet je nyní hodně aktivní na svých profilech, takže asi těžko a pokud Divokou kartu Simonovi vybírala doopravdy Cheryl, tak to Raign nemůže být ani omylem.

10
Monika
Reagovat

Dve minuty Earth songu bude asik dost vyzivne:-))) Porad nemuzu pochopit vyber songu pro jaye, vzdyt je to uplne mimo jeho styl, absolutne si ho v tom neumim predstavit a vlastne to od nej ani nechci slyset. Skoda, ze nezpiva She’s the one on.

11
Bedy
Reagovat

A jak je to vůbec s výběrem písní? nevíte? Soutěžící do toho asi moc mluvit nemůžou ne? Buď to vybírá mentor nebo produkce.. nebo nějak spolu.. ale vím, že někdy si i soutěžící vybírali song sami..možná záleží vždy na vzájemné domluvě no..

12
Michaela
Reagovat

@Bedy: Myslím si, že každá kategorie dostane od produkce nějaký seznam a pak se s mentorem domluví, kdo si co vezme … Takže výběr je hodně, hodně omezený. Navíc jsem někde četla, že Simon letos dělá to, že pro určité soutěžící jsou už určené nějaké songy a nejde s tím nic dělat …

13
Michal
Reagovat

@Michaela: No taky psal ze ma nejake pravo vetovat letos vyber vsech soutezicich vsech kategorii. To se samozrejme ostatnim koucum nelibi. Aby jim on kecal do vyberu songu. V necem je hold blby.. ze je Simon jak porotce, producent a vlastne tvurce cele show.

14
yeey
Reagovat

@Michal: je to znacny stret zajmu, jak on muze proboha kecat ostatnim mentorum do jejich prace a v podstate vybirat songy pro svy soupere?? cely je to postaveny na hlavu… uz vidim, jak bude pak jeste Simon pi.ovat o spatnych vyberech songu, haha :-DD po jeho navratu z toho letos cisi manipulace jeste vic, nez kdy jindy… (cimz nerikam, ze z Ameriky asi netahal za nitky, ale ted jsou ty intriky produkce do oci bijici :-)) … myslim, ze celej ten comeback Simona a Cheryl tu show tahne vic a vic ke dnu…

15
Michal
Reagovat

@yeey: Souhlasim.., dřív mi nevadili oba no., teď mě teda nejvíc vadí Cheryl a Louis..
Simona bych přeci jen nechal..
Sakra jak skvělý by bylo složení : Simon, Mel B, Gary Barlow, Nicole Scherz. … že? :D :)

16
yeey
Reagovat

@Michal: tak zbytecnost Louise sem ani nezminoval… :-)) osobne mi vadi vsichni tri, sice ne nijak zasadne, ale moc je nemusim… zachranuje to jen Mel B, i kdyz na Nicole v zadnym pripade nema, ale je fajn mit tam uplne jiny tip porotkyne, nez na ktery jsme byli zvykli… a souhlasim – hrozne by si me libilo mit ji treba pristi rok v porote dohromady s Nicole, myslim, ze ty dve by se skvele doplnovaly a o zabavu by bylo postarano… navic nasrana Cheryl, kterou by uz Nicole pokolikaty nahradila, to by bylo rovnez k nezaplaceni :-DD naopak si moc nedovedu moc predstavit kombinaci Simon a Gary – jsou to dve prilis silny osobnosti, takze by se to o sebe asi dost triskalo… uprednostnil bych nakyho mladsiho panskeho porotce (treba Olly Murs, kteryho media casto zminovaly

17
Michal
Reagovat

@yeey: Taky bych tam rád viděl Ollyho.. ale nerad bych vypustil ani Simona ani Garyho :D

18
Ludvík
Reagovat

Z okamžik to vypukne! :D

19
Michaela
Reagovat

Kouká někdo online? Za moment to začíná.

20
yeey
Reagovat

@Michaela: koukam ;-)

21
Michaela
Reagovat

Super, jsem se bála, že tu budu sama! ;-)

22
VojtaP
Reagovat

taky koukám :)

23
Michaela
Reagovat

Já jsem tak šťastná za Jacka!!!

24
VojtaP
Reagovat

za Stevieho teda nejsem rád vůbec. Z Overload taky nejsem nadšený, doufal jsem, že se tyto dvě karty nepotvrdí. Jack potěšil, Lola může ještě překvapit. Akorát to teda nemuseli tak okatě sehrávat…

25
Monika
Reagovat

jsem to zapla pozdeji, kdo vsechno postoupil na DK?

26
Monika
Reagovat

@VojtaP: diky za odpoved:-)

27
Ludvík
Reagovat

Mám to jen já nebo i vy ale mám hlasitější hudbu a Paula moc neslyším

28
amna
Reagovat

Paul trochu v jiné poloze – a není to vyloženě špatný, ale na prdel se z toho člověk taky neposadí

29
VojtaP
Reagovat

@Ludvík: na itv playeru mám celkově slabší zvuk.

30
Ludvík
Reagovat

Jinak Paulovo vystoupení bylo slabší oproti tomu co předváděl v minulých kolech

31
VojtaP
Reagovat

Paul, silný start! Jistý výkon, nastavil laťku poměrně vysoko. A to jsem myslel, že mu to zase tak sedět nebude.

32
yeey
Reagovat

Paul byl trochu utlumenej, ale i tak hodne dobrej otvirak… budou tam daleko horsi :-DD

33
Monika
Reagovat

Paul byl stejne slabej jako na zacatku, ja vubec nechapu, co na nem kdo vidi. Za me by neprosel ani castingem.

34
Michaela
Reagovat

Tak Paula máme za sebou, myslím, že to byl takový vlažnější rozjezd, ale neurazil. Jen mi bylo líto, že si tu skladbu trochu neupravil, je to krásná písnička, ale on jí zazpíval vlastně jako přes kopírák. A také jsem ho moc neslyšela, když zpíval se „sborem“ …

A Divoké karty? Tak všichni jsme věděli, kdo to bude, ale … Cheryl a výběr Steviho! Ona je tam letos doopravdy za kravku. :-D

Doufám, že Jack předvede nějaký úžasný, dokonalý vystoupení a všem ostatním klukům to pořádně natře!!!

35
Monika
Reagovat

@Michaela: To bych si tez prala, aby to Jack natrel Paulovi a Andreovi. ze vsech nejlepe splnuje kategorii kluku.

36
libena
Reagovat

Tak jsem pred arenou v londyne a dopadlo to jak to dopadlo..nepustili nas dovnitr pro velky zajem…mraky lidi..chjo

37
Ludvík
Reagovat

Já nevěřčím tomu že si ty Divoeké karty vybírali ti porotci sami podle sebe…

38
Monika
Reagovat

Lola-stylisti slusna prace-)

39
Ludvík
Reagovat

Lola – sloky jsou super, refrény se mi moc nelíbí, hlavně když tlačí na pilu…

40
Monika
Reagovat

Lola se mi libi, ma prijemnej hlas na psolech a dobrej song, dnes ji to vyslo paradne

41
VojtaP
Reagovat

@libena: tak to mě mrzí :/

42
VojtaP
Reagovat

Lola dala od castingů svůj nejlepší výkon. Alespoň už nebrečí před i po výkonu…

43
amna
Reagovat

mně se Lola moc nelíbila…. tak nějak celkově. oblečení, zpěv…. a tváří se jak když nadloube volovi :)

44
Ludvík
Reagovat

@VojtaP: :’DDD

45
Ludvík
Reagovat

Tady jsou ty reklamy ještě častěji… :D

46
libena
Reagovat

@VojtaP: ani nemluv, mam po nalade. Zitra uz sem ani nejdum vsechno si stahnu az budu doma. A podivam se.

47
Monika
Reagovat

@amna: tvari se..s tim souhlasim a sama jsem zvedava, jak ji prijmou divaci, mohl by to bejt problem….ncimene porad je to imho jeji nej vykon v soutezi po tech zakopnuti

48
Michaela
Reagovat

Tak jako, pořád se mi Lola líbila více, jak Paul … Trochu mi u ní vadilo, že měla občas až moc ustrašený výraz … Porotě se nelíbilo, co měla na sobě, pořád to ale bylo to nejlepší, co v soutěži vlastně, kdy měla … Nevím, zatím mě ale Lola, ani Paul nepřesvědčili … „Na zadek“ jsem si z nich nesedla …

49
DJ Vlado
Reagovat

Paula jsem prošvihl, jelikož jsem to zapnul později a filmon měl výpadek :-( Lola hodně dobrá, určitě složila reparát za předešlá dvě nepovedená vystoupení :-) Ale ta reklama mezi každým vystoupením, to jako myslej vážně? :-O

50
Ludvík
Reagovat

No já se hlavně těším na Steviho… jako on zpívat neumí, ale já ho mám rád :DD

51
Monika
Reagovat

A safra Jay zacina u Simona, to nebude dobre…..jak jsem si ze zacatku byla jista pohodlnou cestou soutezi, zacinam se bat, aby jeste neskoncil zitra….

52
VojtaP
Reagovat

tak toto je ovšem hrozné už od začátku. VEN!

53
Ludvík
Reagovat

Overload… WTF co si to vybrali za písničku? Tohle je zabiják :D

54
Monika
Reagovat

Overload strasny, to se neda ani poslouchat, velkej omyl

55
Ludvík
Reagovat

Oni neměli dostat ani tu divokou kartu… takhle to není fér, přeskočili celou jednu fázi soutěže :D

56
DJ Vlado
Reagovat

Overload hrůza!!! Zbytečně vyplýtvaná DK :-(

57
VojtaP
Reagovat

Víc „1D wannabe“ je Louis udělat nemohl. Takhle generičtí nebyli ani loni Kingsland.

58
amna
Reagovat

watafaka, copak se soutěžící ze všech soutěží světa nikdy nepoučí? jedinej, kdo se zatím vysekal z Katy Perry se ctí byla nejspíš Reigan v XF AUS…..

59
Michaela
Reagovat

@DJ Vlado: Já si ale pořád myslím, že Overload Generation měli postoupit už z Bootcampu a měli si své místo získat sami … Mně se ale líbili více jak Lola a Paul, protože to mělo alespoň nějaký spád, rytmus, ti dva tam jen stáli …

Já doufám, že se nějak dostanou přes ten osmičlenný boyband a půjdou dále, bylo by to spravedlivé a zasloužené!!!

60
Ludvík
Reagovat

Ten blonďák mi leze na nervy!

61
VojtaP
Reagovat

@amna: ještě James s Roar ze stejného ročníku, ale to jsou fakt světlé výjimky. Ostatní hity od Katky nejsou pro nikoho vhodné na živo, ani pro ni samotnou.

62
Monika
Reagovat

jay pokusnej kralik Simona, kurna, neco odlsineho, stve me

63
Ludvík
Reagovat

Já prostě miluju Jayův hlas :D

64
Monika
Reagovat

debilni song, ale proste jay ma pro me jednoznacne nejkrasnejsi hlas v soutezi a dokonce me to bavi:-) pro me je uzasnej, zeru ho

65
Ludvík
Reagovat

Každopádně tenhle styl mi k Jayovi moc nesedí

66
Michaela
Reagovat

Hurá, první vystoupení na úrovni live show, Jay se té písničky zhostil naprosto dokonale a moc, moc se mu to povedlo! Krásná barva hlasu, energie!!! Ano!

67
Monika
Reagovat

jay budouci hvezda:-)

68
DJ Vlado
Reagovat

@Michaela: Mně je celkem jedno, který z boybandů bude výš, nebere mě ani jeden, proto doufám, že ze skupin nejdál dojdou OTY :-)

69
DJ Vlado
Reagovat

Jay první touchdown :-)

70
amna
Reagovat

Jay se s tím popral se ctí, narozdíl od všech předchozích si to užil, žádná křeč. za mě zatím #1

71
yeey
Reagovat

Overload a Jay otresny… Overload naprosto neoriginalni, jeste blbe zazpivany… Jay pulku casu mecel, Andrea J. z Hlasu ma nastupce, princezna Bosana hadr :-)

72
Michaela
Reagovat

Ááá, až dneska jsem si uvědomila, jak moc je Jay krásný, charismatický, chcete-li! :-D ;-)

73
VojtaP
Reagovat

K Jayovi mi tento styl moc nesedí, ale vybruslil z toho skvěle, dobrý song. Nečekal jsem, že mu risk takto vyjde, bavilo mě to, skvělý hlas!

74
Michaela
Reagovat

Jinak, jsem asi jediná, ale mně ty reklamy nevadí, si alespoň stihnu doběhnout na záchod, když tu piji jedno Frisco za druhým! :-D

75
Ludvík
Reagovat

Za mě to jdem až na Overload… nejlepší zatím Jay James i když jeho osobní NEJ to rozhodně nebylo….

76
Monika
Reagovat

Mam z nej desnou radost, ja vzdy fandila sladouskum v soutezi, co nebyli schopni zazpivat neco jineho. Jay je po dlouhe dobe jinej, on je mnohem pouzitelnejsi nez na balady a vlastne udelal dobre, ze si vybral neco jineho a nenechal se zaskatulkovat do jedne kategorie, vybornej tah. Navic je to peknej chlap a vystoupeni na hodne vysoke urovni, takhle si predstavuju hvezdu a vystoupeni pro X factor. Ma to neco co chybi Paulovi a Andreovi, plus ta jeho barva hlasu je smrtici:-)

77
Michaela
Reagovat

Teď doufám, že to Stephanie extrémně pokazí, aby si Lauren udržela č. 1 mezi holkami a naopak, že to Jack zvládne naprosto dokonale, aby se vyšplhal výše v žebříčku!

78
Monika
Reagovat

No asik si dneska potvrdim, ze Jay a Ben jsou topka.

79
VojtaP
Reagovat

aaa, jdeme kňourat.

80
VojtaP
Reagovat

@Monika: zatím taky vidím tyto dva ve finále.

81
Monika
Reagovat

Stephanie za me vubec, ja ten hlas nemuzu ani slyset, irituje me vylozene

82
Ludvík
Reagovat

Ta písničeka je skvělá! Stephanie má zvláštní hlas, nějak se mi moc nelíbí :D

83
Michaela
Reagovat

Ten její začátek mě tak vyiritoval, že jsem se už dále snad ani už nemohla soustředit. Ale asi chápu, že se to někomu může i líbit, ale já mezi ty lidi nepatřím … U mě zatím poslední místo …

84
VojtaP
Reagovat

a nemýlil jsem se, nevím co tam dělá? Proč ji nedali do nějaké skupiny, na sólo je příliš slabá.

85
amna
Reagovat

tak tohle byla jenom nuda. teplý vánek jen prosvištěl kolem a do minuty na něj bude zapomenuto

86
Michaela
Reagovat

A teď bude Jack!!!

87
DJ Vlado
Reagovat

Stephanie má zajímavý hlas, ale nemá větší perspektivu, už tu bylo plno lepších quirky hlasů :-)

88
Monika
Reagovat

tak a ted jack, ukaz, ze jsi tam pravem a dostan se do me TOP 3

89
Ludvík
Reagovat

Jack pro mě zatím nejlepší! Je to takové jednoduché a moderní…

90
Monika
Reagovat

jack nebyl zlej, ale chybi mu originalnejsi hlas, takove celkem fajn, ale neuchvatil me…

91
amna
Reagovat

Jakc má dobrej hlas, ale nějak tomu chyběly koule

92
VojtaP
Reagovat

Jack, suverénní výkon. Zatím asi nejlepší, nejkomplexnější. Zasloužená DK. Vidím vysoko.

93
DJ Vlado
Reagovat

Jack výbornej :-)

94
Michaela
Reagovat

Ha, ha, ha a mám to!!! Jack je má naprosto srdeční záležitost!!! Tady jsem naprosto neobjektivní!!! Já ho miluji! On tam prostě patří!!! Nyní mé č. 1!!! Jacka jsem zpátky doopravdy potřebovala!!!

95
yeey
Reagovat

Jack zatim nejlepsi, v tesnym zavesu Paul, pak Lola, zbytek otres…

96
Michaela
Reagovat

@amna: Chyběly koule??? To byly jediné koule, a pořádně obrovské, které jsem dnes, zatím, viděla!!!

97
Monika
Reagovat

No podle me to take bylo takove vlazne:-)))) navic mi to prislo i ve stylu….takovych vystoupeni jsem uz v x factoru videla pro me Jay mnohem jistejsi a profesionalnejsi vykon

98
Michaela
Reagovat

@Monika: Já viděla Jacka a na Jaye jsem pomalu zapomněla! :-D Ne, ale doopravdy, zatím má TOP 2 a pak dlouho, dlouho a ještě jednou dlouho obrovské nic!

99
amna
Reagovat

@Michaela: ne, fakt tam nebyly a brýle mám na nose :))

100
Monika
Reagovat

@Michaela: Si aspon nelezem do zeli:-))) ja mam Jay pak dlouho nic, pak Ben, pak dlouho nic a Jack. jay ma obrovskou silu v barve hlasu, to je neco neuveritelneho co ho imho vynese dost vysoko pokud bude podavat solidni vykony…

101
Monika
Reagovat

Ty jo jsem cekala od Chloe touchdown, tohle je priserny, jedno z nejhorsich, desne se nudim

102
Ludvík
Reagovat

Chloe je prostě classy :D Ale líbí se mi to :D

103
amna
Reagovat

Chloe dobrej výběr, sem se to její přehrávání a drama hodí. touchdown bejby :)

104
Michaela
Reagovat

No, co si budeme povídat, Chloe si své místo doopravdy zaslouží!!! Z holek, zatím, nejlepší a to jednoznačně a dokonce je v mé TOP 3: Jack, Chloe a Jay!!! Byla úžasná! Mně se moc, moc líbila.

105
Monika
Reagovat

Mne se vic libila Lola, ja nemam rada tenhle styl zpivani vubec.

106
DJ Vlado
Reagovat

Chloe – zajímavá verze :-) ať už je jakkloliv kontroverzní, zpívat prostě umí a je výrazná, takže do stejného pytle se Steph rozhodně nepatří :-)

107
VojtaP
Reagovat

Mě se to od Chloe nelíbilo, přišla mi nějaká nervní a taky mě to trochu nudilo.

108
DJ Vlado
Reagovat

Jak to tak počítám, tak z holek zbývá už jenom Lauren, proto doufám, že její zařazení na konec ze své kategorie není náhoda a že opravdu zazáří :-)

109
amna
Reagovat

neeeee, už zase Katy Perry…. kill it with fire

110
Ludvík
Reagovat

tyhle Stereo Kicks mám rozhodně radši než Overload! I ta písnička je lepší, ale mohli mít něco daleko lepšího…

111
Monika
Reagovat

Stereo totalne prumerna kapela, navic osm clenu dela velkej zmatek, vyhodila bych je

112
Michaela
Reagovat

Je mi líto, ale Stereo Kicks jsou jen sólisti, co si spolu po nějakou dobu zazpívají. Z nich nikdy kapela nebude, po X-Factoru …, minimálně ne v této sestavě, nějaké slabší články odpadnou … U mě jsou na posledním místě, z principu …

113
Michaela
Reagovat

Lazy mentor …, ta Cheryl je mimo, fakt ji nemám ráda … Co má asi Louis s takovou bandou dělat? :-(

114
DJ Vlado
Reagovat

Stereo Kicks nic pro mě :-/ u skupin je pro mě jediná možnost – GO OTY GO!!!! :-)

115
Monika
Reagovat

taky mi je Louise lito, jak se do nej pousteji…..obecne kapely jsou rok co rok nejslabsi kategorie a nejtezsi s nima pracovat

116
yeey
Reagovat

Chloe a osmicka pro me solidni vykony, i kdyz sem normalne ohledne nich spis skepitckej…:-)

117
Ludvík
Reagovat

@Michaela: Já s Cheryl souhlasím… jde s tím dělat dost… když už tak ať využijí toho velkého počtu a udělají obdobu Glee, kteří dokázali spoustu na to že to jsou seriálové hvězdičky, viz. velké tour po Americe a Anglii… a to že Louis vyber pro oba boybandy písničky od Katy Perry?!?

118
amna
Reagovat

slyšela jsem dobře, ze Stevie bude zpívat Rickyho Martina? :D :D

119
Michaela
Reagovat

Tak teď nás čeká estráda se Stevim a konečně naše zlatá Lauren. Doufám, že Happy trochu předělali, že to nebude přes kopírák s Pharellem a bude to další touchdown a to nejlepší mezi holkami.

120
Monika
Reagovat

A vypada to, ze jsem se trefila a Ben pujde posledni:-))))

121
Ludvík
Reagovat

@Monika: Aby poslední nešel Andrea :-///

122
Monika
Reagovat

@Michaela: myslim, ze jo..holky se zatim moc nepredvedly, latka je nizko:-)

123
Michaela
Reagovat

Já se jen obávám toho, že pro Stereo Kicks budou ty mladý holky hlasovat ve velkém, navíc tam mají hned 8 idolů, to nebude dělat dobře, u nich vím jisto jistě, že zítra nevypadnou … Po tom, co jsme, zatím, viděli, bych to viděla na Stephanie a možná i Lolu …

124
Monika
Reagovat

@Ludvík: myslim, ze ne protoze posledni pujde nekdo od Simona…aspon zatim to poradi koucu dodrzuji…

125
VojtaP
Reagovat

rozhodně lepší než Overload, lepší song a také dostali ohňostroj, takže je jasné, který boyband chce produkce vidět postupovat. Sborově zní dobře a něco na tom možná bude. Na druhou stranu, jak jsem čekal osm lidí na pódiu je fakt velký zmatek, není šance, aby měl každý stejně prostoru. To není v soutěži dobré.

126
Monika
Reagovat

Imho v ohrozeni je Stephanie, Overload, Stereo a Chloe.

127
amna
Reagovat

Stevie už nemůže :D :D

128
Monika
Reagovat

Cheryl bych zakroutila krkem za tu DK, na druhou stranu neni dnes nejhorsi…

129
Michaela
Reagovat

A teď tam mohla zpívat Janet … :-( Stevie je u mě jen před Stephanie (která si to místo nezaslouží stejně jako on) a před Stereo Kicks (kteří fakt nemají budoucnost) … „La, la, la, la vida, la, la, la, la loca!“ Proč???

130
liesel
Reagovat

Já si nemůžu pomoct, ale Stevie mě fakt baví :-D

131
VojtaP
Reagovat

Jedno rozumné vysvětlení, Cheryl chtěla Simona sabotovat…

132
DJ Vlado
Reagovat

Panebože, to byl kabaret :-/

133
Michaela
Reagovat

Hm, alespoň Mel to vidí stejně! :-D

134
amna
Reagovat

@VojtaP: ten to naštěstí bere statečně a vrací jí to :)

135
Monika
Reagovat

No Simon muze mit klidne pravdu..holky jsou letos hodne slabe…

136
DJ Vlado
Reagovat

Laurenko, MUSÍŠ!!!!!! :-)

137
amna
Reagovat

I smell touchdown in the air……

138
Ludvík
Reagovat

Lauren je zlatá!!!!!!!!

139
Monika
Reagovat

lauren se mi tezko hodnoti, pac ten song nesnasim a nedokazu se od toho moc odprostit..ale i tak mi to prijde malo hvezdne, dost prumerne vystoupeni, ma urcite na vic….dnes se mi nejvic z holek libila Lola

140
Monika
Reagovat

no cim dal vetsi nuda nase Kristina byla lepsi

141
VojtaP
Reagovat

Perfektní!!! Lauren for the FINAL! Nejlepší Happy ze všech soutěží. Přesně jak říká Simon, žádné karaoke, takhle se to dělá!

142
liesel
Reagovat

Tak u holek moje pořadí: 1. Chloe 2. Lola 3. Lauren 4. Stephanie
Cekově ale myslím, že holky jsou hodně, hodně slabé.

143
DJ Vlado
Reagovat

Náǎádheraaaa!!!! Zamiloval jsem se :-)

144
Ludvík
Reagovat

Ben nebude poslední…. Bude to Andrea, je to jasné od začátku :/ :D

145
Michaela
Reagovat

A je to tady Lauren se mi dělí o první místo s Jackem! Hvězdička to je, sluníčko to je! Krásná je! Jsem tak ráda, že mohla tu písničku zazpívat po svém! Krása, ta první polovina byla naprosto kouzelná! Jo, jo, Lauren zazářila!!!

146
VojtaP
Reagovat

@DJ Vlado: soucítím ;) Cheryl si po Dianě a Cher našla další favoritku.

Jinak to vypadá, že Ben asi bohužel poslední nepůjde a půjde Andrea :/

147
Ludvík
Reagovat

A nebo OTY :D ale o tom dost pochybuju

148
yeey
Reagovat

Stevi?? nemam slov, je mi vazne na zvraceni, co sou vsechno schopny udelat, aby byla kontroverze a psalo se o nich…:-!

Lauren je vyborna, absolutni jednicka mezi celym damskym osazenstvem, doufam, ze diky tomu dojde daleko!

149
Michaela
Reagovat

@DJ Vlado: Ne, Vlado! Já jsem se zamilovala! Lauren je dokonalá! Budeme se o ni muset spolu dělit! ;-)

150
amna
Reagovat

Happy sice měla twist, ale nějak tomu chyběl nějakej vrchol. ale to nebude úplně na Laurenině triku.
s Jayem asi zatím nejlepší vystoupení. opět žádná snaživá křeč, na jedničku

151
yeey
Reagovat

posledni jde Andrea, bylo to videt podle telefonich cisel na zacatku…

152
Michaela
Reagovat

@DJ Vlado: Ještě ať nám OTY zazáří a myslím, že budu po dnešku spokojená!!!

153
VojtaP
Reagovat

@Ludvík: škoda, přitom Benův výběr by byla ta správná pecka na závěr. :/

154
Michaela
Reagovat

Poslední půjde Andrea a úplně to vidím, všichni budou jako šílení, budou vstávat a tleskat a jásat a já nevím, co ještě, aby ještě více upevnili jeho postavení v soutěži, už teď se na to netěším.

155
DJ Vlado
Reagovat

@Monika: Já bych je nesrovnával, každá z nich to dala úplně jinak, přičemž obě vytvořily osobité verze :-) Škoda, že i Caitlyn nedala Happy (v country verzi), pak by to zaznělo od mých tří největších letošních srdcovek :-D

156
Monika
Reagovat

Andrea? fakt? vzdyt zatim chodili posledni sverenci Simona ne…to by museli nejak prehodit..

157
VojtaP
Reagovat

unicorns vomit glitter?? Myslím, že je budu asi zvracet i já…

158
Michaela
Reagovat

Proč, proč, proč??? Ještě duet se Stevim a snad bych si dnes musela dát i panáka!!! Hrůza! Cirkus! Nevkusný cirkus!

159
DJ Vlado
Reagovat

@Michaela: Nevadí, o favoritky se dělím rád :-) a OTY jdou poslední ze skupin, už proto by měli zazářit :-)

160
Ludvík
Reagovat

Raději měly postoupit ty New girlband… tohle je špatné… pro mě nejhorší dneska…

161
amna
Reagovat

drogy! nevím, co berou, ale chci to taky!

162
Monika
Reagovat

Blonide ne, ale byly horsi pro me cisla, tady jsem se aspon nenudila

163
DJ Vlado
Reagovat

Stevie a Blond Electra si můžou podat ruce a zavolat eMDýmu, aby jim dělal náhradního mentora :-D

164
Michaela
Reagovat

@DJ Vlado: Ano, ano, MD k tomu, mohou se vzít za ručičky a odkráčet někam hodně, hodně daleko! :-D

165
VojtaP
Reagovat

@Michaela: nejlépe do kráteru aktivní sopky…

166
Ludvík
Reagovat

Ben… wow!! Měl jít poslední!

167
Monika
Reagovat

Ben to dost natahuje a ta pila mi do toho songu uplne nepasuje, ale i tak ho mam jako dvojku dnes..

168
Michaela
Reagovat

Aneb má TOP 3 drží stále pohromadě: Lauren, Jack a Ben!!! Zpívá krásně a ta barva, on je, pro mě, prostě větší zpěvák než např. Jay! Úplně jsem se zasnila! Krása!!!

169
Monika
Reagovat

jj mel B ma pravdu…

170
DJ Vlado
Reagovat

Ben paráda, i ve svém mužském No. 1 mám jasno :-)

171
Ludvík
Reagovat

Moje TOP 3 je dost nejasná :D zatím tam je určitě Lauren, Jack a Ben, ale je to těžké :D A ještě budou zpívat OTY…

172
Michaela
Reagovat

Vím jistě, že si dnes znovu pustím Jacka, Lauren a Bena! To byla TOPka! Zatím …, stále doufám v OTY …

173
VojtaP
Reagovat

Ben, skvělé. Svou pozici potvrdil. Úplný zvedák to nebyl, přesto si drží vysokou úroveň. Pořád ho vidím, jako největšího favorita.

174
Ludvík
Reagovat

Jej já jsem na Jakea úplně zapomněl :D

175
DJ Vlado
Reagovat

Mel se asi bojí, že jí Ben porazí její kluky :-D

176
Michaela
Reagovat

Pravdou je, že kdybych si nyní musela vybrat jen TOP 2, byla by to Lauren a Jack, ale TOP 1 po mně nechtějte, nedokázala bych se, asi, rozhodnout mezi Lauren a Jackem …

177
Monika
Reagovat

tak zatim mam v hlave jenom jaye, nejkrasnejsi a nejoriginalnejsi hlas v soutezi, plus krasnej chlap, co vic si prat…..jo a jeste mam radost, ze se o nej tady nemusim delit a mate jine favority…..takova pozice je uzasna:-))))

178
VojtaP
Reagovat

@Ludvík: Mě nikdy moc neseděl, tak bych se bez něj (i bez Andrei) obešel.

179
Michaela
Reagovat

@DJ Vlado: Hned mě to také napadlo … On je to tak podobný typ jako její kluci, ale … tady má Mel problém, až na Jacka, Ben všechny její kluky mílově převyšuje! :-D

180
Monika
Reagovat

No stale jako nejvetsi adepti na vyhru vidim Jaye ci Bena. Produkce asik bude tlacit Andreu, ale neverim, ze zvitezi…

181
VojtaP
Reagovat

@Michaela: Mel se bát nemusí, taky má typy, pro které Britové rádi hlasují, ale je fakt, že Ben je velká hrozba pro všechny. Nejvíc v průšvihu je Louis a Cheryl, nebýt OTY a Lauren, tak jsou nahraní.

182
Ludvík
Reagovat

@Monika: No kdyby Andrea vypadl zítra byl bych nejšťastnější :D

183
Michaela
Reagovat

Já tuhle písničku tak nemám ráda v talentových soutěžích …

184
VojtaP
Reagovat

Jake taky vykazuje pokrok jako Lola, zatím žádná slza.

185
Monika
Reagovat

jake ma nadhernej song, ale ten priteplenej hlas nemuzu ani slyset, navic zpiva uplne bez emoci, slabej zpev, hruza

186
ufolevy
Reagovat

ben mě zklamal, bylo to až příliš ukřičené bez jediného rovně udrženého tónu. souhlasím s mel – nejlepší porotce

187
Ludvík
Reagovat

Jake je takový slabší průměr… mohl by ho tam držet jen jeho vzhled…

188
Monika
Reagovat

@ufolevy: ja tez souhlasim..umi mnohem vic, mistama byl i nudnej, original je sviznejsi

189
amna
Reagovat

Jakea bych asi klidně oželela, kdyby zítra odešel, snad se i zaraduju. něco mi na něm prostě vadí

190
Michaela
Reagovat

Byla to ale, bohužel, trochu nuda …, ale to dělá ta písnička!

191
VojtaP
Reagovat

tohle je tak ohrané a navíc taková nuda, že jsem měl už opravdu chuť se podívat, co dávají na ITV 2…

192
Monika
Reagovat

@Ludvík: vzhled mu imho nepomuze, pac letos je tam pretlak hezounku:-)

193
Ludvík
Reagovat

@Monika: Ale v kategorii Boys ani ne :D jsou tam 2 na 2 :D

194
Monika
Reagovat

@Michaela: pisnicka je nadherna, ale musi se umet do ni vnest emoce…..jake to absolutne nezvladnul, monotonni nuda

195
DJ Vlado
Reagovat

Jake mě nebavil, asi to dal líp než Parči a Harich, což ale není tak těžký :-) z kluků je to imho první adept na vypadnutí…

196
Ludvík
Reagovat

A ještě Fleur :D Taky jsem zapomněl :D

197
Michaela
Reagovat

@VojtaP: Zatím žádná slza! :-D To je mi ale měřítko! Ale také jsem si říkala! :-D Oni si teď spolu brečí v zákulisí …

198
amna
Reagovat

příjde mi fakt vtipný, že holka s vypracovanou postavu zpívá o tom, že není zrovna nejhubenější :D :D

199
Michaela
Reagovat

Tuhle písničku teď na svém youtube kanálu nazpívala Janet Grogan a já se od té doby nemohu zbavit srovnání. Myslím si, že dnes Fleur nezazářila tak jako v Judges Houses … Dnes mě nenadchla a řadí se do mé 3. skupiny k Lole a Paulovi …

200
Ludvík
Reagovat

OMG to je nudné…

201
Monika
Reagovat

Fleur spim, spim, spim..uz je konec? hura

202
DJ Vlado
Reagovat

Fleur imho blbej výběr písně, na tomhle rozpočítávadle toho moc ukázat nedá :-/ i přesto bych jí přál postup, v JH se mi moc líbila a dneska tam byli mnohem horší :-)

203
VojtaP
Reagovat

Fleur není úplně špatná, zase jiný typ než ostatní, jen potřebuje dobře vybrat, tohle se jí ale moc nepovedlo. Uvidíme jestli někdy překoná svoje JH nebo jestli k tomu vůbec dostane možnost.

204
Monika
Reagovat

jinak by klidne mohl vypadnout jake zitra je tam pretlak tech kluku…jay, ben, jack…horkej adept na zitrehsi vyhazov..teda stale nevime kolik jich odejde, pokud ctyri, tak bude ve velkem ohrozeni

205
ufolevy
Reagovat

ben mě zklamal, bylo to až příliš ukřičené bez jediného rovně udrženého tónu. souhlasím s mel

206
Monika
Reagovat

Fleur je imho marna, ma slabej hlas, nerozpoznatelnej, takovych zpevacek je milion, i mnohem lepsich..prijde mi tam celkem zbytecna

207
Michaela
Reagovat

@Monika: Zítra odejdou 2! Bylo to řečeno na začátku … Jen nebylo řečeno, zda odejdou přímo ti dva, co budou mít nejméně hlasů nebo např. odejde ten, co bude mít úplně nejméně hlasů rovnou a ti dva další – předposlední a předpředposlední si zazpívají o záchranu a tak si také myslím, že to bude.

208
Ludvík
Reagovat

@Monika: Odejsou dva.. Dermot to říkal úplně na začátku

209
Michaela
Reagovat

A je to tady: OTY, prosím, ať to není estráda a ať zazáří!!!

210
VojtaP
Reagovat

@Monika: Dermot to už oznámil, bude double elimination. Za mě zatím ven Stevi a třeba Jake.

211
Monika
Reagovat

ok, diky, ja zacatek nestihla

212
Monika
Reagovat

imho tutove odejde aspon jedna skupina

213
ufolevy
Reagovat

fleur velice dobrá performerka, škoda , že ji trochu chybí výraznější zabarvení hlasu, jinak by byla megastar

214
DJ Vlado
Reagovat

Otíci, do toho!!!!!! :-)

215
Monika
Reagovat

a znova si rikam co na tom cirkuse vidite skveleho:-)))) to asik nikoho nepochopim, kapely hrozne vsechny pro me

216
amna
Reagovat

Freaks se obvykle přes první kolo udrží, tuším, že v ohrožení bude ten DK boyband, jehož jméno jsem už zase stihla zapomenout, Lola a Jake

217
Ludvík
Reagovat

Skvělí OTY!!!!!!!! Přeju jim ať dojdou hodně daleko a snad se po soutěži chytnou….

218
Michaela
Reagovat

Mel je protivná … S tou písničkou udělali, co mohli a mně se to líbilo. Mohlo to dopadnout mnohem, mnohem hůře! Takže: já jsem na ně hrdá!!! A Parisa má luxusní hlas!

219
Monika
Reagovat

mel B je nejlepsi porotce, zeru ji…a mam radost, ze jsem si potvrdila, ze jsou o nicem..od zacatku nechapu tu jejich oblibu na tomhle foru

220
amna
Reagovat

co se OTY týče, souhlas s Mel

221
VojtaP
Reagovat

bylo to zábavné, ale je fakt, že mají na víc a taky tomu něco chybělo. U Simona by byli v lepších rukou, Louis má svoje joke acty a boybandy a tím to pro něj hasne.

222
Monika
Reagovat

no ani bcyh se nedivila, kdyby Blondie dosly nejdal mezi skupinami:-)))))

223
Michaela
Reagovat

Mohl by to Andrea pokazit! :-D Ano, jsem trochu (hodně) zlomyslná! :-D

224
VojtaP
Reagovat

@amna: vidíš, na ten boyband jsem zapomněl, ti snad mají letenku ze soutěže jistou.

225
Ludvík
Reagovat

Ježiš jak já ho nemám rád… u něho nemůžu být objektivni :D Něco mi na něm hrozně vadí :D

226
DJ Vlado
Reagovat

I přestože to byl kočkopsí dort ze dvou písni (navíc vykopávek), tak mi to v tomhle případě nevadilo, protože tahle partička mě prostě baví a souhlasím s Cheryl a Simonem, že je mezi nima perfektní chemie :-)

227
amna
Reagovat

Andrea mi v něčem trochu připomíná Rylana. ale Rylana narozdíl od Andrei zbožňuju :D

228
Michaela
Reagovat

Já Andreu nedokáži objektivně ohodnotit, mně nic neříká, ale zpěvák to asi bude.

229
Monika
Reagovat

Andrea se tak soustredi na ten zpev, az pusobi krecovite, co na nem Britanie vidi…..asik nikdy nepochopim, vzdyt ani nema originalni hlas Jay i Ben maji mnohem lepsi hlasy…nedokazu si predstavit, ze bcyh mu sla na hodinovej koncert…

230
Ludvík
Reagovat

Ježiš on brečí… :DDDDD

231
Michaela
Reagovat

A přesně, jak jsem čekala, všichni jsou z něj hotoví … Tak jediná možnost je, že odejde sám, jinak tam bude, asi, až do konce … :-(

232
amna
Reagovat

slzy! už je to tady! :D

233
Monika
Reagovat

tohle divadlo si mohla porota odpustit..nechapu simona, takovej zkusenej porotce, vzdyt musi vedet, ze ma Andrea charsima zmrazene makrely a nulovou sanci uspet v showbyznysu…

234
DJ Vlado
Reagovat

Chudák Michael, ten musí mít v hrobě neklidnej spánek :-/

235
Ludvík
Reagovat

Podle reakcí asi odejde Chloe a Blonde Electra :D

236
ufolevy
Reagovat

jestli je x factor soutěž o zpěvu,tak andrea, ať už je takový nebo makový, má jeden z nejlepších hlasů v soutěži tečka.

237
Michaela
Reagovat

@Ludvík: Já myslím, že odejde Stephanie a Blonde Electra … Napíšeme si tady naše finálová pořadí a jak si myslíme, že to vlastně dopadne?? ;-) Mám udělanou úžasnou tabulku, tak si ji nechci nechat jen pro sebe! :-D

238
DJ Vlado
Reagovat

Po slečně Holé z Hujerbusu letos už druhá extrémně nadhodnocovaná Andrea :-D

239
amna
Reagovat

na Stephanie jsem skoro zapomněla!
odhad na bottom 4 – Stephanie, Jake, Lola, Overload Generation

240
Ludvík
Reagovat

@ufolevy: To je to X Factor právě soutěž čistě o zpěvu není…

241
Michaela
Reagovat

Ale jinak si myslím, že to byla velmi povedená první live show, dala bych jí tak 80%.

242
liesel
Reagovat

Moje TOP 3: Jack, Jay, Ben (v tomto pořadí)
Vyhazov: Blonde Electra, Stephanie

243
Ludvík
Reagovat

@Michaela: Souhlasím, první live shows většinou bývají jedny z nejslabších ze všech… jestli to půjde klasickým stylem tak finále bude to nejlepší co kdy Británie zažila :DDD

244
Bedy
Reagovat

K zítřejší eliminaci, mělo by to probíhat standard… Bottom Three… soutěžící s nejmenším počtem hlasů rovnou a zbylí 2 Sing-Off…

245
Michaela
Reagovat

Mé pořadí.

Absolutní TOP: Lauren, Jack.
O něco menší TOP: Ben, OTY.
Solidní výkony, uvidíme dále: Chloe, Jay, Jake.
Průměr: Lola, Fleur, Paul, Andrea.
Něco malého: Overload Generation.
Hrůza: Stephanie, Stereo Kicks.
Větší hrůza, největší hrůza: Stevi, Blonde Electra.

A jak budou hlasovat Britové, podle mého?

1. Andrea 2. Stereo Kicks 3. Lauren 4. Ben 5. Jay 6 Jack 7. Paul 8. Jake 9. OTY 10. Stevi 11. Chloe 12. Lola 13. Overload Generation 14. Fleur 15. Stephanie 16. Blonde Electra

246
Ludvík
Reagovat

Moje TOP 3: Lauren, Jack, OTY s Benem jsou nastejno.
Domů podle mě půjde Blonde Electra a Stephanie

247
Ludvík
Reagovat

@Ludvík: nebo Fleur

248
Michaela
Reagovat

Co projíždím různé diskuze a ankety, tak si po dnešku nejvíce polepšila Lauren, z toho mám velkou radost.

249
Monika
Reagovat

Moje TOP 3: Jay (desne jsem se bala a obrovske prekvapeni, naprosto profesionalni a hvezdne vystoupeni), 2. Ben (libi se mi jeho hlas i vzhled, byt jsem cekala mnohem vic, porad ma u me dvojku) 3. Jack (tak nejak mi tam zustal)
Na vyhazov vidim stephanie a Overload, ale muze tam spadnout i Fleur ci Jake.

250
VojtaP
Reagovat

Dal bych tak 90 % na to, že půjde jeden z boybandů, zákonitě se budou okrádat o hlasy. Tipuju tedy Overload a Stephanie, případně Jake, který má zase velkou konkurenci v Jackovi a Benovi. I když trochu zamíchat pořadím také může to, že hlasování přes aplikaci je letos zdarma.

251
Monika
Reagovat

@VojtaP: souhlas, uvazuju stejne…boybandy se budou pretahovat o hlasy, jeden pujde z kola ven, Jake ma velkou konkurenci v Benovi, Jayovi ale imho i v Jackovi, je z nich nejslabsi a do bottom three muze spadnout uz zitra.

252
Michaela
Reagovat

Na Facebooku jsou méně oblíbení: OTY, Jake, Blonde Electra, Stevi, Stereo Kicks, Chloe, Jack, Stephanie, Jay, Overload a Lola, ti jsou hodně, hodně dole, ale teď, když to vidím, tak je to vlastně valná většina, takže všechno v pořádku, ve středu je sám Paul a nejvýše jsou Andrea, Ben, Lauren a Fleur.

253
Michaela
Reagovat

Jen doufám, že mi do příštího kola projdou OTY, příští týden dostanou nějakou super pecku, se kterou doopravdy zazáří a opět budou patřit mezi horké favority. Také doufám, že se přes ten nářez kluků (Jay, Jake, Paul, Andrea) dostane Jack.

254
Monika
Reagovat

Imho OTY nepatri mezi favority od sameho zacatku, v Britanii je vubec neberou, jenom zde na tomto foru je to nejaka vyjimka:-)))

255
Ludvík
Reagovat

@Michaela: To máš podle toho kdo má kolik lajků? :D

256
VojtaP
Reagovat

@Monika: ještě je tu jedno pravidlo, podle kterého se jeden z boybandů ocitne v ohrožení nebo vypadne a to pravidlo výběru od stejného interpreta. :)

257
yeey
Reagovat

tak tedy za me..

super vykony – Andrea, Jack, Lauren
velmi dobre – Paul, Ben, OTY
solidni nadprumer – Jake, Chloe, Lola, Stereo Kicks
prumer – Fleur (ona mi fakt absolutne nic nerika, ale jeji kvality uznavam), Blonde Electra (to jim musim nechat, cekal sem to daleko daaaaleko horsi)
spatny – Steph, Jay, Overload

povesta 5metrova vrstva hnoje…
a Stevi..

258
DJ Vlado
Reagovat

Moje pořadí výkonů: 1.Lauren, 2.Ben, 3.OTY, 4.Jack, 5.Jay, odstup, 6.Paul, 7.Lola, 8.Chloe, odstup, 9.Andrea, 10.Fleur, odstup, 11.Jake, 12.Stereo Kicks, 13.Stephanie, 14.Overload, 15.Blonde Electra, 16.Stevie

Tip na vypadnutí: Stephanie a Overload, v ohrožení můžou být i Jake, Fleur a Blonde Electra

259
Michaela
Reagovat

@Ludvík: Jo, jo – podle lajku, ale chci se na to podivat rano, to bude mit alespon nejakou vypovidajici hodnotu.

260
Monika
Reagovat

No co jsem tak prolitla diskuze, tak snad abych se zitra bala o Jaye:-) Je to strasnej risk vybirat si nelibive songy, divaci se radi ztotozni s megahitem, ja bych treba na miste koucu davala svym interpretum jenom poradne pecky.
Nicmene i tak si troufnu uz v tento moment napsat, ze bez ohledu na vysledek souteze se Jay stane nejvetsi hvezdou tohoto rocniku. Je charismaticky, pekny, stihly, o barve hlasu ani nemluve. Zvlada ruzne styly, na YT ma dost videi a jsou vyborne. na podiu je sebejistej, profik kazdym coulem. Veskere predpoklady splnuje, navic se ho imho Simon ujme tak jako tak.
Paul a Andrea, i kdyby zvitezili, tak jejich hvezda zhasne s poslednim vystoupenim. To je imho takovej Tee australske verze,

261
Michaela
Reagovat

Dotaz. Asi se nikomu nepovedlo nainstalovat si do mobilu tu aplikaci na hlasovani …?

262
Michaela
Reagovat

@Monika: Obavam se, ze nejvetsi italskou „hvezdou“ je Andrea. :-(

Jinak pro me to je Lauren, miluji mlade, talentovane slecny, se kterymi se da skvele pracovat a pak OTY, chce to nejakou novou smisenou skupinu!

263
Monika
Reagovat

@Michaela: Lauren ma velkou popularitu a nulovou konkurenci mezi babama: Stephanie je vylozene do poctu, Chloe bude lidem dost nesympaticka, i v hledisti jsem mela pocit, ze mela malou odezvu, Lola taky nebude salkem vetsiny dle meho soudu, takze tady se bat nemusis..U OTY to imho bude horsi…

264
Michaela
Reagovat

Tak jen pro zajímavost, oblíbenost včerejších vystoupení podle Facebooku:

1. Andrea
2. Ben
3. Lauren
4. Fleur
5. Paul
6. Jake
7. Jack, Lola
8. Stereo Kicks
9. OTY, Chloe
10. Stevi, Jay
11. Overload Generation, Blonde Electra, Steph

Myslím si, že doopravdy dnes půjde Stephanie, ale u skupin si jistá nejsem, porota včera Overload Generation hodně zkritizovala, naopak na Blonde Electra tam byla i nějaká chvála, takže možná půjdou doopravdy Overload Generation.

Ještě se jdu podívat na Youtube.

265
Michaela
Reagovat

Wou, na Youtube je teď zvláštní pořadí, ale nemusí to nic znamenat.

1. Stereo Kicks
2. Lauren
3. Paul
4. Chloe, Lola
5. Overload
6. Fleur, Andrea, Jack, Jay
7. Stevi
8. Blonde Electra, Stephanie
9. Ben
10. OTY, Jake

Já si jdu nyní, pro velký včerejší úspěch, pustit OTY, Lauren, Bena a Jacka!

Pěkný den všem!

266
Ludvík
Reagovat

Tak jsem si pohrál v Excelu a podle FB:

1. Andrea Faustini – 42 778
2. Ben Haenow – 29 045
3. Lauren Platt – 23 903
4. Fleur East – 21 456
5. Paul Akister – 13 695
6. Jake Quickenden – 9 848
7. Jack Walton – 9 426
8. Lola Saunders – 8 819
9. Stereo Kicks – 8 441
10. Chloe Jasmine – 7 743
11. Only The Young – 7 688
12. Jay James – 6 802
13. Stevi Ritchie – 5 720
14. Overload Generation – 3 638
15. Stephanie Nala – 3 203
16. Blonde Electra – 2 890

Pokud to dopadne takhle i dneska tak by to bylo super. Z jasného prvního místa Andrey jsem znepokojený. Překvapilo mě umístění Fleur a Jakea. Jsem trochu zklamaný tím jak nízko jsou OTY, ale Louis se včera ukázal jako neschopný mentor… Radost mám určitě z Lauren… snad se takhle vysoko udrží do konce a dojde do finále… Z bottom 3 bych domů nejraději poslal obě skupiny…

267
Ludvík
Reagovat

Ještě pro zajímavost srovnání podle Twitteru, kde ale dává hvězdičku méně lidí:

1. Jack Walton – 3 794
2. Overload Generation – 1 815
3. Andrea Faustini – 1 578
4. Stereo Kicks – 1 263
5. Only The Young – 1 210
6. Ben Haenow – 1 126
7. Lauren Platt – 1 108
8. Jake Quickenden – 1 044
9. Fleur East – 741
10. Paul Akister – 728
11. Chloe Jasmine – 638
12. Lola Saunders – 539
13. Jay James – 510
14. Stevi Ritchie – 504
15. Stephanie Nala – 383
16. Blonde Electra – 297

Tady je pořadí jiné, ale líbí se mi že Andrea nevede dvojnásobnám náskokem, ale Jack… Jinak tohle pořadí se mi nelíbí tak jako to Facebookové… Nicméně můžeme vidět, že poslední 2 příčky se nijak neliší…

268
Michaela
Reagovat

@Ludvík: :-D :-D :-D Vždyť je to to samé, co jsem napsala já! :-D Ale to nevadí.

U OTY je to hodně o tom, že měli doopravdy hodně, hodně špatnou skladbu/skladby.

Jen doufám, že to, nakonec, Andrea nevyhraje a pokud ano, tak bude stejně vítězem ten, kdo skončí na druhém místě.

Lauren se včera vytáhla, snad bude mít i dále dobré songy, aby se udržela v čele.

Ještě doufám, že se nějak výše prokouše Jack, pak bych byla úplně spokojená.

269
Michaela
Reagovat

@Ludvík: Jo, jo, také si říkám – Youtube, Facebook, Twitter i Instagram mluví stejně, na posledních místech jsou: Blonde Electra a Stephanie Nala, tak uvidíme, jestli to tak dnes večer doopravdy dopadne. Doufám, že ano.

270
Ludvík
Reagovat

No a na závěr ještě z pořadí z Instagramu :D

1. Lauren Platt – 4 579
2. Stereo Kicks – 4 304
3. Andrea Faustini – 4 268
4. Only The Young – 4 082
5. Jack Walton – 4 040
6. Ben Haenow – 3 805
7. Jake Quickenden – 3 771
8. Fleur East – 3 533
9. Overload Generation – 3 509
10. Stephanie Nala – 3 465
11. Lola Saunders – 3 246
12. Jay James – 3 215
13. Paul Akister – 3 158
14. Chloe Jasmine – 3 121
15. Stevi Ritchie – 3 039
16. Blonde Electra – 2 856

Tady se mi moooc líbí 1. místo :D Ale vypadá to, že na Instagramu všichni lajkujou všechno :D Ale Blonde Electra jsou poslední i tady, jen Stephanie si přilepšila :D

271
Ludvík
Reagovat

@Michaela: :D Já jsem ti toho všiml až jak jsem to poslal :DD

272
Michaela
Reagovat

@Ludvík: Když si čtu naše včerejší komentáře, hned po 1. Live Show, tak je vtipné, že my 2 to máme úplně stejně. TOP 4: Lauren, Jack, Ben a OTY. A na vypadnutí: Blonde Electra a Stephanie. Teď uvidíme, jaký máme odhad! :-D

273
Ludvík
Reagovat

@Michaela: Pokud nevypadne nikdo z těch 4 (Lauren, Jack, Ben a OTY) tak budu rád :D Blondýny by už mohly odejít, ty už měly odejít hned v Roomu a pořád se drží jako klíšťata :D Steph bych ještě klidně kolo nechal, raději bych vyhodil ty Overload…

274
Ludvík
Reagovat

Po zprůměrování FB, Twitteru a Instagramu se mi v TOP 3 objevili Andrea Faustini, Lauren Platt a Jack Walton… V BOTTOM 3 Stephanie Nala, Stevi Ritchie a Blonde Electra

275
Michaela
Reagovat

@Ludvík: Pořád si myslím, že dnes 2 skupiny neodejdou, pro Luise by to byl obrovský neúspěch a jen dokázání toho, že jako porotce už doopravdy nemá co nabídnout.

Wou – a pokud by byla TOP 3 taková, jak píšeš: Andrea, Lauren a Jack, tak bych byla nadmíru spokojena, protože Lauren a Jack jsou doopravdy má absolutní TOP 2. A už od včerejška si říkám, že je hodně pravděpodobně, že se Jack dostae přes Jakea i Paula …

276
Monika
Reagovat

Ja bych nebrala v bottom two dve kapely jako neuspech Louise, kapely jsou kazdy rok nejslabsi, vzdy je to nejproblematictejsi kategorie. Ono se to zbyvajicim porotcum krasne hodnoti, kdyz kapely nemaji. Zadnej z tech tri chytraku by s kapelama moc nezvladnul, protoze kdyz je interpret spatny tak mu nepomuze vubec nic. Se podivejte na Australii, kde kapely s vyjimkou jedne vsechny vyhorely v prvnich kolech.

277
Lucas
Reagovat

Pro mě nejzajímavější byl Ben a pak Stereo Kicks, podle mě jsou dobře sladění a ten hlavní má skvělej hlas. OTY byli taky výborní. Pak se mi líbila Lauren, Lola, Jay, Paul. Andrea byl podle mě taky skvělej a to většinou podobný typy nemusim. Nejhorší byl Stevi a nejnudnější Steph a Fleur, tak alespoň jeden z nich by mohl být v Bottom 2 :D

278
yeey
Reagovat

tak sem se podival jeste jednou a vychazi mi to takto

Paul 9/10 – napodruhy mi to znelo jeste lip, je to urcite dany i skvelym songem, ale pro me jeho nejlepsi vystoupeni, co kdy v XF predvedl a dukaz, ze muze jit i modernejsi cestou, nez doposud
Lola 7/10 – kdyby jen nebyla tak nervozni..
Overload Generation 4/10 – naprosto prumerna boybandova neoriginalni nuda (btw taky vas irituje ten blondatej?)
Jay 4/10 – umecenej, zpiva nosem, otravna pisen, ktera se k nemu jeste vubec nehodila
Steph 3/10 – co tam proboha vubec dela??? nuda nuda nuda
Jack 9/10 – ten kluk je cim dal tim lepsi, ma krasnej rozpoznatelnej hlas, je strasne svuj, pevne doufam, ze pro nej lidi budou hlasovat, klobouk dolu – takhle genialne predelat takovou hovadinu
Chloe 8/10 – velmi originalni, jen na muj vkus ponekud teatralni, ona nikdy nebude uplne salek myho caje, ale tohle bylo vydareny
Stereo Kicks 7/10 – dohromady jim to fakt zni dobre, na zadek si z nich asi nikdy sedat nebudu, ale sou milionkrat lepsi nez Overload, to ani nezminuju, ze pusobi i milionkrat sympaticteji
Stevi 0/10 – nemam slov…
Lauren 9/10 – v podstate to samy, co u Jacka
Blonde Electra 5/10 – daleko lepsi, nez sem cekal, narozdil od toho krupana Steviho tohle aspon melo jakousi podivnou umeleckou hodnotu, takze se mi to docela libilo (v pripade tohohle typu soutezicich se clovek musi umet radovat z malickosti:-))
Ben 8/10 – no ona mela Mel B v leccems pravdu, proc ho sakra cpat do tehle jednotvarnejch balad, kde se nemuze naplno predvest? hrozne rad bych ho proste slysel v rocku, bohuzel tomuhle zanru rozumi jeho mentor jako koza petrzeli, obavam se, ze Simon Bena driv nebo pozdeji znici a je to velka skoda… i pres jednotvarnost to ale bylo velmi solidni vystoupeni…
Jake 6/10 – joo Jake holt neni z tech lidi, co by jako Jack z blby pisnicky dokazali vybruslit a triumfovat… dal to se cti, ale ma na vic, do budoucna musi byt s vybery songu mnohem opatrnejsi…
Fleur 6/10 – ona je asi hodne dobra, ale me proste absolutne nic nerika… je soucasna, hezka, pohybove i hlasove nadana, ale se mnou to nic nedela…:-/
Only the young 9/10 – tady uz to Mel trochu prehnala, nerikam, ze to bylo neco extra originalniho, ale zabavny to bylo jak svin :-) a hlavne velmi odlisny od toho, co skupiny obvykle predvadeji… taky jim prichazim vic a vic na chut…
Andrea 10/10 – nerikam, ze je Andrea hudebne, osobnostne nebo vzhledove moje krevni skupina, ale o to vic je asi dobrej, kdyz me i tak opet postavil na nohy, tady se proste neda svitit – absolutni touchdown, ty ovace mluvily za vse… zajimalo by me, jestli najede na cestu Sam z minulyho roku (touchdown-vynikajici-touchdown-vyborne-touchdown-vitezstvi) nebo jestli bude postupne upadat..

279
Lucas
Reagovat

Jinak už konečně jsou i výkony na iTunes! :) zatím je to takhle:
18 – Lauren
32 – Andrea
43 – Fleur :-O
51 – Ben
55 – Jack
71 – Paul
80 – Overload
83 – OTY
85 – Jay
89 – Stereo Kicks
92 – Chloe
122 – Steph
136 – Jake
146 – Lola
653 – Blonde Electra

Stevi nikde :DD

280
Michaela
Reagovat

@yeey: Já jsem si teď znovu také pár vyvolených pustila a došlo mi, že Jack je jediná Divoká karta, která byla doopravdy potřeba, a která zazářila. On si tu skladbu tak užil, byl šťastný, že tam může být, předělal si ji do svého repertoáru … Snad Mel pochopí, že tady má to pravé, další (když nepočítám Andreu) želízko v ohni! Nadšení z Paula a Jakea obecně tak nějak opadlo, Andrea je už téměř jasný vítěz, ale Jack je jediný, který může jít ještě hodně, hodně vysoko.

281
yeey
Reagovat

@Michaela: jak sem rikal, u me naopak Paul vcera hodne stoupnul, ale az na druhej poslech, tak mu dej taky tu sanci ;-) i Jack ma rozhodne jeste na vic, takze co se tyka zelizek v ohni, tak si myslim, ze krome Jaka, se kterym to asi nebude v live shows tak jednoduchy, se Mel aktualne nestaci otacet… jedinou hrozbou pro ni je prilis velka panska konkurence (boybandy, Ben a Jay), jinak je absolutne na koni…

282
Monika
Reagovat

Tak ja si teda vubec nemyslim, ze Andrea vyhraje a se Sam bych ho nesrovnavala ani trochu…neco tak nemoderniho a asexualniho nemuze vyhrat, vzdyt muze poradat tak akorat koncerty pro duchodce, do dnesni doby se absolutne nehodi, je uplne mimo moderni proud.

283
DJ Vlado
Reagovat

@Lucas: Lauren nejvýš ze všech, to mě moc těší :-) Kéž by si tuto pozici udržela co nejdéle (i když s vítězstvím si iluze nedělám, minimálně z holek by v té pánské převaze měla dojít nejdál určitě) :-)

Jinak pořád nechápu, proč zrovna Andrea je takovým favoritem. Kdyby byl jednoznačně nejlepším mužským zpěvákem, tak bych to chápal, ale imho Ben a Paul jsou zpěvácky minimálně na srovnatelné úrovni, Jay sice trochu zaostává technicky, ale zase má originální barvu hlasu a Jack je zase úplně jiný než zbytek kluků/mužů, jediný Jake je mezi kluky outsider. Se Sam bych ho nesrovnával, ačkoliv nebyla můj cup of tea, tak vloni měla nad ostatními jednoznačnou převahu, u Andrey jsem si nevšiml, že by nad ostatními nějak výrazně dominoval :-)

284
Michaela
Reagovat

@yeey: Paula jsem si teď, na Tvůj popud, pustila ještě jednou a bohužel, song je perfektní, ale to není jeho zásluha a on to odzpíval hodně, hodně průměrně. Z jedné půlky nebyl vůbec slyšet a z té druhé to byl jeho standard. Navíc tam chybí nějaké větší nadšení, bere to až moc vážně, až se z toho vytrácí radost.

285
yeey
Reagovat

@Michaela: v tom pripade… lets agree to disagree ;-)

286
Michaela
Reagovat

Víte, myslím si, že je to i o tom, že si to musí soutěžící musí užít, pak si to s nimi užijí i diváci a to včera jednoznačně nejlépe splnili: Jack, Lauren a OTY! Když si pouštím jejich vystoupení, tak se směji, jsem nadšená a i tom by tyto talentové soutěže měly být. Na druhé straně tu jsou např. Paul, Jake, Lola – jsou to doopravdy kvalitní zpěváci, jejich kvality jim doopravdy neodpářu, ale ty jejich zoufalé a utrápené pohledy to všechno jen kazí, ať zazpívají sebe lépe.

287
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: proc je Andrea favoritem sem tu uz jednou popisoval, muzes si to nalistovat… libit se ti to nebude, ale tak to je…

288
Ludvík
Reagovat

@Monika: S názorem na Andreu se naprosto ztotožňuji, NEMODERNÍ a ASEXUÁLNÍ jsou ty pravé výrazy hodící se na jeho osobu.
Co se Paula týče tak pro byl včera horší než v předchozích epizodách. Myslím si, že Paul do finále nedojde…

289
Ludvík
Reagovat

Podařilo se mi na YT nahrát rekapitulaci včerejšího dílu, ale nevím jak dlouho to tam zůstane http://youtu.be/Yff3kGOEcak :DD

290
Monika
Reagovat

@Ludvík: Ze Paul nedojde do finale si myslim od zacatku souteze, podle me bude mit problem prekrocit i TOP 6, ja bych se vubec nedivila, kdyby nejdal dosel Jack, jako jediny plne splnuje kategorii kluku….

291
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: OK, nalistoval jsem si to :-) i když mi pořád přijde, že „ma velkej hlas, okorenenej chraplakem“ by se dalo napsat i o Benovi, „umi si pisnicky zpivat svym stylem (nerikam, ze se ten styl kazdymu musi libit), takze to dokonce neni ani kopirka originalu, coz se u tehle velezpevaku casto stava“ zase o Paulovi a „pusobi velmi skromne a mile a do zpevu fakt umi dat emoce“ jednoznačně platí pro Lauren :-)
Jako v GF je asi Andrea jasnej, s tím už jsem se smířil, ale budu rád, když ho nakonec porazí někdo jinej (v současnosti bych to nejvíc přál Lauren, i když nevím, jestli jako holka má u Britů vůbec šanci :-/), protože i kdyby vyhrál, tak nemá imho šanci se po soutěži vůbec prosadit :-)

292
Michaela
Reagovat

Kdyby bylo kolo Love Songs, tak mám písničku pro Jacka: https://www.youtube.com/watch?v=QJOJE8CWUwc.

293
Monika
Reagovat

Imho neni Andrea vubec jasnej ani v GF, myslim si, ze se predcasne prilis bojite:-) Vemte si Reighan v Australii, taky jsem tu cetla, ze je jasna vitezka, ze ma GF v kapse, no a ejhle ukazuje se, ze to tak jasne vubec neni…
Andrea se casem okouka, protoze bude porad stejnej, nebudou mu sedet jine styly, porota ho imho zacne kritizovat..ted to prehlizi, ale casem ji ten starej paprda v pantoflich nebude sedet pro showbyznys…nic neni jasne…Sam byla tutovka ano, ale Andrea na tom tak dobre neni v zadnem pripade.

294
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: nj tak Andrea ti splnuje vsechny tri veci naraz, tak tady opet mas, proc ho lidi zboznujou…

a ze se jako vitez neprosadi? pravda, smutny, ale to se vazne jeste po vsech tech soutezich zvladas divit, ze lidi z 90% nehlasujou podle toho, jak je clovek uplatnitelnej, ale jak se jim libi v soutezi?? :-D vsak uz bylo mnohokrat dokazano, ze na umisteni v soutezi prilis nezalezi, kazdej pak zacina s cistym stitem… proto napr. neni treba furt zpetne fnukat nad Ellou…

vsak ja bych to taky pral vic Jackovi nebo Lauren, ale sem realista, Andrea si ty ovace a favorizovani stejne jako minuly rok Sam zaslouzi… nicmene mame za sebou prvni live show, jeste to porad muzou vyhrat Blonde Electra :-P

295
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Tak jasně, já sám taky nefandím podle toho, jak se člověk prosadí, ale prostě podle toho, jak se mi líbí, jen se mi tenhle argument prostě v té chvíli hodil do krámu :-D

U Elly byl ještě větší problém než to, že nevyhrála a vypadla předčasně, především to, KDO ji mj. předběhl a umístění toho tragéda Rylana před Ellou je stejný průser, jako kdyby u nás Julián porazil Anetu nebo Pappová GG, uvádím to proto vždycky jako příklad té největší nespravedlnosti, ke které v historii všech zpěváckých soutěží došlo :-)

296
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: no ja uz predem zurim, kolik dobrejch lidi za sebou necha Stevi… tezko si v historii hudebnich soutezi vybavim nechutnejsi vystoupeni, nez to co predvedl vcera… to i ten Rylan byl proti nemu umelec, Nicole se ho aspon snazila vzdycky nejak, ehm, „vyparadit,“ nazdobit stage, pomixovat ruzny songy… ale Stevi? jen vzal nejkabaretnejsi song ever a nasadil co mozna nejnevkusnejsi tanecky, uff, dekadence:-) v tu chvili mi bylo fakt lito, ze tam neni Gary, ten by mu to rekl od plic, takhle tam Louis a Cheryl jen klasicky neco blekotali a Mel B vypadala tak otresene, ze se ani nezmohla mu to poradne vytmavit :-DD

297
Monika
Reagovat

Rylan, Rylan, Rylan, vubec jsem nemela tucha kdo to je…..tak jsem si ho vyhledala, co blbnete, vzdyt je vybornej:-)))) fakt me bavi, se ani nedivim, ze porazil Ellu……jako zpev nic moc, ale dozene to jinde…..krasnej chlap, ty jeho oci…to se se Steviem neda vubec srovnavat, vzdyt to je desna tlama, oblicej jako by mu prejel parni valec..srovnavate nesrovnatelne…no a ja jdu na Rylana dohledat ostatni vystoupeni

298
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Tak třeba Nah Neh Nah od Pappové a Mirrors od Relicha pro mě v míře příšernosti byly minimálně na stejné úrovni :-) ale Stevi mě taky sere, zatím sice ne víc než Rylan, ale to přijde až podle toho, koho porazí, zvlášť pokud mezi nimi budou OTY nebo nedejbože Lauren (to snad doufejme nehrozí) :-( Ideální by bylo, kdyby vypadl asi tak jako Johnny Robinson, ten mi z těchto zjevů vadil asi nejmíň právě proto, že vyfičel včas :-)

299
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: tak ona to neni nejprijemnejsi cinnost hledat v pameti podobny kalibry jako bylo vcerejsi Steviho vystoupeni, tak sem s tim s ohledem na me dusevni zdravi moc neobtezoval :-DDD

Johnny jako zase zpivat umel… koukam, ze vypadl v patym tydnu … no nevim, jeste 4x Steviho??? to s nejvetsi pravepodobnosti nedam :-DD (ovsem pochybuju, ze by vypadl driv)

300
yeey
Reagovat

@yeey: tak sem se s tim…:-)

301
Frantiszek
Reagovat

K Lauren: Začátek písně byl vytržen a dosazen dle jedné z mých nejoblíbenějších písní „Newton Faulkner- Teardrop“…jen tak pro zajímavost.
Díky tomu i zbytku aranže se mi celá tato verze hodně líbila.

Já tu Chloe žeru čím dál tím víc. Za mě Top:) Dnesk holky celkem silné. Dost jsem je podcenil. Kromě naprosto nesnesitelné Steph.
Top 5:
Chloe, Ben, Lauren, Jack W, Lola (měla však chytřeji vyřadit ty uplně nejnižší polohy. Tam má trochu nepříjemný a nejistý hlas)

Zklamání: Jay (po Judges house a tomto vystoupení se mi trochu vzdaluje, to jeho špatné ovládání dynamiky mě začíná štvát. Pokud by měl být hvězda, musí hlas ovládat lépe) Fleur- především díky špatnému výběru písně.

Ostatní nijak nenadchli.
A bottom 2 doudám Stephanie a Stevie.

302
Frantiszek
Reagovat

@libena: Tak to by mě hodně naštvalo, ale na druhou stranu jsem měl za to, že to máš pojištěné a lístky zajištěné. Škoda, no

303
Monika
Reagovat

@Frantiszek: no prave, nechci to tu vice rozebirat, ale myslela jsem si v duchu totez…..jen blazen muze jit na prvni live show X factoru bez listku a myslet si, ze ho tam pusti….

jinak hvezda nemusi ovladat dynamiku, hvezda musi bejt hvezda a to Jay rozhodne je..k cemu byla dynamika Styblove nebo Andreovi kdyz maji nulovej x factor…

304
Bedy
Reagovat

Tak jsem to celé zkouknul teprve teď… a musím říct, že takhle silnou 1. Live jsem dlouho neviděl :).

Vyjma Steveho, Blond Electra, Stephanie… si myslím, že se to povedlo perfektně všem ostatním.., někomu více, někomu méně.. ale nikdo mi vyloženě nevadil.. moje NEJ podle včerejších výkonů: Lauren, Ben, Stereo K., OTY, Jack, Andrea… ale líbili se mi dost i Lola, Paul, Jay. Jak říkám, vážně povedené kolo.., škoda jen té sledovanosti v UK… :X … hold Strictly Come Dancing to tam vede no :(

305
Frantiszek
Reagovat

Doufám, že se Simon s výběry skladeb trochu vzpamatuje, protože by se mu rychle mohlo stát, že mu zůstane jen jedna ovečka.

A když poslouchám Stephanino hlas 5 letého dítěte, tak musím naprosto rezolutně odsoudit rozhodnutí Cheryl nevzít dál Kerrianne.Proč, Proč?
O Stevim, který zabírá místo Janet ani nemluvě. Jak vůbec mohla tohoto exota šoupnout na divokou kartu?
Cheryl, Cheryl……

306
Ludvík
Reagovat

@Bedy: Mylím, že X FActor se posledních pár let drží svého standardu, navíc pro ITV a ITV HD to měří odlišně a to HD většinou přidá ještě kolem 1 mega, takže standard.. sledovanost jako kdysi před rokem 2011 než nastala „New Generation“ to už mít nebude, 10 let je hodl 10 let…

307
yeey
Reagovat

@Ludvík: taky si myslim, ze za tu sledovanost jeste muzou byt radi… vsude ve svete pevecky show rok od roku strasne padaj (samozrejme vcetne nas)…

308
Frantiszek
Reagovat

@yeey: Možná by to chtělo dávat 1x za 2 až 3 roky, aby se stačili nakupit talenti. U nás tak jednou za ty 3 roky určitě. Hodně to „kazí“ The Voice, který je snad 2x ročně jak v UK, US i Australii. Tam se talenti rozprostřou a pak každá jednotlivá série postrádá spoustu talentů. Společně s trendem psolední doby, což jsou naprosto úděsná rozhodnutí koučů brát do live horší materiál, než který jim byl nabídnut.

309
Bedy
Reagovat

@Ludvík: Jj jasné no. Bohužel nemůžu nikde na netu najít ucelenej přehled o sledovanosti (jak SD tak HD sledovanost). Většina webu uvádí jen standard SD vysílání.., proto mi to přijde relativně málo.., přál bych show aby se vyhoupla zase alespoň na 10 mega no.., :)

310
Michal V.
Reagovat

tak jsem to proklikal…. a zaver je, ze 16 soutezicich je proste prilis moc… tezko se s kymkoliv identifikovat a krome asi 4 jmen bych nedokazal priradit obliceje ke jmenum a to ani nemluvim o tom, ze je mozny, ze bych klidne veril, ze tam soutezi i nejaky jmeno co tam vubec neni…

ad Andrea… prijde mi, ze je hlasove celkem vybaveny, ale ma pomerne dost manyr, ktery by bylo potreba odbourat…

OTY se mi libili, kupodivu i Lola, myslim, ze par minut po dokoukani si jeste pamatuju toho Bena… vic tech adorovanych jmen ostatnimi diskutujicimi… no sajn…

311
Ludvík
Reagovat

Ještě 5 minut :D

312
Michaela
Reagovat

Tak snad nás dnes nic nepřekvapí.

313
Bedy
Reagovat

@Michaela: Já budu spokojený, když vypadne někdo z této sestavy (ideálně oba dva):

Steve, Blonde Electra, Overload, Stephanie, Chloe…

314
Ludvík
Reagovat

Stephanie včera měla zpívat něco od Ellie Goulding :D

315
VojtaP
Reagovat

z nového Pharrellova singlu teda nejsem moc „happy“.

316
Michaela
Reagovat

Zpívá nějak dlouho, už chci něco vědět, např. to, jestli se dnes bude zpívat i o záchranu nebo se bude jen vypadávat, ale např. u takových jako jsou Blonde Electra bych žádný zpěv o záchranu doopravdy nepotřebovala! :-D

317
Monika
Reagovat

ten pharell je tak prisernej a nema to konce

318
VojtaP
Reagovat

taky někomu spadl itv player?

319
Monika
Reagovat

@VojtaP: jj, dneska jedu pres filmon

320
yeey
Reagovat

@VojtaP: taky nefunguje :-)

321
Ludvík
Reagovat

Pharrell je pohodář :D
Jen tak mě napadlo že je takový pěkný opak Andrey v tom, že on má 41 a vypadá mladší a Andrea má 20 a vypadá o dost starší :D

322
Ludvík
Reagovat

@VojtaP: Funguje :D

323
VojtaP
Reagovat

@Monika: @yeey: jestli to padá už teď, tak s finále přes player se můžeme rozloučit :/

324
VojtaP
Reagovat

@Ludvík: teď už jo, ale pro jistotu mám hned vedle nachystaný filmon :)

325
Michaela
Reagovat

Mně to ale nepadá, vůbec.

326
Ludvík
Reagovat

Mě to taky nespadlo vůbec

327
Monika
Reagovat

Mel spravne rozhodnuti, zeru ji cim dal vic:-)))

328
Ludvík
Reagovat

M2 se nelíbí když Tayloer Swift zpívá takový žánr… mě se líbí když zpívala country… jako kdyby nestačilo to co se sebou udělala Miley Cyrus

329
Monika
Reagovat

taylor mam rada tez v country, tohle ji nesedi vubec, navic je prilis tuctova v tomhle stylu

330
Michaela
Reagovat

Jééé, víte, co? Mně by se líbila v duetu se Stevim! :-D Mohli by si dát u tuhle písničku!

331
VojtaP
Reagovat

@Ludvík: přesně, ten country pop jí seděl mnohem víc, tohle není pro ni krok správným směrem.

332
Ludvík
Reagovat

Tu reklamu si mohli odpustit :D

333
Michaela
Reagovat

@Ludvík: Teď tam falšují ty výsledky! :-D ;-)

334
Ludvík
Reagovat

@Michaela: To se snad děje jenom u nás :D

335
VojtaP
Reagovat

@Michaela: už probíhá porada producentů s porotou, koho vyhodit v deadlocku :)

336
Ludvík
Reagovat

@Michaela: A taky Britové by na to přišli a podnikli by razantní kroky, oni nejsou tak „pasivní“ co se taletnových soutěží týče :D

337
Ludvík
Reagovat

@VojtaP: To spíš :D

338
Michaela
Reagovat

Myslím, že právě teď má Simon nějaké to řešeníčko, no! :-D

339
Michaela
Reagovat

A vždyť já vím! Nebo alespoň doufám, že se tam nic takového teď neděje.

340
Ludvík
Reagovat

Letos jsou nějakcí vysocí soutěžícící:D

341
VojtaP
Reagovat

zatím se to vyvíjí dobře…

342
Michaela
Reagovat

Uf, OTY! Super!

343
DJ Vlado
Reagovat

Jó, Laurenkaaaa!!!!!!!!!

344
Michaela
Reagovat

A Jack!!!

345
VojtaP
Reagovat

teď už by mi tam nikdo nechyběl…

346
DJ Vlado
Reagovat

Jsem spokojen, moje Top 3 (Lauren, OTY a Ben) přežila v kompletním složení :-)

347
Ludvík
Reagovat

Zatím žádné překvápko :D

348
Michaela
Reagovat

My jsme tak dokonalí! Jste to přesně odhadli – Blonde Electra, Stephanie a Overload Generation.

Po reklamě ještě postoupí Jake. Tedy, jestli se tam do té doby nesesype, protože, když to vypínali, už začínal brečet … Ach, jo …

349
Monika
Reagovat

tak zadne prekvapeni v prvnim kole

350
Ludvík
Reagovat

@Michaela: Stačí udělat průzkum na sociálních sítích a nic tě už nepřekvapí :D

351
VojtaP
Reagovat

@Ludvík: naštěstí, ještě ale není všem live show konec :) těch překvápek může být ještě nepočítaně, zvlášť jestli to budou miniálně až do top 8 vyhazovat po dvou. Alespoň si myslím, že to tak vychází.

352
Monika
Reagovat

@Michaela: no Miso ja si nejsem Jakem vubec jista…klidne muze postoupit Blonde….

353
Michaela
Reagovat

Tak já jsem teď naprosto spokojená! Jen, prosím, příští týden nějakou pořádnou pecku pro OTY! Krásnou skladbu pro Lauren. A něco hodně muzikálního pro Jacka! :-D

354
Lucas
Reagovat

Tak já ještě k hostům :D Gust of Wind je jedna z mých nejoblíbenějších písniček z Pharrellova alba :D a Shake it off je podle mě jedna z nejchytlavějších písniček za poslední dobu :D myslím, že se Taylor povedla :)

Tak a teď ještě, ať postoupí Jake a může vypadnout kdokoli :) Stevi byl jasnej, že postoupí :D

355
Michaela
Reagovat

@Monika: Mončo, já si také nejsem jistá, ale tak jako tak by ho porota podržela, kdyby tedy nebyl poslední. Já byla tak šťastná, když Ti postoupil Jay! ;-)

356
Michaela
Reagovat

Chudák, ti ho nechali vycukat! :-D Utužují jeho nervy, do budoucna! :-D

357
Monika
Reagovat

@Michaela: no klepala jsem se o nej dost:-)

358
Ludvík
Reagovat

@Michaela: Jako kdyby jsme to neříkali

359
Michaela
Reagovat

Jo, jo, jo – Blonde Electra jsou venku, přímo! Ano! Teď by se mi líbilo, kdyby porota zařízla Stephanie. Já už jí také nechci příští týden poslouchat, Overload Generation mi vadili méně.

360
Monika
Reagovat

tak to vyslo…..s jakem jsem teda nepocitala prilis, myslela jsem, ze tam spadne

361
Ludvík
Reagovat

@VojtaP: Po dvou budou vyřazovat jen 2 týdny, finále pojednou ve 4 jako v roce 2010

362
VojtaP
Reagovat

wow, tipoval jsem, že bloncky postoupí, ne že by mě jejich vypadnutí vadilo… o jeden joke act méně :)

363
Ann
Reagovat

Jsem doufala, že BE postoupí, abych nemusela koukat na to hrozný nalíčení když zrovna jím čokoládu:-DD

364
Ludvík
Reagovat

Ty společné části jsou hrozné…

365
VojtaP
Reagovat

@Ludvík: tak to je potom v pohodě.

Jinak Overload mi kazí moji oblíbenou baladu… VEN!

366
Monika
Reagovat

a nemuzou vypadnout oba/ overload i stephanie? no ja jsem trochu prekvapena, myslela jsem, ze bloncky pujdou dal…

367
Ann
Reagovat

S nostalgií vzpomínám, jak krásné tuhle písničku zazpívali 5H..:-)))

368
DJ Vlado
Reagovat

Jó, double afekt venku !!!! :-) teď je mi to jedno, jak Overload, tak Steph jsou zbyteční :-)

369
Ludvík
Reagovat

Já nevím kdo je horší :D Ale asi bych radši dál Steph.. Overload jsou hrozně namyšlení

370
Lucas
Reagovat

Musím říct, že bych byl radši pro postup Overload, Stephanie celkem hrůza a je prostě hrozně průměrná…

371
VojtaP
Reagovat

Určitě jsem pro postup Stephanie. Overload jsou nesympatičtí a celkově zbytečnější než Steph.

372
Monika
Reagovat

ja myslim, ze to je fuk, kdo z nich postoupi, pac si to nejdele za dva tydny zase zopakuji…

373
liesel
Reagovat

Nemůžou rovnou vyhodit Stephanii i Overloard? To je hrůza oboje. Ale doufám, že Stephanie půjde ven, její hlas mě tak irituje, už jí nechci slyšet znovu.

374
DJ Vlado
Reagovat

ale radši bych vyřadil Overload, na Steph se dá aspoň koukat :-)

375
Ludvík
Reagovat

Death lock

376
Ludvík
Reagovat

@DJ Vlado: Jo no

377
Michaela
Reagovat

Njn, tak na Stephanie dojde příště.

378
Ludvík
Reagovat

To jsem upřimně čekal že budou mít víc než Steph… ale jsem rád… holky si asi vybraly které skupině budou fandit

379
Michaela
Reagovat

Těm klukům prostě ublížilo, že už byli jednou tak hodně vyřazeni v bootcampu.

Počkat, počkat – ááá, Louis doopravdy přišel o dva soutěžící.

380
DJ Vlado
Reagovat

Za mě spokojenost absolutní, aspoň se ukázalo, jak zbytečná DK pro Overload byla
:-)

381
Michaela
Reagovat

Tak pro tento víkend to máme za sebou a má spokojenost je: 100%. Myslím si, že, celkově, to ani lépe dopadnout nemohlo! Super!

382
Ludvík
Reagovat

@Michaela: „Kvalitní mentor“ asi jako Demi Lovato… :D

383
VojtaP
Reagovat

@Ludvík: ono se akorát stalo přesně, to co se dalo čekat. Dva boybandy, výběr stejného interpreta, jeden musel zákonitě jít.

384
Monika
Reagovat

Louise mi je docela lito, prvni live a hned ma venku pulku tymu, to je krute, bohuzel osud kapel ve vetsine X factoru….

385
Monika
Reagovat

Vubec nechapu proc Cheryl vzala do live show Stephanie, ukrutna chyba, vzdyt ta holka nema vubec hlas, to je neco sileneho co z ni leze, ani jednou nepredvedla vykon na postup do zivaku…vubec nevim co tam dela…chudak, Kerrie

386
Ludvík
Reagovat

Musím souhlasit se Simonem co teď řekl v Xtra… že včera se to Louisovi prostě nepovedlo, špatné výběru songů a tak…

387
VojtaP
Reagovat

@Monika: mě ani ne, včera se jen projevilo, jaký je mentor na baterky. Vybrat pro dva podobné soutěžící stejného interpreta je školácká chyba, je tam 11 let, měl by to vědět, že je potřeba je odlišit a nedávat divákům takhle okatě na vybranou. Za ty otravné bloncky si může taky sám. Souhlasím, že dostal nevděčnou kategorii.

388
Monika
Reagovat

No ja nevim, Simon by mel pomlcet, Jay ani Fleur nemeli dobre vybery take….ono mentorovat kapely je mnohem tezsi nez solo zpevaky a zpevacky

389
Ludvík
Reagovat

@Monika: Jay ne, ale Fleur v Británii měla dost velký úspěch…

390
Monika
Reagovat

zacinam se bat o Jaye, ta skupinka podobnych zpevaku Jay, Ben, Jack, Jake dlouho nevydrzi v plnem poctu..nekdo pujde z kola ven a dost mozna jiz pristi tyden

391
VojtaP
Reagovat

@Monika: ale postoupili a Fleur se v anketách umísťovala docela vysoko. Stevi ale postoupil jen díky tomu, že tam bylo trio – otravné, zbyteční a zbytečná, nedivil bych, kdyby příště do B3 spadl.

392
Ludvík
Reagovat

@VojtaP: Na ty vyřazování jsem se díval a je to stejná situace jako v roce 2010 a nakonec budou 3 double vyřazování, ale jestli to bude stejné jako tehdy tak nebudou 3x za sebou

393
yeey
Reagovat

tvl Simon to bud schvalne hraje nebo je fakt strasnej picus, zrovna von se tam bude kasat na Louise, ze prej spatne mentoruje svoje kone… haha :-DD Fleur se vytahla sama uz v JH bez jeho prispeni, Benovi cpe neco, co mu stejnak moc nesedi, Jaye potopi nudnou odrhovackou a Stevi je pod jeho vedenim jeste vic k zebliti nez driv… Louis naproti tomu dokazal udelat Blonde Electra snesitelnejma…:-D

394
jab
Reagovat

Tak sice s brutálním zpožděním, ale konečně i já mám dokoukáno. Moje pořadí.
1. Lauren (9,5/10) – Krásná osobitá verze, navíc jsme se dočkali (byť decentního) breaku v polovině čísla, který ještě přidal na efektnosti. Půlbodík srážím za ty výšky na začátku, nebyly sice zlé, ale její hlas v nich tolik nevyzní.
2. Only the Young (9/10) – Tenhle mash up mě rozhodně bavil, jednotlivé články jsou vyrovnané, nikdo to nepotápí, akorát to občas trochu působilo jako hudební číslo ze silverstrovksých estrád, ale to bylo dáno spíš charakterem výběru.
3. Paul (9/10) – Skvělý výběr, kompaktní číslo, které mě bavilo až do konce. Hlasově mu to sedlo jako klíč do zámku.
4. Ben (8/10) – Kvalitní a muzikantsky hodnotná verze, chybělo mi víc přímočaré naléhavosti, ale úplně bez citů to rozhodně nebylo.
5. Jack (8/10) – Pořád mě u něj ruší ta ne úplně dobrá práce s dechem, je to tam dost slyšet, ale jinak to byl ukázkový případ toho, jak z totální šílenosti udělat poslouchatelnou a zajímavou věc.
6. Andrea (7/10) – Normálně by to mělo parametry touchdownu, ale ty manýry a místy až afekt mě nutí jít s hodnocením dolů.
7. Stereo Kicks (7/10) – Velmi dobrá verze rádiiové odrhovačky, velmi slušné harmonie, i když vidno, že toho zdaleka nejvíc odtáhlo Travoltovo mladší alter ego.
8. Chloe (6/10) – Zajímavá osobitá verze, ale v druhé polovině to dost kazily ty nejisté výšky.
9. Jay (6/10) – Rozjezd byl vynikající, ale v té energičtější části tomu trochu chyběl drive, oceňuji snahu o komunikaci s publikem.
10. Lola (6/10) – Dle řeči těla i v hlase bylo patrné, že se jí podařilo vložit do vystoupení jisté emoce, ale já bych z toho po kapesníku přeče jen nesáhl, hlasově jinak ok, jen její vizuál mi přijde ze všech Cheryliných koní (pardon klisen) suverénně nejméně zajímavý.
11. Fleur (5/10) – Divný výběr, nudný výkon, celé v jedné rovině
12. Jake (5/10) – Hlasově ve slokách dost nejisté, refrémy lepší
13. Overload (4/10) – Začalo to spíš jako skupinové karaoke, druhou polovinu nehodnotím, protože jsem upadl do letargie :-).
14. Stephanie (3/10) – Velmi krásná slečna s celkem zajímavou barvou hlasu, ale tady to působilo jako naředěné teplým vzduchem v poměru 1:1. S tímhle materiálem asi moc dlouho nevydrží.
15. Blonde Electra (3/10) – Pro mne dost protivné barvy a polohy hlasů, technicky rovněž poměrně slabé, jediné, co mě na tom bavilo, byla pódiová show a efektní výběr songu
16. Stevie (2/10) – Body dávám za to, že jsem se u toho solidně pobavil a taky, že mi při tom netrhal uši. Jinak to byla spíš kategorie bizzare^2, v závěru navíc začínal výrazněji trpět i ten zpěv.

Přidat komentář